Serie A - preview 6. kola

31.10.2020, 08:41, aktualizováno 02.11.2020, 08:31
Previews
Hellas Verona po velmi dobrém začátku nevyhrál ve třech po sobě jdoucích duelech a to chce změnit v pondělí večer. K dispozici bude mít domácí prostředí a hratelného soupeře, na jeho trávníku se představí nováček z Beneventa...
Hellas Verona - Benevento Calcio  (pondělí 20:45)
Na Stadio Bentegodi se v pondělí odehraje dohrávka 6. kola. Místní Hellas bude cílit na tři body proti Beneventu. Papírově bude favoritem, ovšem i nováček ukázal svojí sílu a rozhodně nemá cenu ho podceňovat. Benevento by se potřebovalo chytit, přeci jenom prohrálo minulá dvě kola a neuspělo ani v Coppa Italia.

Hellas v minulých dvou kolech také nezvítězil, ovšem na rozdíl od Beneventa bodoval - doma proti Janovu (0:0) a především na půdě Juventusu (1:1). Cenný bod veronští ještě podpořili výhrou v italském poháru proti Benátkám a rozhodně se nedá říci, že by nebyli ve formě. Hellas od začátku sezony nasbíral osm bodů, což je za pět kol slušný počin a zaslouženě mu patří střed ligové tabulky.

Benevento má o dva body méně, ale zatím může být také spokojeno. Tým trenéra Filippa Inzaghiho je považován společně se Spezií za největšího outsidera Serie A, proto je stávající čtrnáctá příčka úspěchem. Pochopitelně sezona je teprve na svém začátku a Benevento musí ve sbírání bodů pokračovat. Zatím se mu povedlo bodovat ve dvou zápasech.

Hosté mají za sebou poměrně složitý los. S AS Řím na Stadio Olimpico prohráli 2:5 a doma nestačili rovněž na Neapol 1:2. Benevento stihlo také odehrát zápas s Interem Milán a na hřišti Sampdorie Janov, tedy samá těžká utkání, ve kterých byli Giallorossi velkým outsiderem.

Trenér Ivan Jurić má nadále plné starosti s rozsáhlou marodkou. Proti Beneventu si ještě nezahrají Cetin, Danzi, Gunter, Benassi, Veloso, Favilli, Lovato, Ceccherini, Di Carmine a Faraoni. Oproti Beneventu je to velký rozdíl, legendární "Superpipo" musí oželet start Falquého a Barby.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Dawidowicz, Magnani, Empereur - Lazović, Vieira, Tameze, Dimarco - Colley, Zaccagni - Kalinić
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipó - Maggio, Glik, Caldirola, Letizia - Ionita, Schiattarella, Dabo - Insigne, Caprari - Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.54 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - AC Milán  (neděle 12:30)
Už po obědě vstoupí do dalšího zápasu vedoucí AC Milán. Rossoneri budou chtít na hřišti Udinese prodloužit neporazitelnost a své setrvání v čele Serie A. Čeká je však nepříjemný soupeř, který jim v minulosti dokázal zatopit. Sezona 2007/2008 byla na dlouhou dobu poslední, ve které AC Milán porazil Udine v obou zápasech.

Aktuálně je AC Milán ve velké herní pohodě. Dává to najevo v domácí soutěži i v Evropské lize. V obou případech je ve vedení a v tom by rozhodně rád pokračoval. Svěřenci Stefana Pioliho si ve čtvrtek bez problémů poradili s pražskou Spartou (3:0) a v Serii A budou hájit první příčku v Udinese. Před týdnem Rossoneri poprvé ztratili body, když remizovali s AS Řím 3:3. Podle Pioliho se zápas dal vyhrát, Milán v něm třikrát vedl, ale pokaždé nechal soupeře dotáhnout výsledek.

"Bude to těžký zápas proti silnému soupeři, který zatím posbíral méně bodů, než by si zasloužil. Zítra je to nejdůležitější zápas. Jsme konkurenceschopní, jsme nadšení, chceme vyhrát a bavit se. Vedeme tabulku a rádi bychom na první místě zůstali," řekl na tiskovce Stefano Pioli.

Udinese patří mezi týmy, které dokáží potrápit velká jména, ovšem to v tuto chvíli klubovému vedení ani trenéru Gottimu v žádném případě nestačí. Bianconeri potřebují získávat body a těch se zatím nedostává. Na kontě mají pouhé tři za vítězství 3:2 nad Parmou. Zebry v týdnu sehrály utkání poháru proti Vicenze a byla z toho výhra 3:1. Trenér Luca Gotti jí nepřeceňuje, na druhou stranu doufá, že pomůže jeho svěřencům k lepším výkonům v Serii A.

Oba celky hlásí několik absencí. Udine nemůže počítat s Mandragorou, Jajalem, Prödlem a Nuytinckem. Milánu zase chybějí stopeři Musacchio, Duarte a Gabbia. Dobrou zprávou jsou návraty Rebiće, Donnarummy i Haugeho, zdali jim Pioli dá prostor na hřišti, zůstává nejisté.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, De Maio, Samir - Molina, De Paul, Arslan, Pereyra, Ouwejan - Lasagna, Okaka
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernández - Bennacer, Kessié - Saelemaekers, Calhanoglu, Leao - Ibrahimović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.02 - 3.56 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Spezia Calcio - Juventus FC  (neděle 15:00)
Nováčka soutěže Spezii čeká velký zápas proti hegemonovi posledních let Juventusu. Stará dáma není na startu letošní sezony v dobrém rozpoložení a Spezia se toho pokusí využít. Ať už je situace jakákoliv, Juventus je pořád velkým favoritem, který by neměl zaváhat.

Juventus se na začátku letošní sezony nezvykle trápí a mnozí fanoušci i experti to dávají za vinu současnému vedení, které si do role hlavního kouče prosadilo zcela nezkušeného Andreu Pirla. Někdejší vynikající záložník nikdy netrénoval a svojí první štaci si zvolil v Juventusu, jednom z největších klubů na světě.

Zatím to nefunguje a zůstává otázkou, zdali to fungovat bude. Juventus v Serii A ještě neprohrál, ale už třikrát ztratil body nerozhodnými výsledky. Mimo jiné i proti Crotone, které dosud jinde žádné body nezískalo. Poslední ránu schytali příznivci Staré dámy v utkání Ligy mistrů proti Barceloně, se kterou na Allianz Stadium prohráli 0:2. Nebyl u toho Cristiano Ronaldo, který byl kvůli pozitivnímu testu na covid v karanténě. A právě od jeho návratu do sestavy se hodně čeká.

Spezia nemá co ztratit a to by mohlo být její výhodou. Dosud si vedla následovně - jeden zápas vyhrála a dva zremizovala. Pět bodů za pět kol jí řadí na čtrnácté místo, což by byl na konci sezóny úspěch. Spezia naposledy v lize remizovala s Fiorentinou i Parmou shodně 2:2 a že se nachází ve slušné formě potvrdila i v Coppa Italia na půdě Cittadelly, kde vyhrála 2:0.

Ať už si oba celky vedou jakkoliv, Juventus zůstává favoritem číslo jedna a jakýkoliv jiný výsledek, než jeho výhra by bylo považováno za senzaci. Historie vzájemných zápasů je velice skromná - v roce 2007 se Spezia potkávala s Juventusem v Serii B, kam byl tým přeřazen za úplatkářskou aféru Calciopoli. A světe div se, Spezia ani jednou neprohrála. V Turíně dokonce zvítězila 3:2, ale to už měl Juventus návrat do Serie A v kapse.

Domácí nastoupí bez Galabinova, Ramose, Mattiella, Acampory, Mastiny, Zoeta, Maggioreho a Saly, tedy bez celé řady hráčů. Juventus má v tomto výhodu. Vrací se Ronaldo a jedinými absentéry jsou obránci De Ligt a Alex Sandro.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Sala, Chabot, Terzi, Bastoni - Agoume, Bartolomei, Pobega - Agudelo, Nzola, Gyasi
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Demiral, Bonucci, Danilo, Cuadrado - Bentancur, Arthur, Bernardeschi - Kulusevski - Dybala, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.64 - 4.79 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Simone Inzaghi měl v týdnu velké problémy se skladbou sestavy a i když je marodka nadále obsáhlá, situace se lepší a proti Turínu například bude moci nastoupit Ciro Immobile. Právě reprezentační kanonýr je symbolem obou soupeřů, v dresu Turína na sebe totiž poprvé výrazně upozornil a řekl si o zahraniční angažmá.

Ciro Immobile tvořil obávané duo s Alessiem Cercim a už tehdy zaujal svojí chladnokrevností v zakončení. Immobilemu sice nevyšla angažmá v Dortmundu a v Seville podle jeho představ, ovšem návrat na Apeninský poloostrov se vydařil náramně a loni se stal dokonce nejlepším kanonýrem Serie A.

Lazio na jeho služby dosti spoléhá a nejinak tomu bude i v Turíně. Biancocelesti mají za sebou náročné období, které ještě zdaleka nekončí. Po zápase v Bruggách (1:1) bez dvanácti hráčů obvyklého kádru se představí na turínské půdě, aby pak odcestovali do dalekého Petrohradu k zápasu Ligy mistrů. Zatímco v milionářské soutěži se Laziu daří, v domácí soutěži je to bída. Z pěti kol uhráli Inzaghiho svěřenci jen sedm bodů.

Ještě méně jich má na kontě FC Turín. Granatě začátek soutěže vůbec nevychází a pod obrovský tlak se dostal trenér Marco Giampaolo. Začátek pod jeho vedením nápadně připomíná doslova zbabrané milánské angažmá v loňské sezoně. Turín dosud získal jeden bod a je na tom stejně jako poslední Crotone. Přesto mnozí doufají ve výkonnostní růst. Remíza v Sassuolu není špatná a Granata má na čem stavět. V týdnu pak přetlačila Lecce v Coppa Italia a v něco podobného doufá i doma s Laziem.

Turínu budou chybět Baselli, Zaza, Milico a Izzo, což je rozhodně citelný zásah do základní jedenáctky. Vymlouvat se na to domácí nemohou, protože i hostům chybí několik jmen. Vrátil se sice Immobile, ale Lulić, Radu, Armini, Luis Alberto, Lazzari, Anderson a Escalante zůstávají na marodce.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Vojvoda, Bremer, Nkoulou, Rodríguez - Meité, Rincon, Linetty - Lukić - Belotti, Verdi
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Marušić, Vavro, Hoedt, Acerbi - Akpa Akpro, Parolo, Milinković-Savić - Correa - Caicedo, Muriqi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.45 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - US Sassuolo  (neděle 18:00)
K zajímavému utkání dojde v neděli odpoledne na San Paolo v Neapoli. Domácí výběr trenéra Gattusa se poměří se Sassuolem, které zažívá povedený start do sezony. To samé platí i o Neapoli, v Serii A jí fyzicky ještě nikdo neobral o bod. Jediná porážka od Juventusu byla kontumační.

O zápase s Juventusem už toho bylo napsáno dost a dost. Jedná se tedy o jedinou bodovou ztrátu, jinak všechny zápasy Neapolští vyhráli. O to překvapivěji se pak jeví porážka v Evropské lize od koronavirem zdecimovaného Alkmaaru. Neapol ale zaváhání napravila a pro změnu si přivezla nejtěsnější výhru z půdy Realu Sociedad - vedoucího celku španělské LaLigy. Sassuolo evropské poháry nehraje, i když by někdy v budoucnosti rádo. Koneckonců i letošní sezona je velkou možností, jak tohoto cíle dosáhnout. Sassuolo stabilizovalo kádr, u kormidla stále zůstává Roberto De Zerbi a ruku v ruce s tím se zlepšují i výsledky. Neroverdi v úvodních pěti kolech nenašli přemožitele a okamžitě se vyhoupli do popředí tabulky.

Spolehnout se mohou především na skvělou ofenzívu. Dohromady šestnáct vstřelených branek dělá ze Sassuola nejlépe střílející tým Serie A. Srovnatelná čísla mají i Atalanta nebo Inter, oba však svůj zápas šestého kola už odehrály. Sassuolo přerušilo třízápasovou sérii výher remízou v Turíně, kterou zachránilo až dvěma góly v posledních šesti minutách zápasu.

Neapol ve vzájemných zápasech zcela dominuje. Sassuolo porazilo Neapol jen jednou v historii a sice v roce 2015 na vlastním stadionu. V loňské sezoně Neapol oba zápasy vyhrála.

Dobrou zprávou pro Neapol je stav kádru. Takřka všichni hráči jsou k dispozici s výjimkou Lorenza Insigneho, přitom právě on patří mezi nejdůležitější články Parthenopei. Sassuolo by vyprázdněnou marodku mohlo jen závidět. Kouč Roberto De Zerbi se bude muset obejít bez Romagny, Schiappacasseho, Toljana, Haraslína, Djuričiće, Berardiho i Caputa.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Hysaj - Fabian Ruiz, Zielinski - Politano, Mertens, Lozano - Osimhen
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopulos - Obiang, Locatelli - Traoré. Maxime López, Boga - Raspadori
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.86 - 7.29
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - ACF Fiorentina  (neděle 18:00)
Ofenzivní podívanou slibuje zápas mezi římským AS a Fiorentinou. Oba celky mají ve svém DNA zakódovanou ofenzivní hru a oba to v minulých kolech předváděly. Římané remízou v Miláně, Fiorentina při vítězství nad Udinese a koneckonců to každý rok předvádějí ve vzájemných zápasech.

AS Řím zatím v Serii A prohrál jen jednou, když bylo bezbrankové utkání s Hellasem kontumováno ve prospěch veronského mužstva. Od té doby přemožitele nenašel, ale body poztrácel v zápasech s Juventusem (2:2) a Milánem (3:3), čili také žádná katastrofa.

Dobře to vypadá i na evropské scéně. AS Řím posbíral ve dvou zápasech čtyři body a je na dobré cestě postoupit do další fáze Evropské ligy. Určitě by se Římanům dalo leccos vytknout, domácí duel s CSKA Sofia (0:0) je toho zářným příkladem, ale obecně může být Fonseca zatím spokojen. Giallorossi mají před sebou stejně jako další mužstva v Itálii velice náročný program. Vedle domácí soutěže startují v Evropské lize a po Fiorentině se ve čtvrtek utkají rovněž na Stadio Olimpico s Kluží.

Fiorentina má v letošní sezoně velké ambice, ale zatím se jí nedaří je naplňovat. Po třech kolech bez vítězství klub zabral a porazil Udinese 3:2, nicméně stále se často skloňuje jméno Beppeho Iachiniho a to i po výhře v Coppa Italia nad Padovou (2:1). Sám Iachini kritiku odmítá. "Dali jsme v průměru dva góly na zápas a máme sklon k vytváření šancí, nevidím důvod, proč bych se měl útoku obávat. Pokud je něco, na čem bychom měli zapracovat, je to naše defenzíva, tak abychom dosáhli na více čistých štítů," prohlásil Giuseppe Iachini.

Do věčného města si jede Fiorentina pro tři body, což se jí povedlo naposledy před dvěma lety. Aby se to podařilo znovu, je potřeba předvést maximální výkon. "Římané jsou silnější než v minulé sezoně, bude to pro nás obtížné utkání. Potřebujeme se soustředit a ukázat charakter, protože bez toho nemůžeme na body ze Stadia Olimpica ani pomýšlet," upozornil Iachini.

AS stále nemůže počítat se Zaniolem, Pastorem, Calafiorim, Diawarou a Santonem. To je pro Fonsecu poměrně velký problém. Beze ztrát se neobejde ani Viola a do zápasu s velkou pravděpodobností nezasáhnou Borja Valero a Pezzella.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mancini, Smalling, Ibaněz - Karsdorp, Pellegrini, Veretout, Spinazzola - Pedro, Mkhitaryan - Džeko
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Quarta, Milinković, Caceres - Lirola, Castrovilli, Amrabat, Bonaventura, Biraghi - Ribéry, Kouamé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 4.14 - 4.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Janov CFC  (neděle 20:45)
Je to velký svátek nejen pro přístavní město Janov, ale také pro celý Apeninský poloostrov. Janovské derby přezdívané jako derby della Lanterna patří k nejprestižnější zápasům a v neděli večer bude ozdobou tamního kola. Kdo bude úspěšnější? Sampdoria, nebo CFC Janov?

Derby nemívá favorita a o tom janovském to platí rovněž, nicméně vzhledem k aktuálním formám se přeci jenom dává více šancí Sampdorii. Čtyři soutěžní výhry v řadě, to je něco, s čím se zkrátka musí počítat. Sampdoria se po rozpačitém začátku rozehrála a kouč Claudio Ranieri byl po uplynulém týdnu maximálně spokojen. Sampdoria totiž postupně porazila těžké soupeře - Fiorentinu, Lazio i Atalantu a navrch přidala vítězství v Coppa Italia nad Salernitanou.

To už není náhoda, ale výsledek dobré Ranieriho práce. Sampdoria se chce letos úplně vyhnout záchranářským starostem a ráda by bojovala v první polovině tabulky. Případné vítězství v derby by tým ještě více posílilo. Vzhledem k tomu, že Námořníci poslední derby s Janovem nezvládli, budou chtít porážku městskému rivalovi oplatit.

Ten se zrovna nenachází v optimálním rozpoložení. V lize tři zápasy v řadě nevyhrál a dokonce nedal ani gól. Chuť si sice spravil v Coppa Italia, ale výhra 2:1 nad Catanzarem rozhodně přesvědčivá nebyla. Grifoni cílí na klidný střed tabulky, oproti Námořníkům však k němu mají daleko. V nelehké pozici je i Rolando Maran, od kterého se jenom čekalo více.

"Derby je vášeň. Je to závod, při kterém se resetují hodnoty, pozice v pořadí i precedenty. Krása v derby je v tomto: má hodnotu tří bodů jako každý jiný zápas, ale není to obyčejný zápas, jde o nadvládu nad městem," prohlásil na klubových stránkách Ranieri.

Sampdoria v minulém derby prohrála, ale jinak má v posledních letech navrch. V předchozích sedmi derby ani jednou neprohrála. Janovští zase věří, že případným úspěchem se odrazí k lepším výkonům a konečně postoupí v tabulce výše.

Claudio Ranieri hlásí jen jednu absenci, tím je zkušený útočník Manolo Gabbiadini. Horší situace panuje v táboře Grifonů, mimo hru jsou Sturaro, Zappacosta, Shomurodov a Cassata.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Tonelli, Augello - Jankto, Thorsby, Ekdal, Damsgaard - Ramírez, Quagliarella
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Goldaniga, Zapata, Masiello - Ghiglione, Rovella, Badelj, Behrami, Czyborra - Panděv, Pjaca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.60 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Crotone - Atalanta Bergamo  (sobota 15:00)
Dvě ligová utkání v řadě Atalanta prohrála a v sobotu by se potřebovala vrátit zpátky na vítěznou vlnu. Na hřišti Crotone bude plnit roli favorita, protože domácí ještě nevyhráli. Za pět kol získali pouze jeden bod, což se paradoxně stalo proti obhájci trofeje Juventusu. V týdnu čeká Atalantu další utkání Ligy mistrů proti Liverpoolu.

Atalanta má za sebou nepříliš povedené období. Po vysoké porážce na hřišti Neapole nečekaně padla i se Sampdorií a v úterní Lize mistrů měla co dělat, aby srovnala stav s Ajaxem na konečných 2:2. Orobici se vůbec poprvé představili v domácím prostředí Gewiss Arény (loni hráli v milánském azylu na San Siru) a mohli jen litovat, že na fotbal nemohli z důvodu koronavirové pandemie diváci. I přes konečnou remízu 2:2 by si rozhodně přišli na své. Jak trenér Gasperini, tak i samotní hráči byli s předvedeným výkonem spokojeni.

Domácí vyhráli z posledních čtyř soutěžních zápasů jen jeden, přesto Gian Pier Gasperini uklidňuje situaci a připomíná, že Atalanta ještě donedávna mezi italskou špičku nepatřila, natož mezi evropskou.

Orobici do letošní sezony vtrhli jako uragán, své soupeře znovu ničili vysokým počtem branek, ale právě v Neapoli se najednou všechno zaseklo. Po pěti kolech je Atalanta na šestém místě tabulky Serie A a v Lize mistrů na druhém místě za stoprocentním Liverpoolem. Zápas s Reds je na programu už ve středu.

Zápasového vytížení Atalanty se pokusí využít Crotone. To zatím vůbec neoslňuje, až na jednu výrazně světlou výjimku, kterou je zápas s Juventusem. Crotone ho senzačně zremizovalo, ale k tomuto bodu zatím žádný další nepřidalo.

Crotone se bude muset obejít bez Djidjiho, Draguše a suspendovaného Cigariniho. Kompletní nejsou ani hosté z Bergama, kouč Gasperini nemůže počítat s Carnesecchim, Gollinim, Caldarou a De Roonem.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Magallan, Marrone, Luperto - Pereira, Benali, Molina, Petriccione, Reca - Messias, Simy
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Toloi, Palomino, Djimsiti - Hateboer, Pašalić, Freuler, Gosens, Gomez - Muriel, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.23 - 4.57 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Parma Calcio  (sobota 18:00)
Inter Milán je v tuto chvíli v ne úplně komfortní situaci. V domácí lize si nesmí dovolit zaváhat a totéž platí i o blížícím se šlágru proti Realu Madrid v Lize mistrů. Velmi náročný program odstartuje v neděli na stadionu Giuseppe Meazzy proti Parmě. Ta zatím, navzdory letním nákupům, zůstává za očekáváním.

A ani tento zápas nebude pro Nerazzurri procházkou růžovým sadem. Parma před sezonou posilovala a už loni dokázala velkým klubům nadělat starosti. Sám Inter by mohl vyprávět, Parmu doma neporazil těžko uvěřitelných sedm let! Těžko říci, čím to vlastně je. Možná, že San Siro je pro Parmou zaslíbeným místem nebo prostě mají domácí konstantní smůlu. Každopádně Antonio Conte to chce v sobotu napravit a Parmu porazit. Cokoliv jiného by bylo považováno za velké překvapení a další škraloup v rozeběhnuté sezoně.

Inter je sice v tabulce Serie A čtvrtý s nikterak dramatickou ztrátou na vedoucí AC Milán, ovšem v derby prohrál a pak dvakrát nevyhrál v Lize mistrů. Přitom dostat se ze základní skupiny je jedním z prioritních cílů milánského velkoklubu. Po remízách s Mönchengladbachem a v Doněcku to vypadá na pěknou honičku, protože jestli chce Inter skutečně postoupit, bude muset v dalším kole získat body na úkor Realu Madrid a ten také zrovna nemá na rozdávání, naopak.

Nerazzurri si po zmiňované porážce v derby připsali skalp Janova, ale herně nepřesvědčili. Projev je přitom další věcí, která fanoušky trápí.

Parma se tedy na San Siru pokusí prodloužit tamní neporazitelnost, ale super formou rozhodně neoplývá. Po špatném začátku se pod tlakem ocitl trenér Fabio Liverani a po poslední remíze se Spezií 2:2 si v podstatě pod sebou nařízl židli. Mírné zlepšení přišlo v italském poháru po výhře nad Pescarou 3:1, ale rozhodující budou výsledky v Serii A.

Antonio Conte bude postrádat celou plejádu hráčů a zatím se ukazuje, že mu velmi citelně schází slovenský stoper Milan Škriniar, jenž i nadále zůstává na marodce. K dispozici nebudou ani Vecino, Gagliardini, Radu, Young, Sánchez a Sensi. Parma je na tom stejně, ne-li hůř. V obraně chybí zkušenosti Bruna Alvese, v ofenzivě zase schopnosti Roberta Ingleseho. Parmě také chybějí Busi, Sprocati, Mihaila, Denzi, Spozzarella, Valenti, Brunetta a Osorio.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni - Darmian, Vidal, Brožović, Perišić - Barella - Lukaku, Lautaro
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Grassi, Iacoponi, Gagliolo, Pezzella - Hernani, Brugman, Kurtić - Kucka - Cornelius, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.60 - 9.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Cagliari Calcio  (sobota 20:45)
Až sedmnáctá Boloňa přivítá na vlastním hřišti Cagliari a musí se mít na pozoru. Sardiňané dva poslední ligové duely vyhráli, k tomu navíc přidali postup v Coppa Italia a jsou ve formě. Boloňa ale věří, že doma nezaváhá a konečně se odrazí k lepším výsledkům.

Zatím tedy vyhrála jen jeden duel z pěti a to není mnoho. Svěřenci Siniši Mihajloviće si alespoň spravili chuť v rámci Coppa Italia, když porazili Regginu 2:0. Od Boloni se každopádně čekali lepší výsledky, Siniša Mihajlović je u kormidla nějaký pátek a i kádr víceméně nedoznal větších změn. Přesto se nedaří dlouhodobě získávat lepší výsledky a to je určitě velká škoda.

Ani v Cagliari neměli úplně dobrý začátek, na druhou stranu klub se zvedl a v tuto chvíli neztratil ve třech soutěžních zápasech ani bod. K dvěma ligovým triumfům nad Turínem a Crotone přidal pohárové vítězství nad Cremonese 1:0. Do Boloni tak hosté cestují ve velké pohodě a budou toho chtít využít. Pokud by se jim to podařilo, mohou si v tabulce polepšit a dokonce se přiblížit evropským pohárům. Do souboje s Boloňou jdou z jedenáctého místa.

Oba celky, jak Boloňa, tak i Cagliari, toho proti sobě odehrály kvantum a o něco lepší vzájemnou bilancí oplývá Boloňa, tedy podíváme-li se na posledních deset let. Za toto období prohráli Rossoblu třikrát, pokaždé tedy na Sant'Elia na Sardinii. Letošní červencový duel v Boloni skončil remízou 1:1.

Siniša Mihajlović se musí i nadále obejít bez Dijkse, Medela, Poliho a Skova. Podobně je na tom i soupeř, který se na severu Itálie představí bez Ciocciho, Pereiry, Pinny a Ceppitelliho.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Danilo, Tomiyasu, Hickey - Schouten, Svanberg - Orsolini, Soriano, Barrow - Palacio
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Zappa, Walukiewicz, Klavan, Lykogiannis - Marin, Rog - Nandez, Joao Pedro, Sottil - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.83 - 3.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán541012:413
2.SSC Neapol540114:511
3.US Sassuolo532016:911
4.Inter Milán531113:810
5.Juventus FC523010:49
6.Atalanta Bergamo530215:129
7.UC Sampdoria530210:89
8.Hellas Verona52215:28
9.AS Řím522111:108
10.ACF Fiorentina521210:107
11.Cagliari Calcio521210:127
12.SS Lazio52126:97
13.Benevento Calcio52039:146
14.Spezia Calcio51227:115
15.Parma Calcio51136:114
16.Janov CFC41124:94
17.Bologna FC51048:103
18.Udinese Calcio51045:93
19.Turín FC40137:111
20.FC Crotone50145:151
Bodové odečty
SSC Neapol-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (264)

Přidat komentář
cresposuper

Najlepsim riesenim by bolo dnes postavit 4231, ale Antonio tam radsej napcha 4 strednych zaloznikov

Reagovat
Nuno čomes

Ten bude hrát vzadu na 3 furt. I kdyby neměl lidi.

Reagovat
Deki

Dnes bez Lukaka, problém se svátkem. Pinamonti bude mít asi konečně šanci... Nechal bych šetřit de Vrije a Hakimiho. Ztrátu si nemůžeme dovolit.

FORZA INTER!

Reagovat
Deki

*svalem

Reagovat
Recoba Inter

Dá tam na jeho pozici raději Ivana, uvidíš.

Reagovat
Eldarion

09:27 Inzaghi má k dispozici jenom třináct hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí ne?

Reagovat
Pipo123

Sa čudujem že to neodložia

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou. Až jich bude jen 12, pak ano.

Reagovat
Pipo123

Je to blbosť aj tak, ten team sa dostane do problémov, hrajú každú chvíľu zápas a verím že sa to prejaví o pár týždnoch na zraneniach, žiadna rotácia, toto Inzaghimu nezávidím, možno by bolo lepšie sa na to vyprdnúť ako Neapol a nechať si odrátať body

Reagovat
10

vždyť těch 13 hráčů ještě není potvrzených, v oficiálním vyjádření se mluví o "některých hráčích"...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
cresposuper

INTER (3-4-1-2): 1 Handanovic; 6 de Vrij, 13 Ranocchia, 11 Kolarov; 2 Hakimi, 5 Gagliardini, 23 Barella, 36 Darmian; 24 Eriksen; 14 Perisic, 10 Lautaro Martinez.

Ja tam vidim skor 4231, De Vrija som na tejto pozicii riadne dlho nevidel

Reagovat
Greny

Měl by to Inter zvládnout v této sestavě? Skrz tiket se ptám...

Reagovat
cresposuper

Parme vobec neverim, ale za ten kurz sa to podla mna neoplati.

Reagovat
Greny

Tak já to dával s dalšími šesti zápasy co už vyšli tak proto se ptam

Reagovat
JessePinkman

Bohužel..

Reagovat
smazaný uživatel

Perišič,Eriksen,Gagliardini jsme o 3 hráče mín hned na začatku na druhou stranu proti komu jinému by měli zahrát

Reagovat
Nuno čomes

Ivan jaký dřevák. To musí dávat. Nicméně raději v útoku než na LWB.

Reagovat
Panděvova ofina

Neskutečnej. Minulý zápas nebyl schopný minimálně 4krát nahrát na pár metrů. A teď, i když to byl offside zakončí úplně mimo

Reagovat
snuff24

Co se stalo s tím Ivanem to není možný až je mi z něj do breku Za nás kdysi top player a největší tahoun týmu a vlastně i letos v Bayernu, ale to co předvádí teď je absolutní impotence a to jsem myslel, že jsem na tom špatně .Budu muset přítelkyni zavřít hubu a pustit jí Inter.

Reagovat
Dejwa

Líbí se mi jak hrajem, jen se ještě dostat do golovky. Hlavně Žabák je super a Eriksen si to slušně dává s Barellou. De Vrij na RCB úplně v klidu. Jen ten Perisic je fakt mimo no, a to dnes hraje po návratu svůj nejlepší zápas. Snad to konečně protrhnem. Hlavně Lautaro by potřeboval gól jako sůl.

Reagovat
Nuno čomes

Jako kontrolujem, ale přijde mi to takové nemastné. Větší týmy by už vedly 2:0 a dohrály to na pohodu..

Reagovat
Mihal

Nehrame uplne zle, ale... Nieco tomu chyba. Nechapem Conteho preco neskusi Pinamontiho a Radju. Chybaju tomu strely a tie by Radja mohol priniest. Jedine Kolarov obcas skusi z dialky. 10 rohov a neviem ci bol niektory nebezpecny

Reagovat
snuff24

přesně Radja jinak poslední dobou je mimo i Martinéz bohužel

Reagovat
Nuno čomes

Naše rohy.. nebo celkově standartky. To je prostě katastrofa, navíc když jediný schopný se prosadit je Dambrosio.

Reagovat
Deki

Těším se na zápas s Realem a na otevřený fotbal. Hra Parmy, Janova i šachtaru na 0:0 nám moc nesvědčí...

Jinak 10 rohu za půli a z toho 3 brankáři do rukou a další 4 nakrátko, čili do prdele... Unikát

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

rozehrávání rohů na kratko... to se mi vždycky otevírá kudla v kapse.Jakoby z toho někdy něco bylo

Reagovat
Nuno čomes

Dopředu to je bída až z toho bolí oči. Každý zápas čím dál tím víc

Anebo to je jen z práce na pc

Reagovat
cresposuper

Repete polcasu s Janovom, kruzime okolo sestnastky a prd z toho. Vypracovat si s Parmou prvu poriadnu sancu v 40. minute je fakt slabota. Darmian je na WB zbytocny, Perisic podobne a Lautaro je sam na hrote strasne odpojeny.

Reagovat
snuff24

to je start

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Conte buď chlap a vyser se na to

Reagovat
snuff24

Inter vs Juventus letos souboj kriplů

Reagovat
smazaný uživatel

aby to ještě nevyhrál ten AC

Reagovat
10

...o evropskou ligu

Reagovat
snuff24

To je buzerant co to je za střídání

Reagovat
Mihal

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jeden Žer-víno

Reagovat
smazaný uživatel

nuda v brně. Jdu kouknout na Coufala se Součkem

Reagovat
snuff24

Reagovat
Panděvova ofina

Od začátku sezony mě Conteho Inter nebaví sledovat. Už prostě jen ten přestupák.

Příšla super posila, ale na ostatních postech jsme prostě oslabili, nemůžu si pomoct.

Hra nemá hlavu ani patu, ale obávám se, že hráče a taktiku vybírá trenér. Střídání naprosto k ničemu a jediný, kdo se na hřišti rve je Ranocchia, Barella a Hakimi.

Conteho efekt prostě pomalu ale jistě vyprchává...

Reagovat
smazaný uživatel

Kontejnerovo kouzlo působí jen v první sezoně, přece

Reagovat
cresposuper

to akoze kazdy zapas nas teraz musi sudi zarezat? Si strcte niekam Var, toto je uplny vysmech

Reagovat
10

na druhou stranu, kdyby se Perisić jmenoval Morata, tak jste prohráli

Reagovat
10

kdo z Interistů se tady v létě smál tý spekulaci o Gervinhovi?

Reagovat
Panděvova ofina

Ano, ale věř tomu, že u nás by hrál většinou do zaparkovaných autobusů a tak by byl úplně k ničemu. Parma je pro něj ideální

Reagovat
10

vždyť jo...jen že je to taková klasická situace

Reagovat
Dejwa

Hakimi dnes velký špatný

Reagovat
Mihal

Tiez si myslim ze jeho najslabsi zapas u nas... Dufam ze jeho kuzlo uz nevyprchalo

Reagovat
Nuno čomes

Já to pomalu odmítám sledovat, protože je to letos hráčů i tréneta jeden velký grc.

Co mě ale děsí víc je to, že kdykoliv to nesleduji, tak vyhrajeme v pohodě anebo předvedeme dobrý výkon. I teď, vypnu to, Brozovic ihned branka. Tak co to je?

Jo a jinak ty oči mě bolí určitě z Conteho střídání. Jeden rok to dá dokupy a druhý to úplně pohřbí. Jak může brát takovou raketu?

Reagovat
snuff24

Ukončil bych tuto sezonu pro Covid FORZA KONEC SEZONY

Reagovat
Mihal

Co je to za tragicke koncovky, ja nechapem, bud loptu trafi zle, alebo netrafi vobec alebo to jebnu rovno do brankara....

Reagovat
Kincl

Tak asi první adept ze hry o titul fuč :( snad AC a Neapol budou dýl držet krok

Reagovat
smazaný uživatel

s kým?

Reagovat
Kincl

Počítám ač nerad, že prostě Juve půjde nahoru nebo je to u nich daleko větší šance než u Interu nebo AS

Reagovat
smazaný uživatel

já se spíš obávám, že tam Pirlo udělá takovou ztrátu, že už to nikdo nedožene

Reagovat
FuckT

Je tam aj ta sanca, ale skor by som Juve veril. Ten utok nie je vobec az taky zly, a ta obrana sa podla mna da dokopy natolko, aby v SA hrali s prehladom.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 6 kolech, kdy bude Inter ztrácet maximálně 5 bodů a má 32 kol na to dohnat tuhle ztrátu? Dobře ...

Reagovat
Panděvova ofina

Zachraňujeme doma remízu. Jedna třikrát odražená, ušmudlaná Brozovičova střela a standartní situace, která o ničem nevypovídá.

Tak nějak si to při tom, kolik trenér dostal na posily a že mu přivedli prakticky toho, koho chtěl představuji jinak, bez ohledu na to, kolik bere . Ani v pozápasovém hodnocení nedostává hezké známky, hlavně kvůli špatnému výběru hráčů a střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu sa potvrdilo že Conte je jednosezónny tréner

Reagovat
smazaný uživatel

Ak to bude takto pokračovať tak by som bol za jeho odvolanie

Reagovat
snuff24

Reagovat
Nuno čomes

Teď je pozdě, to mělo přijít v létě a nový kouč si měl trošku upravit tým.

Reagovat
Inter Eterno Amore

No Lukaku no Party

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to Ronaldo neudělá sám, bude to zase ztráta

Reagovat
FORZAMILAN

Tak snad bude dneska už chytat Donna, včera byli už všichni tři negativní (Gabbia a Hauge)

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jen hype, takhle vám zachyta každý

Reagovat
FORZAMILAN

Ty's asi neviděl Rumuna proti Římu a snad je nechceš srovnávat....

Reagovat
Eldarion

Zbytočne na neho reaguješ, odkedy tu je registrovaný, čo koment to ho*no.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Endiaron mluví o hovnech není to střelba do vlastních řad?

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Morgue

Reagovat
Fortex

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rumuna proti AS jsem neviděl, ale Tuzemak není tak skvělej jak se očekávalo, už i toho jeho hype pomalu odpadá. Srovnání s Buffonen je pro turinskeho barda, urazkou

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Morgue

Tak důležité je, že se vyjdařuješ, když si Rumuna neviděl.

Reagovat
Fortex

Reagovat
smazaný uživatel

radsej pomlc, ten chlapec bude lepsi ako Buffon

Reagovat
Zark

Reagovat
Shevchenko

Ibra je neuvěřitelný Snad nikdy neskončí.

Reagovat
Yanek

Krásný gól

Reagovat
Morgue

Je neuvěřitelný. Už jsem to tu psal, ale co on jako jedinec dokáže udělat s týmem, je mnohem více než když Ronaldo s Messim mají svůj den. Protože ti ho mají jednou za čas, ale Zlatan dokáže pracovat i ze šatny. Neskutečné Samozřejmě na celkové hodnocení je brzo, ale moc s emi AC Milan líbí. Člověk nemusí chodit kanálama jak posledních pár let..

Reagovat
Melchior

Když mají Ronaldo s Messim svůj den, tak se na ně bohužel Zlatan nechytá. A to ani v nejlepších letech. A to říkám i jako odpůrce působení Ronalda v Juve.

Reagovat
Morgue

Si mě nepochopil. Já nesrovnávám fotbalové schopnosti když má někdo formu. Jasně, že více talentu mají v tomto ohledu Ronaldo i Messi, ale já se na to dívám z pohledu yýkonosti celého týmu. Protože pokud messi nebo Ronaldo nemají svůj den tak tým kolem nich většinou prohraje. A oni logicky nemohou mít svůj den pokaždé. Ale je to jen můj subjektivní pohled. Možná s jen vezu na vlně euforie. Jen mi to prostě tak příjde.

Reagovat
Melchior

Jenže Messi i Ronaldo dokážou ten tým strhnout zrovna tak. Viz třeba Ronaldo v předloňské odvetě LM s Atleticem.

Reagovat
Eldarion

Prezidenteeee Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese je uplne mimo. Pritom ten kadr nemaji spatny. Každopádně, co hraji, to je jen tesne nad urovni Sparty ze ctvrtka.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tedy, aspon do 30. minuty to bylo, ted jsem prisel k obrazovce a vidim, ze aktivita se asi zvětšila. Každopádně do te 30. mimuty to byla neuveritelna pasivita.

Reagovat
Yanek

Tak to vůbec. Organizovaností, agresivitou i pohybem jsou úplně jinde + mají nebezpečné standartky.

Reagovat
Eldarion

Taký typický zápas s Udine, ktoré to na nás celkom vie. Trebalo by omnoho viac kontrolovať tempo hry. Btw. neviem či sa mi to len zdá, ale ten trávnik vyzerá katastrofálne.

Reagovat
Morgue

Nezdá..

Reagovat
Yanek

Děláš si prdel??? to byl balon...

Reagovat
Yanek
Reagovat
Alberto Aquilani

nechápem... veď to je jasný faul

Reagovat
Yanek

Asi tak jak ten v minulém kole

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Manciniho? To nie, tento je oveľa vážnejší. Pozeral som na to niekoľkokrát. Útočník si predkopol loptu a Romagnoli mu následne zabránil v pohybe ako stehnom, tak aj podkopnutím. Vzhľadom na to, čo sa teraz píska za fauly a najmä penalty, je toto úplne jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Morgue

Takové divadelní představení od Zlatana

Reagovat
Morgue

Zdá se mi to a nebo tam Hakan bojuje o život? Vůbec ho nepoznávám.

Reagovat
Ranoth

Ibra je fakt neskutocny sef

Reagovat
smazaný uživatel

Livesport úplně jiná sestava než livescore

Reagovat
Rakoid

Není tohle nebezpečná noha?

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra je neuveriteľný akrobat. V jeho veku a výške sa dokázať tak poskládať pod loptu a vedieť sa zorientovať, hm fantázia. Ale byť obranca, tak dobre si asi zanadávam v tejto situácii. Ibra by mi asi odkopol aj hlavu do brány ak by som mal ísť do súboja

Reagovat
10

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Cuadrado, Demiral, Bonucci, Danilo; Chiesa, Arthur, Bentancur, McKennie; Dybala, Morata. All. Pirlo

Vypadá to, že si Andrea ten nefunkční střed zálohy uvědomuje a poprvé nastupují 3 záložníci, pokud teda nebude Arthur hrát pod útokem...čekám 3-5-2 s Chiesou nalevo, Cuadradem napravo.

V den 123. narozenin klubu snad konečně uvidíme zlepšení. FORZA JUVE

Reagovat
brenk

verím, že to môže fungovať, ale na túto zostavu podľa mňa treba Dybalu vo forme, ktorý zastúpi toho hráča medzi zálohou a útokom

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko získané tri body, ale ACM si išlo pre ne výkonom celý zápas.

Reagovat
Nuno čomes

Kdo vi jak by AC vypadalo bez Ibrahimovice, ale to nám muže být úplně jedno, když doma neporazime Parmu.

Reagovat
10

bez něj by to bylo úplně stejný, jako to bylo bez něj předtím...i kdyby nedal jediný gól, tak jeho vliv na ten tým je vidět i z vesmíru

Reagovat
Nuno čomes

To nemůže fungovat celou sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

to tvrdili aj o Vardym

Reagovat
10

podle mě ten tým dokáže držet nad jeho limity celou sezonu...tj. dotáhne je do LM

Reagovat
M11

MORATA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Morata jede na další VARtrick

Reagovat
10

Alvarito poprvé v sezoně nebyl v ofsajdu, oslavy jak v Naganu jsou naprosto namístě

Reagovat
Melchior

Morata dá v týhle sezoně tak 64 gólů. Regulérních bych tipl cca 15.

Reagovat
10

já 6

Reagovat
Melchior

Do všech soutěží by se mohl vejít s těmi patnácti. Dva už má v CL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

už jsem si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to nezastavili pri te prihre Cuadrada? Tam to bylo velmi tesne. Spise se mi zdalo, ze to byla prihravka do offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted az. No, byly to milimetry

Reagovat
10

nahrával McKennie...Livesport to má taky špatně

Reagovat
Melchior

Květák jako květák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou jako bratři

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, spravne, pardon.

Reagovat
Melchior

Ty vole, s tím Inzaghim je to fakt deja vu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidlo při posuzování videa: Pokud je střelcem hráč Juventusu číslo 9 - jedná se o offside

Reagovat
10

další ofsajd, který by s úpravou pravidel podle návrhu Wengera nebyl...zase o rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Pri prvnim golu o milimetry nebyl, ted byl. Je to fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

*dnesni fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Popeláři se furt válej.

Reagovat
Zark

popeláři?

Reagovat
smazaný uživatel

To je výběr ČSSD - i podle kvality to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to je tragédie ta defenziva

Reagovat
smazaný uživatel

Ty 3 na penalte se asi domlouvali na kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Spezia!

Reagovat
Melchior

Ta naše bohorovnost je k smíchu.

Reagovat
10

některý hráči jsou zralý na přeřazení do béčka, protože jejich nasazení je vtip...a bohužel mluvím i třeba o Dybalovi, nebo Bentancurovi, který by ten tým měli táhnout

Reagovat
Melchior

Tak ze základní jedenáctky nemají v p*či Buffon, Morata, možná McKennie, protože se chce ukázat, Cuadrado, kterej je hráč za zenitem a tím to víceméně hasne.

Reagovat
smazaný uživatel

7 hráčů v šestnáctce a tolik prostoru daji hráčům Spezie

Reagovat
popltak

To je hnus ta hra Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Popltaku uz mas vyprané pltě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Místo 0:3 je to 1:1 ať uz tahnou někam,specia nebo kdo tobje za nymandi jsou totální lopaty, máme tam xx akci které nevytezi miliardovy hraci do konce.Spezia nebo co to za nymose se dostanou jednou do šance a dají.Kurva za co ti nasi berou ty prachy když neumí dat gol takovými ementalu.

Reagovat
10

hráč za 60 mega netrefí bránu před malým vápnem, hráč co chce novou smlouvu na 15m ročně netrefí bránu z malýho vápna...tým ze Serie B nemá problém dostat se snadno k naší bráně

takhle šíleně na tom Juventus nebyl od těch 7. míst

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Melchior

Proč hráč, kterej byl mimo hru šel zpátky do hry, aby se mohl dostat mimo hru?

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala úroveň max Udinese Calcio. Není schopen finalky natoz golu. Aše na něj začínám mít nervy.

Reagovat
10

jeho přístup mě dost sere, on chce 15m ročně a předvádí tohle? vždyť hraje jak Higuain minulou sezonu

Reagovat
Melchior

ten jeho úsměv na tváři po prohře s Barcelonou mluvil za vše

Reagovat
10

šílený, stejně tak ta reakce že ho tam nedal v Crotone...má to úplně na párku

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že už se vidí jinde?

Reagovat
10

to nevím, spíš mu asi trošku leze na mozek to dohadování o nový smlouvě, kde chce od Juve údajně 15 mega ročně...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mu nic nedávto by mu nedal nikdo.Dat mu strop 5 mega a nazdar, jestli chceš vis ukaž, nebo tam jsou dveře.

Reagovat
10

Už jsem o tom taky přemýšlel...pokud má tolik trenérů problém mu najít pozici a roli, tak ať ho prodají. Díky Kulusevskimu bych s tím už asi takový problém neměl, protože to je mnohem odolnější a použitelnější hráč.

Reagovat
10

a nechci, aby to vyznělo nějak nevděčně, je to můj oblíbenec a pořád asi nejlepší hráč v týmu...ale pokud se chce chovat jako rozmazlenej fakan, tak ať radši jde

Reagovat
DelPiero137

Teraz berie kolko 12M cisteho?

Reagovat
10

7.3m

Reagovat
DelPiero137

on chce viac nez 100% navysenie platu? Minulu sezonu prakticky zariadil titul, teraz je opak toho Dybaly. Spravna poznamka, ked ma problemy uz s druhym trenerom (neviem ci aj s Maxom tam nieco bolo), treba sa zamysliet. Hlavne ked poda priserny vykon a je nasrany za striedanie.

Ja byt AA nenecham sa dotlacit do takehoto kontraktu v tejto dobe. Na X rokov 15M cisteho pre hraca u ktoreho silne otazka kvality, ee.

Bohuzial/bohudik dnesna situacia bude nutit kluby taketo zmluvy nepodpisovat. Za 15M by sme mohli platit troch naj nadejnejsich Talianov zo SA a ktorych ozaj potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, černej rakušák z Bayernu, co o něm taky uvažoval Juventus, se nestyděl si říct o plat jako Lewandowski

Reagovat
smazaný uživatel

za to bych taky nevstával

Reagovat
smazaný uživatel

I tohle se dá nedat

Reagovat
10

Nzola proti Bonuccimu vypadá jak Mbappe, stejně jako předtím Kalinić a Simy

Reagovat
smazaný uživatel

Kalinic?

Reagovat
10

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tutovka a hovno uz me to ubiji co my nedáme, snizte jim platy žebrákum.Nebo dejme na hrot Chielliniho horsi to nebude.

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle fakt koukat nebudu

No Pirlo No problém

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo na trenovani na takove urovni jeste nema. Hlavne nedokaze ty hrace dostatecne namotivovat po těch vsech Scudettech. Ale jestli ma Juventus obětovat rok - dva na prestavbu tymu, a proto ho privdedli, tak to je jediny plan, kteremu bych s Pirlem rozumel.

Reagovat
Zark

tomu bych vůbec nerozumněl, raději at ho vyrazí než něco obětovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Juventus jednak trenéry nevyhazuje, jak Chelsea napriklad, ale trrba maji fakt nějakou koncepci a pocitaji s nim dlouhodobě i s prestavbou týmu. Všichni ale vime, jak takove experimenty dopadly v jiných klubech. Trener dostal rok a stejně šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri?

Reagovat
10

Tam chybí takový taktický základy, že jestli se něco bude obětovat, bude to Pirlo.

Reagovat
Melchior

No ještě, že na druhej poločas odcházím pryč

Reagovat
M11

Jako jo v globale je to porad mimo.. ale tech tutovek tam bylo na 5 golu.. Dybala Bentancur a bohuzel dnes ani Gigi nejsou urcite na zakladni sestavu

Reagovat
10

Bohužel je dost čitelný, že Chiesa nemůže hrát nalevo, nemá na to ani techniku, ani myšlení...tím pádem máme asi 6 hráčů napravo, ale ani jednoho nalevo. A tak je to v Juve se vším...

Reagovat
Diskostu

tym rozhodcom už je... ???? regulárny gól Juve tam skúmajú 3 min a gól Spezii kde to tečoval hráč ktorý bol v ofsajde hneď uzná ????? Juve Impotenti nech tam dajú Kralnalda inač nič... McKennie sice prihral na gol ale vo finálnej fáze veľmi zle nech radšej hra DM alebo vobec ,Arthur totálne drevo ten hrač nič nevie...

Reagovat
Stana95

je to zvláštní, koukám na Turín a tam je rozhodčí taky totálně mimo ... těžko říct, čím to je, že jsou poslední dobou ti sudí v Itálii tak hrozní

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 polocas a zas nervy.Parchanti preplaceni.Misto 0:5 a šance na to byly proti tymu úrovně Ascoli Calcio...tragedi první tridy, co ledva plantaji nohama, Moratu vůbec nechytaji a my s nema hrajeme polocas remízu.Dochazi me normálně veškera trpělivost, vysadme po cestě domu nekde v hlubokem lese některé hrace v cele s ubrecencem Dybalou ať netrefí zpět do Turina.Sem vytocenej jak nikdy.Pirlo jebni tam Ronalda nebo ti nasi chudáci nejsou schopni ničeho.Bentancurt,Dybala 000000 velkaaa 0.Jedini kdo neco hraji uz tradicne Morata a max jeste dva hraci.Cele zle Bonucci totální psychopat simulansku potřebujeme hrat a ne se válet.chuj jeden namysleny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tem pralesakum nedají druhej polocas tri kusy, přestávám je na par zapasu sledovat přísahám.

Reagovat
ED91

Reagovat
10

Soupeř se 1-2 přihrávkama dostane do souboje 1 na 1 s obráncema Juve, ta záloha absolutně neví a jak se dneska ukazuje, je úplně jedno, jestli tam jsou 2 nebo 3 hráči. Všechno v chůzi, nasazení od většiny hráčů jak někde na pouťáku. Takhle nasranej jsem z hry Juve nebyl dlouho. Pokud je Andrea o pauze důrazně nesrovná a hráči nepochopí situaci, tak do Vánoc končí.

Reagovat
iamek

Proc střídal Perreira? Jak hrál první poločas? Díky.

Reagovat
Zark

ted nas jeste sestreli agudelo a bude to

Reagovat
10

voe...

Reagovat
Zark

ale potrebovali jsme to zakriknout taky

Reagovat
10

hm, tak do druhýho poločasu nastoupil ještě horší tým...to je umění

Reagovat
brenk

ty vole to je snáď horšie zápas čo zápas, minútu čo minútu

Reagovat
10

je

Reagovat
10

on je jako ještě uraženej? po tak trapným výkonu?

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít Ronalda, tak jste v haj....

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít Ronalda, nenakupuje se komparz, který kolem něj bude skákat, jak on si zrovna zamane. Neudělat před dvěma lety tuhle chybu, ten tým dneska vypadal úplně jinak.

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Pouhé spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Počkám si na sladkou realitu, až za pár let vypadne a v klubu zase přejdou na stavbu týmu.

Reagovat
Fairplay

Na druhou stranu, až za pár let vypadne, v tu dobu bude v důchodovém věku (nebo se po třicítce bude nahrazovat) plno dalších hráčů - Bonucci, Cuadrado, Khedira. Ramsey, Chiellini, Danilo, Costa, Sandro... Rovněž to bude třeba poslední šance zpeněžit ty, co na to buď nemají nebo dlouhodobě zaostávají za očekáváním - Bernardeschi apod..

Podle mě stavba týmu bude v poho, až tam nebude mor v čele s Pavlíkem a Paraticim a vedení vytáhne hlavu z pr.., omluví se Allegrimu a bude pro ně přednější tým než vlastní ego

Reagovat
smazaný uživatel

Většinu toho týmu nemám rád, ty, za které bych se postavil, bych napočítal na prstech jedné ruky. Těším se na kompletní očistu a třeba přijdou za 5, 10, 15 let noví mladí italští hrdinové, kdo ví. Občas je potřeba projít si špatným obdobím. Jen jsem doufal, že globalizace a multikulturalismus se v Juve jen mihnou a ne že ho pohltí. Upřímně, před 5 lety jsem si maloval úplně jinou přestavbu, myslel jsem, že klubu bude dneska trochu jinde a v jiném složení. Vše nemůže být podle našich představ.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude komplet celý vedení, tak k nějaké pozitivní změně dojde.

Reagovat
ED91

Reagovat
F.Torres

když se kupoval Ronaldo, tak to měla být pouze už ta špička ledovce, která způsobí, že titul v LM bude mít Juve. On nemůže za to, že všichni hrají naprosto mimo a takovej Dybala, Pipita a další hvězdičky nic nepředvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ale pánové vybrali špatný čas. Pokud chtěli tu špičku ledovce, měli s tím přijít minimálně o rok dva dřív, protože když přicházel Ronaldo, ten tým byl za zenitem. A přestavovat tým s Ronaldem v týmu, je tou nejfatálnější chybou, jakou mohli udělat. Mají, co chtějí, ať si ten pohár hořkosti vypijí do dna, přeju jim to, všem v čele s Agnellim, Paraticim a Nedvědem. Juventus nikdy nefungoval kolem jedné hvězdy a nikdy fungovat nebude. Snad se to přežene a za 10 let bude tým zase plný italské hrdosti.

Reagovat
F.Torres

a) dva roky dříve by si takovou superstar nedovolili, protože prostě na to nebyl rozpočet.

b) nemyslím si, že přestavovat celek s Ronaldem je chyba. Naopak, on je prostě ten, který to vždy nějak urve, takže na zbytek hráčů není takový tlak a můžou se rozvíjet. Nebýt tam Roncek, tak titul by nebyl, reálně by se vypadlo ve skupině LM a ten tlak by byl enormní a mládí by nedostalo šanci. Naopak je Ronaldo chudák, jelikož on má pořád na to táhnout špičkový klub a být například v Bayernu a nebo v PSG, tak na tom byl jak Lewa a nebo vymazal Mbappého. Navíc on má faktor trochu jako Jágr, je to neuvěřitlný dříč a dokáže ostatní dost namovitovat, což už x krát dokázal. V tomto se mu nikdo nevyrovná.

c) pokud chceš LM, tak ta hvězda tam být musí. S naprůměrným celkem se to vyhrát nedá. Nyní šance byla, nicméně když v play off prostě neumí udržet nulu a nikdo střelecky nepomůže Ronaldovi, tak on sám vyřadí 1-2 celky, ale více jak na ČF-SF to prostě není, když ho neustále brání x nejlepších světových obránců

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať ten tvůj chudák odejde. Aspoň by s ním odešla i celá řada pseudofanoušků, odpad, který se s ním k Juventusu přidal. Jinak s tebou nesouhlasím, což je ale v pohodě, tvůj pohled beru.

Reagovat
F.Torres

Nechapu tvoji nenavist. Prisel pomoci, nemuze za to, ze zbytek je prumer. Borec v temer 36 letech tomu dava vic nez vetsina mladych dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Obdivuju ho mimo hřiště, jako člověka, na hřišti ho ve svém týmu, jako hráče, nesnesu. A on je důvod, proč šlo hodně peněz do prdele, důvod, proč se ke klubu začala přidávat kdejaká lůza, samí pozéři a jeho fanoušci. Je důvodem, proč je Juve více globální a multikulturní. Tyhle hodnoty nejsou mými hodnotami. Chci italský tým a ne bandu cizinců. Tohle je věc vyšší úrovně, tady nejde jen o kopání do meruny. Ale chápu, že zrovna tady nenacházím pochopení, to je v pořádku.

Reagovat
F.Torres

Hovoris jak nacek

Reagovat
smazaný uživatel

Když něco miluješ pro hodnoty, jakými se něco desítky let prezentuje a vyznává a najednou ti to začnou kvůli tak banální věci jako jsou peníze ničit, pak se ti to líbit taky nebude. Je to jako změna osobnosti. A tady se změnila osobnost a identita celého klubu, jeho hodnoty, přemýšlení. To je ale problém dnešní doby. Peníze vítězí. A klidně si můj pohled nazývej jakou ideologií chceš, to je čisté tvoje věc a mě to nezajímá. Začal jsem Juventus sledovat a fandit kvůli italským hráčům, to byl důvod, proč jsem si vybral Juve a ne třeba Inter. A pro mě je zásadní italská kostra týmu. Je to o kultuře klubu. Pro mě to nikdy nebyl jen fotbal. Ronalda využili jako dojnou krávu na peníze. Dostali se na všechny světové trhy. Když jim někdo ukázal, že s tím nesouhlasí, byl odejit. A teď používají Pirla jako ochranný štít, za který schovávají svoje chyby. V tom týmu už chybí jen nějaký Asiat a bude to kompletní. A to všechno jen kvůli “vítězství”, které pro ně znamená peníze. Peníze a vítězství nejsou všechno, bohužel se na to zapomíná.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
Fairplay

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo a parta tupců. Nebýt tam on, zase by byla plichta!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt by mě zajímalo co si ty naivkové myslí, že kdyby nepřišel Cris, tak budou skládat tým jako Lipsko nebo Ajax by stejně přišel tak Diego Costa, Suaréz nebo ten Zlatan a blábolili by úplně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, současné vedení žádný razantní změny neprovede. Stačí se podívat, jak rok od roku jdou výkony Juventusu dolů. Střídají trenéry, kupují drahé posily a stejně je to k ničemu.

Reagovat
10

CRIS!

Reagovat
CR7RONALDO

Za 2 minúty dal Ronaldo viacej gólov z hry, než Messi za celú sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je Pyrrhovo vítězství. Juventus - velkoklub a stoji na jednom hraci. Barcelonu to odstrelilo taky konec koncu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlovo?

Reagovat
10

Benta taky naprosto na párku, s tímhle ať jde do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak utok máme vyresenej Morata Ronaldo.Dybala zatím ať jde hrat za Primaveru.Tady presne se ma pohybovat ne stazenej nekde v řiti.

Reagovat
CR7RONALDO

Nech hrá aj Dybala, pod Moratom a Ronaldom.

Reagovat
brenk

Neviem ci to niekto pozeráte cez stream, ale je pre mňa totálne zarážajúce že komentátori na anglickej TV nepoznajú koncept ofsajdu

Reagovat
M11

RABIOT !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sem rad ze dal gól, ale mohl to zahrat jednoduseji na Alvara.Tomu goly preju zatím nejlepší hráč od začátku sezony.Zatim nemel zlej zapas.

Reagovat
Zark

rabiot a ronaldo (ikdyz jsem ho hejtoval, pro nas je v tuto chvili potrebny)

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo is back!

Reagovat
10

a s ním i idiot dejdik, který nečekal na nic jiného

Reagovat
CR7RONALDO

Messi dal túto sezónu 3 góly (1 v lige, 2 v lige majstrov) a všetky tri z penalty. Ronaldo dal hneď za 2 minúty gól z hry. Takže skôr Messi je Pessi, ale osobne ho takto nazývať nebudem, lebo je to hlúpe.

Reagovat
CR7RONALDO

Ešte lepšie

Reagovat
10

taková penalta těm rozhodčím fakt dost jebe poslední měsíce...

Reagovat
pingla

penaldo jeden

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, či nedal prvý krát v živote panenku.

Reagovat
10

Toro, to jsou jiný experti řekl bych, že Giampaolo končí...

Reagovat
Yanek

Ten je jasný už od začátku sezony good luck s hledáním práce v Serii C

Reagovat
CR7RONALDO

Toto už nieje normálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio To jsou fotbaly.

Reagovat
Maritazzi

Ten VAR je naprostá kokotina, to nemá basolutně žádný pravidla, kdy se to používá a jak se situace posuzujou.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku jsem si myslel, že je to dobrá věc a první sezonu se zdálo, že to i funguje, ale teď když vidím k jakým kokotinám se to používá, bere to hráčům góly kvůli centimetru, zdržuje to od hry... K NIČEMU!!

Reagovat
snuff24

přesně

Reagovat
Yanek

Iachini se už těší na setkání s Giampaolem v céčku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme na tu Lanternu...

Reagovat
JessePinkman

Jankto

Reagovat
smazaný uživatel

kto?

Reagovat
adoxx

Janktič

Reagovat
FCSL

Verona luxusní akce Barák

Reagovat
Rothbard

Barák Jankto

Reagovat
adoxx

Barák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele