8. kolo
22.11.2020 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Sassuolo vyhrálo ve Veroně a minimálně na pár hodin se posunulo do čela

Italská Serie A má nového lídra, tedy minimálně na pár hodin. Sassuolo zvítězilo ve Veroně 2:0 a vystřídalo na čele AC Milán, který má večerní zápas s Neapolí k dobru. Neroverdi se ujali vedení v prvním poločase zásluhou Bogy a čtvrthodinu před koncem navýšili skóre prostřednictvím Berardiho.

Sassuolo letos předvádí skvělé výkony a v neděli odpoledne ho čekal zápas na horké půdě Hellasu. Domácí hrají také dobře a po remíze v Miláně chtěli všechny tři body.

Ty se mohly přiblížit už v 5. minutě, kdy se do balónu opřel Ilić a orazítkoval tyčku! Hellas začal velkou příležitostí a branková konstrukce se postavila do cesty i ve 26. minutě, kdy Consigli neměl situaci plně pod kontrolou. Lépe si vedl vzápětí, když zlikvidoval loženku Dawidowicze. Hellas byl rozhodně nebezpečnější, jenomže nakonec inkasoval jako první.

Tři minuty před přestávkou si Jérémie Boga zpracoval balón a pak technickou střelou k zadní tyči nedal Silvestrimu šanci. Sassuolo vytěžilo z minima maximum a nakonec šlo do šaten spokojenější.

Hellas měl před sebou celý druhý poločas, ale Sassuolo se skvěle bránilo a domácí do ničeho nepouštělo. Hra se kouskovala a frustrace byla viditelná i na trenérovi Jurićovi, který byl několikrát napomínán.

V 75. minutě zasadili Neroverdi domácím definitivní KO. Berardi dostal nepochopitelně spoustu času, aby si navedl balón a tvrdou ranou pod břevno zvýšil na 2:0. Ani za tohoto stavu se Hellas nevzdával, ale na jeho hře už byla patrná křeč a když už se domácí dostali do koncovky, výborně zasáhl Andrea Consigli. Sassuolo porazilo Hellas 2:0 a posunulo se na první místo tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele