Serie A - preview 36. kola: Hellas favoritem v Crotone

11.05.2021, 08:32, aktualizováno 13.05.2021, 08:39
Previews
Antonín Barák (© AFP)
Jediný čtvrteční zápas se odehraje v Crotone, kde domácí mužstvo vyzve Hellas. Zatímco nováček soutěže má jistotu návratu do Serie B, veronský celek si může pojistit pozici uprostřed tabulky...
FC Crotone - Hellas Verona  (čtvrtek 20:45)
Na sestupu Crotone do druhé nejvyšší soutěže už se nic nezmění. Tři kola před koncem mají domácí už jen možnost vylepšit jinak mizernou sezonu a se Serií A se rozloučit důstojným způsobem. Hellas zase bude usilovat o konečné deváté místo.

Crotone uhrálo na Ezio Scida jen čtyřikrát z celkových pěti výher za celou sezonu. Není tedy divu, že s předstihem opouští nejvyšší soutěž a v příštím roce bude usilovat o návrat, který rozhodně nebude jednoduchý.

O co tedy mohou domácí ještě hrát? Především o čest a o důstojné rozloučení. V minulém kole schytalo Crotone debakl 0:5 od AS Řím a to fanoušky ani trenéra Cosmiho rozhodně nepotěšilo. Crotone nebylo v hlavním městě Itálie favoritem, ale přesto je takto odevzdaný výkon nepřijatelný.

Ani ve čtvrtek nebudou domácí v roli favorita. Hellas si jede na Ezio Scida pro tři body, které by ho mohly posunout na deváté místo tabulky, což je maximum, kterého může v letošní sezoně ještě dosáhnout. Hellas se v závěru sezony nepotýká s optimální formou. Nevyhrál už šest kol v řadě a nezlomil to ani o víkendu v remízovém utkání s Turínem.
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Cuomo, Marrone, Luperto - Pereira, Messias, Petriccione, Rojas, Molina - Ounas, Simy
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Pandur - Ceccherini, Gunter, Dimarco - Faraoni, Barák, Ilić, Lazović, Salcedo - Zaccagni, Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.04 - 4.01 - 1.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (středa 18:30)
Cagliari čelí velmi náročnému úkolu - musí zastavit Dušana Vlahoviće. A to je někdy úkol až nadlidský, protože v Evropě jsou jen dva kanonýři, kteří v tomto kalendářním roce nasázeli víc branek. Cagliari se ale s velkými výzvami prát umí.

Cagliari stále nemá jistotu záchrany a musí dál bojovat. V současnosti je před vloženým 36. kolem na 16. místě a na sestupové pásmo má k dobru jen čtyři body. Pokud ale tým vedený Fabiem Semplicim dokáže udržet současné tempo, záchrana by ho neměla minout. V posledních pěti duelech Cagliari ani jednou neprohrálo, jen jednou si rozdělilo body s Neapolí a ve zbytku zápasů vyhrálo.

Poradilo si i s AS Řím nebo Udinese, naposled se mu poklonilo v pravé záchranářské bitvě i Benevento. Teď je na řadě toskánská Viola, s níž má Cagliari docela dobré zkušenosti. Snad až na minulé vzájemné utkání, které patřilo Fiorentině. Předtím ale s Violou pětkrát neprohrálo.

Cagliari si nyní musí poradit bez Sottila, Roga a Pereira. Fialkám chybí jen Borja Valero. Jakékoli absence jim ale bohatě vynahrazuje mladík, který na sebe strhává stále větší a větší pozornost.

Dušan Vlahović. Srbský mladík (oslavil teprve 21. narozeniny) má na kontě už 21 branek, z nichž rovnou 17 nasázel v roce 2021! Lépe si v elitních pěti ligách vedlo jen duo Messi - Lewandowski. Naposledy se Vlahović postaral dvěma góly o vítězství nad římským Laziem, čímž Fialky protáhly svou sérii neporazitelnosti na čtyři zápasy.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Ceppitelli, Godin, Carboni - Nández, Deiola, Marin, Lykogiannis - Nainggolan - Pavoletti, Joao Pedro
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Caceres, Pezzella, Milenković - Venuti, Bonaventura, Pulgar, Castrovilli, Biraghi - Vlahović, Ribéry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.29 - 3.32
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Benevento Calcio  (středa 20:45)
Z Atalanty jde zase strach a opět připomíná nelítostný válec, který bez milosti mele jakoukoli defenzivu. Což nejsou moc dobré zprávy především pro Benevento, které se ve středu večer postaví právě proti celku z Bergama. A navíc nutně potřebuje vyhrát.

Tady to bude chtít zázrak a nic jiného Beneventu zřejmě nepomůže. Atalanta je pro Čarodějky jako zlá noční můra, která nekončí. I proto, že je to jeden z pouhých čtyřech týmů, s nimiž Benevento v Serii A prohrálo všechny dosud hrané duely (dalšími jsou Inter, Neapol a trochu překvapivě SPAL). Naposledy se Benevento dostavilo na Gewiss Stadium v roce 2017 a prohrálo těsně 1:0, když se o jedinou trefu postaral záložník Bryan Cristante.

Ten už sice za Atalantu nekope, ale Orobici mají v kádru jiné hvězdy, jež je táhnou za úspěchem. Především kanonýra Luise Muriela, který má na svědomí už 21 ligových branek, což jej umístilo na sdílené druhé místo v tabulce střelců po bok Lukakua s Vlahovićem. A zkušený střelec si dobře uvědomuje, jak skvělou formu má.

"Daří se mi teď prakticky neustále, ale je zatím spousta dřiny. Pod vedením trenéra Gasperiniho na sobě neustále pracuji a doufám, že budu stále lepší a lepší. Velký podíl na mých gólech mají také moji skvělé spoluhráči, kteří mě podporují a výborně si na hřišti rozumíme. Doufáme, že skončíme na druhém místě, i když víme, jak silná je tu konkurence."

Beneveneto potřebuje opravdu zázrak. Jeho forma je totiž velmi špatná a pořád se mu nedaří dostat se z pásma sestupu. Na sedmnácté místo sice Benevento ztrácí jen pouhé tři body, ale vyhrát se mu povedlo naposledy proti Juventusu v polovině března. Aktuálně drží šňůru tří porážek v řadě.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Djimsiti, Romero, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens - Malinovskyj, Pessina - Muriel
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipò - Letizia, Glik, Caldirola, Barba - Hetemaj, Viola, Ionita - Insigne, Caprari - Lapadula
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.54 - 18.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Janov CFC  (středa 20:45)
Bologna hostí ve středu večer Janov a 36. kolo bude pro oba týmy šancí, jak udělat definitivní tečku za sestupovými starostmi. Bologna už na metu 40 bodů dosáhla a teď jsou na řadě hosté. Ti by se rádi zachránili už počtrnácté v řadě.

Bologna se doma pokusí o průnik do první poloviny tabulky. Aktuálně je na 40 bodech, které jsou obvykle považovány za jistotu k záchraně. Trenér Mihajlović, který snad každé léto žádá po vedení kvalitnější a konkurenceschopnější kádr, ale pokukuje po vyšších příčkách. A jeho snahy rozhodně nejsou nereálné, protože desátý Hellas má oproti Felsinei náskok jen tří bodů.

V první polovině tabulky skončila Bologna jen jednou za posledních osm pokusů, takže je tady určitě velký prostor ke zlepšení. To by ale Felsinei museli podávat o dost vyrovnanější výkony než aktuální tři výhry za deset předchozích zápasů.

Janov se naopak stále ještě nemůže definitivně radovat ze záchrany. Poslední dvě porážky zapříčinily, že je stále na šestatřiceti bodech a Benevento na 18. místě na něj ztrácí jen pět bodů. V minulých deseti vzájemných duelech ale janovské CFC prohrálo s Bolognou jen třikrát.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks - Schouten, Soriano - Olsen, Vignato, Barrow - Palacio
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Goldaniga, Zapata, Masiello - Ghiglione, Behrami, Badelj, Zajc, Zappacosta - Scamacca, Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.61 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Juventus FC  (středa 20:45)
Porážka 0:3 od AC Milán byla pro obhájce titulu opravdu těžkým políčkem, který může mít fatální následky v podobě neúčasti v Lize mistrů. "Stará dáma" ztrácí tři kola před koncem na Neapol jeden bod, takže nic jiného, než výhra na půdě Sassuola nepřipadá v úvahu. Připomeňme ale, že Neroverdi vyhráli pět z posledních šesti zápasů.

Sassuolo je zkrátka ve skvělé formě, možná společně s Atalantou a mistrovským Interem nejlepší v celé Itálii. Šest zápasů a pět výher. Jediná ztráta přišla v domácím souboji s Atalantou, který skončil 1:1. O víkendu se Sassuolo zase vrátilo na vítěznou vlnu, když vyhrálo v Janově 2:1.

Za úspěchy domácích stojí trpělivá práce trenéra Roberta De Zerbiho, který je neustále spojován s odchodem do většího klubu. Sassuolo se pod jeho vedením zlepšenými výsledky vrátilo do bojů o evropské poháry, konkrétně o Evropskou konferenční ligu. O tu se ve zbývajících kolech utká na dálku s AS Řím. Ve středu čeká na domácí tým opravdu velká zkouška. Na Mapei Stadium zavítá Juventus, který musí za každou cenu vyhrát.

O Juventusu, potažmo trenérovi Pirlovi, toho bylo napsáno mnoho. Někdejší skvělý záložník zůstává ve funkci hlavního trenéra i po nesmírně potupné porážce 0:3 od AC Milán, díky které je ve velkém ohrožení Liga mistrů. Fanoušci "Staré dámy" možná tušili, že se další titul nemusí podařit obhájit, nečekali však, že tři kola před koncem soutěže bude jejich milovaný tým účinkovat až na pátém místě tabulky. Bianconeri už nemají situaci ve svých rukou a budou potřebovat zaváhání některého z týmů v první čtyřce.

Historicky vzato má Juventus výrazně lepší vzájemnou bilanci, ale například v minulé sezoně nedokázal Sassuolo ani jednou porazit. Po dvou remízách se to podařilo na začátku ledna letošního roku (3:1).

Na straně domácích nenastoupí do zápasu Romagna a Magnanelli, jinak by měl mít trenér De Zerbi zbytek kádru k dispozici. Výhodou Juventusu je kompletní soupiska, ale dokáže jí vůbec využít?
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Chiriches, Ferrari, Kyriakopoulos - Obiang, Locatelli - Berardi, Djuričić, Boga - Raspadori
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro McKennie, Arthur, Rabiot - Chiesa, Dybala, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.69 - 4.39 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - AC Milán  (středa 20:45)
Rossoneri vyloupili Turín už o víkendu v zápase s Juventusem a nyní mají před sebou další neméně důležitý mač s menším z turínských klubů. Granata bojuje o záchranu a duely s AC Milán jsou pro ní vždy velkou příležitostí se ukázat.

Fanoušci AC Milán si musejí připadat jako na houpačce. Minulý týden vypadli z první čtyřky a navíc měli před sebou duel na hřišti Juventusu. V neděli ale Rossoneri vyhráli 3:0, vrátili se na třetí místo a navíc se výrazně přiblížili vysněnému návratu do Ligy mistrů. Aktuální pozici však potřebují potvrdit proti Turín FC, jinak bude velkolepá výhra s Juve znehodnocena a milionářská soutěž opět v ohrožení. "Soustředíme se na zítřejší zápas, což je důležité. Čeká nás jiný, motivovaný soupeř a stále musíme získávat body, abychom splnili náš cíl," prohlásil Pioli. Milánu stačí dvakrát vyhrát a bude mít definitivní jistotu minimálně čtvrtého místa.

A to se nemusí jevit jako snadný úkol. Granata usiluje o záchranu a v tomto boji se jí daří. Vždyť v posledních sedmi kolech prohrála jen jednou a to dokázala bodovat s Juventusem či AS Řím. O víkendu si turínští přivezli bod ze hřiště nebezpečného Hellasu a na Benevento mají čtyřbodový náskok a jedno utkání k dobru. Záchrana je tedy blízko.

Turín FC a AC Milán jsou v posledních letech častými soupeři. Loni i letos se spolu utkaly nejen v Serii A, ale také v Coppa Italia a pokaždé byl úspěšnější celek z Milána. Nešlo však o jednoznačné zápasy, v pohárech rozhodlo prodloužení nebo pokutové kopy.

Absence na domácí straně tvoří Milinković, Murru, Nkoulou a Izzo. Na straně AC Milán to jsou Zlatan Ibrahimović, který si již po několikáté v sezoně přivodil svalové zranění a také vykartovaný Belgičan Saelemaekers.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Lyanco, Bremer, Buongiorno - Singo, Baselli, Mandragora, Linetty, Rodríguez - Belotti, Zaza
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Kessié - Castillejo, Díaz, Calhanoglu - Rebić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.78 - 4.10 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Parma Calcio  (středa 20:45)
Středeční vložené kolo svede dohromady také dva týmy, které na přelomu tisíciletí válely - Lazio a Parmu. Zatímco Biancocelesti oprašují slávu a hrají o přední příčky, Parma po hrubě nepovedené sezoně sestupuje do nižší soutěže a nic na tom nezmění ani případná výhra.

Na Stadio Olimpico už o nic zásadního nepůjde. Lazio si porážkou ve Florencii prakticky zabouchlo dveře do Ligy mistrů a Parma zase sestupuje do nižší soutěže. Ve hře tak bude potvrzení Evropské ligy, respektive důstojné rozloučení s nejvyšší soutěží.

Biancocelesti sice mají teoretickou šanci, ale opravdu mizivou. Museli by totiž všechny zbývající zápasy vyhrát a doufat, že týmy z první čtyřky všechno prohrají. Je to vůbec reálné? Lazio si tak v příští sezoně zahraje Evropskou ligu, byť i o tu může teoreticky ještě přijít. Stávající šestou příčku může potvrdit proti předposlednímu týmu soutěže který v letošní sezoně vyhrál jen tři duely.

Parma svůj smutný osud stvrdila porážkou v Turíně a ani v následujícím kole se nic nezměnilo. Očekávaná porážka od Atalanty jenom prohloubila stávající výsledkovou krizi. Ducali se trápili prakticky celou sezonu, přestože loni pod D'Aversou hráli solidně. Nezafungoval příchod Fabia Liveraniho na pozici hlavního trenéra ani investice a posílení hráčského kádru a nakonec ani návrat již zmiňovaného D'Aversy.

Kdysi slavný celek, který odchoval generaci skvělých fotbalistů, znovu padá do nižší soutěže, odkud se bude chtít co nejrychleji vrátit. Je ale otázkou, zdali se to povede a jací hráči na Ennio Tardini zůstanou.

Ve zbytku sezony se bude chtít Parma důstojně rozloučit, což dosud nečinila. S Laziem to navíc bude hodně těžké, protože porazit ho se nepovedlo dlouhých devět let. V této sezoně už došlo na dva zápasy - v Parmě vyhrálo Lazio 2:0 a v rámci Coppa Italia slavili úspěch znovu Biancocelesti.

Lazio se bude muset obejít bez Milinkoviće-Saviće, Caiceda. Pereiry i Lucase Leivy. Mnohem početnější je marodka na druhé straně barikády a kouč D'Aversa musí znovu oželet starty Pezzelly, Brugmana, Mihăilă, Karamoha, Mana, Caviglii, Iacoponiho, Ingleseho, Zirkzeeho a Cypriena.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Marušić, Acerbi, Radu - Lazzari, Parolo, Cataldi, Luis Alberto, Fares - Immobile, Correa
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Laurini, Direckx, Osorio, Valenti - Hernani, Sohm, Kucka - Brunetta, Gervinho Pellé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 6.12 - 9.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - AS Řím  (středa 20:45)
Úřadující šampion z Milána nenechává nic náhodě a dál vítězí. Ve středu večer se na stadionu San Siro ukáže tým, který tu prohrává jen málokdy - římské AS. Je ale pravda, že Vlkům se v této sezoně absolutně nedaří a jejich šance na úspěch jsou tentokrát mizivé.

Jeden z velkých šlágrů italské ligy se odehraje na půdě čerstvého mistra Itálie. Střetnou se zde dvě těžké váhy italského calcia, dvě mužstva s velkou a dlouhou tradicí. Tradiční je i jejich duel v rámci vloženého kola. Ve středu se totiž týmy z Milána a Říma střetnou už posedmé. A jejich bilance v tomto dni je velmi vyrovnaná - každý tým vyhrál dva duely a dvakrát se body dělily.

Remíza je obecně velmi častým výsledkem. Zápas mezi Interem a AS skončil dělbou bodů už v posledních šesti duelech. Inter bude chtít trochu vylepšit domácí bilanci, která zrovna proti giallorossi není úplně nejlepší. Poslední výhru na San Siru registroval domácí celek v roce 2015, když mu proti oslabenému AS stačila na tři body trefa Garyho Medela.

V této sezoně je to ale úplně jiný Inter. Dravý, sebevědomý, kompaktní. Titul si Conteho skvadra zajistila s předstihem čtyř kol, což samo o sobě ukazuje na naprostou dominanci nerazzurri. V minulém kole se Conteho výběru povedlo zesměšnit obranu janovské Sampdorie pěti góly i přesto, že v jeho barvách rozhodně nenastoupilo to nejlepší.

Teď se AS bude muset poprat nejen s druhým nejlepším útokem celé ligy, ale především s nejlepší obranou. Inter dostal za 35 odehraných duelů jen 30 branek, k čemuž se trochu blíží jen Juventus (34). V porovnání s tím se AS opravdu nemá čím chlubit, protože inkasovalo už 53 gólů. Minule ale udrželo čisté konto a s Crotone si poradilo bez větších potíží. Sestupujícímu týmu nasázelo bez milosti pět branek a vrátilo se na vítěznou vlnu.

To se příznivcům AS už delší dobu nepoštěstilo. Vlci sice vyhráli odvetné utkání s Manchesterem United 3:2, ale na postup to ani zdaleka nestačilo, takže finále zůstalo před Římany opět zavřené. V lize je to pak vyloženě zklamání. Tým dosud trénujícího Paula Fonsecy, který za pár zápasů na lavičce skončí ve prospěch krajana Mourinha, je až na sedmém místě!

V jeho dosahu je tak pouze možná kvalifikace do Evropské konferenční ligy. Evropská liga, kam se zatím kvalifikují Juventus s Laziem, je momentálně vzdálená 6 bodů a to má Lazio ještě zápas k dobru. Nohy Fonsecovi podráží také četná zranění. Nadále jsou mimo hru Calafiori, Carles Perez, Diawara, Ibanez, Pau López, Smalling, Spinazzola, Veretout nebo Zaniolo. Interu schází někdejší hráč AS Kolarov a také Vidal.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Radu - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozović, Eriksen, Perišić - Lukaku, Sánchez
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Mirante - Karsdorp, Mancini, Kumbulla, Bruno Peres - Cristante, Villar - Pedro, Pellegrini, Mchitarjan - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.56 - 5.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Spezia Calcio  (středa 20:45)
Ve středu večer se utkají na janovském Luigi Ferraris domácí Sampdoria a nováček z La Spezie. "Námořníci" jsou vzhledem k umístění v tabulce favoritem, ale o motivaci mají postaráno především hosté. Tři kola před koncem soutěže totiž stále nemají jistotu záchrany.

Pět zápasů už Spezia nevyhrála a tři kola před koncem Serie A stále riskuje sestup. Od osmnáctého Beneventa jí dělí jen tři body a velkou výhodou je i lepší vzájemná bilance. Spezia si už ve středu večer může zajistit záchranu, potřebuje k tomu vyhrát na Luigi Ferraris s doufat v porážku Beneventa.

Forma hostů ale není optimální a kouč Italiano to dobře ví. Spezia naposledy porazila 10. dubna poslední Crotone a od té doby nevyhrála. O víkendu pak podlehla Neapoli, když do poločasu inkasovala tři branky a bylo hotovo.

Nešťastný víkend si prožili i "Námořníci", kteří inkasovali pět branek od Interu. Na rozdíl od Spezie se to mohli dovolit, protože se jich boj o záchranu netýká. Sammpdoria je aktuálně devátá a polepšit si už nemůže. V horším případě může spadnout do druhé poloviny tabulky.

Sampdoria se proti Spezii postavila jen jednou a to v letošní sezoně v rámci 17. kola. Utkání skončilo výhrou Italianových svěřenců 2:1.

"Námořníkům" bude chybět pouze Silva, jinak má trenér Ranieri kompletní kádr. Ani u Spezie není situace dramatická, Chabot je zraněný a Ricci je v karetním trestu.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Thorsby, Ekdal, Jankto - Quagliarella, Gabbiadini
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Ferrer, Terzi, Ismajli, Bastoni - Maggiore, Leo Sena, Pobega - Gyasi, Piccoli, Farías
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.61 - 2.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Udinese Calcio  (úterý 20:45)
Už v úterý večer začne v Itálii šestatřicáté kolo Serie A. Rozehraje ho domácí Neapol, která přivítá Udinese. Zebry to budou mít velmi těžké, protože Gattusův celek je ve skvělé formě a má dostatek důvodů nezaváhat ani tentokrát.

Partenopei to s Ligou mistrů myslí zatraceně vážně a zatím se jim daří čerpat z pádů Juventusu, takže okupují skvělou čtvrtou příčku. Na to, jak velké pády a vzlety Neapol v této sezoně od začátku ligy zažila a že byl hlavně na podzim trenér Gattuso každou chvíli podle médií vyhazován, dokázal ze svého týmu dostat maximum. Zatím to sice stále nevypadá, že bychom měli někdejšího brouska záložní řady AC Milán vidět na lavičce Neapole i v příští sezoně, ale reputaci si Gattuso tvoří výbornou.

Za posledních deset kol Serie A eviduje jeho celek jen jednu jedinou porážku, když v odloženém třetím kole nestačil na Juventus. Jinak ale předvádí velmi vyrovnané výkony, takže je i přes vzájemnou prohru na čtvrtém místě o bod právě před Juventusem. V minulém kole se Neapoli povedlo odčinit zaváhání s Cagliari, když nasázela bez milosti čtyři branky Spezii.

Pravdou je, že náročnější program si i u Neapole vyžádal menší zranění. Mimo hru jsou zřejmě Lobotka, Ghoulam, Maksimović a dost možná také Koulibaly. Zebry dorazí na stadion pojmenovaný po zesnulé legendě Maradonovi bez pětice Nestorovski, Deulofeu, Braaf, Pussetto a Jajalo.

Budou chtít vylepšit nedávné výkony, které rozhodně nejsou pozitivní. V pěti minulých kolech se Zebrám povedlo vyválčit jen sedm bodů a mrzet je muselo zejména předcházející víkendové kolo. V něm sice doma dlouho vedlo nad Bolognou, ale pak selhalo v obraně a po faulu brankáře Mussa čelilo penaltě. S tou si Riccardo Orsolini poradil a sedm minut před koncem zajistil Bologně bod. I kvůli tomu je Udinese až na 11. místě.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Manolas, Hysaj - Demme, Fabian Ruiz - Politano, Zieliński, Insigne - Osimhen
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Samir, Nuytinck, Bonifazi - Molina, De Paul, Arslan, Walace, Stryger Larsen - Pereyra, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.44 - 8.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán35267279:3085
2.Atalanta Bergamo35219584:4272
3.AC Milán35226765:4172
4.SSC Neapol35224978:3970
5.Juventus FC35209667:3469
6.SS Lazio342041060:5164
7.AS Řím351771163:5358
8.US Sassuolo351511958:5256
9.UC Sampdoria351361646:5245
10.Hellas Verona3511101442:4343
11.Udinese Calcio3510101540:4740
12.Bologna FC3510101548:5740
13.ACF Fiorentina359111547:5738
14.Janov CFC358121541:5436
15.Turín FC347141348:5735
16.Cagliari Calcio35981843:5835
17.Spezia Calcio358101744:6734
18.Benevento Calcio357101838:7131
19.Parma Calcio353112138:7620
20.FC Crotone35532742:9018

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (203)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že Ronaldo dotáhne těch 30 ligových gólů

Co fandím Juve, nepamatuju, že by někdo tolik dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled dal za Juventus alespoň 30 ligových gólů Ronaldo. Loni.

Reagovat
smazaný uživatel

27

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu dal Ronaldo v lize 31 gólů.

viz. tady: https://www.livesport.cz/fotbal/italie/serie-a-2019-2020/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fridgiee

To ti totiz ukazuje jenom tabulku ligy z roku 19/20, ale vsecko na kraji je letosni sezona, vcetne tabulky strelcu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem píča

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Alex s Trezou spolu dávali kolem 40...Dybala s Pipitou dokonce jednou k 50...

To bych osobně preferoval před hráčem, co má s ohledem na to, že zakončuje většinu akcí (150 střel!) i přes ty čísla mizernou úspěšnost a druhej nejlepší střelec má trapných 7 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc dal nějakej Maďar v sezoně 1925-26 35 gólů

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Morata 9, ne?

Reagovat
10

pravda...z toho 6 dal bez Ronalda na hřišti

Reagovat
10

Což je mj. další argument pro všechny ty chytráky, který tady píšou, že by Juventus bez Ronalda spadnul. Nespadnul, góly by se rozložily na jiný hráče. A bez závazku cca 55m ročně jsem ochoten risknout ty góly, kterých je schopen jen Ronaldo, protože těch je ještě k tomu čím dál méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi končí.

Reagovat
10

Jo, jedna dobrá zpráva za druhou.

Stejně jako v prvním případě chyba ho pustit, protože on dal celkem jasně najevo, že nabídku na novou smlouvu nedostal. Snad půjde do Atalanty a vyhraje tam titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutný, jak ty největší osobnosti klubu, v posledních letech končí.

Kéž by ho podepsali. Mohl by s sebou vzít Fedeho a já bych měl vyřešeno.

Reagovat
10

Ano, smutný JAK končí...

Zrovna Gigi má tuhle sezonu mnohem lepší než Wojtek. Na druhý straně pak trápení Chiella bude o rok pokračovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Wojtek je letos totálně v prdeli. Před dvěma lety chytal jak bůh a poslední rok tam je jak namalovanej. Nechápu to. Gigi ho v aktuální sezóně přechytal s prstem v nose na celé čáře.

Chiellini už nemá co komu dokazovat, fyzicky na to nemá a zkušenostmi to už bohužel nedožene. Tohle mě taky mrzí.

Reagovat
Largo

Porad lepsi nez Totti s De Rossim...

Reagovat
DelPiero137

dobrych sprav sa asi nedockame. A to som tak dufal ze Gigi bude chciet ostat a pomoct v akejkolvek roli (hrac, trener, asistent...)

Reagovat
bayern987

Reagovat
Melchior

Co si pamatuju, tak Higuain byl úplně stejný sobec, ten střílel i z nemožných pozic. Ale Ronalda bych tuhle sezonu už fakt klidně poslal pryč. Už je špatný i proti slabším obranám. Skvělý má stále akorát výskok a timing, ale to už nestačí.

Nejvíc by se mi jako náhrada líbil Haaland, ale to je asi utopie.

Reagovat
Eldarion

Rossoneri, čo vravíte na nový domáci dres? Horší ako 2020/21 už byť nemohol, tak snáď im to tento rok vyjde lepšie aj s ostatnými.

https://bit.ly/3uCIoND

Reagovat
smazaný uživatel

Horší jak Inter je mít nemůžete (pokud skutečně má projít tenhle návrh):

https://www.football-italia.net/170441/inters-2021-22-home-kit-leaked

Reagovat
10

do Modrý ústřice ideální

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad hnusnější než ty Juve ČSSD

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Též

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Yanek

Zmijozel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
snuff24

Tohle by bylo epic ale nějak se bojím že to bude ta hnusná varianta

Reagovat
zurix_new

Ale spíše si myslím, že tam bude zakomponovaný ten nový odstín modré co máme v rámci rebrandingu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Eldarion

Ten čo pridal Godbless je epic, "toto" vyššie z úcty radšej nekomentujem

Reagovat
smazaný uživatel

Na EL stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Tak jen pro srovnání možný návrh AS od New Balance:

http://www.forza27.com/romaxnew-balancekits/

Reagovat
smazaný uživatel

červenej pěknej, ale ta bílá jak tam Džeko s Tottim kouřeji toho vlka

Reagovat
Eldarion

Roma nemá zle dresy už dlhší čas podľa mňa, to logo Qatar Airways má dobrý font a je symetrické čiže čo sa týka dizajnu tak bude sedieť v podstate všade. Akurát teda Nike vyzeralo asi lepšie ako NB.

Reagovat
DelPiero137

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

AS mali vzdy najlepsie dresy ale Kappa sa mi pacili viac ako NB. Inak ten cierny je najkrajsi

Reagovat
CubONE

Tohtorocny bol podla mna uplne super. Toto je fajn, boli uz aj horsie.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Yanek

Konečně udělali revival rudé z památných let

https://gentlemanultra.files.wordpress.com/2017/07/tgu-kaka.jpg?w=1024

Reagovat
Eldarion

+ čierny spod a štucne, to vyzerá super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohtorocne su lepsie, tie nove sa mi az tak nepacia. Uvidime, co zvysok. Snad vonkajsie budu krajsie ako ten grc co bol tento rok a rovnako tretie

Reagovat
Eldarion

To je pravda, tie vonkajšie tento rok vyzerali ako nejaká nepodarená kópia Windows 98.

Reagovat
GEGE

Já si na ten fly Emirates za ty roky furt nezvykl... hrozně mě to tam sere...

Reagovat
Shevchenko

Nic moc, Puma je fakt zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti Adidasu, já když vidím ten hnusnej merč co udělali Juve, tak bych se poblil

Reagovat
GEGE

když sem viděl ty nové teplákovky,tak sem se málem zblil...navíc kvalita materiálu totálně zoufalá...za ty prachy totální šílenost...

Reagovat
Airus

ten exclusivní dres, fajn. Bylo pár kousků a koupilo to pár ňoumů. Ten svetr je dobrej leda na vytření chodby

Reagovat
Morgue

Teda mě se letošní dresy moc líbí, ten vzor na pozadí je velmi povedeny a musím říct, že i dres z ročníku 19/20 se mi líbil. Nový dres mi přijde takový nemastný neslaný. Jako odkazuje na minulost, ale za mě nic moc..

Reagovat
Largo

Forza ROMA!

Reagovat
snuff24

Už to vidím to je nádhera scudetto po deseti letech a teď se budeme zase 10 let topit v dluzích s hráči typu Jonathan,Alvarez, Guarin paraaaada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

To je obeť Conteho futbalu …. z LM minimum peňazí a vynutene drahé posily

Reagovat
smazaný uživatel

Na ty poháry je neskutečně lemplovitej. To je až neuvěřitelný

Reagovat
Tomanatura

Kdo je ta draha posila?

Reagovat
10

Lukaku, Barella, Hakimi, Eriksen, Lazaro...210m

Reagovat
Tomanatura

Lukaku sel za Icardiho kus za kus, Lazaro uz je pryc, proc ho tam pocitat? Eriksen pul roku pred koncem smlouvy za pakatel, Hakimi Barella normalni nakupy velkoklubu. Tech 120 mega za 4 prestupaky na netto spend podle me neni obet Conteho fotbalu, hlavne kdyz vyslovene jeho prestupama byly vymena Lukakua za Icardiho, prichod Hakimiho, Vidal, Ashley Young a Moses.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

Ptáš se na drahý posily, tak jsem ti je napsal.

Bilance -120m za 2 roky je v Itálii hodně, to nemá AC s Juventusem dohromady. Navíc je potřeba brát v potaz sekery z minulých přestupáků, kde je Inter v minusu 360m za posledních 5 sezon.

Icardi byl o 25m levnější než Lukaku, Eriksen s půlroční smlouvou za 27.5m + 7.5-9m ročně mi nepřijde jako pakatel, to asi posuzuješ podle reality PL, ale Itálie je trošku jinde.

Posily pro velkoklub jsou v pořádku, když na to má, což očividně není případ Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Itálii má Inter nesmyslné platy, např v porovnání s AC je to o 40+ mega ročně více, za Juve platově zaostávají, ale pokud bychom nepočítali Ronalda, tak by to bylo jen o cca 10 M, s tím, že Juve hojně podipisovalo volné hráče.

zdroj: https://salarysport.com/

Reagovat
10

Nevím, ten zdroj má dost pochybný čísla. Pokud budu vycházet z přehledu v Gazzettě, tak je ten rozdíl 236m vs 149m EUR.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, když jsem si pak rozklikl AS tak mi to taky došlo, že tam jsou chyby, ale i tak když vynecháme Juve, jakožto hegemona a tým, co je každoročně v LM, tak Inter v porovnání s AC, AS, Neapolí má ty platy nesmyslný, zvlášť co se týče hráčů na lavičce, a to nezávisle na zdroji, který nalezneš. A co se týče Gazzetty, tak tam jsou chyby taky, např. Kolarov bere 5 mega, 3 měl u nás.

Reagovat
10

On v tomhle výčtu hlavně asi chybí Conte a jeho 12m.

Jsem na Inter zvědavej hlavně příští sezonu, jak to složí, budou určitě muset omladit kádr, zabudovat levnější mladý hráče a zbavovat se těch drahých jako Nainggolan, Joao Mario, Lazaro nebo Dalbert, který ještě mají smlouvy minimálně na rok. Kdybych měl věřit těm zprávám médií, tak budou muset prodat asi tak polovinu hráčů a Conte podepíše někde v Tottenhamu, protože ten ze svýho platu nesleví ani cent. Stejně tak bude mít asi dost zásadní problém s případným neposílením kádru, o oslabení ani nemluvě.

Kolarov má 3m podle Gazzetty i CalcioFinanza, to jsou zrovna v tome důvěryhodný zdroje.

Reagovat
Tomanatura

Tam jde pouze o investora, pokud to nekdo prevezme/bude spoluvlastnit, pak se jede dal. Pokud ne, muze byt fakt velky problem.

Reagovat
lnterista

ja to moc nesleduji ale jak je mozne ze se pise ze Barca ma finacni problemy(skoro existencni), Real taky...a pak jsou schopni dat treba cca za 90mega za Martineze.

Reagovat
Tomanatura

Real je financne zabezpeceny, Barcelona je v loji uplne stejne, ma jenom neporovnatelne vetsi prijmy, proto je pro ne lehci dostat dalsi pujcku. Bez prodeje nekoho z kadru je ale nerealne, ze by udelali velky prestup.

Reagovat
lnterista

myslim v tiki taka rikali ze real je brutal zadluzenej ale dik...jak rikam uz to moc nesleduji neni na to cas...jen ten Inter

Reagovat
10

Zatím to moc nevypadá, ta doba není úplně vhodná. Navíc to nebude hned...a jestli je pravda, že chtějí po hráčích zřeknutí se 2 měsíčních platů nebo dluží provizi agentovi Eriksena, který s tím šel k soudu, tak ta situace asi úplně dobrá fakt není

Reagovat
Nuno čomes

To máte určitě radost.

Reagovat
Tomanatura

Jasne, ale AC nebylo kolik let v LM a ted se tam mozna se stestim dostane. Inter je uz 3 roky v LM a ted vyhral titul, tak se to platove musi projevit.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Tomanatura

Tak nebavime se o tom, jestli ma Inter dobrou pretupovou a platovou politiku, to asi ani bez koncepce po tech preslapech z poslednich deseti let nejde. Jen nesouhlasim, ze Conte dostal, co chtel a zdime klub, kdyz po lonskem rocniku si presne na toto stezoval a chtel koncit. Do toho kadru se invedtovat muselo a musi i dal, pokud chteji hrat na spici Evropy.

Kukni na velke pretupx AC za posledni dobu, tech hracu za ca 30+ minimalne stejne. Navic Inter mel pred Marottou otresnx kadr, ze ktereho se nedalo prodat nikoho. Juve si na velke nakupy mohlo snizit vydaje prodejem dobrych hracu viz Kean, Spina, Cancelo atd, Marotta se musi zbavovat hracu hodicich se do boju o zachranu.

Pristi rok to muze vypadat uplne jinak, ted tam ti hraci i na prodej jsou, ted je tam Marotta a ted se to zlepsi. Pokud se ovsem vratime k puvodnimu tematu tak si nemyslim, ze Conte nutne potrebuje drahe hrace. Ukazal to v Chelsea, ukazal to v Juve a koneckoncu i v Italii.

Reagovat
10

Reagoval jsem jen na "Kdo je ta draha posila?"

Conte podle mě dostal, co chtěl. On je kvůli jednomu hráči schopnej se s klubem rozhádat a skončit, to v minulosti ukázal. Nejde ani o cenu, ale o to, že ty hráče prostě chce. Ať už je to Lukaku za 80m, nebo Vidal na hostování. Proto jsem hodně zvědav na to léto, kdy nejen že dost pravděpodobně nedostane žádnou vysněnou posilu, ještě mu někoho budou muset prodat.

Reagovat
Tomanatura

To kazdopadne taky.

Reagovat
Nuno čomes

V klidu, jeho klasicke slovíčkaření, aby se dobral k tomu, že měl zase pravdu. Přehled má, ale ta nutnost mít vždy svoji pravdu mi přijde zbytecne na sílu.

Reagovat
10

Co z toho nejsou fakta, ty slovíčkaření? Že seš tradičně mimo realitu a nedokážeš k tomu napsat argument je smůla, ale tyhle sračky si strč víš kam

Reagovat
zurix_new

Tak záleží koho těmi drahými posilami myslíš, na druhou stranu jsou to často rozdíloví hráči, díky kterým se ten titul uhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, covidový mistři ( Inter, Lille, Sporting, Atletico) teď titul a pak zas 10 let nic

Reagovat
Eldarion

Proti Torinu vonku sme v lige vyhrali naposledy v roku 2012 Snáď séria bude prelomená, ako s Juve posledné kolo.

Forza Milan!

Reagovat
Morgue

Pevně v to věřím a doufám. Jak se to posere, tak jsme v rejži...

Reagovat
maras93

Upřímně mam dost velký obavy. Snad to ukopou.

Reagovat
Kaka14

dneska to bude boj,hlavne ked tam mame v zaklade Castillejo sakra.... hadam dame prvy gol

Donnarumma G.; Kalábria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Castillejo, Diaz, Calhanoglu; Rebic

FORZA MILAN

Reagovat
Yanek

Dnes za každou cenu to tam dotlačit

Reagovat
ACSeRw!n

snad to AC a Neapol udrzi

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Largo

Daje!!!

Reagovat
lnterista

to jsem zvedavej...vseci nasrani a bez penez

Reagovat
Largo

Btw. to jsou ale desny dresy, co na sebe domaci navlikli.

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Vydat je adidas, tak patří k tomu lepšímu z jejich sortimentu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Juventus v obraně to je fakt tragédie..

Reagovat
M11

GIGI !!!

Reagovat
10

Pošlete už toho francouzskýho teplouše někam na měsíc...

GIGI GOAT

Reagovat
Largo

Musi ted bejt narocny byt hracem Interu. Vyhrajes Scudetto, po rpce prileti majitel, sahne ti na plat a jeste te pred lidma navlikne do takovyho pyzama...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu - zatrénuješ si na San Siru.

Reagovat
Largo

No jo vlastne. To musi bejt pro hrace Interu neco fakt vyjimecnyho

Reagovat
stuff

Mame stastie na tie penalty

Reagovat
kaja900

sotva zapnu Juve a Rabiot hned taková hrubka ve svým vápně a pak Bonucci uplně zbytečná penalta.. když takhle občas vidím Juve, tak se nedivím že sotva udělají ligu mistrů příští rok

Reagovat
Eldarion

Theo Theo Theoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi to dneska pálí..

Reagovat
10

Ty se koukáš radši na Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímá mě, co tam dneska předvedou.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní jízda Obrana, resp. obranná hra Říma je žalostná, to je na Serii B.

Reagovat
Largo

Reagovat
snuff24

To je nějaká před sezónní exibice s týmem ze série C ? Nebo co toje ?

Reagovat
Eldarion

Zatiaľ celkom dominantný výkon, hlavne to nezahodiť, ale vyzerá to dnes dobre.

Reagovat
Shevchenko

Pohodička dneska

Reagovat
M11

RABIOT !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Frantík si zajistil další rok v Itálii

Reagovat
Alberto Aquilani

Nepozerám, sezóna pre mňa skončila... radšej by mali tie zvyšné zápasy kontumovať!

Reagovat
10

Still gay

Reagovat
M11

Poslete nam Locu a Bogu radsi

Reagovat
10

a Traorého, na něj je údajně opce Loca už bude v konkurenci PSG a City těžkej...

Reagovat
M11

Ten muze taky klidne

Reagovat
Recoba Inter

Roma zralá na ručník.... takhle zoufalý tým jsem dlouho neviděl... je strčí do kapsy i to Sassuolo

Reagovat
lnterista

kdyz tam vidim toho Santona

Reagovat
Recoba Inter

hotové vyjádření čirého zoufalství... co myslíš? zůstane když to převezme Jose? navázat na starou dobrou spolupráci? třeba se probere

Reagovat
Largo

Mrtvi se neprobiraj. Santon je jen demoverze sebe sama z casu Interu.

Reagovat
lnterista

co ja vim

Reagovat
M11

Zatim dobre.. melo byt 3:0 pro domácí, ale vedem

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
Eldarion

Singo koleno jak Masvidal

Reagovat
10

tohle je takovej De Zerbi v kostce, namaže si ho na chleba Pirlo

Reagovat
Yanek

Moc nechápu proč Nicola nechal sedět Belottiho i Rincona když hrají o sestup?

Reagovat
Eldarion

Nechápem ani ja, hlavne to už mohlo byť minimálne 5:0 pre nás, tak je to Torino slabé dnes zatiaľ.

Reagovat
10

Asi radši spadnou, když zároveň poserou Juve

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze o vikendu maju zapas o vsetko so Speziou tak ich setri. Vedel, ze s AC ktore cez vikend suplo Juve trojku toho vela nezahraju

Reagovat
10

Ten Rabiot je takovej softík, že to snad ani technicky není možný...jeho by v souboji rozjebal i Insigne. A to nemluvím o jeho herní inteligenci, nulový koncentraci atd.

Reagovat
DelPiero137

alebo Giovinco

Reagovat
Shevchenko

Dneska to je jízda

Reagovat
lnterista

Proč tam nedá nějaký dorostence, Pinamontiho atd.?

Reagovat
10

Paulitoooooooo

Reagovat
M11

DYBALA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan

Zdása že v akej pohode sme sezónu začali, tak v takej pohode ju dohrajeme. Možno z toho bude nakoniec aj úspešná sezóna, i keď som už neveril, keď sme začali padať dole.

Reagovat
Shevchenko

Ty vole já je nepoznávám

Reagovat
Yanek

0:5 od AC jsem ještě asi nikdy neviděl

Reagovat
Shevchenko

Naposled někdy před 12 lety na Dorii myslím a už je tam další, 6:0 bylo naposled někdy v roce 2006 doma s Fiorentinou

Reagovat
Yanek

Reagovat
Shevchenko

No tak 7 gólu si myslím, že jsme v tomhle tisíciletí určitě nedali

Reagovat
2miguel1

V Serii A ide o vzajomne ci skore?

Reagovat
Shevchenko

Vzájemné

Reagovat
KingMaster13

Takže stačí porazit teda Cagliari?

Reagovat
Shevchenko

Jo, ale nesmí Atalanta prohrát v Janově.

Reagovat
KingMaster13

Atalantě z toho trojlístku AC, Neapol věřím nejvíc. Spíš se bojím abychom to nedojebali my a nejeli do Bergama ještě v pořádných nervech, bylo by nám to podobný. Cagliari jsem koukal že posledních 5 zápasů neprohrálo a to tam měli třeba i Řím Prdel to nebude. Neapol ve Florencii taky nečeká nic lehkého a Juventus už tuplem ne

Reagovat
Shevchenko

No snad do zápasu půjdeme s nějakou jistotou, všichni už budou mít odehráno. Bylo by fajn kdyby aspoň jeden z té dvojice ztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma Cagliari dáte a máte LM jistou. Stejně tak Atalanta zvládne Janov. A i kdyby ne, tak stejně Juve na Interu rupne.

Reagovat
Savi

AC si to dojebalo samo na jaře bohužel a teď to zase, naštěstí zatím úspěšně, dohání. OK na Inter jsme neměli, ale druhé místo jsme mohli v klidu uhrát. Ještěže Juve se taky moc nedaří a Neapol občas taky ztratí. Atalanta jede skvěle. Bude to těžké...snad to nedomrdáme s Gli Isolani

Reagovat
KingMaster13

No jako můžeme si za to jen a jen sami, to je jasné nikdo jinej to za nás neposral Proto doufám že to Cagliari snad porazíme a bude klid ale už vidím jak oni uhrajou remízu a my budeme muset vyhrát v Bergamu nebo nějaká podobná šílenost

Reagovat
cervo

preco? ved pokial AC porazi Cagliari, tak ma istotu LM bez ohladu na ostatne vysledky

Reagovat
Shevchenko

V případě rovnosti bodů s Atalantou a Juventusem bychom na tom byli nejhůře.

Reagovat
cervo

nerozumiem, nejde o vzajomne zapasy? potom je tam najhorsie juve

Reagovat
Shevchenko

Tabulka vzájemných zápasů. Všichni 3 budou mít 78 bodů, v minitabulce Atalanta 10, Juve 4, My 3.

Reagovat
cervo

aha takto

Reagovat
Morgue

Dívám se na současný AC, a nebo je to záznam z před 15 lety?

Reagovat
Eldarion

toto je ako keď hráš FIFU proti malému bratrancovi ktorý príde na návštevu a nevie ako sa to hrá už mi je ich trošku lúto, strašný výprask.

Reagovat
Morgue

přesně tak

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si pekný zmrd... ja som ho vždy nechal vyhrávať

Reagovat
Eldarion

Malý traumatický zážitok v detstve môže mať blahodarný účinok na jeho progres Alebo som možno stvoril psychicky nestabilného netvora

Reagovat
Savi

Já jsem jako ten bratranec a od té doby Fifu radši nehraju :-D

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
EXoRcIsT

riadna nakladacka pre Torino

Reagovat
Morgue

Nechtěl bych být po zápase v kabině domácích. Tam bude hodně dusno..

Reagovat
lnterista

Proč střídal Lautarka? Nejakej nasranej

Reagovat
Tomanatura

Chtel dat minuty Pinamontimu a Lukaku je aspon potrebny na obranne rohy. Lautro hral taky kulove, navic na Juve da 90 minut.

Reagovat
Largo

Ale houby. Lautaro se vůbec nesnažil, neběhal, nebojoval. Jasná zpráva od Conteho.

Reagovat
cresposuper

Tiez si myslim

Reagovat
lnterista

Taky to tak vidim ale druhej poločas jsem koukal jedním okem. Když už někoho prodat tak ho. Viděl jsem záběr z treninku a nejakej mladicek mu špatně nahrál a ten jeho vrazednej pohled. To bude hodně namistrovanej kokutek

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

myslím, že se včera prodal sám, když Contemu podával ten dres ...tyhle 30 kilový drsňáci mě nepřestanou dojímat

https://junipersports.com/wp-content/uploads/2021/05/Sparks-flew-between-Lautaro-and-Conte-800x445.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně se dnes všem omluvil a po tréninku všechny pozval na grilovačku

Problém spíš je, že Lukaku udělal párty s pár spoluhráči, kterou utnula ve 3 ráno policie

Reagovat
lnterista

to je dobre a budu rad kdyz zustane...ale s eriksenem me ti dva budou bolet nejmene kdyz je prodame

Reagovat
lnterista

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
Milan.B

Demolition derby, az mi je Toro luto....

Reagovat
Morgue

Tak jo.., teď už jen stačí ten Turín po tomto týdnu vypálit, vyplenit, ženy znásilnit a děti nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuž klobúk dolu až ku kotníkom. Neuveriteľné, ACM príde po troch dňoch z Turína so skóre 10:0.

Prepisujte históriu, stavajte pomníky, toto sa už nikdy nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Turine sme za 4 dni nechali 10 golov mozeme ist v klude domov

Reagovat
Largo

Reagovat
Savi

no...a v následujících dvou nedáme ani jeden :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďte přidat svůj názor na zahraniční vlastnictví v českém fotbale i ve světě! https://www.survio.com/survey/d/I3B6X3H1T6C3L9J5F

Reagovat
Zephyr

Reagovat
LesyJePan

Osmdesát milionů eur bude případně muset zaplatit klub, který chce ulovit Dušana Vlahoviće, s takovouto sumou by se spojilo vedení Fiorentiny. Mladý srbský útočník letos nastřílel už 21 ligových branek a zájem o něho mají AS Řím nebo AC Milán, sám fotbalista nedávno nebyl spokojen s nabídkou nové smlouvy a odmítl prodloužení kontraktu, ten stávající je platný ještě na dva roky.

Vyšla mu jedna sezona, vlastne len jar a bum 80 melonov. Aspon mozem byt v klude ze neskonci u nas, lebo aj za 40 by to bol obrovsky risk, podla mna to ja taka jednosezonna hviezdička.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

Commisso je novej Zamparini, akorát to narozdíl od něj myslí vážně

Reagovat
Eldarion

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele