Serie A - souhrn 8. kola

21.11.2020, 16:58, aktualizováno 22.11.2020, 22:46
Komentáře a souhrny
Zlatan Ibrahimović (© AFP)
AC Milán vyhrál v Neapoli a vrací se na první místo před Sassuolo, které potvrdilo formu na půdě Hellasu. AS Řím přehrál Parmu a tři body mají rovněž Juventus a Inter Milán, jenž otočil duel s Turínem. Lazio naplnilo úlohu favorita na půdě Crotone, naopak Atalanta se rozešla bez branek s nováčkem Spezií...

SSC Neapol - AC Milán 1:3

22.11.2020 20:45

Góly: 63. Dries Mertens - 20. Zlatan Ibrahimović, 54. Zlatan Ibrahimović, 90+5. Jens Petter Hauge

Pouze pár hodin bylo na čele Serie A Sassuolo, než ho zase vystřídal AC Milán. Rossoneri zvítězili v Neapoli po dlouhých deseti letech a znovu byl u toho dvougólový Zlatan Ibrahimović. Švédský kanonýr nakonec utkání vinou zranění stehenního svalu nedohrál a pouze z lavičky přihlížel jak norský talent Jens-Petter Hauge pečetil výsledek na konečných 3:1.

Když AC naposledy zvítězilo na San Paolo, psal se rok 2010 a současný duel měl jen tři pamětníky - Ibrahimoviče, Gattusa a Boneru. Druhý jmenovaný je trenérem Neapole, ten třetí se objevil trochu kuriózně jako hlavní kouč Milána kvůli absencím Stefana Pioliho i asistenta Giacoma Murelliho.

AC Milán byl od začátku výrazně lepším týmem a velice záhy začaly přibývat gólové šance. Nejprve po pěkném ťukeci zakončoval k tyči Çalhanoğlu, přičemž se dobře natáhl Meret a z následného rohového kopu špatně trefil z vyložené pozice balón Kjaer. Aktivní Rossoneri se nakonec ujali vedení po dvacet minutách. Theo Hernández našel milimetrově přesným pasem hlavu Ibrahimoviče a Meret už k tyči nedosáhl.

Neapol po inkasované brance přidala a vytvořila si solidní tlak, po kterém musel několika zákroky zachraňovat situaci Donnarumma. Střelu Mertense zlikvidoval robinsonádou a po následném závaru z rohu zachránilo hosty břevno! Partenopei pak měli několik střeleckých pokusů, které ve většině případů končily vedle. Politano, Insigne i Lozano mířili pokaždé mimo tyče. Ve 42. minuta už mířil Mertens přesněji, ale znovu narazil na Donnarummu.

Gattusův tým ukázal, že umí být nebezpečný a aktivně vstoupil i do druhého poločasu. Gólově se však nedokázal prosadit a když Rebić naprosto ideálně načasoval centr na Ibrahimoviče, zvyšoval Švéd kolenem na 2:0. Chvíli před tím došlo k poměrně kontroverznímu okamžiku, kdy Ibrahimović ve vzduchu čistě trefil loktem tvář Koulibalyho a nabízí se otázka, zdali neměl být potrestán třeba i červenou kartou. Nic takového se ale nestalo.

Ibrahimović dokonce vstřelil i třetí gól, byl však v evidentním ofsjadu, který pomezní odmával s menším zpožděním. Třetí branka se nekonala, zato přišlo snížení. Bakayoko předvedl důraz a udržel balón pro Mertense, jenž si navedl balón na pravou nohu a přízemní ranou podstřelil padajícího Donnarummu.

Neapol utkání zdramatizovala, ale vzápětí byl po druhé žlutě napomínán Bakayoko a musel předčasně do sprch. Domácí dokázali být i v oslabení nebezpeční, ovšem vyrovnat nedokázali a v nastavení ještě inkasovali třetí branku z kopačky Jense Pettera Haugeho. Norský mladík předvedl parádní individuální akci a balón dostal do sítě i s pomocí břevna. Milánští vyhráli v Neapoli po deset letech a nadále vedou Serii A o dva body před Sassuolem.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Janov CFC 1:0

22.11.2020 18:00

Góly: 34. Rodrigo De Paul

Důležité tři body získalo Udinese Calcio. V souboji týmů ze spodku tabulky si poradilo s Janovem, když jediný gól obstaral Rodrigo De Paul. "Zebry" zvítězily zaslouženě, v jinak vyrovnaném utkání si dokázaly vytvořit některé šance a jednu z nich využít.

Udinese i Janov patří mezi týmy, kterým se začátek nové sezony úplně nevydařil podle představ a jejich vzájemné střetnutí mělo tomu či onomu pomoci vystoupat ze sestupového pásma. Nakonec byli úspěšnější domácí, kteří se dokázali prosadit prostřednictvím jediné branky Rodriga De Paula.

Utkání bylo z obou stran hodně opatrné a první poločas nabídl velkou šanci až ve 35. minutě, kdy šlo zároveň o rozhodující gól celého zápasu. Rodrigo De Paul obdržel přihrávku a z hranice pokutového území poslal rychlou a naprosto přesnou střelu k tyči, kam Perin nedosáhl. Zebry se ujaly vedení a bohužel nic dalšího se už do konce pětačtyřicetiminutovky nestalo.

Ani druhý poločas nepřinesl změnu. Veškeré akce Grifone končily na defenzivě domácích a podobně tomu bylo i naopak. Asi nejzajímavější moment druhého poločasu přišel až pět minut před jeho koncem. Autor jediného gólu Rodrigo De Paul se postavil k přímému kopu a orazítkoval břevno!

Janov prakticky nehrozil a přesto si málem odvezl bod. V páté minutě nastavení sice předvedl pohlednou akci, kterou zakončil gólem, ale radost hostů byla předčasná, protože se jednalo o ofsajd. Velkou frustraci pak předvedl Perin, jehož nedovolený zákrok ocenil sudí Calvarese červenou kartou. Udinese tak porazilo Janov 1:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Turín FC 4:2

22.11.2020 15:00

Góly: 64. Alexis Sánchez, 67. Romelu Lukaku, 84. Romelu Lukaku (pen.), 90. Lautaro Martínez - 45+2. Simone Zaza, 62. Cristian Ansaldi (pen.)

Zhruba hodinu to s Interem vypadalo bídně a když Ansaldi proměnil pokutový kop, bylo vítězství na míle vzdálené. Inter však ukázal bojovného ducha, rychle snížil a celý výsledek nakonec otočil ve svůj prospěch. Postupně se v jeho dresu prosadili Alexis Sánchez, dvakrát Romelu Lukaku a jednou Lautaro Martínez.

Inter Milán se tak naladil na důležité utkání Ligy mistrů proti Realu Madrid tím nejlepším způsobem, ovšem pokud ve středu předvede podobný výkon, jaký předváděl celých šedesát minut proti Turínu, na úspěch může zapomenout. Nerazzurri si doma dlouhou dobu nic nevytvořili a s Turínem dokonce prohrávali o dva góly.

Na první větší šanci se čekalo přesně do 21. minuty, kdy se dostal po průnikové přihrávce k zakončení Simone Zaza a Handanović musel rychle z branky. Turínští poměrně dobře zvládali zachytávat útočné snahy Interu a v prvním poločase ho do ničeho nepustili. Trenér Marco Giampaolo však jednu nepříjemnost musel řešit a sice zranění Giuseppe Verdiho, který tím pádem nedohrál a jehož místo zaujal Federico Bonazzoli. Přišla i radostná zpráva. V nastavení sehráli hosté povedenou akci, na jejímž konci byla přihrávka na Simoneho Zazu a jeho technická střela zapadla k tyči. Na San Siru se rodilo překvapení a Antonio Conte určitě nemohl být spokojen. Milánští toho v prvním poločase moc nepředvedli a jejich hra byla za očekáváním.

Conte se rozhodl ponechat stejnou jedenáctku a ani druhý poločas nezačal pro Nerazzurri dobře. Po hodině hry byl ve vápně faulován Singo a sudí nařídil ve prospěch Turína pokutový kop. Šanci dostal bývalý hráč Interu Cristian Ansaldi a tvrdou ranou zvýšil překvapivé vedení Granaty.

Inter měl vážný problém a jako nesmírně důležité se ukázalo být rychlé snížení. Pouhé dvě minuty po Ansaldiho penaltě orazítkoval břevno Lukaku a z dorážky rozvlnil síť Alexis Sánchez. Posléze přišli na plac Lautaro Martínez a Milan Škriniar a netrvalo to dlouho a Inter vyrovnal. Young odvedl ve vápně pořádný kus práce, udržel balón a přihrávkou před branku doslova "donutil" Lukakua skórovat.

Dvacet minut před koncem byl tak výsledek opět nerozhodný 2:2. Nerazzurri velkolepý návrat do zápasu nakopl a hráčů v modročerných dresech bylo najednou plné hřiště. Po centrovaném balónu se pověsil do vzduchu Ranocchia a těsně minul.

Turín nakonec přišel i o remízu a to poněkud nešťastně. Stoper N'Koulou zahrál při zpracovávání rukou a sudí odpískal penaltu. Celou situaci zkoumal VAR a nakonec rozhodl ve prospěch Interu. Romelu Lukaku pokutový kop s přehledem proměnil a nasměroval domácí za třemi body. Zlomeného soupeře pak dorazil v 90. minutě i útočný parťák Lautaro Martínez a opět v tom měl prsty Belgičan Lukaku, který poslal do vápna neomylnou přihrávku. Inter až do šedesáté minuty nepředvedl zhola nic, ale závěrečná půlhodina byla v jeho podání výtečná.

Více informací k zápasu

AS Řím - Parma Calcio 3:0

22.11.2020 15:00

Góly: 28. Borja Mayoral, 32. Henrich Mchitarjan, 40. Henrich Mchitarjan

AS Řím si celkem snadno poradil s bezzubou Parmou, od níž domácí právem čekali mnohem víc. Nakonec z toho byla celkem jednoznačná výhra Vlků, pod níž se jednou brankou podepsal Mayoral a dvěma zásahy také Henrik Mchitarjan.

Římany stále trápí rozsáhlá marodka a mnoho jejích hráčů se potýká s nákazou koronavirem. Takže trenér Fonseca byl nucen trochu šachovat se sestavou. Do hry se dostali i Cristante, Villar nebo Mayoral. První šanci měl ale na svědomí někdo jiný. Jordan Veretout se dostal na pravé straně vápna k míči zcela nekrytý, jenže z úhlu pálil jen do brankáře Sepeho.

Na gól ale fotbaloví nadšenci u televizí či tabletů nečekali dlouho. Ve 28. minutě totiž stále lepšící se Spinazzola vymyslel krásnou průnikovou nahrávku na Borju Mayorala, který si sám před Sepem poradil a poslal míč k tyči. Římané nedali Parmě moc šancí na vzpamatování se, protože jen o čtyři minuty přidali další trefu.

A byl to výtečný moment. Útok AS tažený Villarem nedopadl dobře, ale sudí faul nepískal. Takže se k míči jako první dostal agilní Henrik Mchitarjan, který nad ničím moc nepřemýšlel, práskl do míče a krásnou trajektorií jej poslal z pětadvaceti metrů pod víko!

Obrana Ducali dnes nefungovala tak svědomitě, čehož Giallorossi využili do poločasu ještě jednou. Krátkou nahrávku po straně dostihl Karsdorp a po rychlém sprintu poslal krásný pas na zadní tyč. Tam viděl nabíhajícího Mchitarjana, který snadno doklepl míč do sítě - 3:0 pro Římany.

No a bylo v podstatě hotovo. Druhá půle už gól nenabídla, třebaže šancí měli Vlci několik. Deset minut před koncem utkání nahrál Karsdorp Pedrovi, který přenechal balon doleva na volného beka Leonarda Spinazzolu. Ten hned pálil, jenže trefil jen břevno!

Parma se směrem dopředu trápila a její obvyklé rychlé brejky dnes úspěch neslavily. Brankář Sepe několikrát dirigoval svoji obranu, kterou AS i přes několikeré střídání zatěžovalo poměrně dostatečně. Jedinou šancí Parmy byla rána Karamoha, kterou ale Mirante kryl bez problémů. AS pokračuje v sérii výher, Parma v sérii ztrát.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Bologna FC 1:2

22.11.2020 15:00

Góly: 7. Morten Thorsby - 44. Vasco Regini (vl.), 52. Riccardo Orsolini

Bologna dokázala otočit utkání v Janově. Domácí Sampdorii dostal do vedení celkem rychle Morten Thorsby, jenže Bologna se nevzdala. Díky vlastní brance Reginiho a gólu Orsoliniho nakonec bere tři body.

Přitom Sampdoria začala opravdu dobře a od začátku utkání se jí dařilo prakticky všechno, na co sáhla. První rohový kop utkání zahrával Antonio Candreva, který našel hlavu naskakujícího Mortena Thorsbyho. Mladý záložník nedal brankáři Skorupskimu šanci zasáhnout a Doria vedla.

Přesto to byla Bologna, kdo dostal soupeře pod tlak a určoval tempo hry. Sampdoria působila spíš bojácným dojmem týmu, který se spokojí s aktuálním stavem. Směrem dopředu se Sampdoria neodhodlala prakticky k ničemu. Po dvaceti minutách málem srovnal pozdější hrdina Orsolini, jenž sám před brankářem trefil jen břevno! Stupňující tlak Bologny nakonec přeci jen rezultoval ve srovnání. Další rohový kop si totiž do vlastní brány nešťastně srazil Vasco Regini.

Bolognu to ještě víc nakoplo a do druhé půle vletěla famózně. Musa Barrow vykouzlil v 52. minutě parádní centr, který poslal na zadní tyč. Tam si naběhl Ricky Orsolini a hlavou se nemýlil - 2:1.

Prakticky okamžitě mohl vyrovnat Fabio Quagliarella, který však z malého vápna mířil jen těsně vedle. Stejně tak pálil o centimetry vedle v 60. minutě a evidentně byl už frustrován. Deset minut před koncem se navíc ozvala ještě jednou Bologna. Tentokrát si Palacio po krásné uličce položil prvního obránce, jenže na brankáře Audera už nevyzrál.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - US Sassuolo 0:2

22.11.2020 15:00

Góly: 42. Jérémie Boga, 76. Domenico Berardi

Italská Serie A má nového lídra, tedy minimálně na pár hodin. Sassuolo zvítězilo ve Veroně 2:0 a vystřídalo na čele AC Milán, který má večerní zápas s Neapolí k dobru. Neroverdi se ujali vedení v prvním poločase zásluhou Bogy a čtvrthodinu před koncem navýšili skóre prostřednictvím Berardiho.

Sassuolo letos předvádí skvělé výkony a v neděli odpoledne ho čekal zápas na horké půdě Hellasu. Domácí hrají také dobře a po remíze v Miláně chtěli všechny tři body.

Ty se mohly přiblížit už v 5. minutě, kdy se do balónu opřel Ilić a orazítkoval tyčku! Hellas začal velkou příležitostí a branková konstrukce se postavila do cesty i ve 26. minutě, kdy Consigli neměl situaci plně pod kontrolou. Lépe si vedl vzápětí, když zlikvidoval loženku Dawidowicze. Hellas byl rozhodně nebezpečnější, jenomže nakonec inkasoval jako první.

Tři minuty před přestávkou si Jérémie Boga zpracoval balón a pak technickou střelou k zadní tyči nedal Silvestrimu šanci. Sassuolo vytěžilo z minima maximum a nakonec šlo do šaten spokojenější.

Hellas měl před sebou celý druhý poločas, ale Sassuolo se skvěle bránilo a domácí do ničeho nepouštělo. Hra se kouskovala a frustrace byla viditelná i na trenérovi Jurićovi, který byl několikrát napomínán.

V 75. minutě zasadili Neroverdi domácím definitivní KO. Berardi dostal nepochopitelně spoustu času, aby si navedl balón a tvrdou ranou pod břevno zvýšil na 2:0. Ani za tohoto stavu se Hellas nevzdával, ale na jeho hře už byla patrná křeč a když už se domácí dostali do koncovky, výborně zasáhl Andrea Consigli. Sassuolo porazilo Hellas 2:0 a posunulo se na první místo tabulky.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Benevento Calcio 0:1

22.11.2020 12:30

Góly: 52. Riccardo Improta

Trenér Prandelli nezačal na lavičce Violy nejlépe. Jeho celek si nebyl schopen vytvořit větší šance a jeho tragédii po změně stran dokonal Riccardo Improta, který se prosadil jako jediný hráč.

Benevento mělo před sebou hodně náročný úkol, protože se postavilo proti týmu, který dostal obrovskou morální injekci. Nově dosazený trenér Prandelli očekával od svých hráčů maximum. Hodně pozornosti věnovalo Benevento hlavně Castrovillimu, který rozjížděl jednu akci svého týmu za druhou a stával se často terčem faulů.

Fialkám ale celkově dělalo problém dostat se blíž ke střele či bráně Beneventa. Hosté skvěle zahušťovali prostor před vlastní šestnáctkou. Nudná hra provázela celý první poločas a ani jeden z týmů si nevytvořil větší šance. V dresu Fialek se navíc zranil ofenzivní tahoun Ribéry.

Ani po změně stran se příliš pohledný fotbal nehrál. Těžký, upracovaný herní projev diváky moc bavit nemohl. A domácí už teprve ne. Pokud by byli na stadionu, dost možná by byl v 52. minutě slyšet ohlušující pískot.

Domácí favorit totiž zaspal v obraně, Roberto Insigne využil podklouznutí Bonaventury a servíroval míč na střed vápna. Tam se ocitl Riccardo Improta a z voleje poslal balon přesně k tyči! Fialky reagovaly až v 85. minutě, kdy se před Montipem objevil Vlahovič. Jeho volej však Montipò dokázal vyrazit!

Více informací k zápasu

Juventus FC - Cagliari Calcio 2:0

21.11.2020 20:45

Góly: 38. Cristiano Ronaldo, 42. Cristiano Ronaldo

Dvě branky Cristiana Ronalda znamenaly vítězství "Staré dámy" nad Cagliari a posun na průběžné druhé místo tabulky. Krom toho se portugalská hvězda dotáhla v tabulce střelců na osmigólového Zlatana Ibrahimoviče. Sardiňané nesehráli špatný zápas, ale jednoduše nebyli produktivní a za celý zápas nevystřelili ani jednou na branku.

Trenér Andrea Pirlo se na tiskové konferenci nechal slyšet, že čas adaptace skončil a Juventus musí začít sbírat vítězství. Povedlo se a to výraznou zásluhou největší hvězdy Cristiana Ronalda.

Utkání mělo od začátku velmi dobré tempo, netrvalo dlouho a Juventus poprvé rozvlnil síť už po jedenácti minutách, když se střelou z první trefil Federico Bernardeschi. Radost "Staré dámy" však byla zbytečná, protože ještě než balón k Bernardeschimu doputoval, stál přihrávající Morata v ofsajdu. I v následujících minutách byl Juventus o něco lepším týmem, ale poměrně často ho srážela nepřesnost. Až ve 38. minutě udělal po přihrávce Moraty dva rychlé kroky do středu vápna Ronaldo a přesně mířenou střelou k tyči poslal Juve do vedení.

Domácí vedli zaslouženě a ještě do poločasu navýšili skóre opět prostřednictvím Cristiana Ronalda. Demiral hlavou prodloužil rohový kop na Ronalda, který dokonce patičkou uklidil balón do branky. Portugalec se zároveň s osmi góly dotáhl v tabulce střelců na Zlatana Ibrahimoviče.

Cagliari nesehrálo špatný první poločas, nicméně doplatilo na faktor "Ronaldo" a do druhého dějství vstupovalo v těžké pozici. Sardiňané se pokusili oživit hru příchodem Sottila, ale nebezpečnější byl nadále Juventus. V 54. minutě hlavičkoval do břevna Demiral a o dvě minuty později spálil velkou šanci i Bernardeschi, když zakončil jen do Cragna.

Hosté toho mohli brzy využít. Po nakrátko rozehraném rohu následoval centr a úspěšná hlavička (i za cenu sebezničení) Klavana. Gól ale nebyl uznán, protože Ounas vracel Marinovi přihrávku do ofsajdu a co se dělo poté, už nebylo podstatné. Cagliari jinak moc šancí nemělo a Klavanův neuznaný gól byl spíše výjimkou. Juventus náskok bezpečně kontroloval.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - Atalanta Bergamo 0:0

21.11.2020 18:00

Góly: -

Spezia dokázala ubránit forvardy Atalanty! Brankář Provedel díky skvělému výkonu neinkasoval a hostující Orobici opět selhali.

Asi netřeba říkat, kdo že byl v utkání Spezie s Atalantou favoritem. První půle ale tak jednoznačná nebyla. Prvním týmem, který opravdu zahrozil změnou skóre, byli právě domácí. Chybělo jim jen trochu víc štěstí. Za vápnem se totiž ke střele odhodlal Diego Farías a jeho krásný pokus pravačkou zastavila až tyč za zády brankáře Golliniho!

Atalanta odpověděla zajímavou akcí Robina Gosense, který nejprve utekl všem obráncům na pravém křídle, dostal se až před bránu a snažil se najít místo v její horní části, jenže v krkolomné pozici mířil nad! Ofenzivní hrátky, na něž jsme zvyklí, se dnes nekonaly. Ani Atalantě nechybělo moc, aby vedla. Míč se v síti brankáře Provedela netřepotal po ráně Duvána Zapaty jen proto, že skončil opět na tyči.

Ani několikeré střídání v Gasperiniho mašině nerozjelo její poněkud unavená kolečka. V 57. minutě se sice Atalanta prosadila, ale dnes prostě všechno bylo proti ní. Po akci Zapaty se k míči dostal Gosens a propálil vše kolem, jenže dle mínění videorozhodčího se nacházel v milimetrovém ofsajdu.

Na trávník se dostal i mladý útočník Sam Lammers, který po pouhé minutě málem skóroval. Průnikovou nahrávku mezi obránce mu poslal Iličić a Lammers po otočení pálil, jenže Provedel konečky prstů míč vyrazil! Zkušený brankář předvedl zázračný zákrok také v 84. minutě. To se před ním objevil Pašalić zcela sám a ještě posílal balon na volného Gosense, který pálil do prázdné brány. Jenže Provedel lvím skokem zmařil jeho radost.

Více informací k zápasu

FC Crotone - SS Lazio 0:2

21.11.2020 15:00

Góly: 21. Ciro Immobile, 58. Joaquín Correa

Crotone se bilo celkem udatně o body s Laziem, ale na jasného favorita nestačilo. Římané berou tři body díky trefám Immobileho a Correy, jemuž servíroval míč právě Immobile.

Bylo to hodně těžké utkání, obě jedenáctky bojovaly především s faktorem počasí. Jednak byla hrací plocha silně podmáčená už před duelem a jejímu sušení moc nepomáhal ani vytrvalý déšť. Což se samozřejmě odrazilo i na výkonech obou týmů. Už v sedmé minutě terén zapříčinil chybu brankáře Cordaze, který nedokázal za vápnem zpracovat míč a Ciro Immobile pálil. Těsně vedle.

Do vedení mohlo jít Crotone. Ve 13. minutě Nwankwo předskočil nedůrazného obránce Patrica a pálil nohou na zadní tyč. Tu ale minul. A Lazio to potrestalo. Po dvaceti minutách našel Marco Parolo krásným pasem nabíhajícího Immobileho, který se odpoutal od svých strážců a hlavičkou na vzdálenější tyč překonal Cordaze!

Druhou branku mohl ještě do poločasové pauzy přidat Mohammed Fares, který na zadní tyči hlavičkoval zcela sám. Cordaz ale parádním reflexem vykopl míč! Nástup do druhé půle se povedl spíš Laziu. Krátce po změně stran došlo ke spornému momentu ve vápně, který sudí jako penaltu neviděl.

Gól pískal až v 58. minutě. Ciro Immobile našel krásnou nahrávkou při rychlém brejku Joaquína Correu, který si ve vápně pohrál s obráncem před sebou a následně z velkého úhlu propasíroval míč pod nohama brankáře Cordaze. Dvacet minut před koncem se ještě do velké šance dostal Caicedo, který chtěl kličkou obcházet brankáře Cordaze, ale nakonec se sám dostal ze střelecké pozice.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AC Milán862019:820
2.US Sassuolo853020:918
3.AS Řím852119:1117
4.Juventus FC844017:616
5.Inter Milán843120:1315
6.SSC Neapol850316:1014
7.Atalanta Bergamo842218:1414
8.SS Lazio842213:1314
9.Hellas Verona833210:712
10.UC Sampdoria831412:1310
11.Cagliari Calcio831414:1710
12.Bologna FC830513:149
13.Spezia Calcio823311:159
14.Benevento Calcio830511:209
15.ACF Fiorentina822410:138
16.Udinese Calcio82157:117
17.Parma Calcio81348:166
18.Turín FC812514:205
19.Janov CFC81257:165
20.FC Crotone80266:192
Bodové odečty
SSC Neapol-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (74)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sem klidný, byl sem i po nepovedenych vysledcich. Já v tom tymu vidím ohromnou kvalitu, až si to sedne sehraje bude to válec.Všechny posty zdvojene kvalitou.Na plac sel druhej polocas, Chiesa,Sandro,Mckennie,Dybala,Bentancur, hraci kteří by jinde hrali.Super je navrat De Ligta, který dnes ukázal spolecne s Demiralem, ze můžeme byt klidni. Nechejme Pirla pracovat, já tam vidím moc pěkných veci, ten tym jak se pozná bude růst.A Fede, vítej zpět.

Reagovat
svkmd

Fede po dlhej dobe mi ukázal že aj on vie hrať futbal a to som jeho asi najväčší kritik

Reagovat
smazaný uživatel

Az si to sedne tak bude Cris mozna mirne za zenitem, ale snad jeste sezonu v top sehranosti stihne.

Reagovat
ED91

Hlavne by mohol ostať Leo na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dvojka Demi a De Ligt do návratu Lea potvrdi výkon z dneska, nemel by Leo hned zapnout do zakladu.Ale obavam se ze Leo ma svoje jiste.Ale dnes paráda Demiral libi se me jeho chut, nikdy se nevzdava a De Ligt muze se stát lidrem.Nechci je za dnešek ale prechvalit, musi to zopakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci je oproti zoufalcovi De Ligtovi pan fotbalista

Reagovat
Fortex

Bonnuci je kreten, který už dávno není to co býval.

Reagovat
pajka-juve

Bonucci je pan fotbalista, ale nesmíš po něm chtít, aby byl lídr obrany. Když mu někdo bude krýt záda, tak zahraje super. Skvělý výkony podával vždy po boku obránců co hasili jeho případný kiksy. Ať v Juve nebo v repre to byli Chiellini a Barzagli. Když to na něm stálo v AC nebo pak v Juve, tak to nebyla žádná hitparáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuventusFC1897

Jasne

Reagovat
stas87

Zasa si potvrdil, že o futbale vieš totálne houno. U teba klasika, nabudúce napíšeš ešte väčší sracku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy$

Demiral je výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu to Cagliari bylo naprosto marný

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Pony Slaystation

Aj Messi

Reagovat
CubONE

Reagovat
Lech

Reagovat
Euphael

Reagovat
stuff

Reagovat
Zark

nevidel jsem to, ale umim si predstavit ze trojka vzadu 3D by mohla byt nase nova jistota, chiello je bohuzel uz stale zraneny a bonucci je mimo.

Snad to bude s Juve dobry a pak se rad omluvim i vedeni

Reagovat
10

De Ligt včera po 3 měsících bez fotbalu naprosto dominantní, Demirala si umí dirigovat lépe než Bonucci...když si vezmu, že je Demiralovi s De Ligtem skoro stejně, jako Chiellovi, nemusíme mít o stopery strach

Reagovat
Zark

to se dobre cte

Reagovat
smazaný uživatel

EF expreska:

Fiorentina doma nestačila na Benevento a prohrála 0:1, jednu ztrátu navíc zaznamenala už před úvodním hvizdem - ze sestavy na poslední chvíli vypadl záložník Giacomo Bonaventura, ten se zranil během rozcvičky.

EF report:

Roberto Insigne využil podklouznutí Bonaventury a servíroval míč na střed vápna.

Reagovat
Slavia10

Michy jede a nejde mu to nepřát, profesionální byl vždy.

Reagovat
Stana95

aspoň že ta Bologna si pořád jede svůj rekord

Reagovat
YNWA__MSN

Zlatan je prostě nenormální bestie

Reagovat
Morgue

Reagovat
Ranoth

pre neho len rutina

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ADM

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Gazdo

Reagovat
mojmira

Reagovat
stuff

Reagovat
Kaka14

Forza Milan

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN

Reagovat
EXoRcIsT

Zlatan kral a Theo bestia

Reagovat
stas87

Hauge pôjde hosťovať na Jaro inam? Akú ma vlastne súčasnú pozíciu v tíme a aký výhľad do budúcna ho čaká?

Reagovat
maras93

Neměl by hostovat. Naskakuje jako žolík na posledních cca 10-15 minut zatím. Podle mě si zahraje ještě dost. V Coppě snad bude hrát základ v těch prvních kolech.

Reagovat
Eldarion

Neskutočný Dio eterno. Za ním Theo a Bennacer, neskutočné akú majú kondíciu títo borci. Hauge krása

Reagovat
maras93

Haugeho gol třešnička na dortu. Ibra neskutečnej. MILAN PER SEMPRE.

Reagovat
rossoneri89

kráľ kráľov kráľ Zlatan ... Vyborne hrali aj Theo, Rebic, Bennacer, Kessie, Hauge a pod..... Forza Milan

Reagovat
Messiáš

AC na titul, pojdme

Reagovat
Milan.B

S LORDOM Bonerom na lavicke to inak ani nemohlo dopadnut

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo - dva goly, rozhodl zapas, chvala od trenera, nejlepsi strelec ligy po zapase

Ibra - hold my beerson

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, já jsem to říkal že si ibra podmaní sérii A.

Tam jde vidět ta nízká úroveň ligy

Reagovat
smazaný uživatel

nizka uroven ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

To je jedna z nejtéžších lig chlapče .....

Reagovat
smazaný uživatel

Proto Italský tým dloooouho nic v Evropě nedokázal... Proto Juve X let patří k nepřekonatelnému v sérii A a v Evropě nevyhrál nic Mega let

Reagovat
smazaný uživatel

za to anglicky tim dokazal za posledných 8 rokov vyhrat až raz

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na tu ligu nebo jen argumentuješ tím, "co vyčteš z teletextu"?

Reagovat
Yanek

Pekne pripomenuti, ze Rinuv fotbal ma spoustu nedostatku. Nekonecne prihravani dozadu, predvidatelna hra po kridlech, spolehani se na individuality, selhani v klicovych momentech. Pral bych si, aby se nekdo z te pamatne generace stal top trenerem, ale Gennaro to asi nebude.

Reagovat
Morgue

Nevím nevím, po pravdě mi včera Neapol přišla dost nebezpečná a kdo ví kolik přihrávek dozadu jsem od nich neviděl. Právě naopak, zdálo se mi, že jsme více hráli dozadu my. A to i v situacích kdy se to zrovna né 2x hodilo. Co se týká individualit, tak až nám tu NAŠÍ individualitu někdo zrání, tak budeme, víš kde...

Reagovat
Yanek

Měli tam x takových situací, které několikrát vedly i ke ztrátě. Pioli od toho stylu upustil a naučil hráče hrát víc vertikálně a míň předvídatelně, ten rozdíl byl včera vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

zase ak by Rebic nebol z formy a Kjaer drevo mohlo byt rozhodnute uz v 16tej minute...

Reagovat
Eldarion

Hm neviem, Neapol mal nejaké šance ale skôr sme kontrolovali zápas a po prvých 20 min. sme mohli vyhrávať aj viac. Boli sme vo vedení a viac tvoriť musel Neapol, v tomto boli dosť závislí na rozohrávkach Ruiza ktorého včera Bennacer s Kessiem úplne vymazali a až do striedania som ani nevedel, že hral.

Reagovat
ttopi

Roncek by potřeboval hrát proti týmům jako Cagliari i za Portugalsko, aby konečně udělal ten rekord. Nebo holt musí počkat na další kvalifikace na nějaké otloukánky

Reagovat
svkmd

Reagovat
teenz

Slzy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele