38. kolo
22.05.2022 21:00 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Ilija Nestorovski (© AFP)

Salernitana dostala od Udinese čtyři branky, ale přesto se zachránila

Salernitana doma naprosto selhala a nechala si od Udinese dát potupné čtyři branky, ale nakonec pro ni ani tahle prohra nebyla fatální. Pomohly jí totiž poslední Benátky.

Salernitana měla před sebou jasný úkol. Pokud se nechtěla spoléhat na pomoc poslední Venezie, tak musela bodovat. Jenže dnešní duel jí absolutně nevyšel. Navzdory tomu, co tým trenéra Davideho Nicoly předvádí v posledních týdnech, tak dnes hrál hrůzostrašně. Jeho devadesátiminutové trápení načal Gerard Deulofeu, který dostal míč od Udogieho a zpoza vápna ho poslal přesně k tyči.

Zkušený Španěl si dělal s obranou týmu ze Salerna, co se mu zachtělo. Po patnácti minutách mu jen včasný zákrok znemožnil zakončit, zatímco další trefu mu sudí neuznal pro ofsajd. Obrana Salernitany si dnes vybrala hodně slabý den a po třiceti minutách dostala další branku. Centr Moliny využil k přesné hlavičce Ilja Nestorovski, jenž zaznamenal první trefu po patnácti měsících!

Poločas hrůzy pokračoval ve 42. minutě, kdy si míč pokryl po nešťastné teči soupeře Destiny Udogie a kroucenou ránou ho poslal přesně k tyči. V nastavení pak nejprve Fazio hlavičkoval mimo a poté, co brankář Vid Belec fauloval, musel čelit penaltě. Roberto Pereyra při ní ale selhal!

Chuť si Pereyra spravil v 57. minutě, kdy naplno ukázal svou techniku i správnou drzost. Po přihrávce od Nestorovského obešel hned dva obránce Salernitany a bezchybně s ledovým klidem zakončil. Domácí fanoušci prožívali hodně špatný večer a chtěli si ho zpříjemnit aspoň vhozením světlice na trávník. Sudí Orsato i přesto nechal ve hře po chvíli pokračovat. Ke konci utkání ještě pálil z dorážky Nestorovski, jenže stál v ofsajdu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dle bookmakera zustal domácím ještě nějaký financ. Akt. 1,66-4,17-5,05.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele