základní skupiny - skupina E, 3. kolo
21.10.2021 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sergej Milinkovič-Savič (© AFP)

Lazio si rozdělilo body s Marseille, neprosadil se ani jeden tým

Lazio hodně chtělo tři body před vlastními fanoušky, ale obrana Marseille nepovolila. Alespoň ne regulérně, protože Ciro Immobile sice dal gól, ale VAR ho pro ofsajd správně odvolal.

Trenér Maurizio Sarri nehodlal šetřit své hvězdy na ligu a i dnes večer vyslal do pole velmi silnou sestavu. Nechyběli v ní Immobile, Acerbi, Lazzari nebo Milinković-Savić. V dresu Marseille se na Stadio Olimpico do Věčného města vrátilo duo Pau López a Cengiz Ünder, kteří prozatím v Marseille hostují právě z konkurenta Lazia, AS. Takže to pro ně bylo v podstatě takové malé derby.

Oba týmy se v úvodních minutách spíš oťukávaly, na první šanci jsme čekali čtvrthodinku. Dostal se do ní právě turecký reprezentant Ünder, který si naběhl do vápna a počkal si na nahrávku před bránu. Hráč, o kterém věhlasný Francesco Totti kdysi prohlásil, že má levačku jako málokdo, koho potkal, však zamířil vysoko nad.

Prostředí italského calcia zná velmi dobře také často zraněný Arkadiusz Milik, který dnes dostal na hrotu šanci. U vápna Lazia převzal míč, zpracoval si ho a vypálil po zemi, ale brankáře Strakoshu nepřekonal. O chvíli později se na opačné straně musel ukázat William Saliba, který zblokoval dělovku Sergeje Milinkoviće-Saviće.

První poločas se blížil ke svému završení a právě v té chvíli domácí málem udeřili. Ciro Immobile, který se pohyboval na hraně ofsajdu, na perfektní nahrávku ale dosáhl jen špičkou, takže španělský brankář Pau López neměl se zkrocením balonu žádné potíže.

V 58. minutě se domácí příznivci už radovali, když se Ciru Immobilemu povedlo skórovat, ale VAR jeho trefu kvůli ofsajdu neuznal. Další šanci Immobileho zase zastavila spojnice tyče a břevna, takže se Lazio rozešlo s hosty z Francie remízově.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
Gedofrey

1:2

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele