základní skupiny - skupina B, 4. kolo
04.11.2021 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Guillermo Maripán (© AFP)

Zasloužená remíza pro oba: Monaco doma hrálo s PSV bez branek

Už předchozí měření sil nabídlo vyrovnanou bitvu, v níž bylo nakonec PSV horší pouze kvůli inkasované brance ze závěru. V Monacu každopádně odveta nenabídla jediný přesný zásah, a tak si oba týmy rozdělily bod, podobně jako v souběžně hraném klání Real Sociedad a Sturm Graz. Situace v tabulce skupiny B se tak po tomto kole v rámci průběžného pořadí nezměnila.

Jako první zahrozili domácí, to když na levé straně unikl Caio Henrique, jenž předkládal míč na bližší tyčku Boaduovi, nicméně ten z těžšího postavení nedobře zakončil. A i kdyby se mu přece podařilo rozvlnit síť, neplatil by gól kvůli ofsajdu levého křídelníka z Brazílie. Naopak na druhé straně se v 19. minutě snažil zacílit Carlos Vinícius, jeho pokus však letěl do zámezí.

Jinak ovšem první dějství vlastně nenabídlo s nějakou větší pravidelností gólové možnosti. Za tu se dá ještě považovat ta v podání Boscagliho, monacký brankář Nübel každopádně neměl potíže, neboť soupeřovo počínání bylo dost nepřesné. V 50. minutě už podnikal bezpochyby nebezpečněji Zaháví, měl ovšem smůlu, že pravačkou zamířil po zemi vedle domácí brány.

V 67. minutě se pak po delší odmlce ozval francouzský celek, po pasu Golovina hlavičkoval solidně Tchouaméni, jenomže merunu stačil před brankovou čárou odvrátit pryč stoper André Ramalho. Ve třetí minutě nastavení se ještě Diatta pokoušel strhnout vítězství na stranu ASM poté, co ho uvolnil Ben Yedder, avšak z velmi těžkého úhlu ve finále nemohl nikterak uspět.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
Elmas

0:2

Reagovat
Pharrell

2:2 2:1 možná neprohra domácího AS Monaco

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele