Serie A - souhrn 38. kola: AC Milán získal Scudetto, Cagliari sestupuje

20.05.2022, 22:42, aktualizováno 22.05.2022, 23:12
Komentáře a souhrny
Olivier Giroud (© AFP)
AC Milán vyhrál v Sassuolo a zajistil si zisk Scudetta, Interu nepomohl ani triumf nad Sampdorií. Fiorentina se vrací do evropských pohárů, rozhodla o tom její výhra nad Juventusem. AS Řím neponechalo nic náhodě a rozhodlo o tom, že už níže než šesté neskončí. Neapol se rozloučila suverénní výhrou. Cagliari se rozešlo smírně s Benátkami a sestupuje do Serie B...

Salernitana Calcio - Udinese Calcio 0:4

22.05.2022 21:00

Góly: 6. Gerard Deulofeu, 34. Ilija Nestorovski, 42. Destiny Udogie, 57. Roberto Pereyra

Salernitana doma naprosto selhala a nechala si od Udinese dát potupné čtyři branky, ale nakonec pro ni ani tahle prohra nebyla fatální. Pomohly jí totiž poslední Benátky.

Salernitana měla před sebou jasný úkol. Pokud se nechtěla spoléhat na pomoc poslední Venezie, tak musela bodovat. Jenže dnešní duel jí absolutně nevyšel. Navzdory tomu, co tým trenéra Davideho Nicoly předvádí v posledních týdnech, tak dnes hrál hrůzostrašně. Jeho devadesátiminutové trápení načal Gerard Deulofeu, který dostal míč od Udogieho a zpoza vápna ho poslal přesně k tyči.

Zkušený Španěl si dělal s obranou týmu ze Salerna, co se mu zachtělo. Po patnácti minutách mu jen včasný zákrok znemožnil zakončit, zatímco další trefu mu sudí neuznal pro ofsajd. Obrana Salernitany si dnes vybrala hodně slabý den a po třiceti minutách dostala další branku. Centr Moliny využil k přesné hlavičce Ilja Nestorovski, jenž zaznamenal první trefu po patnácti měsících!

Poločas hrůzy pokračoval ve 42. minutě, kdy si míč pokryl po nešťastné teči soupeře Destiny Udogie a kroucenou ránou ho poslal přesně k tyči. V nastavení pak nejprve Fazio hlavičkoval mimo a poté, co brankář Vid Belec fauloval, musel čelit penaltě. Roberto Pereyra při ní ale selhal!

Chuť si Pereyra spravil v 57. minutě, kdy naplno ukázal svou techniku i správnou drzost. Po přihrávce od Nestorovského obešel hned dva obránce Salernitany a bezchybně s ledovým klidem zakončil. Domácí fanoušci prožívali hodně špatný večer a chtěli si ho zpříjemnit aspoň vhozením světlice na trávník. Sudí Orsato i přesto nechal ve hře po chvíli pokračovat. Ke konci utkání ještě pálil z dorážky Nestorovski, jenže stál v ofsajdu.

Více informací k zápasu

Venezia FC - Cagliari Calcio 0:0

22.05.2022 21:00

Góly: -

Cagliari poprvé po šesti letech sestupuje. Nad poslední Venezií mu stačilo vyhrát, ale nedokázalo mu dát ani jednu branku a proto klub z Benátek doprovodí o soutěž níž.

V Benátkách bylo jasno o tom, že domácí hráče čeká v příštím ročníku jen druhá liga. Otázka zněla, kdo je tam doprovodí. Kromě janovského CFC k tomu mělo nejblíž právě Cagliari, které muselo vyhrát, aby mělo šanci. Jako první ale málem udeřili domácí. Dennis Johnsen dostal až příliš prostoru, jenže vůbec netrefil bránu!

Posléze převzalo aktivitu Cagliari, které dnes prostě bezpodmínečně muselo vyhrát. Jenže jeho tlak byl spíš optický, šancí jsme se nedočkali. Bellanova pálil těsně vedle a stejně tak neskóroval ani tvrdou ranou střídající Marko Rog. Další ránu si připsal na konto Alessandro Deiola, který byl směrem dopředu hodně aktivní.

Univerzál Raoul Bellanova po hodině hry obdržel centr ze strany a hlavičkoval do protipohybu brankáře Mäenpäy, který se ale nenechal zahanbit a parádním skokem jeho šanci zlikvidoval. Stejně jako Alessio Cragno na opačné straně, když ho střelou pod břevno vyzkoušel Aleš Matějů. Žádný větší tlak si Cagliari nevytvořilo a proto padá do druhé ligy.

Více informací k zápasu

Inter Milán - UC Sampdoria 3:0

22.05.2022 18:00

Góly: 49. Ivan Perišić, 55. Joaquín Correa, 57. Joaquín Correa

Fotbalisté Interu italský titul neobhájili. Doma sice po přestávce zničili Sampdorii třemi góly, ale v souběžně hraném utkání v Sassuolu si nedělal problémy AC Milán, jenž se tak stal šampionem. Modročerná část Milána tentokrát smutní, byť sezona z jeho pohledu nebyla vůbec špatná. Za Inter se o přestávce prosadili Perišić a dvakrát Joaquín Correa.

Karty byly před utkáním rozdány jasně a Inter potřeboval k zisku Scudetta bezpodmínečně zvítězit a doufat v porážku AC Milán na půdě Sassuola. Zatímco první podmínku se splnit podařilo, tu druhou nikoliv.

Inter věděl, že nemá situaci ve svých rukou a v úvodu zápasu byl lehce nervózní. Audero měl práci pouze se střelou Çalhanoğlua a až ve 38. minutě vytěsnil i hlavičku Correy. Jinak byl tlak Interu spíše platonický a naprosto neefektivní. Nutno ale podotknout, že Sampdoria neměla v prvním poločase vůbec žádnou šanci.

Hráči Interu se o přestávce zřejmě dozvěděli průběžný výsledek ze Sassuola a jakoby smířeni s realitou odhodili veškerý stud. Po přestávce totiž nastoupil zcela jiný Inter a během chvíle pokořil Audera třikrát.

Nejprve Barella v rychlosti rozhodil balón do strany na Ivana Perišiće, jenž před brankářem přesně zamířil. Inter vedl a odstartoval gólový gejzír. O šest minut později pak utaženou placírkou k tyči zvyšoval na 2:0 Joaquín Correa a stejný muž za další dvě minuty zvýšil z otočky na 3:0. Nerazzurri během pouhých osmi minut nasázeli tři góly a prakticky bylo po zápase.

Stadion Giuseppe Meazzy byl spokojený, byť slavit nemohl. Inter se ale chtěl rozloučit vítězně a udělal pro to maximum. V závěrečné fázi se tempo vytrácelo, hra se často kouskovala a zejména Sampdoria působila už odevzdaným dojmem. Inter pak nikam nespěchal a v poklidu si dokráčel pro poslední vítězství v sezoně, které má pro něho ale poněkud hořkou příchuť. Nerazzurri skončili nakonec na druhém místě o dva body za svým městským rivalem. Sampdoria zakončila Serii A na patnáctém místě.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AC Milán 0:3

22.05.2022 18:00

Góly: 17. Olivier Giroud, 32. Olivier Giroud, 36. Franck Kessié

Italským šampionem se pro sezonu 2021/2022 stal AC Milán. V historii klubu je to už 19. ligový titul a v tomto počtu se dorovnal konkurenčnímu Interu. Milánu stačilo v posledním zápase v Sassuolu uhrát bod, nakonec ale zvítězil 3:0 a nikoho nenechal na pochybách. Hvězdou zápasu byl nepolapitelný Rafael Leão, který všechny tři góly připravil - dva pro Oliviera Girouda a jeden pro Francka Kessiého.

Mapei Stadium v Sassuolu byl zcela zaplněný a velký podíl na tom měli hostující fanoušci, kteří přijeli podpořit svůj tým v boji o Scudetto. AC Milán měl takřka domácí podmínky a podle toho to i na hřišti vypadalo.

Rossoneri neponechali nic náhodě a do utkání vlétli se vší vervou. Od začátku si vytvářeli velké příležitosti a rovněž brzy vstřelili uklidňující gól. Rafael Leão zatáhl balón k brankové čáře, přihrál jej před branku, kde Olivier Giroud nasadil Consiglimu jesličky - 1:0. AC bylo jednoznačně při chuti a dvě Tonaliho rány musel pacifikovat Consigli. Brankář Sassuola se v prvním poločase rozhodně nenudil.

O několik minut později se celá gólová akce opakovala a se stejným koncem. Leão opět odvedl výbornou práci a zpětnou přihrávkou znovu nabil Giroudovi, načež se francouzský útočník prosadil po druhé - 2:0.

V euforii hrající AC Milán přidal zanedlouho i třetí gól a tím rozhodl o titulu. Leão tentokrát operoval na druhé straně hřiště a jeho zpětnou přihrávku poslal rovnou z voleje pod břevno Franck Kessié - 3:0. Takový průběh si představovali jen ty nejoptimističtější fanoušci. Zchladit je mohl před koncem prvního poločasu hlavičkující Frattesi, ovšem vynikající zákrok předvedl Maignan.

Dominance AC byla v první půli obdivuhodná a Pioli neměl důvod ke změnám. Do druhého poločasu vstoupili beze změn i hráči Sassuola. Rossoneri už tolik nebláznili a úbytek brankových příležitostí byl zřejmý. Teprve po hodině hry vyzkoušel střelu z dálky Giroud a úspěšný nebyl.

V závěru zápasu, kdy už se v ochozech stadionu i na lavičce AC slavilo přišly ještě některé šance včetně brankové konstrukce, ale co je důležitější, že branka nepadla. Na trávník se dostal i Zlatan Ibrahimović a byl u toho když sudí závěrečným hvizdem odstartoval obrovskou milánskou radost.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - SSC Neapol 0:3

22.05.2022 12:30

Góly: 4. Matteo Politano, 25. Piotr Zieliński, 36. Diego Demme

V utkání ve kterém už o nic nešlo se potkaly domácí Spezia Calcio a SSC Neapol. Favoritem byli hosté a tuto roli do puntíku naplnili. Partenopei nasázeli všechny góly už v průběhu prvního poločasu a brankáře Provedela postupně překonali Politano, Zieliński a Demme. Černou kaňkou na zápase byl konflikt fanoušků v hledišti stadionu Alberta Picca.

Domácí Spezia se chtěla rozloučit se sezonou pokud možno vítězně, ale od úvodních minut určovala tempo Neapol a už po čtyřech minutách šla do vedení. Matteo Politano si navedl balón na pravačku a z hranice šestnáctky neomylně zakončil!

Bohužel hned z kraje zápasu došlo k jeho přerušení na několik minut. Na vině byl konflikt fanoušků obou táborů, kteří se do sebe nelítostivě pustili. Situaci musela uklidňovat pořadatelská služba a zhruba po deseti minutách se pokračovalo. A hned o dvě minuty později vstřelila Neapol druhý gól. Petagna sice nezpracoval balón ideálně, ale ten se dokutálel na kopačku Piotra Zieliňskiho, jehož nekompromisní rána skončila v síti.

Neapol na hřišti dominovala a ve 36. minutě už byla Spezia zralá na ručník. Diego Demme využil krásného prostrčení Petagny a razantní střelou zblízka překonal Provedela. Spezia pochopila, že takto to rozhodně nepůjde a také ona předvedla něco směrem dopředu. Pět minut před přestávkou dokonce vstřelila gól, ale ten nebyl kvůli ofsajdu uznán. V prvním poločase se ještě nastavovalo dlouhých deset minut, nicméně skóre 3:0 pro hosty se nepohnulo.

Druhý poločas už byl na branky i brankové příležitosti skoupý. Až čtyři minuty před koncem orazítkoval břevno Manaj! Spezia v průběhu druhé půle vyměnila brankáře, ale ani to už nemělo na konečný výsledek vliv.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Empoli FC 0:1

21.05.2022 20:45

Góly: 79. Leo Štulac

Po delší době bude v evropských pohárech chybět Atalanta Bergamo. Ambiciózní celek doma nezvládl zápas s Empoli a po porážce 0:1 jej na sedmém místě přeskočila Fiorentina. V Gewiss Aréně se o jedinou branku postaral ve druhém poločase Leo Štulac.

Parta trenéra Giana Piera Gasperiniho měla před sebou poslední zápas, navíc v domácím prostředí, který kdyby zvládla, kvalifikovala by se do evropských pohárů. Atalanta se ale ani tentokrát nevymanila z výsledkové krize a doma poněkolikáté v sezoně selhala.

Přitom Orobici byli favoritem a měli dostatek šancí utkání rozhodnout ve svůj prospěch. V první gólovce se ocitl Zapata a Vicario proti němu předvedl reflexivní zákrok. Atalanta si po čas prvního poločasu udržovala převahu, ale obětavě hrající soupeř jí to všemi možnými způsoby znepříjemňoval.

V 55. minutě mělo Empoli i kus štěstí, když Jeremie Boga orazítkoval střelou břevno. Byla to asi největší šance zápasu, jinak se Azzurri dařilo držet ofenzivní choutky domácích na uzdě. V 79. minutě pak Gewiss Aréna oněměla. Leo Štulac si seběhl pro přihrávku a parádní ranou nedal Mussovi šanci. V tu chvíli už Fiorentina vedla nad Juventusem a Atalanta měla jen jedenáct minut na zvrat.

Z jejího pohledu už byl výkon v závěru zápasu hodně křečovitý a hosté nejtěsnější vedení dovedli do zdárného konce. Pro Atalantu je domácí porážka malou katastrofou, která jí připravila o evropské poháry.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Juventus FC 2:0

21.05.2022 20:45

Góly: 45+1. Alfred Duncan, 90+2. Nicolás González (pen.)

Návrat do evropských pohárů slaví Fiorentina, která v posledním zápase zdolala Juventus brankami Duncana a Gonzáleze. A protože v souběžně hraném utkání prohrála Atalanta s Empoli, skončila Viola na konečném sedmém místě, což jí posouvá do Konferenční ligy.

Utkání na Stadio Artemio Franchi bylo důležitější především pro domácí celek, kterému šlo ještě o evropské poháry, zatímco Juventus měl splněno. Velkým lákadlem pro diváky byl návrat Dušana Vlahoviće, nicméně trenér Allegri ho nechal jen na lavičce náhradníků a srbský kanonýr se dostal na hřiště až čtvrthodinu před koncem.

Začalo se v dobrém tempu a jak Fiorentina, tak i Juventus se snažily směrem dopředu něco vymyslet. S velkými brankovými příležitostmi to však bylo horší. Teprve v 19. minutě zle zatopil Staré dámě Bonaventura, ale víc jak rohový kop z toho domácí nevytěžili. Další ránu Bonaventury o několik minut později tečoval vedle Chiellini a i v tomto případě si mohl Juventus vydechnout.

Když už se oba celky chystaly do šaten za bezbrankového stavu, Fiorentina udeřila. Juventus v obrovské skrumáži nedokázal odkopnout balón do bezpečí a ten se posléze dostal na kopačku Alfréda Duncana a do sítě.

Trenér Allegri se o přestávce rozhodl stáhnout Giorgia Chielliniho, pro něhož to bylo poslední vystoupení v dresu Juve. V zápase dohrál i brankář Perin, jehož nahradil mladík Pinsoglio.

Juventus ale nebyl schopen ve druhém poločase souvislejšího tlaku a branku Terracciana prakticky neohrozil. Výkon Staré dámy byl pro mnohé velkým zklamáním, jakkoliv už byla soutěž z jeho pohledu rozhodnutá. Čtvrthodinu před koncem mohli domácí vstřelit pojistku, ale Krzysztof Piatek si hlavičkou vylámal zuby na Pinsogliovi. Zhruba tou dobou přišly do Florencie dobré zprávy, protože Atalanta v souběžně hraném utkání prohrávala s Empoli 0:1 a to posouvalo do evropských pohárů Violu. Hotovo ale ještě nebylo a Fiorentina se snažila rozhodnout zápas druhým gólem. Další střelu Piatka zablokovala defenzíva.

Sladké vítězství, navíc s postupem do evropských pohárů, stvrdil v nastaveném čase Nicolás González. Pád Torreiry přes Bonucciho posoudil sudí jako faul a nařídil pokutový kop. Nicolás González ho s přehledem proměnil a odstartoval obrovskou radost v ochozech stadionu Artemia Franchiho.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Hellas Verona 3:3

21.05.2022 20:45

Góly: 16. Jovane Cabral, 29. Felipe Anderson, 62. Pedro - 6. Giovanni Simeone, 14. Kevin Lasagna, 76. Martin Hongla

Fotbalisté Lazia zakončí sezonu 2021/2022 na pátém místě tabulky a zůstanou tak těsně pod postupem do Ligy mistrů. Biancocelesti se rozloučili na Stadio Olimpico remízou proti houževnatému Hellasu. Ten se ve věčném městě dostal do rychlého dvoubrankového vedení, ale domácí postupně dokonali obrat. Poslední slovo však měli brankou na 3:3 Veronští. Rovněž na devátém umístění Hellasu se tímto výsledkem nic nezměnilo.

O tom, že si Lazio nezahraje Ligu mistrů v příští sezoně, se vědělo dlouho, přesto chtěli Sarriho svěřenci poslední zápas s Hellasem vyhrát.

Oba celky mohly hrát uvolněně a přesně podle toho vypadal i začátek utkání. Už v 6. minutě vrátil přetažený centr na zadní tyčku Lazović a hlavičkující Giovanni Simeone vstřelil úvodní gól. Takřka okamžitě mohl vyrovnat Anderson, ale poblíž malého vápna zakončoval těsně vedle. Ve 14. minutě se Hellas pustil do dalšího útoku a střela Kevina Lasagny ze střední vzdálenosti zapadla k tyči. Hosté vedli po čtvrthodině hry o dva góly a Lazio v čele s trenérem Mauriziem Sarrim se nestačilo divit.

Naštěstí pro domácí se podařilo rychle vstřelit kontaktní gól. Acerbi se dobře zorientoval v šestnáctce a po jeho přihrávce střílel neomylně pod břevno Jovane Cabral - 1:2 z pohledu Lazia. Tím přestřelka v prvním poločase nekončila a po půlhodině hry bylo srovnáno. Felipe Anderson nejprve neuspěl, ale když se k němu balón znovu odrazil, vstřelil vyrovnávací gól. Až poté se hra uklidnila a první poločas nic dalšího nenabídl.

Sarri i Tudor sáhli o přestávce ke střídání a libovat si mohl prvně jmenovaný trenér. V 56. minutě ještě neuspěl ve velké šanci Milinković-Savić, stejně jako o pět minut později, ale v 62. minutě ho skvěle zastoupil Pedro. Bývalý hráč Barcelony nebo Chelsea dorazil do branky střelu Andersona a dokonal obrat.

Hellas ještě nehodlal skládat zbraně a vyrukoval s odpovědí. Martin Hongla využil zmatků v obraně Biancocelesti a dal vyrovnávací branku na 3:3. Gólovou situaci ještě přezkoumával VAR, ale žádný prohřešek proti pravidlům neshledal. Lazio ještě mohlo urvat výhru, ale Acerbi trefil sedm minut před koncem tyč. To byla poslední šance zápasu, který se pak v nastavení už jenom dohrával. Remíza 3:3 z pohledu obou celků nic neřeší, ale na závěr sezony šlo z pohledu diváků o atraktivní gólovou přestřelku.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 0:1

21.05.2022 17:15

Góly: 66. Musa Barrow

Italská nejvyšší soutěž ztrácí jeden z janovských klubů. Janov CFC prohrál v posledním zápase s Boloňou 0:1 a svůj osud tím definitivně zpečetil. Janovští v průběhu sezony doplatili na neschopnost vyhrávat zápasy a s pouhými čtyřmi výhrami na kontě je jejich sestup zasloužený.

Janov to sice proti Boloni neměl ve svých rukou, ale utkání chtěl vyhrát a ještě doufat v naději. To se nakonec nepodařilo, protože Grifoni opět nebyli schopní vstřelit gól.

Domácí se od začátku snažili vystupovat aktivně, ale jejich příležitosti povětšinou končily mimo branku. Po čtvrthodině hry takto dopadla hlavička Vasqueze. Na druhé straně musel do akce Šemper a ani dorážka De Silvestriho gólem neskončila. Boloňa postupem času získávala převahu, ale ani ona se nedokázala v prvním poločase střelecky prosadit.

Oba celky udělaly o přestávce několik změn, ale obraz hry se neměnil. Až v 66. minutě se šťastně dostal do zakončení Musa Barrow, když jeho přihrávku mu srazila zpět na kopačku obrana Grifonů. Barrow prudkou přízemní střelou vstřelil jediný gól utkání.

Stadion Luigi Ferraris byl v šoku a s ním i samotní hráči. Domácí celek se nedokázal z gólu vzpamatovat a navíc měl i smůlu, když Frendrupovu střelu zastavila tyč. Nepomohlo ani nastavení a závěrečný hvizd stvrdil smutný pád.

Více informací k zápasu

Turín FC - AS Řím 0:3

20.05.2022 20:45

Góly: 33. Tammy Abraham, 42. Tammy Abraham (pen.), 78. Lorenzo Pellegrini (pen.)

Římané si poradili s FC Turín a v rozlučkovém utkání s tímto ročníkem Serie A získali poslední tři body. Ty jim stačí na to, aby se kvalifikovali do Evropské ligy a hůře než šestí neskončí. Lví podíl na jasné výhře měl Tammy Abraham, autor dvou branek.

Trenér Mourinho šetřil některé opory a hráči jako Zaniolo, Smalling nebo Karsdorp seděli jen na lavičce. Pro něj existují jen dva hráči v poli, bez nichž se neobejde - kapitán Pellegrini a střelec Abraham. A oba dnes měli k výsledku co říct. Turín sice začal doma aktivněji a Římany přehrával, ale do větších šancí ho hosté nepustili.

Naopak si jednu sami připravili. V 18. minutě zahrával Pellegrini rohový kop a posadil ho na hlavu Maraše Kumbully, proti jehož hlavičce ale vytáhl naprosto perfektní zákrok brankář Berisha. A pak už začalo hrát AS. Prakticky z druhé větší šance se dokázalo prosadit. Psala se 33. minuta, když Pellegrini vysunul Tammyho Abrahama, před ním uklouzl Zima a to dalo anglickému snajprovi dostatek času na zakončení.

Pět minut před koncem první půle navíc domácí vyrobili další velkou hrubku v obraně. Rodríguez nahrál hodně nešťastně Berishovi a jeho nahrávku stihl zachytit opět pozorný Abraham. Toho musel albánský brankář Turína faulovat a sudí proto pískal penaltu. K ní by se obyčejně postavil kapitán Pellegrini, jenže Abraham měl možnost svým 17. ligovým gólem překonat anglický rekord. To se mu povedlo a odteď je Abraham nejlepším anglickým střelcem v jediné sezoně Serie A.

Do druhé půle vlétl Turín trochu lépe a agresivní postup Tommasa Pobegy musel dalším reflexivním zákrokem likvidovat brankář Rui Patrício. Svou roli ale zvládl výborně a uchránil AS od inkasování. Na opačné straně si Berisha poradil se zakončením Jordana Veretouta a taky s pokusem Zaniola. Přesto ale ještě jednou kapituloval. Dvanáct minut před koncem totiž Buongiorno fauloval právě Zaniola a kapitán Pellegrini se z penalty jasně prosadil - 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AC Milán38268469:3186
2.Inter Milán38259484:3284
3.SSC Neapol38247774:3179
4.Juventus FC382010857:3770
5.SS Lazio3818101077:5864
6.AS Řím381891159:4363
7.ACF Fiorentina381951459:5162
8.Atalanta Bergamo3816111165:4859
9.Hellas Verona3814111365:5953
10.Turín FC3813111446:4150
11.US Sassuolo3813111464:6650
12.Udinese Calcio3811141361:5847
13.Bologna FC3812101644:5546
14.Empoli FC3810111750:7041
15.UC Sampdoria381062246:6336
16.Spezia Calcio381062241:7136
17.Salernitana Calcio387102133:7831
18.Cagliari Calcio386122034:6830
19.Janov CFC384161827:6028
20.Venezia FC38692334:6927

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (401)

Přidat komentář
$$CaptainKokotko

Reagovat
johan14

Pekne José, a teraz pohár

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Largo

Reagovat
JavierZanetti4

Pohár, ale, vyhrál Inter... Sorry.

Reagovat
Pharrell

Tím určitě měl na mysli - evropský pohár (nová EKL). Finále bude ve středu v Tiraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Grazie ragazzi

Reagovat
oli9

Díky AS

Reagovat
Francesco Totti AS

Nechápu, že si Zeman furt bere Mourinha do huby. José udělal o bod víc a o prohru míň, než Zdeněk před devíti lety

Reagovat
Zark

už 9 , neskutečné jak to letí

Reagovat
Francesco Totti AS

Mně to přijde strašně dávno. Zeman byl ještě před Garciou. Po ZZ to vzal na chvíli Andreazzoli, to už je pravěk

Reagovat
Largo

Reagovat
Seydou Doumbia

pokud chceš tyto dva porovnávat na stejné urovní, tak by Žozé měl mít alespon o 15 bodů více

Reagovat
Francesco Totti AS

Hmm, ale nemá

Reagovat
SunFells

Zima pomohl.

Reagovat
M11

Gratulace domacim..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
stuff

Reagovat
h8_sfatto

tak Empoli už to rozseklo,teď ještě Šášuolo nebo SampDorie do toho může říznout...

Reagovat
10

Bernardeschi potvrdil odchod.

Moc hráčů v tom kádru nezbyde. Každopádně tam pořád budou Rabiot, Ramsey, Sandro, Danilo...

Tohle mercato bude na počet změn asi nejintenzivnější za poslední dekádu.

Reagovat
cresposuper

Danilo vam vadi? Minuly rok bol slusny, ci?

Reagovat
10

Mně osobně vadí, protože nepřináší žádnou přidanou hodnotu. Je sice hezký, že zahraje na asi 15 postech, ale když na každým z těch postů hraje dlouhodobě průměrně, tak nemá smysl ho v týmu mít. V tý tragédii vypadá často relativně dobře, ale to právě dost vypovídá o naší situaci.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, průměrní cizinci až jdou do hajzlu.

Reagovat
10

ale zrovna u něj nemám vůbec pochybnosti o tom, že ho Allegri považuje za jednoho z klíčových hráčů...to je přesně ten typ průměráka, co on miluje

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, stejně jako Rabiot, Morata, Cuadrado atd. Veškeré moje iluze už jsou pryč. A to nejen o Allegrim, ale o jakémkoliv italském trenérovi.

Reagovat
Pettirosso

Ciste teoreticky, koho by jsi teda realne bral?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho. Nastolené mezinárodní realitě nefandím. Ať si tam dosadí koho chtějí. Dokud v kádru nebude italské jádro, tak tam mohou být třeba Tom a Jerry. Při současné soupisce tomu týmu fandit nemůžu. Takže je mi to vlastně fuk.

Reagovat
10

no a z hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic reálného, to je jen fantasy. To by musel cvaknout Exor. Hlavně můj tým by byl hodně italský a mladý, ale Pogbu s ADM bych si nechal . Dybala byl poslední kapka. U všech hráčů, které jsem miloval, vedení vyvedlo nějaký voser a zkurvilo si vztah - Del Piero, Buffon do PSG, Marchisio a teď Dybala.

Reagovat
Seydou Doumbia

Potom i Artur, Rugani a De Šilijo by měli jít ne? To taky není žádná kvalita, ale aby vám tam vůbec někdo zbyl.

Reagovat
10

Arthurův odchod vypadá nadějně, už se tak vyjadřoval i jeho agent, píše se o zájmu Arsenalu. Zrovna on se pro Arsenal narodil.

Rugani a De Sciglio jsou sice průměráci, ale aspoň domácí hráči, s kterýma nemám problém, když akceptují jejich roli náhradníků. Problém je, když pak De Sciglio odehraje 30 zápasů jako letos, to je úplně mimo.

Reagovat
stuff

Fakt verim, ze s Ramseym rozviazeme.

A ten vietor v kabine neskutocne potrebujeme

Reagovat
pantondavo

66 golu v 37 zapasech, to budou fans defenzivniho fotbalu hodne slavit, pokud AC urve titul

Reagovat
Seydou Doumbia

to je hovno...Ajaccio postoupili do Ligue 1 se skóre 39:19 ted

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pantondavo

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
10

to matematicky smysl dává, když 97% zápasů v Ligue1 skončí výsledkem 1:0

Reagovat
Seydou Doumbia

bejvavalo ale v ligue 2 se toho ještě drží

Reagovat
10

myslel jsem L2

Reagovat
Seydou Doumbia

tak pak v pořádku

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cotton

Reagovat
bobis21

Nemohoucnost v zakončení neznamená že AC hraje defenzivní fotbal

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Čo rozhoduje pri rovnosti bodov?

Reagovat
Seydou Doumbia

vzajemný zápas co má acečko lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem. Tak snáď pre pestrosť sa im to aj podarí :)

Reagovat
Pipo123

Včera sa lúčil Strakosha, Leiva a Ramos. Celý štadión pískal na Ramosa a ten sa rozplakal, bude mi kurva chýbať Leiva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Šiel som kuknúť fb "radiosei" a tam ľudia píšu, že odchodom z Lazia si vlastne ukončil kariéru Vy ste fakt neskutočný odpad

Reagovat
Pipo123

Ma namierené do Betisu, finančne si výrazne polepší, to na ukončenie kariery nevyzerá

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.facebook.com/radiosei98.100/photos/5854895681205305

Ak vieš trošku taliansky, tak tie komenty stoja za to Glorioooosa societaaa sa predsa neopúšťa

Toto sebapresvedčenie laziolov o tom, aký sú jedinečný a významný klub

Reagovat
Pipo123

Toto trvá už dlhšie, hodne za to môže Curva, tá odsúdila Ramosa a Acerbiho už tak pred pol rokom a potom sa k tomu pridajú aj ďalší fanúšikovia.

Som rád že je po sezóne, akokoľvek som Ramosa aj Acerbiho miloval pod Inzaghim kde obaja hrali výborne, tak táto sezóna bola hrozná a obaja išli dolu. Acerbiho dohnal vek, Ramosa zase zranenia. Myslím že aj to prispelo k tomu názoru fanúšikov

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdo je Ramos? Nemohu ho na vaší soupisce najít.

Reagovat
Pipo123

Luiz Felipe, on nosí na drese Ramos

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
10

líbí se mi, jak dokážeš reagovat v klidu na ty neustálý provokace a výsměchy Alberta, to nedává vůbec smysl

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
10

to je pravda vlastně...hovado

Reagovat
Pipo123

som fanúšik úspechu, preto ten Inter

Reagovat
Pipo123

Agresívnejšie reagujem len na silnejších, na slabších si nechcem honiť ego

Reagovat
10

díky

Reagovat
Pipo123

Btw výsmech si nechávam po finále Intertoto Cup

Reagovat
Pipo123

*na finále

Reagovat
Alberto Aquilani

Losanna, Partizan, Panionios, Lokomotív Moskva a Mallorka

To sú tímy, ktoré Lazio porazilo pri víťazstve už vyše 20 rokov neexistujúcom pohári, ty Intertoto

Reagovat
Pipo123

Stále prestížnejšie kluby než na vašej ceste Interoto

Reagovat
Alberto Aquilani

Prestížne asi ako Lazio

Reagovat
Alberto Aquilani

still better trofej ako coppa italia

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Bonsai non si tocca!

Reagovat
Kapřík

Reagovat
M11

Obrovska gratulace AC.. pred sezonou jsem je videl az na 4.miste.. skvela prace..

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Shevchenko

Díky pamatuju si jak sem vám gratuloval před 10 lety k tomu prvnímu titulu, šílenost že to je taková doba

Reagovat
M11

Hrozne to leti

Reagovat
brvno

neviete, ako to je momentálne s tym Berardiho prestupom. chce sa to dotiahnut do konca teda?

Reagovat
Recoba Inter

Hele co si budem. AC si titul zaslouží, protože jak už psal kolega, vyhráli si ho v hlavě. Ti kluci šli štěstí naproti a vyšlo jim to. Tohle je pro AC velký den, tak tady nebudu kritizovat Inter a především jeho vedení nebo na někoho dokonce ukazovat prstem a snižovat jejich úspěch. AC zaslouženě a kdyby byla liga o 10 kol delší, vsadím se, že to stejně nějak urvou. Zároveň tady ale nebudu dělat, jakože jsem to nečekal. Ten vzestup AC nezačal ze dne na den a tvrdit, že budou hrát někde kolem 4. místa může jen diletant. Já je třeba před sezónou tipoval na vítěze a biju se do hlavy, že jsem si to nevsadil.

Ten kdo to sleduje, tak ví, že je AC zpátky od jara 2020 kdy se jim vrátil Zlatan. OD té doby začali hrát na 110% a bojovat. Co se týče mužstva, mě spíš překvapili naši, že dokázali držet konkurenceschopnost, byť se jedná stále o papírově nejsilnější tým, tak z hlediska funkčnosti už je to prostě jiné než za Conteho. Ale o tom příště. Zlatan je fakt borec a Pioli se ukázal, že je pro AC vhodnej. Maldini vytvořil něco unikátního, protože i když těch zkušeností nemá tolik, tak se hodně naučil a pro mě má Marotta velmi vážnou konkurenci. Příští sezónu, pokud posílí vhodně ofenzívu - a měli by, protože tohle Scudetto vyhrála mentální odolnost, síla a solidní a spolehlivá obrana spolu s Maignanem. Když posílí ofenzivu, tak můžou být tým co vydrží dominovat, protože nemají žádný důvod, se zbavovat klíčových hráčů. Příští Scudetto budou pro mě velkým favoritem a Juventus to bude mít přes ně hodně těžké v budoucnu, pokud se budou snažit vrátit na vrchol, jakože jo.

Reagovat
Beči

Cením.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Morgue

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
tr1p

Reagovat
fRRR

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milanista9

Souhlasím. Minulý rok jsme skončil AC druhý a nebylo důvodu proč by se neporval znovu, navíc Inter spáchal výprodej, což zvládli bravurně ale na titul to nestačilo. Ono 86bodů na první misto je docela nízká hranice bych řekl ale každopádně co čeká AC Milán ví čert. Vyhráli titul, nějaký prachy navíc, zvednou se ceny hráčů, prachy navic, protože přepokládám, že se Elliot(americká finanční poradenská spol.) bude snažit vytrhnout AC z dluhu, přitom zachovat značku a následně prodat.

Reagovat
Recoba Inter

AC má před sebou dobré zítřky v tom se shodneme

Reagovat
Nihilister

Reagovat
mojmira

Reagovat
10

Primárně si užívám neScudetto Interu, kterej končí svůj roční cyklus a snad se vrací k intervalům výher Scudetta před CP (tj. jednou za 10-20 let).

Zároveň ale i přes rivalitu rád vidím, že v Itálii vyhraje Scudetto tým, kterej táhnou 22-letý "usmrkanci" a kterej hlavně pořád hraje svůj odvážnej fotbal s koulema, přesně jako to ukázali Azzurri na Euru. Bez těch italských spekulací a nedůstojných zanďourů, který prostě v tom dnešním fotbale nemají šanci na úspěch. Snad se v tom budou inspirovat další kluby, to EURO moc nezafungovalo...

Každopádně gratulace AC. Pořádně si to užijte, protože vám je asi jasný, že příští sezonu už se svět vrací do normálu. Skončí válka, opičí neštovice, 18. vlna covidu a Juventus zase vyhraje titul.

Reagovat
KingMaster13

A pak zase do Serie B

Reagovat
Recoba Inter

Dybala nám to příští rok ukope není se čeho bát

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
fRRR

tesim se na pristi rok, myslim, ze to bude Juve, Inter, AC a slusna rvacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě chybí doplnit Forza Juve, Forza Ramsey Forza Rabiot!

Reagovat
10

Forza Juve, Forza Ramsey Forza Rabiot!...a Merda Inter! ti vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já znám jen Merda Juve!!!

Reagovat
milanista9

Juve by mohlo vyhrát taky něco evropského.

Reagovat
Savi

Až na poslední větu

Reagovat
JavierZanetti4

Gratulace Milanu. Inter si to posral sám.

Reagovat
Nuno čomes

Hodně prohospodařený titul. Škoda.

Reagovat
Milan.B

Je to doma

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Whitemedia

nananana Girouuud

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Tomu to prostě nejde nepřát. 100% profesionál. Jsem rád, že jsme mu mohli dopřát tituly v Evropě, když už ne na domácí scéně.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Hyrax

Reagovat
bobis21

Mistři

A neodpustím si - psi dnes asi zápas nestihli

Reagovat
pantondavo

Jsem rad, ze se AC vratilo na vysluni, ted uz jen lehci skupinu LM nez loni a pojdme oprasit starou legendu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Po tom utkání s Hellasem už bylo jasný, kdo titul vyhraje. Přeju to Ibrovi.

Reagovat
Pipo123

Pioli

Reagovat
Beči

Obrovská gratulace AC, letos naprosto zasloužený a vybojovaný titul!

Už jsem si říkal, že by bylo hrozné přijít o titul dvakrát za jeden den, ale AC nezklamalo a dotáhlo to do konce. Tak alespoň nějaký důvod ke štěstí a k zapití

Každopádně už od Pioliho nástupu šel ten tým neskutečně nahoru a od příchodu Zlatana to bylo ještě lepší. Celý tým od Maldiniho, přes Pioliho, k mladému kádru a letos např. neskutečnému Leaovi si zaslouží velký potlesk za to, jak celou sezónu bojovali, potili krev a nakonec to zaslouženě urvali. Zároveň chci pogratulovat Interu, jak to zvládli po odchodu Conteho a celou sezónu nám byli naprosto vyrovnanými protivníky.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Setwo

AC velmi potešilo, LFC snad da LM a bude velka spokojnosť so sezónou

Reagovat
Beči

Přesně tak

Reagovat
Largo

Reagovat
kbtk23

Paráda.

Reagovat
Morgue

FORZA MILAN !!!!!!

Chlapci děkuju!!! Krásný zážitek jste mi letos připravili. Konečně po 11 letech ukápla slza radosti. Je to nádherná a budu dlouho vychutnávat. Můj syn letos poprvé začal fandit a takovou krásnou odměnu jsem nečekal

Zároveň bych chtěl poděkovat všem za krásné gratulace. Obzvláště Interistům, kteří se ctí přiznali porážku. Moc si toho chlapi vážím a teším se na další rok! Díky!!

Reagovat
Kuchta

Gratulace ACM

Reagovat
papanegra

Reagovat
fRRR

Dekuji. Urvany hlavou, nohama, celym klubem, vedenim. Obrovskej kus prace, kterej muze mit dopad jeste mnoho let v budoucnosti.

GRAZIE

Reagovat
GEGE

MILAN CAMPIONE!!!MILAN CAMPIONE!!!MILAN CAMPIONE!!!

GRAZIE RAGGAZI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň v jedné z top 5 evropských soutěží to dopadlo happy endem.

Reagovat
Shevchenko

Grazie ragazzi! Neskutečná parta tohle

Reagovat
10

z tebe každopádně vyzařovala celou dobu největší jistota ze všech

Reagovat
Shevchenko

Jo to je pravda od gólu Tonaliho proti Laziu před 4 koly nebo kolika jsem si tím byl jistý

Reagovat
fero_hora

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ÄC opět na vrcholu. Gratuluji!!!! Hlavně to přeji Giroudovi.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Beči

Reagovat
protiproudu

Reagovat
tr1p

Gratulacia do Ac Inter Merda

Reagovat
John Obi Mikel

AC

Reagovat
Lech

Gratulace milanistum. Jose se vrati silnejsi nez driv, to jsem si jistej. Tohle scudetto uzavira tu strasne dlouhou serii, kdy zlo porazelo dobro

Reagovat
Lech

Merda Dollarumma

Reagovat
Kluivert9

Jo, kvůli tomu mě ten titul AC asi těší nejvíc

Reagovat
Melchior

Přijít během roku o klub, kde tě milují, o agenta a ještě o titul. No, kluk to nemá jednoduchý

Reagovat
milanista9

Získala dva ligové tituly během jednoho roku každopádně Italská > Francouzská

Reagovat
Whitemedia

Každopádně AC titul a tvrdou prací k němu přispěl i Bakayoko, takže by mělo být pro AC povinností tu hvězdu odkoupit.

Reagovat
fRRR

Reagovat
bobis21

Já myslel že ten přestup už je domluvený

Reagovat
Whitemedia

Já taky, ale pak jsem četl něco o tom, že někdy kolem ledna přestal úplně hrávat právě kvůli tomu, aby ho nemuseli kupovat, tak nevím no.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Shevchenko

Byl tady vůbec někdo kdo věřil Piolimu na začátku? Nikde moc nevydržel, bývalý interista, dva roky zpátky ho chtěli vyhodit a nasadit Rangnicka. Já teda vůbec ne. Teď tam celý poločas hecoval publikum.

Frajer teda neskutečný

Reagovat
GEGE

Podle me vubec nikdo a vetsina cekala,ze vydrzi tak sezonu a zase pujde

Reagovat
Recoba Inter

Někde jsem v nadsázce před rokama četl, že Pioli jde ve stopách Pirla a Seedorfa dnes už to ale začíná brát váhu

Reagovat
Pipo123

Už v Laziu mal dobré sezóny, hral fajn futbal, ale on mi príde taký moc pohodák, nemyslím že bude vašou súčasťou o 2-3 roky

Reagovat
Shevchenko

Je to možné, ale tímhle stylem si pro to došel teď, bez něho by to nebylo.

Reagovat
Pipo123

Určite, celé AC ukázalo smer akým by sa mali aj iné kluby uberať

Reagovat
Beči

Reagovat
Nuno čomes

Příští rok ho vyhodí

Reagovat
Beči

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Largo

Reagovat
LeonardoUžoa

Já se nemohu ubránit pocitu, že jistý podíl na tom má Gennaro. Za něj to začalo mít jaký taký smysl. Jeho odvolání mě tenkrát docela i štvalo.

Reagovat
FORZAMILAN

Slovy Venclovského: já sú tak šťastné .......jdu si nalejt dalšího panáka FORZA GRANDE MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Pioli. Si totalny frajer, s takymi hracmi ziskat titul, super. Na rozdiel od nasho 7 milionoveho kokota, ktory nedokazal skoncit ani do 4. miesta

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pipo123

Ste vo finále toho nového pohára

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Zark

vítej zpět

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
The Krupy

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dement Až bude mít Pioli vyhráno alespoň půlku toho, co vyhrál José, tak sem piš ty svoje sračky demente

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho to ale nevyhrál s AS a žít z minulosti se donekonečna taky nedá.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Alberto Aquilani

Som si inak na Teba spomenul, jak sme boli s Dankom v Ríme na Leicester, aby si to zažil a uvidel, čo José porobil s ľuďmi v Ríme. Na konci keby si spieval spolu so 70 000 fanúšikmi, možno, ale naozaj len možno, by si aspoň na chvíľku svojho života prestal byť zatrpknutý .

Reagovat
Pipo123

Ako to mám chápať? Tak moc sa mu verí do budúcna, alebo skôr dokázal fanúšikov získať na svoju stranu a vyzvať ich k podpore?

Reagovat
Alberto Aquilani

Oživil v nich zhasnutú vášeň pre futbal. Ten futbal nie je dobrý, ale hráči bojujú, makajú, veľa výsledkov sa urvalo na konci tou "rabbiou" a mentalitou. Navyše sa podľa mňa správne zameral na to intertoto... spraviť po rokoch nejaký pohár, a ešte k tomu duplom medzinárodný, je pre Rím veľká vec a je v tom určitá nádej, že je to odrazový mostík.

Plný štadión je skoro celú sezónu, aj na takú Bolognu prišlo 60 000 ľudí.

Ja som v takom stave že verím, že príde ten Dybala. Už len rozmýšľam nad tým, či dostane 10 na dres

Reagovat
Pipo123

Chápem, ja som to podobne vnímal u Inzaghiho. Ja vám ten pohár prajem, až tak nevnímam tú rivalitu AS vs Lazio. Mourinho je super tréner, v SA bude stále TOP, navyše dokáže spraviť atmosféru, plače na tlačovkách, je agresívny, je to zábava sledovať.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zas tolik nepřeháněl. Máme nové majitele s čistým štítem, kteří v létě utratili 100 M za posili a kteří jsou vidění v hledišti na každém zápase, konečně nejsou žádné coronavirové restrikce a omezení, Francesco je opět spojován s klubem a je přítomen také každý týden v hledišti, k tomu vznikl pohár přesně pro nás s vidinou trofeje po patnácti letech...

Ona by byla euforie i bez Moua, samozřejmě jeho charizma a oblíbenost díky úspěchům z minulosti k tomu nesporně přispívají, ale chuť po fotbale a dobrá nálada je v Římě už jen díky absenci Palotty a jeho business centra. Mourinhovi se především podařilo dostat do správného klubu ve správný čas. Intertoto cup netřeba přeceňovat, po SF byl výčet soupeřů dost tristní.

Celkově je to taková neutrální sezóna, měli jsme moc dobré i dost špatné zápasy, v lize jsme skončili s lepším kádrem a horším fotbalem za Sarrim, to, že se řada bodů urvala na konci, bylo povětšinou dáno otřesnými 60 minutami do doby, než trenér dovolil hrát hráčům také dopředu. Co se KL týče, tak největší zásluhu má UEFA, protože to pro nás letos mělo poloviční úroveň toho, co má Copa, dostat se do loňského semifinále EL bylo složitější, než bude letos KL vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím s euforií bez Moua. On je samozřejmě také jen prostředkem k dosažení cíle, ale ty lidi pobláznil on, a možná Tammy svou bezprostředností, určitě ne mlčící TFG, naše průměrná squadra nebo Pinto.

Není takový tlak zvenku. Mind games s médii pomohly, lidé se spojili s klubem proti "nespravedlnosti rozhodcování" a jiný věcem.

Jak můžeme mít lepší kádr než Lazio? Mají kostru pohromadě snad 5 let a Sarri udělal polovinu bodů jen díky práci Inzaghiho, než se začal trochu projevovat jeho fotbal. Mou neměl na co navázat.

Máme méně zranění - pro ěm veliké pozitivum.

K EKL - za mě je to na stejné úrovni jako EL, protože ty větší kluby v EL nikdy nehrají na 100%, narozdíl od těch menších v EKL. Ještě jsme to ale nevyhráli.

Reagovat
Maritazzi

Akorát u tý EL nevim, každopádně když si vezmu jakým způsobem jsme do toho semi prošli, co s náma dělal třeba Ajax, tak na to stejně nemám dobrý vzpomínky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax je zrovna příkladem klubu, který nikdy nehraje na půl plynu, hráči se chtějí prodat, intenzitu mají vštípenou. Za nás to byla křeč, ale vymačkalo se maximum. Řekl bych, že letos začínáme od nuly, snad to vyhrajeme, příští rok musíme v EL dojít daleko a zároveň je nutností udělat LM z ligy po 5 sezónách nebo EL vyhrát příští rok v Budapešti :)

Ono je to jedno, Milán nebyl v pohárech roky jak se tam dostal, hned letí ven, Inter měl vyhrát EL, nezvládli, Lazio ani nemluvím, Juventus se možná v příštích letech nedostane za brány osmifinále LM, Atalanta taky neudělala semifinále v EL, Neapol nic, a body do koeficientu potřebují všichni - a za každou soutěž jsou stejné. Takže se všichni budou smát AS a Mourinhovi, ale ve finále toho teď pro italský fotbal děláme maximum.

K té euforii - zapomněl jsem na cenovou politiku TFG na vstupném, to mělo obrovský dopad. Jednoduše si to spočítali a i s těmi slevami mají vyděláno.

Reagovat
smazaný uživatel

K EL a KL, nemyslím si, že celky v EL nehrají na plno, viz loni United proti nám, Barca v Neapoli, německé kluby atd, nepamatuji si třeba, že by někdo za poslední roky ze sopeřů Slavie nebral zápas EL vážně, minimálně od ČF je to pro všechny velice zajímavá a těžká soutěž, KL je zajímavá poslední dvě kola, do té doby je to třetiřadá soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

První část - s rezervou.

Ale ano, třetiřadá soutěž to je, o tom žádná. Pořád je to ale perfektní odraz ode dna.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám k Mourinhovi určitou averzi a tady mi přijde jisté jeho zfanatizování. Je světovou legendou Porta, Chelsea a Interu, nikoli AS. Návštěvy jsou super, ale ty byly i 18/19 a těch důvodů, proč chodit na zápasy, je v Římě celá řada. Navíc je římské publikum obecně skvělé a vyjma pár případů patřilo vždy k tomu nejlepšímu v Itálii. A jestli fanouškům stačí, že jim zamává úspěšný trenér Interu, přitom se velikou část sezóny dívají na nezáživný a mnohdy nefunkční fotbal, ze sedmi favoritů ligy skončí šestí, ještě za městským rivalem, tak mě osobně to přijde smutné a ani nevěřím, že fanouškům stačí to, že vidí oblíbenou portugalskou postavičku, jak vyplakává nad rozhodnutími sudích. Ale jak píšu hned na začátku, mám k němu averzi, mě se nelíbilo jeho angažování a ani nepatřil k mým oblíbeným trenérům, takže na něho mám větší nároky a nevnímám ho třeba tak dobře jako bych vnímal Spallettiho.

Máme kádr tři sezóny bez výrazných změn vyjma příchodu nej. Anglána, co kdy v Itálii společně s Gascoinem hrál. Fonseca nepředal tým ve špatném stavu a že by ho Mou nějak posunul bych neřekl. Lazio rok co rok lepí sestavu low-cost nákupy a volnými hráči, letos je táhli náš odpadlík Pedro a Anderson. Krom SMS a někdy Alberta s Cirem mají alespoň pro mne horší tým.

Ale pokud se oprostíme od TM hodnot (které jsou jasně ve prospěch AS), tak je celá polemika dost subjektivní, stejně tak otázka, jaký by u nás byl hlad po fotbale třeba pod vedením Sarriho.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som sa ťa chcel ráno spýtať, či ti Mourinho robí do starej, a vlastne si sa teraz priznal, že je to averzia voči nemu. Toho pol roka čo tu si, to nie je nič iné len zhadzovanie výkonov súpera ak sa vyhrá, a ak sa prehrá, tak za všetko môže Mourinho.

"Ona by byla euforie i bez Moua" - Nie nebola! Rímske publikum, po rokoch neúspechu, všelijakých projektoch, obmien kádra a čojaviem čoho "funguje inak." Rím je síce madžika a tak trochu psycho tím, ktorý sa vymyká štandardom toho, ako by to malo v takom obrovskom meste ako Rím fungovať, ale nad sebou potrebuje práve tú tvrdú ruku a mentalitu v osobe trénera, aby to vytvorilo harmonický vzťah s tým temperamentným publikom (teraz píšem ako do ženského magazínu).

Nepríde mi, že pod Di Francescom alebo Fonsecom sa to tomuto čo i len približovalo. A Sarri nie je taká osobnosť tiež.

Ja teda tento Mourinhov fotbal neznášam tiež, dobre nehráme ani náhodou (dokonca mám stále veľké výhrady k Tammymu), ale všetko len nasilu zhadzovať je úplne mimo misu.

To že dostal v dobrom stave káder, s tým teda rovnako nesúhlasím (i keď ja si nejdem to všeobecné presvedčenie, že je Rím banda mantákov). IMO sme z toho potrebovali predovšetkým spraviť kompaktný team, a to sa Mourovi podarilo. (s každým z predošlých trénerov by sme z EKL vypadli). Nasledujúce leto bude najdôležitejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi říct, kde všude jsem shazoval výkon soupeře? Když si projdu svoje komenty, tak jsem psal po zápase v Norsku (2:1), že jde o slabý tým a teď po zápase s Turínem.... Po Interu jsem se týmu zastával. Nevadí mi kritika mé osoby ale vadí mi třeba, že když někdo vyzdvihne Pioliho a druhého nejlépe placeného trenéra pokárá za šesté místo, tak je hned za dementa....

Nikde Morinhovi neberu, že ten tým je kompaktní a nikde nerozporuji, že za ním hráči jdou, ale vadí mi, že celé to úsilí vedlo ve spoustě zápasů k nezáživnému ustrašenému fotbalu a obvykle se vyjadřuji po těch nejhorších výkonech. Asi budu muset psát oslavné ódy po každé výhře na Salernitanou...

Nebudu si hrát na někoho, kdo rozumí mentalitě římských fanoušků, ale ne tak dávno byl bojkot pod Palottou, výprodej pod Monchim, Baldini a jeho zbavování se tváří týmu atd.. teď je nový majitel, může se konečně na fotbal bez omezení, všichni očekávají nový začátek a ty to všechno připíšeš Mourinhovi?

Ne tak dávno jsme hráli SF LM, loni SF EL.. to, že bychom z KL vypadli je jen tvá domněnka, vždyť Fonseca dal Ajax, Shachtar, Bragu, která letos nehrála vůbec špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

Btw k tomu druhému nejlépe placenému trenérovi - pokud by mu Tottenham neplatil většinu mzdy, nikdy by do AS nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandil jsem Mourinhově příchodu a ani teď nejuchám, protože ten fotbal prostě není na koukání většinou, ale během sezóny jsem to prostě přijal. Viděl jsem toho v AS za 21 let moc a toto je pro mě zajímavá cesta, která může přinést dobrý základ pro dalšího trenéra.

Nemyslím si, že vyhrajeme něco jiného během příštích dvou sezón. Ale užiju si to.

Spaletti už v AS skončil, nechápu, jak ho někdo mohl chtít zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Yanek

Giroud kletba zlomena

Reagovat
PtákOhnívák

Ten si to těžce užívá, jak si rovnou nesl ten velkej šampus v náručí, když si šel pro medaili.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
PtákOhnívák

Ibra na Pána!

Reagovat
Eldarion

Ibra Dio

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Gratulace AC!

Reagovat
Yanek

Zlatan Ibrahimovic to l’Equipe:

“Normally, at 40, you're at home, you light up a cigar and you're satisfied with the career you've had.

“I’m not ready to smoke a cigar yet.”

Grazie Ibra

Reagovat
fRRR

Reagovat
dextroza_m

Gratulace, mam z toho fakt radost.

Reagovat
Eldarion

Asi nie som sám Milanista ktorý keď vidí Grande Paula tešiť sa ako malé dieťa, že mi skoro slzička nevybehla

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Pipo123

Kajer vyzerá hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

Messiasův příběh je na dokument.

Reagovat
PtákOhnívák

Reagovat
Beči

Reagovat
milanista9

Godbless - messiah.

To už bylo tak dávno.Tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrežíruju to.

Reagovat
Largo

Reagovat
The Krupy

Gratulácia AC a predovšetkým fanúšikom (až na toho proruského dezoláta), po toľkých rokoch to musí byť skvelý pocit. Teraz sa hlavne sústrediť na vyrovnanejšie výkony v LM, mimoriadne rád by som opäť videl silné AC, Juventus ale aj Inter, ktorí by v Európe preháňali ostatné kluby.

Z môjho pohľadu to tento rok vyhral asi najsympatickejší tím v lige.

Reagovat
Zark

Reagovat
Beči

Of fandy Juve cením a souhlasím

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Thorrin

Reagovat
svkmd

Reagovat
Nickname 9

Obrovská gratulace AC. Přál jsem sice spíš Interu, ale AC zcela zaslouženě. Zvlášt po tom dlouhém čekání, tohle byl konečně ten starý dobrý AC Milán

Reagovat
Kincl

čekáte že AC dá třeba aspoň čtvrtfinále LM?

Reagovat
zurix_new

Bude záležet na losech.

Reagovat
fRRR

S tezkym losem spis ne. Myslim, ze vetsi uspech v LM jeste tak dva tri roky potrva, kdyz se pujde timhle smerem.

Reagovat
Nuno čomes

To nebyl vtip?

Reagovat
smazaný uživatel

Musí mít příznivý los a udržet klíčový hráče. Pak možná

Reagovat
Zark

OT: SuperMario

Reagovat
Beči

Reagovat
Panini Calciatore

Asi prvykrat v historii Serie A co ju sledujem (od 90-tych rokov) vyhral scudetto klub ktory nebol nicim vyrazny, nevycnieval nad ostatnymi vysledkovo ani vykonmi, nemal vyrazne individuality, nemal na lavicke top trenera.

V tejto konstelacii sa patri snat pre Milanom klobuk.

Boli fazy sezony ked by som na nich nestavil ani deravy cent najdeny na zemi pred Tescom.

Napokon je z toho prvy titul od roku 2011.

Gratulacia na cerveno-cierne San Siro.

Reagovat
Beči

Titul nám vyhrála především bojovnost a konzistence. Prostě jsme to dokázali v klíčových zápasech nějak urvat a ty body ve finále rozhodli.

Reagovat
rossoneri89

Absolútne skvelý pocit ... Za ten majstrovský nástup pred predaním pohára som na každého hráča pozeral s otvorenou papulou ako 6 ročný chlapec ... Miláno je konečne červenocierne a svet je v rovnováhe .... GRAZIE RAGAZZI FORZA MILAN

Reagovat
milanista9

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fero_hora

Super sezóna. Po dlhej dlhej dobe. Je na com stavať. Snad ten predaj teamu dopadne dobre a udrzia sa opory. Sa zda ze bahrajcania odpadli z kupy odpadli.

A respekt fanuskom inych teamov na tejto stránke

Reagovat
Nikikrew

Giroud frajer

Reagovat
Savi

Pokud AC výrazně neoslabí a vhodně doplní kádr, především o útočné hráče, tak bude asi hlavním favoritem pro další ročník.

Inter musí hlavně zkvalitnit lavičku, aby si pomohl střídáním. Jinak má solidní kádr.

Neapol je Neapol, tam je jen otázka jak tlustá je větev, kterou si podřežou.

V Juve by měli odhodit svou nadřazenost a ješitnost a zkusit i za cenu jedné slabší sezony omladit a urovnat kádr. Vyvarovat se nákupů za velké peníze a vybírat mladé nadějné hráče a zapracovat je do sestavy. Místo legendárního Rabiota může raději hrát...vlastně kdokoliv krom Ramseyho.

Římské týmy a Atalanta, pokud se nestane nic mimořádného, zůstanou asi na svém.

Dost bylo oslav, už aby začal nový ročník

Reagovat
Melchior

Gratulace do (toho správného) Milána.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Largo

Gratulace do Milána, zaslouží si to.

Reagovat
stuff

Gratulujem AC. Priznavam, ze Piolimu som neveril a povazoval som za obrovsku chybu si ho nechat, ked mali dohodnuteho Ragnicka. Zrejme to bolo spravne rozhodnutie.

Vidim tam zopar veci na inspiraciu. Okrem dovery v trenera v tazkych casoch, su to hlavne niektore kroky vedenia, napr, ze sa nenechali vydierat hracmi a agentmi. Vid Donna, Calha ci Kessie. To mi prislo velmi sympaticke a myslel som, ze ich to oslabi herne viac.

Takze este raz gratulacia.

Verim, ze dalsi rok uz boj o titul nebude bez nas. Forza Juve!

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Rangnick v MU krásně ukázal, jak se dá tým totálně rozjebat. Hrozný trenér

Reagovat
FCSL
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zark

skoro jako Immobile , až na tu rabonu a 10 přešlapovaček

Reagovat
ED91

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
10

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Gazdo

AC teraz uz len na to nadviazat a sup sup medzi europsku spicku kam patrite

Reagovat
johan14

Klobuk dolu pred Giroudom, hromada trofejí či už LM, MS, tituly vo Francúzsku a teraz s AC + hromada pohárov. Ten chlapec je podceňovany, a priznám sa že aj ja som ho nedocenil v Chelsea...

Reagovat
Recoba Inter

jak může být podceňovaný někdo, kdo hraje finále MS a hraje dobře, mi hlava nebere, ale máš pravdu

Reagovat
JeséRodriguez

skvělej útočník, kterej se pro tým rozdá.

Reagovat
Shevchenko

Brzy snad nejlepší střelec francouzské reprezentace.

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/acmilan/status/1528460292241477633

Z AC mám fakt radost. Ještě by to chtělo návrat Lyonu a připadal bych si skoro jako v dětství, když jsem se týden co týden těšil na sestřih zápasů Lyonu a právě AC na ČT.

Reagovat
Whitemedia

Plus ještě vlastně Werder Brémy a Diego.

Reagovat
Thorrin

Dlouhých 11 let od posledního Scudetta. Tento titul pro všecky fans, co snášeli desátá místa, změny majitelů, nejistou budoucnost, podpisy průměráků za velké prachy, prohry s outsiderama...Díky chlapci

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Swarley

konecne

Reagovat
Morgue

Ještě bych chtěl vyzvednout vyjímečného hráče: Hakan Calhanoglu, který dokázal tak bravůrně vyměnit dres, že nemá momentálně žádný titul. Dobře ti tak kryso!!

Reagovat
Panděvova ofina

Tak zase klid. Neřekl bych, kdyby jsme skončili čtvrtí, ale bylo to otevřený do posledního kola. Navíc jeho čísla jsou nadstandardní

Reagovat
Nuno čomes

Tohle muže napsat pouze charakter.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Tomanatura

Salernitana takto se bojuje o udrzeni ty tymy na konci tabulky jaou vesmes uplne silene spatne

Reagovat
Pipo123

Cagliari ich drží pri živote, strašná haluz toto. Ideálne keby mala Seria A 10 klubov, to by odpovedalo tej kvalite

Reagovat
Shevchenko

To zas ne, aby Sassuolo hrálo s takovým kádrem Serii B ale 18 by být mělo, to jo.

Reagovat
Pipo123

Spravme kompromis, 14

Reagovat
Shevchenko

dal bych podmínku že se tým musí dostat přes 40 bodů jinak padá.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Shevchenko

https://www.eurofotbal.cz/serie-a/2004-2005/tabulky/

Rozdíl mezi 8. a 18. byl jenom 3 body na to jsem úplně zapomněl, šílenost, takhle ma vypadat boj o záchranu

Reagovat
Pipo123

Toto je zase extrém x

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tomanatura

Lecce pardni skore

Reagovat
10

masakr...a jen polovina z těch týmů hraje/bude hrát Serii A příští sezonu, dost z nich už ani neexistuje

Reagovat
danko10

Pekne dakujem. Myslel som si, ze som tu sezonu davno vytesnil z pamate...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně 15. To nemá nikdo a byli by průkopníci

Reagovat
Radin

Gratulace. Od Interu promrhaná šance, škoda :) Po výprodeji asi nikdo nečekal, že se budou rvát zase o titul

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak já osobně jsem od Interu boj o titul čekal. Ono jako kdo jiný by ho tam měl vyhrát, Juve ve sračkách, Neapol je Neapol, s AC jsem fakt nepočítal a zbytek nestojí ani za řeč. Pořád Inter měl velkou kvalitu.

Reagovat
Pipo123

Najtrápnejší boj o záchranu, Cagliari

Reagovat
Pipo123

Najtrápnejší boj o záchranu, Cagliari

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

tvl najskor liverpool a teraz to posere este aj cagliari

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč zrovna Cagliari?

Reagovat
Zark

Tak taky mají své kouzlo, snad je druhá liga dá trochu do latě

Reagovat
fenixLFC

pretoze som tam bol na dovolenke a potom som za nich hraval v FM a spravil najlepsi klub na svete

Reagovat
Seydou Doumbia

máš nějaký screen týmu? to bych se podíval

Reagovat
fenixLFC

uff, to uz mat nebudem, odvtedy som odohral dalsich asi 8 sezon po 10 rocnom posobeni a vyhral tam doslova vsetko, niekolko LM, asi 7 domacich titulov, konferencu ligu, domace pohare a tak... a aj teraz po tom odchode a tych rokoch maju taku dominanciu ze na reklame zarabaju viac ako ac inter a juve dokopy

Reagovat
Seydou Doumbia

Masakr ale taky jsem jim přál záchranu, snad se vrátí za rok zpátky

Reagovat
Pipo123

Salernitana

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jason_

Salernitana oslavuje po prehre 0:4 oslava na ihrisku

Reagovat
Pipo123

Ten koniec keď borci takmer plakali a v tom tam dobehol borec (nejaký tréner) a oznámil im výsledok druhého zápasu

Reagovat
stuff

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace AC

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
AngryPrd

Po zapase v Atalante kde AC vyhralo som napisal, ze sme prave videli noveho majstra. Vsetci sa mi smiali. Veril som az do konca. Forza Milan a dakujem celemu AC

Reagovat
Witcher

Skudeto je titul italsky jó?

Reagovat
PISTOLERO

No tak já vám teda gratuluju, i když vám to nepřeju

Reagovat
10

Vypadá to, že součástí opce na Demirala byla nějaká doložka o tom, že se opce ruší v případě nepostupu do Evropy. Na IG to vypadá, že se Demiral loučí s fanouškama Atalanty...

to by byla zprdeleklika se takhle dostat z toho průseru, který vedení samo vytvořilo

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se nebude chtít vrátit.

Reagovat
10

ale prosimtě...

Reagovat
M11

To je celkem mazec pokud ho ovsem neprodaji do Tottenhamu za 20

Reagovat
10

*na hostování s opcí na 20m

Reagovat
Zark

Tak to nee

Reagovat
10

Max to zkušeně pustil Viole, aby se vrátil Demiral

Reagovat
stuff

Reagovat
Zark

zase si všechny povodil

Reagovat
Kaka14

AC konecne po tych rokoch utrpenia

Mali by sme byt aj nasadený v LM, tak sa už teším na budúci rok

Forza MILAN

Reagovat
Agent z Melmacu

taliansky majster je nasadený aj keby mal koeficient 0

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.coen.wz.cz/ligamistru22-23.htm

Když sjedeš trochu níž, je tam nasazení do košů při losu.

Reagovat
Kaka14

Dakujem pekne

Reagovat
DelPiero137

Gratulacia AC

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra,Giroud, Messias, Florko, Tonali jako budoucí základní kámen repre titul a klíčová role hned - taky nejde nepřát, Maldini s Massarou, Calabria jako odchovanec (?). Sázka na Leaa. Pioli. V zásadě bez ofenzivního záložníka.

Stejně jako to "přeji" Dollarummovi, Calhanogluovi.

Gratulace do Milána.

Obhájit je ale těžší - a j úplně jedno, kolik Milán utratí a kdo to bude financovat.

Teď všeci povinně ve středu fandit

Reagovat
Zark

Reagovat
Maritazzi

AC výborná sezóna a zasloužený titul, ještě když si člověk vezme jakým způsobem to rozumně poskládali a jak se to podařilo z ničeho nic otočit po těch letech a Giampalově začátku.. Neskutečná práce Pioliho, protože ten kádr nejsilnější nebyl, ale spousta hráčů výborně vyrostla a bylo vidět, že ten tým pracoval opravdu spolu.

Jinak že Nicola umí zázraky se tady už asi ví, každopádně zachránit tým, kde odehraje Noro Gyömbér 31 zápasů na stoperu s Radovanovicem, to je teda velký, ukazuje to trošku kam to dovedli v Janově a hlavně v Cagliari tou neexistující koncepcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nicola + Sabatini

Reagovat
Zark

Reagovat
Dron

Cagliari hráli šíleně včera, takovej boj o záchranu se jen tak nevidí, totální zoufalci, přitom to měli od Salernitany naservírovaný na zlatým podnose...

Reagovat
10

Reagovat
Aldeano

Reagovat
rossoneri89

vyborna sezona ci uz z pohladu AC tak aj Interu, nervy az do posledneho kola kde naozaj vyhral lepsi resp. stastnejsi .... je pravda ze Inter nemusim ale je krasne vidiet tabulku ako ju ovladlo mesto Miláno ... dokonca aj Taliansky pohár ostal v meste módy .... sezóna fantasticka, obcas ako na husenkovej drahe ale to k tomu patri ... slabsie obdobia striedali silnejsie ci uz v AC tak aj v Interi .... myslim ze teraz sa patri povedat: "Sláva víťazom (AC), česť porazeným (Inter).

Pioli si zasluzi velky obdiv ako dokazal vyhrat aj s takym mladym kadrom aky mal k dispozicii, ked samozrejme odpocitam Ibru a Girouda.... ale prave oni dvaja, stari lisiaci boli potrební aby sa vytvorila ta spravna atmosfera ... mierne sa obavam co bude ak odidu ... Leao, Theo, Tonali, Tomori, Maignan výborní ... na nich treba stavat

pred Kalulu-m skladam klobuk dole, hrac za 1 mega a vytvoril pomaly najlepsiu stopersku dvojicu ligy ... Calabria mi prisiel o velmi malinko slabsi ako minulu sezonu ale len vemi malinko dufam ze v novej sezone budeme mat znova skvelu partiu hracov .... za toto Scudetto som ale neskutocne stastny a pysny ... este v priprave som bol na zapase AC Milan - Real Madrid, ked sa zacinala sezona a teraz ten tim vyhral Scudetto parada

FORZA MILAN FORZA CALCIO

P.S. potlesk a vdaka patri aj fanusikom konkurencnych timov tu na Eurofotbale, diky

Reagovat
Spalovač šancí

Giroud přinesl do AC vítěznou mentalitu z Arsenalu

Reagovat
Morgue

vtipálek

Reagovat
Seydou Doumbia

Dá se v případě AC počítat s nějakými posilami pro novou sezonu? Berrardi, Belotti, Scamacca, Sánches někdo takový nebo i někdo další? S tímhle kádrem jím v LM věřím asi jako letos. Když se podívám na ty kádry AC a Interu patnáct let zpátky tak ta kvalita šla rapidně dolů. Ze současných hráčů by tehda v širším kádru byl tak Maignan, Theo, Tonali a bůh Ibra. Samozřejmě gratulace, je skvělý že vyhráli titul, ale není to s části i tou aktuální nekvalitou ligy? Když se opravdu podíváme těch patnáct let zpátky a ted? Nijak neznehodnocuju ten titul, spíš mě zajímá zda AC a nebo někdo jiný v Itálii má na to se opět zařadit mezi užší světovou špičku k týmum jako Live, City, Real, Bayern.

Reagovat
fRRR

Podle spekulaci ma dorazit Origi, Botman a Sanches (plus minulej rok koupenej Adli). To v podstate nechava stale nevyresene prave kridlo a ofenzivniho zaloznika (ale ten mozna neprijde, protoze ta zaloha hraje dost flexibilne a obcas spis na 4-3-3. Plus samozrejme hrot, pokud Ibra definitivne skonci (to se uvidi v nasledujicich dnech). Jestli to budou investice vetsiho nebo mensiho druhu zavisi hodne na tom, jestli se v nasledujicich tydnech zmeni majitel a kolik poskytne na prestupy.

Jinak za me letos hodne hracu dorostlo, Leao a Tomori by urcite hrali taky, Bennacer byl mene konzistentni letos, ale druhou polovinu sezonu byl klicovy. To je, spolu s tema prvnima trema co si rekl, kostra, ktera by v tom kadru urcite podle me byla i pred patnacti lety. Navic jsou to vetsinou fakt mladosi, tzn. je tam stale potencial, o cemz vedeni furt mluvi.

Reagovat
Morgue

Je třeba si uvědomit, že tenkrát byla jiná doba. Mluvil i o tom včera Zlatan. Berlusconi přišel a nalil do klubu tolik peněz, že si mohli dovolit koupit co chtěli a tak hráli špičku. Jenomže teď je jiná doba. Hráči se musí vychovávat a peníze šetřit. Takže "je to delší o to horší cesta"

Reagovat
Yanek

Kdy jindy by se měl uskutečnit návrat AC Milán, než s legendárním Paolem u kormidla. Milán je jedinečný klub, s výjimečnými fanoušky, kteří i po všech těch letech neztratili vášeň. Vidět navíc Ibru, jak slaví s doutníkem titul, který sám při návratu ohlásil, je sen.

Snad se co nejdřív zkompletuje koupě klubu, potvrdí současné vedení, podepíše Leao a jedeme dál.

Reagovat
maras93

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
maras93

Těžko se věří, že jsme ten titul opravdu vyhráli. Čekání bylo dlouhé, ale o to sladší ten titul je. Musím říct, že i na základě předchozích let jsem byl opatrný v projevování nějakého většího optimismu směrem k titulu a jsem rád, že to celý tým zvládl a dotáhl do úspěšného konce.

Je příjemné překvapení jak se ten tým za rok zlepšil a to nejen Leao, ale i obrana, skvělý Sandro a další. M&M odvádí kus suprové práce a to za poměrně krátkou dobu. Velký dík taky Elliottovi za to, že klub nasměroval tím správným směrem. Snad noví vlastníci budou pokračovat.

Teď už jen doufat, že do příštího ročníku vhodně posílíme.

FORZA MILAN!

P.S. Oceňuji fans zde za jejich komentáře, gratulace, slova uznání.

Reagovat
stuff

Co sa tyka juve, tak konecne tato sezona skoncila. Az na jedno kratke obdobie, to bolo neuveritelne trapenie. Postup do LM ne vzhladom na vykony uspech. Vzhladom na ambicie klubu a platovu hodnotu kadru to uspech urcite nie je.

Naschval pisem platovu, lebo to ze Arthur, Ramsey a Rabiot u nas beru dokopy das dvacku, neznamena, ze by v strede pola mali valcovat zvysok ligy. Proste to, ze vedenie nahadzalo supakom vyplaty, neznamena automaticky, ze mame najvyssiu kvalitu. Mame proste najdrahsi kader.

Vyzera to na najvacsi vietor v kabine, aky si v juve mimo calciopoli pamatam. Vlastne aj pocas neho ta chrbtica ostala aj pre seriu B.

Ale ten vietor je urcite nevyhnutny. Obhajoval som tu celu sezonu Maxa a kritikom rozumiem. To, co sme hrali vacsinu sezony je na vratenie ceny listkov divakom. Uplna bieda.

Ale chcem Maxovi nechat este cas aby sa s istotou ukazalo, ci je chyba najma v nom alebo ci nemohla byt v kadri. Ked si pozriem tie zapasy, je neuveritelne, ako ti milionari v kopackach ani neprepotia dres pocas zapasu. Nevracaju sa, neurobia krok navyse.

Co sa tyka kadra, ak ma desina pravdu a vrati sa Demiral, bude stoper s ostavajucim Bonuccim a De Ligtom nas asi najsilnejsie obsadeny post. Na krajoch, ak na nikoho nezabudam je desciglio, Sandro a Danilo. Vsetci solidny zaskok na lavicku za hracov do zakladu. Zatial nepocujem rumorsy na tieto posty. Som zvedavy.

Stred pola je nasa najvacsia slabina a uplna bieda. Ak nahodou vyjde Pogba, verim, ze by to bol skok o level vyssie. Zaklad bude sa zbavit aspon niektorych z vyssie spomenutych. Tym padom by bol super niekto aspon do poctu, aby sme vyssie spomenutych nemuseli pouzivat ani ako nahradnikov. Zaklad Pogba-Loca-Zakaria sice nie je Pogba-Pirlo-Vidal, ale dalo by sa na to azda pozerat. Ale po tom, co predviedlo PSG s Mbappem, som o prichode Pogbu skepticky. To, ze mu volal , dokonca, Macron, si v nasich zemepisnych sirkach vobec neviem predstavit

Potom je tu utok, ktory po navrate Chiesu, bude, verim, tiez uplne inde. Azda sa vrati v povodnej forme a zdravie bude drzat. No bolo by fajn ak by sa na to vedenie nespoliehalo po tom, ako sme vydrbali Dybalu, Bernu a hadam finalne aj Moratu. Ak pride dimaria, tak trojka Chiesa-Dusan-dimaria cisto na papieri by na zaklad mat mala. Ale je uplne samozrejme, ze ta sirka kadru sa musi vratit a ovela radsej by som mal v zaklade vpravo hoc Berardiho a dimaria pred dochodkom by cakal na prve striedanie.

Na Poliaka v brane mam tiez hipstersky nazor a som s nim dlhodobo spokojny. Kiezby sme na kazdom poste mali taku kvalitu a "tradiciu".

Tak hura na leto, som zvedavy a drzim vedeniu palce. Kiezby aj tam nastali velke zmeny, lebo momentalne tam je najvacsia slabina klubu.

Forza Juve!

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Já doufám, že se ta záloha tohle léto podaří konečně vyřešit, ale náš největší problém paradoxně nevidím v ní. Už s tou současnou zálohou by se dalo fungovat. Naprosto největší problém toho týmu jsou ale beci, stačí se podívat jak hrajou beci v top týmech jako Liverpool, nebo v Itálii v AC a pak se podívat na ty průměráky u nás. To je bohužel problém, o kterým se ani nemluví, přestože já ho fakt považuju za naprosto zásadní. Naprostý minimum je získání beka na levou stranu (píše se o Udogiem, Wijndalovi a Emersonovi), ale i ta pravá stojí úplně zahovno.

Jinak s tím Demiralem je to spekulace médií...a moje přání, bral bych to zatím s velkou rezervou

Reagovat
10

z těch "reálných" jmen je tohle moje vysněná záloha na příští sezonu:

Pogba - Jorginho - Locatelli

Rovella - Fagioli - Zakaria

IN: Pogba, Jorginho, Fagioli, Rovella

OUT: Arthur, Rabiot, Ramsey, McKennie (toho bych si při nabídce nižší 35m+ nechal)

Reagovat
stuff

Vyzera to krasne, ale bolo by to podobne derave ako dnes

Tam treba aspon jedneho, ktory bude iba behat a odoberat lopty. Na to som zial videl privela zapasov vsetkych troch chalanov aby som veril, ze by mohli hrat spolu

Reagovat
smazaný uživatel

S tou zálohou se sházíme, což mě i mile překvapuje. Jsem rád, že tam nemáš tu hvězdu z Lazia.

Reagovat
10

stačilo si o beky napsat, už se mluví o tom, že je hotovej Raoul Bellanova z Cagliari, kterej se mi teda v tý jejich tragédii moc líbil

Reagovat
stuff

Reagovat
Zark

na levo klidně i Beruatto, kterého máme v Pise

Reagovat
10

docela škoda, že se béčko nedostalo do Serie B, to by šlo dobře využít...nalevo se píše i o Udogiem, ten taky vypadá hodně zajímavě

Reagovat
Pipo123

Pedulla píše o tom že chcete Kostiča, to by bola výborná posila na krídlo. Odrazu by ta záloha bola neskutočne silná, to by bolo až moc dokonalé mercato

Reagovat
10

toho bych radši, než Di Mariu

Reagovat
stuff

oboch

Reagovat
smazaný uživatel

Kostič je hráč pro Sarriho, ne pro Allegriho nebo Mourinha - s AS byl taky spojován.

Reagovat
Pipo123

Ma neskutočnú techniku, ta jeho ľavačka je svetová, prečo by ho Allegri nechcel?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se nehodí na bránění Spíš do držení míče, tvořivější hry.

Reagovat
Il Architetto

Chtělo by to spíše gólového záložníka.

Reagovat
10

Pogba

Reagovat
Il Architetto

Málo

Reagovat
10

pokud se výrazně nezlepší hra, tak tam stejně může přijít klidně Pogba a Savić, a bude to jedno, protože z našeho vápna se góly dávají blbě

Reagovat
stuff

Plne suhlasim, len zial som zatial nepocul ziadnu spekulaciu o bekoch. Ale ako vyssie pisem, nasi sucasni mi pridu OK ako zaskok, ale zufalo postradaju kvalitu na zaklad. Pri de Scigliovi, Pellem a Danilovi mi to az tak nevadi. Skoda ale Alexa - byvaleho top beka

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro měl odejít před 4 lety za raketu do Chelsea/United a ne dostat novou čtyřletou smlouvu. To byl jeden z největších průšvihů. Ale to můžeš opakovat do nekonečna, že Brazilci kolem 30 leniví a stávají se z nich de facto nepoužitelní cigoši. Jakmile si ho držíš přes 27/28 let, jsi v nahranej, protože ve 30 je vhodný maximálně na sbírání kuželů a nošení balónů.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte Lucu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych ho hrát, už letos měl být číslo 1. Ale holt se hrálo "na zkušenost". A teď chce odejít, protože nehraje a klub ho pustí. Radši vezmou nějakou zahraniční mrdku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Kapřík

Reagovat
10

na něm se fakt moc stavět nedá...nadšení a bojovnost je jedna věc, ale pozičně a takticky je furt stejně splašenej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je pravda, že Leao chce 6-7 ročně, bude se opakovat Kessie, Dolláč?

Kolik má vůbec Milán platový strop po odchodu Romangoliho? Florko má údajně 4, s Theem, Ibru bude muset přistoupit na snížení. Renato Sanches určitě nepřestoupí za 2,5 ročně.

Jestli to kluci neškrtí moc, to by ta euforie nemusela vydržet dlouho.

Reagovat
maras93

Vzhledem k potenciálu, tomu jak se postupně zlepšuje a vidiny zvyšování jeho případné tržní ceny si myslím, že mu to dají.

Reagovat
10

taky si myslím, že už to teď musí trošku pustit...

Reagovat
smazaný uživatel

Pustí teď tak mají do dvou let o 40% vyšší wagelist, protože:

Kalulu, Benacer, Tonali mají brutálně malé smlouvy, jen tito tři budou do roka až dvou + 12 mega a další logicky budou chtít taky.

A další, věšichni budou prodlužovat za dvoj-trojnásobky a za chvíli jsou zpět na 100mil ročně.

Nejvíc mě sere, že Milán může přivést hráče úrovně Bennacera a dát mu 1,2, protože AC, u nás to dostane pomalu primaverec.

Reagovat
10

je to masakr...ale to jim teď skončilo, pokud nechtějí každej rok měnit půlku týmu

Reagovat
stuff

Reagovat
Nuno čomes

Letos jim to klaplo kvůli tomu, jak se stmelili, příští rok je po všem

Reagovat
Eldarion

Strop je 5 mega, ale robia výnimky ako Zlatan, Dollarumma. S Leaom sa spája 4-5 mil. ročne a nie 6-7.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že chce 7 a variantou je 6 s bonusy, ale samozřejmě víme, jakou kvalitu mají teď takové zprávy. I 4-5 je hodně, podle mě, protože za dva roky bude chtít zase víc. Jako všichni.

Reagovat
CubONE

Dva dni opity, bez hlasiviek, vcera som stratil topanku na Piazza del Duomo, ale stalo to zato

Myslim, ze vsetci to uz zhrnuli vyborne, len chcem vyzdvihnut Krunica s Florkom, squad playeri, ale dali do toho vsetko, hrali na roznych poziciach a vzdy splnili, co bolo treba

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
maras93

to musela být šupa

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Savi

Reagovat
Yanek

Reagovat
GEGE

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
The Krupy

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
fRRR

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Nefachčí článek ke konferenční lize.. další komplot proti Mourinhovi!

Reagovat
Pipo123

Pedulla píše o tom že prebiehajú rokovania o prestupe Carnesecchiho do Lazia Buffon v Laziu, sen

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/FTiHfbIWUAcMCh5?format=jpg&name=small

Celkem překvapivá statistika, na to, jak je ACM dokola chváleno za přestupy v poslední době.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele