Aktuality

Moratti změnu neplánuje. Plně věří Benítezovi

Působení trenéra Rafaela Beníteze na lavičce Interu Milán se podle italských médií chýlí ke konci. Prezident klubu Massimo Moratti prý není spokojen s výsledky a také s tréninkovými metodami španělského kouče. Sám Moratti ale takové informace popřel.

Dovalila těšilo, že "lvíčata" duel s Ukrajinou zvládla i bez opor

Skutečnost, že reprezentace do 21 let položila základ k vítězství v přípravném utkání s Ukrajinou v prvním poločase v pozměněné sestavě a bez opor odpočívajících na lavičce, byla nejpříjemnějším zjištěním pro trenéra Jakuba Dovalila. Hodně se mu zamlouvalo, jak Češi zvládli první poločas, v němž vstřelili dvě branky.

Jones přiznal, že uvažuje o odchodu ze Schalke

Ze Schalke by v příštím přestupovém období mohl odejít další dlouholetý hráč. Americký záložník Jermaine Jones totiž vážně uvažuje o změně působiště. Podle 29letého fotbalisty je důvodem snaha hrát pravidelně Ligu mistrů.

Zanetti chválí Pastoreho. Je fenomenální, tvrdí

Záložník Palerma Javier Pastore na sebe poutá pozornost nejednoho klubu a po celé Itálii se už spekuluje o jeho dalším angažmá. V této souvislosti se nejčastěji zmiňuje FC Barcelona. Podle Javiera Zanettiho, který se s Pastorem zná z argentinské reprezentace, by ale mohl hrát nadále v Itálii.

Z kandidatur na MS měl nejvíce připomínek Katar

Ke kandidatuře Kataru měla FIFA největší výhrady při hodnocení devíti uchazečů o mistrovství světa v letech 2018 a 2022. V zemi u Perského zálivu totiž v letních měsících panují velká vedra, která by mohla znamenat potenciální riziko pro zdraví hráčů i diváků.

Aaron Hughes: Carroll má vše, co by měl dobrý útočník mít

Bývalý obránce Newcastlu United Hughes velmi uvítal pozvánku do anglické reprezentace pro Andyho Carrolla, s nímž u Magpies dříve působil. Minulé kolo na sebe oba narazili v souboji nováčka Premier League s Fulhamem a stoper Londýňanů přiznal, že ze všeho nejvíc se připravoval na bývalého spoluhráče.

Batista chce Brazílii porazit, tradičního rivala se nebojí

Sergio Batista se dva týdny po oficiálním jmenování do funkce trenéra argentinské reprezentace poprvé utká s Brazílií. Batista si je vědom velkých kvalit dnešního soupeře, přesto z něj prý jeho tým strach nemá.

Kranjčar je připraven opustit Tottenham, pokud nebude hrát

V kádru Tottenhamu je velká konkurence a na vlastní kůži se o tom přesvědčuje například Niko Kranjčar. Chorvatský záložník se hodně složitě dostává do základní sestavy Spurs a pokud se to v následujících týdnech nezlepší, je připraven odejít...

Do boje o Fanniho se údajně hlásí AC Milán

Rod Fanni i přes letní spekulace nakonec zůstal v Rennes a je otázkou, jak dlouho ještě bude barvy francouzského klubu hájit. Brzy 29letý obránce má hned několik věhlasných nápadníků, zájem o něho údajně má Liverpool a podle Tuttomercatoweb ho chce do svého týmu získat i AC Milán...

Juventus má v plánu vykoupit Aquilaniho a Quagliarellu

V kádru Juventusu dochází v posledních letech k velkým posunům a nějaké nové posily se dají očekávat i po letošní sezoně. Mezi koupenými hráči by měli být i dva fotbalisté, které prostředí turínského klubu budou po této sezoně znát velmi dobře - Alberto Aquilani a Fabio Quagliarella...

Rezek se těší na svou reprezentační premiéru

Útočníka Jana Rezka čeká dnes večer premiéra v české reprezentaci. Nejlepší plzeňský střelec nastoupí do přípravného duelu v Dánsku a podle všeho to bude rovnou v základní sestavě. Rezek však velkou nervozitu před svým debutem necítí a chce si atmosféru zápasu v Aarhusu maximálně užít.

Ronaldo: Zápas proti nejlepšímu týmu světa si užijeme

Cristiano Ronaldo bude jedním z největších lákadel přátelského utkání mezi Portugalskem a mistry světa ze Španělska, které se zítra odehraje v Lisabonu. Jeden z nejočekávanějších duelů středečního programu nabídne podle záložníka Realu Madrid krásnou podívanou.

Givenova situace se nelepší, z Manchesteru asi odejde

Nespokojenost Shaye Givena s pozicí v Manchesteru City narůstá. Irský brankář se přes Joea Harta stále nedostává mezi tři tyče a vše tak nasvědčuje tomu, že v lednu anglický klub opustí.

Zraněný kapitán Terry i stoper Alex nemusí hrát až několik měsíců

Problémy s obranou anglického fotbalového klubu Chelsea narůstají. Kvůli bolestem v pravé noze může týmu chybět až několik měsíců kapitán John Terry, jehož potíže jsou zřejmě nervového původu, až dva měsíce bude ze hry vinou zraněného kolena také brazilský stoper Alex.

Reprezentanti Francie věnují odměny za zpackané MS amatérům

Francouzští reprezentanti, kteří se zúčastnili letošního mistrovství světa v Jihoafrické republice, dají své odměny za nevydařený šampionát amatérským klubům po celé zemi. Oznámila to dnes Francouzská fotbalová federace.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele