základní skupiny - skupina A, 2. kolo
04.10.2018 18:55 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Curych - Ludogorec Razgrad 1:0

Ludogorec se domů vrací bez bodů, protože na domácí Curych dnes nestačil. Ačkoli to dlouho vypadalo, že se oba soupeři rozejdou s bodem na kontě, švýcarský celek dokázal přeci jen rozhodnout. V 84. minutě se jediným gólem proslavil Victor Pálsson.

První ošemetnou šanci musel řešit domácí brankář Yanick Brecher. Se střelou Natanaela ze sedmé minuty si ale poradil bravurně. Curych měl svou velkou šanci po uplynutí dvaceti minut, když Kololli rozehrával standardní situaci a pálil těsně vedle tyče brány, kterou strážil Renan. Stejný brankář založil rychlý kontr dlouhým nákopem, míč sebral Brandão a vrátil jej zpět na penaltu. Marcelinho se ale balonu trocho zalekl a v obrovské šanci pálil mimo!

Po třiceti minutách hry se k balonu dostal zakončující Marco Schönbächler, který však nezkrotil míč podle svých představ a mířil taktéž vysoko nad bránu! Brankáře Renana pak musela hodně vylekat rána, kterou od kopaček vypustil Andreas Maxsø. Renan však na poslední chvíli míč vyboxoval do bezpečí.

Před koncem první půle se trochu rozjel karetní mariáš, což sudí neviděl úplně rád. Tvrdých a často zbytečných zákroků přibývalo a občerstvující přestávka přišla právě včas. Po změně stran musel opět zasahovat brankář Brecher. Naštěstí pro něj Brandão poslal po přihrávce z levé strany balon přesně doprostřed brány.

Do rány Maxsa se pak položil obránce Svetoslav Djakov, který obětavým zákrokem zabránil první brance utkání. Ludogorec v těchto chvílích tlačil na svého soka, který se dopustil chyby. Tu však Marcelinho ranou z úhlu kolem tyče nepotrestal. Stejně dopadl pokus Natanaela, který pálil z pětatřiceti metrů krásnou střelou jen těsně vedle brány!

Zaměstnán byl i brankář Renan, který musel likvidovat náročnou a tvrdou ránu Kololliho z volného přímého kopu. Odey se dostal s míčem až ke střele, ale v 81. minutě mu byl pískán ofsajd. Naopak zcela regulérní gól jsme viděli o tři minuty později. Kololliho centr z levé strany dostal přímo na hlavu Victor Pálsson a přesnou trefou rozradostnil domácí fandy!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
EverlastD

1:0

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele