8. kolo
22.11.2020 18:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese udolalo Janov a opustilo sestupové příčky, trefil se De Paul

Důležité tři body získalo Udinese Calcio. V souboji týmů ze spodku tabulky si poradilo s Janovem, když jediný gól obstaral Rodrigo De Paul. "Zebry" zvítězily zaslouženě, v jinak vyrovnaném utkání si dokázaly vytvořit některé šance a jednu z nich využít.

Udinese i Janov patří mezi týmy, kterým se začátek nové sezony úplně nevydařil podle představ a jejich vzájemné střetnutí mělo tomu či onomu pomoci vystoupat ze sestupového pásma. Nakonec byli úspěšnější domácí, kteří se dokázali prosadit prostřednictvím jediné branky Rodriga De Paula.

Utkání bylo z obou stran hodně opatrné a první poločas nabídl velkou šanci až ve 35. minutě, kdy šlo zároveň o rozhodující gól celého zápasu. Rodrigo De Paul obdržel přihrávku a z hranice pokutového území poslal rychlou a naprosto přesnou střelu k tyči, kam Perin nedosáhl. Zebry se ujaly vedení a bohužel nic dalšího se už do konce pětačtyřicetiminutovky nestalo.

Ani druhý poločas nepřinesl změnu. Veškeré akce Grifone končily na defenzivě domácích a podobně tomu bylo i naopak. Asi nejzajímavější moment druhého poločasu přišel až pět minut před jeho koncem. Autor jediného gólu Rodrigo De Paul se postavil k přímému kopu a orazítkoval břevno!

Janov prakticky nehrozil a přesto si málem odvezl bod. V páté minutě nastavení sice předvedl pohlednou akci, kterou zakončil gólem, ale radost hostů byla předčasná, protože se jednalo o ofsajd. Velkou frustraci pak předvedl Perin, jehož nedovolený zákrok ocenil sudí Calvarese červenou kartou. Udinese tak porazilo Janov 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele