základní skupiny - skupina H, 2. kolo
04.10.2018 21:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Apollon Limassol - Olympique Marseille 2:2

Loňský finalista Evropské ligy z Marseille nemůže hodnotit vstup do této soutěže vůbec, ale vůbec pozitivně. Poté, co v prvním utkání doma nestačil na Frankfurt, nepodařilo se mu svou situaci vylepšit ani na půdě podceňovaného Apollonu. Ten ještě šestnáct minut před koncem prohrával o dvě branky, ale vytěžil z utkání aspoň velmi cenný bod.

Co se prvního poločasu týče, byl určitě o dost méně zajímavější než dějství druhé. V podstatě za zmínku stojí jen dvě šance, a to když ve 20. minutě rozehrál Payet centr z rohového čtvrtkruhu do šestnáctky, odkud Luiz Gustavo vyslal nebezpečný pokus na gólmana Bruna Valeho, ten si ovšem s jeho příležitostí se štěstím poradil.

Domácí mohli skórovat díky Pereyraovi ve 40. minutě, jenže ten pouze přestřelil. Po přestávce udělal hostující trenér Rudi Garcia hned dvě změny v sestavě, věděl, že potřebuje posílit útok, a tak se na hřišti objevili Sarr spolu s Germainem. Střídání evidentně pomohla, byť si ani jeden z těchto náhradníků gól či asistenci na své konto nepřipsal.

Skóre se poprvé měnilo až pět minut po přestávce. Radonjič předložil balón Payetovi, ten si to odvážně namířil středem hřiště, překvapivě snadno pronikl do vápna, a z něho zamířil přesně do šibenice. V 67. minutě OM svůj náskok ještě pojistil, to když Luiz Gustavo svou nepříjemnou dělovkou po Payetově přihrávce propálil Bruna Valeho.

Kyperský klub ale nic nevzdal a nakonec udělal moc dobře. V 74. minutě dal naději domácímu týmu Markovič, jenž skvostně zakončil zpoza šestnáctky za záda brankáře Pelého, který se po balónu marně natahoval. V první minutě nastavení pak byla dokonána konečná plichta. Papoulis sklepl míč hlavou pro Zelayu, který přesně zacílil z halfvoleje.

Autor: Patrik Sandev / livesport.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
EverlastD

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Israha

Tohle už ale je na přemýšlení o vyhazovu trenéra...

Reagovat
Langi

letos pápá koeficient 5 týmů udělá 2 body

Reagovat
Israha

Hnus. A Španělsko jde taky dolů, moje dvě nejoblíbenější ligy dostávají těžce na prdel.

Reagovat
Han střelil první

No Marseille letos zatím jede solidní sračku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele