základní skupiny - skupina F, 3. kolo
25.10.2018 18:55 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Fortunis a Torosidis zařídili Olympiakosu výhru na lucemburské půdě

Byla to pořádná fuška, ale Olympiakos nakonec zápas na hřišti lucemburského Dudelange zvládl. Outsider skupiny kladl řeckému soupeři tuhý odpor a kouč hostí Pedro Martins si mohl definitivně oddechnout až v 81. minutě, kdy druhou brankou pojistil výsledek Konstantinos Fortunis. První branka přitom padla také až v 66. minutě, když se trefil zkušený stoper Vasilis Torosidis.

Už AC Milán se na hřišti lucemburského soupeře trápil a podobně dopadl i Olympiakos Pireus. Řekové přitom měli vytrvalou převahu, ale dlouho nemohli na obranu Dudelange najít ten správný recept. Brankář Bonnefoi musel během první čtvrthodiny zasahovat dvakrát, nejprve po ráně Leivy a posléze po Fortunisově dělovce. Olympiakos i v dalších minutách zápasu výrazně přitápěl a byl skoro zázrak, že první poločas skončil nerozhodným výsledkem 0:0.

Začátek druhého poločasu už tolik záživný nebyl. Olympiakos se tentokrát nikam nehnal a tak trochu vyčkával na svojí příležitost. Ta přišla přesně v 66. minutě, Fortunis při rohovém kopu našel hlavičku Vasilise Torosidise a zkušený stoper poslal hosty z přístavu Pireus do zaslouženého vedení.

Jednobrankový náskok ale hostujícímu celku nestačil. Dudelange bylo stále v kontaktu a to Olympiakos hodlal změnit. V 81. minutě vstřelili Řekové druhý, uklidňující gól a nikdo už o jejich výhře nepochyboval. Fortunis dostal v běhu přihrávku do vápna a díky neschopnosti Jordanova skončil balón za brankovou čárou. Dudelange si jedinou příležitost vytvořilo až v poslední minutě, ale Turpel přestřelil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
EverlastD

1:3

Reagovat
olymp

opet chybny clanek!!! uz jsem psal nekolikrat redakci apod., ale je videt ze to maji nekde a jsou uplne mimo. Panathinaikos zacal sezonu s -6 body. jen pro info-PAOK s -2 body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele