36. kolo
12.05.2021 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Ciro Immobile (© AFP)

Lazio díky perfektnímu závěru udolalo Parmu

Lazio mělo namále stejně jako mnoho majitelů tiketů, protože ještě v nastaveném čase hrálo s Parmou bez branek. Jenže asi žádný tým v calciu nezvládá závěry utkání tak jako Lazio, což se potvrdilo i dnes. Ciro Immobile může za to, že deprese se v Parmě ještě víc prohloubila.

Proti Parmě, která měla už dávno jistý sestup, šlo Lazio do zápasu v naprosté pohodě. A od prvních minut svého soka jasně přehrávalo. V deváté minutě se poprvé blýskl Luis Alberto, který švihl nohou do míče a poslal jej asi půl metru vedle tyče! Kdyby mířil přesněji, zkamenělý Sepe by neměl nárok.

O chvíli později se Alberto proměnil v asistenta, když po rychlém brejku vyslal do šance Cataldiho. Ten sice dobře mířil, jenže pouze do středu. Brankář Sepe tak bez větších potíží dokázal jeho ránu vykrýt. Po půlhodině hry bylo Luise Alberta pořád všude plno a tentokrát mu radost z oslavy gólu zkazilo břevno!

Do konce první půle se ještě několikrát dostal do šance jak Alberto s Patricem, tak i Brunetta na druhé straně. Jeho ránu si ale vychutnal pohotový brankář Strakosha. Obrovskou šanci hned na úvod druhé půle spálil Vedat Muriqi, který prakticky sám před Sepem pálil jen do něj. O minutu později do hry zasáhl VAR. Gagliolo totiž fauloval Lazzariho a sudí pískal penaltu, ale pak mu VAR napověděl, že k faulu došlo ještě před šestnáctkou.

Na druhé straně pomohla pohromu Lazia odvrátit tyčka po ráně Brunetty. Lazio se stále nemohlo dostat do vedení a postupem času už bylo dost frustrované vlastní nepřesností. A když už se hrála poslední pátá minuta nastavení, pomohlo mu štěstí. Balon se před bránou Sepeho několikrát odrazil, tři obránci Parmy jej postupně napálil do sebe navzájem a míč se dostal k Immobilemu. Ten už se z dvou metrů nemýlil - 1:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele