Serie A - preview 22. kola: AC Milán může přeskočit Inter

15.01.2022, 09:08, aktualizováno 17.01.2022, 08:25
Previews
Zlatan Ibrahimović (© AFP)
AC Milán se postaví proti Spezii Calcio, a jestliže naplní roli favorita, posune se do čela tabulky o bod před městského rivala Inter. Ze třetí pozice se tlačí Neapol, kterou čeká duel na hřišti Bologny. Fiorentina hostí Janov CFC...
US Sassuolo - Hellas Verona  (neděle 12:30)
Hellas neměl minule moc štěstí a překvapivě nechal všechny body nováčkovi ze Salernitany. Blamáž s posledním týmem tabulky bude chtít odčinit proti domácímu Sassuolu, jenže z jeho ofenzivy musí mít oprávněný strach.

Sassuolo se naposledy vůbec nemazalo s Empoli a atraktivně hrajícímu nováčkovi nadělilo absolutně bez milosti pět branek! Dvakrát se proti oslabenému týmu prosadili Scamacca i Raspadori, dva velcí talenti italského calcia. Neroverdi tím rázně ukončili sérii tří zápasů bez výhry a posunuli se na desátou příčku. Pikantní na tomhle utkání bude taky fakt, že oba týmy od sebe v tabulce dělí jen jeden bod.

Hellasu patří dvanácté místo a rád by si přilepšil. Bude ale muset ukázat mnohem víc než v minulém kole, kdy nestačil na Salernitanu. Připsal si další selhání a hlavně osmou porážku v sezoně, přičemž polovinu z nich stihl jen za posledních osm zápasů. Vzájemné duely taky pro tým z Verony moc nehovoří, protože Sassuolo vyhrálo pět z předchozích sedmi utkání. Hostům chybí vykartovaný Ilić, domácí se potýkají s absencí stejně potrestaného Domenica Berardiho.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Ayhan, Ferrari, Rogerio - Frattesi, Maxime López - Defrel, Raspadori, Müldür - Scamacca
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Pandur - Casale, Günter, Ceccherini - Depaoli, Tamezé, Veloso, Lazović - Lasagna, Caprari - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.96 - 3.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Venezia FC - Empoli FC  (neděle 15:00)
Empoli trochu dochází dech a toskánský celek musel po sérii přídělů opustit první desítku. Rád by se do ní ale co nejdříve vrátil, k čemuž mu má pomoct nedělní střet s dalším nováčkem, domácí Venezií.

Na Stadio Pierluigi Penzo v Benátkách se utkají dva týmy, kterým se poslední dobou vůbec nedaří. Domácí Venezia se opět propadá tabulkou a už je na 17. místě. Může za to především tragický útok, který dal jen 18 branek a za Salernitanou se třinácti je druhým nejhorším útokem v celé lize. Jen pro srovnání, Empoli, další nováček, dalo téměř dvakrát tolik branek co Venezia.

A právě s Empoli se Venezia utká v neděli odpoledne. Celek z Benátek čeká na vítězství v lize už od konce listopadu. Empoli je na tom samozřejmě mnohem líp, ale poslední dobou se i jemu přestalo dařit. Za minulé tři duely dostalo Empoli pokaždé aspoň tři branky a po sérii porážek kleslo na jedenáctou příčku. A bude mít co napravovat, protože v Benátkách vyhrálo jednou za posledních 20 let.
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Romero - Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Haps - Cuisance, Ampadu, Busio - Aramu, Henry, Johnsen
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Ismajli, Tonelli, Luperto - Henderson, Ricci, Zurkowski - Bajrami - Pinamonti, Cutrone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.91 - 3.75 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Cagliari Calcio  (neděle 18:00)
Římané se potřebují co nejdřív vzpamatovat z šokujícího představení v minulém kole a ideální šanci k tomu budou mít na Stadio Olimpico. Nedělní podvečer pro ně totiž znamená návštěvu Cagliari, které se v této sezoně nebývalé trápí.

Minulý víkend skončil pro oba římské kluby katastrofou. S Laziem si poradil Inter, zatímco AS Řím zesměšnil Juventus. I když, moc práce to jeho hráčům nedalo. Vlci se o to postarali dokonale sami. Prvních 70 minut na hřišti hráli prim a vedli nad svým věčným soupeřem 3:1. Jenže pak se jejich obrana začala hroutit. Obránci předváděli jednu chybu za druhou a v surreálné atmosféře závěru si nechali dát tři branky. Vše pak korunoval domácí kapitán Pellegrini, který neproměnil penaltu.

Giallorossi předvedli další z mnoha trapasů a v tabulce se jim vysněná Liga mistrů neustále vzdaluje. Morálka týmu byla už tak docela nízko a moc jí nepomohl ani kouč Mourinho, který na tiskovce mluvil o tom, že jeho kádr není dostatečně kvalitní ani konkurenceschopný. Jednou z mála světlých výjimek je Angličan Tammy Abraham.

Kmenovému hráči Chelsea vychází zejména konec minulého roku a začátek tohoto. Ve své první, "aklimatizační" sezoně dokázal dát ve všech soutěžích už 14 branek. Jen pro srovnání, daleko za ním zůstali po své první sezoně i takoví velikáni jako Rudi Völler (pět branek za 28 utkání) a Edin Džeko (10 branek).

Přesto se AS drží až na šestém místě a ještě má za sebou Fiorentinu, která odehrála o utkání méně. Cagliari je na tom čistě podle tabulky mnohem hůř, protože se ho přímo týká souboj o záchranu. A zatím ho prohrává.

Celek ze Sardinie se nachází až na 18. místě a jeho sezona doposud je dlážděná porážkami. V posledních dvou duelech se ale Cagliari zvedlo a stejným výsledkem, tedy 2:1, si poradilo se Sampdorií i s Bolognou.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Maitland-Niles, Mancini, Kumbulla, Viña - Veretout, Sergio Oliveira - Zaniolo, Pellegrini, Afena-Gyan - Abraham
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Altare, Lovato, Carboni - Bellanova, Deiola, Marin, Grassi, Dalbert - Pavoletti, João Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.35 - 5.19 - 9.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Inter Milán  (neděle 20:45)
Inter prožívá hodně náročný úvod roku z hlediska síly soupeřů, ale kosí je s úctyhodnou přesností. Dalším v řadě je Atalanta, která se rozhodně nevzdá bez boje. Minimálně remízu s Nerazzurri umí tým trenéra Gasperiniho uhrát poměrně často.

Atalanta sice z posledních sedmi vzájemných duelů dokázala Inter porazit jen v jednom případě, ale ta bilance rozhodně není tak špatná. Čtyřikrát si totiž s milánským týmem rozdělila body a to i v jeho mistrovské sezoně. Interu se naopak povedlo jen jednou za posledních pět let přivézt domů vítězství. Teď ji od Interu dělí osm bodů.

Orobici nezvládli podle svých představ konec roku, protože nejprve inkasovali čtyři branky od AS Řím a utrpěli od něj debakl na vlastním hřišti, přičemž v následujícím duelu se jim nepovedlo porazit janovské CFC. Úvod nového roku se ale Gasperiniho týmu vyplácí. V prvním duelu sice nehráli a utkání s Turínem bylo z důvodu koronaviru odložené, ale následně se Atalantě povedlo šesti góly deklasovat domácí Udinese.

Rovněž Atalanta, stejně jako Inter, hrála jedno utkání v nedávno skončeném týdnu. Jednalo se o osmifinále Coppa Italia a Venezia neměla s Atalantou šanci. Orobici každopádně i tento rok ukazují velkou sílu a se svými 44 nastřílenými góly jsou třetí nejlepší ofenzivou celé soutěže. Brankář Juan Musso ale ví, že proti úřadujícímu šampionovi to budou mít jeho spoluhráči obzvlášť těžké.

"Inter už minulou sezonu ukázal, že má obrovskou kvalitu a mentální sílu, která mu pomáhá i ve chvílích, kdy se tak úplně nedaří. Hráči přesně vědí, co od nich trenér očekává a působí dojmem skvěle seřízeného stroje. Těžko říct, která řada je kvalitnější, i když osobně si myslím, že klíč leží v perfektně pracující záloze. Bude to enormně náročné, ale my musíme ukázat, že chceme tři body."

Především v úvodu si Atalanta bude muset dávat pozor. Inter totiž vstřelil v zápasech první gól už šestnáctkrát, což se doposud nikomu jinému v lize nepovedlo. Navíc odešel bez bodů jen v jednom případě, jinak posbíral čtyři remízy a patnáctkrát vyhrál.

Poslední dobou se specializuje na náročné soupeře, ale i s nimi si umí poradit. V lize porazil římské Lazio a následně po vypjatém boji s Juventusem získal ve finále Superpohár. V závěrečných vteřinách jej pro přítomného prezidenta, třicetiletého Stevena Zhanga, vystřelil náhradník Alexis Sánchez.

Inzaghiho tým je momentálně první jen o bod, ale má oproti svým pronásledovatelům (kromě Atalanty) jeden zápas k dobru. V posledních deseti ligových duelech ztratili jen dva body za remízu s městským rivalem, AC Milán. Navíc hosté přijedou konečně kompletní, zatímco domácí se pořád potýkají s absencemi Djimsitiho, Gosense a především bombera Zapaty.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Demiral, Palomino - Hateboer, De Roon, Freuler, Maehle - Malinovskyj, Pašalić - Muriel
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Perišić - Lautaro, Dzeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.84 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - Turín FC  (sobota 15:00)
Sampdoria nedokázala už ve čtyřech posledních duelech vyhrát a šanci to napravit cítí v sobotu odpoledne. To se totiž do Janova na stadion Luigi Ferraris podívá Turín. Granata minulé utkání vysoko vyhrála, ale celkově její forma není zrovna konzistentní.

Janovský celek má za sebou hodně nepovedenou a nepříjemnou sérii. Už ve čtyřech kolech po sobě se mu nepovedlo vyhrát, dvakrát si připsal remízu a dvakrát padl. Po dobrém výsledku s AS Řím, kterým janovský tým završil minulý rok, ho musela hodně mrzet porážka z rukou málem sestupujícího Cagliari, které spíš pravidelně body rozdávalo, než aby je získávalo.

Na Sampdorii to ale stačilo a následně si s ní díky skvělému výkonu útočníka Petagni poradila i Neapol. To pro tým trenéra D‘Aversy znamenalo, že se ocitl na patnáctém místě a pásmo sestupu má velmi blízko. Jeho náskok na něj nyní činí pouhé čtyři body.

Ještě štěstí, že aspoň s turínským FC mají Námořníci dobré zkušenosti. A to především z poslední doby. Z pěti posledních duelů se Dorii povedlo vyhrát třikrát a jen v jednom případě si všechny tři body nechal soupeř.

Tým, který nedávno uvítal jako posilu obránce Contiho z AC Milán, se nyní musí obejít bez vyloučeného Chabota a také bez zraněné pětice Audero, Yoshida, Damsgaard, Verre a Bereszyński. Turín dorazí do přístavního města bez Belottiho s Verdim a také dalších dvou hráčů, kteří se nakazili covidem, ale jejichž jména nebyla zveřejněna.

Dorazí ale jako tým, který si v minulém kole pořádně zvýšil sebevědomí. Povedlo se mu totiž rozemlít na prach Fiorentinu, které dal Turín po naprosto suverénním výkonu čtyři branky. Stále se ale Jurićovu týmu nedaří dodat fanouškům delší úspěšnou sérii, takže mu patří až deváté místo.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Falcone - Conti, Ferrari, Dragusin, Augello - Askildsen, Ekdal, Rincon, Thorsby - Gabbiadini, Caputo
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gemello - Djidji, Bremer, Rodriguez - Singo, Mandragora, Lukić, Vojvoda - Praet, Brekalo - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.67 - 3.54 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Salernitana Calcio - SS Lazio  (sobota 18:00)
Salernitana po dvou vynucených přestávkách opět sehrála ligový duel a evidentně jí pauza prospěla. Na překvapivou výhru nad Hellasem z minulého kola se pokusí navázat proti nepoměrně silnějšímu soupeři. Dorazí totiž římské Lazio.

Salernitana z důvodu vysokého počtu infikovaných covidem nesehrála "na rozkaz" místní hygienické stanice dva duely, které rámcově spadaly do 19. a 20. kola, přičemž budou tyto zápasy s největší pravděpodobností jen odloženy a dohrány někdy na jaře. A zdá se, že pauza svěřencům trenéra Colantuona je prospěla, protože v minulém kole dokázali porazit silný Hellas a vyhráli potřetí v sezoně.

To ale stále neznamená opuštění sestupového pásma, dokonce ani poslední pozice. Pořád se jedná o nejslabší tým v lize, který zatím nashromáždil pouhých 11 bodů a na 17. Venezii ztrácí v tuto chvíli už šest bodů. Na druhou stranu, zmíněné dva odložené duely by mohly pořadím ještě hodně zamíchat a bez zajímavosti není ani to, že kromě Udinese se v nich Salernitana utká právě s Venezií.

Duel s Laziem bude mít pro přívržence klubu ze Salerna hodně zvláštní příchuť. Právě majitel Lazia Lotito totiž primárně připustil obrovský stres a problémy Salernitany, neboť v rozporu s ligovými pravidly byl vlastníkem obou klubů. Nováčka už teď ale vlastní místní podnikatel Iervolino a myslí to se záchranou vážně. Roli technického a sportovního ředitele svěřil veteránovi Walteru Sabatinimu.

Pro chodící cigaretu a obdivovatele Dostojevského románů to bude zčásti návrat domů a zčásti derby, protože v minulosti pracoval pro oba římské kluby. V sobotu se proti němu postaví Sarriho tým, který má za sebou neslavnou porážku od Interu Milán. Po ztrátě s Empoli to bylo další zklamání ambiciózního celku, přičemž Římané jsou nyní až na osmém místě.
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Veseli, Gagliolo, Jaroszyński - Kechrida, Di Tacchio, M. Coulibaly, Ranieri - Kastanos - Djurić, Gondo
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Hysaj, Luiz Felipe, Radu, Marušić - Milinković-Savić, Cataldi, Luis Alberto - Pedro, Immobile, Zaccagni
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.80 - 5.75 - 1.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Sobotní program 22. kola Serie A zakončí duel mezi domácím Juventusem a Udinese. Zatímco Stará dáma v minulém kole oslnila nečekaným obratem ve zdánlivě prohraném utkání, Zebrám se vymstila nucená pauza kvůli koronaviru a schytaly debakl.

Juventusu unikla šance na další trofej v této sezoně. Z výletu do města módy se totiž vrátil jako poražený tým. Vzhledem k tomu, jaké absence ale měl a jak okleštěnou sestavu oproti té obvyklé základní využil, se ale proti Interu rozhodně ukázal jako velmi schopný a náročný soupeř. Dokonce utkání dvou gigantů calcia dotáhl až do prodloužení a jen kousek mu chyběl k penaltám. Ve 120. minutě si totiž svou světlou chvilku vybral Alexis Sánchez a rozhodl o tom, že Supercoppu ovládne Inter.

V rámci ligy to pro Juventus není o mnoho lepší a také na tomto poli Inter Starou dámu válcuje. Bianconeri se ale v duchu svého kréda nevzdávají, což jsme mohli dokonale vidět v minulém kole. Prvních 70 minut proti AS Řím se Juventusu vůbec nedařilo a turínský gigant v Římě prohrával už 1:3, jenže pak se strhla bouře.

Juventus dokonale využil chaosu v obraně AS a jeho zvýrazněné schopnosti snadno sabotovat vyhlídky na lepší budoucnost. Sedm minut stačilo Allegriho svěřencům k parádnímu obratu, z něhož budou hráči čerpat ještě hodně dlouho. Další dobrou zprávou pro aktuálně pátý tým tabulky je i možnost opět nasadit brankářskou jedničku Wojciecha Szczesného, který dostal konečně "green pass" a už nemá problémy s výjezdy či ubytováním.

Chybět ale Juventusu stále bude jeho možná nejnebezpečnější muž, Federico Chiesa. Pro italského střelce už sezona bohužel skončila a nezbývá než doufat, že se vrátí ještě silnější. Kádr Udinese taky dost často kosila infekce covidem, takže i tentokrát se tým trenéra Cioffiho bude prezentovat v oslabeném počtu.

Pauza vyvolaná právě covidem a jeho šířící se nákazou přišla z pohledu Zeber v tu nejnevhodnější chvíli. Po dvou soutěžních výhrách 4:0 za sebou. Pak ale Udinese dva duely nehrálo a výsledek se dostavil v plné parádě minule. Udinese dostalo od Atalanty šest branek a stále je až na 14. místě.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, Bonucci, De Ligt, De Sciglio - Bernardeschi, Locatelli, Bentancur, McKennie - Dybala, Morata
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Padelli - Pérez, Nuytinck, De Maio - Soppy, Pussetto, Walace, Deulofeu, Udogie - Beto, Success
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.76 - 8.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán20154151:1649
2.AC Milán21153346:2348
3.SSC Neapol21134437:1543
4.Atalanta Bergamo20125344:2641
5.Juventus FC21115532:2138
6.AS Řím21102935:2832
7.ACF Fiorentina20102834:2932
8.SS Lazio2195743:3932
9.Turín FC2084827:1928
10.US Sassuolo2177736:3328
11.Empoli FC2184934:4228
12.Hellas Verona2176837:3527
13.Bologna FC2083928:3327
14.Udinese Calcio1948728:3420
15.UC Sampdoria21551128:3820
16.Spezia Calcio21541221:4119
17.Venezia FC20451118:3717
18.Cagliari Calcio21371121:4216
19.Janov CFC21191120:3912
20.Salernitana Calcio19321413:4311
Zbývající zápasy
17.01. 18:30Bologna FC - SSC Neapol
17.01. 18:30AC Milán - Spezia Calcio
17.01. 20:45ACF Fiorentina - Janov CFC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (208)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Kaka14

Podľa la gazzetti je tu súboj o Dybalu medzi Angelim a Marotou …. Inter ponuka zmluvu 7,5 M na 5 rokov …..

AC vraj po Tomoriho zranení sa už dotahuje Bailyho s Manchestrom Unt. , hráč už vraj suhlasil

Reagovat
Melchior

Dybala by do Interu nešel.. Takovou smlouvu mu nabídne kdekdo.

Reagovat
snuff24

Naivní

Reagovat
zurix_new

Bych bral hned

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Thorrin

Bailyho co každý rok promarodí 75 % času? Co to je za wtf nákup?

Reagovat
LesyJePan

Moja reč čo si myslia, že zrazu nebude sklenený, stavím sa, že dojde a po 2-3 zapasoch bude put na 2-3 tyzdne

Reagovat
Vsadim gule

2-3 týdny v lepším případě

Reagovat
Deki

Dybala do Interu nepůjde. Kdysi už se o tom taky psalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Šel by ke konkurentovi a s platem dolů.

Reagovat
10

Inter ještě před rokem neplatil hráčům platy a teď by dal 10m ročně Dybalovi? Z těch 100 mega, který dostanou za Lautara?

Reagovat
Dejwa

Vidal a Vecino neprodlouží, to uvolní dost. A Perisic jestli zůstane, tak taky nebude hrát za takový prachy, takže na pohodu.

Reagovat
sinter

+ Eriksen

Reagovat
Zark

to raději ať jde do nějakého Toronta tvle

Reagovat
Stannis Baratheon

Ayrton že Spartaku

Reagovat
Pipo123

Dúfam že Inzaghi nepôjde do Man U ako sa špekuluje

Reagovat
Dejwa

Blbost

Reagovat
LesyJePan

A čo Atletico? To by mu mohlo sedieť, hlavne je teraz hrozne dobry v Interi, nebol by som proti keby šiel.

Reagovat
Pipo123

Pedro je super, v sezóne zatiaĺ 8 gólov a 4 asistencia, nikdy som ho nemal rád, ale futbalovo je to super hráč, na svoj vek má stále rýchlosť, najlepšia posila

Reagovat
stuff

Paolooooo

Reagovat
M11

PAULITO !!! Ten pohled na vedeni

Reagovat
10

myslíš?

Reagovat
10

Arthur i Moise taky pěkně

Reagovat
10

Tohle Arthur ukázal poprvé za ty 2 roky v Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Paulito tím neslavením gólu a pohledem do skyboxu cosi dával vedení najevo…

Reagovat
10

Pavlík vypadal trošku nesvůj...

Reagovat
smazaný uživatel

Rolins si rovnal vlasy, aby nebylo vidět, jak je posranej až za ušima.

Reagovat
10

Dávám už větší šanci odchodu než nový smlouvě, už se ho chtěli zbavit jednou, teď mu znovu neukazují ani trošku respektu. Vypadá to, že trpělivost došla.mm

Reagovat
M11

Taky uz mam strach

Reagovat
10

Pokud je pravda, že odložili ten dohodnutej podpis, tak je to konečná... neuvěřitelná debilita vedení, asi mají hodně peněz, když si můžou dovolit nechat odejít takovýho hráče zadarmo

Reagovat
M11

Hlavne nepochopis, ze leta rozhazuji prachama hracum, kteri si to ani nezaslouzi.. aby pak delali caviky u nej hrace v tymu

Reagovat
10

Kterej navíc jako jedinej z nich ukazuje, že mu na tom klubu záleží...

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

To vyzera akoby niekto zamerne chcel rozlozit klub zvnutra. Nemam slov, toto uz nie je Juve...

Reagovat
lnterista

Nevěšte hlavu...třeba nebude zase tak daleko.

Reagovat
M11

Nestras slusna nocni mura

Reagovat
lnterista

To věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Však to to byl Nedvěd s Paraticim, kdo tlačil na jeho odchod. Agnelli si koleduje.

Reagovat
10

Já vím. Andrea je čím dál víc mimo ten klub mi přijde, od ty superligy víceméně nemá výstup..

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc je vidět blonďatá opice, mluví všude, nikoho jiného de facto není vidět, sem tam nějaký plk od Arivabeny, ale to je tak všechno

Reagovat
10

Vypadá to, že jeho vliv jen roste, což je šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je velký špatný, hodně velký špatný…

Reagovat
Il Architetto

A v duši je interista.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala spegne le polemiche: “Cercavo un amico in tribuna”

Reagovat
Il Architetto

To by byla poslední kapka.

Reagovat
lnterista

Jak se Nedvěd drbal

Reagovat
Pipo123

Arthur vyzerá dobre, škoda že to je asi magor a nedokáže hrať dlhodobo dobre

Reagovat
10

To Udine je tým jak pro druhou anglickou, 8 vyhazovačů a 2 fotbalisti...

Reagovat
Pipo123

Beto sa mi páči, už v minulých zápasoch ukázal že to je najlepší hráč Udine. Rád by som ho videl v Laziu

Reagovat
10

On a Delofeau. Beto je dost nedoceněnej v porovnání třeba se Scamaccou nebo Vlahovićem, přitom má bez penalt o gól vic než on, za méně minut.

Reagovat
M11

POTTER !!!

Reagovat
stuff

Konecne

Reagovat
10

De Sciglio střídá momenty a la Cafú s momentama a la Greško

Reagovat
brenk

Mne príde, že naľavo ešte neodohral zlý zápas túto sezónu

Reagovat
stuff

Zlaty Gresko. Skor Molinaro

Reagovat
M11

Momentalne spis Alex Sandro

Reagovat
10

Reagovat
brenk

Btw technická otázka- môže sa striedať v 4 rôznych časoch? Myslel som, že max 3

Reagovat
Inter Eterno Amore

polčasová prestávka sa neráta ako prerušenie hry

Reagovat
brenk

Reagovat
danko10

OT: Mám otázku na slovákov, žijúcich na Slovensku. Chystám sa dať si po sto rokoch zapojiť káblovku, pretože lovenie streamov ma už fakt vytáča. Problém je, že naposledy som mal Magio v roku 2015, keď malo monopol na takmer všetky veľké futbalové ligy cez Digi Športy. Ako je to teraz? Ktoré kanály majú licenciu na Seriu A, PL a NHL a u ktorého operátora je najlepšia ponuka? Vďaka za pomoc.

Reagovat
sinter

magio má aktuálne v ponuke Digi, Novasport aj Sport1,2. záleži na akú dlhu dobu podpisali zmluvu. kludne sa môže stať že za 2 roky bude táto ponuka na orange tv a magiu ostane len jojkasport.

Reagovat
danko10

Vďaka. To je jasné, práve preto sa pýtam, lebo sa to zvykne meniť každú chvíľu. A tieto programy majú stále Seriu A, PL a tak? Vlastne ani neviem, kto má po tom Orange experimente teraz Ligu Majstrov.

Reagovat
sinter

to neviem, ja som to riešil pred troma rokmi a naozaj sa mi nechce každe 2-3 roky meniť poskytovatelov tv programov, s tym nic neurobis

ano celu sezonu maju pokrytu a myslím ze este aj tu dalsiu sezonu maju pokrytu.

premier sport - PL,NFL, nova 3,4 - BL,SeriaA, nova1,2 L1,NHL,NBA, sport1,2 F1

Reagovat
danko10

Ďakujem.

Reagovat
10

https://telly.cz/sport/

Telly u vás funguje?

Reagovat
danko10

Žiaľ, nie. Asi by sa to dalo očurať nejakou vpn-kou, ale to je zas ďalšie sranie.

Reagovat
10

Mohu Telly sledovat v zahraničí?

Všichni zákazníci Telly, kteří jsou uživateli televize přes internet, mohou od neděle 1. dubna 2018 sledovat vysílání Telly nejen na území České republiky, ale zároveň ve všech státech Evropské unie.

možná by stačily český fakturační údaje..?

Reagovat
danko10

Ono je to jedno, v podstate identicku sluzbu ponukaju aj slovenski operatori. Ja vsak budem brat aj samotne internetove pripojenie a nemozem sa obmedzit iba na sportovy balicek, pretoze zena a deti… Kazdopadne vdaka.

Reagovat
mastakillah

Antonio Barák

Reagovat
10

Sassuolo může být ještě rádo za 0:2, to je slušná tragédie Antonio a jeho efektivita je parádní, snad v létě zkusí větší tým

Reagovat
cubinho

Tonda

Reagovat
mastakillah

Barák 2 + 1

Reagovat
10

ty Rumuni jsou nějaký vadný, nevybavím si hráče, co by přímo mohl za tolik gólů, jako Chiriches a Tatarusanu

Tonda 2+1 s prstem v nose

Reagovat
GEGE

Co ten Casale?je dobrý?

Reagovat
10

Se píše o AC? Vypadá dobře, ale moc nasledovanýho ho nemám. Navíc hraje v tříčlenný obraně, to je docela rozdíl

Reagovat
GEGE

Jj prý je na seznamu...

Reagovat
DieFohlenBMG

Po 7 zápasech poprvé v základu a hned 2+1. Frajer

Reagovat
10

hattrick voe

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio

Reagovat
mastakillah

Antooonio

Reagovat
smazaný uživatel

Barák se zbláznil

Reagovat
10

18 zápasů, 8 gólů, 182 minut na gól...víc než celá záloha Juve dohromady

Reagovat
M11

Hned bych ho bral

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda fantasticky, rád bych ho viděl v dresu AS, uz delší dobu.

Reagovat
Dejwa

Borec

Reagovat
LesyJePan

Barak super

Reagovat
Hyrax

Sergio

Reagovat
Largo

Reagovat
Petrinho17

Zaniolo teda veľmi veľa strát a dosť pomala práca s loptou. K rozhodcovi sa zbytočne vyjadrovať, veľmi slabučký.

Reagovat
Lech

Zaniolo mel minuly tyden covid, nevim co dela na hristi

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Pavolletti s tým imidžom je celý Rollo Lothbrok

Reagovat
Largo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Maritazzi

Není šlapák na koleno v plný rychlosti třeba červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná. Šlo to na holeň, myslím, ale to je jedno.

Reagovat
Slejdy

To byla jasná red

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja toho Manciniho fakt nemôžem vystáť. Za to aký je debil by som ho kludne vylúčil za ten faul na Pedra. Môže argumentovať že šiel ramenom (prvýkrát v živote nepoužil ruky v súboji), ale v tom bol jasný úmysel a dobre vedel, ako v tej rýchlosti a pri tej sile Pedro dopadne.

Potom pri tej tutovke Cagliari na konci tam dvíha ruky, že hráč na krídle je v offside, pritom sa naňho pozerá a má ho meter pred sebou Samozrejme, zakončujúceho hráča si nechá utiecť a skoro z toho padol gól.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Largo

Reagovat
Dejwa

D'Ambrosio určitě dře jak kůň, ale zrovna dneska šetřit De Vrije.. nevím, nevím. FORZA INTER!

Reagovat
Panděvova ofina

Sanchéz začal vyloženě tak, že bych ho za chvíli střídal. Na ty řeči, které neustále má, tak nic moc. Na co sáhl, to zkazil

Reagovat
Panděvova ofina

Džeko to samé v bledě-modrém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Atalanta tradicne prasi a Massa to nezvlada

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem vzadu hoříme

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť měla Atalanta, poslední roky nejlepší tým dopředu v rámci Serie A, za poločas jedinou nebezpečnou hlavičku ...

Reagovat
Dejwa

Klasickej boj v Bergamu. Škoda, že to Alexis zajebal, ale šance ještě určitě přijde.

Reagovat
Deki

To by šlo stejně pod var, byl to faul na Muriela...

Reagovat
Deki

Jinak u útoku Dzeko Sanchez asi dám, že jim je dohromady 70, ale příště spolu snad už jen proti Spezii

Reagovat
Dejwa

Jak to chytl?

Reagovat
Nuno čomes

Alexis dolu to je tragédie.

Reagovat
Nuno čomes

Dzeko dzeko

Reagovat
Panděvova ofina

Neskutečnej

Reagovat
Nuno čomes

Danilo je kopyto. Ještě že hraje tak málo, jinak by mě jeblo.

Reagovat
lnterista

Co říkáš dnes na sněhuláka?

Reagovat
sinter

Reagovat
Nuno čomes

Dneska sebou i hodil, takže spokojenost.

Reagovat
Deki

Pořád umí, když chce. Onan za rok jen dvojka

Reagovat
Nuno čomes

Bylo by super, kdyby se mu chtělo každý vikend

Reagovat
snuff24

HAnda nám nikdy zápas neprohrál

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Nuno čomes

Abych byl férový, včera MOTM

Reagovat
GEGE

Jestli Alžírsko ve čtvrtek rupne může být Bennacer připraven v nedeli na Juve?

Reagovat
fRRR

Řekl bych že spíš max jako sub, navíc ta pravděpodobnost že po cestě chytí covid není malá

Reagovat
Kaka14

a nie je tam este nejaka karantena,ked sa vracia z Afriky ?

Reagovat
fRRR

Právě že jsem někde zahlídl (a nevím kde, sorry ) že kdyby testoval negativně tak nemusí.

Reagovat
Kaka14

tak aspon to

Reagovat
fRRR

"For the return to Italy of the players in the Africa Cup there is no quarantine period but a more rigid monitoring of those who participated, according to agreements made between health, government and football authorities."

Twitter @Antonio Vitiello

Reagovat
LesyJePan

Dneska to bude boj so Speziou, v zalohe nastupia spoločne naše dve esá Baka s Kruničom. Obranna dvojka opäť Gabbia- Kalulu. Ešte, že útok je komplet fit. Vyzera to tak, že Bennacer je čoskoro späť, takže snáď nebudeme musieť trpnuť čo zase Baka “vymysli”

Reagovat
Kaka14

so Speziou je to stale boj tak s takou obranou a zalohou musime dat co najviac golov

Reagovat
mastakillah

Konečně Lozano

Reagovat
EXoRcIsT

Theo ma odpustene a Leao ide ako stroj

Reagovat
fRRR

Theo

Rafa měl ji vzít on. Když takhle vydrží budu muset vzít zpátky všechna svoje slova o tom, že mě irituje

Reagovat
swatm

tuhle sezonu sel hodne nahoru, jeste pred sezonou by sem byl rad za jeho prodej

Reagovat
fRRR

Já tady jeho prodej propagoval ještě dva měsíce zpátky, protože mě hrozně štval jak ty šance neproměňoval a pak otráveně pochodoval po trávníku Ibra dobře říkal před Vánocema v nějakým rozhovoru, že je to všechno o jeho mentalitě a jak ji jednou překoná a vyhecuje se, může být jeden z nejlepších, tak snad je na dobré cestě...

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo sa z neho stane 50Cent 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nejako Zo súčasného tímu je Leao hráč, ktorý si odo mňa vyslúžil asi najviac pičovania, ale keď bude hrať takto, tak na všetko môžme zabudnúť.

Reagovat
fRRR

Jako na podzim už ten rozdíl byl vidět, ale furt mě dokázal vysírat. Teď aspoň nějaký ty šance proměňuje, jak je napsáno níže, musí být ještě efektivnější, zvlášť když si na něj teď všichni budou dávat bacha. Ale může to být rozdílový hráč jak sviň, když bude konzistentnější a bude mít lepší zakončení.

Reagovat
ED91

To nebol šlapák na brankára?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj zo spomaleného záberu ja jasne vidno, že Leao išiel po lopte a keby brankár chcel, tak sa tomuto zákroku mohol kľudne vyhnúť. Namiesto toho Leaa nakopol a bola z toho penalta. Na jednej strane keby do toho brankár nešiel, tak to je takmer istý gól, no on si zvolil druhú možnosť, čo bol faul a teda penalta, čo sa mu aj vyplatilo.

Reagovat
ED91

Hádať sa nejdem, ale keď ideš v súboji šlapákom na loptu tak to bol vždy faul. Samozrejme to bol smolný moment, ale prečo by sa mal brankár niečomu vyhýbať od toho tam snáď je

Reagovat
pastal

Reagovat
smazaný uživatel

To iste Leao, tiež sa nemal dôvod vyhýbať súboju a išiel do neho prvý. A keďže brankár videl, že to nemusí dopadnúť dobre keďže to bol súboj “oproti”, tak mu nikto nekazal ísť do toho nohou a nakopnúť ho ako boxovaci mech. Je to kontaktný šport, ale keď vidím, že to nie je úplne bezpečne tak do toho nejdem ako kkt a potom sa hráči valaju každých 5 minút jak idioti.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
maras93

My jsme na ty pentle fakt experti Leao ať takhle vydrží, to je radost koukat

Reagovat
GEGE

Musí být ještě efektivnější...už mohl mít klidně hattrick...

Reagovat
fRRR

Reagovat
maras93

To bych se nezlobil, ale oproti loňské sezóně mi přijde, že je zas o kus lepší. Uvidíme ve zbytku sezony.

Reagovat
Yanek

Ať to jde kopat Leao Jinak nebyl tam před golem faul Krunice?

Reagovat
maras93

Leao by mohl kopat no. Ta situace před gólem mi taky prisla jako faul, ale ještě jsem to neviděl v detailu a ve zpomalenym záběru.

Reagovat
Shevchenko

Ibra dneska ty situace teda řeší hrozně

Reagovat
Yanek

Už si od něj ani nepamatuju dobrý zápas, spíš jen takové záblesky kvality

Reagovat
maras93

Reagovat
mastakillah

Chucky …

Reagovat
mastakillah

Spezia

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud to vyrieši.

Reagovat
smazaný uživatel

Spezia vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí bravo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Uno di noi

Reagovat
smazaný uživatel

Bravooooooo

Reagovat
Yanek

po Neapoli další zářez...

Reagovat
fRRR

Musel jsem ven z domu, co se stalo?

Reagovat
Shevchenko

Ani se neptej. Prostě nám sebral regulérní gól po nesmyslném upísknutí.

Reagovat
fRRR

Ok, a ten vedoucí gól vstřelila Spezia až potom?

Reagovat
Shevchenko

Jo, z poslední šance.

Reagovat
fRRR

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Smolnej zápas.

Reagovat
Nuno čomes

Ale vždyť píše zářez...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si vzpomněl na zápasy, kdy jim naopak pomáhali..

Reagovat
maras93

Proč nenechal výhodu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Provedel

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak to je sila

Reagovat
lnterista

Reteeeeee

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mastakillah

Spezia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je v piči skurvena liga toto

Reagovat
Yanek

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
maras93

Tak tohle bolí..

Reagovat
Inter Eterno Amore

GRANDE THIAGONE!

Reagovat
Kocour Klapuška

Poslednich pet minut skvelych

Reagovat
LesyJePan

Tak toto je brutalne zarez

Reagovat
Inter Eterno Amore

toto triumflo skoro aj APN

Reagovat
Inter Eterno Amore

tromflo*

Reagovat
Hagi79

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
snuff24

Sice mně to stalo na Fortuně litr, ale i tak děkujeme kašpaři FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Zrazu ani pol slova ale keď náhodou Interu odoprú čo i len out tak sa tu ide každý pojebat ako sú všetci proti tomu hnoju

Reagovat
smazaný uživatel

ACM

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

A o víkendu pěkně s Juventusem

Reagovat
mastakillah

Biraghi

Reagovat
danko10

Túto sezónu už to snáď klapne a Genoa zmizne v prepadlisku dejín. To je ešte zbytočnejšia sebranka žoldákov, než Rím.

Reagovat
mastakillah

Dneska to je hodně velká slabota …Viola je úplně válcuje…

Reagovat
Dejwa

Tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Letos už ten sestup neodvrátí.

Reagovat
Francesco Totti AS

Ti už nemají v Acku co dělat tak 3 roky

Reagovat
Lech

A i tak jim dame 17,5 mega za jejich lehce nadprumerneho hrace na ruku. Tvl oni se hadaji o kazdej 0,5 mega o Xhaku, ale do Janova bouchnou 17,5

Reagovat
Francesco Totti AS

To je klasika. Přitom máme každý rok novyho DS, ale na trhu se chovají všichni stejně debilně

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Fialky solidní válec

Reagovat
M11

To je nedustojne ten Janov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele