22. kolo
10.02.2008 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Juventus Turín 1:2

Vincenzo Iaquinta, který sedm let hrál za Udinese, otočil svým gólem ze 76. minuty skóre a pomohl Staré dámě k vítězství 2:1.

Juventusu se v posledních kolech nedařilo, ze čtyř utkání vydoloval pouze 6 bodů, Udinese nevyhrálo tři kola v řadě. Do zápasu vstoupili lépe domácí a hned v šesté minutě se dočkali vedení. Se střelou Quagliarelly si Buffon ještě poradil, ale na následnou Dosennovu dorážku byl krátký a obránce Udinese pohodlně otevřel skóre utkání. Druhý gól mohli domácí přidat ve dvacáté minutě, precizně zahraný Friulaniho přímý kop skončil na Buffonově tyči. Brankář hostů se očividně nenudil, o pět minut později fantasticky zneškodnil střelu Di Nataleho. Udinese bylo po většinu prvního poločasu lepším týmem, Juventus se do hry začal dostávat až po půlhodině hry.

V druhé půli se hra Staré dámy zlepšila, hráči Juventusu se dostali do několika slibných příležitostí a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Del Pierův rohový kop ze 60. minuty uklidil do horního růžku branky prudkou hlavičkou Camoranesi. Skóre zápasu otočil Iaquinta v 76. minutě, když využil perfektní Nedvědovu přihrávku a přesnou střelou k tyči rozhodl o osudu utkání.

Udinese je na šesté příčce, Juventus dosud získal 44 bodů a patří mu třetí místo tabulky.

Autor: Tomáš Lavický / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele