Serie A - preview 38. kola: Milánské derby (na dálku)

20.05.2022, 08:54, aktualizováno 22.05.2022, 08:46
Previews
Až poslední kolo musí rozhodnout o majiteli Scudetta a mnohem lepší výchozí pozici má AC Milán, kterému stačí bod ze hřiště Sassuola, Inter potřebuje vyhrát nad Sampdorií a porážku svého městského rivala. Salernitana a Cagliari si to pro změnu na dálku rozdají o záchranu...
Spezia Calcio - SSC Neapol  (neděle 12:30)
Spezia to znovu dokázala a zachránila se. Její vděční fanoušci se s ní přijdou na pár měsíců rozloučit na stadion Alberto Picco, kam se v neděli po obědě podívá Neapol. A tu už Spezia v této sezoně jednou dokázala porazit.

Proti velkým týmům přitom Spezia nemívá moc dobré statistiky. Proti týmům z první trojky obzvlášť. Přece se ale najde jeden tým, který Spezia v této sezoně už dokázala porazit. Právě Spallettiho Neapol, která padla na vlastní půdě v polovině prosince. Spezii stačil k překvapujícímu výsledku jediný gól, o nějž se tehdy postaral paradoxně domácí hráč. Vlastence si dal obránce Juan Jesus.

Na jaře to z pohledu Spezie už taková paráda nebyla a několikrát se opět silně spekulovalo o tom, že trenér Motta bude co nevidět odvolán. Vedení ale vydrželo tlak a odměnou se mu stala záchrana. Definitivu jí přinesla minulá výhra nad Udinese, což byl při pěti brankách pro diváka skvělý zážitek. Spezia se tak zachránila už podruhé v řadě.

A zvládla to i přesto, že jí tradičně zrazuje četná marodka. Ani tentokrát nemá trenér Motta luxus plné šíře kádru, protože kromě diskvalifikovaného Gyasiho nemůžou hrát ani zranění Bastoni, Colley, Hristov, Reca a Sena. Hosté naopak postrádají jen zraněného Lozana. Když by se Spezii povedlo vyhrát i tentokrát, pak by si připsala dvě výhry v řadě, což se jí zatím v tomto ročníku povedlo jen jednou.

Neapol má své jisté a může se směle soustředit na udržení posil pro nadcházející ročník. Ať dopadnou jiné zápasy jakkoli, Neapol už zůstane třetí, což není špatný výsledek. Minule se stala katem smutného CFC Janov a výhrou 3:0 zapříčinila jeho pád do druhé ligy, takže teď cítí šanci na třetí výhru bez inkasované branky.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Amian, Erlić, Nikolaou, Ferrer - Maggiore, Kiwior - Verde, Agudelo, Kovalenko - Manaj
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui - Anguissa, Fabian Ruiz - Politano, Mertens, Insigne - Osimhen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.55 - 4.76 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - UC Sampdoria  (neděle 18:00)
Obhajobu Scudetta nemá Inter ve svých rukou a nutně potřebuje, aby Sassuolo doma v souběžně hraném utkání porazilo AC Milán. Pokud se tak nestane, zbarví se Milán a vlastně celá Itálie do červeno-černých barev. Inter odehraje poslední zápas sezony na stadionu Giuseppe Meazzy proti Sampdorii a zkrátka ho potřebuje vyhrát a doufat.

Inter ztratil iniciativu v únoru a znovu pak v březnu, když v několika zápasech nebyl schopen zvítězit. AC mu sice "nabídlo" pomocnou ruku, ale v tabulce už ho před sebe nepustilo a kolo před koncem stačí městskému rivalovi uhrát bod, aby se po jedenácti letech radoval z prvenství on.

Nerazzurri sice ví, že jim ani výhra první místo nezaručí, přesto se o ničem jiném než zisku tří bodů nehovoří. I kdyby to nakonec nevyšlo, Inter se chce se sezonou rozloučit vítězně. Koneckonců bude zajímavé sledovat, jak vedení klubu sezonu vyhodnotí. Inter ale bez trofeje nezůstane, protože ve finále Coppa Italia přehrál Juventus. "Vyhráli jsme dva poháry, prezentovali jsme se dobře a vrátili se mezi osmifinalisty Ligy mistrů, navíc do posledního kola bojujeme o titul. Vidím spoustu důvodů, proč být se sezonou spokojený," nechal se slyšet kouč Simone Inzaghi.

"Náš osud teď není v našich rukou, ale tak jako tak potřebujeme porazit Sampdorii. Víme co Sampdoria dokázala v minulém kole s Fiorentinou. Musíme tento zápas brát jako všechny ostatní vážně," dodal kouč Nerazzurri.

Sampdoria už uhájila prvoligovou příslušnost a v Miláně nemá co ztratit. Může se ještě v případě výhry posunout na čtrnácté místo, ale potřebuje k tomu zaváhání Empoli. Námořníkům ta půjde především o zlepšení vzájemné bilance i zvýšení sebevědomí, které v této sezoně utrpělo špatnými výsledky. Trenér Marco Giampaolo to v posledních týdnech přeci jen pozvedl a například v minulém kole Sampdoria rozstřílela 4:1 Fiorentinu.

Námořníci zvítězili v Miláně naposledy v roce 2017, tehdy porazili Inter 2:1. Poté následovalo šest porážek v řadě, než se v lednu loňského roku povedlo výsledek zopakovat. To už se hrálo na Luigi Ferraris v Janově, kde Inter nedokázal vyhrát ani v letošní sezoně v prvním zápase (2:2).

Interu bude chybět pouze Roberto Gagliardini, jinak je kádr na konci sezony kompletní. To ale neplatí o druhé straně. Zkušení Giovinco s Gabbiadinim zůstávají zranění stejně jako Supryaga a Conti. Aby toho nebylo málo, tak si karetní trest odpykává Colley.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brožović, Calhanoglu, Perišić - Sanchez, Lautaro
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Ferrarri, Yoshida, Augello - Candreva, Rincón, Vieira, Thorsby - sabiri, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.50 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - AC Milán  (neděle 18:00)
Poslední krok bývá nejtěžší a právě ten má před sebou slavný AC Milán. Pokud na Mapei Stadium uhraje alespoň remízu, bude Scudetto jeho. Za určitých okolností může i prohrát, pokud si Inter doma neporadí se Sampdorií. Sassuolo tak může dramaticky promluvit do boje o titul a už několikrát v sezoně ukázalo, že se zvučnějších soupeřů nebojí.

Milánští by si jistě představovali snazšího soupeře i prostředí, ale takový je zkrátka los. Na druhou stranu byli v podobné situaci už v minulé sezoně, kdy v posledním kole potřebovali nutně zvítězit na půdě Atalanty Bergamo, aby si zajistili účast v Lize mistrů. Podařilo se to a AC Milán nakonec skončil na druhém místě tabulky, čímž se vrátil do milionářské soutěže. Nyní má možnost se vrátit na italský trůn, kde vysedával naposledy v sezoně 2010/2011. Už tehdy byl ve hvězdném kádru Rossoneri Zlatan Ibrahimović - poslední pamětník této éry.

AC závěr sezony zvládá s bravurou a zvítězilo už pětkrát v řadě. V minulém kole zdolalo i nebezpečnou Atalantu 2:0 a znovu se výrazně přiblížilo titulu. Pioliho tým už je opravdu blízko a trenéra tak na tiskové konferenci odpovídal na dotazy novinářů, zda si jeho tým Scudetto zaslouží: "Řeknu vám to zítra, ale už dnes vím, že zaslouží. Dosud jsme byli nejlepším týmem a musíme jím být ještě zítra," prohlásil Pioli.

Sassuolo se ještě může postarat o zvrat a má k tomu předpoklady. Letos už AC Milán jednou porazil a to přímo na San Siru v Miláně (3:1). Dále získali Neroverdi cenné skalpy Juventusu, Lazia i Interu. Síla týmu je obrovská a znovu se to potvrdilo v minulém kole při vítězství na hřišti Boloni (3:1).

Výhra Sassuola v Miláně je pro hostujícím tým velkým ponaučením. AC rozhodně nesmí před posledním zápasem nic podcenit a trenér Pioli očekává tuhý boj až do úplného konce. Zvládnou Rossoneri bodovat a definitivně získat titul?

Domácímu trenérovi Dionisimu budou v neděli v podvečer scházet Obiang, Toljan, Harroui a Romagna. Oproti tomu má AC Milán prakticky kompletní kádr s výjimkou dlouhodobě zraněného Simona Kjaera.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos - Lopez, Frattesi - Berardi, Raspadori, Traoré - Scamacca.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Tonali, Kessié - Saelemaekers, Krunić, Leao - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.52 - 4.93 - 1.46
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Salernitana Calcio - Udinese Calcio  (neděle 21:00)
Serie A se chýlí ke konci a ještě zbývá odhalit pár tajemství. Večer si to o záchranu rozdají (byť jen na dálku) Salernitana s Cagliari a vítěz uteče hrobníkovi z lopaty. Salernitaně za jistých okolností stačí i porážka, ale na to nechce spoléhat.

Je to poměrně jasné. Pokud se Salernitana nechce spoléhat na pomoc již potopené a poslední Venezie, pak musí svého soka porazit. Výhra by znamenala další mistrovský kousek pro věčného záchranáře Davideho Nicolu, protože ještě před pár měsíci by si asi jen málokdo troufl říct, že jeho cesta v Salernu skončí happyendem. Salernitana ale má vše ve svých rukách, i když v minulých dvou duelech vždy jen remizovala.

Udinese v podstatě nic netrápí a nic na něj nevytváří tlak. Ještě před minulým kolem bojovalo o 11. příčku, jenže nestačilo na Spezii, takže skončí nejlépe dvanácté, nejhůř třinácté. Zebry neodehrály špatný ročník, ale nepříliš vysoká kvalita kádru jim vyšší pozice prostě nedovolila. Zebry vyhrály naposledy na půdě Fiorentiny, dokonce s čistým kontem, a od té doby pokaždé inkasovaly aspoň jednou.
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Gyömber, Radovanović, Fazio - Mazzocchi, L. Coulibaly, Bohinen, Kastanos, Ruggeri - Verdi, Djurić
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Marì, Pérez - Molina, Pereyra, Walace, Makengo, Udogie - Deulofeu, Pussetto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.92 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Venezia FC - Cagliari Calcio  (neděle 21:00)
Venezia se i přes mírné zlepšení posledních týdnů nedokázala zachránit a její smutný osud zpečetilo minulé kolo. Cagliari ale ještě šanci má, musí však v Benátkách brát tři body. A ani to nemusí sardinskému celku nakonec stačit.

Benátský celek nezvládl svou sezonu v první lize moc dobře a podle očekávání byl prvním oficiálním sestupujícím mužstvem. Doposud se mu povedlo vyhrát jen šest zápasů, ale enormních 23 jich dokázal prohrát! Minulé týdny ale jeho fanoušci přeci jen zažili něco příjemnějšího. Nejprve Venezia dokázala porazit Bolognu a v minulém kole zase obrala o bod domácí AS Řím.

Ani její poslední místo ale neznamená, že by Venezia neměla co říct k finálnímu pořadí. Pokud by totiž neprohrála s Cagliari, dost možná by přispěla k záchraně Salernitany! Cagliari zažívá naopak sezonu hrůzy a momentálně mu patří až 18. místo. Především ho ale od Salernitany dělí už dva body, takže i kdyby Venezii porazilo, pořád to nemusí znamenat záchranu. Po nadějné remíze se Salernitanou nedokázalo minule uhrát ani bod s Interem. Kdo ze dvou na dálku soupeřících týmů se bude nakonec radovat?
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Mäenpää - Ampadu, Caldara, Ceccaroni - Matějů, Črnigoj, Fiordilino, Haps - Aramu, Cuisance - Henry
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Lovato, Ceppitelli, Altare - Bellanova, Nandez, Marin, Grassi, Lykogiannis - João Pedro, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.22 - 4.05 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Bologna FC  (sobota 17:15)
Janov získal v minulém kole smutnou definitivu a s první ligou se bude chtít rozloučit důstojně. V domácím prostředí stadionu Luigi Ferraris se pokusí aspoň trochu se revanšovat svým fanouškům v utkání s Bolognou, která už je dávno zachráněná a o moc jí nejde.

V sobotu krátce po páté hodině rozehrají Grifové svou poslední devadesátiminutovku v Serii A. Od příštího ročníku budou jeho skalní příznivci chodit na fotbal v rámci druhé ligy, a to po dlouhých patnácti letech! Osud marně bojujícího Janova byl definitivně zpečetěn minulý víkend, když klub z přístavního města nestačil na Neapol a dostal od ní tři branky. Trenér Blessin, o jehož budoucnosti se taky bude rozhodovat, i tentokrát postrádá trio Vanheusden, Czyborra a Sturaro.

Bologna má oproti němu kádr kompletní a může spoléhat na obvyklé opory. Zápas v Janově bude brát spíš jako snahu o důstojné zakončení nepříliš povedené sezony, kterou zakončí dost možná na 13. místě. Felsinei by rádi vyhráli, ale venku se jim to v této sezoně moc nedaří - na hřištích soupeřů totiž získali jen pouhých 15 bodů! To je čtvrtý nejhorší výkon v celé lize.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Hefti, Ostigard, Bani, Criscito - Galdames, Badelj - Amiri, Melegoni, Portanova - Destro
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Soumaoro, Medel, Theate - De Silvestri, Dominguez, Schouten, Soriano, Hickey - Arnautović, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 4.15 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Empoli FC  (sobota 20:45)
Empoli se v sobotu večer dostaví do Bergama, kde se mu vůbec nedaří. Domácí Orobici neprohráli s toskánským týmem deset z posledních jedenácti utkání a k tomu ještě dokázali šestkrát neinkasovat ani jeden gól.

Atalanta hraje v posledním kole o poháry. Vzhledem k tomu, jak dopadl páteční duel Turína s AS, ji čeká tuhý boj o Konferenční ligu. Pozor si totiž Orobici musí dávat na záda, protože za nimi už číhá toskánská Fiorentina, která na tom je bodově úplně stejně, jen s horším skóre. A trenér Gian Piero Gasperini dobře ví, že jeho hráči mají namále, pokud jde o poháry.

V pátek večer v rozhovoru pro klubový web zkušený kouč poznamenal: "Potřebujeme v sobotu vyhrát a už teď jsme mírně nervózní z toho, jak celá věc dopadne. Víme, že Evropská liga už není možná, ale chceme se probojovat do Konferenční ligy. Fiorentina bude těžkým soupeřem, ale musíme se kromě toho soustředit především na sebe. Chceme si poslední domácí utkání tohoto ročníku užít a vyhrát ho, abychom sezonu zakončili co možná nejlépe," dodal.

Atalanta si v minulém kole svou situaci sama zkomplikovala porážkou od AC Milán. Kromě toho ji taky trápí řada absencí. Ať už je to vykartovaný Ruslan Malinovskyj nebo zranění Pezzella, Tolói, Muriel nebo Sportiello. Empoli se v Bergamu taky musí obejít bez řady opor, protože mu schází čtveřice Di Francesco, Haas, Marchizza a Tonelli.

Empoli už prakticky nemá oč hrát, protože už dávno zpečetilo svou záchranu v Serii A. V sezoně to dotáhlo už na 38 bodů, což není vůbec špatná vizitka. Zvlášť když vezmeme v potaz, jak marně působí Empoli na jaře. Za celou jarní část totiž vyhrálo jen jednou, když si překvapivě poradilo s Neapolí.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Scalvini, Palomino, Djimsiti - Hateboer, De Roon, Freuler, Zappacosta - Pašalić, Koopmeiners - Zapata
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Romagnoli, Luperto, Parisi - Zurkowski, Asllani, Bandinelli - Bajrami, Verre - Pinamonti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 8.10 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Juventus FC  (sobota 20:45)
Čtvrtý Juventus zakončí sezonu tak trochu symbolicky na Stadio Artemio Franchi ve Florencii, odkud v polovině sezony získal vycházející hvězdu Dušana Vlahoviće. Srbský útočník bude jedním z hlavních kandidátů na nejlepšího hráče sezony a závěrečný návrat do Florencie bude pro něj zvláštním momentem.

Dušan Vlahović si udržel skvělou výkonost i po svém přesunu do Juventusu a stále se uchází o titul "Capocannoniere", čili nejlepšího střelce sezony. Bude to mít však velice složité, protože na vedoucího Cira Immobileho ztrácí tři branky a vsítit minimálně hattrick do sítě svého bývalého zaměstnavatele by bylo hodně zvláštní.

Juventus bude sázet na Vlahovićovo služby i v příští sezoně a fanoušci doufají v lepší výkony Staré dámy, než tomu bylo letos. Sezona je pro Juve jedno velké zklamání a z předsezonních cílů se podařilo naplnit jen to nejzákladnější - skončit do čtvrtého místa a zajistit si Ligu mistrů. Na něm už Juventus zůstane a je jedno jak konfrontace s Fiorentinou dopadne. Svůj poslední zápas v dresu Staré dámy odehrají veterán Giorgio Chiellini a Paulo Dybala, u něhož ale není pozdější návrat do Turína vyloučen. Už v minulém kole se oba fotbalisti rozloučili s domácím publikem zápasem s Laziem ale vítězství to Juventusu nepřineslo (2:2).

Závěr sezony je pro věhlasný celek dalším zklamáním, protože už tři soutěžní utkání v řadě se nepodařilo zvítězit. Po senzační prohře z Janova a selhání ve finále Coppa Italia proti Interu je remíza s Laziem málo.

Fiorentina ještě bude mít o co hrát, protože se stále může posunout na šesté či sedmé místo tabulky znamenající evropské poháry. Protože Inter triumfoval v Coppa Italia, přechází další pohárová příčka na sedmé místo a Fiorentina je osmá jen vinou horšího skóre.

Protože má Viola lepší vzájemnou bilanci jak s Římem, tak i s Atalantou, může za jistých okolností stačit i remíza. Pak by ale záleželo na ostatních výsledcích. Svěřenci trenéra Italiana ale nechtějí ponechat nic náhodě a proti Juventusu budou hrát na vítězství, což se jim doma povedlo naposledy v roce 2017. Dalším mínusem je forma. Závěr sezony je pro Fiorentinu ve znamení neúspěchů. Od poloviny dubna dokázala Viola vyhrát jen jeden zápas a naposledy dokonce schytala debakl 1:4 od Sampdorie.

Na domácí straně bude chybět trio hráčů Castrovilli, Sottil a Maleh. Na straně Juventusu to zase budou Chiesa, Kaio Jorge, Danilo a De Sciglio.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Odriozola, Milenković, Igor, Biraghi - Bonaventura, Amrabat, Duncan - Ikoné, Cabral, González
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Perin - De Ligt, Bonucci, Chiellini - Bernardeschi, Locatelli, Miretti, Rabiot, Alex Sandro - Dybala, Kean
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.80 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Hellas Verona  (sobota 20:45)
Lazio si v minulém kole zajistilo účast v Evropské lize a za sebou nechalo městského rivala nebo Fiorentinu s Atalantou. Proti Hellasu už ale v této sezoně jednou tvrdě narazilo. Pokud by se Hellasu povedlo porazit Lazio v sezoně i podruhé, stalo by se tak teprve podruhé v jeho historii.

Když Hellas porazil za jednu sezonu Lazio dvakrát, bylo to už hodně dávno a někteří z nás ani nebyli na světě - psal se ročník 1984/1985. Od té doby se to Hellasu nepovedlo a teď není zrovna v ideální době, aby svou předchozí drtivou výhru (4:1!) zopakovalo. Pro Lazio to byl v devátém kole hodně smutný zápas, ale přesto, že jich Římané ještě potom pár zažili, si dokázali zajistit místo v Evropské lize.

Konkurence byla i letos hodně náročná a bitvy do posledních chvil napínavé, ale Lazio s trenérem Sarrim to zvládlo. Před posledním kolem má na kontě už 63 bodů a směle se těší na příští ročník. V jeho kádru by mohlo dojít k mnoha přesunům, ostatně vedení jen za středu 18. května dokázalo položit základ hned pro čtyři transfery najednou!

Ještě předtím je ale potřeba odehrát poslední utkání a Lazio do něj jde v dobré formě. Biancocelesti v minulém kole dlouho prohrávali s Juventusem, ale v nastavení ho spasil opět Sergej Milinković-Savić. Hellasu se naopak poslední dobou nevede a prohrál už dva duely v řadě. Po AC Milán si totiž z Verony odvezl všechny tři body i FC Turín, takže Hellas skončí nejlépe devátý.

Konec sezony si předčasně užívá Patric z důvodu karet, zatímco fit není Ciro Immobile. Trenér Igor Tudor naopak nemůže spoléhat na Güntera, Baráka a Pandura.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Marušić - Milinković-Savić, Cataldi, Bašić - Felipe Anderson, Cabral, Zaccagni
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Taméze, Ceccherini, Casale - Faraoni, Ilić, Veloso, Lazović - Lasagna, Caprari - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.92 - 4.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - AS Řím  (pátek 20:45)
Římané se připravují na účast ve finále Konferenční ligy a vedení Serie A jim vyšlo vstříc posunutím jejich zápasu na pátek. Poslední kolo vede "Vlky" do Turína, kde je čeká nažhavené FC. A je pravda, že AS Řím zápasy v Turíně moc nevycházejí.

"Býci" se v duelech s AS opírají o domácí prostředí, které jim poskytuje velkou výhodu. "Vlkům" totiž doma přenechali tři body jen čtyřikrát za posledních 12 let! V této sezoně to ale Turínu doma zas tak moc nejde, protože za 18 utkání zde zatím vybojoval jen 29 bodů, vyhrál pouze osmkrát. Jejich poslední domácí utkání taky neskončilo slavně, protože si všechny tři body odvezla Neapol.

V týmu Granata se hodně řeší budoucnost kapitána Belottiho, jemuž končí kontrakt již příští měsíc a který zatím neprodloužil. Zkušený hrot se trefil naposledy do sítě Empoli a stálo to za to, protože se postaral o hattrick, ale v posledních dvou duelech se neprosadil ani jednou. Přesto je favoritem i před vracejícím se útočníkem Tonnym Sanabriou, mimochodem někdejším hráčem právě AS.

V minulém kole zastoupil svého kapitána střelec Josip Brekalo, který se jedinou trefou postaral o potopení Hellasu Verona a tři body pro jeho někdejšího kormidelníka, Ivana Juriće. Ten své hráče dovedl na současnou desátou příčku a o moc výš už se Turín posunout nemůže, nejlépe skončí devátý.

Do duelu s AS půjde Turín s mnoha zraněnými, mimo jiné nemůžou hrát Singo s Bremerem, což bude velká ztráta. Zranění ale jsou i Zaza nebo Fares. AS postrádá prakticky jen Mchitarjana, ale je pravděpodobné, že několik opor nechá José Mourinho odpočívat.

Minulé týdny jasně ukázaly, že AS veškeré síly soustředí primárně na výlet do Tirany, z níž by se rádo vracelo coby vítěz Konferenční ligy. Římané v lize už pětkrát po sobě nedokázali vyhrát a z těchto pěti duelů si nechali jen tři body. Hodně je musí mrzet zejména remízy s Bolognou a naposledy i s Venezií.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Berisha - Izzo, Zima, Rodriguez - Aina, Lukić, Ricci, Ansaldi - Brekalo, Praet - Belotti
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Kumbulla, Ibañez - Maitland-Niles, Cristante, Oliveira, Spinazzola - Pellegrini, Pérez - Šomurodov
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.61 - 3.79 - 2.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AC Milán37258466:3183
2.Inter Milán37249481:3281
3.SSC Neapol37237771:3176
4.Juventus FC372010757:3570
5.SS Lazio371891074:5563
6.AS Řím371791156:4360
7.Atalanta Bergamo3716111065:4759
8.ACF Fiorentina371851457:5159
9.Hellas Verona3714101362:5652
10.Turín FC3713111346:3850
11.US Sassuolo3713111364:6350
12.Udinese Calcio3710141357:5844
13.Bologna FC3711101643:5543
14.Empoli FC379111749:7038
15.UC Sampdoria371062146:6036
16.Spezia Calcio371062141:6836
17.Salernitana Calcio377102033:7431
18.Cagliari Calcio376112034:6829
19.Janov CFC374161727:5928
20.Venezia FC37682334:6926

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (299)

Přidat komentář
Largo

Daje!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Celé Slovácko fandí AS

Reagovat
Coutinho10

myslim, že by měli fandit všichni, celý český fotbal

Reagovat
Seydou Doumbia

blbost, at vyhraje tu bezcennou trofej alespon Feyenoord, nějaký menší tým...pro AS je trapas že vůbec takovou soutěž hrají

Reagovat
Seydou Doumbia

sorry, řeč je o posledním kole...takže v EKL už je jedno kdo vyhraje?

Reagovat
Coutinho10

jj, je to jedno...Feyenoord podminky pro Slovacko splnoval, AS Rim pred poslednim kolem jeste ne, ale zvladnul to, takze Slovacku muze bejt jedno, kdo EKL vyhraje, takze Slovacko by to 3. predkolo EL melo hrat, nicmene UEFA to musi jeste potvrdit

Reagovat
cresposuper

Ak fakt predame Bastoniho do Tottenhamu, tak to Zhang a spol. mozu rovno zabalit

Reagovat
Eldarion

Ten dlh čo má Inter je obrovský, predaj niekoho hodnotného ako Bastoni by dával zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodej Lautara by dával smysl, prodej Bastoniho vůbec.

Reagovat
cresposuper

Plus na hracoch, ktorym konci zmluva usetrime tak 20-25% platov.

Reagovat
Eldarion

To áno, ale mladých kvalitných stopérov ako Bastoni je momentálne veľmi málo, určite bude o neho väčší záujem ako o Lautara.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jich je málo, bude chybět i mě, proto ho nebudu prodávat. On má být srdcem týmu, důležitým dílkem kostry.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Eldarion

Máš pravdu, ale momentálne si Inter vyberať nemôže. Ak nepríde veľká ponuka za Lautara, alebo niekoho "hodnotného", inú možnosť ako Bastoni asi mať nebudú.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych raději viděl odchod Lautara, pokud tedy na nějaký nucený prodej dojde. Nicméně pokud půjde o Bastoniho, tak doufám v Citizens, rád bych viděl některého z italských hráčů pod Pepkem. A pro Inter se třeba otevírá cesta Bremer <-> Pinamonti, což by ve výsledku byla dobrá náhrada a Torino by po odchodu Bellotiho (dnes se asi dozvíme) a Brekala mohlo souhlasit, samozřejmě s určitou finanční kompenzací. Naprosto chápu Bianca, ale nemusí být na výběr a raději prodat Bastoniho než třeba Barellu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možností je víc, zrovna Bastoni je hráč, který by měl být spolu s Barellou s označením "neprodejní za žádnou cenu". Vždycky je možnost udělat to jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se může stát, že ho teď označíš za neprodejného a on ti za dva roky neprodlouží smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ale čistě moje chyba, pokud se o svého zaměstnance nedokážu starat, motivovat ho a přinášet mu výzvy.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

To mi neříkej ani z legrace...

Reagovat
Ranoth

Dufam, ze za to fiasko co predviedol Rim proti poslednej Venezii skoncia mimo europske pohare

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mönchengladbach

Výhra AS dnes = Slovácko v EL místo v EKL.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
oli9

Reagovat
Eldarion

Mike Maignan è il Miglior Portiere di questa #SerieATIM

Donnarumma who?

Reagovat
Zark

Dollaruma přece

Reagovat
milanista9

Reagovat
Coutinho10

dokonce Zima v zakladu, dalsi motivace se na to podivat

Reagovat
Salfovic

Zima hraje za Slovácko

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaal Tammy Zima zaridil

Reagovat
smazaný uživatel

Zima hroznej traged. Příští rok čekám nějaké hostování. V Turíně o něj nebude zájem

Reagovat
Coutinho10

nepopiram, sice jinak vypadal docela dobre, rozehra, hlavickovy souboje, ale toto nezvladl, kazdopadne ja ho narozdil od vetsiny uplne nemusel u nas a jeho prestup beru jako zazrak, ale asi bysme za nej misto Kacharaby byli radi

Reagovat
smazaný uživatel

Zima je lepší než Kacharaba na druhou stranu Kacharaba je lepší než Ousou

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mě přijde, že podle jeho pohybu vypadá jako hrozné kopyto. Potenciál má pořád dobrý. Stopeři dozrávají později.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
$$CaptainKokotko

Super

Reagovat
Coutinho10

uz to vypada hodne dobre

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
ttopi

Slovácko slaví. Svědíka jen trochu mrzí, že už u toho nebude.

Reagovat
danko10

Ten idiot na Nova Sport je na päsť.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Salfovic

Takže jdete do druhého předkola EL ?

Reagovat
jiriczeQ

do třetího, snad to tak bude

Reagovat
Coutinho10

je to tak....v expresce potvrzeno

22:51 Slovácko má jasnou Evropskou ligu

Ačkoliv vítěz českého poháru měl původně startovat ve třetím předkole Konferenční ligy, dnešní výhra AS Řím rozhodla o tom, že se Slovácko posune o soutěž výš - do třetího předkola Evropské ligy - a dostane tak případně dva pokusy na probojování se do skupinové fáze některého z evropských pohárů.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad to Uefa brzo potvrdí a bude to oficiální.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Alberto Aquilani

Dobrý výkon, páčil sa mi dokonca aj Veretút. Zaniolo síce spravil penlclu a mal tam ešte jednu dobrú vec, ale to jak zabil tie dve prečíslenia, to je fakt nehodné hráča s takou cenovkou. To mi nikto nenakecá, že Bernardeschi by bol v tomto tíme horší ako on.

Zaniolo do Juventusu za 40 mega, a my vezmeme zadarmo Dybalu s Bernardeschim. To by bola pre nás dvojitá výhra. Aj sa posilníme a ešte zarobíme, aj oslabíme súpera.

Reagovat
smazaný uživatel

jen to byl dneska přátelák party kamarádů, což krásně dokumentovali Spina, Lorenzo a Belotti.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Díky. Teď vám budu asi přát víc jak Feynoordu.

Reagovat
10

si docela zahráváš s karmou s tím Bernardeschim

Reagovat
Alberto Aquilani

Aspoň občas dokáže prejsť hráča 1v1

Reagovat
10

ale pak mu ve 106% případů míč uteče do outu, nebo ho mrdne na tribunu tyvole

Reagovat
Eldarion

Dybalu do tímu by si priali asi všetci, ale AS je podľa mňa fakt nereálna možnosť pre neho.

Reagovat
Hugandy

Reagovat
Jajinek

Nevěřím, že AC zítra prohraje. Po těch všech těžkých zápasech. Na druhou stranu tréma je kurva. Ale všechny ty těžké zápasy zvládli hlavně hlavou, kdy soupeř rozhodně nehrál jako Barcelona. Takže není důvod jim věřit i zítra. Uhráli si to vlastními silami a pokud udělají ten poslední krok, budou mít titul zcela zaslouženě.

Náš rok je nad očekávání, ale pokud jste takto blízko a víte, kolik maličkostí stačilo, abychom nyní vedli my, trochu to mrzí. Ale pokud se bude pokračovat v nastolené práce a ten tým se posílí (lavička, záloha, útok a pryč s Džekem), můžeme být za rok ještě silnější.

Reagovat
Nuno čomes

Jedeš bullshit, prohrajeme si to maximálně sami.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Pinturicchio

Pogba prej hotovka, smlouva na 3 roky, 8+2, podpis příští týden.

Reagovat
stuff

By bola lakocinka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

presne

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Pipo123

K tomu Di Maria, nejakú posilu do obrany a budúci rok spravíte titul jedna radosť

Reagovat
Yanek

Raiola by mu vyjednal tak jednou tolik

Reagovat
Nuno čomes

Což je Škoda, vzhledem k tomu jak hotovy je.

Reagovat
GEGE

Taková almužna...Chudák Mino se musí v hrobě obracet

Reagovat
Salfovic

To je jako kdyby se mu vysrali na hrob.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Zark

Reagovat
stuff

Reagovat
milanista9

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
10

tohle právě bylo jeho přání na smrtelný posteli

Reagovat
Eldarion

Musíte ale dúfať vo "motivovaného" Pogbu to bude raketa.

Reagovat
Zark

dlouho jsem ho neviděl, jsem zvědav s kolika kily navíc se vrátí zpátky

Reagovat
Tomanatura

Hodne stesti s nim. Z jednoho nefungujiciho tymu do druheho.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pipo123

Fulham in chiusura per l'arrivo di Strakosha

Carnesecchi vuole la Lazio

Škoda Strakoshu, ten mi bude chýbať, ale keby ho nahradil ten Carnesecchi na ktorého idú dobré referencie tak by to bola možno dobrá náhrada.

Reagovat
pistacik11

Čo tam po albancovi, ale rodák mi vychytal postup a oni ho opäť tsk oddrbu

Reagovat
10

https://youtu.be/V9GfTahFMc4?t=156

Morata: "máme neuvěřitelné statistiky"

Chiellini: "žádná střela na bránu"

Morata: "trenér by na nás byl hrdý"

Reagovat
Pipo123

Reagovat
M11

Reagovat
Eichel

Reagovat
ED91

Reagovat
milanista9

Ten kurz na Juve

Reagovat
10

Chiello končí symbolicky s dresem od krve a bandáží na hlavě

Reagovat
M11

Neskutecne

Reagovat
stuff

Reagovat
ED91

Má nejaký zmysel ísť s Allegrim na lavičke do novej sezóny?

Reagovat
10

Nemá

Reagovat
Milan.B

Jak pre koho Napriklad mne by to nevadilo

Reagovat
Seydou Doumbia

koho jinýho místo něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si mohli nechat Pirla.

Reagovat
The Krupy

Kľudne aj Svena-Görana Erikssona.

Reagovat
ED91

Hocikto, kto má aspoň nejakú hernú filozofiu a vie ju pretaviť do hry. Príde mi, že Allegri jediné, čo vie ovplyvniť je určiť základnú 11 pred zápasom a potom čakať ako to dopadne.

Za celý rok nebolo vidieť žiadny herný posun.

Príde mi, že už pri prvom pôsobení v Juve to bol taký istý niemand len s tým rozdielom, že vtedy mohol ťažiť z Conteho práce a z toho, že mal suverénne najsilnejší káder v lige. Uhral síce 2 finále LM, ale už vtedy bolo vo vela zápasoch vidieť, že s týmto priposraným herným prejavom, nemáme v európe šancu.

Tak si človek mohol myslieť, že po odchode z Juve si dal “inšpiratívnu” pauzu od futbalu a on príde po 2 rokoch úplne s NIČÍM!

A aby som odpovedal aj konkrétne na tvoju otázku , tak Gasperini, Pochettino, ten Hag(ešte pred tým než ho ulovil MU), ZZ, Jardim

Reagovat
Seydou Doumbia

díky, alespon si dal nějaké jména...zajímavý jména

Reagovat
stuff

To je neuveritelne, co tam oblieka ten dres

Reagovat
Melchior

Hele hoši proč chodit do práce za lehce nadprůměrnou mzdu když můžu se stejnou oblíkat dres Juve a brát za to násobky? Rozdíl byste nepoznali

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje umírá poslední! Forza Inter! Forza Neroverdi!

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady. Snad to Sassuolo udělá zajímavé a nebude to 0:3 ve 20. minutě.

Forza Inter!!

Reagovat
sinter

Reagovat
mojmira

Reagovat
Shevchenko

tak ve 36. no

Reagovat
Eldarion

Forza Giampaolo!

Reagovat
LesyJePan

Forza Milan! Podme vyhrať posledné finále

Reagovat
maras93

Pome borciii

Reagovat
LesyJePan

Uz tak 3 goly sme mohli dat

Reagovat
bobis21

Na úvod zatím snad nejlepší výkon v sezóně, ještě to chce něco i proměnit

Reagovat
LesyJePan

Žiruuuuuuu !!!!!

Reagovat
10

Sassuolo na dovolený, Interisti běžte se radši projít ven

Reagovat
fRRR

GIROUUUUd

Reagovat
fero_hora

Reagovat
Zark

dvojté jesle

Reagovat
FORZAMILAN

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Yanek

Reagovat
EXoRcIsT

goooool

Reagovat
bobis21

3x mezi nohy, takový gól si zaslouží být rozhodující

Reagovat
lnterista

Na to AC se nedá dívat...nebo spíš na

Sassuolo...to je dno. Jakej rozdil proti anglicke...kéž by vyšla ta superliga. Jinak samozřejmě gratulace AC...nečekal jsem.

Reagovat
bobis21

Reagovat
10

Vždyť je to furt stejnej tým, kteýmu jste dávali sedmičky ještě s Jonathanem, co jste čekali?

Reagovat
lnterista

Čekal jsem aspoň trochu náboj...to že se na to Inter po gólů taky vykašle mluví za vše.

Reagovat
10

A ta anglická taky nic moc, když si Villa nechá dát za 5 minut z 0:2 na 3:2

Reagovat
lnterista

Ty voe

Reagovat
Savi

Jako Sassu nám to hooodně ulehčilo, nicméně ten počáteční tlak byl enormní a šlo vidět, jak moc AC chce. Doufal jsem, že takové nasazení bude, ale spíš jsem čekal svázanost pod tíhou okamžiku.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hentoho Maxime Lopeza by som vzal do Ríma.

Reagovat
10

Do Lazia? To je hráč jen na držení míče, jinak strašně limitovanej, zvlášť na tuhle pozici...(nejen) proto se AC dostává tak snadno do šancí a mělo jich už asi 15

Reagovat
Alberto Aquilani

Nemám ho moc nasledovaného v Sassuole, ale príde mi ako motorová myš, technicky tiež dobrý... v Marseille som ho vídaval hrať oveľa vyššie

Reagovat
10

Mezitím v PL Kukusevski 1+1 a Bentancur 0+2...tj stejně, jako předtím v Juve za asi 6 sezón

A Pep to možná zase domrdá

Reagovat
Zark

prodali jsme, jako vždy, ty správné

Reagovat
10

Kdyby to losovali, tak to vyšlo líp...

Reagovat
Rybinho85

Kulu je neskutečný. Čekal jsem, že se chytne, ale že bude potřebovat čas. Ale hrozně si sedli s Kanem a Sonem.

Reagovat
M11

Kulu mrzi.. Benta ne

Reagovat
10

asi tak...ale v tom našem fotbale by spíš skončil kariéru s depresema, než že by se dostal do takový pohody

Reagovat
M11

No prave

Reagovat
fRRR

Co to je za tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo solidně odchozené, těšil jsem se na fajn závěr sezony a kluci v zeleném z toho udělají frašku. Škoda.

Snad číňan neprodá úplně všechny co umí zatáčet aby pokryl své dluhy a příští rok se o to porveme znovu (a lépe!)

Reagovat
EXoRcIsT

neskutocny tlak to uz malo byt tak 4:0

Reagovat
PtákOhnívák

Sassuolo je naprosto odevzdaný, půlka kádru pozítří odjíždí na dovolenou... Co by se honili.

Reagovat
FORZAMILAN

Piča to jsou šance, mačkáme je jak citron, chtělo by to pojistku

Reagovat
Yanek

LM tempo

Reagovat
FORZAMILAN

.....cooling break....

Reagovat
10

Sassuolo si ho vyžádalo, mají naraženej soudek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
LesyJePan

Rafaa neskutocny

Reagovat
EXoRcIsT

Girouuuud Girouuuud

Reagovat
fRRR

YESSSSSS

Reagovat
FORZAMILAN

GIROOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
fRRR

Absolutne nechapu proc ty balony to Sassuolo neodkopava

Reagovat
smazaný uživatel

A je to.

Teď už nejspíš můžeme, Sassuolo by dnes neporazilo ani Vlašim, ne takhle rozjeté AC.

Takže - gratulace do červeného tábora. Zasloužený titul. Snad to bude příští rok opět s naší účastí a snad opět do posledního kola.

Forza Inter!!

Reagovat
Mihal

Reagovat
Kruth

Díky, krásným slušný komentář :-) letos to vážně bylo zajímavé. Vždycky když favoriti ztrácí body... Každopádně když kouknu na vytipované posily i to, co má Inter v mužstvu, nebál bych se o Vás

Reagovat
smazaný uživatel

Nebojím se o nás díky Marottovi.

Údajně ale máme na léto na přestupy -70M. Z toho se moc zlepšení vyčarovat nedá ... Prodej některé hvězdy, možná dvou, je takřka jistý. Snad to bude celé jinak ...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Yanek

Neskutečná energie

Reagovat
LesyJePan

Vybavené !

Reagovat
EXoRcIsT

Kesssie

Reagovat
Benfica

To Leão hraje takto casto?

Reagovat
fRRR

Je nas nejlepsi hrac v utoku, naprostou vetsinu sezony no. Navic kdyz hraje Sassuolo takhle, tzn otevrene, je to pro nej jak delany.

Reagovat
Benfica

Masaker je dnes.. len v AC ho vidim prvy krat nazivo

Reagovat
fRRR

On ma neuveritelnou fyzickou prezenci, rychlost, skvostnej dribling a zlepsil rozhodovani, i v prubehu sezony. Horsi je to proti zavrenejm obranam, kdy je za micem cela jedenactka, ale tam cely AC hodne pokulhava.

Reagovat
Benfica

Hej to som si vsimol uz skor, ked som ho videl hrat na vlastne oci na MS u20 tak bol ohromujici uz vtedy...

Reagovat
bobis21

Ano. A konečně začal přidávat i tu produktivitu a je radost ho sledovat.

Reagovat
Benfica

Tak snad si to udrzi, som rad ze sa presadil aj v AC

Reagovat
bobis21

A snad ho AC udrží

Reagovat
Benfica

Reagovat
fRRR

destrukce. diky Francku

Reagovat
Mrvinho

Leao

Reagovat
FORZAMILAN

SCUUUUUUUUUUUUUUUUDEEEEEEEEETOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
PtákOhnívák

Je to doma!!!!!

Reagovat
Pipo123

Pioli klobúk dole, tá súpiska mi vôbec nepríde na titul, neskutočná robota od neho

Reagovat
FORZAMILAN

Přesně

Reagovat
zurix_new

Reagovat
kbtk23

Už věřím v titul

Reagovat
Mihal

AC neskutocny valec, tak teda gratulacia do cervenej casti Milana. Uzite si to tento rok. Dufam ze potom zase dlho nie

Reagovat
fRRR

Mimochodem. Vsimnete si, ze s Krunicem na "trequartistovi" podava AC mnohem lepsi vykony, nez s Brahimem. Odvadi hroznej kus prace, musi se mu dat nova smlouva.

Reagovat
LesyJePan

Jednoznacne a Brahima poslat spät do madridu. Ja by som ho uz nebral ani za 10mega

Reagovat
Kruth

Pěkný postřeh. Ale nelámejme nad Brahimem ještě hůl. Ještě jednu sezonu bych mu dal. Každopádně jen v případě, pokud by neblokoval místo nějaké pořádné posile :D ten začátek sezony měl fakt skvělý tak třeba ho ještě nakopnou

Reagovat
LesyJePan

Ja uz mu moc neverim, ano zaciatok mal dobry, par zapasov sa mu podarilo. Ale potom uz len cista tragedia.

Reagovat
Zark

Reagovat
zurix_new

Gratulace AC, už není o čem prohráli jsme si to ve vzájemných zápasech.

A mají můj obdiv, že navzdory předpokladům se nesložili a dotáhli to do konce.

Globálně u nás spokojenost, posledních 5 sezón 4,4,2,1,2 což je návrat na špičku, letos jsem to po tom přestupovém období nečekal obhajobu, byť to samozřejmě nakonec mrzí.

Vidíme se příští sezónu, Forza INTER

Reagovat
Yanek

Takovou atmosféru venku jsem v životě neviděl

Reagovat
fRRR

Udajne je to 18 000 z 21 500 AC

Reagovat
FORZAMILAN

Dokážu si představit, co se děje v Miláně

Reagovat
sinter

gratulácia, AC sa s tým nebabralo

teším sa na prestupák, snáď budeme spokojný a nažhavený na ďalšiu sezonu.

PL je dnes dramatickejšia

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace AC, zasloužený titul. To jak jste zvládli ten závěrečný náročný los, klobouk dolů.

Reagovat
Panděvova ofina

Leao ať je jakej koliv, tak letos skoro sám vyhrál AC titul. Je momentálně pro AC nenahraditelný a myslím si, že by bez něj titul nedali. Problémem pro AC bude, až mu nějakej velbloudí ropnej klub zacinká pod nosem zlaťáky, protože svými výkony si o to jednoznačně říká.

Reagovat
Panděvova ofina

Jinak teda také gratuluji ke scudettu, letos jste si to zasloužili

Reagovat
10

Zapomínáš na to, že AC bude mít brzo novýho silnějšího majitele, takže to finančně nebude žádnej otloukánek...

Reagovat
Panděvova ofina

Co jsem četl, tak Investcorp už couvl a momentálně se spekuluje o nějaké společnosti RedBird. Jasně, AC finančně posílí, ale mám pocit, že samotnému Leaovi bude SA za chvilku malá.

Reagovat
Pipo123

Neviem ako to je teraz, ale nedávno som čítal že AC zaplatí za neho to odstupné na súde, 18 miliónov Sportingu. Leão im za to spraví službičku a podpíše novú zmluvu

Reagovat
fRRR

Ted je ten rozsudek v odvolani, tak se ceka jak to cely dopadne a asi i podle toho podepise (pokud podepise) novou smlouvu.

Reagovat
Deki

Gratulace AC k titulu. Nečekal jsem, že při tak složitém losu si budou počínat takto suverénně. Je vidět, že se hodně posunuli. Ale už to tady jistě mnohokrát zaznělo...

My sice můžeme poukazovat na neuspokojivé výsledky a hru v zimě (hlavně leden a únor byl strašidelný), spousta ztrát a nezvládnutých zápasů. Ten gólový půst si budu pamatovat dlouho. Ale já bych řekl, že titul jsme si prohráli v Bologni (achh... ten Radu možná doteď blbě spí). Takto promrhat mečbol Samozřejmě je otázka, jak bychom ten tlak, který doléhal na AC, zvládali s těmi třemi body navíc my. Ale to už je zbytečný řešit.

Sezonu hodnotím kladně. 2 trofeje (2x porazit ve finále Juventus), dobré světlo zanechané v LM, velké odchody na nás moc stop nezanechaly... V lize sice obhajoba nepřišla, ale před sezonou jsem si říkal, že budu rád za 3. místo. Tento způsob konce sezony sice trochu bolí, ale je to prostě zasloužené.

Pokud uděláme dobré mercato a hlavně zvýšíme trochu konkurenci na lavičce, na jejíž kvalitu prostě jinak dojedeš, tak se nové sezony vůbec nebojím.

FORZA INTER! FORZA CALCIO!

Reagovat
sinter

Reagovat
lnterista

Prohráli jsme si to v derby kdy jsme si ho nechali utéct, ale jinak souhlas.

AC zaslouženě.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Jajinek

Velká gratulace AC. Zcela zaslouženě. Užijte si to!

Reagovat
FORZAMILAN

Děkujeme a užijeme, byla to dlouhá doba....

Reagovat
10

Přál bych si, aby to Sassuolo v druhým poločase otočilo...a Inter remizoval s Dorií

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Yanek

Jinak Sassuolo kdyby si odpustilo tu mediální show v týdnu, tak se možná celé jedenáctce nerozklepou kolena jak nikdy. Ti pod takovým tlakem v životě nehráli. Naproti tomu hráči AC vypadají, jakoby je krmili jen syrovým masem.

Reagovat
10

o jakým tlaku mluvíš? vždyť to mají úplně u prdele...

Reagovat
Yanek

To moc nereflektuje slova Carnevaliho a Dionisiho, jak budou hrát na výhru

Reagovat
10

a co na to měli říct, když se jich určitě všichni v čele s Gazzetta dell'Inter ptali?

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
maras93

Až se tomu člověku nechce věřit po takový době. Před tím těžkým losem, těch posledních 5 zápasu, jsem čekal, že někde klopytneme, ale překvapili mě neskutečně. Rafa výbornej, ale stejně tak zbytek týmu. PARÁDA!

Reagovat
GEGE

Pošli tam Ibru Stefano...I kdyby to měl jen odchodit

Reagovat
bobis21

Na závěr přijde, ale teď stahovat Girouda by k němu bylo dost hnusné.

Reagovat
fero_hora

A mozno aj romagnoliho. Nech sa rozlúči

Reagovat
fRRR

Jak je to s LM? Kdo vyhraje titul, je automaticky v prvnim kosi? Protoze to by mohlo AC hodne pomoci.

Reagovat
Deki

Audero to dneska dobře zamknul

Reagovat
Pipo123

Tak on patrí dlhodobo k najlepším brankárom súťaže

Reagovat
lnterista

Hlavně ať to není poslední zápas Barelly nebo Bastoniho.

Reagovat
fRRR

Ty nesmite pustit, to uz radsi Lautara ne?

Reagovat
lnterista

Kdokoliv ale ty dva ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan se rozloučí gólem.

Reagovat
LesyJePan

Kde myslis skončí?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem o zájmu Chelsea, pak i Juventusu (což doufám neklapne). Tu Chelsea bych mu přál.

Reagovat
10

na mě to spíš působí jako dost vokatej nátlak na prodloužení od Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, ale pak mi řekni k čemu je tam Gosens.

Reagovat
10

myslíš ten Gosens, co od září odehrál dohromady asi 80 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to v létě zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nova nevysílá boj o záchranu v SA?

Reagovat
Pipo123

Predpokladáte že o hráčov Šašoula bude v lete boj?

Reagovat
10

těžko říct, jestli boj, spíš si je možná ty týmy rozeberou bez boje

úplně neočekávám, že by někoho z těch hráčů chtěl třeba někdo z PL, jako tomu bylo v případě Locatelliho minulou sezonu...možná tak o Scamaccu

Reagovat
Pipo123

Ja som práve trošku skeptik a moc nefandím tomu nadšeniu okolo ich hráčov, navyše cena obrovská.

Reagovat
10

já taky ne, vždyť jsme to nedávno řešili - https://www.eurofotbal.cz/clanky/-551537/?forum=1#p13277097

Reagovat
fRRR

Reagovat
Pipo123

Reagovat
GEGE

Ja teda doufam,ze dotahnem toho Berardiho...neni to sice uplne extratrida ale nikoho dostupnejsiho na prave kridlo ted nevidim...

Reagovat
10

Bernardeschi bude určitě dostupnější...ale je to Bernardeschi

Reagovat
GEGE

ta chodicí mrtvola ať jde jinam

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
10

Proč sorry? Prostě to jen zase nedal, no... škoda

Reagovat
M11

Bral bych Scamaccu.. tam vidim obrovsky potencial, kdyz ho bude umet tym vyuzit naplno..

Reagovat
10

to já taky, ale s Dušanem je to nereálný...nejvíc to vypadá na Raspadoriho, kterýho bych chtěl z těch jmen skoro nejmíň

Reagovat
M11

Jj.. s Dusanem to pada.. ja se zasnil ze by mu Scamacca delal backup

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku padá, s Džekem se snad do další sezony nepočítá, tak bych Scamaccu bral všema deseti. Dybala může jít do AS kam ho láká Totti.

Reagovat
smazaný uživatel

Edina je těžké vystrnadit

Jinak Totti bude s Dybalou nějaké charitě, nejspíš prohodí pár slov, logicky ho bude Franta přemlouvat, ale není to jak se zdá z médií, že by ho tam jel přemlouvat. Oni se mají vzájemně moc rádi, ale Dybala se nebude rozhodovat podle romantických vizí o nástěnných malbách v nadživotní velikosti v ulicích Říma a naivní představy o Scudettu díky jedinému hráči, s Mourinhem, po 23 letech.

Scamacca by v AC/Interu začal příští sezonu sérii deseti dvacetigolových sezon v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Scamacca by měl být priorita pokud bude za rozumný peníze. Jinak poslat Caiceda pryč, Correu klidně taky pokud přijde Dybala (četl jsem o nějakym možnym dealu s Atletikem De Paul x Correa) a pokud se nepodaří zbavit Džeka, tak z něj udělat holt 3. útočníka. Jinak nepopulárně řeknu, že bych neprodloužil Ivana a zapracoval Gosense (backup Dimarco), De Vrij má rok do konce smlouvy, takže asi poslední šance ho prodat pokud neprodlouží. No a v neposlední řadě doufám, že se podepíše letošní nejlepší obráce SA - Bremer. Těším se na přestupák

Reagovat
smazaný uživatel

De Paul je výborný hráč, pomohl by každému týmu z top 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan i Inter by měli zkusit Scamaccu, jinak půjde ven, Fratessi snad do AS, hodně se píše o Lopezovi, ale uprimne nevím, kdo by ho mohl vzít aby zapadnul.

Reagovat
Pipo123

Lazio reach a 4-year agreement for Inter’s Matías Vecino

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho místě bych se bál, že ho berete jen proto, abyste ho mohli mučit za ten rozhodující gól v přímém zápase o LM

Reagovat
fRRR

Ibra skoda

Reagovat
RickNash

Pokud Cagliari vyhraje a Salerno remizuje, tak padá Salernitana?

(vzájemné zápasy dopadly oba 1:1 a Salernitana má horší skóre)

Reagovat
Yanek

Grazie Alessio

Reagovat
GEGE

Tak co loučení Romagnoliho?

Reagovat
Pipo123

Do Lazia pyčo

Reagovat
10

já se obávám, že půjde do Juve

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Zark

Pioli

Reagovat
10

Peluso ještě hraje?

Reagovat
GEGE

PIOLI IS ON FIRE!!!PIOLI IS ON FIRE!!!PIOLI IS ON FIRE!!!

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
10

podruhý za sebou to Milanistům musí vyhrát Juventino

Reagovat
FORZAMILAN

Dida

Reagovat
LesyJePan

Vidiet Turka so sklonenou hlavou po zaverecnom hvizde je na nezaplatenie pocit

Reagovat
Kruth

na něj jsem si dneska vzpomněl hodněkrát :D

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Zark

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fero_hora

Reagovat
Morgue

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
KingMaster13

Campioni d´Italiaaaaaaa Je to tam, grazie ragazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud se povedl, ta bojovnost a motivace. Trefa do černýho oproti Džekovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

je vidět, že s tím AC nemá zkušenosti...hráči Juventusu by utekli do šatny už v 85. minutě

Reagovat
LesyJePan

Videl som teraz city a tam to hlavne po organizacnej stranke bolo uplne o niecom inom kazdeho hraca vyprevadilo 10 bodyguardov. Tu ani jeden nikde

Reagovat
10

ne, tam fakt nikdo nebyl...podle mě šlo s Leaem do šaten tak 2 tisíce fanoušků

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Pipo123

V talianskej lige nie sú prachy na rozhodcov a nie to ešte na bodyguardov

Reagovat
LesyJePan

Tak ale hanba, som sa normalne bal ze nejakeho hraca tam podupú

Reagovat
Zark

Ale ten Messias z páté ligy šampionem Itálie

Reagovat
10

jemu, Ibrovi a Florenzimu to přeju nejvíc

Reagovat
Zark

na druhé straně, věřili jsme, ale přesto ten Inzaghi to přecejenom dokázal

Reagovat
GEGE

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Nám to nevyšlo, tak teď alespoň Salernitana

Tam to bude na tribunách hotové peklo.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
LesyJePan

Snad to daju

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Salernitana

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace, červenočerní zasloužený mistr ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo link na Salernitanu? 02 zradilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Zark

ale jo, ac dobrý tym i vedeni.. zavist

Reagovat
LesyJePan

Ibra je to boh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele