Serie A souhrn - 22. kolo

09.02.2008, 20:00, aktualizováno 10.02.2008, 22:27
Komentáře a souhrny
Na čele Serie A se nic nemění, první tři týmy vyhrály - Inter na půdě Catanie, AS Řím si poradil s Regginou a Juventus otočil utkání v Udine. Čtvrtá Fiorentina uhrála jen bod v Palermu a na AC Milán, jenž nejtěsnějším rozdílem porazil Sienu a má ještě jeden zápas k dobru, už má jen dvoubodový náskok.

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 2:2

09.02.2008 18:00

Góly: 30. Zlatan Muslimović, 90. Zlatan Muslimović - 29. Giampaolo Pazzini, 60. Franco Semioli

Zápasy Atalanty s Fiorentinou končí výsledky 2:2, čtyřbrankové představení s dělbou bodů na konec mezi těmito dvěma celky bylo k vidění již potřetí v řadě. Remíza je ztrátou především pro hostující celek.

V úvodu utkání neproměnil obrovskou šanci Muslimovic a domácí tento fakt mohl dvojnásobně mrzet ve 29. minutě. To Montolivo vyslal do šance Pazziniho a bývalý hráč Bergama otevřel skóre. Z úcty ke svému někdejšímu klubu se Pazzini ze svého šestého zápasu v sezoně neradoval.

Odpověď Atalanty byla blesková. Už o minutu později se po rohovém kopu dostal míč k Muslimovicovi a ten ranou pod břevno zajistil vyrovnání - 1:1.

Muslimovic byl hodně aktivní a po faulu na něho dostal žlutou kartu Ujfaluši, který tak bude muset vynechat příští zápas. Ještě do přestávky mohl vedení na stranu Violy znovu strhnout Kuzmanovic, po zaváhání Langelly ovšem pálil slabě.

Druhý poločas odstartoval nepřesnou střelou Pazzini, jemuž v útoku chyběl parťák Adrian Mutu. Franco Semioli kvůli zranění přišel o přátelský zápas proti Portugalsku, v sobotu už ale byl fit a v 60. minutě dal dokonce branku. Situaci mu svým centrem připravil Kuzmanovic a Semioli se mohl radovat z pátého zásahu sezony - 1:2.

Atalanta vrhla všechny síly do útoku a po neproměněné šanci Inzaghiho se nakonec dočkala v poslední minutě. Akci začal Inzaghi, Muslinovic si vyměnil míč s Tissonem a ze šesti metrů rozhodl u dělbě bodů.

Více informací k zápasu

AS Řím - Reggina Calcio 2:0

09.02.2008 20:30

Góly: 21. Christian Panucci, 76. Mancini

Řím stáhl náskok na vedoucí Inter na pouhých pět bodů, když po vydřené bitvě porazil Regginu 2:0. Christian Panucci poslal Řím do vedení v 21. minutě a v 76. minutě potvrdil vítězství Mancini. Nyní musí Římané už jen čekat na nedělní výsledky a doufat, že vedoucí Inter zaváhá v Catanii.

Po šokující prohře v minulém kole na hřišti Sieny 0:3 Římané věděli, že pokud chtějí ještě pomýšlet na titul, více zaváhání si dovolit nemůžou, už i proto, že v příštích kolech je čeká Inter, Juventus a Fiorentina, kde překpokládáme velké bitvy o tři body. Ani v sobotu večer to ale Řím neměl jednoduché, sestupem ohrožená Reggina nedávala nic zadarmo. Hosté se dokonce mohli dostat do brzkého vedení, když obránce Cicinho zaváhal při souboji s Francem Brienzou, jehož střelu poté údajně rukou zblokoval obránce Phillipe Mexes. I přes naléhání hostujících hráčů ale rozhodnčí nepovolil. Řím zaúřádoval v 21. minutě, Totti poslal nadýchaný centr přímo na Panucciho a ten nekompromisně poslal míč za Campagnolova záda. Campagnolo o chvíli později málem doroval Římu dvoubrankové vedení, když upustil centr Manciniho, dokázal se však rychle dostat na nohy a zneškodnit pokus dorážejícího Tottiho. A když Totti v 35. minutě promáchl centr Aquilaniho, znamenalo to, že do kabin šel Řím s mírnou psychickou výhodou.

Reggina potřebovala vsítit branku, aby zabránila třetí porážce v řadě, což se jí málem podařilo, když v 52. minutě Luca Vigiani chytře přihrál Brienzovi, kterého však na poslední chvíli zastavil Mexes a tak ze slibné šance nakonec byl pouhý roh. V 68. minutě se Reggině gól dát podařilo, avšak díky ofsajdovému postavení Amorusa hosté museli krotit svou radost. V 76. minutě domácí prakticky rozhodli. Ludovic Giuly obešel dva obránce Regginy, následně přihrál Mancinimu a ten v pohodě zakončil. Reggina stále zlobila, střídající Ayodele Mkinwa dělovkou trefil tyč. A sedm minut před koncem si sám Doni zajistil čisté konto, když úžasným zákrokem vychytal Amorusa. Řím tedy nakonec porazil Regiinu 2:0.

Více informací k zápasu

Turín FC - Città di Palermo 3:1

10.02.2008 15:00

Góly: 61. Aimo Diana, 71. David Di Michele, 81. David Di Michele - 36. Amauri

Turínu se v domácím prostředí povedlo otočit nepříznivý stav a zásluhou bývalých hráčů Palerma Di Micheleho a Diany porazil právě palermský celek 3:1. Domácí Turín na vlastním stadionu čekal na výhru od 27. října a až dnes, po téměř čtyřech měsících, se mu podařilo černou sérii prolomit.

V samém úvodu utkání se domácí po Barzagliho zákroku na Di Loreta dožadovali penalty, ale rozhodčí Gava s kamennou tváří nechal pokračovat ve hře. Na druhé straně se blýskl dobrým zákrokem proti Amauriho střele brankář Sereni. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a jak domácí Stellone, tak hostující Guana měli slibné příležitosti. Na jejich konci ale chybělo přesnější zakončení. Poté musel opět brilantně zasáhnout turínský brankář Sereni, na jehož branku tvrdě mířil z trestného kopu Miccoli. Šancí bylo sice v dosavadním průběhu k vidění několik, ale až ve 36. minutě došla jedna do zdárného konce, tedy vstřeleného gólu. Celou akci vymyslel Brazilec Amauri a sám ji také zkonstruoval. Ze středového kruhu se rozběhl s míčem u nohy a už ho nikomu nepůjčil a nikomu se ho o něj ani nepodařilo okrást a po famózním sólu a dobrém Amauriho zakončení se Palermo ujalo vedení.

Do druhého poločasu oba celky vstoupily trochu opatrněji a šancí již tolik k vidění nebylo. Domácím ale v 60. minutě udělala radost nová posila Diana, který do Turína zamířil teprve před deseti dny právě z Palerma a svého bývalého zaměstnavatele určitě nepotěšil, když se k němu po Comottově centru dostal odražený míč a Diana skluzem dopravil míč na brankovou čáru. Po hodině hry tedy bylo srovnáno a začínalo se znovu. Na hřišti se to bývalými hráči Palerma, kteří nyní hájí barvy Turína, jen hemžilo a jeden z nich byl u další velké šance domácích. Byl to Simone Barone, který napálil míč do brankové konstrukce a další ex-Rosanero Diana skákající míč nedokázal zklidnit a branku z bezprostřední blízkosti neuvěřitelně minul. Šance domácích, obzvláště bývalých hráčů Palerma, ale tímto pokusem zdaleka nekončily, jelikož v 71. minutě úřadoval útočník, jak jinak než ex-Rosanero, De Michele. O pár minut později neudržel nervy na uzdě jediný střelec hostů Amauri a po druhé žluté kartě za zbytečný faul musel předčasně do sprch. Toro definitivě rozhodli o osudu utkání v 81. minutě, kdy se do střeleckých statistik podruhé zapsal Di Michele. Palermské obraně nevyšla ofsajdová past a Di Michele s menší Balzarettiho pomocí prostřelil Fontanu. V nastaveném čase ještě Fontana zlikvidoval dvěma skvělými zákroky pokusy Stelloneho a Coriniho střely a nakonec tedy jeho mužstvo odjelo s tříbrankovým přídělem.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Parma FC 1:1

10.02.2008 15:00

Góly: 34. Jeda - 35. Reginaldo

Na Stadio Sant'Elia se v boji o záchranu vše rozhodlo v pouhých šedesáti sekundách, když v 34. minutě skóroval Jeda o o necelou minutu později z penalty stanovil konečné skóre na 1:1. Cagliari tak zůstává poslední s pětibodovým odstupem, Parma sedmnáctá, pouhý bod od sestupové příčky.

Oba týmu vstoupily do zápasu vcelku dravě, šance však přiliš k vidění nebyly. Snad jen Castelliniho střela po sklepnutí Lucarelliho stojí za zmínku. Následně Conti promrhal šanci domácích jít do vedení po přímém kopu ze slušné pozice. S první slušnější akcí přišel i první gól. Jeda po sólovém průniku střelou z dvaceti metrů nedal Buccimu šanci a domácí šli do vedení. Kupodivu i druhá střela na branku znamenala gól, o necelou minutu po obdrženém gólu si Reginaldo vyšlápl k brance domácích, obešel Lopeze a následně sám i trochu se štěstím procpal míč pod Storarim do branky. Bucci se pak musel činit po Jedově nebezpečné střele. Hra pak byla plná nepřesností a ani jedna z občasných šancí se neujala. Na konci utkání se pak zranil Cristiano Lucarelli což předznamenalo konec útočného snažení Parmy. Poslední slovo mělo Cagliari, ani Fini však na míč nedosáhl a týmy si tak tentokrát body rovnoměrně rozdělily.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Janov CFC 1:1

10.02.2008 15:00

Góly: 15. Francesco Tavano - 83. Marco Di Vaio

V Livornu se body dělily. I přes vedoucí branku, kterou vstřelil v 17. minutě Francesco Tavano, se domácí vytoužených tří bodů nedočkali. Janovu totiž zajistil v 83. minutě bod Marco Di Vaio. Pro FC Janov končí série čtyř výher v řadě.

První zákrok si připsal zhruba v páté minutě hostující gólman Rubinho, když vychytal Tavana kombinujícího s Tristánem. Toto útočné duo se již velmi dobře sehrálo a představuje pro branku soupeře velkou hrozbu. V 17. minut se již Francesco Tavano radoval. Diego Tristán uvolnil Tavana skvělou narážečkou a ex-římský útočník vsítil parádního angličana. Byla to Tavanova desátá trefa v této sezóně.

Mnohem více ze hry měli domácí. Janov byl v útoku takřka neškodný, načež trenér Gasperini stáhl obránce Cesare Bova a nahradil jej útočníkem Marcem Di Vaiem již v 28. minutě. Zhruba po půl hodině hry provedl nehezký zákrok Alessandro Grandoni na Marca Borriella, ovšem kartu neobdržel. Z nařízeného přímého kopu, jehož exekuce se ujal právě Borriello, se blýskl parádním zákrokem Marco Amelia. Na druhé straně promarnil několik slibných příležitostí Tavano.

Druhý poločas začal s mírným zpožděním, protože Ivan Jurič nakráčel na trávník v dresu svého spoluhráče Danila a musel se jít převléknout. V 75. minutě předvedl Santos skvělý obraný zákrok, čímž zastavil rozjetého Tavana. Nicméně rozhodčí jej posoudil jako nedovolený a navíc Santos musel předčasně do sprch, jelikož obdržel druhou žlutou kartu. Vše již nasvědčovalo, že domácí nakonec získají plný počet bodů, avšak štěstěna byla proti. Veterán Marco Di Vaio v 83. minutě vystřelil a míč pozměnil trajektorii po nechtěné teči obránce Daria Kněževiče. Nebohý Amelia s tím již nic nenadělal a body se nakonec dělily.

Více informací k zápasu

AC Milán - AC Siena 1:0

10.02.2008 15:00

Góly: 63. Alberto Paloschi

Osmnáctiletý mladík Paloschi, pro kterého to byla premiéra v dresu AC Milán, nastoupil do utkání v 63. minutě a stačilo mu 15 sekund pobytu na hřišti, aby skóroval a zajistil domácím těsné vítězství 1:0 na Sienou.

Domácí tým se musel obejít bez několika opor – potrestaného Gilardina a zraněného trojlístku Kaká, Gattuso a Pato. Hned ze začátku utkání se do dobrých příležitostí dostaly oba týmy, Frickova střela v síti ale neskončila a z následného protiútoku Inzaghi trefil jen brankáře Sieny Manningera. O sedm minut překonal domácího brankáře Locatelli, ale gól nebyl pro ofsajd uznán. V první půli se do dobré příležitosti po skvělém Serginhově přiťuknutí dostal ještě Ronaldo, ale skórovat se mu nepodařilo.

Trenér Ancelotti udělal o přestávce dvě změny v sestavě, které oživily hru domácích. Do velké šance se hned ze začátku druhé půle dostal Inzaghi, řítil se sám na hostující branku, ale byl zastaven praporkem pomezního rozhodčího pro údajný ofsajd. V 51. minutě měl obrovskou příležitost útočník Sieny Frick, ale míč z jeho kopačky v síti neskončil.

Utkání rozhodl v 63. minutě 18letý Paloschi, pro kterého to byl debut v milánském dresu. Paloschi byl na hřišti pouhých patnáct sekund, když povedenou střelou z hranice šestnáctky poslal AC Milán do vedení. O rozruch se v dalším průběhu zápasu postaral Vergassola, který zastavil pokus Inzaghiho rukou v pokutovém území, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře.

Těsně před koncem střetnutí bravurně zlikvidoval Kalac Frickovu hlavičku a udržel tak těsné vítězství domácího týmu. Rossoneri zůstávají na pátém místě tabulky se ziskem 36 bodů a navíc mají zápas k dobru. Hosté ze Sieny jsou na šestnácté pozici.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Juventus FC 1:2

10.02.2008 15:00

Góly: 6. Andrea Dossena - 60. Mauro Camoranesi, 76. Vincenzo Iaquinta

Vincenzo Iaquinta, který sedm let hrál za Udinese, otočil svým gólem ze 76. minuty skóre a pomohl Staré dámě k vítězství 2:1.

Juventusu se v posledních kolech nedařilo, ze čtyř utkání vydoloval pouze 6 bodů, Udinese nevyhrálo tři kola v řadě. Do zápasu vstoupili lépe domácí a hned v šesté minutě se dočkali vedení. Se střelou Quagliarelly si Buffon ještě poradil, ale na následnou Dosennovu dorážku byl krátký a obránce Udinese pohodlně otevřel skóre utkání. Druhý gól mohli domácí přidat ve dvacáté minutě, precizně zahraný Friulaniho přímý kop skončil na Buffonově tyči. Brankář hostů se očividně nenudil, o pět minut později fantasticky zneškodnil střelu Di Nataleho. Udinese bylo po většinu prvního poločasu lepším týmem, Juventus se do hry začal dostávat až po půlhodině hry.

V druhé půli se hra Staré dámy zlepšila, hráči Juventusu se dostali do několika slibných příležitostí a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Del Pierův rohový kop ze 60. minuty uklidil do horního růžku branky prudkou hlavičkou Camoranesi. Skóre zápasu otočil Iaquinta v 76. minutě, když využil perfektní Nedvědovu přihrávku a přesnou střelou k tyči rozhodl o osudu utkání.

Udinese je na šesté příčce, Juventus dosud získal 44 bodů a patří mu třetí místo tabulky.

Více informací k zápasu

Empoli FC - SS Lazio 1:0

10.02.2008 15:00

Góly: 7. Ighli Vannucchi

Gólem už v sedmé minutě rozhodl Ighli Vannucchi o tříbodovém zisku pro domácí. Empoli se výhrou posunulo na osmnáctou příčku a na sedmnáctou nesestupovou ztrácí pohý bod. Naopak Lazio pokračuje v nevydařené sezoně a čtrnáctou příčkou se rozhodně pyšnit nemůže. Navíc židle pod trenérem Delie Rossim začíný býti dosti vratká.

Do první šance zápasu se dostal empolský mladíček Sebastian Giovinco, když si naběhl do volného prostoru a po sólu zakončil z pravé strany jen těsně vedle brány hostí. Domácí fandové však nemuseli příliš smutnit, neboť už v sedmé minutě kapitán Vannucchi přímým kopem jen těsně za pokutovým územím poslal domácí do vedení. O pět minut později byl Vannucchi v další šanci, tentokrát však neúspěšný. Na druhé straně centr Tommasa Rocchiho našel přesně hlavu Panděva, míč však prosvištěl těsně nad břevnem. Zbývalo pět minut do konce poločasu, když měl Stefano Mauri na kopačce vyrovnání. Se skvělou přihrávkou od Pandeva však naložil bídně. Poslední slovo v prvním poločase měli domácí, hlavička Nicola Pozziho z prostředka pokutového území ale nenašla svůj cíl.

Hned po začátku druhé půle musel být domácí gólman Davide Bassi na pozoru po nebezpečném lobu Mauriho. Po šedesáté minutě Rocchi hlavičkoval pouze do rukavic Bassiho. V 68. minutě Kolarov, římský specialista na přímé kopy dostal příležitost vyzkoušet s i přímák z dobrých 28 metrů. Jeho dělovku ke smůle hostů zastavila až tyč. Domácí v 72. minutě šli málem už do dvoubrankového vedení, hlavička Raggiho po Abateho centru však prolétla těsně nad břevnem. V 80. minutě Kolarov opět zahrával přímý kop, tentokrát o něco blíže. Ale Davide Bassi vytasil zákrok zápasu. Poslední šanci Lazia zahodil v 85. minutě Pandev. Kolarov se navíc v 88. minutě nechal za faul na Marianiniho vyloučit a Empoli si vedení už pohlídalo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SSC Neapol 2:0

10.02.2008 15:00

Góly: 76. Gennaro Delvecchio, 81. Daniele Franceschini

Dva pozdní góly Delvecchia a Franceschiniho zajistily Sampdorii vítězství i reálnou šanci ještě bojovat o místa zajišťující evropské poháry. Neapol je jedenáctá, ale díky malým bodovým rozdílům mezi kluby v dolní polovině první desítky i ona zůstává ve hře o Evropu.

Domácí dominovali už od úvodních minut, i přes tlak si však větší šanci v prvních dvaceti minutách nevypracovali. Okolo třicáté minuty Antonio Cassano vybídl přihrávkou křídelního obránce k postupu do pokutového území, ten slušnou střelou zkusil překvapit brankaře Gianellu, míč se dokonce dostal za jeho záda, ovšem z brankové čáry vše hasil Manuele Blasi. První poločas na šance opravdu příliš výrazný nebyl, Neapol vyslala pouze jednu střelu na bránu, Sampdoria dvě.

Hned po začátku druhé půle se musel Gianello opět činit po střele Cassana. Po devíti minutách druhého poločasu měl opět šanci Cassano, přímý kop Palomby však usměrnil těsně vedle tyče. Vše nasvědčovalo tomu, že se týmy rozejdou za bezbrankového skóre. Cassano byl však jiného názoru, v 76. minutě na sebe nabalil tři obránce, poslal míč na úplně volného Bellucciho, jehož lob přes brankaře Gianella skončil na břevně, v tu ráno se však přiřítil Delvecchio a gólem do prázdné branky poslal domácí do vedení. Delvecchio a Bellucci byli i u zrodu druhého gólu. Bellucciho centr Delvechio zpracoval prsama přímo na nohu Franceschiniho a ten dokázal propálit zasahujícího Gianellu. Dva góly domácím stačily a tři body tak zůstávají v Janově.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Inter Milán 0:2

10.02.2008 20:30

Góly: 64. Esteban Cambiasso, 67. David Suazo

Inter Milán pokračuje ve své suverénnosti a neporazitelnosti. Z Catanie si odváží tři body za vítězství 2:0 a jeho náskok na druhý AS Řím čítá stále osm bodů. O branky se postarali Esteban Cambiasso a David Suazo. Catania klesla o jedeno místo a je čtrnáctá.

Utkání začalo velmi vyrovnaně a míč se držel převážně ve středu hřiště. První šance přišla až v 17. minutě, po rohu Vargase se nedostal k zakončení Izco. Navíc pro Nerazzurri utkání nezačalo nikterak vesele. Zhruba po půlhodině hry musel střídat Luis Jimenez, neboť potíž s pravým stehnem mu nedovolila pokračovat. Do hry naskočil mladík Pelé. O chvíli pozdji měla Catania svou největší příležitost ke vstřelení branky. Gennaro Izco vypálil krásnou střelu z třiceti metrů a balón pouze o milimetry minul břevno Cesarovy branky. Nerazzurri ohrožovali branku domácích pouze ze standardních situací. Nicolas Burdisso dobře hlavičkoval po přímém kopu, ale Ciro Polito jej výborně vychytal.

V druhém poločase byl Inter stále marný do útoku, a tak Roberto Mancini nahradil defenzivního záložníka Cristiana Chivua honduraským forvardem Davidem Suazem. Mancini přitom také změnil rozestavení z 4-3-1-2 na útočné 4-3-3. Gólová potence modročerných se pak o mnoho zlepšila. Nejprve dostal Mascara žlutou kartu, když herecky spadl Burdissovi přes nohu a dožadoval se faulu, pak se slova již ujal úřadující mistr, respektive, jak jsme již poslední dobou u Interu zvyklí, rozhodčí. Javier Zanetti odhlavičkoval centr před bránu, kde Esteban Cambiasso s přehledem překonal Polita. Avšak Cambiasso stál v evidentním ofsajdu a snad jediný, kdo to neviděl byl bohužel sudí Farina – 1:0.

Branka do jisté míry "nahlodala" psychiku domácích fotbalistů. Do hry přišel střelec Martinez s úkolem vyrovnat. Nicméně byli to opět Nerazzurri, kdo slavil branku. David Suazo překonal ofsajdovou past domácích po přihrávce Ibrahimoviče, zkušeně obešel brankáře a skóroval, tentokráte již legálně, do prázdné brány. Domácí se o chvíli později dožadovali penalty po zákroku Burdissa na Spinesiho, avšak arbitr ve žlutém správně pokutový kop neodpískal. Do konce utkání se již nic významného neudálo, a tak si Inter odváží opět s mírnou pomocí sudího tři body ze Sicílie.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán22175046:1356
2.AS Řím22146240:2248
3.Juventus Turín22128242:1944
4.ACF Fiorentina22108434:2138
5.AC Milán21106533:1636
6.Udinese Calcio2296725:2733
7.Sampdoria Janov2294929:2631
8.Atalanta Bergamo2279634:3230
9.FC Janov2278723:2929
10.Citta di Palermo2277829:3728
11.Neapol SSC2276933:3427
12.FC Turín22412623:2624
13.Lazio Řím2258924:3123
14.Calcio Catania2258919:2623
15.AS Livorno2157924:3322
16.AC Siena22481025:3220
17.FC Parma22481025:3320
18.Empoli FC22471116:2919
19.Reggina Calcio22391018:3418
20.Cagliari Calcio22361317:3915

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (78)

Přidat komentář
M11

Panucci

Reagovat
Slejdy

tak jako dobre 2:0 ale predvedena hra nic moc .. reggina mela dost sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

gola numero...

výsledek dobrý, zápas jsem neviděl (zdělal jsem se jako sviňa).

Reagovat
Slejdy

snad catania zitra potrapi soupere

Reagovat
Slejdy

*teda dnes no

Reagovat
smazaný uživatel

Catania vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

a Udinese plichta...

Reagovat
Slejdy

catanie kezby ale doufam v remizu budme optimiste...a udine neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak dvě plichty

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

prdinec jedna vyhra catanie a jedna Juve

Reagovat
Slejdy

tezko uvidis

Reagovat
M11

sak pak si reknem... JUVE wins

Reagovat
Slejdy

sak jo rikam necitim vyhru..nejspis remizu..sem to rikal aj s tim cagliary uvidis kurnik šopa

Reagovat
M11

sak kua drat uz ale

Reagovat
Slejdy

no tak

Reagovat
M11

no sak...Podme kuci

Reagovat
smazaný uživatel

hej no tak Paloschi no comment (toho borce znám akorát z managera), ale dobrý 3 body, přesto, že nám rozhodčí zase "pomáhal". jestli bude Kalač takhle pokračovat, bojím se, že si ho Galliani s Carlem na tý jedničce podrží

Reagovat
GEGE

j Kalac vyborny no a nechci delat machry ale mel sem tušáka že dá Paloschi gol je to fakt borec FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tušáka ? žeby až tak ? jinak borec to zdá se je, snad to nebyla náhoda...

Reagovat
GEGE

náhoda to určitě nebyla přesvědčil mě už v poháru,škoda že moc asi moc šancí v této sezoně nedostane,souvisí s tím i vyřazení s poháru které mě hodně mrzí hlavně s toho důvodu

Reagovat
smazaný uživatel

jn, v poháru by si v týhle formě určitě zahrál, ale má ještě čas. příšti rok by z toho mohlo být nějaký šikovný hostování a pak by se vidělo...

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak Lazio opet bez bodu..

Reagovat
M11

nooo tak nam hosi z acecka zacinaji pekne tlakovat

Reagovat
GEGE

jj to 3.místo uděláme

Reagovat
M11

mozne to je

Reagovat
smazaný uživatel

4. v pohodě stačí, jen doufám, že bude Viola dál klopýtat...

Reagovat
GEGE

4 místo nestačí máme hrát o titul a ne o 4 místo

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jenže o ten jsme měli hrát i na podzim a teď je třeba být realisty a jít zápas od zápasu, pokud je všechny vyhrajem a skončíme první, zlobit se určitě nebudu , ale v tuhle chvíli je hlavní LM pro příští rok.

Reagovat
GEGE

určitě po tom děsivém začátku můžeme být za to 4.místo rádí ale to 3 je reálné a je určitě hezčí než 4

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasné..., vidět Juve za zadkem je vždycky příjemnej pocit, i když jsou mi letos i sympatičtí.

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Catania podme

Reagovat
Slejdy

podmeee aleee

Reagovat
smazaný uživatel

chi non salta rossonero é é

Reagovat
smazaný uživatel

Bianconerri pome

Reagovat
smazaný uživatel

Už zas vidim ty narážky...

Reagovat
Maritazzi

tak esteban gol z ofsajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Suazo

Reagovat
M11

jn je rozhodnuto,,, co ten cambiasso ??? budu se divat az na zaznam

Reagovat
smazaný uživatel

Byl asi půlmetrový(nevim to přesně) ofsajd.Bylo to sporné ale gól pravděpodobně neměl platit.

Reagovat
M11

opravdu uz me to stve nebyl by zapas kdyby sudi snad neovlivnil nejak vysledek.. nenarazim na vas ted... tyka se to vsech v serii a

Reagovat
smazaný uživatel

jn,rozhodčí jsou tragičtí,oni srážejí kvalitu Serie A,což mě zrovna dvakrát netěší..

Reagovat
M11

no me taky prave ne... kor po to afere... je to snad jeste horsi... jsou opravdu tragedi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorac haluzim....gol cambiassa byl z ofsajdu...uz to zas vidim ty clanky tady...ale dodal bych ze dneska siene neuznali regulerni gol na acm za stavu nula nula...uz me ti rozhodci stvou

Reagovat
smazaný uživatel

uz to pisu ponekolikate, ale ty rozhodci letosni rocnik opravdu nehorazne kazi, tahle sezona mela ukazat ze se serie A ocistila, ale rozhodci to svyma chybama nedovolej a vyvolavaj opravnene spekulace..

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle borecek uz by se mel zpamatovat se svymi narazkami na celou zkorumpovanou Serii A,zacina me pekne srat s tema kecama jak je vsechno predem jasne kdyz hraje velky proti malemu viz.dnesni zapas Udine - Juve

Reagovat
Shevchenko

Slepička je magor.

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi komenator fotbaluna sportovnich stanicich, podle me ani bych se nedivil,kdyby u jeho komentare polovina sledujicich usla, zlata prima..

Reagovat
M11

nekdy je sranda kdyz se rozciluje

Reagovat
Antijuve

To bude zase keců..........aspoň Suazo dal regulérní branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou,ale tohle je az prilis okate, je to zapas co zapas...

Reagovat
Antijuve

Všechny rozhodčí bych kopl do zadku a dal tam cizince.

Reagovat
M11

asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé to je hlavně z toho důvodu, že loni byli celkem solidní...

Reagovat
M11

tak mel sem moznost ted videt gol Cambiassa... a nechci vypadat ze se tady navazim do interu o tom to neni...ale tohle musel pomezni moc dobre videt... nemam slov... tohle uz je humus pomezni by u me za toto domaval do konce sezony pokud by to byl jeho prvni prohresek...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono jde hlavně o to, že místo vyrovnaného souboje o titul tady máme "suverénní" Inter. Vždycky jsem říkal, že pomoc rozhodčích je štěstí a náhoda, ale kdo tomu letos může věřit?

Reagovat
smazaný uživatel

je to v prdeli ... už je toho fakt moc

Reagovat
Slejdy

presne toto uz nevim co na to rict

Reagovat
cink

Jsou proste nejlepsi, s rozhodcimi nebo bez nich. Forza inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

tak ty mas dost kluku

Reagovat
M11

nenasel sis zrovna nejvhodnejsi cas

Reagovat
smazaný uživatel

bojim se jich jako cert krize.. vsichni sme cekali, ze pujdou nahoru, ale nejak moc rychle tymy pred nima zacali klopytat.. sna dto treti misto dame, bo AS sito druhy asi pohlida..

Reagovat
smazaný uživatel

neverim ze by si inter podlatil ted x zapasu v rade kdyz ma takovej naskok....to je nelogicky a na uplaceni by to bylo moc okaty...

Reagovat
Slejdy

tady nejde o uplaceni ale podiv se jak jim piskaji ti sudi ... kazdy zapas ale kazdy .. uplacet uz by si nikdo ted nedovolil

Reagovat
smazaný uživatel

jenze takhle situace nebo tohle dohadovani nastalo pred mesicem...kdy uz inter suverene vladl s dostatecnym naskokem...podivny by to bylo kdyby treba straceli na as tri body nebo to bylo vyrovnany...ale jeste ani letos se v seriia nema kdo s intrem srovnavat...snad pristi sezona bude vyrovnanejsi...ale ti rozhodci me mrzi...protoze inter to nepotrebuje

Reagovat
M11

kdyby jim sudi nepomahali tak by inter prosimte ani nevedl

Reagovat
smazaný uživatel

uz nehul ...a kdo by vedl?? acm? nebo snad as?? srandisto

Reagovat
M11

juve as

Reagovat
Slejdy

ty si taky nejaky mimo ... bez pomoci sudich by ted inter nemel takovy naskok

Reagovat
smazaný uživatel

nesmis cist takovy sracky...jestli te utesuje takovej zebricek tak to mas blby...a ten zebricek kterej mas namysli je hodne proti interu...a o tom se snad uz nebudem bavit

Reagovat
M11

zebricek ??? jejda ty si fakt dost mimo ale to nevadi kazdy sme nejaci

Reagovat
smazaný uživatel

Štve mi to,ty rozhodčí..Doufám že příští sezona bude už vyrovnaná a nebude mi tolik vadit když nevyhrajem Scudetto ale bude všechno ok..Mám namysli penalty,ofsajdy...

Reagovat
M11

taky doufam...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele