36. kolo
13.05.2021 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Junior Messias (© AFP)

Crotone už není poslední! Dnes překvapivě porazilo Hellas

Crotone sice se záchranou počítat nemůže, ale dnes večer přeci jen odvedlo dobrou práci. Poradilo si totiž s návštěvou z Verony a odlepilo se od posledního místa. Výhru mu zajistily trefy Adama Ounase a také Juniora Messiase.

Hellas opět zklamal. Není divu, že trenér Ivan Jurić dostal od hlavního arbitra Massimiho v závěru červenou kartu za to, jak se negativně vyjadřoval, protože to, co viděl na hřišti, ho muselo frustrovat. Ale pojďme od začátku. Už ten ho musel dost naštvat. Simy se zbavil bránícího protivníka na hraně pravidel, předložil míč Adamu Ounasovi a ten ranou do protipohybu překonal mladého Chorvata Iva Pandura - 1:0.

Chorvatský brankář si musel o chvíli později poradit i s atakem Messiase, ale vše vyřešil díky rychlému vyběhnutí. Cigarini se posléze prezentoval velmi dobrou střelou, která jen o kousek minula Pandurovu tyč. Ze strany Hellasu opět velmi mdlý výkon.

Po změně stran sice trenér Jurić poslal na hřiště čerstvé síly, ale na hře jeho mužstva se to nijak výrazně neprojevilo. Domácí se dopustili několika faulů, které sudí přešel, což srdečnímu tepu Juriće taky neprospělo. A opravdový infarkt se o něj musel pokoušet v 75. minutě, kdy Ounas předběhl dva obránce a naservíroval míč na penaltě čekajícímu Messiasovi - 2:0.

Hellas se v ofenzivě prakticky na nic nezmohl a jediný gól, který zaznamenal, si domácí dali sami. Tři minuty před koncem si Salvatore Molina centr od rohového praporku nešťastně hrudí sklepl do vlastní brány.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele