základní skupiny - skupina E, 2. kolo
30.09.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Marseille v Evropské lize podruhé remizovala, doma nepřelstila Galatasaray

Po remíze na půdě moskevského Lokomotivu se fotbalisté Marseille dočkali zisku jednoho bodu taktéž doma, to když za celých devadesát minut nepadla ani jediná branka v duelu s Galatasarayem, dosud vedoucím celkem skupiny E. Aktivněji působilo OM, vyprodukovalo více střel na bránu a drželo více míč na kopačkách, k výhře mu ale ani tato statistická čísla nepomohla.

Domácí se mohli propracovat k prvnímu přesnému zásahu po devíti minutách hry, to když Ünder hledal svým centrem v šestnáctce své spoluhráče, nakonec však ani nemusel, protože se do míče opřel svou hlavičkou ve snaze odvrátit ho do bezpečí Antalyali, a nebýt zákroku připraveného gólmana Muslery, asi by se po vlastenci skóre již přece hýbalo směrem kupředu.

Ve 35. minutě se mimochodem Ünder ozval opětovně, navedl si balón z levé strany blíže do středu pole a technicky zacílil ke vzdálenější tyčce, hbitý Muslera se ovšem po jeho pokusu natáhl a vyrazil merunu do bezpečí. Až v závěru půle se ozval rovněž turecký výběr, avšak brankář Pau López si s nepříjemnou situací poradil a přízemní zakončení Aktürkogluho lapil.

Po hodině hry se zase do vedení mohl dostat Olympique, Payetův centr z rohového čtvrtkruhu přesměrovával hlavičkující Saliba do brány, orazítkoval nicméně pouze břevno. V 71. minutě nerozvlnil síť znovu neúnavný Ünder, jehož dělovku před brankovou čárou zastavil bránící van Aanholt, přičemž na druhé straně nestrhl úspěch ve prospěch GS nepřesně mířící Babel.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com, whoscored.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Akinfeev

2:1

Reagovat
Seydou Doumbia

vsadil bych že se zápas nedohraje pro nepokoje ale není v nabídce tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Mandanda_30

3:1

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
Israha

Hm, to už je špatné. Dva body z šesti a ještě ani jeden zápas s Laziem neodehraný. To zas může být tradiční francouzské pohárové fiasko. A co se teda Sampaolimu pořád nepodařilo změnit, je tradiční marseillská deka a neschopnost dostat se z výsledkové krize. Jedna výhra z pěti soutěžních zápasů, a pouze dva góly ze hry za daný čas, to věru není dobré.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele