8. kolo
21.11.2020 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Ciro Immobile (© AFP)

Lazio si z promáčeného Crotone veze tři body díky Immobilemu

Crotone se bilo celkem udatně o body s Laziem, ale na jasného favorita nestačilo. Římané berou tři body díky trefám Immobileho a Correy, jemuž servíroval míč právě Immobile.

Bylo to hodně těžké utkání, obě jedenáctky bojovaly především s faktorem počasí. Jednak byla hrací plocha silně podmáčená už před duelem a jejímu sušení moc nepomáhal ani vytrvalý déšť. Což se samozřejmě odrazilo i na výkonech obou týmů. Už v sedmé minutě terén zapříčinil chybu brankáře Cordaze, který nedokázal za vápnem zpracovat míč a Ciro Immobile pálil. Těsně vedle.

Do vedení mohlo jít Crotone. Ve 13. minutě Nwankwo předskočil nedůrazného obránce Patrica a pálil nohou na zadní tyč. Tu ale minul. A Lazio to potrestalo. Po dvaceti minutách našel Marco Parolo krásným pasem nabíhajícího Immobileho, který se odpoutal od svých strážců a hlavičkou na vzdálenější tyč překonal Cordaze!

Druhou branku mohl ještě do poločasové pauzy přidat Mohammed Fares, který na zadní tyči hlavičkoval zcela sám. Cordaz ale parádním reflexem vykopl míč! Nástup do druhé půle se povedl spíš Laziu. Krátce po změně stran došlo ke spornému momentu ve vápně, který sudí jako penaltu neviděl.

Gól pískal až v 58. minutě. Ciro Immobile našel krásnou nahrávkou při rychlém brejku Joaquína Correu, který si ve vápně pohrál s obráncem před sebou a následně z velkého úhlu propasíroval míč pod nohama brankáře Cordaze. Dvacet minut před koncem se ještě do velké šance dostal Caicedo, který chtěl kličkou obcházet brankáře Cordaze, ale nakonec se sám dostal ze střelecké pozice.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele