36. kolo
12.05.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sardegna Arena (Cagliari) (© AFP)

Cagliari se s Fialkami rozešlo bez šancí a bez branek

Podvečerní utkání na Sardinii žádnou branku nenabídlo a co hůř, nenabídlo ani žádnou větší šanci. Prostě nudné utkání dvou téměř zachráněných týmů.

Fiorentina přijela na Sardinii pro všechny tři body a hodlala se opět spoléhat na mladého střelce Dušana Vlahoviće, který Fialky zvlášť v tomhle roce gólově neuvěřitelně táhne. Vzhledem k nutnosti vyhrát u obou týmů se dal očekávat hodně atraktivní duel. Jenže v tomhle ohledu zklamal.

Dlouho to trvalo, než jsme se dočkali nějaké záživnější, přímočařejší akce. Fialky sice na hřišti jasně dominovaly, ale když už to vypadalo na zajímavé zakončení, buď jim nevyšla finální fáze, nebo zasáhla obrana před brankářem Cragnem. Zajímavější šance se otevírala ke konci poločasu před Pedrem, jenže toho v klíčovou chvíli zradilo zpracování.

Nudná podívaná pokračovala i po změně stran. Hra se sice přelévala z jednoho konce hřiště na druhý, ale bez jakéhokoli zakončení. Ani po nástupu Castrovilliho s Callejónem se situace nijak nezlepšila. A tak to šlo dál a dál. Snad až v 89. minutě se blízko první brance ocitl před chvílí střídající Alberto Cerri, jenže balon mu v poslední chvíli odpálil od nohy obránce Igor.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
dominicc

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele