Serie A - souhrn 36. kola: Nic nového v boji o Ligu mistrů

11.05.2021, 22:39, aktualizováno 13.05.2021, 22:40
Komentáře a souhrny
Ante Rebić (© AFP)
Stoprocentní jsou v tomto kole týmy bojující o Ligu mistrů. Juventusu k posunu do první čtyřky nepomohla ani výhra nad Sassuolem, Atalanta totiž neměla problémy s Beneventem, Neapol rozprášila Udinese a AC Milán zostudil Turín, tři body v samém závěru navíc utrhlo také Lazio...

FC Crotone - Hellas Verona 2:1

13.05.2021 20:45

Góly: 2. Adam Ounas, 75. Junior Messias - 87. Salvatore Molina (vl.)

Crotone sice se záchranou počítat nemůže, ale dnes večer přeci jen odvedlo dobrou práci. Poradilo si totiž s návštěvou z Verony a odlepilo se od posledního místa. Výhru mu zajistily trefy Adama Ounase a také Juniora Messiase.

Hellas opět zklamal. Není divu, že trenér Ivan Jurić dostal od hlavního arbitra Massimiho v závěru červenou kartu za to, jak se negativně vyjadřoval, protože to, co viděl na hřišti, ho muselo frustrovat. Ale pojďme od začátku. Už ten ho musel dost naštvat. Simy se zbavil bránícího protivníka na hraně pravidel, předložil míč Adamu Ounasovi a ten ranou do protipohybu překonal mladého Chorvata Iva Pandura - 1:0.

Chorvatský brankář si musel o chvíli později poradit i s atakem Messiase, ale vše vyřešil díky rychlému vyběhnutí. Cigarini se posléze prezentoval velmi dobrou střelou, která jen o kousek minula Pandurovu tyč. Ze strany Hellasu opět velmi mdlý výkon.

Po změně stran sice trenér Jurić poslal na hřiště čerstvé síly, ale na hře jeho mužstva se to nijak výrazně neprojevilo. Domácí se dopustili několika faulů, které sudí přešel, což srdečnímu tepu Juriće taky neprospělo. A opravdový infarkt se o něj musel pokoušet v 75. minutě, kdy Ounas předběhl dva obránce a naservíroval míč na penaltě čekajícímu Messiasovi - 2:0.

Hellas se v ofenzivě prakticky na nic nezmohl a jediný gól, který zaznamenal, si domácí dali sami. Tři minuty před koncem si Salvatore Molina centr od rohového praporku nešťastně hrudí sklepl do vlastní brány.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Benevento Calcio 2:0

12.05.2021 20:45

Góly: 22. Luis Muriel, 67. Mario Pašalić

Atalanta si poradila s Beneventem, jehož šance na záchranu zase o dost klesly. Do sítě brankáře Montipa se postupně trefili Luis Muriel a Mario Pašalić. Beneventu naopak moc nepomohlo vyloučení obránce Caldiroly.

Benevento sice bojuje o záchranu, ale dnes večer mělo snad nejtěžšího soupeře ze všech týmů na chvostu tabulky. A od prvních minut bylo vidět, že tým trenéra Inzaghiho bude tahat za kratší konec. V osmé minutě ho po ráně nahrávce Muriela na nabíhajícího záložníka Pessinu zachránila jen nepřesnost domácího záložníka.

Ta ale netrvala zase tak dlouho. Ve 22. minutě totiž Ruslan Malinovskyj udržel na zádech svého strážce, což mu dovolilo poslat míč do běhu nabíhajícímu Luisi Murielovi. Zkušený kanonýr kopl šajtlí do míče a učinil Montipa neschopným jakéhokoli zákroku - 1:0.

Toho mohl ještě několikrát pokořit jak Muriel, tak Malinovskyj. Ale ani jednomu se to do konce první půle nepovedlo. Benevento se snažilo Atalantu znervóznět snad jen střídáním, protože na hřišti mu to absolutně nevycházelo. A když se pak v 67. minutě trefil po náběhu do vápna z rychlé kombinace ještě Mario Pašalić, bylo o vítězi rozhodnuto.

Střídající Mirančuk pak napálil přímý volný kop jen do zdi a Beneventu moc nepomohla ani minuta 82., ve které se nechal úplně zbytečně vyloučit Luca Caldirola. Mezi první a druhou kartou pro něj přitom uplynuly jen dvě minuty.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Janov CFC 0:2

12.05.2021 20:45

Góly: 13. Davide Zappacosta, 61. Gianluca Scamacca

Bologna toho doma moc nepředvedla a všechny tři body si z jejího hřiště odváží lepší Janov. Grifové byli po celý zápas lepší a ke třem bodům jim pomohly zásahy Zappacosty se Scamaccou.

Janov se snažil od prvních momentů. Eldor Šomurodov si z levé strany krásně navedl míč na hranici velkého vápna, ale technickou střelou daroval snadný zákrok brankáři. Ve 14. minutě už to šlo s Bolognou z kopce. Davide Zappacosta totiž dostal míč na kraji vápna a nikým neobtěžován vypálil do protipohybu brankáře Ravaglii - 1:0.

Velkou šanci Felsinei měl na hlavě Riccardo Orsolini, který zakončoval povedený pas od Barrowa, jenže sledoval, kterak Perin famózním zákrokem posílá jeho zakončení nad bránu. Do konce poločasu se ještě několikrát do šance dostali Mussa Barrow s Goranem Pandevem, ale ani jeden gól nedal.

Rozhodující pro celé utkání se stala situace z 61. minuty. Danilo totiž zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí nařídil penaltu. K ní se odvážně postavil mladík Gianluca Scamacca a nemýlil se. Olsen ani na druhé straně útočník Pjaca své šance nevyužili, takže skóre zůstalo stejné.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Juventus FC 1:3

12.05.2021 20:45

Góly: 59. Giacomo Raspadori - 28. Adrien Rabiot, 45. Cristiano Ronaldo, 66. Paulo Dybala

Fotbalisté Juventusu zvládli napravit víkendové selhání s AC Milán a po výhře 3:1 si udrželi naději na Ligu mistrů. Dvě kola před koncem ale platí, že nemají situaci ve svých rukou, zvláště když všichni tři konkurenti přesvědčivě vyhráli. Stará dáma se mohla i na Mappei Stadium dostat do problémů, ale domácí neproměnili pokutový kop.

Juventus to bude mít ve zbytku sezony už hodně složité. Musí zkrátka doufat v zaváhání Neapole popřípadě Atalanty s milánským AC, ale prostor se výrazně zmenšil, protože do konce Serie A zbývají už jen dvě kola.

Na Sassuolu museli Pirlovi svěřenci bezpodmínečně zvítězit, ovšem začátek zápasu nebyl úplně podle jejich představ. V 16. minutě totiž špatně zasáhl při obraném zákroku Bonucci a Sassuolo mělo k dispozici pokutový kop. Domenico Berardi tíhu okamžiku neunesl a legendární Gigi Buffon mu penaltu chytil. Nutno podotknout, že Berardi jí kopl opravdu bídně. Rozhodně to byl zlomový moment celého utkání.

A pak se to začalo Sassuolu sypat. Adrien Rabiot si ve 28. minutě navedl balón ke střele a křižnou ranou levačkou k tyči nedal Consiglimu příliš šancí úspěšně zasáhnout. Juventus se dostal do vedení a svůj náskok ještě do přestávky navýšil. Cristiano Ronaldo si výborně zpracoval těžký balón, zároveň se zbavil bránícího protihráče a přízemní střelou v klidu zakončil - 2:0. Pro hvězdného Portugalce to byla už 28. ligová branka v této sezoně.

Domácí trenér Roberto De Zerbi se rozhodl zareagovat na nepříznivý výsledek až v 56. minutě trojím střídáním a okamžitě to přineslo svůj výsledek. V dobré formě hrající Giacomo Raspadori si na hranici šestnáctky rychle narazil s Locatellim a zpoza vápna překonal Buffona.

Sassuolo se radovalo z kontaktní branky pouhých sedm minut, než se dostal do samostatného úniku Paulo Dybala a tváří v tvář Consiglimu nezaváhal. Stará dáma pak chtěla utkání co nejrychleji rozhodnout čtvrtou brankou, ale měla smůlu i proto, že Ronaldo pálil do tyče. Závěr zápasu už favorit jenom dohrával a výsledek 3:1 dovedl do zdárného konce. Bohužel pro něho přišly špatné zprávy z jiných trávníků, protože všechny týmy v první čtyřce nezaváhaly. Dobrá zpráva přišla i pro Sassuolo, protože porážka AS Řím ho nechává ve hře o Evropskou konferenční ligu.

Více informací k zápasu

Turín FC - AC Milán 0:7

12.05.2021 20:45

Góly: 19. Theo Hernández, 26. Franck Kessié, 50. Brahim Díaz, 62. Theo Hernández, 67. Ante Rebić, 72. Ante Rebić, 79. Ante Rebić

O víkendu tři fíky Juventusu, teď šest do sítě turínského FC. Milánská dvojnásobná návštěva metropole Piemontu byla velice úspěšná a dvě kola před koncem už je Liga mistrů velmi blízko. Rossoneri vykročili za vítězstvím už v prvním poločase, kdy se trefili Theo Hernández a Franck Kessié. Po změně stran bylo dílo dokonáno, když Sirigua překonali i Brahim Díaz, znovu francouzský krajní obránce Hernández a hattrickem Ante Rebić.

AC Milán měl ve středečním zápase potvrdit víkendové vítězství na půdě Juventusu a pokud měli někteří jeho fanoušci obavy, mohli se už v průběhu prvního poločasu výrazně uklidnit. Po poměrně nudném začátku přebrali Rossoneri otěže zápasu a do šaten dvakrát udeřili, a to bez zraněného Zlatana Ibrahimoviće.

V 19. minutě spustil kanonádu křižnou střelou k tyči Theo Hernández a hned vzápětí tu byla šance na druhý gól, ale hlavičku Kessiého vytěsnil Sirigu. Druhý gól stejně přišel a to velice rychle. Lyanco fauloval v pokutovém území Castilleja a nařízenou penaltu s klidem proměnil Franck Kessié. Mimochodem záložník Pobřeží slonoviny o víkendu proti Juve penaltu zazdil, přesto našel odhodlání postavit se k "puntíku" znovu.

Každopádně rychlým vedením o dva góly se Milánští dostali do laufu a Turín to měl od té chvíle nesmírně složité. Třetí gól v průběhu prvního poločasu vstřelil Calabria, ale radost mu překazil velice těsný ofsajd. FC Turín se mohl dostat zpět do zápasu, AC mu to hrubkou Calhanoglua nabídlo, ale Donnarumma výtečným zákrokem ukázal, proč si své služby cenní tak vysoko. Stefano Pioli mohl být s průběhem prvního poločasu na výsost spokojen. Horší to bylo u jeho protějšku Davide Nicoly.

Jakékoliv plány Granaty na kontaktní gól Milánští rozcupovali rychlou brankou na začátku druhého poločasu. Kessié vybojoval balón a předložil jej Brahimu Díazovi, který okamžitě trefil cíl. Defenzíva domácích se pak sesypala jako domeček z karet a AC Milán vstřelil další čtyři góly.

V 62. minutě zakončil lahůdkovým přehozem Rebićovu akci opět Theo Hernández a za dalších pět minut už se prosadil sám chorvatský útočník. Střídající Krunić si ho všiml úplně volného, adresoval mu přihrávku a Rebić chladnokrevně zakončil. Tím započal svůj náběh na hattrick. Už na 6:0 zvyšoval Rebić do prázdné branky po Leaově přihrávce a neexistující obrana Turína inkasovala sedmý gól v 79. minutě, když se opět prosadil Rebić.

Výsledek byl pro Turín velice krutý, ovšem zasloužený. Směrem dopředu nepředvedli domácí vůbec nic a jejich defenzíva jakoby vůbec neexistovala. Sudí Guida se nakonec rozhodl nenastavovat ani minutu a tím zkrátit turínské utrpení. AC Milán si po další výhře pojistil třetí místo a je už krůček od návratu do Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Parma Calcio 1:0

12.05.2021 20:45

Góly: 90+5. Ciro Immobile

Lazio mělo namále stejně jako mnoho majitelů tiketů, protože ještě v nastaveném čase hrálo s Parmou bez branek. Jenže asi žádný tým v calciu nezvládá závěry utkání tak jako Lazio, což se potvrdilo i dnes. Ciro Immobile může za to, že deprese se v Parmě ještě víc prohloubila.

Proti Parmě, která měla už dávno jistý sestup, šlo Lazio do zápasu v naprosté pohodě. A od prvních minut svého soka jasně přehrávalo. V deváté minutě se poprvé blýskl Luis Alberto, který švihl nohou do míče a poslal jej asi půl metru vedle tyče! Kdyby mířil přesněji, zkamenělý Sepe by neměl nárok.

O chvíli později se Alberto proměnil v asistenta, když po rychlém brejku vyslal do šance Cataldiho. Ten sice dobře mířil, jenže pouze do středu. Brankář Sepe tak bez větších potíží dokázal jeho ránu vykrýt. Po půlhodině hry bylo Luise Alberta pořád všude plno a tentokrát mu radost z oslavy gólu zkazilo břevno!

Do konce první půle se ještě několikrát dostal do šance jak Alberto s Patricem, tak i Brunetta na druhé straně. Jeho ránu si ale vychutnal pohotový brankář Strakosha. Obrovskou šanci hned na úvod druhé půle spálil Vedat Muriqi, který prakticky sám před Sepem pálil jen do něj. O minutu později do hry zasáhl VAR. Gagliolo totiž fauloval Lazzariho a sudí pískal penaltu, ale pak mu VAR napověděl, že k faulu došlo ještě před šestnáctkou.

Na druhé straně pomohla pohromu Lazia odvrátit tyčka po ráně Brunetty. Lazio se stále nemohlo dostat do vedení a postupem času už bylo dost frustrované vlastní nepřesností. A když už se hrála poslední pátá minuta nastavení, pomohlo mu štěstí. Balon se před bránou Sepeho několikrát odrazil, tři obránci Parmy jej postupně napálil do sebe navzájem a míč se dostal k Immobilemu. Ten už se z dvou metrů nemýlil - 1:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AS Řím 3:1

12.05.2021 20:45

Góly: 11. Marcelo Brozović, 20. Matías Vecino, 90. Romelu Lukaku - 31. Henrich Mchitarjan

Inter Milán protáhl svou sérii výher o další zápas, tentokrát doma na San Siru pokořil hosty z Věčného města. Těm dal tři branky a předvedl další vyzrálý výkon, byť utkání vypadalo vyrovnaně. Antonio Conte oslavil jubileum tím nejlepším možným způsobem.

Trenér Conte se usadil na lavičku Interu posté a doufal, že tohle poměrně důležité jubileum oslaví třemi body. A od začátku bylo jasné, že jeho tým absolutně nic nevypustí, ani dnes, ani do konce sezony. Římané sice nehráli špatně a dostávali se i v prvních minutách dostatečně blízko soupeřově bráně, ale góly stříleli domácí.

Už v desáté minutě Inter roztáhl hru do křídla, kam si nabíhal Matteo Darmian a před sebou měl někdejšího interistu Santona. Že ho bez potíží odstrčí od míče Romelu Lukaku, který to u většiny soupeřů zvládá jen pohledem, to se dalo čekat. Ale že to zvládne i Darmian, to už vypadalo dost zvláštně. Každopádně Darmian nahrál na Marcela Brozoviće a ten se - absolutně nebráněn - v pohodě trefil.

Vše se ještě zhoršilo v minutě dvacáté. To se za dlouhým nákopem hnal Romelu Lukaku a dostihl ho u vápna. Pak mu stačilo obelstít mladíčka Darboa a nahrát do druhé vlny nabíhajícímu Vecinovi. No jo, když se ze všech hráčů na hřišti vrací k bráně AS nejrychleji hlavní rozhodčí, tak se o obraně nedá moc mluvit.

Inter jasně dominoval a AS mělo jen takové náznaky šancí. Až ve 31. minutě se mu zablýsklo na lepší časy. Na rychlou nahrávku do vápna reagoval nejlépe Henrik Mchitarjan, který z voleje dokázal propálit rezervního brankáře Radua a jeho šance na setrvání i pod Mourinhem zase trochu stouply - 2:1.

Interu se plány přeci jen trochu zkomplikovaly, když musel střídat Alexis Sánchez, ale Lautaro Martínez byl náhradou více než zdařilou. Do druhé půle se v hostujícím dresu vměstnal i El Shaarawy, který, pravda, ofenzivu AS přeci jen trochu pozvedl. Mnohem veseleji mohlo u giallorossi být v 57. minutě, kdy jen tyč zabránila AS slavit třetí branku. Džeko dostal parádní míč do vápna a otočil se kolem obránce, jenže nastřelil jen brankovou konstrukci.

Dvacet minut před koncem utkání se k hlavičce uvnitř vápna Interu dostal naprosto nehlídaný Bryan Cristante, odchovanec konkurenčního AC. Jenže jeho hlavička mířila těsně vedle tyče. Přímý volný kop zase Ashley Young namířil nad. Mimochodem, tenhle chlapík je prvním Angličanem v historii Serie A, který vyhrál jak anglickou tak italskou ligu. Pak odešel i mladíček Darboe, který se ani mezi hvězdami (sám bere "ubohých" 50 tisíc eur ročně!) neztratil.

Branka však přeci jen jedna ještě padla. A postaral se o ni rozhodující hráč celé sezony, Romelu Lukaku. Inter předvedl v 90. minutě další smrtící kontr tažený Hakimim, který nesobecky předložil míč Belgičanovi a ten se v těchto pozicích nemýlí.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Spezia Calcio 2:2

12.05.2021 20:45

Góly: 32. Valerio Verre, 80. Keita Baldé - 15. Tommaso Pobega, 73. Tommaso Pobega

Spezia předvedla v Janově velmi dobrý výkon a ukázala, že o záchranu se hodlá rvát až do konce ligy. Perfektní večer prožil zejména Tommaso Pobega, autor dvou branek. Jenže na obě dvě dokázala domácí Sampdoria odpovědět.

Spezia hrála o hodně, přeci jen jí patří až 17. příčka. A na utkání se Sampdorií to bylo jasně znát, protože hosté se na svého slovutnějšího soupeře vrhli s plnou polní. V osmé minutě hlavičkoval mladý útočník Piccoli těsně nad Auderovu bránu a to bylo jen varování. Patnáctá minuta už totiž domácí zchladila. Salvador Ferrer nacentroval míč před bránu, tam jej Farías posunul hlavou volnému Tommasovi Pobegovi a mladý záložník v pohodě skóroval.

A Spezii to nestačilo. Farías pálil o chvíli později těsně nad břevno a další gól Roberta Piccoliho nebyl pro ofsajd správně uznán. Stejná věc se pak stala i Sampdorii, když po Gabbiadiniho tyčce skóroval do opuštěné brány Valerio Verre. S tím rozdílem, že tady zasáhl VAR a jeho původně zrušený gól uznal!

Druhá půle byla ještě zajímavější. Po ráně Ferrera uháněli domácí Námořníci do brejk, který poslal míč k Fabiu Quagliarellovi. Jenže ten pravačkou rozpohyboval jen boční síť za Ivanem Provedelem. Ten pak sledoval, jak si Keita Baldé obhazuje obránce Terziho a pálí těsně vedle tyče. Obrovskou hrubku pak vytvořil Farías, který zakončoval po přečíslení a nesobecké nahrávce Gyasiho do prázdné brány, jenže trefil tyč!

Spezii to v tu chvíli zas tak vadit nemuselo, protože o tři minuty později Bastoni vymyslel průnikovou nahrávku na Tommase Pobegu a produkt AC Milán si vedl skvěle. Obhodil si Yoshidu a krásnou ranou na vzdálenější tyč pokořil i Audera. Jenže poslední slovo měla Doria. Spezia závěrečný tlak soupeře neustála, ránu Quagliarelly odrazila hostující obrana jen k Yoshidovi, který sklepl míč Keitovi Baldému. Mladý útočník pak snadno napálil míč pod břevno - 2:2.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 0:0

12.05.2021 18:30

Góly: -

Podvečerní utkání na Sardinii žádnou branku nenabídlo a co hůř, nenabídlo ani žádnou větší šanci. Prostě nudné utkání dvou téměř zachráněných týmů.

Fiorentina přijela na Sardinii pro všechny tři body a hodlala se opět spoléhat na mladého střelce Dušana Vlahoviće, který Fialky zvlášť v tomhle roce gólově neuvěřitelně táhne. Vzhledem k nutnosti vyhrát u obou týmů se dal očekávat hodně atraktivní duel. Jenže v tomhle ohledu zklamal.

Dlouho to trvalo, než jsme se dočkali nějaké záživnější, přímočařejší akce. Fialky sice na hřišti jasně dominovaly, ale když už to vypadalo na zajímavé zakončení, buď jim nevyšla finální fáze, nebo zasáhla obrana před brankářem Cragnem. Zajímavější šance se otevírala ke konci poločasu před Pedrem, jenže toho v klíčovou chvíli zradilo zpracování.

Nudná podívaná pokračovala i po změně stran. Hra se sice přelévala z jednoho konce hřiště na druhý, ale bez jakéhokoli zakončení. Ani po nástupu Castrovilliho s Callejónem se situace nijak nezlepšila. A tak to šlo dál a dál. Snad až v 89. minutě se blízko první brance ocitl před chvílí střídající Alberto Cerri, jenže balon mu v poslední chvíli odpálil od nohy obránce Igor.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Udinese Calcio 5:1

11.05.2021 20:45

Góly: 28. Piotr Zieliński, 31. Fabián Ruiz, 56. Hirving Lozano, 66. Giovanni Di Lorenzo, 90+1. Lorenzo Insigne - 41. Stefano Okaka

To byl nářez! Udinese se domů vrací ze stadionu Diega Maradony jako zpráskaný pes, protože od domácího celku dostalo hned pět branek!

Od duelu mezi Neapolí a Udinese se čekala ofenzivní podívaná, na čemž si oba trenéři dost zakládají. A od prvních minut bylo jasné, že tenhle zápas bezbrankovou remízou neskončí. Insigne hodně spolupracoval s Lozanem a tohle duo cvičilo s hostující obranou.

Už ve 13. minutě se málem jako první hráč zapsal do střeleckých statistik Giovanni Di Lorenzo. Centrovaný míč totiž urostlý Bakayoko posunul na zadní tyč, kam si nabíhal právě italský reprezentant, jenže ten ve skluzu pálil vysoko nad bránu! Přesně 28. minut jsme čekali na první gól.

Neapol má totiž ve svém kádru útočníka s ohromným potenciálem a sebevědomě hrající Osimhen byl strůjcem první trefy. Naběhl si do vápna, obtočil se kolem svého strážce a vypálil do Mussa. Ten dokázal jeho ránu vyrazit jen k nohám dobíhajícího Piotra Zielińského, který poslal domácí do vedení.

O pouhé tři minuty později Neapol definitivně zlomila odpor "Zeber". Když dáte dostatek prostoru a času Fabiánu Ruizovi, většinou si koledujete o pořádný průšvih. Dnes to nebylo jiné, Ruiz zpoza vápna namířil střelu fantasticky do šibenice a Musso se natahoval marně.

Udinese vykřesalo jiskru naděje ke konci poločasu, když si balon ve vápně vzal pod patronát Stefano Okaka a nenechal si ho nikým vzít. Pak se otočil a napálil míč mimo dosah Mereta. Jenže po deseti minutách od startu druhé půle bylo zase všechno jinak. Zdlouhavá až laxní rozehrávka hostí u vlastního vápna vedla k chybě brankáře Mussa, který nahrál přímo do nohy Hirvingu Lozanovi, jenž i přes mírné klopýtnutí propálil Mussa - 3:1.

Se čtvrtým přídělem přispěchala Neapol podobně rychle jako v první půli. Psala se 66. minuta, když po rohovém kopu hlavičkoval stoper Manolas jen do Mussa, od nějž se balon odrazil k dobíhajícímu Di Lorenzovi. Toho nikdo z hostí nebránil dostatečně a Di Lorenzo se konečně už dočkal trefy.

Další mohl přidat kapitán Insigne, jenže jeho technický pokus skončil pouze na břevně! Přesto se Insigne gólu přeci jen dočkal. V nastaveném čase se totiž dostal jako první k odražené střele a napálil ji vší silou za záda dnes už velmi deprimovaného brankáře Mussa.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán36277282:3188
2.Atalanta Bergamo36229586:4275
3.AC Milán36236772:4175
4.SSC Neapol36234983:4073
5.Juventus FC36219670:3572
6.SS Lazio352141061:5167
7.AS Řím361771264:5658
8.US Sassuolo3615111059:5556
9.UC Sampdoria361371648:5446
10.Hellas Verona3611101543:4543
11.Bologna FC3610101648:5940
12.Udinese Calcio3610101641:5240
13.ACF Fiorentina369121547:5739
14.Janov CFC369121543:5439
15.Cagliari Calcio36991843:5836
16.Turín FC357141448:6435
17.Spezia Calcio368111746:6935
18.Benevento Calcio367101938:7331
19.FC Crotone36632744:9121
20.Parma Calcio363112238:7720

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (100)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Musso sa pri tom treťom góle zahral na Handanoviča

https://www.youtube.com/watch?v=ePci_sIKIyQ

Reagovat
Tomanatura

Napoli, Rino

Reagovat
GEGE

Doufám,že ADL Rina podrží na další sezonu.

Reagovat
Petrinho17

No práve Rino chce sám odísť

Reagovat
10

ADL si to s ním očividně dost posral, když mu v zimě nechtěl dát novou smlouvu, nevěřil mu...a on teď dost možná udělá 2. místo a hraje parádní fotbal

Reagovat
Pipo123

Do Lazia za Inzaghiho

Reagovat
10

Píše se, že je hotovo do Violy, ale tomu se mi nechce věřit...

Reagovat
Largo

No zase z tech moznosti mi to prijde jako velmi realny. Zvlast vzhledem k tem ambicim Commissa, co furt krici do sveta. To pro nej bude klidny misto, kde mu majitel bude verit a pokusi se mu sehnat vytipovany hrace...

Reagovat
Slavia10

Proc chceš pryč Inzaghiho?

Reagovat
GEGE

Je to škoda tohle spojení se mi dost líbí... jít do Violy v tomhle stavu je teda docela šílená výzva...i když,udělají povedené mercato a může se to zase otočit...

Reagovat
Largo

ADL mu mel uz davno prodlouzit smlouvu. Fakt sem necekal, ze se Neapol a hlavne spis Gattuso takhle zvednou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Útok Neapole , jenom o gól za Atalantou (i když se zápasem navíc)

Reagovat
smazaný uživatel

Večer budou o 7

Reagovat
Milan.B

Rino

Reagovat
bobis21

2 zápasy v Turíně, 2 výhry, skóre 10:0. Nakonec ta LM snad fakt bude

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

To je krásny pocit vychutnávať si tieto zápasy so scudetto vo vačku.. A popíjať pivko

Reagovat
Visca el barca

Juve bude opravdu bez lm. AC pokud se nemýlím stačí jedna výhra a je to tam. Napoli má lehčí los. No to Cristianko pěkně zdrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

AC hraje ještě v Bergamu a tam nevyhraje. Horší kdyby se dohodli na remíze, to by byl Juve z kola ven

Reagovat
10

Ten poslední zápas bude úplně jedno, AC i Bergamu stačí 3 body teď o víkendu a jsou v LM. "Naděje" je přes Neapol, ale ta hraje v takový formě, že je dost naivní si myslet, že prohraje ve Fiorentině (která se určitě bude snažit podobně jako Toro, aby pomohla největšímu rivalovi ) a s Veronou, navíc ani Juve 6 bodů neudělá. Prostě příští rok EL, to je realita.

Reagovat
DelPiero137

0:7 sa v SA len tak nevidi

Reagovat
10

Já si jich vybavím docela dost, zrovna v Itálii bych to čekal jednou za 10 let, přitom Toro dostalo sedmičku nedávno od Atalanty, Sassuolo od Interu 2x, Neapol dala tuhle sezonu 2x 6:0...

Reagovat
Shevchenko

https://www.transfermarkt.com/serie-a/hoechsteSiege/wettbewerb/IT1

Zajímavé je, že od roku 1983 do 2011 tam byl jenom jeden výsledek 7:0. U AC jde o největší výhru od 50. let.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

1961 Omar Sívori Interu sám 6 branek!

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase (tou dobou) prvního s třetím

Reagovat
10

nutno dodat, že Inter do toho zápasu nastoupil s juniorkou

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mě ten rok strašně zlobil internet

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

gratuluju k prvnímu vtipu, kterýmu ses nezasmál jen ty sám

Reagovat
snuff24

To mi ani nepřipomínej

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel mi to taky tak vychází..

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Juve slaví. A United začíná jednat.

Reagovat
smazaný uživatel

a Pogba do Juve

Reagovat
zurix_new

V případě remízy a výhry Juve a Výhry a prohry Neapole, Atalanty a AC Juventus nepostoupil do LM a skončí 5.?

Reagovat
zurix_new

jdu spát

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Tomanatura

Milan

Reagovat
Ranoth

Pekne si AC vytrelo rit s oboma Turinmi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
KingMaster13

Naprostá paráda a už to vypadá dobře Ty vade už jsem v LM ani nedoufal po těch letech a teď je to fakt blízko

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Dejwa

Nádhera. A v sobotu poslat Juve do EL

Reagovat
Ranoth

Bodaj by Majster sa predsa nemoze nechat zahanbit od mestskeho rivala takze ocakvam aspon 0:4

Reagovat
Nuno čomes

To by byla poezie

Reagovat
lnterista

I M Inter na konci zněla výborně. Ještě když bude plnej stadion tak to bude super

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
danko10

Nenapadá ma jediné meno, ktorého odchod by ma v lete mrzel. To je tak šialený mix individuálnej nekvality a absencie čo i len náznaku vôle, že z toho momentálne nevidím cestu von. Zatiaľ to vidím tak, že si Žozé ide po pohodových 21 miliónov za posledný európsky angažmán pred odchodom niekam do Kataru.

Reagovat
Slavia10

Ja si myslím, že ste v situaci hlavně, kdy můžete na kolenou děkovat, že to José přichází vůbec zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím to tak strašně, třeba Veretout by mi chyběl. A dneska to nebyl úplně špatný zápas z naší strany. Základ týmu je a někteří se dokonce začali i snažit, aby se zalíbili Mourkovi (Džeko).

Reagovat
Emmett Brown

Nechal by som Veretouta, Spinu, Mchitarjana, Mayorala, Zaniola + mladých, čo dostali šancu tento rok, zbytok by som kopol do prdele

Reagovat
CubONE

Rebic genialny. Torino nam to strasne ulahcilo, ale paradny vykon.

15-1-2 vonku je neskutocne.

Reagovat
Shevchenko

Vyrovnali jsme rekord v počtu venkovních výher Inter ze sezóny 2006/07

Reagovat
Eldarion

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Mrvinho

Ještě vyklepem Atalantu

Reagovat
Zark

to jsem zvědav

Reagovat
Mrvinho

Já taky snad nedostanem bůra

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Takže znovu oproti štandardnej základnej zostave nenastúpilo viacero hráčov ako Handanovič, De Vrij, Bastoni, Hakimi, (Eriksen) a Lautaro. A napriek tomu sa znova podarilo vyhrať, paráda Najviac ma mrzia tie finančné ťažkosti, lebo pozerať sa na hráčov ako Romi, Haki je proste bázeň na dušu A hlavne pri tom poslednom góle, ako sa Haki rozbehol, išiel sám na brankára, kľudne mohol zakončiť a dať gól, ale nie, on prihrali ešte Romimu a ten dal do prázdnej brány gól, nádherná súhra

Reagovat
Eldarion

Ja vám to prajem, ale "Romi", "Haki" vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že u vás "Ibri" nebo "Thei" nefrčí

Reagovat
The Krupy

Lepšie ako IL LEADER čo mal naposledy

Reagovat
Inter Eterno Amore

všetko ja to celé zle

Reagovat
Inter Eterno Amore

u Lukakuho mysláím, že fičí prezývka Big Rom a u Hakimiho neviem ja ho zvyknem volať Marakáš expres

Reagovat
Inter Eterno Amore

*Marakéš

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi je Orient Express

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že inter smete juve škoda že jim je los dál až po titulu

Reagovat
Univerzál

Uvidíme, jak k tomu Inter přistoupí, ale předpokládám, že možnost odstřihnout rivala od peněz z LM je lákavá.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne Conte si to bude chciet vychutnat, preto si myslim aj setril hracov aby boli cez vikend fit

Reagovat
maras93

Výbornej výsledek, kterej jsem vůbec nečekal. Mam radost. Každopádně stále nemáme jistotu LM, takže si radši ještě počkám s nějakým slavením.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala měl včera taky stý gól v Juve, ne?

Někdy v týdnu jsem viděl článek, že Ronaldo i Dybala mají 99

Reagovat
Furia Ceca

Jj... A Dybala nemá ani expresku

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší marketing

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
10

kolik už udělalo Lazio bodů v nastavení 5+ minut?

Reagovat
smazaný uživatel

většinu

Reagovat
Savi

Musíš jít tomu štěstíčku naproti :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera som po konci zapasu AC pozrel Lazio. Predlzenie 0:0 hovorim si idem podat, ze Lazio da gol, kurz cca 16,5 no nestihol som kliknut a bum Imobile...

Reagovat
Inter Eterno Amore

v lige sa nehráva predĺženie

Reagovat
lnterista

Proč na ATP1000 v Římě jsou diváci a na San Siru sedí jen holubi?

Reagovat
CubONE

Horsie hygienicke podmienky? Aj ked tie nove toalety nie su az take zle

Reagovat
lnterista

ja tojka

Reagovat
smazaný uživatel

V nadväznosti na včerajšie udalosti si to Conte s Lautarom rozdali aj dnes na tréningu:

https://www.youtube.com/watch?v=1NcKYiVVTPk&feature=emb_logo

Reagovat
10

dobře zvládnutá situace

Reagovat
cresposuper

Reagovat
snuff24

já tuhle bandu fakt žeru...po x letech co nám tam běhala banda individualit,individuí a imbecilů jsem konečně zase pyšnej fanoušek Interu a můžu říct, že miluji nejen INTER , ale i celou soupisku. díky Antonio že jsi je tak stmelil.Vím že sem na EF už moc nechodíš, ale i tak díky FORZA INTER

Reagovat
Zark

chodil tu, ale pak dostal strach

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Trand

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Panděvova ofina

Ten Zhang bude taky pěkná krysa...

Na stadionu byl všehovšudy tak čtyřikrát, půl roku o něm člověk neslyší, teď si přijde na oslavu "zacákat" šampaňské a zaskákat na kamery. Sebere týmu prémie za vítězství a před odjezdem prohlásí, že chce plat snižovat všem + 2 měsíce bez.

Chtějí si Inter udržet za každou cenu a toho se bojím

Reagovat
snuff24

To mi teda vůbec nepřijde, že by byl krysa naopak si myslím že pro Inter udělali už docela dost a je vidět, že ho nemá jen jako hračku.Chápů, že se ho nechce jen tak vzdát když z Interu udělali konečně zajímavý brand.Jako krysa my spíš přišel Thorir.Každopadně musí najít nějaké řešení jak získat vybudovat finance jinak se vrátíme zase do pravěku.

Reagovat
Dejwa

Parma poslední, to je fakt ostuda

Reagovat
fabec1222

OT: Přátelé, kolegové, diskutující.... Rád bych vás po roční odmlce pozval do diskuze k sledování velkolepého pěveckého spektáklu Eurovize 2021. Vím, že u nás tahle soutěž v podstatě nikoho nezajímá, ale kdyby se někdo náhodou našel, tak s Coutinhem10 budeme čekat zde: https://www.eurofotbal.cz/clanky/nemecky-tisk-chce-klinsmanna-31123/

Tak kdo máte zájem, tak se přidejte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele