17. kolo
09.01.2021 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Mattia Destro (© AFP)

Tři body pro Ballardiniho. Bolognu porazil někdejší hráč Destro

Janov pokračuje ve zlepšených výkonech a prezident Preziosi si může gratulovat, že přivedl starého mazáka Ballardiniho zpátky ke kormidlu. Dnes se Janov na domácí půdě raduje z výhry nad Bolognou.

Žádné extra kvalitní utkání jsme asi nečekali, přeci jen se v Janově setkaly dva týmy, kterým se letos rozhodně nedaří tak, jak by si jejich fanoušci představovali. A hra tomu vlastně odpovídala. Ve druhé minutě se k míči dostal Milan Badelj, kterého obránci Felsinei tak trochu zapomněli ve vlastním vápně. Jenže na brankáře Da Costu si nepřišel.

A pak dlouho nic. Janov se s Bolognou přetahoval o to, kdo bude mít míč na kopačkách častěji. Prakticky až po třiceti minutách se Ricky Orsolini dostal do první velké šance. V souboji muže proti muži ale narazil jak na Perina, tak na břevno za jeho zády. Lepší domácí se zaslouženě dočkali vedení. Na prahu konce poločasu Šomurodov vypálil ze strany a míč odražený Da Costou zasunul do sítě dobíhající Miha Zajc.

Pár minut po změně stran vyrobil obrovskou chybu záložník Schouten, který se u vápna nechal snadno obrat o míč od Steevea Eboy Ebongueho, balon se dostal k Mattiu Destrovi a ten potvrdil, že někdejším hráčům se daří nejvíc právě proti jejich bývalým zaměstnavatelům. Bologna se sice snažila, ale ani střídající Barrow jí k bodům nepomohl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele