8. kolo
21.11.2020 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Provedel neprostupným valem. Spezia překvapila Atalantu

Spezia dokázala ubránit forvardy Atalanty! Brankář Provedel díky skvělému výkonu neinkasoval a hostující Orobici opět selhali.

Asi netřeba říkat, kdo že byl v utkání Spezie s Atalantou favoritem. První půle ale tak jednoznačná nebyla. Prvním týmem, který opravdu zahrozil změnou skóre, byli právě domácí. Chybělo jim jen trochu víc štěstí. Za vápnem se totiž ke střele odhodlal Diego Farías a jeho krásný pokus pravačkou zastavila až tyč za zády brankáře Golliniho!

Atalanta odpověděla zajímavou akcí Robina Gosense, který nejprve utekl všem obráncům na pravém křídle, dostal se až před bránu a snažil se najít místo v její horní části, jenže v krkolomné pozici mířil nad! Ofenzivní hrátky, na něž jsme zvyklí, se dnes nekonaly. Ani Atalantě nechybělo moc, aby vedla. Míč se v síti brankáře Provedela netřepotal po ráně Duvána Zapaty jen proto, že skončil opět na tyči.

Ani několikeré střídání v Gasperiniho mašině nerozjelo její poněkud unavená kolečka. V 57. minutě se sice Atalanta prosadila, ale dnes prostě všechno bylo proti ní. Po akci Zapaty se k míči dostal Gosens a propálil vše kolem, jenže dle mínění videorozhodčího se nacházel v milimetrovém ofsajdu.

Na trávník se dostal i mladý útočník Sam Lammers, který po pouhé minutě málem skóroval. Průnikovou nahrávku mezi obránce mu poslal Iličić a Lammers po otočení pálil, jenže Provedel konečky prstů míč vyrazil! Zkušený brankář předvedl zázračný zákrok také v 84. minutě. To se před ním objevil Pašalić zcela sám a ještě posílal balon na volného Gosense, který pálil do prázdné brány. Jenže Provedel lvím skokem zmařil jeho radost.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele