19. kolo
29.12.2018 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo poprvé vyhrálo, přímákem se o to postaral Giaccherini

Až se závěrem kalendářního roku si Chievo konečně připsalo první vítězství v sezoně a trochu tím oživilo své šance na konečnou záchranu. Fly Donkeys zvítězili v klíčové záchranářské bitvě 1:0, když se o to jedinou brankou postaral někdejší italský reprezentant Emanuele Giaccherini. Utkání rovněž ovlivnila červená karta pro hostujícího Marca Capuana.

Tři body pro Chievo jsou ale zcela zasloužené. Domácí byli v průběhu zápasu lepším týmem, zatímco Frosinone si za devadesát minut nebylo schopno vypracovat jedinou vážnější příležitost, snad s výjimkou hlavičkujícího Chibsaha. Zápas byl pochopitelně hodně nervózní, šlo zkrátka o hodně.

Chievo dokázalo dotlačit balón za brankovou čáru už ve 27.minutě, ale gól Sergia Pellissiera nemohl být pro těsný ofsajd uznán. Celou situaci sudí ještě zkoumal na videu a nakonec branku opravdu neuznal. Převaha Chieva byla trvala, ale v prvním poločase k ničemu zásadnímu nevedla.

Po změně stran byl v dobré příležitosti Raman Chibsah, Sorrentino proti němu výborně zasáhl a udržel balón před brankovou čarou. V 58.minutě přišel jeden klíčových okamžiků utkání, Marco Capuano předvedl skluz zezadu a od sudího uviděl rovnou červenou kartu. Je zajímavé, že oslabené Frosinone si ještě dokázalo vytvořit jednu příležitost z volného přímého kopu a Sorrentino měl se střelou problémy, ovšem následně si bez problému lapil dorážku Pinamontiho.

Veledůležité tři body nakonec Chievu zařídil Emanuel Giaccherini, který se postavil k volnému přímému kopu a nádhernou ranou rozhodl o vítězství domácího celku 1:0!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele