Serie A - souhrn 19. kola

29.12.2018, 14:33, aktualizováno 29.12.2018, 22:23
Komentáře a souhrny
Juventus zdolal Sampdorii a potvrdil vedoucí postavení, Neapol na poslední chvíli přetlačila Bolognu. Milánský Inter vyhrál v Empoli, Lazio se rozešlo smírně s Turínem, naopak AS Řím veze znovu všechny body, tentokráte z Parmy. Atalanta přestřílela Sassuolo...

AC Milán - SPAL 2013 2:1

29.12.2018 20:30

Góly: 16. Samuel Castillejo, 64. Gonzalo Higuaín - 13. Andrea Petagna

Vydřenou výhru 2:1 dokázal urvat AC Milán. Nebylo to snadné vítězství, SPAL se dostal na San Siru do vedení, ale Rossoneri zásluhou Castilleja rychle vyrovnali a po změně stran vstřelil rozhodující branku Gonzalo Higuaín. Nutno pochválit i brankáře Donnarummu, který zákrokem ve třetí minutě nastavení výhru zachránil. Kaňku na třech bodech znamenalo závěrečné vyloučení Susa, který tak po svém návratu na hřiště bude Milánským v dalším zápase zase chybět.

Na San Siru se utkaly dva celky, které se v posledních čtyřech respektive třech zápasech nedokázaly střelecky prosadit a navíc body potřebovaly jako sůl.

Paradoxně se v duelu dvou impotentních týmů nemuselo na první branku dlouho čekat. Milánský stadion už po čtvrthodině hry zmrazil symbolicky Andrea Petagna, odchovanec Milána v dresu SPALu se dokázal silově prosadit přes Romagnoliho a jeho tečovaná přízemní rána se stočila nechytatelně k tyči. Donnarumma se mohl natahovat jak chtěl. AC ale dokázalo bleskurychle zareagovat, na SPAL vytvořilo tlak a sérii nakupených chyb ukončil nekompromisní ranou Samu Castillejo. Po šestnácti minutách tak diváci viděli rovnou dvě branky.

Milán měl poté velkou převahu, ale v koncovce nebyl zrovna úspěšný. Ve 36. minutě se zničehonic objevil na penaltovém puntíku Tiemoué Bakayoko a ve vyložené šanci trestuhodně přestřelil. Brankáře Gomise pak před koncem poločasu ještě vystrašil střílející Rodríguez.

Poločasový stav 1:1 pochopitelně vyhovoval hostům. Další remíza by byla pro Milán obrovskou ztrátou. Domácí nadále pokračovali v tlaku a v 64. minutě se dočkali zaslouženého obratu. Calhanoglu sklepl přetažený centr, Higuaín nezakončoval hned z první, zbavil se obránce před ním a pak nekompromisně zavěsil. Argentinec dokonal obrat a navíc ukončil své čekání na vstřelený gól.

Rossoneri si mohli zápas definitivně pojistil, ale opět je zrazovala koncovka. Střela Hakana Calhanoglua se zkroutila těsně mimo a pak přišly horké chvíle před Donnarummou. Cionkovi scházel opravdu kousek a pořádnou neplechu způsobila i tečovaná Petagnova rána. AC se nechalo zatlačit a koledovalo si o vyrovnání. Situace se ještě více zdramatizovala po dalším žlutém faulu Susa, po kterém následovalo vyloučení španělského křídelníka. SPAL se tlačil dopředu a ve třetí minutě nastavení měl na hlavě vyrovnávací gól Vicari, avšak jeho zakončení z malého vápna fantastickým zákrokem zlikvidoval Gigi Donnarumma. Mladičký brankář zachránil domácím tři body a ti si tak mohou trochu oddychnout.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Bologna FC 3:2

29.12.2018 18:00

Góly: 16. Arkadiusz Milik, 51. Arkadiusz Milik, 88. Dries Mertens - 37. Federico Santander, 80. Danilo

Domácí Neapol díky dvěma zásahům Areka Milika a jedné rozhodující trefě od Driese Mertense dokázala porazit Bolognu. Ačkoli domácí byli velmi těžkým soupeřem a dařilo se jim držet domácí v šachu, nakonec to na body nestačilo.

Nebylo pochyb o tom, kdo bude favoritem dnešního podvečerního utkání. Neapol se potřeboval co nejrychleji zotavit po posledním nepříjemném výsledku a trenér Carlo Ancelotti za tím účelem vyslal do pole Malcuita, Milika, Mertense, Zielińskiho, Verdiho nebo Maksimoviće.

Bologna kontrovala útočným duem Santander a Palacio. Záložník Andrea Poli mohl poslat svůj tým do vedení, jeho rána však prosvištěla kousek vedle vzdálenější tyče domácí brány. Další jeho rána mířila hodně velký kus nad bránu, kterou strážil Alex Meret. Mladý brankář vůbec působil hodně pohodovým a jistým dojmem, i když hráči Felsinei jej často zkoušeli svými střelami.

V 16. minutě už se Neapol konečně dostala do vedení. Balon se v pokutovém území Bologně dostal od Driese Mertense se šťastným odrazem k Arekovi Milikovi, který si s ničím nelámal hlavu a poslal balon za záda brankáře Łukasze Skorupskiho.

Od té doby se samozřejmě Neapoli hrálo velmi jednoduše a lépe. A to nebylo všechno, protože Partenopei mohli vzápětí vést o dvě branky. Belgičan Dries Mertens parádně zatočil svoji střelu do vzdálenějšího horního rohu, avšak Skorupski fantastickým zákrokem balon vyrazil na roh.

Bologna začala postupem času zvyšovat svoje tempo a ve 37. minutě se dočkala srovnání. Po rozehrání standardní situace prodloužil Rodrigo Palacio míč hlavou na střed vápna, kde se k hlavičce dostal útočník Federico Santander. Na jeho přesné zakončení nemohl brankář Meret už nijak reagovat - 1:1.

Santander ale na dnešní utkání asi nebude vzpomínat s nejlepšími pocity, protože záhy musel hřiště pro zranění opustit. Pět minut po změně stran se do obrovské šance dostal José Callejón, který převzal míč ve vápně a zírala před ním prázdná brána. Španělský útočník však pálil jen do připraveného Skorupskiho!

To Neapoli zase tak moc vadit nemuselo, protože v 51. minutě si obránce Malcuit vyměnil balon s Driesem Mertensem a poslal krásný pas před bránu. Tam si naběhl polský kanonýr Arek Milik a svým druhým gólem v zápasu opět strhl vedení na stranu Neapole.

V 66. minutě Milik málem vstřelil další branku, ale tentokrát Skorupski jeho ránu výtečně vyrazil! Hosté se dočkali naděje a srovnání v 80. minutě, kdy záložník Pulgar dobře odcentroval před bránu, kde si na míč vyskočil obránce Danilo a srovnal!

Přesto Bologna bod z Neapole nakonec i přes veškerou snahu neveze, neboť v 88. minutě vyslal zpoza vápna tvrdou ránu Dries Mertens a jeho projektil natolik překvapil brankáře Skorupskiho, že míč pustil za svá záda - 3:2 pro domácí Partenopei.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Frosinone Calcio 1:0

29.12.2018 15:00

Góly: 76. Emanuele Giaccherini

Až se závěrem kalendářního roku si Chievo konečně připsalo první vítězství v sezoně a trochu tím oživilo své šance na konečnou záchranu. Fly Donkeys zvítězili v klíčové záchranářské bitvě 1:0, když se o to jedinou brankou postaral někdejší italský reprezentant Emanuele Giaccherini. Utkání rovněž ovlivnila červená karta pro hostujícího Marca Capuana.

Tři body pro Chievo jsou ale zcela zasloužené. Domácí byli v průběhu zápasu lepším týmem, zatímco Frosinone si za devadesát minut nebylo schopno vypracovat jedinou vážnější příležitost, snad s výjimkou hlavičkujícího Chibsaha. Zápas byl pochopitelně hodně nervózní, šlo zkrátka o hodně.

Chievo dokázalo dotlačit balón za brankovou čáru už ve 27.minutě, ale gól Sergia Pellissiera nemohl být pro těsný ofsajd uznán. Celou situaci sudí ještě zkoumal na videu a nakonec branku opravdu neuznal. Převaha Chieva byla trvala, ale v prvním poločase k ničemu zásadnímu nevedla.

Po změně stran byl v dobré příležitosti Raman Chibsah, Sorrentino proti němu výborně zasáhl a udržel balón před brankovou čarou. V 58.minutě přišel jeden klíčových okamžiků utkání, Marco Capuano předvedl skluz zezadu a od sudího uviděl rovnou červenou kartu. Je zajímavé, že oslabené Frosinone si ještě dokázalo vytvořit jednu příležitost z volného přímého kopu a Sorrentino měl se střelou problémy, ovšem následně si bez problému lapil dorážku Pinamontiho.

Veledůležité tři body nakonec Chievu zařídil Emanuel Giaccherini, který se postavil k volnému přímému kopu a nádhernou ranou rozhodl o vítězství domácího celku 1:0!

Více informací k zápasu

Empoli FC - Inter Milán 0:1

29.12.2018 15:00

Góly: 72. Keita Baldé

Inter zvítězil na Empoli nejtěsnějším rozdílem a minimálně na pár hodin se přiblížil k druhé Neapoli na pouhé dva body. V utkání padla jediná branka z kopačky Baldého Keity, pouhou čtvrthodinu před koncem.

Empoli sehrálo s Interem vyrovnanou první partii a určitě nebylo horším týmem. Dokonce domácí mohli jako první udeřit. Zajc po rohovém kopu hlavou jenom těsně přestřelil, zatímco na druhé straně barikády musel Provedel vyrážet nepříjemnou Keitovu ránu. První poločas v podání Empoli měl jednu zásadní chybičku, domácí totiž museli vinou zranění už dvakrát střídat. Mnohem zajímavější byl nakonec dle průběhu druhý poločas. Ten začal pěkně divoce dvěma šancemi, po jedné na obou stranách. Nejprve Zajc nevyzrál na vynikajícího Handanoviče, který šel rychle z branky a na druhé straně přenádherný pas Joaa Maria dopravil do sítě v těsném ofsajdu Baldé Keita.

V 72.minutě si Inter vytvořil obrovský závar a následně jedinou branku utkání. Nejprve zakončoval patičkou z malého vápna Lautaro, ovšem hradbu tvořenou z hráčů Empoli nepropálil. Každopádně Empoli zůstávalo dál pod tlakem a po nepříliš povedeném centru Vršaljka pálil z otočky Keita Baldé a jeho rána zapadla za záda golmana Provedela!

Keita Baldé byl celý zápas při chuti a nakonec nemuselo zůstat u jediné branky. Jeho další střelu Provedel tentokrát vyrazil. Krátce na to se stejný hráč společně s Traorém skácel v šestnáctce Nerazzurri a sudí penaltu ve prospěch Azzurri nepískal. Bezprostřední závěr utkání byl plný šancí na obou stranách, ale nejtěsnější výsledek už se nezměnil. Inter dosáhl důležitého vítězství a k Neapoli se přiblížil na pouhé dva body.

Více informací k zápasu

Janov CFC - ACF Fiorentina 0:0

29.12.2018 15:00

Góly: -

Stadion Luigi Ferraris tentokrát žádnou branku nenabídl, takže Janov si v zajímavém utkání s Fiorentinou připsal jen bod. Utkání bylo pikantní zejména pro trenéra domácích Cesare Prandelliho, který na lavičce Violy dosáhl svých největších úspěchů.

Jízda to zrovna nebyla, ale i zápas, který nakonec skončil plichtou 0:0 některé zajímavé okamžiky nabídl. Fiorentina začala první poločas o trochu lépe a zejména Chiesa byl aktivní ve střelbě. V 18.minutě si s jeho nebezpečnou ránou musel poradit Radu. Grifové si za celý první poločas žádnou velkou šanci nepřipsali, dokonce ani jednou nevystřelili na branku, což se domácím příznivcům rozhodně nelíbilo.

Fiorentina pokračovala v nastoleném trendu i po změně stran a Janov se znovu jen bránil. V 58.minutě měla Viola obrovskou možnost vstřelit úvodní gól zápasu, jenomže Chiesa pálil po Veretoutově centru jen do tyče! Stejný hráč pak v 66.minutě nedotáhl do konce nadějné sólo.

Janov se takřka celý zápas nemohl dostat do jediné příležitosti, ale čtvrthodinu před koncem mohl zničehonic udeřit a nakonec si i odnést tři body. Po rohovém kopu se nejvýše do vzduchu vyšplhal Kamil Piatek a Violu zachránila branková konstrukce! Polský kanonýr měl ještě jednu možnost v nastaveném čase utkání, ale jeho krásná střela skončila těsně vedle. To bylo z utkání všechno, oba celky si tak připisují jen po bodu.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Turín FC 1:1

29.12.2018 15:00

Góly: 62. Sergej Milinković-Savić - 45+3. Andrea Belotti (pen.)

Boj o čtvrté místo se znovu dramatizuje, protože Lazio získalo z domácího zápasu proti Turínu pouze bod. V tuto chvíli se sice náskok Biancocelesti mírně zvýšil, avšak Milán se v případě vítězství může dotáhnout na jediný bod. Granatu poslal do vedení z pokutového kopu Belotti, ale po změně stran srovnal Milinković-Savić.

Na Stadio Olimpico se v žádném případě nehrála žádná nuda. Šancí bylo od počátku velké množství, jenomže oba celky jakoby se předháněly, kdo toho zahodí více.

Již ve třetí minutě se ve vápně Turína skácel Marušić v domnění, že mu sudí odpíská pokutový kop. Nic takového se však nekonal. Marušić pak další útočnou akci ustál a přihrávkou před prázdnou branku hledal lépe postaveného spoluhráče, který těsně minul. V 16.minutě zahrozil i Turín a stálo to za to! Ansaldiho centru poslal hlavou do břevna De Silvestri a Lazio si mohlo oddechnout. Za chvíli byl De Silvestri znovu v šanci, tentokrát zkusil vystřelit a Strakoša musel zakročit. Na druhé straně rychle střílel do připraveného Sirigua kanonýr Immobile.

Před koncem prvního poločasu se tlačil do zakončení Senad Lulić, golmana Sirigua sice šikovně obstřelil, ale s ním i jeho branku. V první minutě nastavení byl ve vápně Biancocelesti postrčen Belotti a sudí bez váhání odpískal pokutový kop. Sám postižený nabídnutou šanci neprováhal a přízemní střelou k tyči poslal Granatu do vedení.

Lazio mělo celý druhý poločas, aby s výsledkem něco udělalo a nakonec se mu podařilo srovnat po hodině hry. Za hranicí vápna se dostal ke střele Sergej Milinković-Savić a táhlou střelou pod břevno nedal Sirigovi žádnou šanci. Výstavní trefa srbského útočníka domácí nakopla a za chvíli mohl strhnout vedení na stranu Lazia znovu Savić nebo Luis Alberto, oba měli velké příležitosti, ale Granata nápor se štěstím ustála.

Šest minut před koncem mělo i Lazio velkou dávku štěstí, protože Strakošu zachránila po hlavičce branková konstrukce! Lazio si závěr zápasu hodně komplikovalo, jen o chvíli později uviděl červenou kartu Marušić, takže Turínu se naskytla krátká přesilovka. Opravdu krátká, protože hned o čtyři minuty později vyrovnal počty Souali Meité. Sudí Irrati vyloučil hostujícího hráče za nemístné poznámky na svojí osobu. Co je důležitější, že stav 1:1 už se do konce utkání nezměnil.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - AS Řím 0:2

29.12.2018 15:00

Góly: 58. Bryan Cristante, 75. Cengiz Ünder

AS Řím zvládl utkání v Parmě a vyloupil Stadio Ennio Tardini. O jeho góly se postarali Bryan Cristante a Cengiz Ünder, zatímco domácí Ducali nedokázali překonat brankáře Robina Olsena ani jednou.

Do základní sestavy Římanů se vrátil Edin Džeko stejně jako Justin Kluivert nebo Florenzi s Faziem a Ünderem. Domácí Parma spoléhala na Štulace, Alvese, Deiolu, Gervinha nebo Biabianyho.

Ve třetí minutě se do zakončení tlačil kanonýr Edin Džeko, jenže ten neustál souboj s obráncem a spadl ve vápně. Mladý záložník Nicolò Zaniolo vnějším nártem odcentroval do pokutového území soupeře, jenže před Džekem zasáhl skvěle brankář Luigi Sepe. Po dvaceti minutách si Gervinho efektní patičkou zpracoval přihrávku na polovinu soupeře a zbavil se jednoho z obránců. Na poslední chvíli k němu ale přistoupil Bryan Cristante a odebral mu balon.

Antonio Barillà si v pokutovém území naběhl na povedený centr a špičkou kopačky se pokusil přehodit vyběhnutého brankáře, jenže pálil vysoko nad břevno. Rychlík Gervinho a někdejší hráč AS Řím nabral velkou rychlost na vlastní polovině, prosmýkl se na polovinu soupeře a byl faulován. Žlutá karta ale z toho nebyla a následný volný kop se také neujal.

Rychlý křídelník Gervinho vybojoval ke konci první půle odražený míč na polovině soupeře a prošel s ním do pokutového území, jenže obránce Manolas ho nakonec vytlačil ze střelecké pozice. Druhou půli začalo římské AS trochu aktivněji a tlačilo se do zakončení.

Nicolò Zaniolo vypálil zpoza hranice pokutového území, jenže jeho přízemní střelu bez větších problémů zablokoval dobře postavený Simone Iacoponi. O chvíli později vyzkoušel brankáře Sepeho také Alessandro Forenzi, který to zkoušel velmi dobře míněnou ranou ze střední vzdálenosti. Minul ale jeho bránu a nedonutil Sepeho k výraznějšímu zákroku. Stejně tak se vedlo Edinu Džekovi, který se pokusil o velmi dobrou ránu.

Zkušený kanonýr Edin Džeko prošel po levém křídle na hranici pokutového území, jenže jeho centr na malé vápno byl hodně nepřesný. V 59. minutě už se skóre měnilo. Hostující celek zahrával další rohový kop a centr od rohového praporku přiletěl na přední tyč. Tam si ho našel Bryan Cristante a centr od Ündera proměnil krásnou hlavičkou ve vedoucí branku utkání!

AS Řím v dalších minutách působil hodně aktivně a zejména Cengiz Ünder dokázal dostat soupeřovu obranu pod tlak. Právě turecký mladík se dvacet minut před koncem dostal do zakončení a technickou ranou pořádně prověřil brankáře Sepeho!

Patnáct minut před koncem utkání se Vlci dočkali další branky. Střídající Lorenzo Pellegrini se dostal k míči u vápna a posunul jej brilantně na Cengize Ündera, který na zadní tyči zcela bez hlídaní soupeřových obránců posunul míč do sítě - 2:0 pro Vlky z Věčného města.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Atalanta Bergamo 2:6

29.12.2018 15:00

Góly: 51. Alfred Duncan, 57. Alfred Duncan - 19. Duván Zapata, 42. Alejandro Gómez, 54. Gianluca Mancini, 74. Josip Iličić, 87. Josip Iličić, 90. Josip Iličić

Osm branek, z toho šest v síti domácího Sassuola. Zápas na Stadio Cittá del Tricolore nabral na zajímavých obrátkách a především přinesl důležité tři body pro Atalantu Bergamo, která se dostala nadostřel evropským pohárům. Rovnou polovinu branek zařídil hostům jediný muž - autor hattricku Josip Iličič.

Sassuolo i Atalanta se před tímto zápasem nacházeli ve středu tabulky a v případě vítězství se mohli posunout výrazně blíže evropským pohárům. To se nakonec podařilo Atalantě, která se posunula už na sedmé místo v těsném závěsu za šestou Sampdorií.

Gólová nadílka odstartovala už v prvním poločasu. V 19.minutě poslal Gómez načechrný centr a Duván Zapata hlavou rozjásal hostující publikum. Kolumbijský útočník zároveň potvrdil vynikající formu a prosadil se už v šestém zápase po sobě. A nezůstalo jen u této branky, Atalanta ještě do konce prvního poločasu vstřelila druhý gól, když si Gómez s balónem u nohy navedl balón ke střele a přesnou ranou k tyči nedal Consiglimu šanci. Sassuolo předvedlo v prvním poločase hodně špatný výkon a klidně mohlo prohrávat výraznějším rozdílem.

Po změně stran se ale výkon domácích nelepšil. Alfred Duncan sice na začátku druhého poločasu snížil, což se jevilo jako klíčový moment utkání, jenže Atalanta vzápětí zase odskočila. Mimochodem Duncan si rovněž navedl balón ke střele a dokázal najít skulinku u přední tyče, čímž zaskočil Berišu. V 54.minutě dala Atalanta gól na 3:1, Palomino vracel přetažený centr hlavou na malé vápno, kde rovnou z první zaúřadoval Gianluca Mancini.

Přestřelka pokračovala. Za další tři minuty mířil do černého znovu Duncan, tentokrát s výrazným přispěním Palominovi teče, takže Sassuolo se opět přiblížilo na rozdíl jediné branky. Následovala série šancí na obou stranách, ale klíčovější byl moment ze 74.minuty, kdy se za obranou Neroverdi zjevil Josip Iličič a chladnou hlavou zvýšil na 4:2 pro Atalantu. Iličič tím zahájil svojí cestu za hattrickem, protože do konce utkání se prosadil ještě dvakrát. Tři minuty před koncem zakončoval střelou k tyči krásnou akci a ve druhé minutě nastavení potrestal rychlý brejk do již zcela neexistující obrany Sassuola. Iličičovi tak stačila na vstřelení hattricku závěrečná čtvrthodina. Sassuolo doma propadlo a Atalantě podlehlo vysoko 2:6.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Cagliari Calcio 2:0

29.12.2018 15:00

Góly: 39. Ignacio Pussetto, 57. Ignacio Pussetto

Udine si i bez Rodriga De Paula dokázalo poradit s pevnou obranou Cagliari a zvítězilo 2:0. O obě branky se postaral mladý štírek Ignacio Pussetto, čemuž hodně pomohlo i vyloučení na straně hostí.

Do utkání nemohl nastoupit Rodrigo De Paul, obvyklý tahoun ofenzivy Zeber. Jeho úlohu měl naplno převzít útočník Ignacio Pussetto, který se o to snažil prakticky od prvních momentů. Právě mladý Argentinec se asi dvacet metrů od soupeřovy brány uvolnil ke střele, která letěla mimo. Na opačné straně zahrozil Alberto Cerri po nahrávce od Ionity, ale ani jeho rána neměla dostatečně přesný směr.

Po faulu Nuytincka kopali hráči Cagliari standardní situaci a k hlavičce se dokázal propracovat Cerri, Mussa ale v pohodě zasáhl. Tempo utkání nebylo zrovna vysoké, takže ve 39. minutě přišel gól opravdu jak z čistého nebe. Larsen nádherně našel Ignacia Pussetta, který si dlouhý balon zpracoval hrudí do běhu a celou akci zakončil skvostnou ranou k tyči - 1:0.

O tři minuty později Bradarić našel ve vápně nabíhajícího Pedra, který ale tváří v tvář Mussovi minul! Udine zažilo skvělý start také do druhé půle. Nejprve se Lasagna dostal ve sprintu až za obranu Cagliari a posledním hráčem, který jej stíhal, byl Ceppitelli. Ten zatáhl za brzdu poslední záchrany, což ale odnesl červenou kartou!

S ním odešla jistota v obraně Cagliari. Trestat mohl Opoku, k němuž se snesl balon po rohovém kopu. Opoku ale balon nečekal a zamířil mimo! V 57. minutě se lépe hrajícím Zebrám povedlo navýšit skóre. Pussetto si ve vápně zpracoval nahrávku a poslal ji do druhé vlny na nabíhajícího Valona Behramiho. Zkušený veterán už snadno propálil vše před sebou - 2:0.

O pár minut později mohlo Udine vstřelit další branku, když Barella ve vlastním vápně trochu nešikovně podkopl Lasagnu a Zebry kopaly penaltu! Na brankáře Cragna ale Lasagna nevyzrál. V závěru ještě Rolando Mandragora viděl červenou kartu po faulu na Cerriho.

Více informací k zápasu

Juventus FC - UC Sampdoria 2:1

29.12.2018 12:30

Góly: 2. Cristiano Ronaldo, 65. Cristiano Ronaldo (pen.) - 33. Fabio Quagliarella (pen.)

Sampdoria se s Juventusem držela, ale nakonec ho nedokázala zaskočit a díky dvěma brankám Cristiana Ronalda prohrála. Juventus si tak stále hraje svojí hru a ani po tomto kole se k němu nikdo nepřiblíží.

Cristiano Ronaldo začal tentokrát od úvodní minuty a trenér Allegri nemohl tohoto rozhodnutí litovat. Stačilo pouhých 120 sekund, aby si Ronaldo zpracoval dlouhý pas a na samé hraně pokutového neomylně k tyči zakončil. Juventus díky portugalské hvězdě rychle vedl 1:0. Úvodní branka nejenže Juventus uklidnila a zároveň zdravě nakopla právě Cristiana Ronalda, který byl hodně při chuti. Brankář Audero musel být ve střehu, protože Ronaldo to za první poločas zkusil několikrát, většinou ale přesný nebyl. Podobně jako ve 24. minutě Paulo Dybala a jeho těsná volej.

Sampdoria nápor Staré dámy zvládla a postupně srovnala hru a co více, po půlhodině hry dostala zničehonic velkou šanci na vyrovnání. Emre Can si v pokutovém území pomohl rukou a po shlédnutí záznamu odpískal hlavní arbitr pokutový kop. Ujal se ho veterán Fabio Quaglierella a nekompromisním kopem potvrdil vynikající střeleckou formu! První poločas nemusel u nerozhodného výsledku v žádném případě zůstat. Sampdoria i Juventus měly ještě po jedné příležitosti, ale ani jedna neskončila brankou. V závěru po centru Ronalda dobře zakončoval na zadní tyči Dybala a v nastavení hlavičkoval těsně vedle Chiellini.

Po změně stran byl lepším týmem Juventus, i když žádný velký tlak to z jeho strany nebyl. Proti Matuidiho pohotové ráně zakročil Audero a krátce ne to nedosáhl na Matuidiho hlavičku jen těsně Mario Mandžukič.

Šance Juventusu se začaly množit a po hodině hry se kopala penalta i na jeho straně a znovu to bylo za hraní rukou. Provinilcem se stal obránce Ferrari. Ronaldo poslal balón doprostřed branky, zatímco Audero šel do strany. O chvíli později mohl znovu vyrovnat Quagliarella, jenže branku Juventusu těsně přestřelil.

Juventus si kráčel pro další vítězství, když mu čáru přes rozpočet udělal v nastaveném čase výstavní trefou do šibenice Riccardo Saponara. Obrovskou radost Námořníků však sudí pokazil tím, že gól za předchozí přestupek neuznal. Stará dáma pak už vedení nepustila a pojistila si ligové vedení.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC19172038:1153
2.SSC Neapol19142337:1744
3.Inter Milán19123431:1439
4.SS Lazio1995528:2132
5.AC Milán1987426:2031
6.AS Řím1986534:2430
7.UC Sampdoria1985632:2329
8.Atalanta Bergamo1984739:2728
9.Turín FC1969424:1927
10.ACF Fiorentina1968525:1826
11.US Sassuolo1967630:3225
12.Parma Calcio1974817:2325
13.Cagliari Calcio1948717:2520
14.Janov CFC1955925:3520
15.Udinese Calcio1946916:2318
16.SPAL 201319451015:2717
17.Empoli FC19441122:3716
18.Bologna FC19271015:2913
19.Frosinone Calcio19171112:3710
20.Chievo Verona19181014:358
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (113)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně otravné články tyhle souhrny

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
The Krupy

Najlepšie rubriky na EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší otrava tady si ty

Reagovat
smazaný uživatel

Diky VARU za tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

Malinko OT:

Ronaldo tento rok poprvé od roku 2010 nevstřelil 50 gólů - má na kontě 49!

source - Reddit.com

Pokud bysme použili podobný koncept, lze tvrdit, že už 9 let po sobě vstřelil alespoň 48 gólů

Reagovat
Nihilister

Na to jsi přišel sám ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale na Redditu se objevují často velmi zajímavé statistiky, které tady nikdy neuzří světlo světa. Tudíž sem rád něco čas od času přípíšu pro ty, co ten Reddit zas tak nesledují...

Reagovat
db18

A v roce 2010 (nebo 2009) dal kolik branek?

Reagovat
mato Kreator

2010 = 4️⃣ 8️⃣ ⚽

2011 = 6️⃣ 0️⃣ ⚽

2012 = 6️⃣ 3️⃣ ⚽

2013 = 6️⃣ 9️⃣ ⚽

2014 = 6️⃣ 1️⃣ ⚽

2015 = 5️⃣ 7️⃣ ⚽

2016 = 5️⃣ 5️⃣ ⚽

2017 = 5️⃣ 3️⃣ ⚽

2018 = 4️⃣ 9️⃣ ⚽

iba od 2010 som nasiel

Reagovat
roberos

Ronaldo 47 gólů ne 49

Reagovat
smazaný uživatel

S dnešními góly 49

Reagovat
Nihilister

Podle TM 35.

Reagovat
Stannis Baratheon

Hmmmm.. Tady je někdo študovanej

Reagovat
smazaný uživatel

A 53 bodů Juventusu v první polovině sezóny je novým rekordem ligy...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě naprosto regulérní gól, vždyť ten míč hrál naprosto vědomě Alex Sandro, nejednalo se o žádnou nechtěnou teč

Reagovat
db18

Když ho zahraje nekontrolovaně během obranného zákroku tak to ofsajd myslím taky neruší...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, taky už jsem to viděl, ale má to takový sporný výklad, resp. bych pochopil smysl toho rozhodnutí. Tady to Alex Sandro zahrál naprosto vědomě, takže to ofsajd prostě nemohl být. Ani bych nevinil hlavního, kterýmu ten záběr zastavovali tak debilně, že ani snad nemohl vidět, že ten míč hrál ještě Sandro.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

http://livetv.sx/enx/showvideo/662836_juventus_sampdoria/

1:42:06 tady je vidět, jak se při zpracování míč od Defrela tak podivně odrazil přímo do Sandra, tam imho o "naprosto vědomé" zahrání nemohlo jít, určitě ne ve smyslu pravidel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle tebe teda šlo o ofsajdovou situaci? Já mám teda hlavní problém s tím, jak VAR připravil video pro hlavního a že v těch opakovaně zastavovaných záběrech vůbec nebyla vidět Sandrova teč/vědomý zahrání, tudíž to hlavní rozhodčí ani nemohl zohlednit. Jinak co mám možnost vidět, tak ve Španělsku funguje VAR naprosto špičkově a nezasahuje tolik do hry, v Itálii je to pro mě pořád celkem syrový, což mě příjemně překvapuje zhlediska fanouška LaLigy. Opravdu jsem nečekal, že to bude tak brzo na tak kvalitní úrovni.

Reagovat
10

Já i v těch následných záběrech pro rozhodčího ten odraz od Defrela do Sandra vidím..? Pak není o čem, Saponara v ofsajdu byl.

Tohle o fungování VARu jsem psal po pár zápasech v BL, teď se to začalo srát i v Itálii...ono dost záleží na tom, kdo tam sedí.

Reagovat
ED91

Špičkově? Videl si zápas Huesca - Villareal?

Reagovat
Kokesh

Naprosto vedome?

Reagovat
Rudnevs

Quagliarella Paráda, ešte k tomu v jeho veku... Starý mazák.

Reagovat
M11

zraje jak vino..

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělej a navic sympatak, gól slavil decentně což také potěšilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Nihilister

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Stannis Baratheon

Italská liga je docela fajn, ale strašně mě sere ta široká lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč jako? Mě to naopak přijde jako +

Reagovat
Mr.Jindros

Sakra jsem to nějak prošvih.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dva mesice hrajeme proste zle.Ja vim co by za to jini dali, ale my mame kadr na to hrat proste lip.I tak verim Allegrimu ze formu vygradujeme kdyz bude nejvic potreba.Sem tam tohle obdobi mame.Zustal bych klidny, se silnejsim souperem prijde i vetsi koncentrace na zapas a lepsi hra.Verim tomu.Zatim hraci pulsezony jsou Chiellini,Ronaldo,Mandzukic..Je to smutny ze hraci za tricitkou.Dybala,Pjanic hraci kteri by nas meli tahnout paberkuji, i diky tomu ze jim Ronaldo vyzira penalty a trestne kopy a ty cisla proste nedelahi a nejdou tak videt.A s kazdym golem se hracovi zveda sebevedomi.Vim Ronaldo chce trhat rekordy ale nejaky prijmacek nebo penalticku by temhle dvoum prenechat mohl.Nejvetsi zklamani letos zatim Emre Can, letos sem od nej cekal dost a je pravda ze mel zdravotni potize, ale neni to ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat. V Juve nechávají kopat přímáky Ronalda? Vždyť i v Realu je pak skoro nekopal, protože už mu prostě nejdou. Ten jestli dával tak 1-2 za sezónu. To jak ho dal na MS proti Španělsku byla spíš anomálie. Přitom Dybala s Pjanicem jsou v tom špička.

Reagovat
Yzemi

Mele nesmysly, většinu přímáků kopou ti dva, Ronaldo kope jen ty z větší vzdálenosti.

Reagovat
The Krupy

Zase raz nedôstojný výkon, mnoho hráčov je z formy, na tie nepresnosti sa nedá pozerať.Ak nás LM zachytí v tomto rozpoložení, Atletico nás vyradí. Neviem, či som zbytočný negativista, ale dnes sme pokojne mohli vyhrať o tri góly, namiesto toho to bola zase dráma.

Rugani si takýmito výkonmi vybojuje možno tak základ v Chelsea, ale nie u nás, Can podal absolútne nemožný výkon, Pjanič sa hrá na ducha a nie na futbalistu, čo sa týka Dybalu, normálne by som uvažoval o jeho predaji, pretože ten chalan je psychicky úplne mimo, buď hádže na ihrisku prázdne pohľady alebo zazerá, krúti hlavou, nadáva si, mal by sa prebrať.

Je vtipné, že sa o tomto Juve hovorí ako o jednom z najsilnejších mužstiev v histórii klubu, pritom záloha je úplne v prdeli a to sme ešte pár rokov dozadu sledovali v akcii Pirla, Marchisia, Pirla či Pogbu. Do toho pripočítajme útok, fungujúci na 40% a fakt tam pozitíva nevidím. V lige sme jasne nad ostatnými aj napriek týmto chybám, ale v LM, neviem neviem. A Allegri si pokojne môže hovoriť, že vyhrať ju nie je povinnosť, každý dobre vie, že Ronaldo sa kupoval hlavne kvôli tomu. Vlastne aj Higuaín, ale to bol zase iný príbeh.

V novom roku snáď nastane zlepšenie a hlavne sa niečo urobí s tou zálohou, týpci tam behajú ako bez duše. Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, dokonce uz nekteri otevirate oci i s tim Dybalou.Normalne bych ho strelil, on ma nekdy zablesk geniality, ale porad je to malo.On neni schopen odehrat dva kvalitni zapasy za sebou.A nehazme to jen porad dokola na to na jake pozici hraje.Tak pokud on Allegriho nepresvedcil doted o tom kde opravdu ma hrat, tak je to spatne a ten hrac u nas nema co delat a nema nam co dat.Potom ho zahrnme do nejake mega vymeny, nebo ho prodejme.Me by ani nesralo kdyz se mu v zapase nedari, kdyby ze sebe bydal vsechno a sla na nem videt bojovnost.Ale jednema houslema u rohoveho praporku kde si pokouri hrace a ukaze genialitu je malo.U me by mel ted posledni pul rok na to ukazat, jestli je naseho dresu hoden.

Reagovat
svkmd

Všetci tu spomínajú Dybalu ako mu to nejde ale dnes to bol jedíný hráč (a nielen dnes) ktorý sa snaží tvoriť hru. Bez neho by sme si dnes len posuvali lopty od obrancu k obrancovi. Takže toľko odomňa.

Reagovat
ED91

Reagovat
10

bez Dybaly jsme ještě víc v prdeli, to je jedinej hráč, co dokáže hrát trošku nealibistický míče, dneska to přenesení na Ronalda u prvního gólu taky nikdo jinej neudělá...až přestanou hrát hovno všichni kolem něj, tak půjde nahoru i jeho výkon, teď moc šanci nemá

Reagovat
smazaný uživatel

A nebylo by teda lepsi zahrnout Dybalu vymenou za nejakejo kreativniho zaloznika ? je nerikam zbavit se ho a nikoho neprivadet.Je jasny ze pokud by sme ho prodali, bylo by za nej dost penez.Potom by se dal koupit klasicky top kreativni zaloznik.Dybala neni ani ryba ani rak.Zakonceni mizerne a v nasi hre se jen topi.Jmena ted nedeknu koho za nej, ale klidne takova vymena Dybala x Pogba, Dybala x Isco by nemusela byt zla.

Reagovat
10

Pogba by ale v tomhle současným stavu taky sám o sobě nijak kreativní nebyl, resp. určitě ne bez Dybaly. Pokud by tam byli oba, tak by to asi bylo jiný kafe, to už jsme viděli, když spolu hráli. Prostě to není o jednom hráči, musí začít šlapat celej tým. Ne náhodou jsou naši nejlepší hráči za poslední rok a půl Cancelo a Costa, který řeší akce individuálně a víceméně sami na sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa beztak veme nohy na ramena kdyz tak malo hraje.

Reagovat
10

Vůbec bych se nedivil...

Reagovat
Pinturicchio

Loni v druhé půlce sezony titul udělá pomalu sám a letos z 2250 možných minut má 561 ... nikdo by se mu nemohl divit a říct ani popel.

Reagovat
10

On je po tom trestu docela mimo, snad se zase rychle chytí, jinak fakt pláchne někam do PL

Reagovat
Forza_Inter

myslite ze cisto teoreticky, ak neberieme do uvahy financie, by mohol ist k nam?

Reagovat
10

pokud bude zájem z PL, tak to asi moc reálný není...ale možný je všechno, viz Bonucci nebo třeba Higuain

Reagovat
andycek1

Správne vystihnuté

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

te záloze chybí nějaky lidr, prase, ktery by to vyhecoval. Nebal bych se sahnout po Naingonalovi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
El-Pistolero-68

To uz spis Vidal, kdyz uz teda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jestli můžu, tak pro mě je jedním z hlavních problémů Juve slabá ligová konkurence spojená s Allegrim, který se spokojí s tím, že jsou z toho neustálá vítězství, žádnou herní přidanou hodnotu on opravdu ke štěstí nepotřebuje. Překvapuje mě, že tady nikdo nevzpomenul důležitost Cancela, který je jedním z mála prvků, kterým toto Juve dokáže soupeře zaskočit, jinak je to všechno strašně strojový a čitelný, jelikož Dybala je mimo a Bernardeschi s Douglasem jako hráči schopní nějaký improvizace prakticky nehrajou. Atlética se letos není důvod bát, herně jsou dost mizerní, problém však je, že oni tyto dvojzápasy dokážou dostat do fáze, že ještě v 70. minutě odvety nepadne žádný gól a budete mít důvod začít pomalu panikařit.

Reagovat
smazaný uživatel

O Cancelovi je znamo ze nas taha z pozice beka.To vime, ale prece se nemuzeme spolehat co vymysli krajni bek.O ligove konkurenci to taky nebude, to by potom Juve za posledni roky nebylo dvakrat ve finale LM.A porazilo soupere od City,Realu az po Barcelonu.To je uplna hloupost.Ti hraci jako Matuidi,Chiellini,Ronaldo atd blabla jsou tak zkuseni, odehrali tolik dinalovych bitev ze je nemuze zaskocit zadny zapas proti top klubum.Ti odehraji desitky zapasu rocne at v repre nebo v klubu proti tem nejlepsim.Spis je to vyhoda ze si muzou nekdy odpocinout, kdyz bude sezon rozhodla.

Reagovat
zoff

Abych se přidal k diskuzi,Dybala nehrál vůbec špatně je pravdou jak napsal někdo výše za bez něj bychom to posouvali odnikud nikam. Je fakt že potřebujeme kvalitního záložníka jak sůl... otázka je koho??? Za mě jednoznačně Pogba!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je po odchodu mourinha z united uzavrene tema, on bude skvely zase

Reagovat
JuventusFC1897

Skusit Savica

Reagovat
smazaný uživatel

Forza INTER.

Reagovat
Maritazzi

Ztracet s timhle 2 body na LM je velkej namrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdou nahoru, stejně jako se chytil v říjnu Lorenzo, teď Bryan, Under z hoven něco do kasy dopraví nebo nahraje, Kluivert se taky chytne, protože hraje. Flaca všichni odepsali, ale za 10 minut může rozdat rozdílové míče, pořád velká zbraň.

Edin se musí rozstřílet, prostě musí. Nemá na výběr.

Reagovat
Lech

Pellegrini prvni zapas po zraneni, naprosto geniapni asistent z nej muze byt na tom trequ, vubec bych ho necpal do defenzivy, ma v sobe ten napad co nam chybi a rychly kridla kazdej zapas rozhodovat neumi. Na druhou stranu Edinek dostal od vsech poplacane jak kdyby udelal zapas, no fakt je ze udelal jedno velke hovno stejne jako Paata. Chtel bych videt bosenskou verzi EF, podle me by tam byl Dzeko u bosenskych lidi za stejneho lempla jako tady Schick. Herne do golu Cristanteho ktery se btw zda byt letos super golovy ikdyz jeho gerni projev tomu tolik neodpovida, byl samozrejme klasicky uplne o nicem. Kolarov posledni 2 minuty vypadal jako kdybx hral rimske derby za lazio, no nakonec jsme ho ubranili. Edf pokracuje, to je hlavni....PROBLEM

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že Bryan šel herně dost nahoru, ale je třeba se na to dívat z hlediska základů, ne kousků do highlights.

Pozičně se přizpůsobil Nzonzimu, přestal viset dopředu, umí zaskočit na štítu. Vyhraje hrozně moc 50/50 soubojů, krom toho je to on, kdo dává balony dopředu.

A na konci sezony bude v jeho kolonce gólů a asistencí na CM nádherné číslo.

Kolarov je špatný, bohužel.

Reagovat
Pipo123

Šialené, toto som dlho nevidel, Irrati je blázon, prísna penalta ešte ok, ale to čo rozbehol v druhom polčase ako rozdával karty za každú blbosť, následne stratil rešpekt na irhisku, tam po ňom všetci štekali až začal rozdávať červené karty.

Reagovat
Nuno čomes

Lehce. Ještě večer remíza max a super, bude se lip dýchat. Skoda, ze ani letos na vězně nikdo nema.

Forza Inter!!

Reagovat
Pinturicchio

Ale copak, copak, ťulo, naučil ses nové slovo?

Reagovat
Nuno čomes

Potrefená Husa vzdycky zareaguje komediante

Reagovat
Pinturicchio

Husa není jméno, ťulo.

Reagovat
Nuno čomes

Na co si tu hraješ ty tragéde? úplně jsem zničen z toho, ze mi tady nadává nejaky 30ti kilový tragéd schovaný za PC

Reagovat
Pinturicchio

No koukám, že jsi nějaký hysterický.

Reagovat
Nuno čomes

Nee já si z tebe nic nedělám, neboj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ti je, jestli to teda není tajný?

Reagovat
Pinturicchio

15, bejku, 15

Reagovat
ED91

Milujem túto degeneráciu. Naschvál rýpneš( bezdôvodne jak nejaký mentál), potom ti niekto na tú sračku zareaguje lebo je takým štýlom podaná. A potom zajebeš tú neskutočnú frázu, že potrefená husa zareaguje. . Jediná potrefená hus je akurát tak tvoj Inter s jeho výsledkami.

Reagovat
Pinturicchio

je to kkt

Reagovat
Nuno čomes

Klávesnice ti vynechává o. Hlavně o tobě to nikdo psát nemusí, tady to všichni totiž dávno ví

Reagovat
Pinturicchio

Tichucko, trubko.

Reagovat
Pipo123

Sergei!!! https://www.youtube.com/watch?v=P8RbM3i0SJY

Posledné 3 zápasy je v parádnej forme, zmena rozostavenia mu výrazne pomohla, dnes náš najlepší hráč, bojoval, vyhrával súboje, dal gól. Paráda

Reagovat
Nuno čomes

Na 5. flek dobrej.

Reagovat
Pipo123

Kamoško čo máš za problém? si dostal zlú známku v škole alebo čo ?

Reagovat
Nuno čomes

Jsi gay nebo co?

Reagovat
Pipo123

To co je za otazku? Ved tvoj otec ti o nas nevravel?

Reagovat
Pinturicchio

Ale hovno, Inter dvakrát vyhrál, tak bude zase chvilku dělat online warriora.

Reagovat
Nuno čomes

Já fandim pořad, neberu si na rok volno jako ty, když jste spadli do žaláře

Reagovat
Pinturicchio

Jejda, ty si trubka ... hysterická.

Reagovat
10

zvyšuje si cenu před otevřením mercata

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie.

Cristante krystalizuje v lídra, krom toho už je na 4+3, jebat Radju, kluci si na něm můžou dále honit, Bryan ustojí souboje ve stoje, jede do všech, má lepší rozehrávku a vůbec celkové základy, začal si věřit a celá naše hra šla nahoru.

Pelleho netřeba komentovat, jiskra, kterou přináší do hry je vysoko nad ostatními. Duch č. 10 v něm je, ale ať si nechá sedmičku. Sluší mu víc.

Edin sobecky, ale je hájen, po zranění. V lednu ale musí začít sbírat g+a a doufám, že ho DI Fra nenechá hrát všechno. Zrovna teď je strašná škoda, že přichází pauza, ale spoň se dají všichni zdravotně do kupy.

Pořád je tam strašně moc nedostatků dozadu, ale mi osobně je to jedno, dokud budeme pokračovat ve střílení gólů. AS bylo vždy o střílení gólů, ne betonové defenzívě. Ať skončí ročník třeba 70:50, když budou 3.-4. Víc nepotřebujeme.

Grazie Roma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Radju .... ale ked podaval kvalitne vykony, tak si si honil prvy. Nepaci sa mi, ked niekto dehonestuje hraca, ktory bol srdciar a pre klub svojimi vykonmi vela urobil.

Cristante podava lepsie vykony ako na zaciatku, ale stale to nie je adekvatna nahrada. Hlavne co sa tyka vyhratych subojov. Stale ich dost prehra. A co sa tyka rozohravky, tiez to nie je ziadna slava, vid dnesny prvy polcas. A to som ho povazoval za jedinu dobru posilu

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Radju znamená, že už na něho nesmíme myslet a především srovnávat se současnými hráči, ale beru, že jsem to vlastně teď udělal. Neřkám přece, že je cyp nebo hrozný hráč, nedehonestuju ho. Jen je třeba nechat památku památce, a to proto, že zase další kolo budou komentáře o něm od Římanů. Jako celý rok.

Vždycky jsem ho měl rád, do chvíle, než se rozhodl, že ego přebije srdce. A za to může i Spal. Odvedl pro Řím strašně moc práce a vždy byl oddaný. A vždycky bude mít místo mezi hráči, které si budou fans pamatovat.

Nebudeme se poštět do diskuse, proč Radja musel vyhrávat souboje, které by ani nebyly nutné, kdyby byl takticky vyspělejší, stejně jako z druhé strany spoustu soubojů vyhrál za druhé, to je jedno, protože tady skončil loni a loni jsme toho od něj moc neviděli, za což mohl jednak on a druhak EDF.

Bryan riskuje za Zaniola, kerý zatím nemá na to rozehrávku vytvářet, jeho největším přínosem je presink, který ale stejně nemáme systémově vychytaný. Když už je teda srovnáváme, Bryanova hra není tak vidět.

Zase bychom se do toho zamotali, nemá to význam. Radja hrál ve 23 první sezonu v Cagliari a nikdo ho moc neznal. Bryan roste s každým mačem, přijímá odpovědnost za druhé a prokazuje velkou schopnost se učit, což třeba u Cengize za rok a půl nevidím ani o píď.

Daje.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bryanovi to hrozně přeju, velký sympaťák. Po Benfice jsem se bál, že z nej nic nebude, ale vypadá to, že opak bude pravdou

Reagovat
smazaný uživatel

3. miesto je po polovici sezony v pohode, aj ked vypoveda to aj o kvalite inych timov

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní škoda je fakt té LM takovým způsobem.

Reagovat
ADM

Akým spôsobom? Ste sa tam pomaly predbiehali so Spurs, kto predvedie horší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

No však právě, tímto způsobem. Že jsme nebyli schopni porazit doma PSV.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Zase máme o bod více než 38 bodů, které při dvojnásobné porci zápasů na LM (potažmo 3. místo) stačí. To je podle mě OK.

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Dejwa

Za mě slabota.. ty ztracený zápasy jsou prostě bída, která se nemůže stát, pokud chceš myslet na první místo.. aktuální postavení je nejhorší možný, co se dá brát jako ok..kolaps v LM s PSV největší zklamání jaký jsem za poslední léta zažil - odevzdanej výkon, nešla vidět žádná snaha, alibisticky přihrávky, hra bez pohybu.. styděl jsem se, jak z před pár sezon zápas s 13. týmem tabulky.. až na pár výjimek na to ti hráči prostě nemaj, hlavně stavět to na Brozovi (jo šel nahoru oproti absolutní tragédii, ale i tak) je totálně mimo.. záloha pořád největší problém, naději dává příchod Marotty, potřebujeme hráče s top kvalitou jako sůl.. snad zaberem v Coppě a EL, chce to konečně trofej a v lize neuhrat LM nemůže přicházet v úvahu.. pozitivní je stoperska dvojice, ta mi dělá fakt radost. nechat se ale uchlácholit porovnáním minulýma sezonama největšího dna, to fakt ne..

FORZA INTER!!

Reagovat
lnterista

Nemyslim ze odevzdani a vsechno co tady pises...to snad nemuzes myslet vazne ale kvalita tam neni

Reagovat
Dejwa

Tobě přišlo, že to odjezdili? Myslim hlavně tu fázi po vyrovnání, vždyť si zas alibisticky prihravali kolem půlky a čekali, že Barcelona vyhraje.. většina těch hráčů na takovej zápas čeká X sezón a pak vidíš tohle, ještě teď se dokážu nasrat, když si na to vzpomenu..

Reagovat
lnterista

To spis Spal naordinoval...a pak prislo prekvapeni a uz nemohli...jak fyzicky tak psychicky. A prave se ukazalo to ze tam ta kvalita neni. Neverim a nechci tomu verit ze to vyflakali...to mozna delaji tady fotbalisti z eurofotbalu a ne profici co ziji jen fotbalem a jsou nesmirne soutezivi navic tak dulezitej zapas

Reagovat
Pipo123

Toto video je docela sranda, k tomu tá hudba, najviac ma včera pobavilo keď Izzo zle odhlavičkoval loptu, tá mu pristála na ksichte a Irrati odpískal faul, ešte napomínal Cira nech si dáva pozor na lakte https://www.facebook.com/gielle.ssl/videos/vb.318698535286313/272160753467596/?type=2&theater

Reagovat
Kixi Syhimour

Taký sympatický klub ten Turín

Reagovat
10

vždyť v tom videu je 90% věcí odpískaných dobře

Reagovat
Pipo123

Komické fauly, aby pískal kazdu kokotinu, to uz nie je futbal. Najviac ma rozosmial ten Izzo

Reagovat
valloire

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo Juventus Napoli

Forza Inter!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele