Serie A - preview 19. kola

29.12.2018, 08:32
Previews
Italská liga dnes dohraje svou první polovinu a kolo odstartuje v Turíně, kde Juventus přivítá Sampdorii. Neapol změří síly s Bolognou, Inter zase cestuje do Empoli. Lazio se posunulo na čtvrté místo a na něm hodlá vydržet i po souboji s Turínem...
Juventus FC - UC Sampdoria  (sobota 12:30)
Sampdoria opět chytila další dech a v čele s nestárnoucím Fabiem Quagliarellou cílí na evropské poháry. Vyhrála už tři ligové duely v řadě a ráda by tuto sérii natáhla. Jejím soupeřem ale bude domácí Juventus Turín, který bude chtít dát zapomenout na neúspěch z minulého kola.

Juventus zase tak moc často body neztrácí a rozhodně z toho nechce udělat pravidlo. V minulém kole se mu totiž "povedlo" jen remizovat s Atalantou Bergamo. Navíc mohlo být mnohem hůř, protože nebýt vyrovnávací trefy Cristiana Ronalda, jenž přišel do utkání z lavičky, možná by Juventus zaznamenal první prohru v této ligové sezoně! Ještě že Cristiano Ronaldo potvrdil roli spasitele.

Juventus tak zůstává neporažený a především díky tomu vládne Itálii. Teď jen a prvním místě a díky zaváhání Neapole, která prohrála s Interem Milán, jeho náskok činí už devět bodů! Podle mnohých je možná v Itálii už o titulu rozhodnuto, ale trenér Massimiliano Allegri dobře ví, že stát se ještě může cokoli.

V rozhovoru pro média zmínil: "Minule jsme uhráli bod proti velmi houževnatému a náročnému soupeři, takže toho si vážím. Podobné bitvy vás můžou hodně naučit, často i víc než výhry. My se musíme pořád učit a pořád na sobě pracovat, protože pokud bychom brali výhry jako samozřejmost, byla by to ta nejlepší cesta pro strmý pád. Klub jako Juventus se musí pořád vyvíjet, nikdy nesmí zůstat spokojen se svou úrovní," uvědomuje si Allegri.

Juventus se opírá o nejlepší obranu v celé lize, protože zatím dostal jen deset branek. Obrovskou kvalitu a přínos, který do týmu vnesl Cristiano Ronaldo, ukazuje i šestatřicet vstřelených branek, což je v lize nejlepší číslo. Staré dámě se proti Sampdorii Janov daří poměrně dobře a za posledních 14 let s Námořníky prohrála jen dvakrát.

Když jela Doria z Allianz Stadium naposledy, vezla si domů nepříjemný třígólový debakl. Na domácí půdě navíc Juventus dostal jen pouhé čtyři branky, což se i útoku kolem Quagliarelly bude těžko překonávat. Juventus se nyní bude muset obejít bez zraněných hráčů, mezi které patří Kean, Barzagli, Cancelo a Cuadrado.

Sampdoria zase postrádá Defrela a Tonelliho, kteří možná začnou maximálně na lavičce. Zcela určitě je mimo hru obránce Bereszyński. Sampdoria prohrála naposledy v polovině minulého měsíce a od té doby se jí daří. Už ve třech minulých kláních vyhrála a v každém z nich se trefil Fabio Quagliarella.

Zkušený veterán po fotbalové stránce zraje jako víno. Aktuálně se dostal už na metu jedenácti branek v sezoně, přičemž skóroval pokaždé v posledních osmi zápasech. Tím dorovnal rekord legendárního Itala Christiana Vieriho z roku 2002. Povede se mu rozšířit svou sérii proti jeho bývalému chlebodárci?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Rugani, Bonucci, Alex Sandro - Can, Pjanić, Matuidi - Ronaldo, Mandžukić, Douglas Costa
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Sala, Tonelli, Colley, Murru - Praet, Ekdal, Linetty - Ramírez - Quagliarella, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.63 - 14.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Frosinone Calcio  (sobota 15:00)
Jen málokterý duel splňuje všechny požadavky pro označení "záchranářský souboj". Zápas Chieva s Frosinone, který se uskuteční v sobotu odpoledne, ale takovým duelem je. Poslední vyzve předposledního.

Moc fotbalové krásy asi od tohoto střetu čekat nemůžeme. Spíš to bude velký boj a hodně nervozity. Jde totiž o hodně. Chievo se touží odpoutat od poslední příčky a jaké lepší utkání by bylo vhodnější, než zápas s předposledním týmem? Frosinone ale pro Chievo rozhodně nebude snadným sokem, což poslední dobou ukazuje i větším týmům.

Po remíze s Udinese si totiž v minulém kole připsalo překvapivý výsledek a rozdělilo si body s AC Milán. Nad slavným celkem navíc málem vedlo a rozhodně hrálo mnohem lépe než Rossoneri. Konečná remíza bez branek je tak pro něj zklamáním. Pokud ale svěřenci trenéra Marca Baroniho zvládnou zopakovat svůj výkon, pak by to na Chievo mělo stačit. A pravdou je, že pod vedením Baroniho se Frosinone prezentuje rozhodně mnohem zajímavějším fotbalem.

Mladý obránce Luka Krajnc k tomu uvedl: "Změna trenéra na mužstvo vždycky nějak zapůsobí a já mám pocit, že nám prospěla. Soustředíme se víc na základy, které nám dělaly problémy. Poslední dobou se zlepšila především naše obrana, což je vždycky hodně důležité. Jsem rád za to, že jsme dokázali s AC uhrát bod, i když jsme měli dostatek šancí na výhru. Třeba se nám povede vyhrát v dalším kole."

Chievo je pořád na posledním místě tabulky a ještě nějakou dobu tam zůstane. Onen zmiňovaný deficit tří bodů ho zasáhl velmi silně a hráči zatím dokázali získat navrch jen pět bodů. V minulém kole se jim opět nedařilo a prohráli se Sampdorií Janov. Teď se pokusí využít toho, že Frosinone má nejhorší obranu v celé lize (36 inkasovaných gólů).
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Bani, Rossettini, Barba - Rigoni, Radovanović, Obi - Giaccherini - Meggiorini, Pellissier
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Capuano, Krajnc - Ghiglione, Chibsah, Maiello, Crisetig, Beghetto - Ciano, Ciofani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.29 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - Inter Milán  (sobota 15:00)
Empoli prohrálo už ve třech kolech po sobě a jeho snaha udržet se v první lize opět nabrala trhlinu. Teď navíc na toskánský celek čeká hodně náročný soupeř, neboť Inter Milán si naposledy přivlastnil skalp Neapole a jeho sebevědomí je hodně vysoko.

Empoli se zase vrací do vod, ve kterých mu není dobře. Už ve třech minulých kolech totiž Empoli prohrálo a jeho forma se zápas od zápasu zhoršuje. V minulém kole se netrefilo ani jednou, což u něj není zase tak obvyklé. Především ale dostalo od turínských Býků hned tři branky a jeho práce v obraně vypadala místa hodně amatérsky.

Po dalším špatném výsledku je Empoli až na 16. místě, takže ho od sestupových vod dělí jen jedna příčka a tři body. Ve všech třech posledních duelech navíc toskánský celek vždycky inkasoval minimálně tři branky a právě obrana je jeho největším problémem. Spolu s Frosinone totiž suverénně vládne nejhorším italským obranám, neboť Empoli dostalo už 36 branek!

A trenér Beppe Iachini dobře ví, že takhle to dál nejde. "Hodně mě mrzí to, jak jsme k zápasu přistoupili. Udělali jsme několik hodně hloupých chyb a je pravda, že Turín byl daleko lepší. My jsme nedokázali proměnit naše šance a po první brance jsme si přestali věřit. Pracovat musíme zejména na obraně, která dělá zbytečné a časté chyby. Těch se musíme proti Interu vyvarovat, protože jinak to bude debakl," dodává Iachini.

Dobrou zprávu pro něj představuje snad jen to, že nikdo z jeho opor není zraněn a ani je netíží žádné karetní tresty. V případě Interu Milán je situace obdobná, tady je ve hvězdách snad jen start obránce Mirandy. K tomu musíme připočíst otázku Radjy Nainggolana, neboť belgický záložník byl dočasně suspendován ze sportovních aktivit a není jasné, kdy jej trenér Luciano Spalletti opět nasadí do sestavy.

V ní minule chyběl i Lautaro Martínez, i když právě ten se dočkal výborného utkání. Do zápasu s Neapolí, která byla jasným favoritem, naskočil až sedm minut před koncem. I to mu ale stačilo, aby vsítil rozhodující branku a ukradl pro Inter zasloužené tři body. I díky nim se Inter stále drží na třetím místě Serie A s šestatřiceti body na kontě.

Dát Interu branku, to bude pro Empoli opravdový oříšek. Nerazzurri jich totiž zatím dostali jen 14, což z nich dělá druhou nejlepší obranu v celé soutěži hned za Juventusem Turín. Nerazzurri se ale potýkají s velmi nerozhodnou formu, takže za posledních deset soutěžních duelů vyhráli jen třikrát. S Empoli mají ale dobré zkušenosti a toskánského soka porazili už v pěti posledních vzájemných duelech.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Provedel - Maietta, Silvestre, Rasmussen - Veseli, Bennacer, Capezzi, Traoré, Pasqual - Caputo, La Gumina
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Vršaljko, Škriniar, De Vrij, Asamoah - Vecino, Mário - Politano, Nainggolan, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.89 - 4.77 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - ACF Fiorentina  (sobota 15:00)
Fiorentina jede v rámci sobotního programu 19. kola Serie A do Janova, aby tam otestovala domácí CFC. Bude to souboj dvou týmů, které v minulém kole nenaplnily očekávání a prohrály. Zároveň chtějí oba soupeři být v tabulce mnohem výš.

Na začátku sezony to s Janovem vypadalo velmi slibně. Nová posila jménem Krzysztof Piątek sestřelovala jednoho soupeře za druhým a stávala se z ní senzace. Neodolala mu prakticky žádná obrana a jeho jméno začalo být okamžitě spojováno s největšími kluby Evropy. To se nezměnilo, na Piąteka je pořád spolehnutí a pořád vévodí střeleckým tabulkám v první italské lize.

Janov jako celek ale přestal vyhrávat. Za posledních deset kol si tři body vzal jen jednou, když přetlačil Atalantu Bergamo. Ve zbylých devíti zápasech ale jeho výkon častokrát nenaplnil očekávání a Janov velmi rychle ztrácel body. Nevedlo se mu ani v minulém kole, protože sám se netrefil ani jednou a proti Cagliari navíc inkasoval po brance Diega Faríase. Porážka s nejtěsnějším rozdílem ho odsoudila na současné 14. místo s pouhými devatenácti body na kontě.

Zejména jeho obrana nefunguje tak, jak by měla, což dokazuje už 35 inkasovaných branek. To je mimochodem druhé nejvyšší číslo v lize. Trenér Cesare Prandelli se v zápase proti Fiorentině musí obejít bez několika zraněných, mezi které patří trojice Marchetti, Dalmonte a Mazzitelli.

Ani hosté nepřijedou do přístavního města v kompletní sestavě. Trápí je především dva karetní hříšníci, kterými jsou Vitor Hugo a Gerson. Fiorentinu může těšit fakt, že s Janovem zase tak často neprohrává. Za posledních 17 střetnutí v první lize Janov vyhrál nad svým sokem jen jedinkrát.

Fiorentina ale v letošní sezoně také nemá takovou fazonu, jakou by si její fanoušci a činovníci přáli. Konec roku tráví až na desátém místě, poměrně daleko od pohárů, na které chtěla Fiorentina podle prvních cílů útočit. Nic samozřejmě není tak hrozné, protože na šestý AC Milán ztrácí Viola jen pouhé tři body, takže její zápas o Evropu je otevřený.

V minulém kole si tým trenéra Stefana Pioliho cestu za Evropskou ligou sám zkomplikoval. Po dvou vyhraných zápasech totiž Fiorentina trochu překvapivě nestačila na Parmu, které stačil jediný zásah Roberta Ingleseho. V utkání byl navíc vyloučen obránce Vitor Hugo.

Zkušený bek Cristiano Biraghi před zápasem s Janovem zmínil: "Janov v útoku, to není jen Piątek nebo Kouamé, ale také mnoho dalších dobrých hráčů. Byla by velká chyba zaměřovat se jen na někoho, protože celý tým je hodně ofenzivní a kdokoli z něj může udeřit. I proto budeme muset být vzadu hodně důrazní, abychom se vyhnuli chybám," dodává zkušený italský reprezentant.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Criscito - Romulo, Hiljemark, Sandro, Bessa, Lazović - Piatek, Kouamé
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Ceccherini, Biraghi - Benassi, Veretout, Fernandes - Chiesa, Simeone, Mirallas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.71 - 3.28 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Turín FC  (sobota 15:00)
Na Olympijském stadionu v Římě přivítá tamní Lazio nevyzpytatelný Turín. Domácí i hosté bojují o evropské poháry, přičemž lépe si zatím vedou Biancocelesti. Lazio se vrátilo na čtvrté místo, kde si hýčká dvoubodový náskok před Sampdorií, avšak jakékoliv zaváhání ho může z klíčové pozice zase sesadit. Turín je s pětibodovým odstupem osmý.

Lazio se konečně probralo a díky dvěma výhrám se dostalo opět na čtvrté místo před AC Milán a také Sampdorii, která se mocně dotahuje. Biancocelesti před Vánocemi ukončili pětizápasové čekání na vítězství a proti Turínu budou naopak usilovat o třetí výhru v řadě.

"Ve srovnání s minulým rokem mají skoro všechny týmy, včetně nás, méně bodů. Jsme však na čtvrtém místě a teď se zaměřujeme jen na zítřejší zápas, který bude posledním v tomto roce 2018. Obvykle jsme starý rok zakončovali na hřištích soupeřů, nyní to bude před vlastními fanoušky," prohlásil trenér Lazia Inzaghi.

Na domácí ekipu nečeká vůbec snadný soupeř. Granata patří mezi nejvíce nevyzpytatelné týmy soutěže, navíc podle kádru určitě patří mezi týmy, které by měly bojovat o evropské poháry. "Granata je velmi dobře organizovaným týmem, hodně na trhu investovali a kupovali vysoce kvalitní fotbalisty. Turín bude určitě bojovat o poháry až do konce sezony," zhodnotil soupeře domácí lodivod Simone Inzaghi.

Turín sice naposledy porazil Empoli jasně 3:0, ale tři kola před tím zase ani jednou nezvítězil. Tým Waltera Mazzarriho patří mezi nevyzpytatelné týmy soutěže a prakticky po celou aktuální sezonu střídá všechny možné výsledky. Mimochodem tuto nevyzpytatelnost dobře ilustrují i vzájemné výsledky s Laziem. Loňskou sezonu Granata na Olympijském stadionu vyhrála, ale doma pro změnu s římským celkem padla.

Walter Mazzarri bude mít oproti Inzaghimu jednu velkou výhodu, protože jeho kádr je zcela kompletní. Totéž už se o domácí straně říci nedá, zdravotní potíže mají Durmisi, Beriša a Cáceres.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Luiz Felipe, Acerbi, Radu - Marušić, Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Lulić - Correa, Immobile
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Nkoulou, Djidji - De Silvestri, Meité, Rincón, Baselli, Ansaldi - Iago Falqué, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.02 - 5.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - AS Řím  (sobota 15:00)
Parma patří k nejpříjemnějším překvapením aktuální sezony, což potvrdila i v minulém kole proti favorizované Fiorentině. Teď ji čeká další favorit, římské AS. Tomu se konečně povedlo znovu vyhrát a navíc právě proti Parmě často vítězí.

Římané mají několik málo oblíbených soupeřů a Parma je jedním z nich. Za posledních sedmnáct let s ní totiž prohráli jen třikrát a v drtivém množství utkání si berou tři body. Teď se proti Ducali postaví po téměř čtyřleté odmlce a po delší době mají opět důvod k optimismu. V minulém kole měl totiž trenér Eusebio Di Francesco nůž na krku a jeho hráči mu ochotně pomohli, aby se mu dýchalo o něco lépe.

Římané mají za sebou náročné týdny, během kterých ztratili hodně bodů i náklonnosti fanoušků. Prohráli s Udinese, Plzní nebo Realem Madrid a nestačili ani na Juventus. V lize jim momentálně patří až sedmá příčka a to jen díky minulé výhře. O tu se proti Sassuolu postarali Diego Perotti, Patrik Schick a Nicolò Zaniolo. Na evropské poháry navíc AS nyní ztrácí jen jeden bod, Liga mistrů je o další tři body dál.

Argentinský útočník Diego Perotti před duelem s Parmou prohlásil: "Pro mě to byla hodně těžká penalta, protože jsem se na trávníky vrátil po dlouhé pauze a náročném zranění. Navíc to pro nás byla velká šance jít do vedení, takže jsem samozřejmě cítil velkou zodpovědnost. Jsem ale rád za důvěru ostatních a především za tři body. Teď nás čeká Parma a my dobře víme, jak je nebezpečná. Musíme předvést ještě lepší výkon než proti Sassuolu."

Jedinými dvěma hráči, kteří zřejmě nebudou připraveni nastoupit, jsou Daniele De Rossi a Lorenzo Pellegrini, i když mladší z nich už se zapojil do tréninku. Český hrot Patrik Schick měl menší potíže svalového charakteru ve druhém poločase minulého kola stejně tak nemohl nastoupit bek Davide Santon. Oba by ale měli být v pořádku.

Parma se v domácím prostředí stadionu Ennia Tardiniho nebude moci spoléhat na veterána Emanueleho Calaia, který nenastoupí z důvodu karetního trestu. Zraněni pak jsou Grassi a Sierralta. Na Římany se hodně těší zejména duo Gervinho - Ciciretti, které má k Římu silné vazby.

Parma se sice usadila až na dvanáctém místě, ale chce výš. Od Říma ji dělí jen pouhé dva body. Navíc už ukázala, že není radno ji podceňovat. V prvních sedmnácti kolech už si na ni vylámali zuby větší favoriti, naposledy potkal pád také Fiorentinu. Po třech zápasech bez výhry stačil Parmě v minulém kole gól Roberta Ingleseho a k tomu pevná obrana, která Fialky nepustila do šance. Ducali zatím dostali jen solidních 21 branek.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Bastioni, Gagliolo - Rigoni, Štulac, Barillà - Gervinho, Inglese, Siligardi
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, Nzonzi - Ünder, Zaniolo, Perotti - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.16 - 4.01 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - Atalanta Bergamo  (sobota 15:00)
Střed ligové tabulky naskýtá neuvěřitelně vyrovnanou podívanou a každý z celků odtud může zaútočit na pohárové pozice. Platí to i o Sassuolu a Atalantě Bergamo, oba se společně utkají na stadionu Cittá del Tricolore a oba mají shodný počet bodů. Mírnějším favoritem jsou vzhledem k aktuální formě spíše hráči Bergamaschi.

Sassuolo se v minulém kole vrátilo s nepořízenou z Říma a stále se nevyhrabalo z menší výsledkové krize. Neroverdi totiž od poloviny listopadu vyhráli jen jeden zápas a v tabulce se neustále propadají. Po porážce s AS Řím spadli už na jedenácté místo, naštěstí pro ně je ale situace ve středu tabulky nechává ve hře o vyšší příčky a to dokonce i o evropské poháry.

Podobné je to i na straně Bergamaschi, kteří v minulém kole jako jeden z mála týmů obrali o body suverénní Juventus. Atalanta dokonce dokázala průběh zápasu otočit a držet vedení, jenže konečné slovo měl v zápase, který skončil plichtou 2:2, nezvykle střídající Cristiano Ronaldo.

Atalantu letos táhnou výkony Duvána Zapaty, který se rozstřílel do dobré formy a který proti Juve zařídil všechny góly. Atalanta tak proti Juventusu odčinila předchozí porážku v Janově a na půdě Sassuola doufá v potvrzení svého výkonu.

Bergamaschi mají s domácím týmem výbornou vzájemnou bilanci. Od dubna 2014 s ním ani jednou neprohráli a letos v lednu mu na jeho půdě přichystali nepříjemný debakl 0:3.

Sassuolo stále trápí poměrně rozsáhlá marodka, zranění jsou stále Boateng, Boga, Adjapong, Sernicola a Duncan. Kouč Roberto De Zerbi bude postrádat také suspendovaného Ferrariho. Také Gian Pier Gasperini nemá všechny své muže pohromadě a do zápasu s Neroverdi nezasáhnou Varnier, Adnan a De Roon.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Marlon, Magnani, Peluso - Lirola, Sensi, Magnanelli, Rogério - Berardi, Babacar, Di Francesco
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Beriša - Toloi, Palomino, Mancini - Hateboer, Freuler, Pašalić, Gosens - Gómez - Iličič, Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.48 - 3.62 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Cagliari Calcio  (sobota 15:00)
Cagliari minule po třech zápasech znovu vyhrálo a k tomu předvedlo velmi dobrý výkon. Na ten bude chtít navázat při výjezdu na stadion Friuli, kde ho čeká trápící se Udinese.

Udinese se potácí nad propastí a zatím to vypadá, že ani změna trenéra mu moc nepomáhá. V polovině minulého měsíce tým převzal Davide Nicola a pustil se hned do práce. Ta ale neplodí očekávané ovoce, protože Zebry se pořád nemohou dostat do formy. V deseti posledních kolech Serie A se Udinese radovalo ze tří bodů jen v jednom případě.

Minule to také nebylo ono, protože po rozpačité remíze s Frosinone, která v plánu rozhodně nebyla, remizovaly Zebry také se SPALem. A měly velké štěstí, že se kanonýři SPALu nemohli trefit, protože šancí na to měli víc než dost. Nakonec se ale body dělily a diváci se branky nedočkali. Udinese je i proto až na 17. místě ligové tabulky s pouhými patnácti body na kontě.

Obránce Jens Stryger Larsen k tomu ale říká: "Teď hodně slyšíme, že jsme na tom špatně. Ale podle mě není vůbec nic negativního, když ze soupeřova stadionu přivezete remízu. Máme sice na čem pracovat, ale to budeme mít pořád. Důležité je pravidelně sbírat body a vyhýbat se velkým výkonnostním propadům. Hlavní je, abychom dokázali získávat body doma, v tom je klíč," je přesvědčen zkušený obránce.

Cagliari pro Zebry nebude vůbec snadným sokem. Aktuálně třináctý celek Serie A zvládl skvěle utkání s rozjetým Janovem a zastavil i útočníka Krzysztofa Piąteka. Zápas rozhodl jedinou trefou Diego Farías, čímž ukončil sérii tří zápasů bez výhry. Cagliari si taky nemůže zase tak moc pískat, protože v deseti posledních zápasech vyhrálo jen třikrát.

Navíc se Cagliari v Udine moc nedaří. Od roku 2005 dokázalo na soupeřově poli vyhrát jen ve dvou případech. Teď se hosté budou muset obejít bez trojice Castro, Klavan a Lykogiannis. Domácí postrádají Behramiho, De Paula, Samira a Teodorczyka.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Larsen, Nuytinck, Ekong - Ter Avest, Fofana, Behrami, Mandragora, Pezzella - Lasagna, Pussetto
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Romagna, Ceppitelli, Padoin - Ionita, Bradarić, Faragò - Barella - Farias, Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.12 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Bologna FC  (sobota 18:00)
Bologna bojuje o záchranu a situace trenéra Pippa Inzaghiho se zhoršuje. Ke všemu se Bologna v dalším kole utká s jasným favoritem, který bude potřebovat tři body. Felsinei totiž jedou pod Vesuv, kde je očekává oslabená Neapol.

Neapol v minulém kole nezvládla klíčový duel s Interem Milán a prohrála jediným gólem Lautara Martíneze z konce utkání. Nebyla to ale její jediná ztráta. V zápase totiž musel střídat Marek Hamšík, který pro zranění nebude proti Bologně hrát. A především tíhu utkání a některé sporné momenty v podání hlavního arbitra nezvládli Kalidou Koulibaly s Lorenzem Insignem. Oba za své jednání i protesty byly vyloučeni a třebaže Neapol má velmi kvalitní kádr, tak tohle budou těžké absence.

V kádru Neapole teď po zápase s Interem nevládne moc příjemná atmosféra, kterou navíc okořenily výroky trenéra Ancelotti a majitele De Laurentiise. Přesto jsou hráči odhodlaní ukázat, že je podobné situace nezlomí. Mluvil o tom například obránce Mario Rui.

"Samozřejmě nás mrzí, že jsme prohráli s Interem, ačkoli jsme měli dost šancí. Smutné jsou i okolnosti, které ten zápas provázely. Ani s jedním ale teď už nic neuděláme, takže se tím nehodláme zabývat. Chceme myslet jen na to, co ovlivnit můžeme. A to je zápas s Bolognou. Každý z nás musí udělat maximum pro to, abychom vyhráli a nechali zapomenout na nedávný neúspěch. V sázce je pořád hodně bodů," dodává zkušený bek.

Neapol má Bolognu ve svých oblíbených soupeřích, protože vyhrála pět posledních vzájemných duelů v řadě. V každém z nich navíc svému sokovi nasázela minimálně tři branky a dočkali jsme se dokonce i výsledků 7:1 nebo 6:0. Takže když se řekne Neapol, většina hráčů a fanoušků Bologně zrovna nejásá.

O to víc nyní, když se Felsinei hrubě nedaří. Tým trenéra Filippa Inzaghiho se potácí až na 18., tedy sestupové příčce. Zatím Bologna dokázala získat jen 13 bodů a za 18 odehraných kol vyhrála jen ve dvou případech. V deseti posledních ligových kolech nevyhrála ani jednou a naopak se na jejím kontě množí porážky.

Další z nich potkala Bolognu v prestižním duelu s římským Laziem, protože se jednalo o souboj dvou bratrů na trenérských místech. Šťastnější byl Simone Inzaghi, který zvítězil díky brankám Luize Felipeho a Senada Luliće. Bologna naopak neskórovala ani jednou.

Obránce Arturo Calabresi k Neapoli poznamenal: "Minule prohrála, ale to neznamená nic snadného. Naopak, udělá všechno pro to, aby posbírala ztracené body, takže musíme být hodně obezřetní. Neapol má fantastické hráče a produkuje styl, který se těžko brání. Od každého z nás to bude chtít maximální nasazení, abychom dokázali uhrát dobrý výsledek," uvědomuje si Calabresi.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Hysaj, Albiol, Maksimović, Ghoulam - Callejón, Allan, Zieliński, Ruiz - Mertens - Milik
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Calabresi, Danilo, Helander - Mattiello, Poli, Nagy, Svanberg, Dijks - Santander, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.27 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - SPAL 2013  (sobota 20:30)
AC Milán se doma představí proti SPALu a hodlá ukončit svůj střelecký půst, který trvá už čtyři kola. Vedení Milána pro tuto chvíli rezignovalo na změnu trenéra Gennara Gattusa, takže někdejší záložník přežil i předchozí ultimátum, dle kterého měl jeho tým zvítězit už proti Frosinone. Cíl Rossoneri je však pro zbytek sezony stejný - získat čtvrté místo. Ukončit jeden půst hodlá i SPAL, který od konce října nevyhrál.

Ultimátum pro Gennara Gattusa po dalším nepovedeném zápase s Frosinone však vedení Milána popřelo, včetně samotného trenéra. "Mluvím každý den s Maldinim a Leonardem, s nimi je to velká čest a cítím jejich důvěru. Nikdo mi nikdy žádné ultimátum nedal," prohlásil na tiskové konferenci Gattuso. "Žádný plán na jeho výměnu neexistuje. Pokračujeme v cestě za naším cílem, kterým je skončit do čtvrtého místa," kvitoval sportovní ředitel Leonardo.

Milán bude proti SPALu jasným favoritem, ale tuto roli v posledních několika sezonách nedokáže naplňovat. Už v minulém kole na hřišti předposledního Frosinone znovu selhal a právě body proti týmům ze spodka tabulky pak slavnému celku vždycky citelně schází. Remíza 0:0 s Frosinone navíc prodloužila nevídaný střelecký půst, Rossoneri totiž už čtyři zápasy v řadě neskórovali a to proti sobě neměli ty nejzvučnější celky, nýbrž o záchranu bojující Frosinone s Boloňou, popřípadě konkurenty v boji o pohárovou Evropu Fiorentinu s Turínem. "Co děláme, teď nestačí. Zítra mě nebude zajímat předvedená hra, ale chci vidět, jak se 23 hráčů za každou cenu honí za třemi body," naléhal Gattuso.

Také milánský soupeř prožívá výsledkovou krizi a dokonce ještě delší. SPAL od 20. října nevyhrál a po slibném začátku se propadl až na patnácté místo, což zároveň znamená boj o záchranu. Je také zajímavé, že i SPAL drží střelecký půst, neskóroval totiž tři zápasy v řadě.

Jestli bude mít někdo ze strany hostí zvlášť zvýšenou motivaci, pak je to Andrea Petagna. Milánský odchovanec se totiž v červenočerném dresu nedokázal nikdy naplno prosadit. Petagna by v sestavě SPALu neměl chybět, což se nedá říci o Thiamovi, Djourouovi a Lazzarim. Ještě větší marodkou trpí AC Milán a k dispozici stále nebudou Caldara, Biglia, Bonaventura, Borini, Bertolacci a Suso.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bakayoko, Calhanoglu - Castillejo, Higuaín, Cutrone
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Felipe, Bonifazi - Dickmann, Missiroli, Schiattarella, Kurtić - Farés, Petanga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.43 - 7.71
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC18162036:1050
2.SSC Neapol18132334:1541
3.Inter Milán18113430:1436
4.SS Lazio1894527:2031
5.UC Sampdoria1885531:2129
6.AC Milán1877424:1928
7.AS Řím1876532:2427
8.Turín FC1868423:1826
9.Atalanta Bergamo1874733:2525
10.ACF Fiorentina1867525:1825
11.US Sassuolo1867528:2625
12.Parma Calcio1874717:2125
13.Cagliari Calcio1848617:2320
14.Janov CFC1854925:3519
15.SPAL 20131845914:2517
16.Empoli FC18441022:3616
17.Udinese Calcio1836914:2315
18.Bologna FC1827913:2613
19.Frosinone Calcio18171012:3610
20.Chievo Verona18081013:355
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (190)

Přidat komentář
LesyJePan

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Inzaghiho z Bologne ešte nevyhodili? To je až neskutočné ako sa tragický tréner resp. tréneri držia pri futbale a ešte im za to platia. A to odstupné čo dostávajú.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude znova trápenie v podaní AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita na preview fotce snad to sledujou bosové z PL, PD a od PSG jakej je to populární striker

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rugani v sestavě super

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci,pojďme překvapit!

FORZA SAMPDORIA!

Reagovat
KillSwitch

hipsterovi sa podaril prvý zápas v sezóne takže ostáva? dalo sa na to pozerať? by som si kukol konečne zápas AS po pol roku

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Audero

Reagovat
Pinturicchio

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo spiš rameno ne? to uz fakt nechapu

Reagovat
Benesse

Najprv som si tiež myslel, ale z toho jedného záberu to bolo vidno, že mu to padlo niekde do oblasti bicáku. dosť unlucky peňa teda...

Reagovat
frankiefcb

jo bylo vidět, jak mu to prohnulo tu ruku. Na rameno to nebylo, takže jasná.

Reagovat
Mato178178

nie nebolo

Reagovat
10

stačí aby si vždycky nějakej vidlák jako Ferrero pobrečel

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Maresca,bravo Fabio!

Reagovat
Pinturicchio

Valeri je kokot, ale jak může Juve ten gól takhle rozhodit .

Reagovat
Gimme

Přišlo mi, že na vás padla lehčí deka už před tím zápasem. Jinak kdyby tam pár těch protiútoků Caprari a Karol s Fabiem vyřešili lépe, tak tam mohli být další velký šance

Reagovat
Pinturicchio

Od zápasu s United je to slabé.

Reagovat
Pinturicchio

Ta záloha je hrůza, snad ten Ramsey dorazí ... a stoper do základu začíná vypadat taky jako nutnost.

Reagovat
10

Ramsey? vždyť to je totální průměrák

Reagovat
Pinturicchio

Mně se docela líbí, i když ten plat, co má mít, je dost mimo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kolik má brát? Ať to můźu porovnat s Rabiotem

Reagovat
Pinturicchio

10 mega čistého, po Crisovi nejvíc z týmu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty krávo, plichta To už radši toho Rabiota, tam je aspoň šance se ho v budoucnu zbavit do Anglie.

Reagovat
Pinturicchio

Já radši "dřeváka" Ramseyho, než toho mamánka.

Reagovat
Pettirosso

ale hovno.. 8 včetně bonusů

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Hristo Stoichkov

Průměrákem bych ho asi nenazval, to je zbytečně tvrdý, ale jeho silný stránky vám ve hře rozhodně nechybí. Co on přinese kromě nasazení a přímočarosti? A to ani nemluvím, že už mu je 28, což je vzhledem k jeho hře docela na hraně. Hráč pouze k rozšíření kádru.

Reagovat
10

beru to z pohledu Juve, právě kvůli těmto důvodům, proto průměrák

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslíš, že hráč typu Ramseyho dokáže něco vyřešit? Spíš bych si tam dokázal představit někoho fotbalovějšího...

Reagovat
Pinturicchio

Ale kde brát a nekrást? Isco by třeba taky nebyl špatný, jenže s Pjanicem na Cm to fungovat nebude. Jo, kdyby to postavil Isco, Can, Bentancur, to by byla jiná.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Loni se mi hodně líbil Torreira, párkrát jsme ho s 10 řešili. Ve Španělsku Fabián Ruiz, se kterým Neapol podle mě trefila jackpot. Letos je v Betisu úžasný Lo Celso. Nevím, jaká je momentálně situace s Pogbou, to by byla tutovka.

Reagovat
10

Dybala před dvojčlennou zálohou by ten problém řešil, díky tomu Juve hrálo finále LM...Max má asi až moc středních záložníků

Reagovat
ED91

aj tá hra bola asi najpozeratelnejšia s týmto systémom.

Reagovat
Pinturicchio

Já už se s návratem Pogby smiřoval a oni vyhodí Mourinha, to už je bez šance.

Reagovat
ED91

Reagovat
sinter

ancelotti plače, vidlák ferrero plače, interisti plačú, rimania plačú, real stále plače,..len juve vie vždy čo sa má pískať a čo nie

Reagovat
Pinturicchio

Rozumný příspěvek od interisty, cením.

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

Bylo by fajn kdyby kluci zacali trosku hrat.. nejvic lituju Dybalu

Reagovat
10

tohle ho nebude bavit věčně, pro něj už to trvá docela dlouho...

Reagovat
Gimme

Toho je mi hrozně líto Jeho nebo Bernardeschiho bych bral do AS, u nás by si zahráli

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala je katastrofalni, to neni ani pozici, goly co ma zabijet co mu jde proti noze ani netrefi branu.Mice mu odskakuji a nenehraje pomalu ani na metr.To je sakra co...Ten se veze uz zase tak mesic dva ve vykonech za ktere sem ho odepisoval.Me prijde ze nekdy hraje jak genius a pak dalsi tri utkani vubec nevi co mu delaji nohy.

Reagovat
10

zase ty tvoje klasický přeháňky...

Reagovat
ED91

Dybala je stále náš najplatnejší hráč v medzihre, síce by sa patrilo z jeho pozície dávať viacej gólov a hlavne premieňať tie vyložené šance. Ale pamätáš si na obdobie, keď nám chýbal nejaký spojovník medzi zálohou a útokom? A túto pozíciu vyriešil Dybala a stále ju rieši? Já si myslím, že Dybalov prínos sa hlavne ukáže v tých veľkých zápasoch tak isto ako u Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pome vidláci,ať je důvod brečet!

Reagovat
10

Reagovat
Kixi Syhimour

Útočník Sampdorie Janov Fabio Quagliarella se stal prvním hráčem od roku 2005, který skóroval v devíti ligových utkáních v řadě. Tehdy se to povedlo Francouzi Davidu Trézéguetovi z Juventusu. Právě proti Bianconeri se Quagliarella trefil z penalty, když v prvním poločase vyrovnával na 1:1. Rekord Serie A drží Argentinec Gabriel Batistuta, jenž v roce 1994 dal v dresu Fiorentiny gól v jedenácti utkání za sebou. (football-italia.net)

Reagovat
Pinturicchio

Criiiiiiiiiiiis

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
Kokesh

Cristianoooo

Reagovat
M11

Penalty jak vino kazdopadne dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Obě dvě naprosto spravedlivé

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
10

nepískal bych ani jednu, když takhle propadne míč a není v tom absolutně úmysl, tu pro Juve ještě víc než tu první

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je to nešikovnost hráče,která zásadně změnila směr míče.Kdyby ta první nebyla,tak tu pro Juve podle mě nepískne.

Reagovat
smazaný uživatel

toto uplne kazi fotbal takoveto penalty, zacal bych normalne trenovat misto centrů trefování rukou , dopadne to tak, že bude 5-6 penalt v zapase a mezihra uz nebude zadna

Reagovat
frankiefcb

až se začne hrát fotbal rukama, tak se ozvi. Do té doby se za to prostě pískat penalty budou.

Reagovat
Pinturicchio

Rugani o parník důraznější než Bonucci.

Reagovat
Pinturicchio

Mandzu dolu

Reagovat
misinho7

Cris si ide po 50

Reagovat
Pinturicchio

4-4-2

Reagovat
Pinturicchio

Rugani dneska vynikající.

Reagovat
Pipo123

Komentátor na Digi “Rugani bol odjakživa stredopoliarom, no Allegri ho v tejto sezone prerobil na stredného obrancu” Wtf kurva?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

rozmýšľal som či si ho nepomýlil so Sturarom lebo toho začal poslednú sezónu Allegri prerábať na obrancu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

klasik

Reagovat
db18

Quagliarella

Reagovat
Pinturicchio

Bez do prdele, Perine.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ....

Reagovat
KillSwitch

Toto by nechytil ani Van damme

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Pinturicchio

Nemá na to, pokaždé nejistý jak svina.

Reagovat
mato Kreator

neprehanaj ma este co zlepsit ale chytava malo..

Reagovat
Pinturicchio

Mně jde o to, jak nejisté působí, vypadá, že má vecne naděláno v trenkach.

Reagovat
mato Kreator

to ma aj ruga a bude mat aj Spina nehraju casto a potom to tak aj vyzera

Reagovat
Pinturicchio

Na tohle to donekonečna svádět nejde. A Rugani dneska působil jistěji než Chiello.

Reagovat
KillSwitch

Goool...a teraz Ronaldo hattrick

Reagovat
Magic player

Perin.

Reagovat
Han střelil první

To je sračka

Reagovat
smazaný uživatel

SAPOCANNONE!

Reagovat
Han střelil první

Takhle otřesného rozhodčího jsem dlouho neviděl. Fakt italský fotbal nesleduji. Je tohle normální?

Reagovat
smazaný uživatel

co presne sa ti na nom nepaci?

Reagovat
Han střelil první

Tak hlavně to, že i zjevná rozhodnutí potřebuje potvrdit VAR a ačkoliv tam nebylo nic kontroverzního, tak mi přišlo, že trochu tendenčně připískával Juve.

Reagovat
frankiefcb

No rpvní ruka bylo těžko postřehnutelná. Pomohla VAR. u Druhé ruky zapískal vez VAR. Pak mu řekli do sluchátek ať si to jde potvrdit. No a ofsajd přece není v jeho kompetenci.

Reagovat
Han střelil první

Nevím, mně se hrozně líbil ten gól, mrzí mě, že ho neuznali

Reagovat
frankiefcb

no mně ne, jelikož mám vsazeno na Juve. Nicméně Juve fakt nesnáším, takže by mi až tak ta remíza nevadila.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko odpiskal spravne, to ze to slo v prospech Juve je azda jeho chyba??

a ak mu postranny povedal ze to mohol byt offside tak to radsej preveril. Nevidim na tom nic zle.

Tebe sa len nepaci, ze z toho dnes profitoval hlavne Juventus. (hoci aj Sampa mala penclu po var-e)

Reagovat
Han střelil první

Mně je Juventus jedno stejně jako Sampdoria

Reagovat
frankiefcb

co udělal špatně. Zápas jsem sledoval a všechno vyhodnotil přes VAR správně a ani hru nekouskoval.

Reagovat
Ranoth

boze jak niekoho moze bavit tato liga

Reagovat
Pinturicchio

Tak táhni pod kužel ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak může někoho bavit PL?

Reagovat
mato Kreator

majitela dorie prave jeblo

Reagovat
Harakan

Solidně pojištěný.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Benesse

Veď to bol jasný offside čo tu zase poniektorí skúšajú

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

VAR dnes kraluje

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus podplaci už v přímém přenosu a to klidně i s videem. To je fakt neskutečně prasackej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tvrdí fanoušek Plzně

Reagovat
Pinturicchio

Co chceš po debilovi, který má v hlavě nasráno stejně jako Limberský?

Reagovat
Han střelil první

Ty jsi ofenzivnější než Ronaldo.

Reagovat
Pinturicchio

Konkrétně na toho blba jo.

Reagovat
smazaný uživatel

musíš to mít pojištěné ze všech stran

Reagovat
frankiefcb

prasáci sice jsou, ale jasný ofsajd no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není ofsajd, když to tam dal hráč Juventusu.

Reagovat
frankiefcb

No právě, že je pokud to neudělal hráč JUVE úmyslně a jelikož hráč Dorie předtím změnil směr a pak se to odrazilo od hráče JUVE, tak zůstává stejná herní situace.

Reagovat
Pinturicchio

Blb a ke všemu slepý

Reagovat
db18

Máte screen? Já koukám jen na gif na onlajnech a tam to vypadalo, že je on-side... (ale je tam jen pohled zpoza brány)

Reagovat
frankiefcb

výkop a souboj hráče Juve a Dorii. Hráč v tom souboji zahrál míč do hráče Juve od něhož se to odrazilo do prostoru, kde naběhl hráč Dorie asi ze 3 metrového ofsajdu no a pak dal gol.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
KillSwitch

Chod radsej pozerat hokej..u futbale vies zrejme p*cu

Reagovat
Nuno čomes

Vězni. Co bys chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kok.ot

Reagovat
smazaný uživatel

Jebu na to

Reagovat
Kokesh

Video. Tohle nema sanci rozhodci v normalnim pripade postrehnout...

Reagovat
danko10

To bolo zasa raz predstavenie jak vínko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze dnes to video bylo.Jinak by nas rozhidci obral o 2 body.

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Ramos, Acerbi, Radu - Marušič, Parolo, SMS, Lulič - Alberto, Correa - Imobile

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že je Patrik zraněný, jak se psalo. A nebo že sundá Edina po 60 minutách, bez ohledu na to, jestli dá gól, na celý mač nemá fyzičku. Parma bude hrát zezadu, ale pořád bych si přál, aby to naši hráli rychle po zemi.. Takže čekám zase deset tisíc centrů.

Parma správně postavila Gervaise i Biabianyho, kolem Fazia s Kolarovem je větrný tunel, dneska by se víc hodil Juan, přes všechny své chyby.

Daje Roma, naděje na 1:2 je slaboučká, ale mám ji. Pokud škubnou a nebudou bláznit s vysokou obranou, urvou 3 body.

Reagovat
Snatus

Schick se minulé kolo konečně chytl, tak ho Francesco posadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,to je neuvěřitelný,ten Eusebio je hroznej dement.

Reagovat
FCSL

Však taky hrál proto, protože bylo jasný, že Edin bude hrát dneska. Tam to bylo daný už před minulým zápasem, že si daj každej po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že kdyby byl Edin úplně zdravej,hrál by oba zápasy on.

Reagovat
FCSL

Měli jen 2 dny volna, podle mě by to i tak rozdělil, ale Patrik toho měl využít víc no. Když dá za Džekovu absenci z 8 zápasů 1 usmolenej gol, tak je to těžký no

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda,že to do zápasu se Sassuolem byla celkem bída.Bohužel se mu trošku začalo dařit až v momentě kdy se vrací Edin,ach jo.

Reagovat
Pipo123

Dal gól, zahodil tutovku, takmer si dal vlastný gól, nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta na něj a druhý gól dal,vyhráli 3:1,to se dá skoro říct,že to byl jeho zápas.

Reagovat
Snatus

Jeho výkon byl lepší než minulá kola, výkonnost jde nahorů, tímhle mu zase sráží sebevědomí.

Reagovat
Nuno čomes

král.

Reagovat
Pipo123

To je úvod

Reagovat
Pipo123

Hráme ako keby sme prehrávali 0:3, to je ofenzíva pánečku

Reagovat
Nuno čomes

Tobě musí udělat radost fakt každá maličkost

Reagovat
Pipo123

A tebe zas musí kvalitne jebať, veď si zapni ten zápas, hráme to ako keby sme prehrávali, hurá futbal jak blázon miestami, fakt nechápem kam sa tak ženú, čakám že za pár min niekto utečie a 0:1

Reagovat
Pinturicchio

Jebe.

Reagovat
Nuno čomes

Nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nebrec uplakanku

Reagovat
FCSL

Dneska je to gol za golem Totální offenziva

Reagovat
Pipo123

TOto je liga, čo odpíska kokot jeden za penaltu, načo tam je VAR preboha?

Reagovat
Pipo123

Komedia liga toto, Irrati si píska čo chce, takúto penaltu odpíska

Reagovat
10

debilita Marusiće, tohle prostě s videem pískat budou

Reagovat
Pipo123

Ako sry toto je prísne, takých súbojov máš v šestnástke desiatky za zápas, bud sa bude pískať každý jeden alebo nič, veď pri rohoch máš takýchto situácii najviac a nič sa nepíska

Reagovat
10

když na něj jde míč a je to takhle vidět, tak se nemůže divit, takových penalt se píská prostě spousta

Reagovat
Pipo123

Irrati je pán, posledných 10 min neodpískal dva fauly na Correu, celý štadión kričal buffoni buffoni a on si v tom vymyslí penaltu v prospech Torina. Inzaghi musí hráčov ukludniť inak tam niekomu úplne prasknú nervy, Lulič a SMS tam Irratiho po konci polčasu naháňali, aj Lotito išiel na trávnik mu vypičovať, toto je proste paródia hodná Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas zraneny, to bude teraz vyzerat

Reagovat
Pipo123

Sergeeeiiiiiii nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Lorenzooooo, paci sa mi, ze on a Zaniolo maju prednost pred Pastorem

Reagovat
Nuno čomes

BALDE!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mame asi najviac sebecke kridla v Serii A

Reagovat
Pipo123

Wallece je časovaná bomba

Reagovat
Forza_Inter

nedokazeme zarezat ani Empoli, neskutocne

Reagovat
Rudy

Icardi krasna rabona

Reagovat
vilp

Radši měl dát tu tutovku.

Reagovat
Pipo123

Irrati je blázon, takto si privlastniť zápas, to nie je o Laziu a Torinu ale o rozhodcovi

Reagovat
smazaný uživatel

Lazial nehra tuto sezonu ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Schick opět famózní...neskutečné, co v něm je za talent...

Reagovat
smazaný uživatel

P..o tvoje komentáře tu mi dělají lépe než Divoké včely, jejich čtení by dalo do kupy i člověka úplně na dně.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ty voje jsou velmi moudré.

Reagovat
Lech

ty jsi marnej kluk txjo

Reagovat
smazaný uživatel

pozor na to s kým mluvíš, je to sám veleúspěšný vedoucí výroby!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Nuno čomes

V suchým triku

Reagovat
smazaný uživatel

AC - SPAL přesný výsledek 0:0, sázejte baráky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu optimismu,hoši! Já si dnes na Juve věřil na bod a skoro to vyšlo

Reagovat
Shevchenko

To je dobré přirovnání, máme stejnou šanci skórovat proti SPAL jako vy uhrát bod na Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám to skoro vychází,už pět let

Reagovat
smazaný uživatel

Já vám snad dneska budu fandit Alespoň ať už dáte ten gól

Reagovat
lajka30

Tak prej asi ne.

Reagovat
mastakillah

Ciiirooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na to,to bude jííííízda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,my dostanem góla fakt ze všeho.

Reagovat
GEGE

kdyby nebyl pozicne mimo tak to mohl mit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady si nejsem jistej,ta teč byla blbá.Myslím,že to co jsi napsal hlavně platí na gól s Fiorentinou.

Reagovat
rossoneri89

Juventus nech si berie Higuaina veľmi rýchlo späť .... Katastrofa čo ten chlap robí žiaľ nie prvý zápas ... A asi nie posledný

Reagovat
GEGE

takhle v pici nebyl nikdy...sebevedomi v hajzlu...ale sezonu dohraje te vymene za Moratu neverim a ani si nemyslim,ze by jsme si polepsili a nikoho lepsiho v zime stejne nesezenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,takhle zoufalej nikdy nebyl.Vypadá na tom hřišti jak Zbyněk Pospěch.

Reagovat
rossoneri89

Z časti chápem že kvalita spoluhráčov nie je taká ako v Juve ale to jeho neustále lamentovanie a plakanie u rozhodcu, rozhadzovanie rukami a namachrovanost je des

Reagovat
Whitemedia

Tvle, fakt se nemůžu dočkat toho Higuaina, to bude zase jízda...

Reagovat
smazaný uživatel

Né,to ne možný

Reagovat
smazaný uživatel

*neni

Reagovat
rossoneri89

Predsa Gonzalo ale páčila sa mi jeho radosť z gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Oslava hovořila za vše

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele