38. kolo
21.05.2022 17:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Musa Barrow (© AFP)

Janov CFC podlehl Boloni 0:1 a padá do Serie B

Italská nejvyšší soutěž ztrácí jeden z janovských klubů. Janov CFC prohrál v posledním zápase s Boloňou 0:1 a svůj osud tím definitivně zpečetil. Janovští v průběhu sezony doplatili na neschopnost vyhrávat zápasy a s pouhými čtyřmi výhrami na kontě je jejich sestup zasloužený.

Janov to sice proti Boloni neměl ve svých rukou, ale utkání chtěl vyhrát a ještě doufat v naději. To se nakonec nepodařilo, protože Grifoni opět nebyli schopní vstřelit gól.

Domácí se od začátku snažili vystupovat aktivně, ale jejich příležitosti povětšinou končily mimo branku. Po čtvrthodině hry takto dopadla hlavička Vasqueze. Na druhé straně musel do akce Šemper a ani dorážka De Silvestriho gólem neskončila. Boloňa postupem času získávala převahu, ale ani ona se nedokázala v prvním poločase střelecky prosadit.

Oba celky udělaly o přestávce několik změn, ale obraz hry se neměnil. Až v 66. minutě se šťastně dostal do zakončení Musa Barrow, když jeho přihrávku mu srazila zpět na kopačku obrana Grifonů. Barrow prudkou přízemní střelou vstřelil jediný gól utkání.

Stadion Luigi Ferraris byl v šoku a s ním i samotní hráči. Domácí celek se nedokázal z gólu vzpamatovat a navíc měl i smůlu, když Frendrupovu střelu zastavila tyč. Nepomohlo ani nastavení a závěrečný hvizd stvrdil smutný pád.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele