semifinále - odvety
09.05.2019 21:00 CET
1 : 1
4:3 pen.
(1:0, 1:1)

Reportáž

Chelsea v penaltovém rozstřelu zdolala Frankfurt a je ve finále

Velké drama bylo k vidění v odvetném utkání semifinále Evropské ligy na Stamford Bridge. Domácí Chelsea se sice ještě v první půli ujala zásluhou Loftuse-Cheeka vedení, ihned po pauze však srovnal Jović. Blues tak zápas nakonec horko těžko zachraňovali v penaltách, kde jim výrazně pomohl Kepa.

Na první příležitost se čekalo asi čtvrt hodiny a hned při ní se Kepa musel pořádně činit. Da Costa za vápnem napřáhl a jeho střela směřovala přesně pod břevno, dokud nezakročil domácí gólman. Po chvíli zahrozili i Blues. Na levé straně převzal přihrávku Emerson a poslal míč na bližší tyč. Odtud zakončoval Giroud, jehož pokus zneškodnil Trapp.

Velmi blízko gólu byla Chelsea po Willianově rohovém kopu. Ten letěl přímo na hlavu Luize, který překonal Trappa, avšak za něj zaskočil na brankové čáře Hasebe. O pár okamžiků později už německý gólman lovil míč zpoza zad. Hazard šikovně vysunul za obranu Rubena Loftuse-Cheeka. Mladý Angličan postupoval ze strany na brankáře a přízemní střelou na zadní tyč jej překonal.

Po návratu z kabin na sebe Orli nenechali s odpovědí dlouho čekat. Luka Jović před vápnem sklepl nakopnutý balón hrudí na Gaćinoviće, ten mu jej okamžitě vrátil a i díky špatnému vystoupení Luize se srbský kanonýr ocitl sám před brankářem. S takovou situací si on umí poradit a prokázal to i nyní, když Kepu s přehledem překonal.

Asistující Gaćinović si po hodině hry mohl sám připsat trefu, avšak jeho pumelici z hranice vápna vychytal brankář. Činit se musel i na druhé straně Kevin Trapp, a sice když po Zappacostově střele konečky prstů zabránil míči v cestě do své svatyně. V závěru základní hrací doby se nedokázal ani na jedné straně nikdo prosadit a utkání tak pokračovalo do prodloužení.

A v jeho první půli se borci z města na řece Mohan mohli výrazně přiblížit postupu. Po sto minutách hry letěl do vápna skvělý centr na Sébastiena Hallera, jenž podrážkou trefil míč a ten o zem směřoval do brány. Jenže na poslední chvíli přispěchal Luiz a na brankové čáře ekvilibristickým zákrokem zaskočil za bezmocně přihlížejícího Kepu. Podobně si na gólmana zahrála Zappacosta a opět to bylo po pokusu Hallera. Hostující útočník tentokráte hlavičkoval, jeho k tyči letící zakončení zastavil právě italský obránce.

Jestliže v úvodní čtvrthodině nastavení klepali na postupovou bránu hráči Frankfurtu, ve druhé to byli domácí. Rychlý protiútok modrých zakončoval z levého křídla Emerson. Napoprvé ho vychytal Trapp, v dorážce mu zabránil obětavým zákrokem Hinteregger. Po příchodu na hřiště aktivní Zappacosta následně pořádně protáhl gólmana hostí.

Po následném rohovém kopu už Blues rozvlnili síť, radost jim však nevydržela dlouho. Hazardův vysoký míč totiž směřoval přímo do rukavic Trappa, jemuž míč nedovoleným způsobem vyrazil a protlačil do brány Azpilicueta. Utkání, na němž se jako čtvrtý rozhodčí podílel Pavel Královec, tak dospělo nejdále jak mohlo - do penaltového rozstřelu.

V první sérii proměnili své pokusy Haller i Barkley, se štěstím na ně navázal i Jović. Prvním neúspěšným se tak stal Azpilicueta, který se nechal vychytat Trappem. Na srovnání však domácí dlouho čekat nemuseli, neboť po úspěšných třetích kopech de Guzmána a Jorginha neprostřelil Kepu Hinteregger. A když selhal i Paciência, dostal Eden Hazard možnost poslat Chelsea do finále. Svou roli opory potvrdil a nedal Trappovi šanci.

Stejně jako v Lize mistrů se i v Evropské lize dočkáme ryze anglického finále. Blues totiž v Baku vyzvou svého městského konkurenta Arsenal.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz

Komentáře (614)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
Pharrell

3:0

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa - Azpi, David Luiz, Christensen, Emerson - Jorginho, Barkley, RLC - Willian, Giroud, Hazard

Reagovat
Pharrell

finále ARS-CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa - Azpi, David Luiz, Christensen, Emerson - Jorginho, Kovačič, RLC - Pedro, Giroud, Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

snad FRANKFURT aby SARRI se VYSERIL z Chelsea pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tyhle hejty, a fakt mi začíná vadit jak si pořád tolik našich fanoušků jen stěžuje a hloupě plive na hráče, trenéra, vedení. Někdy ty zápasy nejsou hitparáda, co se předvedené hry týká a Sarri není úplně nejsympatičtější trenér, ale takovou kritiku si podle mě nezaslouží. Uhrál top 4 (možná 3) v lize kde asi víc letos nešlo; došel do finále poháru (smolná prohra se City); máme šanci na vítězství v Evropské lize, ale pořád si bude každý jen stěžovat. Navíc konečně po dlouhé době u nás chce někdo hrát ofenzivní fotbal, nestěžuje si na kádr, co má a dal i šanci Rubenovi nebo Odoivi. Na první sezonu mi to nepřijde špatné. Věřím, že když s týmem absolvuje v klidu přípravu na další sezonu, doplníme to hráči mladíky z hostování (Pulišič, Abraham, Mount, James, Tomori) , tak můžeme příští rok být ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juveforever

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát len, že to umiestnenie v top 4 nie ani tak o kvalite výkonov Chelsea, ale že bola skôr menej tragická než United alebo Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš tomu říkat jak chceš, ale za půl roku už si nikdo nevzpomene, jak a proč to tak bylo. Navíc bych to nebagatelizoval jen na vysvětlení typu, že jsme hráli míň tragicky než ostatní. Každý (snad kromě City a Live) měl v průběhu sezony lepší a horší chvilky, zbytečné prohry a nezvládnuté zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si určite spomeniem a určite nebudem jediný. A to vôbec nie je bagatelizovanie. Ja by som povedal, že je to obyčajný fakt, pred ktorým si netreba zatvárať oči, resp. prekrývať si ich umiestnením v TOP 4. Rozdiel medzi Liverpoolom a hlavne City (z dvojročného hľadiska) je priepastny. Nie len pre Chelsea samozrejme, ale tu sa bavíme o Chelsea.

Umiestnením v TOP 4 sa pravdepodobne splnil jeden z predsezonnych cieľov. Ešte treba vyhrať EL, aby som mohol povedať, že Sarrimu treba dať šancu aj naďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je důležité si taky říct, zda s tím kádrem, který Sarri převzal v ne uplně ideální situaci šlo uhrát něco výrazně lepšího. Rozdíl byl letos propastný, ale já si myslím, že kromě pár zbytečných ztrát, které bych napočítal na prstech jedné ruky s tím o moc víc dělat nešlo. Ve výsledku bychom nakonec stejně skončili třetí jen bychom nezaostávali za City/Liverpoolem o 23 bodů, ale třeba o 10. Finále poháru mu za vinu nedávám, tam ta hra nebyla špatná a mohli jsme i vyhrát při troše štěstí a v FA Cupu jsme vypadli s United, což taky neberu za nějakou ostudu. Pokud se podaří vyhrát EL, tak ta sezona bude naprosto v pohodě.

Chápu, že Chelsea média moc nemusí, ale ty tlaky jsou úplně zcestné. Proč se vůbec mezi fotbalovými fanoušky/médii pořád tak skloňuje, jak má Chelsea špatnou sezonu, Sarri je špatný trenér a spekuluje se o tom kam odejde a podobně... Arsenal i United mají sezonu ještě horší a nebýt včerejší fantastické otočky, tak možná i Tottenham (a pokud ve finále nevyhraje a Chelsea se podaří vyhrát EL, tak stejně budeme třeba výše v lize a s trofejí a oni opět s ničím).

Důležité, ale bude jak se to bude vyvíjet v té příští, kdy už bude mít Sarri možnost projít si s celým týmem přípravou, zkusit další hráče, kteří teď hostují nebo tolik nehráli a zdokonalit svůj styl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu nevadí hra Cheslea, ale chce Sarriho do Milána

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak. Milán to je kapitola sama o sobě. Ti by v první řadě měli prodat půlku kádru těch průměráků, co tam mají a koupit raději pár hráčů, kteří na to mají.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icemike

On není fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Odoie začal nasazovat až před dvěma měsícem, do ty doby ho nechal se prcat na lavičce i navzdory tomu, že jeho ko kuře ti už ani hůř hrát nemohli.

Reagovat
raduinho

To jsou jenom místní dementní trollové. Bohužel pak tuhle negativitu přenášejí na ostatní a ti jednodušší se rychle svezou. Především oni a jejich kecy jsou to nejhorší na téhle sezóně a ne trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně rozumný komentář. Sarri si za první sezónu v klubu zaslouží uznání. Za mě máš jednoznačně

Reagovat
blade115

"Uhrál top 4 (možná 3) v lize kde asi víc letos nešlo; došel do finále poháru (smolná prohra se City); máme šanci na vítězství v Evropské lize, ale pořád si bude každý jen stěžovat"

Přesně, nevím, co by kdo od týmu druhého sledu chtěl víc.

Reagovat
Bayernista18

Frankfurt si spraví chuť po zápase v Leverkusenu a prohraje max. o 3 góly.

Reagovat
popltak

Německý tým v semifinále nějakého evropského poháru snad naposledy na dlouhou dobu..3-0

Reagovat
Heresy

jsi retard

Reagovat
smazaný uživatel

Frankfurt v posledních 7 zápasech venku dal minimálně gól, snad to potvrdí i tady.

Reagovat
Miguel19

Proč nejsme kurva na ČT Sport

Reagovat
vanGomm

Vysílet na ČT sport zápas Chelsea-Frankfurt by měl vzhledem k výsledku 1.zápasu daleko větší logiku,ale protože P.Čech je v Arsenalu,tak dávají Valencia-Arsenal.Oni by to snad dávali i kdyby doma Arsenal vyhrál 8:0

Reagovat
Mimalu

Protože Čech, klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Čech no, ale vzhledem k tomu, kolik je v ČR fanoušků Chelsea, nějakému spravedlivému rozdělení a výsledku prvního zápasu měli dávat nás... Ale tak berme to pozitivně, možná lepší to sledovat na zahraničním streamu než poslouchat Karocha a Vláška

Reagovat
Miguel19

Tak já mám DIGI TV v PC, tak pohoda. Ale chtěl sem u toho dělat tikety na MS..

Reagovat
Gedofrey

Chelsea bude i na Nova sport.

Reagovat
smazaný uživatel

To já bohužel nemám, jsem chudý student. Ale stejně si to kolikrát užiju víc s anglickým komentářem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ti Angličané to komentují často mnohem hůř, třeba u El Clásica jsem musel vypnout zvuk.

Reagovat
Salfovic

Bosáka si rovnou vypnu a budu poslouchat komentář z druhého zápasu.

Reagovat
hona.kub

dávají to na NOVA SPORT 1

Reagovat
wyqinac

bud posledni nebo predposledni zapas jednoho z nejlepsich ceskych fotbalistu historie. Me to prijde celkem logicky.

Reagovat
Rudnevs

Ale bude to na RTL

Reagovat
smazaný uživatel

Snad navážeme na druhý poločas z Frankfurtu a pohlídáme si to. Můžeme hrát poměrně v klidu, když se udělala LM, tak doufám, že kluci zabojují a dáme to! Optimisticky 3:0, Hazard, Giroud, Loftus-Cheek.

Reagovat
ZB 07

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0, furt je Chelsea srovnávána s Tottenhamem, který včera přejel Ajax či s Liverpoolem, který přejel Barcelonu. Takže očekávám jasnou dominanci a skvělý fotbal.

Reagovat
Csaplárova past

Dobrý ročník pro anglické kluby. Vítěz LM a EL bude z Anglie

Reagovat
h8_sfatto

po deseti letech a proinvestovaných trilionech...

Reagovat
fenixLFC

keby sa z toho tak chceli poucit napriklad v taliansku....

Reagovat
h8_sfatto

když už ne Ajax,tak aspoň ten Frankfurt ať to dotáhne, Arsenal ani Chelsea není v současnosti žádný soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

2x anglické finále europskych pohárov, kde sa hrabe PD :)))))

Reagovat
C-M@ster

Nepředbíhal bych.

Už semifinále LM ukázaly, že zdánlivě neotočitelný věci se dají otočit.

Ale je to blízko.

Reagovat
wyqinac

rict takhle s jistotou nooo to tady bylo kecu, ze je jisty finale barca ajax

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 (2x Hazard, 1x RLC - 1x Jorginho vlastní)

Reagovat
hona.kub

Zatím Ti to vychází

Reagovat
smazaný uživatel

HLAVNĚ NIC NEPODCENIT

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Arrizabalaga, Azpilicueta ©, Christensen, Luiz, Emerson, Kovicic, Jorginho, Loftus-Cheek, Willian, Giroud, Hazard

3-0(Kovacic, Kovacic, Christensen)

Reagovat
Switchback

Kovacic moc gólu za vás nedává ne? bych se celkem divil, že by se trefil zrovna 2x

Reagovat
Whitemedia

šetřil si to na dnešek

Reagovat
Rudnevs

Trapp - Falette, Hinteregger, Abraham - Hasebe - Kostić, Gaćinović, Rode, da Costa - Rebić, Jović; (Rönnow, Chandler, Ndicka, de Guzman, Fernandes, Haller, Paciencia)

Víťazná

Reagovat
John Obi Mikel

Doufam ze ukoncime jizdu Frankfurtu stejne jako Tottenham jizdu Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

stream pls

Reagovat
Rudnevs

Na RTL už dávajú rozhovory na štadióne a fanúšikovia SGE tam už robia fantastickú atmosféru. Určite ich tam je viac než ten oficiálny počet niečo nad 2000. Práve ukazujú videá z ulíc pred zápasom, bolo ich tam naozaj moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej "balkánskej" útok ten Frankfurt: Rebić, Gačinović, Kostić - Jović

Reagovat
raduinho

A to je taky všechno co mají. A na velkoklub z toho má MOŽNÁ jen Jovič. Dneska jízda téhle BALKAN POWA končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přání: 1:2pp

Realita: 2:1

Reagovat
Melisko

viac ludi je na nedelnej omsi v Dolnych Oresanoch nez dnes na SB

Reagovat
nani92

Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
raduinho

3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Starý borec na bt sport, víte RLC je poměrně starý mluví se o něm jako mladíkovi, ale on už má 26 let

Reagovat
Hokaido

Nemá.

Reagovat
lichna.

Je někde diskuse k U17?

Reagovat
Hokaido

Dneska je to vlastně dost možná Edenuv poslední zápas na SB.

Reagovat
raduinho

Vzhledem k BANu určitě ne no.

Reagovat
Agent z Melmacu

stream plox

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz za 6 minut posral všechny balony, dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Více jsou jednoznačně slyšet fans Eintrachtu.

Reagovat
Whitemedia

překvápko

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Agent z Melmacu

bundesliga je oproti piškótovej premier league o 10 levelov vyššie

Reagovat
raduinho

Gratulujume. Naštěští se fotbal hraje na hřišti a ne v hlediši.

Reagovat
nani92

je to ich vec

Reagovat
Mimalu

penalta...

Reagovat
Hokaido

V jakým vesmíru tohle zase není penalta...

Reagovat
Whitemedia

jasná penalta ty jebko, hlavně že na to čumíš..

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
icka

Však byla jasná

Reagovat
Miguel19

Komedie tvl. Jasná penalta.

Reagovat
hitZor

Rozhodčí se zatím předvádí pěkně, jasná penalta, odpískané rameno nebo dokonce prso Kovačičovi..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Penalta

Reagovat
Whitemedia

Luiz je teda zatím úplně v lese

Reagovat
icka

Reagovat
Whitemedia

až do toho centru pokazil snad každý míč a každou situaci no

Reagovat
icka

To zas ne. Nebudeme přehánět.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Whitemedia

je to tak no, smiř se s tím

Reagovat
icka

spis tva zaujatost

Reagovat
Whitemedia

Kdyby šlo o zaujatost, tak tady jdu na prvním místě po Jorginhovi

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť posral tak 6 balónů zezačátku.

Reagovat
Whitemedia

konečně někdo, už jsem si začínal říkat, že jsem koukal na úvod k jinému zápasu než ostatní

Reagovat
John Obi Mikel

V lese je teda hlavně komentátor

Reagovat
John Obi Mikel

A rozhodčí

Reagovat
John Obi Mikel

Luiz na pana

Reagovat
John Obi Mikel

Willian kope ty standardky dobře

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska

Reagovat
db18

Kolik fans Frankfurtu tam je?

Reagovat
Salfovic

Co to Sarri pořád cucá, to vypadá jako filtr

Reagovat
Whitemedia

však vajgly

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor v prvním zápase říkal, že to je tabák.

Reagovat
Mimalu

Loftuuuuuuuuuuuuuus

Reagovat
John Obi Mikel

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH

Reagovat
Miguel19

L O F T U S !!

Král easy

Reagovat
Whitemedia

Loftuuuus.. teď ještě pořešit tu jeho skleněnost

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Sic se tu kritizuje Arsenal, ale Valencia taky nic moc

Reagovat
John Obi Mikel

Vedle, tady hraje Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

Už jsem to zaregistroval, nicméně to fakt vypadá na anglické finále i zde

Reagovat
John Obi Mikel

Pozor, vcera uz byl takhle taky ve finale Ajax

Reagovat
John Obi Mikel

Spatne branime rohy -> Frankfurt je rozehraje na kratko.

Taky strategove

Reagovat
db18

Reagovat
icka

No pokud RLC vydrzi zdravej, Kovacice snad nepodepisem a Barkleyho prodame tak by ta zaloha nemusela byt tak spatna. Kante, RLC a Jorginha se urco nezbavime Dal by se tam vyuzit Mount? Netusim co presne hraje v Derby.

Reagovat
John Obi Mikel

Barkleyho jako nahradnika nechat, angličan a reprezentant

Reagovat
Agent z Melmacu

je to totálne mrhanie Kanteho pozíciou

Reagovat
Miguel19

Proč bychom se taky takového hráče zbavovali omg..

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na to, to nepochopíš.

Reagovat
Manik...

Borci stream pls.?

Reagovat
John Obi Mikel

Nepomuzu, koukam na Novu.

Reagovat
Manik...

Neva, dík

Reagovat
hona.kub

Letos se fakt zatím ukazuje, že EL nám nenabídne soupeře hodného Chelsea FC.. dyť zatím (krom Slávky a 2.poločasu na SB) nám nikdo neoponoval a všichni se z nás posrali... Doufám že ten 2.poločas nezakřiknu, ale dle průběhu 1. dem bez problémů do finále

Reagovat
hona.kub

Neměla být reakce kurva

Reagovat
John Obi Mikel

Říkal jsem si, proč mu to píšeš

Reagovat
John Obi Mikel

Ted to Luiz 2x zachranil po ztrate Jorginha

Reagovat
Trapper

Jovič je neskutečně silnej v osobních soubojích

Reagovat
hitZor

Červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Jorginho Skoda, pekny brejk

Reagovat
Trapper

Ale jorginho od toho úrazu hraje fakt výborně

Reagovat
Manik...

Dík za ten stream. Neříkejte, že všichni čumíte na Novu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Diky ti!

Reagovat
Trapper
Reagovat
Manik...

Diky ti!

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Manik...

Diky ti!

Reagovat
Whitemedia

Edenko naposledy na SB, tak by mohl trochu přidat a rozloučit se stylově

Reagovat
Kixi Syhimour

Však má asistenci

Reagovat
Whitemedia

nestačí

Reagovat
Whitemedia

prostě poslední mač, tak ať tam posadí pár hráčů soupeře na prdel a nějaké další jeho kouzla

Reagovat
Kixi Syhimour

Třeba si to schovává na finále

Reagovat
raduinho

Eden zůstane.

Reagovat
fenixLFC

fans frankfurt su enskutocni, pre chelsea stastie ze sa hra na ihrisku a nie na tribunach lebo to by bol vacsi trapas ako predviedla barcelona

Reagovat
Miguel19

Tjn, fakt štěstí, že se fotbal hraje na hřišti.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

Reagovat
kiciN

Reagovat
ZB 07

Reagovat
kvasha16

Reagovat
8lampard8

Reagovat
TopinB

Reagovat
off-olda

Reagovat
raduinho

Nácci si přijeli zahulákat, fanoušci Chelsea se podívat a decentně podpořit svůj tým. Osobně vždy volím druhou možnost.

Reagovat
Gunner14

To se budou cítit jako doma mezi fandama Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, away fans v anglicku sú všade lepší, tak neviem čo tu skúšaš

Reagovat
Kixi Syhimour

Všade fakt ne, taková Barcelona nechť vypráví

Reagovat
smazaný uživatel

Výnimka potvrdzujúca pravidlo

Reagovat
fenixLFC

a to ma byt ospravedlnenie alebo vyhovorka alebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

To je konštatovanie reality, ktorú si chcel sprosto pokrutit, lebo sa ti to práve hodí.

Reagovat
fenixLFC

takze ked poviem ze fans frankfurtu su uplne skveli a nicia fans chelsea na celej ciare tak je to prekrutenie reality ze domaci fans su k hovnu?

Reagovat
smazaný uživatel

A tvrdenie ,, pre chelsea stastie ze sa hra na ihrisku a nie na tribunach lebo to by bol vacsi trapas ako predviedla barcelona" si nechal kde, ty vemeno. aha, to sa ti zase nehodí do tvojej argumentacnej ,,logiky".

Reagovat
fenixLFC

akej? vyjadrujem sa k vykonu na tribune a preto ze komentujem chelsea nebudem tam davat analyzu vsetkych klubov z PL kedze to je irelevantne

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme...

Reagovat
Hokaido

To je zase myšlenka.

Reagovat
fenixLFC

tak neviem ako to vyjadrit ze su neskutocni a pre fans chelsea to je trapas ako ich vobec nepocut ten rozdiel je neuveritelny

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si retard alebo čo?

Reagovat
Taiger

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

vsak i slavisti tam byli vic slyset nez domaci

Reagovat
fenixLFC

to neviem, to som nevidel

Reagovat
Salfovic

Tam by byli víc slyšet i fanoušci Jablonce.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný komentář. Základku si dodělal?

Reagovat
smazaný uživatel

měl Eintracht nějaké větší šance?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
db18

Lukaaaaaa!!!

Reagovat
manuelo neuero

YEEEEEEEEEEES

Reagovat
icka

No tak teď byl opravdu Luiz v lese

Reagovat
Whitemedia

řekne mi kurva někdo, co tam Luiz dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nič

Reagovat
vilp

A co před ním Girwood? Stačilo dá na Williana a ten by šel sám, ale on zase nezpracuje balon. Strašný dřevo prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rudnevs

JAAAAAAAAAAA!!!! Joooović!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický začátek druhého poločasu a Luiz zase v lese

Reagovat
John Obi Mikel

Detedohajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz at uz jde do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to kope bodlem

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na červené 1:1

Reagovat
Manik...

Jasný red.

Reagovat
hitZor

Tak já nevim, ale balon snad i trefil, bylo to normálně noha na nohu, podle mě to nebyla ani žlutá Snad to nechceš srovnávat s tím úmyslným šlapákem zezadu na lýtko?

Reagovat
Whitemedia

neblbni, jasná karta

Reagovat
smazaný uživatel

Mu skoro zlomil nohu.

Reagovat
hitZor

Tak jak jinak do toho souboje měl jít? To mu má říct "běž, tady máš dálnici"? Byl to prostě férový souboj, ve kterém byl Kovačič asi tak o setinu sekundy později. Neřeknu, kdyby tam byl později třeba o půl sekundy, ale tady to bylo fakt na milimetry. Karty se nedávaj za následky, ale za zákrok. A ten podle mě byl úplně v pohodě.

Reagovat
Manik...

Byl to šlapák na kotník

Reagovat
Taiger

Nekurvěte to anglický finále do háje

Reagovat
nani92

veľmi sa mi páčilo na tom spoluhráčovi, ktorý už oslávne dvíhal ruky ešte pred tým ako jeho spoluhráč vystrelil

Reagovat
KingMaster13

Frankfurt

Reagovat
smazaný uživatel

Ceska televize moc diky ze jste vybrali rozhodnuty zapas kvuli ceske ucasti namisto zapasu, kde o neco stale jde nikdy nepochopim tuhle radoby ceskou cesticku, nechapu

Reagovat
ACSMan

Tak ono furt zní lépe Valencia Arsenal než tamto druhý

Reagovat
Manik...

Aspoň tam padají góly

Reagovat
smazaný uživatel

Sundej toho Girouda. Naprosto zbytečné dřevo.

Reagovat
Whitemedia

Willian jedovka

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik.

Reagovat
John Obi Mikel

Luiz by mel hrat v zaloze, ty dlouhy pasy ma luxusni

Reagovat
db18

Rode je dneska fakt špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian jim odevzdá balon a pak máchá rukama na spoluhráče

Reagovat
smazaný uživatel

A tento tým srovnávate s Liverpoolem či Tottenhamem. I ten Arsenal je lepší. Fakt ostuda zatím, 1:1 doma s takovým průměrným týmem.

Reagovat
Kixi Syhimour

Arsenal prohrál v Rennes a Tottenham je lepší, nicméně stejnak je za fáma v lize

Reagovat
Kixi Syhimour

*váma

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme na tom úplně stejně jako Arsenal, co se kvality týče. Vždyť ten Frankfurt nás přehrává, strašný kam tento klub dospěl. A to tam je Eden, co bude bez něj, to si radši ani nepředstavuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady srovnává Chelsea s Liverpoolem, ty chytrolíne? Běž si mastit ego jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž se podívat na web a uvidíš ty názory. Nikdo si ego nemastí, jen nemám rád, když někdo nemá pravdu a mastí si ego tím, jak fotbalu rozumí.

Reagovat
kiciN

Reagovat
TopinB

Ale do prdele, tak na ten web nechoď a šetři sobě i nám nervy, jsi otravnější než kiwwi, owny a vladis v nejlepších letech dohromady.

Ne všichni chodíme na ten web, tak to běž zasírat tam a ne tady

Reagovat
Hokaido

Ježiš už drž píču a běž koukat na Ordinaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tě žere? Já to říkal před třemi roky a teď si to užívám ;-)

Reagovat
Hokaido

No a mě to nezajímá, nikoho to tady nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nečti.

Reagovat
smazaný uživatel

me to treba zajima a nezajimaj me ty vase vecny fnukoty, masopuste

Reagovat
Whitemedia

nerozkřikuj se tady a mazej do Londýna pořádat odboj proti vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se směj. Pěkně jste to svojí nesmyslnou podporou dopravovali.

Reagovat
Whitemedia

(y)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dokazuješ, jak ti na klubu nezáleží.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

:D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz by si ty kiksy mohl odpustit v takovém zápase.

Reagovat
Raylan

Achjo, to je bída a do toho ti komentátoři na nova sportu...

Reagovat
20fredy20

Frankfurt to ma dobre, "doma" v poharovej matematike gol za 2

Reagovat
vilp

Chelsea si nedá dvě přihrávky za sebou, to je katastrofa.

Reagovat
vilp

Jinak je vtipný, jak Willian ztratil každý míč a Pedro v tom vesele pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť s tímhle žijeme už 3 roky, takže normálka

Reagovat
Hokaido

Strašně jsme odpadli.

Reagovat
Hokaido

Gonzalo na plac.

Reagovat
vilp

Reagovat
John Obi Mikel

V lese jsou ale uplne vsichni

Reagovat
20fredy20

Balkanci do kazdeho suboja ako pilky

Reagovat
Hokaido

Gary To jsem na něj zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, chudák.

Reagovat
Hokaido

Tak ne. To bude Azpi na CB. Radši bych tam asi fakt viděl toho Garyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale si sa nechal ojebat

Reagovat
smazaný uživatel

Další stoper v prdeli

Reagovat
John Obi Mikel

Cahill na plac

Reagovat
Whitemedia

Jebe? Co tam cpe Zappacostu?

Reagovat
Miguel19

Christensen ať jde taky do prdele. Nic nevydrží..

Reagovat
smazaný uživatel

Bolí ho zadek po pádu no..

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč tam dává Zapacostu? To je Cahill tak špatnej

Reagovat
Whitemedia

ne, Sarri si jen přečetl jeho rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Napamatuješ si minulý rok?

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi ne

Reagovat
John Obi Mikel

Sarri ty jsi cocot

Reagovat
hona.kub

Zappacosta tvl, proč tam nešel Gary?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to dobrý tah, Zappacosta hru oživil. Je vidět, že Sarri tomu na rozdíl od tebe rozumí

Reagovat
Miguel19

Pedra bych okamžitě stáhl. On furt dělá kliky do 2 hráčů. Už z toho byly 3 protiútoky..

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl proc

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli je Luiz v lese, Zappacosta je v Amazonii

Reagovat
John Obi Mikel

Ale strilel dobre

Reagovat
hona.kub

Ten je je někde na vinici v Toskánsku...

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard teda nic moc rozlučka se SB.

Reagovat
hona.kub

Nestrašte všichni kurva fix, však u nás zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jeho dobro by měl jít za svým snem. Hrát o LM není nic, co by ho tu mělo držet. Titul bez šance, LM už tuplem. Pro klub udělal až až. Doufám, že půjde.

Reagovat
vilp

Ten Pedro. To je neuvěřitelný.

Reagovat
Hokaido

Netrefil ho, ale jasná červená.

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Azpi ho trefil podle mě

Reagovat
Hokaido

Jako jo, ale myslel jsem, že ho netrefil pořádně.

Reagovat
Salfovic

Naštěstí ne naplno, to by měl po noze

Reagovat
hitZor

Reagovat
Miguel19

Pedrovi fakt totálně mrdlo. To je výkon divizního hráče.

Reagovat
Whitemedia

Pedro regulérně došel hrát za Frankfurt

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt ostuda takhle hrát.

Reagovat
db18

Jasná rudá.

Reagovat
Cobra

Prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená karta.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea je nesympatickej tym a navic hrajou hrozne hnusnej fotbal a ten rozhodci nadrzuje modrejm

Reagovat
Rudnevs

Aspirincueta Teraz mala Chelsea šťastie, že to nebola redka...

Reagovat
icka

Reagovat
Rudnevs

ok, 1:1...

Reagovat
Manik...

Další red ... To ještě s tou nohou uhnul. Kdyby ne, jde pod sprchu a protihráč má tu stojící zlomenou.

Reagovat
Salfovic

Proboha svatýho, jasná redka, to je čůrák ten rozhodčí

Reagovat
KnoxXx

RLC

Reagovat
Whitemedia

Je to taaaam, konečně jsem se dočkal! Jorginho, Kovacic, Barkley

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

asi nekoukáš, tak já ti pošlu, jak to tam teď máme, velká přehlídka talentu na hřišti

Zappa, Luiz, Azpi, Emerson - Jorginho, Kovacic, Barkley - Hazard, Giroud, Pedro

Reagovat
Salfovic

Kdo je největší dřevo? To dá gól.

Reagovat
Whitemedia

dnes je to těžký, Kovacic, Giroud a Luiz o to bojovali poctivě a pak tam nakráčel Pedro, který okamžitě začal hrát s Frankfurtem..

Reagovat
blade115

Od třetího gólu Arsenalu koukám, tam už bylo hotovo. A jako, taky tam dělají chyby, ale ten druhý tým to vždy dokázal využít. Tady se prostě jen chybuje, ale nic z toho.

Jako jestli je tohle standard posledních měsíců, tak si neumím představit, jak to bude vypadat za rok bez Hazarda, Kovacice, Higuaina a bez posil, jen s Pulisicem. Ačkoliv minimálně Kovacic asi moc chybět nebude, podle toho co jsem teď viděl.

Reagovat
icka

to je fakt smutný

Reagovat
fenixLFC

on fakt stiahne ich najlepsieho zaloznika za toho trageda

Reagovat
smazaný uživatel

RLC Achjo

Reagovat
John Obi Mikel

Ruben druhej poločas špatnej

Reagovat
Raylan

Kovacic spatnej celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

celý rok

Reagovat
Raylan

Taky pravda.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že toto striedanie bolo len a len kvôli zdravotnému stavu RLC.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Salfovic

Nevypadalo to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, no. Jeho výraz v tvári hovoril niečo úplne iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard si ukáže přízemní centr a Zappacosta to dá takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud i střílí? Já myslel, že hraje jenom hlavou a hrudí.

Reagovat
Mateo16

Ty vole takýto Eden nech ani nechodí do Realu Madrid

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vilp

By mě zajímalo, co bys jako chtěl s tou podporou okolo. Ten tým si v druhým poločase nedal dvě přihrávky za sebou.

Reagovat
Svatej

Nech ho v tom, snad stejně stupidne uvažuji i v Madridu

Reagovat
vilp

Dost podobný jak Messi v úterý to má.

Reagovat
misinho7

Reagovat
r3

Ty si fakt pacient.

Reagovat
Svatej

Frankfurt je neuvěřitelně otravnej tou fyzicnosti, kterou všude cpou

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aj na tribúne sú fyzickejsi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mikesh

No mysme tam, tak poprosím stream ať potlačím to ang. finále

Reagovat
Kixi Syhimour

Azpi nic moc dneska

Reagovat
db18

Teď měl mít Azpi aspoň druhou žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

taková úmyslná ruka a zas nic

Reagovat
Generalní Gladiator

jovič se k nám moc nehodí, vidím ho počtvrtý a je to hráč do zidanova fotbalu,má některý skvělý atributy, ale my potřebujem jinej typ

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, pořád bych ho bral, je silný, pokryje si míč, má skvělý výběr místa a hlavu, řešení šancí absolutně zabijácké...nic jiného není potřeba. Ale stejně ho už prý nechceme

Reagovat
db18

Reagovat
Generalní Gladiator

spíš von chce do realu není tak pohyblivej, je dost svalnatej, a je to spíš čekatel, my potřebujem někoho,kdo chce hrát, umí líp 1x1 a zvládá forčekovat(vím,nikdo takovej není).

Reagovat
smazaný uživatel

S tou devítkou to bude fakt těžké no. Každopádně Rashford, který dává 7 gólů za sezonu nás fakt nevytrhne a Jesus mě zas vůbec nebaví, nemastný neslaný hráč z mého pohledu. Možná Werner, to je pohyblivější typ, ale toho jsem viděl naposledy na MS se akorát trápit a kazit na křídle. Lipsko v této sezoně skoro nesleduju, ale dřív se mi taky líbil.

Reagovat
Whitemedia

Dalších třicet minut tohohle...

Reagovat
Salfovic

Hele, Královec, legenda

Reagovat
Miguel19

Ty vole, on je tam Královec?

Reagovat
Kaspar

chudak tvl, vzdy neni zvykly piskat bez not

Reagovat
PP

Královec a Sarri byl výborný záběr..

Reagovat
Agent z Melmacu

frankfurt dá gól tak v 117.minute

Reagovat
Raylan

Tvl ten záběr na Loftuse

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi by mal ísť zákonite dole. Nad ním visí vylúčenie. Škoda, že Sarri už nemá druhého Zappacostu

Reagovat
fenixLFC

nemate alonsa na lavke?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri se do Chelsea naramne hodi. Doufam, ze tam vydrzi co nejdyl.

Reagovat
Salfovic

Tak co, proběhne opět snaha o vystřídání Kepa ?

Reagovat
Squinty

Chce se mi zvracet.. Jsem zvědav, co budem pod tím italským mágem v lm dělat

Reagovat
vilp

On toho zkurvenýho Girouda fakt nesundá.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne

Reagovat
Whitemedia

Both teams get an additional substitute in extra time, meaning Chelsea can bring Caballero on just before any potential penalty shootout.

Reagovat
pingla

to se nelíbí Kepovi, takže zapomeň

Reagovat
Tommy the Gunner

To se bude Kepovi libit

Reagovat
Rudnevs

Super, toto napätie v tých turnajových zápasoch milujem, predlženie má vždy svoje čaro. Inak, proti Chelsea to bude veľmi ťažké, viackrát počas zápasu nastala situácia, že si Chelsea postupne vypracovala tlak, z ktorého sa Frankfurt následne nevedel vymaniť a keď už, tak len vďaka odkopom. Ale nejaka šanca tam je, Frankfurt to má na dosah, teším sa a som zvedavý.

Reagovat
mistr129

mi chceme penalti

Reagovat
smazaný uživatel

nic hrozneho

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
KnoxXx

ina komedia pri rohu

Reagovat
Hokaido

Nestačím se divit, co všechno dnes Pedro dokáže předvést.

Reagovat
vilp

Higuaín. Ne, to je fakt banda tragédů a je jedno, kdo je zrovna na hřišti.

Reagovat
Whitemedia

pašík skvěle zapadl do rozjeté mašiny

Reagovat
smazaný uživatel

Hasebe se zbláznil voe

Reagovat
Rudnevs

Jak to chcel vystreliť a bola z toho nahralvka prvému protihráčovi...

Reagovat
mr.Silver

5 v 2 a tak to dosrat

Reagovat
db18

omg

Reagovat
KnoxXx

Luiz, to je bojovnik

Reagovat
Whitemedia

a Luiz spasitel

Reagovat
Coutinho10

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz Chelsea 1:1

Reagovat
Rudnevs

Škoda, že to netrafil poriadne...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Squinty

A s tímhle Slavie vypadla

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne zaslouzene...

Reagovat
Losinho

Reagovat
icka

Reagovat
hematop

Penisové semifinále EL :

Abumeyang - Dravý pták s ostrou předkožkou

Luiz - Špaček menšího vzrůstu, který je ozdoben kvalitně zastřiženým bonsaiem

Kepa - Dlouhý španělský rozmazlený nesympatický čahoun

Hazard - Malý, ale velice šikovný kanár, který vyvolává jeden orgasmus za druhým

Higuaín - Líný ptáček, který sem tam dokáže potrhat co se dá

Giroud - Neefektivní, ale hezky zastřižený šampion

Reagovat
aramaki

"Malý, ale velice šikovný kanár, který vyvolává jeden orgasmus za druhým"

Reagovat
Tommy the Gunner

dobrej matros

Reagovat
hematop

Kvalitní C17H21NO4 smíchaný s BANMINTH PASTA

Reagovat
Agent z Melmacu

Barkley - guma

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mikesh

Pici.. Já co věčně přijdu do diskuzí, tak se na Luize hejtuje jako svině a pak když chvilku na to zapnu stream tak hraje jak Varane zkřížený s Thiagem Silvou a zachraňuje tým od pohromy anebo dá důležitý gól nechcete change za Mustafiho? To byste pak teprve mohli nadávat.

Reagovat
Hokaido

Viděl jsi gól Frankfurtu?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mikesh

Ano, tak si ho pohovodili prostě, bylo to rychlé a nestihl zareagovat.. Není to bůh takže kritiky přespříliš na můj vkus

Reagovat
Whitemedia

no nic, je vidět, jak tě Mustafi zničil

Reagovat
Mikesh

Splatil, ale né? Zachránil druhý.. Mustafi zesere špatně i záchod takže ano

Reagovat
Whitemedia

Kdyby neudělal píčovinu, tak ani nemusel v prodloužení nic zachraňovat

Reagovat
Rudnevs

Frankfurt hrá dosť telom, teraz pri jednej akcii asi traja hráči boli dosť tvrdo atakovaní, predtým tam Hinteregger do niekoho naletel. Toto musí byť pre Chelsea dosť otravné.

Reagovat
db18

Hlavně po tom, co Sarri říkal o Slavii.

Reagovat
KnoxXx

Zappacosta, neskutocne striedanie od Sarriho

Reagovat
Coutinho10

lol docela luck pro Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Sarri věděl

Reagovat
Squinty

Jorginho v penaltach rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný štěstí mají teda... Nedivil bych se, kdyby to vážně otočili ve svůj prospěch

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už je víceméně jasný, že Pedro rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spekacek

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic si ten jedinej gól očividně schovává na finále

Reagovat
ADM

Higuain

Reagovat
PP

Hergot, stream mi spadl.. máte někdo rychle prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PP

nejede mi..

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

pasik - co dotek to fotbalova lahudka

Reagovat
KnoxXx

slusny bizar

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
Rudnevs

Uffff... Inak za toto by tiež mohla byť teoreticky žltá, nie?

Reagovat
Svatej

Jezisi

Reagovat
Whitemedia

červená rovnou

Reagovat
Rudnevs

Sorry, robím si srandu...

Reagovat
Whitemedia

Já myslím, že další sranda není potřeba, v modrém dresu té srandy běhá dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Ty "fauly" na golmany jsou dost přeceňovaný, nepřijde vám?

Reagovat
mistr129

Jsou, ale tenhle byl jasnej

Reagovat
db18

Šel tam loktem napřed... jeho blbost.

Reagovat
pantondavo

Jako jo, na druhou stranu golman ten míč moc pevně nedržel a že by ho Azpil nějak výrazně porazil, nevim no.

Reagovat
icemike

Ano, ale to nebyl tento případ

Reagovat
Raylan

Jorginho dneska super

Reagovat
hitZor

Však to byl regulérní gól

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
mistr129

Luiz

Reagovat
Mikesh

Chelsea rychle gól, nevypadá to moc žeby měl Sarri přežít druhé Kepovi penalty.

Reagovat
Mateo16

Jj aj za to že každý súboj Eden prehra môžu jeho spoluhráči

Reagovat
Mateo16

No jeho najhorší polčas. Horšie som ho hrať ešte nevidel

Reagovat
Mihi

Kľud, je len unavený, u vás bude najlepší hráč

Reagovat
vilp

V prodloužení už prohrával, o tom žádná, ale v druhým poločase měl tak 3 ztráty, tak nevím, co jsi zase sledoval.

Reagovat
KnoxXx

Piguain "rozhodne"

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain nedá

Reagovat
Hokaido

Higuain taky úplně, ale úplně k hovnu.

Reagovat
vladino10

Paciencia nedá

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
vladino10

Ono to ale v 90% prípadov takto dopadne, keď tam tréner niekoho pošle v 117. S jedinou ulohou- dať penaltu

Reagovat
Rudnevs

Mne ho je osobne strašne ľúto.

Prišiel v lete do Frankfurtu, zranil sa na pár mesiacov, dostáva šance väčšinou len na pár minút, ale pričom už ukázal, že na to má a že vie, kde stojí brána.

Teraz ešte ho tam tréner takto pošle a on tú penaltu nedá a prakticky to tým rozhodne, tam proste asi ani to sebavedomie úplne neni. Dúfam, že dostane poriadnu šancu, zaslúžil by si ju. Keby som bol trebárs manažérom Schalke, šiel by som po ňom.

Reagovat
JozkokozleJ

Paciencia uz viackrat ukazal, ze ma kvalitu.

Poslat takto hraca v poslednej minute kvoli penalte, je podla mna blbost. Hrac na lavice 120 min, preziva zapas uplne inak, nez ten na ihrisku. Z lavicky su to podstatne väcsie nervy a emocne vypätie sa musi prejavit aj pri tak vypätej chvil, akou je rozstrel.

Reagovat
vladino10

Na to aby si hral zápas nemáš, nehodis sa tam, ale dám ti jednu úlohu na konci- kopni to a rozhodni o celej sezóne..nemusíš nič robiť, iba to kopni..

Takto nejak mi to príde, o to väčší musí byť ten tlak podľa mňa, lebo fakt si za zápas nič neurobil, rozhodne o tvojom úspechu jeden jediný kop..

A naozaj, v 90% prípadov (aspoň teda pocitovo, nemám to podložené) to nevyjde

Reagovat
Rudnevs

Ale s brankármi to môže byť trebárs inak, spomeňme si na van Gaala jak tam poslal Krula proti Costa Rice...

Reagovat
vladino10

Tak od brankára sa v zásade nič nečaká, ten môže len vyhrať..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně nějaké penalty v pohárech, už mi to chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
Rudnevs

Tak na toto som zvedavý. Vie Kepa penalty?

Reagovat
Tommy the Gunner

Pasik rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by se vam po sezone do baku

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
hematop

Higuain zajebe pencli a Frankfurt postup!!! Přijímám sázky.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime co predvede nejdrazsi brankar sveta... pokud tedy vubec bude chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa si Trappa namazal na chleba

Reagovat
Fabregas@ole

Kepa si to úplně v poklidu pohlídá

Reagovat
fenixLFC

Koho kepa nominuje na penalty?

Reagovat
Salfovic

Sarriho.

Reagovat
KnoxXx

Azpi

Reagovat
db18

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

Azpilicueta je oficiálně píča zápasu

Reagovat
Rudnevs

Traaaaaaaaapp

Reagovat
EL Gringo

Azpilicueta to co bol za rozbeh

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy sa tak rozbieha. To bola asi prvá penalta, čo nedal gól

Reagovat
icka

Vsak poprve nedal

Reagovat
Mimalu

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo

Reagovat
Whitemedia

Kepaaaaaaaaa

Reagovat
Spalovač šancí

Keppa zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Betonama

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze mu to tam neproslo

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
hitZor

No není to Courtois...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

ČT4 si dela srandu?

Reagovat
HorajzmAmmann

bral bych ho jako trojku na MS

Reagovat
Salfovic

To si spletl s hokejem ne

Reagovat
Raylan

Kepaaa

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
db18

Velká škoda, ale aspoň, že svou pecku neproměnil Azpilicueta... u Paciencii bylo jasné už podle náběhu, že nedá.

Reagovat
Bayernista18

U Hintereggera to bylo jasný, už když ho zabrala kamera.

Reagovat
db18

Tak stoper... bylo jasný, že to narve hlavně, aby to šlo na bránu.. škoda, že nešel pod víko.

Reagovat
Bayernista18

Právě, stoper. Jsem věděl, že to narve a dojebe to. A jak Luiz proměnil, tak bylo jasný, co bude následovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

u oboch to bolo jasne, azpi po tom co mal dostat redku a neuznali mu gol bol jasny

Reagovat
Trapper

A je to ready pro Krále

Reagovat
smazaný uživatel

Kepaaaaaaa, kurvaaaaaa, je to tam

Reagovat
Whitemedia

Kepa jediný, co mě dneska nesral.. díky za něj

Reagovat
Bayernista18

Přesně tohle jsem čekal ...

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
alcantara

Ja skor toto:

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
HorajzmAmmann

nadvláda Anglie

Reagovat
ADM

Hazard má uplne v pi*i

Reagovat
vilp

I proto je to asi nejlepší exekutor široko daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Milivojevič kope nedaleko

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda, Slavia měla Chelsea vyřadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co porad mate s tou Slavii? Vzdyt vypadla celkem jasne.

Reagovat
blade115

To je trága. Upřímně lituju ty, co ty zápasy pravidelně letos sledují, ze všech pohárových zápasů tohoto týdne to bylo fakt suverénně nejhorší. Tak aspoň anglické finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho nemeckyho komentatora bych ted dokopal do krve. Ty kravo. Proc ten curak nedrzi hubu? Frankfurt vede. Na penaltu jde Hinterreger a on rika - Jsem toho mineni, ze Hinterreger nemuze nedat.

Reagovat
Liquid

to mi připomíná ty kokoty z ČT při Davis Cupu proti Španělsku a koment, David Ferrer už zdá se nestíhá a on v té době otáčel proti Štěpánkovi z 0:2 na sety a tento skvost pronesl ten šašek někde za stavu 2:2 4:2 pro Ferrera

Reagovat
Taiger

Lol, na těchle si slmsnem, tolik radosti za druhý místo

Reagovat
blade115

Snad jo, bylo by fajn mít v LM 5 týmů z Anglie.

Reagovat
icka

zas kecy

Reagovat
Hokaido

Dostanete bůra.

Reagovat
Taiger

Máš štěstí, že máš pěknýho psa, jinak bych tě zroastoval

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, jakou hraje Arsenal bídu, seš docela sebevědomý. Chelsea samozřejmě též nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

drz uz hubu radeji

Reagovat
Taiger

cigáne

Reagovat
smazaný uživatel

ty spino nezahravej si uz me zacinas srat, asi te znicim online u clanku a zapasu Arsenalu, kundooooooo

Reagovat
EL Gringo

Takze aj v EL anglicke finale

Reagovat
smazaný uživatel

Eden už se vidí u nás

Reagovat
Svatej

Kepa je na penalty fakt skvelej

Reagovat
Squinty

jenom škoda, že není o něco vyšší

Reagovat
TopinB

na skřipec s ním

Reagovat
icemike

Nemusí, i tak si často sáhne. Stačí zesílit

Reagovat
Salfovic

Čechovo finále je tu

Reagovat
Coutinho10

symbolický

Reagovat
smazaný uživatel

PL definitivně zpět na trůnu

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Gunner14

Ta penalta toho stopera doprostřed

Reagovat
KnoxXx

snad Sarrimu predlzia zmluvu

Reagovat
fenixLFC

hintereger

Reagovat
alcantara

Zruste futbal

Reagovat
Miguel19

Jaaaaj. Trapný výkon, docela ostuda. Jak byl Frankfurt doma marnej, tak dneska se dobře zvedl.

Ale zase jsme si připomněl ty nervy jak při finále LM. Ty evropské poháry jsou prostě jinde..

Kepa závěr sezony ve velkém stylu. Snad začape i ve finále.

Reagovat
nani92

chudak Cech, asi sa radšej nechá posadiť

Reagovat
vilp

Jinak Jović už snad klapne, to nemůže nevyjít.

Reagovat
Miguel19

Nový Agüero.

Reagovat
Jackmaker1989

kam?

Reagovat
vilp

Real.

Reagovat
misinho7

musi sakra, snad nebudeme znova s tym utocnikom nieco vymyslat a zostane Karim sam

Reagovat
hona.kub

v hodně propocenym triku, ale je to tam kurva

Reagovat
Taiger

Nejlepší scénář je

Liverpool - LM

Arsenal - EL

Krásný superpohár

Reagovat
Kowe

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

radsi spurs..

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Co ty si za fanouška, normálně disgrace

Reagovat
Gunner14

WHAT THE FUCK

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs LM live LIGU arsenal EL

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
FUnk

Reagovat
tunkic

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
icka

takoveho Jovice bych si z fleku nechal na SB, to je boží plejer

Reagovat
Spalovač šancí

Nechtějí finále LM a EL odehrát ve Wembley? A vítězové by tam hned mohli dát rovnou i Superpohár

Reagovat
Rudnevs

Hinteregger dosť podivná penalta, fakt jak slon v porceláne. Celý zápas hrá parádne, všetko búra a nakoniec toto... Každopádne, to je proste neskutočný hráč, on sa nemôže vrátiť späť do Augsburgu.

Paciencia bol jasný, ten si neveril, už jak ho zabrala kamera, tak som z neho mal taký pocit.

Reagovat
Miguel19

Podivná. Prostě jako každej kdo nemá kopací techniku. Zavři oči a bum..

Reagovat
hitZor

Jako Azpi Fakt nechápu, proč to s takovým silovým rozběhem nenarval jako to dělává Luiz, ale cpal to k tyči.

Reagovat
smazaný uživatel

docela nechapu, ze nesel jako posledni az jovic

Reagovat
JozkokozleJ

Na druhu stranu, neposlal snad jedinu dobru prihravku smerom dopredu (dlhsiu nez 5m). Ja ked som videl, ze ide na penaltu, trhal som si vlasy. V defenzive dnes vsak fantasticky.

Reagovat
wyqinac

Paciencia mi pripomnel legendarni penaltu zazy z mistrovstvi

Reagovat
smazaný uživatel

LM - Tottenham

EL - Arsenal

Ať je v Istanbulu při superpoháru pořádný bordel

Reagovat
tony223

to spíše bordel bývá když rakví slepice Chelsea...

Reagovat
popltak

Povinný postup, Frankfurt ale jako jediný z Německa něco zahrál

Reagovat
willdonor

Ahojte.. mám dotaz... dva anglické týmy budou mít jistý postup do ligy mistrů příští sezonu díky vátězství v lize mistrů + evropské lize.

znamená to že bude v lize mistrů 6 týmů z premier league?

(jakože přijde mi to fér... nebo kdyby jako vyhrál lihgu mistru burnley a evropskou ligu fulham - tak by to jakože okradlo čtvrtýho a třetího o ligu mistru????)

Reagovat
Taiger

Už dost

Reagovat
willdonor

jako fanoušek united cítím šanci :D :D

Reagovat
Svatej

Max pět týmů, víc už být ani nemůže

Reagovat
Raylan

Určitě ne, za vítězství v lm se místa nijak neposouvaji. Když vyhraje Arsenal, tak jich bude 5, jinak 4. Teda alespoň myslím

Reagovat
Svatej

A okradli by jen 4.ho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

Edenek

Reagovat
Rudnevs

Vypadnutie Frankfurtu ale neskutočne mrzí. To je proste podobné jak včera Ajax. Bol by to skvelý príbeh - klub, ktorý sa vypracoval inteligentnými nákupmi a skvelým štýlom hry Adiho Hüttera. Navyše s úplne neskutočnými fanúšikmi, pre ktorých to bol sen.

Pre Nemecko, ktoré futbalovo momentálne na tých najlepších nestačí, to bol asi jediný klub, o ktorom sa dá povedať, že svojim účinkovaním v Európe urobil naozaj dobrú reklamu. A keď zájdem ešte trochu ďalej, tak to je i klub, ktorý ukázal, že i s multikulti kádrom sa dá byť zohratý a úspešný.

Uvidíme, čo bude ďalej, ale obávam sa, že takáto šanca pre Frankfurt opäť tak skoro nepríde.

Reagovat
vladino10

Reagovat
JozkokozleJ

Este minulu zimu mi bol kader a Kovacov defenzivnejsi styl hry Eintrachtu dost nesympaticky. Ale ten pokrok, ktory urobili pod Hutterom, je uzasny. Tazko za herny prejav aktualne nepriat Leverkusenu, ale kvoli reprezentacii BL v Europe a tym padom aj tazsim podmienkam prajem posledne nemecke miesto v LM prave Frankfurtu.

Reagovat
Coutinho10

klidně můžou dát LM z BL

Reagovat
vladino10

A význam?

Je riziko, že tam neostane kameň na kameni a v LM budú fackovacim panákom..o to či sa do nej dostanú až tak nejde, ide o to či sa im podarí ako tak zalepiť odchody..

Reagovat
Coutinho10

tak prestiž, když se dostanou do LM, tak líp nahradí případný odchody....já bych je ani tak neodepisoval

Reagovat
Rudnevs

Im podľa mňa ani tak nešlo o tú CL, im šlo o to, že to proste vyhrajú, budú mať trofej. Oni to berú asi trochu inak ako niektorí fanúšikovia z PL. Raz som si čítal diskusiu a nejaki fanúšikovia Man U písali, že EL je len sranda trofej a spôsob kvalifikácie do CL, taký prístup sa mi teda fakt moc nepáči.

Reagovat
Coutinho10

j ty pohledy na to jsou asi odlišný...to souhlas, ale věřim, že to musí mrzet...krok před finálem takto vypadnout je vždy bolestivý

Reagovat
mistr129

Nevím, pro mě taky EL není nijak prestižní. Jsou to většinou pěkné zápasy zajímavých týmů, ale u LM jsem minimálně od čtvrtfinále napjatý i u zápasů, kde jsem nestranným fanouškem, kdežto EL mě nechává chladným i u zápasů Arsenalu. Slavia je samozřejmě odlišný případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Anglická finále a přitom už vypadl anglický mistr i vicemistr.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, s Frankfurtom s tričkom prepotenym tak, že už pot stekal aj na slipy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně nezasloužený postup do finále. Frankfurt jasně lepším týmem a jen štěstí a skvělý Kepa posunul Chelsea dál. Strašidelný výkon už poněkolikáté. Začíná se to hodně podobat roku 2012 a vitězství LM. Jako z tohoto postupu ani radost osobně nemám po takovém výkonu. Teď komu přát víc, Edenovi, který s Realem určitě něco vyhraje, nebo legendě Petrovi, který svoji veleúspěšnou kariéru končí.

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Postup do finále evropského poháru nemůže být nezasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale může. Frankfurt byl lepším týmem a to dělá postup do finále nezaslouženým. To prostě normální fotbalový divák včera viděl. Fanoušci budou vždy proti, protože jsou zaslepení.

Reagovat
Trapper

V prvním zápase a prvním poločase druhého zápasu rozhodně lepším týmem nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl ani Tottenham a postup si zasloužil za výkon, který především ve druhém poločase předvedl. Kdyby takový výkon předvedla Chelsea, nenamítal bych nic, ale přesně to předvedl Frankfurt. Pro mě osobně je to nezasloužené, výkon mě vůbec nepřesvědčil o tom, že chtějí hráči do finále. Frankfurt úplný opak. Teď se ukáže, kdo je lepší, jestli Arsenal či Chelsea.

Reagovat
Bady86

Tak nikdo nikdy neni lepsi nez vy ne? Smula, rozhodci, patecni predehravka, pondelni dohravka, repre pauza, FA, Luiz, treneri, chvili Jorginho a Willian to jsou aspekty proher, vzdycky.jste lepsi, jen to obcas tihle zmineni poserou.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Miguel19

V prvním zápase byl Frankfurt na ručník. Hrál jak tým z druhý ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhém zápase byla zase Chelsea na ručník. Ale ten druhý poločas byl prostě o jednom týmu, který jasně chtěl víc. Ten druhý dělal jen bum bum a odchodil to. Potom vám fandům opravdu chybí soudnost, když tohle nevidíte a nedokážete vyhodnotit, jako nestranní. Vidím to u fanoušků Chelsea. Právem jsem na ně vysazený, a to i přesto, že i já ten klub mám nejraději. Mě však nezaslepily růžové brýle a proto je tenhle postup nezasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím narážím především na výkony Live a Tottenhamu, které jsou příkladem zaslouženého postupu. Takhle jsem si myslel, že budeme hrát, ale hrál tak soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát sis nad Poolem a Spurs dnes už vyhonil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

za to gesto Hazarda, jak hned po rozhodujici penalte nesel slavit, ale sel podat ruku brankari. Charakter ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reportér Liam Twomey: "Loftus-Cheek řekl, že před střídáním trpěl křečemi. Fanoušci ho sice můžou chtít vidět hrát každou možnou minutu, ale někteří musí akceptovat, že na to ješte není připravený."

Sarrimu dlží dosť ľudí ospravedlnenie.

Reagovat
Greny

Jak se to vezme Šebek zase říkal že pod ním fyzičku skoro netrenuji chápu že tam byl v rozjeté sezoně ... Ale říkal že mu ta stáž nedala vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ja narážam na hejt, ktorý sa na Sarriho spustil, keď ho striedal. A btw. RLC má väčšinou individuálne nastavený tréningový plán, práve kvôli jeho zdravotnému stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to je s nasazením Higuaína? Já měl za to, že když nastoupil na podzim za AC Milán v Evropské lize, že už nemůže za Chelsea v Evropské lize na jaře nastoupit. Ještě nedávno tak ta pravidla byla, UEFA to nějak změnila?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele