Serie A - souhrn 20. kola

12.01.2013, 19:57, aktualizováno 13.01.2013, 22:41
Komentáře a souhrny
Situace na čele italské ligy se dramatizuje, protože Juventus nevyhrál ani druhý lednový zápas, dnes remizoval v Parmě. Jeho pronásledovatelé Lazio, Neapol a Inter berou po třech bodech, Fiorentina prohrála v Udinese, Catania zdolala AS Řím a AC Milán remizoval na Sampdorii.

UC Sampdoria - AC Milán 0:0

13.01.2013 20:45

Góly: -

Nedělní večerní utkání mezi Sampdorií a AC Milán vítěze nepoznalo. Diváci na stadionu Luigi Ferraris se branky nedočkali. Remíza 0:0 je především pro hostující celek ztrátou, Milán tak nadále za špičkou zaostává.

První poločas utkání toho příliš nenabídl, o něco aktivnější byla Sampdoria, která si dokázala vytvořit dvě vážnější příležitosti, ovšem ani jedna nezůstala využita. Ve dvanácté minutě rozehrál standardní situaci Eder a brankář Abbiati musel vyrážet. O několik minut později se zase pověsil do vzduchu Gastaldello a hlavou přestřelil branku. To byla velká šance domácích. Nic dalšího už se během prvního poločasu neudálo. Milán měl mírněji lepší držení míče, ale to o ničem nevypovídalo.

Po změně stran už se přeci jenom hrál lepší a atraktivnější fotbal. V 61. minutě si konečně vytvořilo větší šanci i AC. Niang našel ve vápně krkiče, který z otočky nepřesně vypálil, našel však na zadní tyči El Shaarawyho a jeho střelu zastavil na brankové čáře brankář Romero. Po hříchu to byla jediná větší šance AC v zápasu. Ofenzíva Rossoneri byla proti dobře organizované obraně Sampdorie hodně bezzubá. Nicméně hrálo se dál a následovala šance i na druhé straně, nepřijemně totiž vypálil Icardi a Abbiati předvedl poněkud nejistý zákrok. Icardi byl vidět i následující okamžik, kdy proti němu musel zasahovat opět Abbiati.

Milán v závěru utkání sice stupňoval tlak, ale do zakončení se nedostal. Sampdoria bezbrankovou remízu uhájila a může být spokojena. Pro AC je výsledek 0:0 samozřejmě ztrátou. Jeho situace v domácí soutěži je nadále bledá.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Atalanta Bergamo 2:0

13.01.2013 15:00

Góly: 68. Sergio Floccari, 77. Davide Brivio (vl.)

Už jen tři body dělí římské Lazio od prvního místa. Biancocelesti dnes porazili Atalantu Bergamo 2:0, a jelikož Juventus klopýtl, je rozdíl mezi oběma soupeři již jen tříbodový.

Vše ale mohlo být úplně jinak, kdyby Atalanta proměnila velkou šanci z deváté minuty. K hlavičce se totiž dostal Carmona a skvělý Marchetti zachránil Lazio od inkasované branky. Bohužel pro diváky na Olympijském stadionu to bylo na dlouhou dobu vše. První poločas více šancí nenabídl, a tak se přenesme do druhého dějství.

V 63. minutě zakončoval Cana a Consigliho zastoupil na brankové čáře Raimondi - míč odhlavičkoval do bezpečí. Od této šance ale nerozhodný výsledek dlouho netrval. Sergio Floccari si rukou zpracoval míč, vypálil a vstřelil gól. Za normální okolností by branka neměla být uznána, ovšem sudí nejspíše celou situaci přehlédl a branku uznal, Lazio tak vedlo 1:0. Hráči Atalanty se s touto situací pochopitelně nechtěli smířit a za protesty uviděli někteří z nich žlutou kartu. Nicméně stav platil a nedalo se nic dělat. V 77. minutě pak byl odpor Atalanty definitivně zlomen, Davide Brivio si vstřelil ukázkový vlastní gól a bylo rozhodnuto - 2:0 pro Lazio.

Sedm minut před koncem byl ještě vyloučen hostující Carmona, ale na konečný výsledek už to žádný vliv nemělo. Lazio opět vyhrálo a na vedoucí Juventus už ztrácí pouze tři body.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Città di Palermo 3:0

13.01.2013 15:00

Góly: 30. Christian Maggio, 34. Gökhan Inler, 73. Lorenzo Insigne

Situace Palerma zůstává nadále zlou a jeho série bez vítězství pokračuje. Sicilané dnes nestačili na Neapol, na jejímž hřišti prohráli jednoznačným výsledkem 3:0. Naopak Neapolitáni mohou být spokojeni, díky zaváhání Juve ztrácejí na první místo "jen" pět bodů.

Hosté ze Sicílie dokázali vzdorovat silné neapolské ofenzívě pouze úvodní půlhodinu, během které nejprve přečkali zajímavou příležitost pro Cavaniho a poté spálili i svojí šanci v podání Brienzy. Ten z hranice vápna vypálil a těsně minul De Sanctisovu branku. Pak už přišel první gólový okamžik utkání, Hamšík našel při rohovém kopu Maggia a ten hlavou zajistil Neapoli vedení - 1:0 pro domácí. Jen o pět minut později už vedla Neapol 2:0, po delším tlaku přesně vystřelil Inler a Ujkani byl bez šance. Pro Palermo nemusela skončit první půle tak strašně, kdyby se do rány Barreta nepostavilo břevno!

Po změně stran dala Neapol jasně najevo, že se jen s jednobrankovým mankem nehodlá smířit. Rána Marka Hamšíka hned z kraje druhého poločasu šla vedle a i další příležitosti zůstali nevyužity. Palermo sice prohrávalo 2:0, ale pořád stačilo vstřelit kontaktní branku, díky které by se dostalo zpět do utkání. Jenže kontaktní branka nepřišla a čtvrthodiny před koncem pečetil nekompromisní ranou výsledek Insigne. Hosté v závěru ještě přečkali šanci Cavaniho, ale už dávno předtím bylo rozhodnuto o vítězství domácích.

Neapol doma porazila Palermo 3:0 a zůstává na třetí místě. A vzhledem k tomu, že Juventus pouze remizoval na Parmě, snížila se ztráta na první místo na pět bodů.

Více informací k zápasu

Parma FC - Juventus FC 1:1

13.01.2013 15:00

Góly: 78. Nicola Sansone - 52. Andrea Pirlo

Překvapivě další bodovou ztrátu předvedl Juventus. Stará dáma sice na Parmě vedla, ale nakonec bere pouze bod za remízu 1:1. A vzhledem k vítězství Lazia se náskok na čele ztenčil už na tři body. Hrdinou z pohledu Parmy se stal Sansone, ještě předtím poslal Juve do vedení Pirlo.

Juventus v loňském kole podlehl Sampdorii Janov a v dnešním utkání chtěl tuto překvapivou porážku odčinit. To se ale nakonec nepodařilo, na trefu Pirla nikdo z hostí nenavázal, a tak měl poslední slovo Sansone. Jeho zásah čtvrthodiny před koncem nakonec znamenal remízu 1:1.

Stará Dáma, která nastoupila i se Sebastianem Giovincem v sestavě měla v prvních minutách navrh, nicméně obrana Parmy jí do žádné větší šance nepustila. Ve 34. minutě mohlo udeřit na druhé straně, akrobatické Amauriho zakončení vykopl z brankové čáry Caseres. Bohužel to bylo z prvního poločasu vše.

Druhá půle byla z pohledu diváků zajímavější už i proto, že v 52. minutě otevřel účet utkání Andrea Pirlo. Reprezentační záložník Squadry Azzurry se trefil pro něj typicky z přímého kopu a Juventus vedl 1:0. Nyní byla na tahu Parma, ta zvýšila obrátky a Juventus se musel začít bránit. Třináct minut před koncem zápasu pak došlo k vyrovnání. Marchioni vyslal do úniku Sansoneho, který tvrdou střelou překonal Gigiho Buffona - 1:1. A případná dělba bodu byla pro Juventus nepřijatelná, jeho další snaha ale vyšla v niveč.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - ACF Fiorentina 3:1

13.01.2013 15:00

Góly: 45. Antonio Di Natale (pen.), 66. Antonio Di Natale, 67. Luis Muriel - 20. Željko Brkić (vl.)

Pro Udinese se nevyvíjelo utkání s Fiorentinou příliš dobře. Ve 20. minutě si vstřelil vlastní gól Brkič a Udinese muselo dohánět ztrátu. Naštěstí v řadách domácí nastupuje Antonio Di Natale, jeho dvě branky společně s trefou Muriela znamenaly obrat skóre a vítězství 3:1.

Fiorentina potřebovala získat body aby si upevnila pozici na pohárových pozících, kde je značná konkurence, a podle toho také vypadal úvod utkání. Viola byla aktivnější, ale vzadu si musela dát pozor na ostrostřelce Di Nataleho. V sedmé minutě vyslal kapitán domácích do šance Muriela a z celé situace nakonec byl jen rohový kop. Na stadionu Friuli se poprvé změnilo skóre ve 20. minutě a všemu předcházela neproměněná šance Aquilaniho. Fiorentina ale u tlaku zůstala a po Rodriguézovo hlavičce si srazil míč do vlastní sítě brankář Brkič - 1:0 pro Fiorentinu.

Viola byla aktivní i v závěru první půle, kdy mohla několikrát navýšit vedení. Rána Jovetiče zůstala zablokovaná a po střetu Ljajiče s Brkičem musel brankář Udine odstoupit ze hřiště. V brance jej nahradil Padelli a hned si mohl oddychnout, když Cuadrado minul jeho branku. Už už se zdálo, že Fiorentina půjde do šaten za stavu 1:0, když v tom byl ve vápně faulován Domizzi a sudí nařídil pokutový kop. Ten v pohodě promněnil Di Natale a bylo to 1:1.

Po změně stran se hosté snažili vrátit vedení na svojí stranu, po pohledné akci Valera s Jovetičem zakončil prvně jmenovaný, jenže rána byla zablokována. Fiorentina měla i další šance, jenže je neproměnila a byla za to potrestána. Další přesný zásah přidal Antonio Di Natale a Udinese vedlo 2:1. A uběhla sotva minuta, Viola v defenzívě opět zaváhala a Muriel zvýšil na 3:1. Dvě slepené branky hostujícím týmem výrazně otřásly. Svěřenci trenéra Montelly se snažili do konce zápasu vstřelit kontaktní branku a ještě se zkusit poprat o body, ale to se nepovedlo. Udine těžilo z efektivity, Fiorentinu doma porazilo 3:1.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Janov CFC 2:1

13.01.2013 15:00

Góly: 55. Marco Sau, 82. Daniele Conti - 48. Eros Pisano

Doufali-li fanoušci Janova po nadějné třízápasové šňůře v lepší zítřky, srazil je dnešní duel s Cagliari opět do kolen. Svěřenci trenéra Gigiho Del Neriho totiž v IS Arenas padli a vrací se do sestupových vod. Naopak Cagliari ukončilo hodně špatnou sérii, ve které získalo pouze dva body ze 27 možných.

Lepší návrat do vlastního stadionu, na který se kvůli přestavbě několik zápasů nemohlo, si Isolani přát nemohli. Dnes sice s Janovem prohrávali, ale nakonec dokázali nepříznivý výsledek otočit a důležité tři body mají oni.

Podmínky pro dnešní duel nicméně ideální nebyly - v Cagliari se totiž proháněl velice silný vítr, který hráčům ztěžoval hru. Využít se ho snažil Marco Borriello při svém trestném kopu, ale brankář Avramov vyrazil na roh. Na druhé straně hrozil z protiútoku Radja Nainggolan, ovšem neuspěl. Naopak Avramov v brance domácích musel být v pohotovosti, když nejrpve střílel Andrea Bertolacci a vzápětí dorážel Marco Rossi, ale skóre zůstalo neměnné.

Po rohovém kopu zahrozil domácí Danilo Avelar, jeho dělovka ale branku těsně přeletěla. O poločase potkala nepříjemná zpráva Janov. Dolů musel kapitán Marco Rossi, patrně kvůli problémům s okem, a na hřiště vyběhl Piscitella.

Start do druhého dějství nicméně měli Grifové dobrý. Po rohu se hlavou trefil Eros Pisano a připsal si premiérový gól v Serii A. Radost hostů ovšem netrvala dlouho - Cagliari totiž po sedmi minutách odpovědělo z protiútoku, na jehož konci se po přihrávce Nainggolana ocitl Marco Sau a prostřelil Sebastiena Freye. Gól Cagliari nabudil, Ibarbo nicméně z voleje pálil mimo a Thiago Ribeiro na centr, který měl namířit do sítě, těsně nedosáhl.

Nakonec se ale v 82. minutě po rohovém kopu zjevil Daniele Conti a hlavičkou strhl vedení na stranu Cagliari. Když pak vzápětí inkasoval červenou kartu za zákrok na Ibarba Seymour, bylo pro Janov zle. Přesto málem dokázal vyrovnat, Kucka ale hlavičkou v nastaveném čase trefil brankovou konstrukci, a tak Cagliari vyhrálo 2:1.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AS Řím 1:0

13.01.2013 15:00

Góly: 62. Alejandro Gómez

V minulém kole prohráli Giallorossi s Neapolí, když je "sestřelil" Edinson Cavani, nyní k jejich potopení stačila jediná branka. Na akci Goméze nedokázalo AS nijak odpovědět a tak odjíždí bez bodů.

Římský celek byl dnes jednoznačně aktivnější stranou, přesto prohrává. Koho vinit? Především neschopnost jeho hráčů ve vyložených situacích zakončit. Útočné povinnosti dnes obstarával především mladík Mattia Destro, který přišel do Zemanova týmu jako velká naděje, zatím ale nenaplňuje vysoká očekávání. Po jeho boku se postavil Erik Lamela, kterému taktéž došel dech. A trojlístek dnes nevedl kapitán Totti, nýbrž Marquinho. Zraněný zůstal také Daniel Osvaldo. K zajímavé změně došlo ve středu římských linií, na lavičku usedl Daniele De Rossi.

Jako první se hnali do útoku domácí hráči Catanie, jmenovitě se o vzruch postaral po špatné akci Tachtsidise Gonzalo Bergessio. Jeho střelu ale Mauro Goicoechea vyrazil. Rušno bylo také na druhé straně, před Andujárem se zjevil téměř osamocený Destro, ale po Marquinhově centru nezakončil. Hrotového útočníka hledal také Erik Lamela, ale Destro opět neslavil.

Se stavem nebyl spokojen ani římský mladík Alessandro Florenzi, jehož prudkou ránu vyrazil Andujár před sebe, kde číhal opět Destro. Ze dvou metrů ale zaskočeně poslal míč mimo! AS za to mohl potrestat Goméz, jehož ránu Goicoechea s námahou vyrazil. Destro se k míči aktivně probojoval u postranní čáry, vypálil na Andujára, jenž míč vyrazil k nohám Bradleyho, který jej napálil nad!

Plýtvaní šancí ze strany AS milosrdně ukončil sudí Damato po jedné nastavení minutě. Někdo možná čekal nasazení ofenzivnějších hráčů, ale v dresu Římanů se ukázal jen stoper Marquinhos. S Pirisem odešlo i čisté konto hostí - po nákopu na polovinu AS se k míči po chytrém vysunutí dostal Goméz, který přehodil Goicoecheu a mohl slavit - 1:0.

Na veškerou ofenzivní snahu asi Zdeněk Zeman rezignoval, protože stáhl Marquinha a nahradil jej obráncem Dodem. Ten sice ukázal své útočné choutky, když po nahrávce Michaela Bradleyho utíkal sám na Andujára, ale s jeho výpadem si domácí brankář dobře poradil. Rozdíl mohl být i dvoubrankový, ale závěrečný útok Catanie zakončil, možná poněkud unáhleně, Gonzalo Bergessio sám.

AS Řím tedy mimo svůj stadion už podruhé prohrálo nedělní duel a je šesté, Catania si polepšila na desátou pozici. Jediné, co může českého trenéra těšit, je pouhá jedna obdržená branka, v porovnání s minulými čtyřmi.

Více informací k zápasu

Turín FC - AC Siena 3:2

13.01.2013 12:30

Góly: 5. Matteo Brighi, 38. Rolando Bianchi, 45. Alessio Cerci - 32. Reginaldo, 75. Michele Paolucci

Polední menu by se mohlo zdát jako relaxační utkání, které je hráno v poklidném tempu. Pravdou ale byl naprostý opak - celky Turína i Sieny se snažily o výhru a k vidění bylo několik velmi zajímavých akcí. Šťastnější odchází domácí celek, který o gól vyhrál.

Atraktivitu utkání potvrdili hráči na obou stranách již po nástupu na hřiště. Nejpříjemnější chvíle asi nezažíval Alessandro Rosina, který dříve hrál právě za Turín. Nyní se tvořivý záložník či útočník představil v dresu toskánského týmu a fanoušci mu dávali nespokojenost jasně najevo. Jejich špatnou náladu však odčaroval úvodní gól domácích. Již po pěti minutách se po chybě hostující obrany dostal k míči Alessio Cerci a nahrál na Mattea Brighiho. Zkušený záložník využil "ex-římskou" spolupráci a zavěsil.

Chvíli se Siena nemohl z obdržené branky vzpamatovat a její reakce trvala půl hodiny. To se hosté dostali k zahrávání rohového kopu. Jeho exekuce se ujal technik Rosina, jehož centr skončil po sérii špatných pokusů o odvrácení až u nohy Reginalda, který míč pohodlně dopravil za záda brankáře Gilleta - srovnáno.

Radost Sieny ale vydržela jen pár minut. Po nich se totiž na straně dostal k míči Valter Birsa a svým centrem našel naskakujícího kapitána Rolanda Bianchiho. Ten se hlavou nemýlil a dostal svůj tým do vedení.

Domácí Toro bylo při chuti, což se posléze projevilo i na tabuli se skóre - protiútok do špatně postavené obrany hostí podnikl chvíli před koncem první půle autor první gólové přihrávky, Alessio Cerci. Na jeho sprint nedokázala obrana Sieny dostatečně reagovat a hbitý křídelník si poradil i s brankářem Pegolem.

pokud bychom mohli říct, že první dějství bylo víceméně záležitostí Turína, pak druhé se odvíjelo v režii soupeře. Nejprve se do slibné pozice dostal Rosina, toho ale Gillet perfektním zákrokem vychytal. O pět minut později už byl ale belgický brankář bezmocný, když kapituloval po technické střele Michela Paolucciho. Ten se postaral o drama, které záhy vyvrcholilo. Siena držela míč na svých kopačkách a snažila se o remízový výsledek.

Šance hostí se stupňovaly a vyvrcholily nařízenou penaltou ve prospěch Sieny. K jejímu zahrávání se postavil Alessandro Rosina, aby ztrestal svůj bývalý klub a jeho fanoušky...ale nedal! Gillet se opět překonával a jeho zákrok dnes pomohl Turínu ke třem cenným bodům. Díky nim je Toro na dvanácté příčce, Siena stále poslední.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Delfino Pescara 2:0

12.01.2013 20:45

Góly: 31. Rodrigo Palacio, 54. Fredy Guarín

Po delší době se Nerazzurri povedlo ukořistit tři body, když si dnes večer poradili s Pescarou. O góly se postarali Rodrigo Palacio a Fredy Guarín. Díky výhře se Inter dočasně posouvá na třetí příčku, Pescara po krátké sérii dobrých výsledků opět padá směrem k sestupu.

Inter nevstoupil do Nového roku právě nejpřesvědčivěji, nedařilo se mu ani v útoku. O to víc pravděpodobně přivítal jako svého soupeře Pescaru - tým s hrozivě fungující obranou. V základních sestavách jsme mohli najít několik zajímavých změn. V týmu domácích se představili útočníci Palacio - Cassano, za nimi se pokoušel tvořit hru debutant Marco Benassi. V dresu Pescary se představil i slovenský mladík Weiss.

Obrana Pescary stojí a padá s výkony mladého brankáře Mattii Perina. Jako první ho vyzkoušel Palacio, jehož vybídl kapitán Zanetti. Palacio ale neproměnil. Nadějnou pozici po rohovém kopu nevyužil Cambiasso, s jehož zakončením si poradila hostující obrana. Po dvaceti minutách se sice domácí hráči prosadili, když vše propálil Pereira, ale jeho radost zkazil pomezní rozhodčí.

Perinův zákrok nakonec nebyl potřeba k zastavení Guarinovy střely, ale Inter byl jednoznačně aktivnějším týmem. Radost domácích fanoušků tak mohla naplno vypuknout po půlhodině hry. Obrana Pescary nezvládla pokrýt Rodriga Palacia, který si s křížnou střelou do protipohybu Perina poradil a poslal svůj tým do vedení - 1:0.

Práci měl i Samir Handanovič, který si musel poradit se střelou Colucciho, ta měla gólové parametry, ale zkušený brankář si poradil. Do konce poločasu se ještě dvakrát blýskl Perin, který nejprve zlikvidoval šanci Cassana, krátce před poločasem se pokusil skórovat ještě Jonathan.

Deset minut po začátku druhé půle se opět blýskl Jonathan, ale jeho střela opět skončila mimo bránu. Pouhý okamžik poté se ale zrodila další gólová situace. Rodrigo Palacio tentokrát dobře nahrával před bránu, kde byl dobře postavený Fredy Guarín. Jeho doklepnutí do brány znamenalo dvougólové vedení.

Od té doby tempo hry upadlo, Inter hlídal své vedení a Pescara nebyla schopna otočit vývoj zápasu. Zkoušel to Jonathas, ale jeho příliš tvrdá střela se nevešla mezi tři tyče. Rodrigo Palacio ani střídající veterán Tommaso Rocchi už Perina nepřekonali a utkání tak končí dvougólovou výhrou domácích.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Chievo Verona 4:0

12.01.2013 18:00

Góly: 13. Panagiotis Kone, 44. Alberto Gilardino, 59. Alberto Gilardino, 89. Manolo Gabbiadini

Bologně se nedávno podařil skvělý kousek, když porazila Neapol dvakrát za sebou. Od té doby se jí ale nevedlo a ztrácela body. Proti tomu se rezolutně postavila dnes v podvečer, kdy si až nečekaně jasně poradila s hosty z Verony.

Alberto Gilardino už sice nemá pověst špičkového zakončovatele, který se trefuje se železnou pravidelností, ale když už se trefí, většinou nezůstane u jednoho zásahu. Celky AS Řím nebo Catanie by mohly vyprávět. Dnes se k nim přidává i Chievo Verona, které podlehlo Felsinei o čtyři branky.

Pro mnohé bylo možná překvapením, že se do základu hostující jedenáctky nedostal Alberto Paloschi, domácí zase jen na lavičce nechali například Sorensena nebo Mottu. Paloschimu to ale nemuselo vadit, protože se na hřiště dostal už v osmnácté minutě. To na něj padla trenérova volba po zranění Roberta Guany. A Paloschi přišel s úkolem srovnat, protože už po třinácti minutách domácí borci vedli. Koné si totiž naskočil na Diamantiho rohový kop a hlavou překonal zkamenělého Stefana Sorrentina - 1:0.

Nejnebezpečnějším mužem Mussi Volanti byl Cyril Théréau, jehož nákop si do vlastní brány nejdřív málem srazil René Krhin. O dvacet minut později, když se hra odbývala především v minisoubojích uprostřed půlící čáry, se Théréau dostal do zakončení ještě jednou. Přímá střela znamenala pro Agliardiho námahu, ale nakonec si zkušený brankář domácích poradil.

Možná se už hostující hráči viděli v šatnách, chvíle kýženého odpočinku jim ale řádně narušil Alberto Gilardino. Bývalý italský útočník se rozhodl zatížit Sorrentinův účet ještě jednou - po skvělém Pérezově pasu mezi dva obránce si s míčem skvěle rozuměl a poslal jej přesně za bezmocného brankáře.

Nepříznivého stavu a téměř nulové ofenzivní aktivity si všiml i hostující Eugenio Corini a poslal na hřiště útočníka Pellissiera. Ještě lépe ale zareagovali domácí - opět vstřelenou brankou. Když necháte na malém vápně propadnout míč k někomu jako je Gilardino, musíte očekávat problémy. Pokud se Chievu nelíbilo skóre 0:2, nová změna jej určitě nepotěšila.

Snahu zvrátit výsledek a odejít se vztyčenou hlavou ukázal obránce Jokič, jeho pokus ale nezměnil hrozivě svítící nulu na kontě hostí. Na trávník se dostal i Luciano a dvacet minut před koncem vyslal na bránu Agliardiho nebezpečnou střelu zpoza zdi, ta se ale neujala. A tak měli poslední slovo opět domácí. Gilardinův důraz před bránou napodobil o něco mladší spoluhráč Manolo Gabbiadini a zasadil poslední úder. Po jasném skóre je Bologna třináctá, veronští zatím stále jedenáctí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC20143341:1445
2.SS Lazio20133430:1942
3.SSC Neapol20133440:1840
4.Inter Milán20122632:2238
5.ACF Fiorentina20105537:2435
6.AS Řím20102843:3432
7.AC Milán2094736:2731
8.Udinese Calcio2079432:2730
9.Parma FC2086628:2630
10.Calcio Catania2085727:2729
11.Chievo Verona20731021:3324
12.Turín FC2059623:2423
13.Atalanta Bergamo20731018:3022
14.Bologna FC20631125:2621
15.UC Sampdoria20641022:2821
16.Delfino Pescara20621217:3720
17.Cagliari Calcio20541119:3619
18.Janov CFC20451121:3217
19.Città di Palermo20361116:3215
20.AC Siena20451119:3111
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů
SSC Neapol-2za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (202)

Přidat komentář
Pinturicchio

Gabbiadini

Reagovat
smazaný uživatel

Mano jde nahoru. 4 góly, při tom má o 6 zápasů (na minuty) méně než Immobile, který jich dal 5. Na konci sezony by jich mohl klidně mít aspoň 10. Jen musí dostávat prostor, on to v sobě má, kluk ušatá.

Reagovat
10

a to navíc nehraje přímo na hrotu, musí toho spoustu oběhat na obou stranách, maká jako blázen

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zase? Immobile je zkrátka letos chudák no, nemá za sebou Verratiho a vedle sebe Insigneho. Bez podpory je nula. Manolo taky potřebuje podporu, Diamanti a Gila jsou toho důkazem. Jenomže Mano nechá na hřišti duši, lítá. Ciro je chodec a sám nic nevymyslí. Proto spolu taky nastupovali v U21, jsou každý jiný.

Reagovat
Pipo123

Ale Immobile to dotiahne ďalej, z dobrou podporou to bude skvelý strelec

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si neodvažoval tvrdit.

Reagovat
Pipo123

Tak pre mňa Gabbiadini nie je strelec, nie je to ani typický útočník, za to Immobile je hroták a v ňom vidím dobrého zakončovateľa. Napr u vás by sa skôr asi presadil Immobile, keďže by mal dobrú podporu od Mirka a spol, ale Gabbiadini by bol ďalší Giovinco či Vučinič, teda sviatočný strelec.

Reagovat
Pinturicchio

Mně se třeba Immobile z trojice Boakye, Gabbiadini, Immobile líbí nejmín.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám na Stefana Beltrameho, až se vyprofiluje do těch 2-3 let mezi kandidáta na stabilní místo v A týmu. V létě by měl jít o Serie B, vyhrát se sezonu mezi dospělými a uvidíme... Tahle zmíněná trojice zatím nevím. Ciro je v hajzlu, protože potřebuje za spoluhráče fotbalisty a ti v Janově nejsou. Mano musí pracovat 2x tak tvrdě, aby prokázal, že si místo v sestavě zaslouží. A Richi, no, v Serii B by měl ukázat větší potenci. Ale už teď je na tom moc dobře. Richi má z těch tří největší předpoklady, je z nich nejkomplexnější hráč.

Reagovat
Pettirosso

taky si myslím, že Boakye je z nich největší dělo. Ciro mě občas štve svým přístupem, ale mám ho rád a snad na sobě bude makat a dotáhne to daleko, jen mě sere, že chce do Neapole Manolo je dříč no, ale zabiják z něho nikdy nebude

Reagovat
10

Jak jste na to přišli? Vždyť k tomu má ideální předpoklady, že těd musí makat na Gilu neznamená, že jednou nebude dávat 20 gólů za sezonu. Pro mě je něco mezi Vierim a Ravanellim. Pokračovatel těch klasických italských bomberů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluv v jednotném čísle Já věřím víc Manovi než Cirovi, který je podle mě z té trojice nejhorší.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Jinak když už je řeč o těch mladících, tak já bych se co se týče útoku zaměřil jen na ně. Zkusit získat Muriela, stáhnout Gabbiadiniho.

Reagovat
Pettirosso

Však máš pravdu, tady jde o srdcovku

Reagovat
stas87

chievo nespadne

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl někdo ten zápas? Jak hrál Vacek?

Reagovat
Pipo123

Na hovno, 1 gol bol jeho kedy nepokryl hráča pri rohovom kope, nedokázal za celý zápas nahrať presne na viac ako dva metre. No asi najhorší hráč na place

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jako obvykle... nechápu, co ten kluk ještě v Chievu dělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, škoda, říkal jsem si, že se možná začíná blýskat na lepší časy, když ho tam dneska nechal na celej zápas, ale asi ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa darilo Weissovi ? ďakujem

Reagovat
Komat

První půle moc vidět nebyl. V druhé se občas k něčemu dostal, ale Pescara nebyla moc u balonu. Ostudu neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte raz vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom k udalostiam a k veciam, ktoré sa na tomto webe (eurofotbal.cz) dejú dlhšiu dobu, som sa rozhodol tento web na určitú dobu opustiť. Vládne tu veľká nenávisť, vzájomné osočovanie, nadávky, posmešky, škodoradosť a pod. Však kto tu chodí pravidelne, tak vie, čo sa tu deje a ako to tu vyzerá.

Na miesto času, ktorý som venoval svojim príspevkom (i keď v poslednom období ich nebolo veľa - napríklad v sobotu len jeden nový + 2 reakcie, v piatok nič, atď) sa chcem venovať iným činnostiam, ktoré ma bavia a zároveň napĺňajú a nie podieľať sa na špinavej hre, ktorá sa tu rozohrala.

Ešte k Sneijderovi (ak nakoniec odíde): Miloval som ho, i nenávidel. Navždy bude v mojej pamäti zafixovaný ako hráč s iniciálmi WS (Wesley Sneijder). V mojom srdci ale nebude mať ani trochu priestoru. U Sneijdera vyhrali peniaze nad symbolom Interu, ktorý je ovenčený hodnotami ako láska, chrabrosť, česť a dobrota. A žiaľ takýto futbalisti nemôžu mať miesto v našom tíme. Napriek tomu, čo sa stalo, mu želám v budúcom živote len to najlepšie - veľa gólov, asistencií, presných prihrávok a podobne. S Bohom Wesley Sneijder!

Zároveň chcem našim chlapcom poďakovať za dnešnú výhru

Toť môj posledný príspevok ...

S pozdravom

MSgoo

Reagovat
smazaný uživatel

si snáď robíš srandu , normálnejšiu diskusiu ako tu nenájdeš , v dnešnej dobe .....porovnaj tuto s tou na šport.sk .....tam je to odpad, tu to má nejakú hodnotu, debatujú tu v rámci možnosti normálni ľudia pri zmysloch

Reagovat
rossoneri89

prestan ... este si to rozmysli

Reagovat
CubONE

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Yanek

odchází na týden, max.

Reagovat
Jajinek

každej týden dobrej

Reagovat
Benesse

Reagovat
10

kéž by aspoň na týden, obávám se, že je odpoledne zpátky

Reagovat
stas87

čus a pápá

v prvom odstaci si nastavujes zrkadlo a tak tu nevyplakavaj,dufam ze tu nebudes pisat po tyzdni ci po dvoch,potom si zasluzis lebo nedrzis slovo chlapa

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

davam ti den... maximalne dva

Reagovat
smazaný uživatel

, ale bohužel se ta schyzofrenie znovu ozve a za pár dní ho tu máme zpět...

Reagovat
The Krupy

O chvíľu budeš písať s nickom Javiera Zanettiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

ten má zabanovaný na 10 let...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty mas odkial take interne info???

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Pinturicchio

Čemu se divíš, když tady zařizuje bany?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sa rychlo vratis, nech tu na to nie som sam

Reagovat
smazaný uživatel

na trolling myslis?

Reagovat
JozkokozleJ

Wau

Reagovat
smazaný uživatel

Milan have joined the race for Bari's Nicola Bellomo, according to tomorrow's edition of GdS. Inter are also interested in signing him.

Nějaké info o něm?

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ho jen párkrát, ale je to mladý CM/AM, někdy hrál tuším i na levém křídle. Technicky dobře vybavený, umí obejít hráče i podržet míč (což občas přehání). Pro AC by ale v současnosti nebyl rozdílovým hráčem, ale tak počítám s tím, že by zatím zůstal alespoň do konce sezony v Bari. Jinak dle mě občas zbytečně sbírá karty. Jak říkám viděl jsem ho jen párkrát, tak to neber jako kdovíjak fundovaný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc, a jinak, když už jsme u těch talentů ze Serie B, tak co si myslíš o Saponarovi, jehož 50 procent jsme koupili?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho jsem před pár dny skoro neznal, až poté, co ho tu začali někteří zmiňovat jsem se podíval aspoň na nějaké jeho sestřihy. Podle nich vypadá dost komplexně (ale pořád jsou to jen sestřihy), dokáže se dobře zorientovat ve vápně a zakončit nebo naopak šanci z křídla sám připravit. I ty statistiky vypadají skvěle (18 zápasů - 8 gólů, 7 asistencí), osobně jsem na něj hodně zvědavý.

Reagovat
lnterista

co jsem cetl tak jsme nejvetsi kandidati plus hrac chce do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

To jste byli v souboji o Saponaru taky.

http://bit.ly/X4WrE7

Reagovat
lnterista

jj to mas pravdu

Reagovat
lnterista

jinak ta fotka je pekne fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Podla profutbal.sk Wes uz definitivne v Galatasaray. Cena 8 mil, plat 5,5 rocne

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe by mu sedla PL. Ale co už, hlavně že je pryč z Calcia. Pro vás je to jedině dobře

Reagovat
lnterista

jj kez by to uz byla pravda a muzem se podle toho zaridit

Reagovat
DelPiero137

5 a pol mega rocne?! to mal byt radsej ten koniec sveta ako Weiss 5 a pol mega!!!

Reagovat
cervo

Wesley

Reagovat
DelPiero137

Ako som mohol z tej vety vycitat ze sa jedna o Weissa?

Reagovat
Pinturicchio

Já to tak napoprvé přečetl taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla Gazzetty Ezequiel Schelotto pride do Interu, sucastou odstupneho aj polovica Livaju do Atalanty.

Neviem, ako nejaky rozdielovy hrac mi teda nepride, skor taky priemerak akych uz mame vela. Ale aspon by odisiel Livaja, treba to brat z pozitivnej stranky

Reagovat
lnterista

kde by vubec hral? Kraj v 352? Misto Jonathana?

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna stred zalohy.Ako alternativa Estebana, Guarina, Gargana.

Snad to nebude druhy Alvarez

Reagovat
olis

Scheloto stred ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja neviem, pisu k nemu ze centrocampista

Reagovat
lnterista

ja taky nemam nejakej extra prehled ani na to moc neni cas ale tohle je snad zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

nj, prehlad o zvysku Serie A moc nemam, priznam sa som na to trochu lama

Pozeram len zapasy Interu, s Atalantou som zapas nevidel, ani manazeri sa nehravam, tak i to nejak uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no taaaak.... Vždyť je to přesný prototyp hráče jako Maggio, a toho si myslím bys ve středu vidět nechtěl Rychlík na pravý kraj, co si odmaká své směrem dopředu i dozadu. Lepší než Jonathan určitě. Jen by mohl ustálit své výkony, letos je nemastný neslaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak namiesto Jonathana, to ho berme vsetkymi desiatimi.

Som myslel ze je stredny aj kvoli jeho vyske, 187, to je uplne netypicke pre kridlo, ktore su v drvivej vacsine nizsi, rychli, obratni a dynamicki, co presne kridlam treba.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale je dostatečně rychlý a dynamický, toho bych se nebál

Reagovat
olis

Scheloto je kraj v zalohe to je ties centrocampista a urcite to nieje nejaky top hrac ale moze to byt velmi dobra posila, by som ho celkom chcel aj u nas

Reagovat
lnterista

ja ho spis vzdycky videl na kraji...jen nevim presne jestli zvladne i branit nebo je to ciste utocne kridlo

Reagovat
Pinturicchio

Je spolehlivý i dozadu.

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
olis

v lete mohol prist k nam a novinary pisali ze neprisiel aj preto ze je prilis ofenzivny a nehodil by sa do naseho systemu kvoli tomu... ci je to pravda neviem, nemam ho nasledovaneho tak podrobne, ale asi natom nieco pravdy bude

Reagovat
lnterista

tak to asi ne

Reagovat
Votas

jj, pravej kraj

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to by byla dobrá posila pro vás, o parník lepší než Jonathan.

Reagovat
10

přesně tak, jen hezky pokračujte s Jonatánem

Reagovat
GEGE

Rosiny je mi líto.Jasně nejlepší hráč Sieny a ke konci tak zazdí pencli na vyrovnání a předtím ho ještě v jasné tutovce vychytal Gillet...Jinak Toro zaslouženě bere 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Gillet je proste top. Hrozne ma mrzí, že mu po odchode Sirigua nevyšiel prestup k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram ze volaky bezdomovec dal gol za Juventus

Reagovat
Mr.Jindros

Kdy vlastně bude Asamoah zpět?

Reagovat
10

finále je 10. února a Ghana bude patřit k favoritům

Reagovat
M11

Leden neni nas mesic.. a naskok je v prdeli

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Špátenka...

Reagovat
Pinturicchio

Vědu bych z výsledku nedělal. V Parmě nám to tradičně nejde a při jejich současné formě není remíza špatná. Co už za pozastavení stojí, je naše hra v novém roce, katastrofa, bída a taky forma Gigiho, ten je poslední dobou dost nejistý, i tohle mohl řešit jinak, líp.

A taky mi přijde, že ty vztahy mezi hráči jsou nějaké napjaté, připadají mi nervozní, podráždění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ho měl Caceres hlavně sejmout.Červená nečervená,nechat ho jít samotnýho na bránu za takovýho stavu je blbost.

Reagovat
Pinturicchio

Navíc Parma ani Sampa nejsou soupeři pro nás, ta bilance s nima je špatná. Ted tam máme Udinese, Janov a Chievo, z těhle tří zápasů by to chtělo minimálně 7 bodů.

Reagovat
10

Dneska mě strašně nasral Mirko, přišel tam jak mistr světa, ztratil tam několikrát hloupě míč, hlavně ten před gólovým protiútokem Parmy. Taky ho pak Andrea ke konci už vyfuckoval a to je největší kliďas v týmu.

Reagovat
10

jinak 3 góly skoro jak přes kopírák, 5 bodů v hajzlu...

Reagovat
Pinturicchio

Já už z toho konce zápasu moc neměl, blbnul mi Sopcast. Ale nehrál tam náhodou Paletta rukou? Jinak mě sral nejvíc Fabio, pokud nám za něj Wolfsburg nabízel těch 10 milionů, tak jsme ho měli prodat, tolik už za něj v životě nedostaneme.

Reagovat
The Krupy

Fabio mal hrať od začiatku s Vučiničom.

Reagovat
Pinturicchio

To snad radši ani ne.

Reagovat
The Krupy

Keď ten Giovinco mi príde po Bendtnerovi a Matrim najhorší

Reagovat
Pinturicchio

Fabio není špatný a určitě je lepší než Matri. Ale mě nebetyčně sere s tím sobčením, dostane se trochu blíž k brance, nevidí doleva, doprava a pálí hlava, nehlava.

Reagovat
Mr.Jindros

Jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat, teď je krize ta příjde i na Lazio a další.

Reagovat
mastakillah

Dnes naprosto zasloužené 3 body, Palermo kromě prvním patnácti minut nepředvedlo vůbec nic. Týmovej výkon super dneska, jen mě zklamal Cavani, kterej toho dost zazdil. Snad si ty góly schovává na přístí týden proti Viole. Tam budou hodně potřeba

Reagovat
olis

to iste s Cavanim napadlo aj mna, ale dobre ze sa mu nedarilo teraz a potiahli ostatny a nabuduce zase potiahne on, inak ten sprint Roberta Insigneho bol paradny mozno mohol strielat ale myslel to dobre.... myslim ze svojmu bratovi neostane nic dlzny

Reagovat
The Krupy

Ja na rozdiel od Pinta vidím situáciu trochu inak. Mohli sme mať 6 bodov, máme len jeden...Sampa a Parma sú síce naši neobľúbení súperi, ale aj oveľa slabšie tímy ktoré by sme mali porážať jedna radosť. Navyše ma znepokojuje predvedená hra, a niektoré rozhodnutia Conteho (trestuhodne veľký počet minút pre Padoina a Giovinca v základe, niektoré nezmyselné striedania a podobne). Doľahla na nás kríza, a čakal by som od trénera že sa k tomu postaví trochu inak...uvidíme čo nastane v ďalšom kole. Výkon otrasný, Gigi neistý, a mrzí ma že Parma nehrala nejako dobre....toto sú stratené body. V tejto sezóne nám to nejde ani s top tímami, a začínajú nás trápiť aj menšie kluby.....

Reagovat
Pinturicchio

Slabší, neslabší, Parma jako jediná letos doma neprohrála a to o něčem svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

2p hrali tuzku... Toto sme si mali jasne postrazit 3b

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste tiez dobry... Buffona tu rieste Vsak isiel na neho sam... Gigi si tipol stranu, bohuzial mu to dal do protipohybu.

Parada. Utok, utok, utok... Nieze ho nemame, ale este nam aj robi viac skody ako osohu

Vucinic. Nadhera, vraj najlepsi striker Ako prisiel v 68min tak nespravil absolutne nic... Coho sa dotkol to pokazil, prekombinoval alebo sa radsej pre istotu ani nezapajal do hry...

Kazdopadne - aspon daco mu vyslo - nadhernaa asistencia...skoda len ze na gol Parmy Skvelo prenechal loptu Palettovi ktory nemal problem z prvej vysunut do brejku Sansoneho. A kedze to bola jedina strela na branu Parmy v 2p - 2 stratene body idu u mna na Vucinicove triko...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

má pravdu

Reagovat
Pinturicchio

(Jinak se směju tomu, že když Mirkovi nevyšel tenhle zápas, tak to ostatní je rázem zapomenuto, třeba to, že nás ve středu posunul do SF Coppy)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis tu co zodvihol loptu a z 2 metrov prekonal Ameliu? Ozaj frajer To by som aj ja dal gol z takej pozicie

Reagovat
Pinturicchio

Aha, takže další Mirko hater. Nemám zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, niesom. No to ty si asi Mirko lover Lebo ja si veru predstavujem inaksie najlepsieho utocnika... Ale, ok. Ked sa ti paci ako hra vobec cely utok s Vucom na cele, kolko golov vytvorili - vsietili a aku maju efektivitu...tak ozaj sa nema cenu s tebou bavit

Reagovat
Pinturicchio

"Nemám zájem."

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik kol ještě vydrží Gasperini. Co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Trojku od Lazia už asi neustojí...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Rios, jaktože hrál? Myslel jsem, že je na odchodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je, tiež som pozeral, že je základ. Pred pár dňami som čítal o záujme Bocy, potom som to už nejak nesledoval, tak neviem či sa to niekam posunulo. Aj tak je mega sklamanie...

Reagovat
smazaný uživatel

to dáte

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

asi iba jedno ale dufam ze nespadnu, to by nam vratili Dossenu a tazko sa ho bude tazko zbavovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že by bol o Dossenu záujem. Naviac koľko by stál? Max 5.mega, za také peniaze super posila...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

5 mega ja by som za neho viac ako 2,5 nedal to by bol skvely predaj

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se druhá pulka docela libila, hlavně výkon vidala to byla špica, pogba taky dobře. Osobně mě hodně zklamal Martín, ten gól jde na jeho vrub, ale čerty kdyby to nebylo jeho první zaváhaní, jak ho tam posadil na prdel Belfodil a v poslední chvíli zachraňoval Lichty to už mě řádně stoupl tlak. Pardon pánové, ale taky se mi nejvíc líbil v útoku Fabio, je to sice občas chrt, ale zakončení má dobré, možná je trochu z formy kvůli tomu, že dlouho seděl, ale pořád je hodně znát když tam je či ne.

Celkově nám chyběl rychlý pohyb dopředu od zálohy, hlavně v 1. půlce, jinak bych to jako tragedii nebral, hlavně aby načasovali formu na LM

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, že nespadnou, ale chtělo by to pořádného brankáře a útočníka.

Reagovat
olis

Inler si uz zatancoval s Armerom

http://www.youtube.com/watch?v=-9LdLGMXPdI

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo ve Fiorentine s golmany? proč najednou chyta Neto? diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nebol moc istota, čo som videl a čítal a proti AS to bola katastrofa. Po tom zranení sa nejako nechytá asi...

A čo som videl Neta v Coppa Italia, tak bol super, najmä z Udine.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je, že jsem Fiore viděl letos jen 4x z toho udržel pokaze ciste konto, tk jsem myslel, že je neochvějna jednička.

Reagovat
Maritazzi

Tachtsidis prej hrál dobře. To je takovej alibista, pokrytec a já nevím co ještě. První poločas jsme hráli dobře a bla bla bla. Nemůže říct, že to byla tragédie od všech a že on se asi taky nerozhodl správně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sansoneeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pičus s těmahle kecama pořád. Můžeme prohrát x zápasů v řadě a on bude pořád tvrdit, že to nebylo zlý, pochválí toho teplouše Taxiho a tim to hasne. Od zápasu k zápasu pořád stejnej thriler dokola. Měli by zprovoznit ten cejch katů, aby mu někdo uťal tu jeho grizly hlavu už. Zdendo, utíkaj Ti body a čas. Nám utíkaji nervy.

Reagovat
olis

Pipo123 co je natom pravdy ze pravdepodobne aj Laziu hrozi bodovy odpocet ?

Reagovat
Pipo123

Neviem nečítal som nič o tom, odkiaľ máš také info ?

Reagovat
olis

som to cital na jednej fb stranke ale ani ja o tom nic neviem, proste v preklade tam bolo napisane: čosko Lazio -6 a Neapol +2.... ale ked o tom nevieme nic tak asi to bude nejaka blbost

Reagovat
Pipo123

Len neviem za čo by to malo byť, ak za Mauriho tak to je blbosť, 6 bodov za počínanie jednoho hráča v jednom zápase čo ešte stále nedokázali ? a prečo by vám mali vracať body ktoré vám zobrali ? to nespravia, by si len nasrali do úst ako veľa krát pred tým

Reagovat
olis

budu dve odvolania vo štvrtok jedno, ak neuspejeme druhe.... ja tomu neverim ze nam ich vratia ale nejaka sanca tu stale je no ak by vam brali body tak urcite v spojeni s Maurim ale ako hovorim teraz som o tom prvy krat nieco cital a predtym som o tom nic nevede takze asi to bude blbost

Reagovat
SaianSupaCrew

Bohužel se opět ukázalo, že bez Osvalda jsme úplně v prdeli. Na to, jak jsem se před začátkem sezony těšil z toho, že budeme mít dva vyrovnaný, konkurenceschopný hroty, bych teď nejradši Destra poslal někam na hostování a okamžitě podepsal Lásku (kterej teď akorát ve Flamengu skončil).... Pablo je sám o sobě výborný útočník, ale právě konkurence je podle mě to, co mu teď chybí nejvíc..

Co se týče zápasu, tak z naší strany slušná tragédie, kterou Zdena krásně podtrhl taktickou neschopností zareagovat na vývoj a opravdu bravůrním střídáním (ale co, alespoň jsme si všichni připomněli, jak vlastně Dodó vypadá).. Catania slaboučká, po Cenzově oraganizované obraně ani památky, tohle měl být minimálně(!) bod...

Reagovat
homeles8

OT: jezdíte tu někdo amatérské rally?

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

FORZA DORIA

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tie boty

Reagovat
smazaný uživatel

Ty botky jsou dobrý

Reagovat
panca

tak za 12 litru

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybně, za značku se platí

Reagovat
smazaný uživatel

kto je to? ciani?

Reagovat
Pipo123

jj

Reagovat
smazaný uživatel

capo di tutti capi

Reagovat
smazaný uživatel

Fešák

Reagovat
Yanek

celkem old school, ale ten výhled je hodně dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Iner Lazio Neapol

Juve

Reagovat
Shevchenko

Parma má doma bilanci 6-4-0, mimo jiné porazili Inter a AS, takže si dej facku.

Reagovat
Pinturicchio

Takový troll se nepodívá ani na tu tabulku, ne tak na zápas.

Reagovat
Yanek

Celkem očekávané zklamání. Takhle se nahoru nedostanem nikdy.

FORZA MILAN!

Reagovat
Pinturicchio

Ta tabulka je od 2. do 4. místa hrůza.

Reagovat
Pipo123

hlavne korupčníci na prvom mieste, strašná to liga

Reagovat
Pinturicchio

Neapol je třetí.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lnterista
Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio je 2.

Reagovat
Pinturicchio

Dvakrát vyhráli díky pomoci rozhodčího. Proto Lotitto nikoho nepřivedl, sype do rozhodčích.

Reagovat
Pipo123

Mali by ste začať aj vy, bo ten náskok už je len 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se, Udinese a Janov už jsou předplacené

Reagovat
Pinturicchio

To se Marotta moc nevytáhl.

Reagovat
Pipo123

Len nechápem na čo čaká AS, majú podporu Amíkov a stále nič... takto tú LM neuhrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Když je u kormidla Zeman, tak to je jako kdyby je vedl sám papež. Musejí kolem něho chodit po špičkách, co kdyby se náhodou něco provalilo. Nesmí to být moc okaté. Proč myslíš, že hrají raději bez obrany Ale s Cagliari to ošéfovali sakra dobře, za to klobouček

Reagovat
Pipo123

Nj chudák Moggi by nám o tom vedel porozprávať, do kým si Zeman neotvoril ústa tak bola Seria A krásna a čistá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu díš příteli. Ten bordel nám v tom udělal až sám velký Čech Zeman Taková poklidná a nekonfliktní liga to bývávala

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mám tušení, že dojednal opci na další zápasy je to kabrňák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tiež to je štramák

Reagovat
Pinturicchio

No aspon tak, no.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Inter štvrtý

Reagovat
GEGE

Ve většině rozhodnutích co se týče sestavy i pozápasových komentů s Allegrim souhlasím.Ale dneska šlo evidnetně vidět,že mu to rozestavení nevyšlo a hráči jako Bojan nebo Boateng hrali katastrofálně a přesto oba odehráli celý zápas resp.Bojan 86 minut.Nechápu střídání faraona(unaveně nebo zraněný fakt nevypadal).Nezměnil nic,když byly jasně vidět,že to nejde...v 86 minutě je už opravdu pozdě...

Reagovat
Pipo123

Čo vravíš na Donadoniho ako trénera možného nového trénera AC ?

Reagovat
GEGE

Jak říkám Allegriho respektuju a s většinou jeho rozhodnutímy a sestavamy souhlasím takže bych nic neměnil.Donadoni je sympaťák ale když už tak bych měl jiné představy o hlavním kouči.

Reagovat
GEGE

K tomu mám rád ten jeho styl koučingu jak furt stojí u lajny pokřikuje a povzbuzuje hráče.

Reagovat
Shevchenko

Smutné

Reagovat
The Krupy

Pozerá tu niekto Kapitana Bombu ?

Reagovat
smazaný uživatel

palec hore pre montellu

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Marrone: "La penso come Marchisio, sportivamente parlando anch'io odio il Napoli."

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benesse

Marrone znamená hnedý? ja si to väčšinou prekladám do angličtiny

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, znamená.

Reagovat
Pettirosso

Luke Brown

Reagovat
FuckT

hh, tolko to nenavisti, Gandhi chudak sa v hrobe prevraca.

Reagovat
olis

200 pre Neapole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele