8. kolo
22.11.2020 12:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Riccardo Improta (© AFP)

Prandelli při premiéře prohrál s Beneventem

Trenér Prandelli nezačal na lavičce Violy nejlépe. Jeho celek si nebyl schopen vytvořit větší šance a jeho tragédii po změně stran dokonal Riccardo Improta, který se prosadil jako jediný hráč.

Benevento mělo před sebou hodně náročný úkol, protože se postavilo proti týmu, který dostal obrovskou morální injekci. Nově dosazený trenér Prandelli očekával od svých hráčů maximum. Hodně pozornosti věnovalo Benevento hlavně Castrovillimu, který rozjížděl jednu akci svého týmu za druhou a stával se často terčem faulů.

Fialkám ale celkově dělalo problém dostat se blíž ke střele či bráně Beneventa. Hosté skvěle zahušťovali prostor před vlastní šestnáctkou. Nudná hra provázela celý první poločas a ani jeden z týmů si nevytvořil větší šance. V dresu Fialek se navíc zranil ofenzivní tahoun Ribéry.

Ani po změně stran se příliš pohledný fotbal nehrál. Těžký, upracovaný herní projev diváky moc bavit nemohl. A domácí už teprve ne. Pokud by byli na stadionu, dost možná by byl v 52. minutě slyšet ohlušující pískot.

Domácí favorit totiž zaspal v obraně, Roberto Insigne využil podklouznutí Bonaventury a servíroval míč na střed vápna. Tam se ocitl Riccardo Improta a z voleje poslal balon přesně k tyči! Fialky reagovaly až v 85. minutě, kdy se před Montipem objevil Vlahovič. Jeho volej však Montipò dokázal vyrazit!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele