8. kolo
22.11.2020 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Bologna slaví vyrovnání na 1:1 (© AFP)

Bologna otočila duel s Dorií a bere tři body

Bologna dokázala otočit utkání v Janově. Domácí Sampdorii dostal do vedení celkem rychle Morten Thorsby, jenže Bologna se nevzdala. Díky vlastní brance Reginiho a gólu Orsoliniho nakonec bere tři body.

Přitom Sampdoria začala opravdu dobře a od začátku utkání se jí dařilo prakticky všechno, na co sáhla. První rohový kop utkání zahrával Antonio Candreva, který našel hlavu naskakujícího Mortena Thorsbyho. Mladý záložník nedal brankáři Skorupskimu šanci zasáhnout a Doria vedla.

Přesto to byla Bologna, kdo dostal soupeře pod tlak a určoval tempo hry. Sampdoria působila spíš bojácným dojmem týmu, který se spokojí s aktuálním stavem. Směrem dopředu se Sampdoria neodhodlala prakticky k ničemu. Po dvaceti minutách málem srovnal pozdější hrdina Orsolini, jenž sám před brankářem trefil jen břevno! Stupňující tlak Bologny nakonec přeci jen rezultoval ve srovnání. Další rohový kop si totiž do vlastní brány nešťastně srazil Vasco Regini.

Bolognu to ještě víc nakoplo a do druhé půle vletěla famózně. Musa Barrow vykouzlil v 52. minutě parádní centr, který poslal na zadní tyč. Tam si naběhl Ricky Orsolini a hlavou se nemýlil - 2:1.

Prakticky okamžitě mohl vyrovnat Fabio Quagliarella, který však z malého vápna mířil jen těsně vedle. Stejně tak pálil o centimetry vedle v 60. minutě a evidentně byl už frustrován. Deset minut před koncem se navíc ozvala ještě jednou Bologna. Tentokrát si Palacio po krásné uličce položil prvního obránce, jenže na brankáře Audera už nevyzrál.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele