22. kolo
10.02.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - FC Parma 1:1

Na Stadio Sant'Elia se v boji o záchranu vše rozhodlo v pouhých šedesáti sekundách, když v 34. minutě skóroval Jeda o o necelou minutu později z penalty stanovil konečné skóre na 1:1. Cagliari tak zůstává poslední s pětibodovým odstupem, Parma sedmnáctá, pouhý bod od sestupové příčky.

Oba týmu vstoupily do zápasu vcelku dravě, šance však přiliš k vidění nebyly. Snad jen Castelliniho střela po sklepnutí Lucarelliho stojí za zmínku. Následně Conti promrhal šanci domácích jít do vedení po přímém kopu ze slušné pozice. S první slušnější akcí přišel i první gól. Jeda po sólovém průniku střelou z dvaceti metrů nedal Buccimu šanci a domácí šli do vedení. Kupodivu i druhá střela na branku znamenala gól, o necelou minutu po obdrženém gólu si Reginaldo vyšlápl k brance domácích, obešel Lopeze a následně sám i trochu se štěstím procpal míč pod Storarim do branky. Bucci se pak musel činit po Jedově nebezpečné střele. Hra pak byla plná nepřesností a ani jedna z občasných šancí se neujala. Na konci utkání se pak zranil Cristiano Lucarelli což předznamenalo konec útočného snažení Parmy. Poslední slovo mělo Cagliari, ani Fini však na míč nedosáhl a týmy si tak tentokrát body rovnoměrně rozdělily.

Autor: Vít Nohejl / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrý bod pro Parmu, ale chtělo by to ještě něco přidat, aby se konečně vyhnuli sestupu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele