Serie A - souhrn 17. kola

09.01.2021, 16:57, aktualizováno 11.01.2021, 22:54
Komentáře a souhrny
Cristiano Ronaldo (© AFP)
Inter ve šlágru na půdě AS Řím sahal po třech bodech, ale nakonec po výsledku 2:2. AC Milán si poradil s Turínem a zvýšil odstup na čele. Juventus si poradil se Sassuolem a vrátil se na průběžnou čtvrtou příčku před Atalantu, která vyhrála na půdě Beneventa. Neapol zvítězila v Udine a Lazio na hřišti Parmy. Hellas Verona si poradil s Crotone. Janov se výhrou nad Bolognou vyhoupl mimo sestupové pásmo. Zadařilo se i Spezii, která porazila Sampdorii...

Spezia Calcio - UC Sampdoria 2:1

11.01.2021 20:45

Góly: 20. Claudio Terzi, 60. M'Bala Nzola (pen.) - 24. Antonio Candreva

Poměrně překvapivý výsledek se zrodil v La Spezii, kam v dohrávce kola zavítala Sampdoria. Svěřenci Claudia Ranieriho pokaždé tahali za kratší konec a nakonec nováčkovi Serie A podlehli 1:2. Rozhodující branku Spezie vstřelil z pokutového kopu Mbala N'Zola.

První obrovskou příležitost měli hosté ve 12. minutě, to se obranou Spezie prodírali v pokutovém území Keita Baldé a Thorsby, přičemž nejprve zakončoval druhý jmenovaný a po něm z dorážky přestřelil Baldé. To Spezia byla na druhé straně efektivnější a ve 20. minutě se ujala vedení. Do vápna Námořníků přilétl centr, který prodloužil Chabot a Claudio Terzi hlavou překonal brankáře Audera. Odpověď však přišla záhy a po přechodu do útoku odcentroval Jankto a Antonio Candreva z voleje napálil balón do sítě - 1:1.

Spezia se pokusila ještě v prvním poločase zaútočit, jenomže výsledkem byla jen nepřesná Chabotova hlavička. Závěr poločasu pak nic zajímavého nepřinesl, takže oba celky zamířily do šaten za stavu 1:1.

I po změně stran to byla víceméně vyrovnaná partie, ale po hodině hry šli domácí znovu do vedení. Thorsby se v pokutovém území dopustil faulu a sudí bez váhání odpískal pokutový kop. Jeho se chopil Mbala N'Zola, vzal si krátký rozběh a utaženou střelou k tyči poslal Spezii do vedení 2:1.

Námořníci měli na vyrovnání ještě dostatek času, jenomže v ofenzívě se jim nedařilo podle představ. Domácí houževnatě bránili a Sampdorii to činilo velké potíže. Až v nastaveném čase byl blízko vyrovnání Jošida, ale ze vzduchu branku těsně netrefil. Sampdoria se tak z La Spezie vrací s prázdnou.

Více informací k zápasu

Juventus FC - US Sassuolo 3:1

10.01.2021 20:45

Góly: 51. Danilo, 82. Aaron Ramsey, 90+2. Cristiano Ronaldo - 59. Gregoire Defrel

Byly to těžce vydřené tři body, ale Juventus nakonec splnil povinnost a Sassuolo porazil. Dopomohlo mu k tomu i vyloučení Obianga v nastaveném čase prvního poločasu. Oslabené Sassuolo pak dlouho vzdorovalo, ale před koncem zápasu padlo. Vítěznou branku vstřelil Aaron Ramsey a v nastavení přidal pojistku Cristiano Ronaldo.

Protože vedoucí AC Milán znovu vyhrál, potřebovali tři body i hráči Staré dámy, které doma čekalo houževnaté Sassuolo. Hostům se letos daří, na druhou stranu v Turíně nikdy předtím nevyhráli a pokud by se to povedlo tentokrát, bylo by to velké překvapení.

Sassuolo vyrukovalo na Juventus s pevnou defenzívou a domácí s tím měli v úvodu problémy. V 19. minutě navíc musel Andrea Pirlo poprvé střídat, když se zranil Weston McKennie a to ještě zdaleka nebylo všechno. Před koncem prvního poločasu odkulhal ze hřiště i Paulo Dybala. V prvním poločase se hodně nastavovalo a během tohoto času se stihly odehrát zajímavé věci. Nejprve ostře zajel do Chiesy Pedro Obiang a sudí Massa hostujícího hráče vyloučil. To byla pro Sassuolo obrovská komplikace. Juventus ještě před přestávkou zazdil dvě tutovky, nejprve Ronaldo nestihl před prázdnou brankou zakončit a po něm z vyložené pozice špatně vystřelil střídající Kulusevski.

Juventus využil početní převahu až krátce po změně stran. Z velké dálky se rozhodl opřít do balónu obránce Danilo a byť se Consigli natahoval jak mohl, na balón nedosáhl. Vedení domácích netrvalo dlouho, protože Neroverdi se vytasili s rychlým vyrovnáním. Grégoire Defrel se natlačil před stopery a pak neomylně poslal balón do sítě.

Pirlovi svěřenci tak museli znovu sešlápnout plyn a výsledkem byla tyčka v podání Federica Chiesy. V 74. minutě zase v místech penaltového puntíku selhal Ronaldo a na světelné tabuli stále svítil nerozhodný stav 1:1. Tlak Juventusu nakonec přinesl kýžené ovoce a osm minut před koncem Frabotta načasoval přihrávku na Ramseyho, který před odkrytou brankou v pohodě zakončil. Na další vyrovnání už nemělo Sassuolo síly ani dostatek času a naopak v nastavení definitivně pojistil výhru Cristiano Ronaldo. Oddei sice ještě dokázal prověřit Szczesnyho, ale Ronaldův průnik do vápna a přesná střela k tyči dala výsledku konečnou podobu. Juventus se tak vrátil před Atalantu na čtvrté místo, zatímco Sassuolo je sedmé.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Cagliari Calcio 1:0

10.01.2021 18:00

Góly: 72. Dušan Vlahović

Fiorentině trvalo hodně dlouho, než se proti Cagliari prosadila. Mohla i prohrávat, jenže hosté nedali penaltu. Dvacet minut před koncem ale obrana brankáře Alessia Cragna už nevydržela a z další trefy v sezoně se radoval mladík Dušan Vlahović.

Už po dvanácti minutách se mohlo měnit skóre. Po chybě hostující obrany se k míči dostal Dušan Vlahović a udělal brankáři Crganovi kličku. Jenže Cragno se z posledních sil ještě stačil znovu natáhnout a Vlahovićovu střelu směřující do prázdné brány vyrazil! Po pětadvaceti minutách sudá Giacomelli původně pískal penaltu po pádu Vlahoviće, jenže VAR ho opravil a Cagliari zůstalo ušetřeno.

Penaltu zahrávalo také Cagliari. Ve 36. minutě totiž obránce Igor fauloval zcela jasně Joãa Pedra a sám postižený si troufl zahrávat pokutový kop. A to neměl dělat, protože Bartłomiej Drągowski se stal hrdinou okamžiku. Vystihl totiž směr a ještě míč ukryl do rukavic!

Druhý poločas už tak atraktivní nebyl a na šanci jsme čekali vlastně až do 72. minuty. V ní Bonaventura vybojoval míč na Marinovi, předložil jej Callejónovi a ten s ním pelášil na bránu. Cragno pak už jen sledoval brilantní pas Callejóna na Dušana Vlahoviće, který byl rychlejší a dravější než obránci Cagliari. Ve skluzu už se Vlahović nemýlil a tahle trefa umožní Prandellimu spát trochu klidněji.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - SS Lazio 0:2

10.01.2021 15:00

Góly: 55. Luis Alberto, 67. Felipe Caicedo

Lazio dokázalo zvítězit na horké půdě Parmy 2:0 a udrželo se v kontaktu s popředím tabulky. Obě branky padly až po změně stran - nejprve otevřel skóre utkání Luis Alberto a po něm pojistil výsledek Felipce Caicedo.

Na lavičku domácích se po odvolání trenéra Fabia Liveraniho vrátil starý dobrý Roberto D'Aversa, ovšem obnovená premiéra mu nevyšla podle představ.

Alespoň ne výsledkově, protože herně to ze strany Ducali nebylo tak špatné. Parma vstoupila do utkání aktivněji a kdo ví, jak by se hra vyvíjela, kdyby po sedmi minutách proměnil velkou šanci Sohm, ke kterému se odrazil balón na vápno. Jeho rána pak prosvištěla těsně nad. Další příležitost přišla ve 27. minutě, kdy hlavičkoval Cornelius a Reina se vytasil s důležitým zákrokem. Jednu velkou příležitost zazdilo i Lazio. V ojedinělé šanci a v pádu nepřekonal Sepeho útočník Caicedo. Bohužel první poločas znamenal konečnou pro domácího Lautara Valentiho, který se zranil a jeho místo zaujal Botond Balogh.

To nejdůležitější se odehrálo až po změně stran. Vyrovnaný duel nakonec strhlo na svojí stranu Lazio. V 55. minutě nejprve trestuhodně netrefil úplně prázdnou branku Felipe, ale hned vzápětí už se Biancocelesti radovali. Lazzariho zpětná přihrávka prošla až k volnému Luisi Albertovi, který z první a placírkou poslal Lazio do vedení. Parma chtěla co nejrychleji odpovědět, ale místo toho podruhé inkasovala. Immobile tentokrát ukázal cit pro přihrávku, z první vysunul Milinkoviče-Saviče, který před Sepem jen tak přizvedl balón a Felipe Caicedo ho doklepl do prázdné branky.

Dvoubrankový náskok byl v tu chvíli zásadní. Parma se z toho nevzpamatovala, až do konce zápasu si už nebyla schopná vytvořit jedinou příležitost a doma opět prohrála. Naopak Lazio zapisuje veledůležité tři body, které ho udrží v kontaktu s evropskými poháry.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SSC Neapol 1:2

10.01.2021 15:00

Góly: 27. Kevin Lasagna - 15. Lorenzo Insigne (pen.), 90. Tiemoué Bakayoko

Poměrně náročné utkání Neapol zvládla, i když opět s odřenýma ušima. Zebry se na domácí palubovce bránily velmi statečně a ještě minutu před koncem by braly bod. Pak ale rozhodl povedenou hlavičkou záložník Bakayoko.

Neapol do utkání šlápla pořádně a rovnýma nohama. Už po sto vteřinách se málem prosadil kapitán Lorenzo Insigne, kterému dali hostující obránci dostatek času na zakončení. Nakonec to ale přeci jen chtělo trochu víc přesnosti, aby musel brankář Musso zasahovat. Napodobit ho mohl Rodrigo De Paul, jehož vyslal do šance Larsen. Jenže domácí eso pálilo těsně nad bránu.

Udinese udrželo čisté konto jen 13 minut. Pak se totiž zcela zbytečně pustil do pronikajícího Hirvinga Lozana Kevin Bonifazi, který ho ve vápně prakticky přejel. Sudí pro to samozřejmě neměl pochopení a nařídil pokutový kop. A protože tuhle disciplínu ovládá Insigne hravě, tak se poprvé měnilo skóre.

Znovu se mohlo měnit ve 22. minutě po krásné nahrávce Roberta Pereyry, jenže to by musel Kevin Lasagna mířit o mnoho lépe. Moc mu to však vadit nemuselo, protože o pět minut později Amir Rrahmani vymyslel hrůzostrašnou malou domů na brankáře Mereta, ten byl naprosto mimo bránu a napadající Kevin Lasagna měl úlohu hodně usnadněnou.

Podobný střet se opakoval ve 45. minutě, jenže tentokrát si Meret s Lasagnovou ránou poradil. Stejně jako jeho kolega v bráně Zeber, který likvidoval krásný volej Piotra Zielińskiho. Udinese se do útoku zas tak moc nehnalo, ale když už si udělalo čas a prostor, stálo to za to. Lasagna Mereta v 56. minutě nepropálil a stejně tak se mu to po krásné akci Pereyry s De Paulem nepovedlo ani o dvě minuty později.

Už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou s (upřímně spravedlivou) remízou, ale v 90. minutě hosté udeřili. Mário Rui se postavil k volnému přímému kopu po faulu Walaceho a posadil míč krásně na hlavu zakončujícího Tiemouého Bakayoka - 2:1.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - FC Crotone 2:1

10.01.2021 15:00

Góly: 16. Nikola Kalinić, 25. Federico Dimarco - 55. Junior Messias

Pohodlné postavení v první polovině tabulky potvrdil Hellas, který porazil FC Crotone 2:1. Hosté zůstávají na posledním místě a na nesestupové pozice už ztrácejí pět bodů. Veronští zadělali na tříbodový import již v první půli, když se trefili Kalinić a Dimarco. Na první branku dokonce přihrával český záložník Barák. Crotone po přestávce snížilo (Messias), ale vyrovnat nedokázalo.

Crotone se chtělo na hřišti Hellasu odrazit ode dna tabulky, ovšem čekal ho těžký soupeř, který letos potrápil nejednoho favorita. Hosté chtěli vstoupit do zápasu aktivněji, ale Hellas jim to svojí hrou znemožňoval.

Už v 8. minutě si zkoušel vymodlit pokutový kop Zaccagni, ovšem jeho souboj s Djidjim posoudil sudí jako regulérní. O devět minut později pak přišla vedoucí branka Hellasu a prsty v ní měl i český záložník Antonín Barák. Po jeho přihrávce pohotově pálil v pokutovém území Nikola Kalinić a Cordaz musel lovit balón ze sítě. A než se stačili hosté oklepat, prohrávali už 0:2. Federico Dimarco dostal ve vápně jen trochu prostoru a překvapivou střelou k tyči zajistil dvoubrankové vedení. Ještě do konce prvního poločasu to klidně mohlo být o tři góly, kdyby hlavičku Baráka nevychytal Cordaz.

Crotone mělo první šanci až před koncem poločasu, ovšem proti Messiasově střele se dokázal natáhnout Silvestri. Jestli chtělo Crotone pomýšlet na body, muselo ve Veroně co nejdříve vstřelit kontaktní branku, což se nakonec i podařilo. V 55. minutě vrátil před branku nepříjemný Recův centr Pereira a Junior Messias nekompromisně napálil balón do sítě.

Hellas měl několik možností znovu utéci na rozdíl dvou branek, ale hosty zachraňoval Cordaz. Skvěle vychytal Colleyho tři minuty před koncem a v nastavení ho po střele stejného hráče zachránilo břevno. Důležité je, že Crotone se vyrovnat nepodařilo a po další porážce zůstává poslední.

Více informací k zápasu

AS Řím - Inter Milán 2:2

10.01.2021 12:30

Góly: 17. Lorenzo Pellegrini, 86. Gianluca Mancini - 56. Milan Škriniar, 63. Achraf Hakimi

Další bitva dvou velikánů italské kopané skončila dělbou bodů. Římané doma s Interem remizovali po hodně atraktivním průběhu. Sice brzy vedli, ale v klasicky horším druhém poločase dostali od Nerazzurri dvě branky. Nakonec jim ale obránce Mancini zajistil aspoň bod.

Inter je považován za největšího favorita na mistrovské scudetto, což dnes hodlal ukázat také v přímé konfrontaci s dalším velkým týmem Serie A. Zápasy AS Řím a Interu jsou tradičně elektrizující, nabité emocemi, góly a legendárními hráči. Dnes se proti sobě postavili mimo jiné střelci Lukaku s Džekem či ofenzivní beci Hakimi se Spinazzolou, jejichž duely slibovaly hodně atraktivní chvíle.

Od prvních momentů bylo jasné, že tohle bude velká bitva. Že ani jeden ze soupeřů tomu druhému nic nedaruje. Boj ve středu pole mezi Veretoutem s Villarem a Barellou s Vidalem byl poznávacím znamením prvních momentů hry. Do šance se jako první dostal Lautaro Martínez, jedno z populárních útočných tykadel. Toho po nákopu z hloubi pole marně stíhal stoper Mancini, Martínez ale odmítl jít k zemi a tvrdou ranou na bližší tyč vyzkoušel Lópezovu pozornost.

O pouhou minutu později mohl jít favorit zápasu do vedení. Po rohovém kopu sice nikdo nezakončil, ale míč se ve vzduchu dostal k Lukakuovi, který zblízka zakončoval. Obrana AS sice doufala v ofsajd, ale ten se nepískal, takže do akce musel bleskurychle López. Svou roli zvládl výtečně a rukou míč vyrazil mimo!

Nedáš-dostaneš. Opět platilo oblíbené pořekadlo, které tentokrát do praxe uvedli domácí. Barella byl Veretoutem obrán o míč kousek od půlící čáry, míč se přes Henrika Mchitarjana dostal k Lorenzu Pellegrinimu a římský odchovanec s vydatnou pomocí Bastoniho teče ranou k tyči překonal stojícího Handanoviče - 1:0.

O pár minut později mohli Vlci navýšit svůj náskok, když hlavička Džeka skončila po odražení obrany za vápnem. Tam si seběhl Jordan Veretout a krásnou dělovkou z první prověřil Samira Handanoviče! Pět minut před koncem napínavé první půle se sice hosté dočkali vyrovnání, ale jejich radost trvala jen pár vteřin. Po Lukakuově hlavičce totiž Martínez vybíhal z ofsajdu, takže jeho trefa nemohla platit.

Platit mohla šance Lukakua ze 48. minuty, jenže to by belgický snajpr musel mířit trochu lépe než jen do tyče. Po další jeho akci se Martínez sice dostal k míči uvnitř vápna, jenže pálil jen do brankáře Paua Lópeze. Přesto se Interu zvýšená aktivita vyplatila. V 56. minutě totiž po rohovém kopu vystoupal ze všech nejvýš obránce Milan Škriniar a přesnou hlavičkou překonal obranu Giallorossi - 1:0.

A to nebylo všechno. Druhé poločasy Římanům obecně vůbec nevycházejí, což o pouhých pět minut později potvrdil Achraf Hakimi. Mladý bek využil obrovského okna v obraně AS, připravil si na kraji vápna míč ke střele a obstřelil vše před sebou - 2:1.

Římané ale nehodlali s favoritem doma prohrát a vrhli se do útoku. Cristante však pálil vedle, Mancini po chvíli také. Minutu poté ale byl ve správné chvíli na správném místě. Gonzalo Villar vymyslel krásný pas do vápna, na nějž si naskočil právě mladý obránce a přesnou hlavičkou k tyči srovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

AC Milán - Turín FC 2:0

09.01.2021 20:45

Góly: 25. Rafael Leão, 36. Franck Kessié (pen.)

AC Milán si připravil po porážce od Juventusu tu nejlepší odpověď a jiný klub z Turína doma porazil 2:0. Rossoneri rozhodli o vítězství už v prvním poločase brankami Rafaela Leaa a Francka Kessiého. V závěru zápasu se dostal na trávník i uzdravený Zlatan Ibrahimović, ale branku nedal. AC Milán si tak pojistil první místo v tabulce a v neděli může s klidem pozorovat, jak odpoví jeho pronásledovatelé.

Vítězství 2:0 ale nebylo zadarmo. Jednak Turín předvedl houževnatý výkon a Milán měl v některých případech, jako při přímáku Rodrígueze, štěstí a především pak přišel o zraněného Sandra Tonaliho. Do středu hřiště se tak musel znovu posunout Davide Calabria.

Na San Siro se po roční pauze vrátil Marco Giampaolo. Někdejší kouč Milána své předchozí angažmá nezvládl a nyní se chtěl s Granatou postarat o překvapení.

Duel začal opatrněji, ale navrch mělo AC, které postupně stupňovalo tlak, až se ve 25. minutě dostalo po krásné akci do vedení. Rozeběhnutý Theo Hernández posunul balón na Brahima Díaze, ten vzápětí vyslal Rafaela Leaa a mladičký Portugalec prokázal výbornou střeleckou formu. Vedení Rossoneri bylo zasloužené a o pár minut později přišel i druhý zásah. Po kontaktu s Belottim se ve vápně skácel Díaz a sudí po chvilce váhání nakonec odpískal přísný pokutový kop. Franck Kessié opět prokázal velký klid, penaltu proměnil a Milán vedl nad Turínem už 2:0.

Jediná velká příležitost Granaty přišla až ve 42. minutě a byl to bývalý obránce Rossoneri Riccardo Rodríguez, který parádním přímákem orazítkoval břevno. V nastaveném čase první půle ještě odmítl třetí branku Kessié, kterého skvěle vychytal Sirigu.

Je pravdou, že Turín po druhé inkasované brance přidal plyn, ale ať už před šestnáctkou nebo uvnitř, nedokázal zakončovat. Nepomohl tomu ani příchod Simona Zazy či jiných hráčů. V 50. minutě se dožadoval pokutového kopu i Turín, ale byl to Verdi, kdo fauloval Tonaliho, takže se nepískalo. Pro záložníka AC to byl fatální střet, protože po něm musel střídat.

V 73. minutě hlavičkoval do náruče Donnarummy Belotti a větší šanci musela domácí opora řešit až v nastavení, když zareagovala na tečovanou ránu z voleje. Tomu už z hrací plochy přihlížel navrátilec Zlatan Ibrahimović, jehož trenér Stefano Pioli poslal na hřiště v závěrečných minutách.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 2:0

09.01.2021 18:00

Góly: 44. Miha Zajc, 55. Mattia Destro

Janov pokračuje ve zlepšených výkonech a prezident Preziosi si může gratulovat, že přivedl starého mazáka Ballardiniho zpátky ke kormidlu. Dnes se Janov na domácí půdě raduje z výhry nad Bolognou.

Žádné extra kvalitní utkání jsme asi nečekali, přeci jen se v Janově setkaly dva týmy, kterým se letos rozhodně nedaří tak, jak by si jejich fanoušci představovali. A hra tomu vlastně odpovídala. Ve druhé minutě se k míči dostal Milan Badelj, kterého obránci Felsinei tak trochu zapomněli ve vlastním vápně. Jenže na brankáře Da Costu si nepřišel.

A pak dlouho nic. Janov se s Bolognou přetahoval o to, kdo bude mít míč na kopačkách častěji. Prakticky až po třiceti minutách se Ricky Orsolini dostal do první velké šance. V souboji muže proti muži ale narazil jak na Perina, tak na břevno za jeho zády. Lepší domácí se zaslouženě dočkali vedení. Na prahu konce poločasu Šomurodov vypálil ze strany a míč odražený Da Costou zasunul do sítě dobíhající Miha Zajc.

Pár minut po změně stran vyrobil obrovskou chybu záložník Schouten, který se u vápna nechal snadno obrat o míč od Steevea Eboy Ebongueho, balon se dostal k Mattiu Destrovi a ten potvrdil, že někdejším hráčům se daří nejvíc právě proti jejich bývalým zaměstnavatelům. Bologna se sice snažila, ale ani střídající Barrow jí k bodům nepomohl.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - Atalanta Bergamo 1:4

09.01.2021 15:00

Góly: 50. Marco Sau - 30. Josip Iličić, 70. Rafael Tolói, 71. Duván Zapata, 86. Luis Muriel

Benevento sice hraje v této sezoně nad očekávání dobře, ale dnes našlo soupeře, s nímž se prostě měřit nemohlo. Atalanta předvedla další ze svých skvělých výkonů a čtyřmi góly do sítě domácích jasně rozhodla o třech bodech.

Prakticky od prvních minut se Atalanta hnala dopředu a už ve třetí minutě z toho byla první zajímavější akce. Gosens si naběhl na míč do pokutového území a z voleje ve výskoku vypálil. Trefil asi o dva metry vedle tyče. Univerzální obránce ostatně zlobil beky Beneventa po celé utkání a ve 12. minutě si málem připsal první branku. Po vlastní akci se k němu přes Iličiće vrátil míč a Gosens pálil, jenže Montipò byl dostatečně pozorný.

Mladý brankář Čarodějek se musel ukázat také o minutu později, když jeho reflexy vyzkoušel Hateboer. A zrovna ve chvíli, kdy si domácí mohli oddechnout a Atalanta nemohla delší dobu s ničím pořádným přijít, hosté udeřili. Opět u toho byla hnací síla ofenzivy Atalanty, Josip Iličić. Slovinský veterán sebral odražený míč, obešel s neuvěřitelnou lehkostí dva obránce a poslal míč s lehkou tečí do sítě - 1:0.

Stejný hráč měl krátce před koncem první půle šanci na zvýšení náskoku, když rozehrál volný přímý kop. A udělal to parádně, míč si vzal a navedl si jej na střed vápna. Jenže jeho táhlá střela skončila pouze na tyči! Dvě minuty po hvizdu sudího, jenž značil start druhé půle, Pessina poslal míč na Zapatu a jeho vybídku Rafael Tolói zakončil jen těsně vedle tyče!

Na hřišti byl od začátku druhé půle mladíček Christian Pastina, velký talent Beneventa. A po pěti minutách ukázal kousek ze svého umění. Všiml si totiž nabíhajícího Marca Saua, jehož oslovil krásným pasem. Sau si míč nezpracoval, jak možná brankář Gollini čekal, ale skluzem ho poslal přímo do sítě - 1:1.

Domácí ale rozhodně neměli vyhráno. Naopak, čekala je smršť. V 69. minutě slovinský útočník Iličić vypálil do domácího brankáře, který balon odrazil jen do dobíhajícího Rafaela Tolóie - 2:1.

Jak snadno dokáže fotbal měnit příznivou tvář, ukázalo právě tohle období. Pouhé dvě minuty po Tolóiově trefě totiž Iličić našel také Duvána Zapatu, který si naběhl před domácí bránu a i když měl míč na dlouhou nohu, zakončil přesně - 3:1. S takovým mankem se jen těžko něco dělá, což Benevento pochopilo.

A když se na hřiště dostavil i oblíbený žolík Luis Muriel, mělo jasno. Po třinácti minutách si naběhl k vápnu, obešel obránce Beneventa a parádní ranou na zadní tyč stanovil konečné skóre.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AC Milán17124137:1940
2.Inter Milán17114243:2337
3.AS Řím17104337:2634
4.Juventus FC1696135:1633
5.Atalanta Bergamo1694340:2231
6.SSC Neapol16101534:1631
7.US Sassuolo1785430:2629
8.SS Lazio1784527:2528
9.Hellas Verona1776422:1627
10.Benevento Calcio1763820:3021
11.UC Sampdoria1762926:2820
12.ACF Fiorentina1746718:2318
13.Bologna FC1745823:3117
14.Spezia Calcio1745823:3217
15.Udinese Calcio1644818:2516
16.Cagliari Calcio1735923:3414
17.Janov CFC1735918:3014
18.Turín FC1726926:3512
19.Parma Calcio1726913:3312
20.FC Crotone17231217:409

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (118)

Přidat komentář
Jajinek

Dnes jsem projel sázkové kanceláře a my jsme opravdu aktuálně největší favorit na zisk titulu. To čumím docela. To je asi poprvé za hodně dlouhou dobu co vedeme u bookmakerů.

Reagovat
FORZAMILAN

Věřím ti, proč ne.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš inter, tak ten už je docela dlouho. Taky to nechápu!

Byl na něho nejnižší kurz i když měl AC náskok (Ten pro mě nepochopitelně až 3. nejnižší kurz)

Reagovat
smazaný uživatel

lebo po tych rokoch by titul pre AC z tak mladym kadrom bolo velke prekvapenie a stale nieje ani polka zapasov odohranych

Reagovat
Mr.Jindros

Třeba mě to nepřekvapuje... pořád vás považuju za největšího rivala momentálně.

Reagovat
10

od tý doby, co jsem tady Bergamo tak trochu odepsal s tím, že už stagnujou, tak to začali dost drtit

Reagovat
Largo

Mohl bys, prosím Tě, odepsat AS? Děkuji

Reagovat
Milan.B

Mozno to funguje aj opacne. A kedze fandi juve...

Reagovat
10

9 titulů v řadě, sorry

Reagovat
Stana95

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy by mě nenapadlo, že budu držet palce Torinu

Reagovat
EXoRcIsT

V zime musime dotiahnut aspon 2 hracov (1CB 1CM) ale najlepsie by bolo aj nejakeho hrotaka poriadneho

Reagovat
Largo

Simakan - Meïté?

Reagovat
LesyJePan

Simakan Meïté

Reagovat
Largo

Reagovat
Seydou Doumbia

Simakana Strasbourg v zimě neprodá, spíš v létě. To je reálnější ten Ben Youssef Meité. Divím se že AC nejde alespon po nějakém zkušeném stoperovi na kratší dobu.

Reagovat
Beči

Stopera každopádně, to je priorita. Do útoku bych ani nikoho nepřiváděl, v případě absence Ibry bych zůstal u využívání Leãa, který se docela lepší a určitě bych dal víc šancí i Colombovi. V záloze na CM je Kessié, Bennacer a jakmile jeden vypadne, tak máme problém (Krunič na AC nemá), takže tam souhlasím, tam by někdo přijít také měl.

Reagovat
BaggioRoberto

Vzít Joviče na hostování nám nemůže uškodit. Lepší než mlátit hlavou o stěnu, když by se zase někdo zranil a neměl tam kdo hrát a to samé platí i v záloze.

Reagovat
Beči

Na hostovačku určitě, tím se nedá nic zkazit.

Reagovat
Kaka14

Ja si myslím, že nikdo nepríde, v januári je všetko predražené.... dôležitejšie je predlžovanie Hakana, Donnarummy a potom Romagnoliho a Kessie. ..... Kalu môže hrat aj stopéra a Calabria stredopoliara - presne naopak ako bol Abate, kde začínal ako stredopoliar a potom hral pravého obrancu

Reagovat
1899-1995

To si myslím taky, bohužel ten středopolař je nutný, kór když je teď i Tonali out. Co se týče stopera, Simakan je taková ta klasická “never ending story”, která beztak nevýjde.

Reagovat
Shevchenko

hlavně to CM, tam je to tragédie, jenže nevšiml jsem si, že by se o někom mluvilo

Reagovat
BaggioRoberto

Grazie Roma.

Reagovat
snuff24

Posledních 20 minut trapas přitom druhý poločas a to jak jsme zahráli bylo naprosto parádní.Achjo škoda té připosranosti prohráli jsme si to sami.

Reagovat
Shevchenko

Dobrá remíz

Reagovat
Lech

Nejlepsi obrana v druhe puli by byla hrat, tak jak jsme hrali v prvni pulce, na mici, pekne v klidu a postupnymi kombinacemi utocit. To, ze hraci od zacatku bxli pod tlakem a jediny na co se zmohli bylo odkopovani na naseho ghost "utocnika", neni vina Fonsecy. Ten mic v druhe puli byl jak kdyby mel 1000° a my ho jen splasene odkopavali co inter zvladl perfektne potrestat, fakt nejnaslapanejsi utok v lize, Conte to kvalitne dojebava svou "genialitou". No rozdeleni bodu asi zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by rádi hráli na míči, akorát do nějaké 30 Inter nijak výrazně nenapadal. Je to pořád o tom, co nám soupeř dovolí.

Reagovat
pastal

Reagovat
Largo

Reagovat
EXoRcIsT

Fonseca nulova schopnost reagovat na zapas. Ten skrat na zaciatku druheho polcasu stal AS vyhru. A vlastne to ani nebol nejaky skrat lebo toto sa opakuje zapas co zapas proti silnejsim superom. Dzeko 88min na ihrisku

Reagovat
Largo

Dzeko tragedie, Fonseca taky.

Reagovat
pastal

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád čtu od vás, rádoby odborníků, že trenér neumí reagovat na vývoj zápasu. Jednou je to Lampard, pak OGS, pak zase Klopp, dneska Fonseca. Si fakt myslíte, že ty kluby jsou tak dementní, že zaměstnávají takový nymandy. Nebo jste vy, zdejší odborníci prostě genové, kteří si s průběhem zápasu umí hravě poradit?

Reagovat
pastal

Budu hodnotit Fonsecu a ten opravdu zatím neumí reagovat na vývoj utkání proti silnějším týmům , podívej na AS a jeho statistiky proti první šestce On nepošle dalšího útočníka když prohrávají, vystřídá v 70 minutě spíš později a dá defenzivní chlapy je pravda že teď v posledním zápase moc možností neměl ale Dzeko byl jalový a nechal ho 88 minut a přitom Mayoral ty góly za ASko taky dává a navíc má chuť hrát a když už tam nechal Dzeka proč nedal oba hrát.v Bergamu,Neapoli to bylo čekání na smrt a kdyby Lopez teď nechytl 2 čisté góly tak i ten Inter by asi kraloval ikdyz pak jsme se zvedli po 2 inkasovaných gólech ale to nebylo trenérem který tam jen stal a nic nezměnil

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak ono konkrétně u hroťáků je to kolikrát o tom, že ten hráč může být 80 minut jalový a pak ho tam šoupnout a být za hrdinu. Zrovna na Džeka to i celkem sedí, takže Fonseca mu prostě věří a nechává ho tam dlouho, i když by si to střídání někdy určitě zasloužil.

Reagovat
Largo

Fonseca me s tim Dzekem stve. Ale jeste vic me stve Edin sam. Jeho neustala potreba drzet mic, tvorit a obchazet dva az tri protihrace, co je proste jeho nejvetsi slabina. ŇMa hrat jednoduse, rozehravat rychle od nohy, ale ne, on to dycky, hnup, zabrzdi.

Obrane bych moc nevycital, odpocinutej Lukaku je nehlidatelnej. Ale je fakt, ze u toho druhyho golu to tam bylo jeden obrance na tri utocniky. Jo vztekat a spolehat na ofsajd, to my umime dokonale.

Moc rad bych tam videl Mayorala, snad proti Laziu. A El Shaarawyho do rotace, s Mickim by to mohl byt valec. Jinak za me super Villar, Veretout, Micki a Ibanez. Dal bych tam i Lopeze, ale ta jeho zbrkla rozehravka, z niz rezultovaly dve sance soupere, to je na ranu.

Reagovat
Lech

Kdyz prijde El Shaarawy, bojim se ze by mel Miki o to min minut, tak ted nevim. Urcite jsem pro aby prisel, ale nejradsi bych videl ten trident Miki/faraon - faraon/miki - Pellegrini/Pedro/Zaniolo (pristi sezonu 100% Zaniolo). Obesel bych se bez cistokrevnyho hrota jako Mayoral nebo ten lenoch

Reagovat
Largo

Taky možnost, i když osobně bych určitě preferoval hru s hrotem. Nebojím se, že by Mickimu nějak zásadně klesly minuty. El Shaarawy by podle mě přicházel spíš místo Pedra. A vzhledem k množství zápasu, věku našich útočných hráčů, možnýmu hostování Péreze a taky nabitýmu kalendáři s minimem rozestupů by se určitě moc hodil.

Reagovat
pastal

Bod zlatý ale neodpustim si kritiku Fonsecy který není schopný reagovat na vývoj utkání má své oblíbence v pořádku to má každý trenér ale to nevidí jak ten Dzeko tam chodí (Lukaku dřel jak buldozer a naší obránci měli velké problémy) a pokud bude mít v týmu neotřesitelnou pozicí tak makat ani nebude.Osobne chci ať je útočník číslo jedna ale kurva musí makat a nebál bych se ho posadit když se mu nedaří pak by se možná zamyslel a více by bojoval co souboj prohral tak se na to vysral a nic pro získání míče neudělal!!!To není tím že má 2 metry ale jeho neochotu trochu zabrat jinak žádnému hráči bych nic nevytýkal ten útok Interu je nejlepší v lize uhráli jsem bod jen ten trenér mě sere a mimochodem dvě střídání jsem přesně řekl ikdyz Christante tam měl dobré chvilky .Lopez skvělý zachránil nás jinak by ten bod nebyl , Villar a Veretout toho mrtě odbehali, chválím vlastně všechny kromě Dzeka a Fonsecy nejslabší články dnešního zápasu.proti Laziu bych rád viděl v útoku Mayorala (to se nestane jen když se Edin zrání ) proč by dal šanci klukovi který góly celkem dává když tam má svého oblíbence že

Reagovat
El-Pistolero-68

Ty píšeš jak Kerouac.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
j_mrazik

Co vlastně máte proti Rabiotovi, on mi přijde jako jeden z mála ze středních záložníků fotbalovej. Jinak Ramsey vítězný gól.

Reagovat
Gunner14

Na Ramseyho jinak slušnej hate v preview to hraje tak zle?

Reagovat
Zark

Tady máme takové finty jak zlepšit výkonost hráčů o 300%

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuální kurzy na titul:

Juventus 2,75

Inter 2,75

AC 4,95

Reagovat
smazaný uživatel

Máš cca třeba před měsícem jaké byly?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ne, ale koukal jsem na to. Nejmíň měl Juve, tesně za ním Inter a AC myslím, něco přes 4 (to mě právě pořád bylo divný, že slepě věří Juve a AC jako opomíjeli - i v době toho jejich náskoku)

Reagovat
LesyJePan

Juve sa rozbieha, takže to vidim najskôr na nich. My bohuzial doplacame na uzky kader. Este som zvedavy na Inter na jar.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna sa nikam nerozbieha. LTT porazili Milan B a doma Sassuolo s 10 hracmi... Je to len skreslene a mozno uz Inter ukaze kde su, aj ked ani ti niesu bohvie co

Reagovat
10

Milan B, ty si klaun...Juventusu se jen v prvním poločase se Sassuolem zranili 3 hráči, další 3 hráči základu do toho zápasu ani nenastoupili. Vám chyběli 3/4 hráči ze základu a budeš tady ještě za 5 let psát, jak jste museli hrát s béčkem

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa potrebujes ukajat nad tym ako ste porazili AC len ukazuje, ako velmi ste klesli :)

Reagovat
10

ano, po těch kecech před zápasech tu potřebu mám

Reagovat
smazaný uživatel

povieme si po 13.2. ci ste sa rozbehli...

Reagovat
10

velice rád, akorát nevím, co budeš psát pak..?

Reagovat
Zark

strašné, jací nýmandi se jim tu vyrojili poslední půlrok

Reagovat
CR7RONALDO

Po prehre proti Fiorentine, teda pred 2 týždňami bol najmenší na Inter, a tuším aj na AC bol o niečo menší než na Juventus.

Reagovat
BaggioRoberto

To je dobře, aspoň se dá na AC i vsadit se slušnou value.

Reagovat
Shevchenko

40 bodů jsme v mistrovské sezóně měli přesně v polovině.

Reagovat
smazaný uživatel

84 většinou stačí na Scudetto

Reagovat
10

to vyprávěj Neapoli a AS

Reagovat
Largo

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud se Juve nedá dohromady tak by to letos stačit mohlo.

Reagovat
The Krupy

Juventus have completed the signing of Nicolò Rovella, 19 years old midfielder from Genoa/Italy U21 team - one of the best Serie A young talents. He’ll stay at Genoa on loan then he’ll join Juve. Medicals completed today. Portanova will move to Genoa, he's also doing his medical tests in Turin. ⚪️⚫️ #juventus via @romeoagresti @fabriziorom

Reagovat
cresposuper

Pravdupovediac ma zatial nicim neohuril, moc vam nerozumiem.

Reagovat
DelPiero137

Ani my casto nerozumieme nasmu vedeniu

Reagovat
Zark

to je ten, co nám daroval penaltu?

Reagovat
10

pšt, nebo tady rozpoutáš další Calciopoli

Reagovat
Zark

jj, já vim, že jsem dal haterům material na dalších 5 let dopředu ale jinak sem toho borce fakt taky nikd nezaregistroval...

Reagovat
10

mě se ten deal líbí, není moc záložníků, co by v 19 letech hráli SA, Rovella vypadá šikovně, takovej Claudio

Portanova a Petrelli se můžou v Janově taky zajímavě rozehrát

Reagovat
brenk

a co ten Scamacca? Moc toho odohrateho nema a pise sa o povinnom odkupe

Reagovat
10

Zlatan pro chudý na 195 cm dobrá technika, fyzicky zvíře, nedivil bych se u něj, kdyby strašlivě vystřelil...na druhou stranu vystřídal dost klubů, nikde moc nevydržel, bude asi trošku problémovější

Reagovat
Eldarion

Keď sa spájal s AC tak som si zubami nechtami prial aby sem nešiel, videl som s ním pár zápasov a okrem toho, že má cool kerky a 195 cm mi ničím iným zaujímavý neprišiel. V zime má stáť 25mil., čo je dosť mimo za útočníka čo má 377 min na jeden gól. V lete by stál tak 10 mil.

Reagovat
10

Nefunkční Janov dost zkresluje, já ho viděl v několika zápasech na začátku sezony a měl tam záblesky světovýho útočníka. Není moc hráčů, co by se 195 cm měli takovou techniku a pohyblivost, v repre kopal přímáky, na konci listopadu měl za Janov po 7 zápasech 6 gólů, v repre U19-U21 má gól na zápas.

Pro mě jsou vždycky důležitý záblesky toho, co ten hráč v určitých momentech dokáže předvést, konzistence pak u mladýho hráče buď přijde, nebo ne, to se odhaduje těžko. A u něj bych věřil tomu, že je to přesně ten Ital, co zničehonic strašně vystřelí.

V souvislosti s Juve se píše o hostování s opcí. Tyhle částky u něj v létě létaly i s Bragou, to bych bral s rezervou.

https://youtu.be/B3rBECdYuVk

https://twitter.com/i/status/1325828894642098180

https://youtu.be/xipYCbJEBs4

https://www.youtube.com/watch?v=dcapwF9DJq0

Reagovat
Eldarion

V tých zostrihoch čo si poslal boli zaujímavé veci, ale to ti takto môžem poslať aj Gagliardiniho, čo bude vyzerať ako Lothar Matthaus ale nie, stále má 22 čo je málo a ešte má kopec priestoru na rast. Ale otázkou je, či by rástol v Juve? Momentálne by bol štvrtý útočník ak sa nemýlim. Vám by skôr trebalo skúsenejšieho hráča, ako dusiť mladého na lavičke, keď aj len na pol roka.

Reagovat
brenk

suhlasim, ze v Juve momentalne nema sancu na vykonostny rast a jediny vysledok, ktory moze nastat je predaj so stratou alebo niekolkorocne posuvanie po hostovackach

z tych moznosti, co sa spominali sa mi pacil Quagliarella, to by bol idealny hrac na doplnenie utoku

Reagovat
10

S tím moc nesouhlasím, minimálně by viděl, jak to funguje ve velkoklubu, trénoval by s top hráčema. Tenhle přístup tahat zpátky Llorenteho nebo Quagliarellu už snad v Juve skončil...

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
Eldarion

Jasné, tie mená nie sú lákavé, ale v 22 rokoch hráč potrebuje hrať čo najviac, navyše ako Scamacca čo už toho má odohraté celkom dosť a hráva pravidelne Seriu A. Sedieť na lavičke je pre neho krok späť, aj keď by to bolo Juve

Reagovat
DelPiero137

Novy Luca Tony?

Reagovat
10

Proč ne Luca hrál v jeho věku Serii B...

Navíc si ještě myslím, že by se Juve hodil trošku horkokrevnější "magor", něco jako byl Mandžu, o kterým se teď btw. taky spekulovalo

Reagovat
DelPiero137

Naprosty suhlas, chce to trochu aj takeho rvaca ktory tam v predu chyba.

Mandzu bol a bude nedocenena srdcovka rovnako ako Mirko

Reagovat
Maritazzi

Taky mi přijde jako skvělá alternativa snad pro každej tým ze špičky. Pořád jsem doufal, že by se mohl vrátit k nám, ale ta cena už je dost vysoká, pro nás by asi dával smysl spíš Belotti, jako prověřená volba. Každopádně Scamaccu, pokud nějakej trenér zkrotí, tak vyhrál jackpot.

Reagovat
10

Reagovat
Largo

No, s cenovkou 25 mega to v době korony není moc "pro chudý". Takže zbývá už jen ten "Zlatan"...

Reagovat
Zark

neměl on Raiolu jako agenta? jsem žil v domnění že měl ( to by ta cenovka pak dávala smysl ), a tak jsem si to chtěl ověřit na TM, ale tam maj něco jiného...

Reagovat
10

https://www.sport.cz/fotbal/serie-a/clanek/1115484-v-italii-zrusili-trest-pro-agenta-fotbalovych-hvezd-raiolu.html

Pak ale agenta znovu změnil...no, jak jsem psal nahoře, bude to trochu magor, ale to se někdy hodí

Reagovat
smazaný uživatel

AC dneska tu Coppu asi vypustí, co? Je tam dobrej kurz na Torino

Reagovat
rossoneri89

v momentalnej situacii to nie je pre nas zaujimava sutaz, aj ked prehrame nic sa nedeje ... treba byt skor pripraveny na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízí se to, ale uvažuje takhle i vedení??

Reagovat
LesyJePan

Podla predpokladanej ma oddychovat Kessie, cize vyzera to na zalohu s Tonalim a Calabriou. Na lavej pravdepodobne zacne Dalot a na pravo Kalulu. Prvy zapas si ma vraj pripisat Mussachio na stoperovi. S Romagnolim z formy.

No len ci to bude fakt taka zostva

Reagovat
Kaka14

Tatarusanu, Kalulu, Musacchio, Romagnoli a Dalot, Tonali-Calabria s Castillejom, Diazom a Haugeom na podporu Leaa...... úplne na vypustenie to nevyzerá, ale Tonali je asi už ok

Reagovat
Yanek

Conti asi definitivne odepsany

Reagovat
mojmira

už včera jsem četl, že už se dohodl na podmínkách ve viole

Reagovat
Kaka14

podla mna mal vacsi potencial ako Calabria, ale tie zranenia ho zastavili .... na druhu stranu asi chceme vykupit Dalot-u, kedze vie hrat na oboch stranach

Reagovat
Eldarion

tiež som od neho čakal veľa, vtedy v Atalante ukazoval neskutočné veci. Bohužiaľ takto dva krát rozsekané kolená sa už ťažko spravia ...

Reagovat
El-Pistolero-68

I jak přišel k nám, tak se mi líbil. Několikrát po jeho krásných centrech padl gól. Jenže ta zranění ho zdevastovala, nevěří si, bojí se do toho jít naplno. Divil bych se, kdyby se ještě někdy výrazněji probral.

Reagovat
Jajinek

Jsem opravdový hlupák... nechal jsem se zlákat tady tou falešnou gloriolou toho, že je jako AC Milán dominantní tým...a když jsem viděl sestavy, věděl jak mega moc marné a chabé je letos Torino a viděl ten kurz, tak jsem to naložil za poměrně dost peněz...a jsem bez nich. Moje blbost. Krásné poučení do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz 1,6 (cca)? To se ti musí oplatit při sázce tak 10k+, ne?

Reagovat
Jajinek

jo no Když vyhraješ

Reagovat
Yanek

Včera to byl docela smolný zápas

Reagovat
10

v čem konkrétně je to poučení? nesázet? nesázet na AC?

já k tomu přistupuju tak, že všechny vsazené peníze jsou prohrané, pak se nechávám překvapit, jinak to ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsi takový pesimista jen v sázení nebo i jinde?

Reagovat
10

To nemá s pesimismem nic společného, je to realistický přístup k sázení, protože to je nakonec vždycky hlavně o štěstí.

Reagovat
Jajinek

Nenechat se zvyklat cizím názorem a vždy spoléhat na vlastní úsudek.

Já k tomu přistupuji stejně. Člověk vlastně platí za zábavu...službu vsadit si. A když to náhodou vyjde tím lépe. Na druhou stranu když člověk trpělivě dává tickets které vycházejí a pak si to takto projebe, je to smutny.

Reagovat
10

Mám to stejně.

Já mám docela dobrou úspěšnost když dám jen na svůj úsudek a znalost ligy/týmů, pak ale občas z nenažranosti nebo právě toho, aby mě to bavilo, dám na cizí analýzy a tipy a tím se to posere. Letos jsem si ale řekl, že už sázet nebudu, těch proměnných do toho tuhle sezonu vstupuje až moc. Měl jsem neuvěřitelný série nahoru i dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

co presne ta trapi? To, ze si vsadil pred tym ako AC oznamilo zakladnu zostavu? Ze AC nastupilo s Bckom? Ostatne ak si dobry tiper tak nedavas balik na poharove zapasy a hlavne nie na prve kola kde favoriti setria dobrych hracov...

Reagovat
Jajinek

Ne, mě právě trápí, že jsem vsadil až potom, co jsem viděl základní sestavu, která byla za AC velice dobrá, ale nepočítal jsem s tím, že jsou v AC takoví babráci a se slušnou sestavou nedokážou porazit asi aktuálně nejmarnější tým v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

asi to AC moc nesledujes...

Reagovat
Jajinek

Jojo, to je ta pointa , teď jsi na to kapl

Reagovat
smazaný uživatel

Má vůbec AC nějaké Áčko, když podle tebe nastupuje neustále s Béčkem?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Zakladna zostava AC: G, Donnarumma - Calabria (na RB), Kjaer, Romagnoli, Hernandez - Bennacer, Kessie - Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic - Ibra. A teraz si to porovnaj s tymi, co nastupili...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Juventusu nastoupilo 7 z 'tvých hráčů' a stejně jsi mluvil o B týmu (a ne jednou)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele