Serie A - preview 22. kola

31.01.2009, 09:42, aktualizováno 01.02.2009, 08:54
Previews
Juventus nestačil na Cagliari a nabídl šanci svým konkurentům. Inter hostí Cagliari a na čele tabulky může Juve odskočit na rozdíl devíti bodů, před Starou dámu se pak v případě výhry na půdě Lazia může dostat AC Milán. AS Řím hostuje v Reggině, Boloňa by ráda obrala o body Fiorentinu...
SSC Neapol - Udinese Calcio  (sobota 18:15)
Neapol je v krizi, kterou letos ještě nezažila, nyní potřebuje zabrat. Tři porážky v řadě jí totiž odsoudily až na sedmé místo. Na Stadio San Paolo přijede Udinese, které pro změnu v posledním kole po jedenácti zápasech vyhrálo.

A že výhra Bianconeri byla velice překvapivá, Udinese totiž porazilo Juventus a po dlouhé době se radovalo ze zisku tří bodů. Pro svěřence trenéra Marina to bylo první vítězství po třech měsících. Hráči Udinese by na tento výsledek rádi navázali i v Neapoli. "Vítězství mě nepřekvapuje," prohlásil majitel Bianconeri Giampaolo Pozzo. "Od začátku nového roku trénoval tým velice dobře, což mu v minulých měsících trochu chybělo."

Kouč Pasquale Marino výhru nad Juventusem připsal také právě Pozzovi, jenž ho v posledních týdnech, kdy se nedařilo, podržel, zatímco fanoušci chtěli jeho hlavu. "Ne každý stojí na straně trenéra, který nedokáže během tří měsíců s týmem zvítězit. Od Pozzovi rodiny jsem obdržel více podpory než když se daří," pochvaloval si Marino, jenž již bude moci v zápase využít služeb obránce Aleksandara Lukoviče.

V Neapoli nyní nepanuje příliš dobrá atmosféra, Partenopei prohráli tři poslední utkání, dvě z nich navíc byla s úhlavními konkurenty, Římem a Fiorentinou. Špatný start do nového roku je odsoudil až na sedmou pozici, na kterou nejsou letos zvyklí. "V posledních zápasech jsme nehráli příliš dobře," uvědomuje si trenér Reja, jenž s týmem v minulém kole prohrál venku již pošesté v řadě. "Neapol se však vrátí do své nejlepší formy. Potřebujeme jen dobrý výsledek, abychom se vrátili do starých kolejí."

Neapol by měla zapracovat především na obraně, protože v posledních třech duelech venku inkasovala sedm branek. Přestože nyní hraje s Udinese před domácím publikem, kde letos prohrála jen jednou. Velkou vzpruhou by navíc mohl být návrat Marka Hamšíka a také Waltera Gargana.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Sepe - Cannavaro, Rinaudo, Contini - Maggio, Blasi, Gargano, Hamšík, Vitale - Zalayeta, Lavezzi
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Ferronetti, Zapata, Felipe, Lukovič - Inler, D'Agostino, Asamoah, Isla - Quagliarella, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.15 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Cagliari Calcio  (sobota 20:45)
Juventus v posledním kole překvapivě prohrál v Udinese a ztráta na vedoucí Inter se navýšila na šest bodů. Nyní bude vše napravovat v domácím duelu s Cagliari, kterému se však daří. Již pět zápasů nepoznalo přemožitele, v posledních třech navíc vždy zvítězilo.

"Porážku v Udinese jsme nečekali," neskrýval gólman Staré dámy Gianluigi Buffon, který ale stále věří, že jeho tým může získat Scudetto. "Bylo to poprvé, co jsem opouštěl Stadio Friuli v dresu Juventusu jako poražený. Tohle se ale může stát a také se stalo. Je normální, že po dobrých výsledcích může přijít prohra," reagoval Buffon na první porážku po třech měsících.

Udinese se stalo prvním celkem, který v roce 2009 dokázal Juventusu vstřelit více než jednu branku. Přesto mají svěřenci trenéra Claudia Ranieriho stále druhou nejlepší obranu v lize. V sobotu budou mít také silný útok, protože se jim po dlouhém zranění vrací David Trezeguet, jenž by se měl po boku Alessandra Del Piera objevit v základní sestavě. Jen na lavičce tak začne Brazilec Amauri.

Cagliari v minulém kole zaznamenalo již třetí vítězství v řadě a posunulo se na devátou pozici. Rossoblu se zatím daří na obou stranách hřiště. Zatímco v posledních čtyřech duelech vstřelili osm branek, inkasovali pouze třikrát.

"Cagliari má momentálně nejlepší formu v lize," nebál se prohlásit Buffon. Pokud proti nim uspějeme, zvedne to naše sebevědomí v boji o Scudetto."

Přestože Cagliari skvělými výkony stoupá tabulkou a na čtvrtou Fiorentinu ztrácí pouze čtyři body, trenér Massimiliano Allegri se chce raději soustředit na náskok před sestupovými pozicemi. "Výhra nad Sienou byla důležitá, protože se chceme vyhnout boji o sestup. Nyní jsme jen devět bodů od čtyřicetibodové hranice, která obvykle stačí na udržení."

Hosté již mohou do sobotního duelu nasadit brankáře Federica Marchettiho, jenž se vrací po trestu.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro - Marchionni, Sissoko, Marchisio, Nedvěd - Trezeguet, Del Piero
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Pisano, Bianco, Canini, Agostini - Fini, Conti, Biondini - Cossu - Matri, Jeda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Janov CFC - Città di Palermo  (neděle 15:15)
Rozjetý Janov narazí na Stadio Luigi Ferraris na Palermo, které naposledy padlo v Římě a je osmé. Grifové z Janova dokázali uhrát skvělou remízu na půdě AC Milán a zůstali čtvrtí, pouze s jednobodovým náskokem na AS Řím.

Po remíze na San Siru se trenér Janova Gian Piero Gasperini bojí tlaku, který bude na tým z důvodu očekávání dalších dobrých výsledků neustále vyvíjen, čímž se stane každý zápas těžším. Gasperini si je vědom toho, že po remíze s AC Milán bude každý další soupeř motivovanější a bude chtít proti Janovu uspět. "Dostává se nám stále většího zájmu a je jen na nás, abychom si ho udrželi a zasloužili. Každý zápas je pro nás testem a body, které jsme doposud získali, dostávají mnohem větší váhu. V lize jsme sice dosáhli skvělé pozice, ale určitě není čas na nějaké závěry nebo přehodnocování cílů."

Janov opět sází na kanonýra Diega Milita, jenž v minulém utkání nastoupil podruhé po zranění a opět vystřelil remízu. Chybět však bude jiný důležitý článek sestavy, záložník Thiago Motta, jenž bude mimo hru asi tři týdny.

Palermo cestuje do Janova po porážce v Římě, kde prohrálo 1:2, ale za předvedený výkon si zasloužilo alespoň bod a trenér Davide Ballardini chce v neděli vidět stejný výkon, akorát s lepším výsledkem. "Budeme hrát proti týmu, který je v neskutečné formě. My jsme ale odhodláni podat stejný výkon jako ve středu na Stadio Olimpico. Pokud hrajete proti týmům, které mají dobře organizovanou hru, je to vždy těžké. Já však vím, co mí hráči dokážou a hodně od nich v neděli očekávám."

Pokud by Palermo zvítězilo, mohlo by se teoreticky dostat i mezi nejlepší šestici a dotáhlo by se na Janov na rozdíl dvou bodů. Ballardinimu budou chybět vykartovaný Federico Balzaretti, jehož nahradí Mattia Cassani. Zbytek základní sestavy by měl zůstat oproti poslednímu duelu nezměněn.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Biava, Ferrari, Bocchetti - Mesto, Milanetto, Jurič, Criscito - Sculli, Milito, Jankovič
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Amelia - Cassani, Carrozzieri, Bovo, Savini - Migliaccio, Liverani, Nocerino - Simplicio, Bresciano, Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.00 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - US Lecce  (neděle 15:15)
Na stadionu Artemia Franciho přivítá v souboji dvou celků z dolní poloviny tabulky Siena sestupem ohrožené Lecce. To má náskok pouhých dvou bodů na osmnáctý Turín. Domácí Bianconeri jsou čtrnáctí.

Siena po dvou hubených výhrách 1:0 nad Regginou a Atalantou prohrála s rozjetým Cagliari a znovu zůstává nebezpečně blízko sestupovým vodám. Trenér Giampaolo sice může být spokojen s defenzivní činností svého týmu, ale co se týče ofenzivních es, tak ta poněkud tápou. Tři branky ze sedmi utkání je dost málo, takže pokud se nezlepší ofenzíva, může být na tom Siena ještě hůř.

Lecce zatím se střílením branek problémy nemá a neprohrálo s konkurenty v boji o sestup z Turína a Verony. Ovšem v týmu jsou zklamaní, domácí chtěli získat více než pouhé dva body, takhle zůstávají stále ohroženi sestupem.

Domácím budou scházet zranění Rossettini, Belmonte a Manitta. Karetní trest si odpykává Gallopa. Hosté se zase musí obejít bez Munariho a suspendovaných Fabiana a Zanchetty.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Zuniga, Portanova, Bryndal, Del Grosso - Vergassola, Codrea, Jarolím - Kharja - Ghezzal, Frick
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benussi - Polenghi, Stendardo, Esposito, Giuliatto - Vives, Arito, Ariatti - Giacomazzi, Castillo, Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.83 - 2.85 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Turín FC  (neděle 15:15)
Vedoucí celek Serie A, Inter Milán, přivítá na San Siru celek z druhého konce tabulky - FC Turín. Domácí mají v čele již šestibodový náskok, neboť Juventus v minulém kole zaváhal. Zatímco Granata mají na kontě dvě remízy a horko těžko se dostávají ze sestupových pozic.

Domácí se pokusí vyhrát třetí zápas v řadě. Od zkratu s Atalantou Inter ještě nezaváhal, a favoritem tak bude i nyní. V posledním kole dokázali Nerazzurri porazit Catanii i v deseti lidech, neboť Sulley Ali Muntari se nechal v první půli vyloučit. Proti Turínu tak bude chybět. "Dlouho jsme proti Catanii hráli v oslabení. Z tohoto důvodu jsme odehráli skvělé utkání. Naše pozice se po zaváhání Juventusu a AC Milán ještě utvrdila. Nicméně, jsem přesvědčen, že se ani jeden z nich nevzdává," prohlásil prezident Massimo Moratti.

Trenér José Mourinho bude postrádat již výše zmiňovaného Muntariho, jehož kvůli disciplinárnímu trestu doplní Adriano. Marodku týmu pak zaplňují Francesco Bolzoni, Cristian Chivu, Marco Materazzi, Walter Samuel a Patrick Vieira. Hříšníka Muntariho nejspíše nahradí v záloze Brazilec Maxwell, který však většinou nastupuje na levé obraně.

Kapitán Turína Alessandro Rosina je přesvědčen, že jeho tým je schopen udělat cokoliv, aby se vyhnul sestupu. V minulém kole však nedokázali svěřenci Waltera Novellina využít domácího prostředí a s Regginou pouze remizovali 0:0. "Samozřejmě, že jsme chtěli Regginu porazit, ale bohužel se to nepovedlo. Máme neustále obavy z naší situace, ale nesmíme mít strach a musíme i nadále věřit. Ještě se bude hrát sedmnáct zápasů, z nichž budeme chtít získat maximum bodů," řekl kapitán Rosina.

Hostujícímu celku bude nově chybět zraněný útočník Elvis Abbruscato s obráncem Francescem Pratalim. Tito dva na marodce doplní trio Pisano, Ogbonna a Zanetti.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Burdisso, Santon - J. Zanetti, Cambiasso, Maxwell - Stanković - Ibrahimović, Cruz
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sereni - Rivalta, Di Loreto, Dellafiore, Rubin - Abate, Džemaili, Barone, Diana - Bianchi, Rosina
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - ACF Fiorentina  (neděle 15:15)
Těžké utkání čeká ambiciózní Fiorentinu, ta zajíždí na horkou půdu do Boloni. Domácí celek se zlepšuje a jeho vyhlídky na záchranu vypadají dobře. Černou sérii utnula Fiorentina, výhrou nad Neapolí se dostala na šesté místo a i nyní bude chtít bodovat.

Boloňa se po vysoké, domácí prohře s AC Milán dala rychle do pořádku a hned v následujícím kole vyhrála na půdě Atalanty, která doma body jen tak nerozdává. Domácí už mají pětibodový odstup od osmnáctého místa, které znamená sestup do Serie B. Speciální zápas prožije Amoroso, jenž ve Fiorentině strávil několik vydařených let. "Určitě to bude velmi těžký a složitý zápas, ale po vítězství v Bergamu jsme trošku uvolnění a pokud nemáme co ztratit, tak můžeme hrát ještě o trošku lépe," nechal se slyšet útočník Amoroso.

Jak už bylo zmíněno, Fiorentina po několika zápasech bez výhry konečně bodovala naplno. V klíčovém utkání proti Neapoli dokázala vyhrát 2:1 a její šance na Ligu mistrů znovu ožily. Pravdou je, že v posledních zápasech měla Viola velice těžký los, nejprve zajížděla na San Siro proti AC Milán a poté do Turína proti Juventusu. V obou případech zvítězil domácí celek 1:0. V letošním roce se zatím trápí Alberto Gilardino, jenž na střelecky bohatý podzim nenavázal. "Konečně jsme se středeční výhrou dostali zpět do pohody, je to pro nás velice důležité. Musíme si udržovat minimální, tj. dvou, tříbodový odstup od čtvrtého místa," prohlásil na klubových stránkách Florentiny Alberto Gilardino.

Viola se v této sezoně s Boloňou natrápila, ve 3.kole sice zvítězila, ale bylo tím nejtěsnějším rozdílem. Jedinou branku zaznamenal kanonýr Alberto Gilardino. Boloňa dokázala Fialky naposledy porazit před osmi lety, tenkrát se zrodil výsledek 3:2 pro domácí.

Trenér Mihajlovič nebude mít k dispozici kvarteto hráčů - Paonessu, Mutarelliho, Marchiniho a Volpiho. Cesare Prandelli se zase musí obejít bez Jorgensena, Jovetice a Kroldrupa. K tomu všemu jsou suspendovaní Storari a Zauri.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Zenoni, Terzi, Moras, Bombardini - Mingazzini, Mudingayi, Amoroso - Adailton - Osvaldo, Di Vaio
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Dainelli, Gamberini, Vargas - Kuzmanovic, Felipe Melo, Montolivo - Santana - Gilardino, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 2.90 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chievo Verona - UC Sampdoria  (neděle 15:15)
Čtyři zápasy neporažené Chievo Verona doma přivítá Sampdorii Janov. Domácím chybí na bezpečnou pozici již jen dva body. Naopak Sampdoria měla velmi nevyrovnanou výkonnost, ovšem v týdnu roznesla Lazio. Dokáží Blucerchiati nabrat ztracenou formu nebo dovolí Chievu vystoupit ze sestupových vod?

Trenér Sampdorie Walter Mazzarri varoval své svěřence, ať nejsou po výhře nad Laziem v euforii a nepodcení nováčka ligy. Mazzarri chce zakládat na povedené výhře 3:1 a pokračovat v dobrých výsledcích. "Musíme se nyní soustředit na utkání s Chievem, které je ve formě. Porazilo Regginu a Neapol a podcenit takového soupeře by bylo trestuhodné. Chci po svých hráčích, ať přistupují k tomuto utkání správně a hrají odhodlaně," prohlásil Walter Mazzarri.

Hosté mají značně omezený kádr. Záložník Daniele Dessena nemůže nastoupit kvůli disciplinárnímu trestu, zatímco Pietro Accardi, Hugo Campagnaro, Bruno Fornaroli, Daniele Franceschini, Marco Padalino, Andrea Raggi a Nenad Krstičić obývají marodku. Do utkání mohou zasáhnout dvě nové posily Sampdorie - Manuel Da Costa z Fiorentiny a Michele Ferri z Cagliari. Dá se však očekávat, že oba začnou na střídačce.

Domenico Di Carlo také nemohl být nespokojený po výkonu svých svěřenců v posledním kole. Chievo sice získalo jenom bod proti Lecce, ovšem létající oslíci hráli skoro celý druhý poločas v deseti a v závěru dokázali vyrovnat. "Je to pro nás velmi důležitý výsledek. Musíme sice ještě hodně zapracovat, ale jsme stále naživu a nevzdáme se. Nyní se soustředíme na Sampdorii, což bude další velmi těžký zápas. Pokusíme se však z utkání získat maximum," řekl Di Carlo.

Létající oslíci budou postrádat suspendované trio Mandelli, Michele Marcolini a Giampiero Pinzi. Trojici hříšníků doplní zraněný Marco Malago. Do obrany by tak měl naskočit Mario Yepes a do středu záložní řady Vincenzo Italiano.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Moro, Yepes, Morero, Mantovani - Luciano, Rigoni, Italiano, Bentivoglio - Makinwa, Pellissier
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevičius, Gastaldello, Lucchini - Ziegler, Sammarco, Palombo, Delvecchio, Pieri - Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 2.90 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta BC - Calcio Catania  (neděle 15:15)
Souboj dvou tabulkových soupeřů přinese duel na Stadio Atleti Azzurri d'Italia mezi Atalantou a Catanií. Domácí jsou jedenáctí se ziskem 27 bodů, Catania má o bod méně a je třináctá.

Catania ve středu prohrála 0:2 s Interem Milán a chtěla by tuto prohru hodit za hlavu a soustředit se na duel v Bergamu, kde by ráda ukořistila první venkovní výhru v letošní sezoně. Rossazzurri doposud získali mimo svůj stadion z deseti utkání pouze čtyři body, ale trenér Walter Zenga je přesvědčen, že vše se může zlomit, pokud Catania předvede stejný výkon jako proti Interu.

"Proti Interu jsme podali dobrý výkon," přiznal Zenga. "Kontrolovali jsme hru a vytvořili si mnoho šancí, takže je zklamáním, že jsme nezískali nějaké body. Jednou nás zastavila tyč, podruhé Inter míč vykopával z brankové čáry. Míči se prostě do branky nechtělo. Neměli jsme štěstí." Zenga si chce ze zápasu s Nerazzurri ale vzít především pozitiva. "Navzdory porážce jsme se ukázali jako silný tým, který se dokáže rovnat s těmi nejlepšími. Nesmíme zapomínat na to, že nám proti lídrovi ligy chybělo pět hráčů a přesto jsme podali dobrý výkon. To je do budoucna povzbuzující."

Dobrou zprávou pro Catanii je návrat Mariana Izca, Cristiana Terlizziho a Ezequiela Carboniho do základní sestavy. Všichni tři si v zápase s Interem odpykávali jednozápasové tresty.

Atalanta bude chtít před domácím publikem napravovat dvě porážky v řadě, které utrpěla v Sieně a naposledy doma s Boloňou. "Boloni jsme nedarovali prakticky žádnou šanci a přesto jsme prohráli. Dali branku v 80. minutě z ojedinělé šance. Tohle je ale fotbal," reagoval na poslední prohrané utkání, které bylo již čtvrté z posledních pěti, trenér Orobici Luigi Del Neri. "Musíme ale být trpěliví a jsem přesvědčen, že štěstí potká i nás."

Bergamaschi jdou do utkání s desetibodovým náskokem na sestupové pozice, ale pokud se jim nechtějí více přiblížit, měli by zapracovat na útočné fázi. V posledních dvou zápasech se jim totiž nepodařilo vstřelit jedinou branku. Navíc budou domácí postrádat vykartovaného Cristiana Doniho. Catanii chybí rovněž suspendovaný Giacomo Tedesco.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini - Ferreira Pinto, Guarente, Cigarini, Padoin - Valdes, Floccari
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Silvestre, Terlizzi, Stovini, Capuano - Izco, Carboni, Baiocco, Morimoto - Paolucci, Mascara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 2.90 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Reggina Calcio - AS Řím  (neděle 15:15)
Giallorossi již zažehnali krizi, která je zužovala na začátku sezóny, a jsou na pátém místě. Další body se pokusí získat na půdě poslední Regginy Calcio. Na Stadio Oreste Granillo je však nebude čekat nic jednoduchého, protože Reggina nechce sestoupit.

Římané mají značnou formu a na dosah čtvrté místo znamenající předkolo Ligy mistrů. Trenér Luciano Spalletti tak nabádá své svěřence, ať pokračují ve vynikajících výkonech. V posledním kole si Giallorossi poradili s Palermem. Výhra je vyšvihla právě na uspokojivé páté místo a dodala motivaci do utkání v Reggiu di Calabria.

Nicméně Spalletti ví, že jeho celek čeká ještě mnoho tvrdé práce. "Je pravda, že Janov je o pouhý bod před námi a že na AC Milán ztrácíme již jen pět bodů. Avšak všechny týmy, které jsou před námi, hrají výborný fotbal a vše je ještě otevřené," prohlásil Luciano Spalletti. Zároveň však dodal: "Pokud neskončíme alespoň čtvrtí, tak nenaplníme naše původní očekávání."

V týdnu konečně provedl comeback Francesco Totti a kapitán Giallorossi nezklamal. Proti Palermu se hned zapsal do střelecké listiny. Trenér Spalletti věří, že Totti spolu s prozatímním nejlepším střelcem týmu, Mirkem Vučiničem, ještě zintenzivní produkci branek. Formu měl také Brazilec Julio Baptista, ovšem nyní má důvěru trenéra spíše Černohorec.

Oproti tomu celek z Kalábrie je na tom bídně. Poslední místo a průměrně skoro dvě inkasované branky na zápas momentální "zdobí" Regginu. Nicméně v posledním kole se výkon Amaranto podle slov trenéra Nevia Orlandiho zlepšil. Reggina s Turínem remizovala 0:0. "Zasloužili jsme si vyhrát. Tým ze sebe vydal vše a hráli jsme dobře. Jediný náš problém byl, že jsme selhávali před brankou," prohlásil Orlandi.

Domácí budou bez suspendovaného Carlose Carmony, ale uvítají zpět Bruna Cirilla, který si naopak disciplinární trest odpykal. Řím bude postrádat obránce Marca Cassettiho, jenž má být mimo až dva měsíce pro zranění svalu.
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Campagnolo - Lanzaro, Valdez, Santos - Krajcik, Barreto, Cozza, Barillà, Costa - Ceravolo, Corradi
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cicinho, Mexes, Juan, Tonetto - Taddei, De Rossi, Brighi - Pizarro, Totti - Vucinic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.40 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - AC Milán  (neděle 20:45)
Další z řady tradičních šlágrů italské Serie A se odehraje ve večerních hodinách na Olympijském stadionu v Římě, domácí Lazio hostí AC Milán a po dvou velice nepovedených zápasech potřebuje zabrat. Tři body by chtěli i Rossoneri, kterým se po poslední remíze 1:1 s Janovem vzdálil zisk Scudetta.

Sedm branek inkasovalo Lazio v posledních dvou zápasech proti Cagliari a Sampdorii Janov a po porážkách se propadlo až na desáté místo. To je pro tým, který během první poloviny sezóny vévodil tabulce, velikánský propad, z vyhlášeného boje o titul nakonec bude boj o zbylá umístění zaručující evropské poháry. Těžko říci, kde hledat problém posledních špatných výsledků, základní sestava je de facto stejná, jen se změnil post brankáře, chybujícího Carriza nahradil Muslera. "Nemůžeme inkasovat sedmkrát ve dvou duelech, aniž bychom zabodovali. Musíme být více sepnutí jako tým, jinak budeme ztrácet body i nadále," rozčiloval se trenér Biancocelesti Delio Rossi.

Důvod k radosti nemá ani Carlo Ancelotti, jeho tým zrovna nepředvedl dobrou podívanou proti Janovu a pouze remizoval 1:1, což znamenalo další bodovou ztrátu v boji o Scudetto. Milánští sice snížili náskok druhého Juventusu, který prohrál na půdě Udinese, ale jelikož Inter Milán vyhrál, tak se svému městskému konkurentovi opět vzdálil. Do utkání s Laziem nenastoupí zraněný David Beckham, který vstřelil dvě branky po sobě. "David ukázal, že je skutečný profesionál, a já jsem přesvědčen, že by nám v boji o Scudetto pomohl," prohlásil mozek milánského AC Andrea Pirlo.

Letos už se oba celky střetly hned dvakrát, ve 3. kole zvítězil AC Milán před domácím publikem jednoznačně 4:1, jenomže poté v domácím poháru prohrál s římským klubem 1:2 v prodloužení a byl vyřazen.

Proti svému bývalému klubu nebude moci nastoupit Cristian Brocchi, který je zraněn. Do hry nezasáhnou také Del Nero a kanonýr Rocchi. Vedle zranění trápí Lazio nedisciplinovanost, hned trojice hráčů si odpykává karetní tresty, jedná se o Firmaniho, Foggiu a Lichtsteinera. Podobně jako na straně Lazia nebude moci nastoupit Brocchi, tak v týmu Milána si nezahraje někdejší kapitán římského klubu Alessandro Nesta. Mimo jsou další zranění Kaladze, Gattuso, Borriello a suspendovaní Flamini s Maldinim.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - De Silvestri, Siviglia, Rozehnal, Radu - Dabo, Ledesma, Matuzalem - Mauri, Pandev , Zarate
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Zambrotta, Favalli, Bonera, Jankulovski - Seedorf, Pirlo, Ambrosini - Kakà, Ronaldinho - Pato
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.15 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán21154236:1549
2.Juventus FC21134434:1643
3.AC Milán21125436:2241
4.Janov CFC21107431:1937
5.AS Řím21113731:2636
6.ACF Fiorentina21112828:1935
7.SSC Neapol21103828:2333
8.Città di Palermo21102930:2732
9.Cagliari Calcio2194827:2331
10.SS Lazio2194832:3231
11.Atalanta BC21831026:2527
12.Udinese Calcio2175930:3326
13.Calcio Catania2175920:2626
14.AC Siena21741015:2025
15.UC Sampdoria21651019:2523
16.Bologna FC2157924:3322
17.US Lecce21310820:3119
18.Turín FC21451221:3617
19.Chievo Verona21451214:3017
20.Reggina Calcio21351317:3814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (227)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám že ta sestava JUVE bude vypadat jinak . Místo Pavla Sebastian .

Reagovat
jtbs

ja este ovakavam ze v zaklade bude namiesto trezu iaquinta

Reagovat
smazaný uživatel

Není v nominaci, má nakopnutý kotník z Udine.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde davaj zive Lazio:AC?????

Reagovat
jtbs

ocakavam (ci skor dufam) ze sa juve a neapol apat dostanu do formy...pripadna dalsia strata by nas mohla vyst velmi draho

Reagovat
Jajinek

Tak co dnes Jeda, že by zase nějaký gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Acquafresca taky, měl by si vzpomenout, z jakého týmu v Cagliari hostuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme Cagliari, věříme vám .

Reagovat
smazaný uživatel

juve to nebude mat lahke

Reagovat
smazaný uživatel

aspon stejny kolo jako ve stredu

Pome Inter

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

teraz sa smejes co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

aspon jeden z turinskych klubov musi toto kolo zvladnut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli i Udinese musí, ale držím palce partenopei a věřím v probuzení Germána. Juventus vs. Sardinie by mohl být pěknej zápas..., navíc se vrací Chiellini, snad uvidíme Trezu. dneska se rozhodně bude na co koukat...

Reagovat
Jajinek

A kdy v té krásné lize není? Jinak dnes věřím Udinese, už v Palermu nezahráli špatně, akorát jim tam hořela obrana. Co se týče Juve, Cagliari má fazónku, ale věřím, že si to bohužel pohlídají, Juve není Lazio...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Borriello se kvůli tomu prokletému svalu vrátí možná až v dubnu. Milán ho dnes možná ani nezapíše na soupisku pro Pohár UEFA.

Dnes to vidím na 2-1 a 2-0, góly Lavezzi a Denis .

Reagovat
smazaný uživatel

i ty optimisto. Vidím to na 1-1 pro Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
GEGE

Fakt smolař ten Marco

Reagovat
smazaný uživatel

on musí být prokletej, co se týče AC

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol - Udinese by mohla být plichtička

Reagovat
Slejdy

Neapol to podle me da

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufam, že Napoli zase ovládne Pochomanie a Lavezzi tam ukličkuje aspoň jeden kousek Partenopei tohle dají, já jim věřim

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak otázka na ty, kteří sledují Juventus: jak hraje Marchisio? Mě tenhle hráč zajímá, ale viděl jsem ho jen jednou...

Reagovat
didosh

Neapol dnes vyhraje!!!!Prostě už musí

Reagovat
smazaný uživatel

Francesco

Reagovat
Slejdy

co

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra nehraje, záda.

Reagovat
smazaný uživatel

ten je taky uzitecnej asi jak adri

Reagovat
smazaný uživatel

Juve 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

preji to AS at jeste pekne potrapej

Reagovat
smazaný uživatel

Diamoutene do AS Roma, svět se zbláznil .

Reagovat
smazaný uživatel

"náhrada" za Panucciho

Reagovat
smazaný uživatel

Panucci už odešel nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Laveeezzi & Denis

počítá se to jako asistence ?

Reagovat
One-Real

Laveeeeeezi goooolaaaaaaasooooo

Reagovat
Xavi8

Marekiarooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík fan

Reagovat
Xavi8

to vies, ked mame tak malo kvalitnych hracov, tak aj z toho mala sa treba tesit

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, azzurri...

Reagovat
terry

Denis Následá spolupráce navrátilců rovněž za

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo je dneska nějakej jalovej...

Reagovat
terry

Pravda, dnesku mu to nějak nejde.

Reagovat
terry

Neuvěřitelné věci se dějí na Stadio San Paolo.

Reagovat
One-Real

Hamšíííík škoda, že Di Natale snížil

Reagovat
smazaný uživatel

se to seka kua

Reagovat
Xavi8

kontroverzna situacia

Reagovat
smazaný uživatel

dobra herecka

Reagovat
terry

Lavezzi. Tohle skutečně nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal ozembouch?

Reagovat
terry

Nafilmoval pád ve vápně. Obránce se ho podle mě vůbec nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, klasika, dík

Reagovat
smazaný uživatel

dotkl, ale proto, že tam tu nohu Ezequiel sám strčil

Reagovat
terry

Ale na penaltu to stejně nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne na kartu

Reagovat
terry

Pro Lavezziho.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo..., vždyť říkám, že tam tu nohu vrazil Lavezzi

Reagovat
didosh

Fandím Neapoli ale ne nedotkl ba naopak Ezze kopl toho beka a pak šup na zem

Reagovat
smazaný uživatel

QUAGLIARELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
didosh

Sviňucha...Ale gól excelentní,to se musí nechat!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dává snad jen hezké góly, borec

Reagovat
smazaný uživatel

pitchooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Xavi8

pekne to trafil

Reagovat
smazaný uživatel

Incredibile Quagliarella

azzurri

Reagovat
terry

Quagliarella. A Neapol je opět v hajzlu. Úplně rezignovali.

Reagovat
Shevchenko

Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

To byl nádhernej gol teda.Fabio to trefil neuvěřitelně už jak to letělo tak sem doma u počálu zařval ty krávo a ono to tam neskutečně spadlo.Že se vůbec odvážil z takové pozice střílet a ne spracovávat balon,tak na to si musí věřit.Jiank strašně se ěm líbí Hamšíkova oslavu golu,to je fakt velice originální,neznám lepší slavení momentálně.

Reagovat
terry

Takový namachrovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

jj namachovaný to jo,neříkám že ne ale je to fakt originální dělat že se geluje

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáku

Reagovat
smazaný uživatel

abych řek pravdu, tak mi s tím trošku leze na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

je to originální, ale jak řek terry - takovej machírek. nejlíp slaví Rino - přesprintuje hříště až ke Curva Sud (když se hraje doma) a slaví s tifosi

Reagovat
smazaný uživatel

nj tak Rino to je jinej ďábel u toho j eto normální,jednou sem o něm četl že dokonce i zamyká šatnu,že opouští stadion jako poslední ,j eto srdcař no

Reagovat
smazaný uživatel

nejlip slavil Sonny Anderson

Reagovat
Tsigi

Já nesnáším ten jeho účes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

třeba někdo zase nesnáší tvůj učes,nikd nemůřžeš vědět,každej na to má jiný názor.Ať si to má jak che,nějak bych ho kvůli tomu nehaněl.

Reagovat
Tsigi

Já jen píšu svůj subjektivní pohled na věc, Hamšíkovy vlasy neovlivňujou můj pohled na jeho osobu......

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Proto to taky dělá, hodně lidí ten jeho účes nesnáší .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mluvil o tom v Pro Footballu...

Reagovat
Tsigi

Tak zas v drogerii bude oblíbenej hodně

Reagovat
smazaný uživatel

tak v jeho pozici to chapu..je mladej at se vyblbne...jen se me to nelibi ale fotbalista je to dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měl by těch vlasů pár sundat, ten zimní sestřih se mi taky nelíbí .

Reagovat
smazaný uživatel

Proto musí přijít Galloppa, který napraví situaci co

Reagovat
smazaný uživatel

Ti obránci jsou hrozní . Zapata taky .

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro je jak z divokých vajec

Reagovat
didosh

On pořát trochu klidu by mu neuškodilo v léťe na tom sbráchou zapracují

Reagovat
terry

Cannavaro. Dneska to není jeho zápas. Di Natale mohl mít pěknej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

nečte se Reja náhodou "Recha" a Gargano "Gargáno" a né "Garcháno" ?

Reagovat
smazaný uživatel

gargano si myslim ze urcite

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro ten gól, co se tam Udinese veze.

Reagovat
terry

Zatím to tak nevypadá. Ve druhém poločase je dopředu jasně aktivnější Neapol. Jenomže jsou v koncovce jaloví. Když už se k ní dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Maggio je pryč a rázem vázne kombinace, protože se Vitale stáhl do obrany a přes Gargana si to Udinese pohlídá. Zalayeta udělal zatím víc škody, než užitku...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už Cagliari konečně nezvládnou zápas a prohrají. Juve si je podá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pasquale

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaach interista

Reagovat
smazaný uživatel

sympatickej start víkendu , i když jsem přál Napoli 3 body. zklamaly mě akorát 2 věci - ten nakopávačnej závěr ze strany Neapole a "věčnej" pískot na San Paolu...

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tesim ked ac milan zavita buducu stredu na ibrox k priatelaku s Rangers.

akurat skoda ze si nezahra Rino

vsetci Rangers fans ho vsak privitaju aspon na tribune, predpokladam ze si to nas byvaly Ranger nenecha ujst.

moj tip RFC - AC 3-1 (Boyd, Mendes, Miller - Beckham)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď Juve!Nervozita stoupá,potřebujem 3 body jako sůl!Jdu si nachystat občerstvení a jdem na to.

Reagovat
smazaný uživatel

good luck

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari

Reagovat
Benesse

Jj Juve do teho

Reagovat
Slejdy

pome rooooma

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že autora hra Cagliari opravdu oslovila chtěl by i vidět i dnes, ale Inter hraje s Turínem

Reagovat
smazaný uživatel

ideální by bylo asi...

Sereni - Diana, Rivalta, Dellafiore, Rubin - Abate, Dzemailli, Barone - Rosina - Bianchi, Amoruso

...jenže to ty nehraješ a bylo by to moc jednoduchý, viď Waltře ? když už ale musíš tlačit Dianu do zálohy, proč nepostavíš na stopera aspoň Nataliho místo dřeváka Di Loreta ?

Fooorza Granata !

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost ofenzivní na Inter, né? Coriniho jsi odepsal?

Reagovat
smazaný uživatel

ofenzivní možná, ale aspoň by to mělo nějakej řád. v těch De Biasiho & Novellinových systémech úplně vidíš, jak hráči neví, co mají pořádně hrát. každej zápas hraje někdo na jiném postu (ať si říká Novellino co chce..., Diana hraje v záloze slabě), příjde mi to takový na náhodu. Eugenia jsem neodepsal..., ten by moh klidně zaskočit za kohokoliv z té trojice, jenže Abate s Dzemaillim hrajou celkem slušně a Barone umí přitvrdit, dneska ho bude třeba...

navíc jsi mě ty sám přivedl na myšlenku, že už na to nemá

Reagovat
Tomanatura

Forza Siena!

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, dnes to musí vyhrát!! ROBUR 1904

Reagovat
Tomanatura

To každopádně. A ještě musí vyhrát Genoa, AS a Liverpool remizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi to s tím Muslerou myslí vážně ? tak to aby dneska Ambro zkoušel padáčky z 25-ti metrů

Reagovat
smazaný uživatel

Legendary.

Reagovat
Tsigi

Dle Gazzety nebude hrát Becks, ale Dinho

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham má nějaký zranění, ale tolik by to vadit nemuselo. Seedorf se zasune, takže záloha neztratí nic z kreativity a Dinho pod hrotem nabídne víc možností pro Pata. posledně s Janovem si tu naši dvojku Ka-Pa dokázali griffoni pohlídat a rázem jsme se horko těžko dostávali ke koncovce. s Ronaldinhem dostane ofenzíva širší škálu variant a příliš se nezpomalí, protože on Clarence taky není žádnej rychlík...

Reagovat
Tsigi

Sice si minule Kaká Janov pohlídal, ale to nebylo tím, že byl sám pod hrotem, ale spíš tím že nic nehrál. Pato si Janov vodil. Jiná věc je, že ho nikdo nedoplňoval.

Kaká předvádí povětšinou slabší výkony, když hraje s Ronaldinhem. A o důležitosti jednotlivejch hráčů se ti nemusím zmiňovat.

Ronaldinho je lemra a prostě takový hráče nežeru, když sprintuje jednou za poločas tak mě to skutečně štve. Naproti tomu Becks se skutečně snaží

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, jen jsem chtěl říct, že Beckse dokáže nahradit Seedorf, kterej hraje v záloze líp, než pod hrotem a Dinho snad něco vykouzlí, protože když Pata doplňoval pouze Ricky, byla naše hra celkem čitelná a k šancím jsme se dostávali jen díky Patovým individuálním schopnostem. věřím, že to nebude tak zlý, i když víme, jak hrává Dinho venku no...

Reagovat
Tsigi

Já se tolik nebojím prostě není možný, aby nás s tou předpokládanou sestavou porazili.

Zarate nedal branku 6 kol, Rocchi hrát nemůže........Celý Lazio je v útlumu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně na Musleru pálit z každý pozice

Reagovat
Tsigi

Loni byl vyhlášenej jako 2. nejhorší přestup

Reagovat
GEGE

Naprostý souhlas s tím Ronaldinhem

Reagovat
smazaný uživatel

btw.: "This team is not built to play a defensive game and therefore when we slow down the rhythm we suffer the game of our opponents." Carletto objevil Ameriku

snad to teda bylo s Janovem naposled

Reagovat
Tsigi

Tak Senderos je dle svých slov ve formě, tak ho tam dneska šoupne už v 70. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Zárate s Panděvem v nic jinýho nedoufaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Totti ani Baptista dnes hrát nebudou...bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic to zachrání, aspoň gólově.

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám.I Perrotta je mimo, bude to těžký zápas.

Reagovat
Tsigi

Dneska dilema, co sledovat, ale asi skončím u Janova s Palermem to budu parádní zápas si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Janov Palermo plichta , a AS vyhrá :-) . A Lázio s AC by mohla byť tiež plichta , stále neni nič stratené , a náskok AC a Juve neni zas tak veľký .

Reagovat
GEGE

Na Lazio umíme takže pome rossoneri.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Janově to vidím na druhou prohru po sobě.

Inter a AC tři body bez debaty.

Reagovat
Jajinek

Tak jestli José postaví do zálohy Maxwella, tak mě vážně naštve. Právě tento zápas je ideální na to, aby už konečně jedno křídlo hrálo od začátku!

Reagovat
smazaný uživatel

jj...jinak ja si klidne pristi sezonu pujdu sednou na stridacku...klidne i "jenom" za mega a jeste na tom vydelame

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. dneska bych to viděl na Quaresmu.

Reagovat
Jajinek

Já na Figa, Quaresma maximálně střídat, první pločasy má tragický, navíc dlouho nehrál, byla by to zase tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Mourinho tam toho Figa dá. I když nejraději bychviděl v základu Jimeneze

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky bych tam dal Figáče

Reagovat
smazaný uživatel

takže Maxwell. Raději bych tam viděl někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

opravte si ten text kde máte "inter hostí cagliary" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno Vučinič je nemocný, tak v útoku AS snad Okaka? A v Boloni se možná nebude hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Vucinic nemocný? Nevím jestli se mám smát nebo brečet....

Reagovat
smazaný uživatel

Máš 10,5 za Jedu, to tě asi nerozplače .

Reagovat
terry

A kde hrajete?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
terry

A je možnost angličtiny?

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

Idu brečet štěstím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

11:48 Okaka Chuka má namířeno do Triestiny

Stefano Okaka Chuka si v útoku AS Řím příliš nezahraje a měl by odejít jinam. Jeho agent již prozradil, že 19letý útočník odejde na hostování do Triestiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi fakt nastoupí .

A v Boloni zřejmě zítra v 15.

Reagovat
terry

Jakto zítra?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý trošku snížek.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

INTERNAZIONALE

12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 16 Burdisso, 39 Santon; 4 J.Zanetti, 19 Cambiasso, 6 Maxwell; 5 Stankovic; 9 Cruz, 8 Ibrahimovic

TORINO

1 Sereni; 16 Rivalta, 22 Di Loreto, 15 Dellafiore, 6 Ogbonna; 23 Abate, 4 Dzemaili, 19 Diana, 27 P.Zanetti; 90 Bianchi, 10 Rosina

takže dokonce Ogbonna a Paolo Zanetti..., no skvělé

Reagovat
Shevchenko

Dnes konečně živě na Sportu 1.

Reagovat
Maritazzi

proč nehrajete Totti ani Baptista?

Reagovat
terry

Zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišli opilí na trénink.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

v Itálii když někdo nehraje, tak jedině kvůli chlastu

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

ty klucí ušatý pořád něco slavěji. Snad se z tý kocoviny rychle dostanou...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosina zatím režíruje

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE SERENI

Reagovat
smazaný uživatel

Marco AMELIA

Reagovat
Jajinek

Bože to je tragédie!! Nejvíc snad pobavilo, jak José kousal žvejkačku, na nic jinýho se nedalo fívat. Cruz je tragický a to mohl být i vyloučen. navíc se zranil Dejna. No bůh s námi...

Reagovat
smazaný uživatel

a Morattiho kulich

Reagovat
smazaný uživatel

jj, měl stylovou hučku

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsou fakt nemožné online přenosy....

Reagovat
Shevchenko

Mourinho byl fakt dobrý.

Reagovat
Jajinek

zastánce starých dobrých plátkových!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak na san siru opravdu velka zabava

Reagovat
smazaný uživatel

Rolandoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ROLANDOOOO BIAAAAAANCHI !!!

FOOOORZA GRANATA !!!

Rolando jen potřeboval pořádnej centr

Reagovat
smazaný uživatel

INCREDIBILE MATTEO SERENI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nicolááááááááás Burdissooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

grande

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, na San Siru se začínaj dít věci...

Reagovat
Maritazzi

hmm, Pizarro se rozehrál poslední zápasy k velkym výkonum

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Milan

Reagovat
Jajinek

Ta levá strana Quaresma - Santon hoří jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

Pazziho první trefa v Dorii

Reagovat
smazaný uživatel

božeeeee

Reagovat
Slejdy

jezisi 2-2 AS

Reagovat
smazaný uživatel

teď už to tam nespadne ani za boha

Reagovat
Shevchenko

Na to se nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ricardo to běěěěěž s takovou

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie už

Reagovat
smazaný uživatel

To co se teď děje na San Siru mi připomíná včerejší Aston Villu

Reagovat
smazaný uživatel

nedýchám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že dnes urveme 3 body v Říme a stáheneme aspoň trochu ten Inter..

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej gol nebyl přán Forza inter

Reagovat
smazaný uživatel

smula no...nevim proc hrajem az od druhyho polocasu ale ten stal za to

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdinové z Torina

...v čele s Rosinaldem a čarodějem Serenim. Inter si zasloužil vyrovnat za tu neuznanou ruku ve vápně a ke konci měl za ten tlak brát 3 body, ale jsem rá jak to dopadlo už jen za ten jejich odfláknutej zápas do doby, než prohrávali. takhle se pere o záchranu..., paráda Toro. vydolovat na San Siru bod, navíc od 67.minuty o 10-ti mužích..., tomu říkám luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE LUCIANO-Rád bych se dozvěděl čím si proháníš žíly,protože jenom kokot debilní může dát v 80.minutě pana Loriu na hřiště a jenom kokot opakovaně stáhnout útok a nechat se od posledního týmu obléhat.Paráda dneska si prokázal jak si natolik velký DEBIL!Pan Rossetti by potřeboval pověsit za gule do průvanu protože nechat hrát v metrové hloubce vody umí asi jen Makota.

Reagovat
Jajinek

No tak Quaresma at si zabali ranecek a tahne!!!....Spoluzavinil gol a pak po idealni prihravce Figa posle svoje svedomi do haje...

Crespo zahral solidne, ale on proste gol neda, ta hlavicka byla krasna, skoda tycky.

Figo se mi taky nelibil, to padani uz mu nikdo nezere, mel tam zablesky ale proste hral spatne.

Jïnak nasi hraci fotbal hrat umeji, je jen otazkou proc jen, kdyz prohravaji????

Je to tim, ze je na hriste ofensivnejsi sestava a nebo tim, ze je to jen banda linej kryplu, kteri by si zaslouzili pres prcinu. At uz tak nebo tak, za oboje je zodpovedny Mourinho!!!!!!

Reagovat
Tomanatura

Figo hrál nejlepší zápas v této sezoně. Hrál perfektně...

Reagovat
Jajinek

Nejlepší ne! Byl platnější naž Quaresma, ale hodně akcí zazdil tím, že rychlostně nestíhal a zbytečně spadl. Nelíbil se mi. Dokáže zahrát líp.

Reagovat
Tomanatura

Spíš rychlostně nemusel stíhat, jestli ses díval pozorně, tak bys zjistil, že po pár krocích nahrával, nepotřeboval sprintovat. Rozhodně byl nejplatnějším hráčem, výborně kopal standartky, pak uvolnil Quaresmu...

Reagovat
Jajinek

Ano, ale byly tam tak 3 situace, kdy se naskytla příležitost zaj¨ímavě přihrát, ale než to stihl, byl u něj protihráč, tak Figo spadl, nepískalo se a byl z oho rychlý protiútok. Já ho nějk moc nekritizuju, uznávám jeho kvality, říkám, že byl lepší než Quaresma, ale mohl zahrát líp.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych toho quaresmu zas tak nezatracoval...kdyz hrajes kazdej 7. zapas 45min a jeste tam jdes jako spasa tak to nepujde...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele