19. kolo
29.12.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov hrál s Fiorentinou bez branek

Stadion Luigi Ferraris tentokrát žádnou branku nenabídl, takže Janov si v zajímavém utkání s Fiorentinou připsal jen bod. Utkání bylo pikantní zejména pro trenéra domácích Cesare Prandelliho, který na lavičce Violy dosáhl svých největších úspěchů.

Jízda to zrovna nebyla, ale i zápas, který nakonec skončil plichtou 0:0 některé zajímavé okamžiky nabídl. Fiorentina začala první poločas o trochu lépe a zejména Chiesa byl aktivní ve střelbě. V 18.minutě si s jeho nebezpečnou ránou musel poradit Radu. Grifové si za celý první poločas žádnou velkou šanci nepřipsali, dokonce ani jednou nevystřelili na branku, což se domácím příznivcům rozhodně nelíbilo.

Fiorentina pokračovala v nastoleném trendu i po změně stran a Janov se znovu jen bránil. V 58.minutě měla Viola obrovskou možnost vstřelit úvodní gól zápasu, jenomže Chiesa pálil po Veretoutově centru jen do tyče! Stejný hráč pak v 66.minutě nedotáhl do konce nadějné sólo.

Janov se takřka celý zápas nemohl dostat do jediné příležitosti, ale čtvrthodinu před koncem mohl zničehonic udeřit a nakonec si i odnést tři body. Po rohovém kopu se nejvýše do vzduchu vyšplhal Kamil Piatek a Violu zachránila branková konstrukce! Polský kanonýr měl ještě jednu možnost v nastaveném čase utkání, ale jeho krásná střela skončila těsně vedle. To bylo z utkání všechno, oba celky si tak připisují jen po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele