17. kolo
10.01.2021 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Dušan Vlahović (© AFP)

Vlahovićův pozdní gól do sítě Cagliari spasil Violu

Fiorentině trvalo hodně dlouho, než se proti Cagliari prosadila. Mohla i prohrávat, jenže hosté nedali penaltu. Dvacet minut před koncem ale obrana brankáře Alessia Cragna už nevydržela a z další trefy v sezoně se radoval mladík Dušan Vlahović.

Už po dvanácti minutách se mohlo měnit skóre. Po chybě hostující obrany se k míči dostal Dušan Vlahović a udělal brankáři Crganovi kličku. Jenže Cragno se z posledních sil ještě stačil znovu natáhnout a Vlahovićovu střelu směřující do prázdné brány vyrazil! Po pětadvaceti minutách sudá Giacomelli původně pískal penaltu po pádu Vlahoviće, jenže VAR ho opravil a Cagliari zůstalo ušetřeno.

Penaltu zahrávalo také Cagliari. Ve 36. minutě totiž obránce Igor fauloval zcela jasně Joãa Pedra a sám postižený si troufl zahrávat pokutový kop. A to neměl dělat, protože Bartłomiej Drągowski se stal hrdinou okamžiku. Vystihl totiž směr a ještě míč ukryl do rukavic!

Druhý poločas už tak atraktivní nebyl a na šanci jsme čekali vlastně až do 72. minuty. V ní Bonaventura vybojoval míč na Marinovi, předložil jej Callejónovi a ten s ním pelášil na bránu. Cragno pak už jen sledoval brilantní pas Callejóna na Dušana Vlahoviće, který byl rychlejší a dravější než obránci Cagliari. Ve skluzu už se Vlahović nemýlil a tahle trefa umožní Prandellimu spát trochu klidněji.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele