Serie A - souhrn 15. kola

06.12.2019, 22:43, aktualizováno 08.12.2019, 22:38
Komentáře a souhrny
Páteční italský šlágr příliš zábavy divákům nepřinesl a nakonec vyústil v bezbrankovou remízu Interu s AS Řím. Inter i tak navýšil svůj náskok, jelikož Juventus nestačil na Lazio. Atalanta otočila duel s Hellasem a vyhrála 3:2, čekání na výhru prodloužila Neapol. Konečně zabrala Brescia, AC Milán veze body z Boloni...

Bologna FC - AC Milán 2:3

08.12.2019 20:45

Góly: 40. Theo Hernández (vl.), 84. Nicola Sansone (pen.) - 15. Krzysztof Piątek (pen.), 32. Theo Hernández, 46. Giacomo Bonaventura

Milánu se podařilo vůbec poprvé v sezoně slepit dvě venkovní výhry. Před týdnem Rossoneri vydřeli výhru v Parmě a v tomto kole přestříleli nebezpečnou Bolognu 3:2. Hosté zároveň poprvé vstřelili v jednom utkání víc jak dva góly, rovným dílem si je mezi sebe rozdělili Krzysztof Piatek, Theo Hernández a Giacomo Bonaventura.

Začátek se nemusel pro AC vyvíjet dobře, kdyby v úvodních minutách potrestali domácí chybnou rozehrávku brankáře Donnarummy. Hosté celý okamžik přečkali bez újmy a ve 13. minutě měli po přidržení Piateka Banim k dispozici pokutový kop. Sám postižený Krzysztof Piatek penaltu bezpečně proměnil a zařídil vedení AC 1:0. Po půlhodině hry Rossoneri navýšili vedení, když se Suso krásně kličkou zbavil protihráče a pak průnikovou přihrávkou středem obrany našel Thea Hernándeze a ten potvrdil dobrou střeleckou formu. Krajní obránce Milána dal svůj čtvrtý gól a je nejlepším střelcem svého týmu.

Místo aby hosté v klidu první poločas dohráli, přišla komplikace. Pět minut před přestávkou Boloňa rozehrála rohový kop a hrdina předchozího okamžiku Theo Hernández si nešťastně vstřelil vlastní gól. Domácí se dostali do zápasu, ale netrvalo to dlouho, protože AC hned na začátku druhého dějství znovu odskočilo. Ve 48. minutě se zpoza vápna krásně trefil k tyči Giacomo Bonaventura a bylo to 1:3.

Boloňa neházela flintu do žita, Andrea Poli, mimochodem bývalý hráč AC, mohl snížit, ale Donnarumma jeho střelu výborně vyrazil. Na druhé straně zase musel po Calhanogluově ráně zasahovat Skorupski a před Piatkem na poslední chvíli hasil situaci Danilo. Milán držel domácí tlak pod pokličkou, ale utkání v klidu nedohrál. V závěrečné desetiminutovce Hernández přistrčil Rossoliniho a sudí to rovněž posoudil jako penaltu. Nicola Sansone pak tvrdou ranou snížil a zadělal na pořádné drama. Boloňa měla i s nastavením zhruba deset minut na vyrovnání a ačkoliv pár centrů do vápna Donnarummy přilétlo, nic zásadního defenzíva řešit nemusela. Milán zvítězil v Boloni 3:2 a připsal si druhé venkovní vítězství v řadě.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Parma Calcio 0:1

08.12.2019 18:00

Góly: 21. Juraj Kucka

Před týdnem Parma doma tři body ztratila, teď je získává po výhře v Janově zpět. Vyrovnané utkání se Sampdorií rozhodl jediný moment z 21. minuty, ve kterém na přední tyči úspěšně hlavičkoval Juraj Kucka.

Sampdoria se pod vedením Claudia Ranieriho zlepšuje, nicméně v minulém kole také nedosáhla na body, přestože na Sardinii vedla o dvě branky. S Parmou chtěla za každou cenu zvítězit, ale přelstít její defenzívu se nakonec ani jednou nepodařilo.

Ve 21. minutě Parma rozehrávala rohový kop na přední tyč, kde stál připravený Juraj Kucka a ze vzduchu vstřelil první a zároveň poslední gól v utkání. Sampdoria pak sice zvýšila aktivitu, ale směrem dopředu se jí vůbec nedařilo. Až na samotném sklonku první půle vypálil jedovatou ránu Ronaldo Vieira, ale Sepe šel rychle na zem a nebezpečný pokus vyrazil. Podobně si vedl už na začátku druhého poločasu Audero, který pro změnu vytěsnil Gervinhovu střelu z úhlu.

V 56. minutě hlavičkoval od země mimo branku Gastón Ramírez a Manolo Gabbiadini o chvíli později orazítkoval z volného přímého kopu břevno. Sampdoria měla velkou smůlu a tu vůbec největší si vybrala čtvrthodinu před koncem. Po faulu na Quagliarellu kopala pokutový kop, ale sám postižený střelou Sepeho nepřekonal. Brankář Parmy penaltu vyrazil a i když se Quagliarella prosadil z dorážky po Janktově přihrávce, branka kvůli ofsajdu neplatila.

Luigi Sepe držel naděje Parmy na vítězství nad vodou. Další perfektní zákrok předvedl po střele Omara Colleyho a Sampdoria ne a ne vyrovnat. Nepodařilo se to ani během šestiminutového nastavení, takže Parma nakonec nejtěsnější vedení uhájila.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Cagliari Calcio 2:2

08.12.2019 15:00

Góly: 6. Domenico Berardi, 36. Filip Đuričić - 51. João Pedro, 90. Daniele Ragatzu

Sassuolo doma statečně bojovalo s favoritem a dlouho se mu dařilo vést. V 90. minutě ale střídající Ragatzu tvrdou ranou stanovil konečnou remízu 2:2.

Cagliari se v této sezoně nadechlo k parádním výkonům a předvádí je prakticky proti jakémukoli soupeři, který se mu postaví do cesty. Sardinský celek se dnes odpoledne podíval na hřiště Sassuola, kde byl opět jasným favoritem. I proto, že se do hry od prvních minut dostal Rog, Nainggolan, Simeone nebo Nández s Pedrem. Domácí opět spoléhali na Turatiho, Marlona, Bogu nebo Berardiho a Caputa.

Sassuolo se od prvních minut snažilo dostat se na dostřel brány hostí a start do utkání se mu povedl na jedničku. V sedmé minutě totiž po rychlém brejku táhl míč Filip Djuričić, který nikomu nepůjčil míč. Ten předal Domenicu Berardimu, který se nemýlil a poslal Neroverdi do těsného vedení - 1:0.

Cagliari se přirozeně nevzdávalo a hodlalo co nejdřív dostat utkání pod kontrolu. Luca Pellegrini poslal z levé strany zajímavý míč do šestnáctky a jen těsně nenašel na zadní tyči Simeoneho. Mladý Argentinec ale nedokázal doskočit. Domenico Berardi se na opačné straně dostal ke střele levačkou, ale ta byla zablokována. Berardi poslal dobrý míč do vápna, kterým našel Caputa. Ten se sice dokázal otočit k brance a vypálit, ale jeho střela byla sražena na rohový kop.

Do rány se o chvíli později položil i Pedro, kterému letošní sezona vychází nad míru. Tentokrát ale nemířil přesně. Ani Jeremie Boga se netrefil, ale Sassuolu to zase tak moc vadit nemohlo. Ve 36. minutě se totiž Sassuolo dočkalo další trefy. Filip Djuričić si našel pas od mladého obránce Toljana, který přesně centroval. Djuričić pak zakončoval z první pod břevno a mimo dosah zkušeného brankáře Rafaela.

Konec první půle už Cagliari ubránilo, ale jeho fanoušci nemohli být spokojeni ani náhodou. Dnes se týmu ze Sardinie vůbec nedařilo. Po změně stran se každopádně hosté trochu vzchopili a dostali dobrou šanci na zvrat. Mladý brankář Turati totiž nedosáhl na míč po centru a podběhl ho. Toho využil zkušený zakončovatel João Pedro, který přehodil domácího brankáře a slavil snížení.

S postupem času se Sassuolo dostávalo stále častěji do zajímavých šancí a nenechalo soupeře vytvořit si větší tlak. Ačkoli územní převaha byla na straně domácích, Cagliari rozhodně nesložilo zbraně. Obrovskou šanci Neroverdi na zvýšení skóre měl Domenico Berardi, který se postavil k nařízené penaltě. Video ukázalo jasně na penaltu, jenže tu Berardi neproměnil a od břevna se míč dostal zpátky do hry.

Přesto se Cagliari dočkalo další branky. V 90. minutě se totiž povedlo střídajícímu Danielovi Ragatzuovi tvrdou ranou srovnat.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Brescia Calcio 0:1

08.12.2019 15:00

Góly: 54. Mario Balotelli

Návrat Eugenia Coriniho se hostům podařil. Brescia zvládla důležité utkání na půdě SPALu, když o tom jedinou brankou rozhodl Mario Balotelli. Někdejší italský reprezentant se prosadil v 54. minutě a SPAL už na jeho trefu nedokázal odpovědět, přestože měl k dispozici pokutový kop.

SPAL a Brescia spolu odehrály záchranářský duel, který sice o sestupujících nerozhodne, ale na konci soutěže může hrát důležitou roli. Brescia vstoupila do zápasu evidentně motivovaná návratem trenéra Eugenia Coriniho a už po čtyřech minutách se po pěkné individuální akci mohl prosadit Mario Balotelli, jeho tvrdou ránu však Beriša vyrazil. SPAL ohrozil branku soupeře až mnohem později. Ve 32. minutě vstřelil po závaru v pokutovém území branku Jasmin Kurtić, ale veškeré vzrušení bylo kvůli ofsajdu zbytečné.

To nejdůležitější ze zápasu se odehrálo až po změně stran. Začátek druhého poločasu byl prakticky stejný jako po úvodním výkopu, tedy že ve velké šanci selhal Mario Balotelli, tentokrát ještě doplněn o dorážejícího Torregrossu, který před odkrytou brankou podklouzl.

V 54. minutě už se Brescia konečně dočkala. Po přihrávce Romula si dva dobré zákroky připsal Beriša, ale v pořadí třetí zakončení Maria Balotelliho už skončilo v síti. Sudí Orsato ještě zkoumal, zdali nedošlo k přestupku proti pravidlům a poté branku uznal. SPAL se po inkasované brance nemohl dostat do tlaku, přesto měl obrovskou šanci vyrovnat. V 72. minutě se provinil faulem na Paloschiho Magnani a sudí odpískal pro domácí pokutový kop. Andrea Petagna však neuspěl, Joronen vystihl směr střely a stal se hrdinou utkání. Svojí hvězdu nechal ještě jednou zasvítit dvě minuty před koncem, kdy se natáhl po střele Kurtiće a vyrazil jí na rohový kop. Zápas byl v závěru hodně dramatický, SPAL se snažil vyrovnat a Brescii zatlačil, jenomže vyrovnat se mu nepodařilo.

Více informací k zápasu

Turín FC - ACF Fiorentina 2:1

08.12.2019 15:00

Góly: 22. Simone Zaza, 72. Cristian Ansaldi - 90. Martín Cáceres

Fiorentina opět zklamala a z Turína se vrací bez bodů. O branky domácích se postarala dvojice Simone Zaza - Cristian Ansaldi. Branka, kterou v 90. minutě vstřelil hostující obránce Martin Cáceres, měla spíš už jen kosmetickou funkci.

Turín FC začal prakticky od prvních minut mačkat svého soka a "Fialky" často nevěděly, kam dřív skočit. Optimistický výraz, který mohl domácí trenér Walter Mazzarri i díky předváděné hře nasadit, brzo zkrotl. Už ve dvanácté minutě totiž přišel o jednu z opor svého systému, když se zranil obránce De Silvestri a musel být nahrazen. Brzy se ale "Býci" dočkali mnohem veselejšího pohledu.

Ve 22. minutě se totiž povedlo Cristianovi Ansaldimu ustát tvrdý souboj o míč a pak navíc ještě odcentrovat. Díky tomu se balon dostal do vápna Fiorentiny, kde jej našel nabíhající útočník Simone Zaza. Jeho tvrdé a přesné zakončení poslalo míč do sítě a Turín nad Violou vedl o jednu branku.

Nepřesným zakončením ze střední vzdálenosti se prezentoval kapitán domácích Daniele Baselli. A krátce před koncem prvního poločasu zakončoval podobně zlověstně ještě Zaza, který byl rozhodně při chuti. Těsně po změně stran se do hry naopak stále více dostávala Fiorentina a Marco Benassi nebyl daleko od první branky.

Hostující hvězda Federico Chiesa často využívala svou rychlost i míčovou techniku k tomu, aby škádlila domácí obránce. Nikterak úspěšně, nutno říct. Velkým problémem pro hosty byl naopak vytáhlý kanonýr Zaza, který si nabíhal na několik ojedinělých pasů. Zasahovat musel i brankář Sirigu, který likvidoval dorážku od pohotového Chiesy. Proti nebezpečné a umístěné střele Sottila výtečně zasáhl brankář Salvatore Sirigu a vyrazil míč do bezpečné zóny!

Dvacet minut před koncem utkání si pak vzal míč na starost Cristian Ansaldi a po vlastním sólu proměnil úprk na bránu krásnou ranou v druhý gól. A ten byl nakonec rozhodující. V nastaveném čase se totiž k míči dostali hosté a ještě naoko zkomplikovali Turínu cestu za body. Opět rychlík Chiesa totiž našel obránce Martína Cácerese, který v pádu dopravil míč do opuštěné brány "Býků". Na body to ale nestačilo.

Více informací k zápasu

US Lecce - Janov CFC 2:2

08.12.2019 12:30

Góly: 60. Filippo Falco, 70. Andrea Tabanelli - 31. Goran Pandev, 45+5. Domenico Criscito (pen.)

Lecce si na své konto připisuje další remízu a nakonec může být rádo, protože s Janovem o půli prohrávalo už o dva góly. Grifové si všechno pokazili ve druhém dějství, kdy nejprve dovolili soupeři snížit a pak přišli o vyloučeného Agudela. Hvězdou zápasu se stal domácí Falco, autor jedné branky a asistence.

Italská nejvyšší soutěž odstartovala v neděli tradičním zápasem po dvanácté hodině a diváci, kteří si našli cestu na stadion Via del Mare rozhodně nemuseli litovat. Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale Janov postupně zvyšoval aktivitu a nakonec šel i zaslouženě do vedení. Vzpomínáte na slavný gól Dejana Stankoviće v utkání Ligy mistrů proti Schalke? Srbský záložník se tehdy trefil od poloviny hřiště. Něco podobného svedl i jeho někdejší spoluhráč z kádru Nerazzurri Goran Panděv. Aktuálně domácí opora využila odkopu Gabriela a z dobrých čtyřiceti metrů mu vrátila balón do branky. Ještě v prvním poločase hosté výsledek navýšila a znovu v tom měl prsty Goran Panděv, jelikož po faulu na jeho osobu se pískal pokutový kop. Kapitán Domenico Criscito se trefil přesně do horního rohu a kouč Thiago Motta mohl být na lavičce Grifonů maximálně spokojen.

Fabio Liverani neměl na co čekat a hru po přestávce osvěžil příchodem Tabanelliho a posléze i Falca. Byly to skvělé tahy, protože po hodině hry Falco skvěle zakroutil balón do janovské sítě a výrazně zdramatizoval průběh utkání. V 69. minutě si hosté průběh utkání zkomplikovali, když aktivní Agudelo obdržel při napadání druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Lecce využilo početní převahu okamžitě, Falco odcentroval a druhý střídající Andrea Tabanelli hlavou srovnal stav. Grifony dál stíhala jedna katastrofa za druhou a když v 77. minutě uviděl druhou žlutou kartu i Goran Panděv, naskytla se Lecce obrovská šance na zvrat. Zhruba třináct minut 11 proti 9 ale změnu výsledku nepřineslo. Janov se i bez dvou hráčů ubránil a domu si veze bod.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Juventus FC 3:1

07.12.2019 20:45

Góly: 45. Luiz Felipe, 74. Sergej Milinković-Savić, 90+5. Felipe Caicedo - 25. Cristiano Ronaldo

Juventus utkání v Římě na Stadio Olimpico nezvládl a po porážce 1:3 s Laziem ztrácí na vedoucí Inter dva body. Stará dáma vstoupila do utkání dobře, vedla gólem Ronalda a měla i další šance, jenomže Lazio na konci poločasu srovnalo a po vyloučení Cuadrada přejelo Juventus dalšími dvěma góly. Lazio už ztrácí na Starou dámu jen tři body a výrazně se přihlásilo do bojů o Scudetto.

Kouč Maurizio Sarri před Laziem varoval, dobře věděl, že kádr Biancocelesti je už několikátou sezonu pohromadě a byl to právě týmový výkon, který se nejvíce podepsal pod třemi body.

Juventus měl sice první možnost, když po deseti minutách zkoušel obstřelit Strakošu Paulo Dybala, avšak brankář Lazia předvedl výborný zákrok. Lazio hrálo od začátku velmi sympaticky, jenomže to byl favorit, kdo šel ve 25. minutě do vedení. Bentancur poslal přihrávku před branku, kde stál nehlídaný Ronaldo a trefit prázdnou branku znamená pro hvězdného Portugalce formalitu. Juventus si dokonce mohl vytvořit dvoubrankový náskok, ale Ronaldo druhý zásah po pasu Dybaly nepřidal. Jeho hlavičku fantasticky vychytal Strakoša, což se nakonec ukázalo jako klíčové. Místo druhého gólu totiž přišlo vyrovnání. Albertův krásný centr se snesl na hlavu Luize Felipeho a Szczesny s tím nemohl nic dělat. Nutno podotknout, že remízový stav byl po prvním poločase spravedlivější.

I po změně stran se hrál velmi zajímavý fotbal. Juventus se mohl opět ujmout vedení, ale obrovskou chybu při nedorozumění Strakoši a Felipe Luize nepotrestal Dybala. Strakoša celý moment zachránil dalším dobrým zákrokem. V 69. minutě pak přišel zcela zásadní moment, Juan Cuadrado zatáhl za záchranou brzdu, skluzem fauloval Lazzariho a protože byl posledním mužem před Szczesnym, uviděl od sudího rovnou červenou kartu.

Vyloučení Cuadrada vlilo Laziu krev do žil a jen o pár minut později Stadio Olimpico explodovalo nadšením. Albertův skvělý pas si dobře zpracoval Sergej Milinković-Savić a přesnou ranou k tyči poslal domácí do vedení. Jen o tři minuty později stihla Juve další pohroma, Szczesny fauloval ve vápně Correu a sudí nařídil pokutový kop. Ciro Immobile však selhal a neporadil si ani s dorážkou, Juventus mohl děkovat Szczesnymu, že se udržel ve hře, ovšem římský uragán nakonec všechny naděje stejně smetl. V páté minutě nastavení utekl již zcela otevřené obraně Staré dámy Felipe Caicedo a korunoval tím povedený výkon Lazia. Inzaghiho svěřenci si pojistili třetí místo a na druhý Juventus už ztrácejí jen tři body.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SSC Neapol 1:1

07.12.2019 18:00

Góly: 32. Kevin Lasagna - 69. Piotr Zieliński

Hráči Neapole evidentně hodlají odstřelit trenéra Carla Ancelottiho, protože proti jasně slabšímu Udinese nepředvedli vůbec nic. Proti Udinese museli dotahovat jednu branku a víc už nezvládli.

Nůž na krku. Jeho blízkost musel zkušený trenér Carlo Ancelotti cítit před utkáním s Udinese hodně těsně, protože pokud by dnešní duel nevyhrál, podle spekulací médií by tohle mohl být jeho poslední zápas na lavičce Partenopei. I proto "Carletto" postavil to nejsilnější, co měl k dispozici. Těžil i z toho, že Udinese se "pyšní" tím zcela nejhorším útokem v Serii A. V rámci poháru ale naposledy nadělilo soupeři čtyřku, takže ani Neapol nemohla být v obraně zcela v klidu.

Udinese se delší dobu nemohlo dostat k míči a Neapol působila v prvních minutách aktivnějším dojmem. Vzadu ale měla dost práce s urostlým útočníkem Stefanem Okakou, který rozdával nebezpečné pasy a snažil se neustále napadat. Z velké dálky vyslal svůj pokus na branku Alexe Mereta záložník Mandragora, jenže mladého hostujícího brankáře tím vůbec nezaskočil.

Di Lorenzova hlavička zamířila stejně tak mimo bránu a podobně si ve své snaze vedl i zkušený útočník José Callejón. Do šance se po dvaceti minutách pozvolna dostával i Lorenzo Insigne, na kterého fandové Partenopei hodně spoléhali. Jenže jeho ránu zablokoval pohotový obránce Ter Avest. Stejně tak si domácí obrana poradila i s dalším pasem, jehož autorem se tentokrát stal rychlý José Callejón.

A možná o to větší překvapení se událo ve 32. minutě. Udinese totiž stačil jeden povedený a rychlý brejk, který započal u Fofany. Dynamicky hrající záložník vyslal do šance za obranu naběhnuvšího Kevina Lasagnu, který si poradil se zpracováním i Meretem a poslal Udinese do vedení - 1:0.

Pro Neapol to byla velmi složitá situace, ale nedá se říct, že by se nedala očekávat. Z hráčů Partenopei pramenilo přesně to, o čem mluvil trenér Carlo Ancelotti před zápasem - nechuť, bezradnost a dost možná i snaha odstřelit svého trenéra. Zkrátka výkon nehodný týmu bojujícího o poháry. A nepomohly ani centry, kterých se před brankáře Mussa snášelo poměrně dost.

Aby měly centrované míče větší smysl, do hry se dostavil Fernando Llorente, který vystřídal evidentně bez zájmu hrajícího Insigneho. Až deset minut po změně stran se vlastně poprvé trefili hosté do prostoru Mussovy svatyně, to když po nahrávce od Callejóna pálil tvrdě Fabián Ruiz.

Neapol působila ztraceným dojmem a snaha o ofenzivní podívanou rozhodně nebyla na místě. Přesto se Partenopei dočkali srovnání. Na hranici vápna se totiž k míči dostal ve spolupráci s Mertensem polský záložník Piotr Zieliński a přesnou ranou k tyči nedal Mussovi šanci. Deset minut před koncem dostal červenou kartu rozcvičující se obránce Maksimović, ale to bylo všechno.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Hellas Verona 3:2

07.12.2019 15:00

Góly: 44. Ruslan Malinovskyj, 64. Luis Muriel (pen.), 90+3. Berat Djimsiti - 23. Samuel Di Carmine, 57. Samuel Di Carmine

Atalanta nakonec se štěstím vyválčila tři body z utkání s Hellasem. Nováček první ligy dvakrát vedl, ale ani to mu nestačilo. Rozhodující trefu si v nastaveném čase připsal na konto pozorný obránce La Dea Djimsiti.

Atalanta dnes měla výhodu domácího prostředí a na něm chtěla celkově demonstrovat své kvality. Její ambice zahrnují Ligu mistrů a proto Atalanta potřebovala vyhrát. Hellas se ale nedal jednoduše a to ani pod tlakem hráčů jako Iličić, Gómez, Muriel nebo Pašalić. Kontroval Di Carminem nebo letos perfektně hrajícími Rrahmanim s Amrabatem.

Že se body nepohrnou do domácí kasy jednoduše, to Atalanta velmi brzy pochopila. Hellas působil velmi bojovným a odvážným dojmem, tlačil se dopředu a v momentě, kdy ztratil míč, se okamžitě pouštěl do napadání. Přesto se jako první dostal do šance domácí útočník Luis Muriel. Po náběhu do vápna si vzal míč a přesnou ranou se chtěl dostat na střeleckou listinu, v čemž mu zabránil jen perfektní brankář Silvestri.

Jako první však překvapivě udeřili hosté z Verony. Hellas za svou aktivitu odměnil fanoušky první brankou, o kterou se ve 24. minutě postaral stále častěji střílející útočník Samuel Di Carmine. Po bleskově rozehraném autu se totiž zkušený střelec dostal až do vápna a přesnou střelou překonal domácího brankáře Pierluigiho Golliniho.

A to nebyla jediná rána, kterou museli domácí řešit. Zranil se totiž ofenzivní záložník Josip Iličić a ve 29. minutě ze hřiště. Jeho místo zaujal Ruslan Malinovskyj, který se snažil Iličićovi v aktivitě ihned vyrovnat. Domácí lídr Alejandro Gómez to pak vyzkoušel z dálky, rána to byla parádní a přesná, ale brankář Marco Silvestri si přesto poradil.

A když už se hosté viděli v šatně jako vítězové, Atalanta jim dala jasně najevo, že se přepočítali. Právě střídající Ruslan Malinovskyj napřáhl z dálky a parádní ranou zaskočil brankáře Silvestriho!

Hellas chtěl tři body a šel za nimi jednoznačně aktivněji. Po změně stran ještě přidal na tempu a Orobici byli docela zaskočeni. O to víc to platilo v 61. minutě, když se Hellas opět dostal do vedení. Hellasu k tomu stačila jednoduchá přihrávka do vápna, kterou si zpracoval Lazović. Ten pak nesobecky našel nabíhajícího Samuela Di Carmineho, který skvělou formu demonstroval svou druhou brankou.

I na tento zásah však dokázala Atalanta odpovědět. Jen o dvě minuty později totiž byl ve vápně faulován Castagne a sudí Valeri nekompromisně pískal penaltu. K ní se postavil zkušený forvard Luis Muriel a z penaltového puntíku se nemýlil.

Poslední slovo měla rovněž Neapol. Nejprve brankář Silvestri likvidoval ránu Gómeze a ve čtvrté minutě nastavení strhl vedení na domácí stranu Berat Djimsiti. Toho po odraženém míči nechala hostující obrana zcela osamoceného před brankářem Silvestrim - 3:2.

Více informací k zápasu

Inter Milán - AS Řím 0:0

06.12.2019 20:45

Góly: -

Inter dal šanci Juventusu a může velmi brzy přijít o první místo. Dnes totiž na domácí půdě selhal a proti AS Řím si nedokázal vytvořit dostatek šancí. Římané naopak velmi dobře bránili a ze San Sira vezou cenný bod.

Italským fotbalem rezonovaly ohlasy nepovedeného žertu jednoho plátku odkazujícího na nedávnou marketingovou kampaň. Obě jedenáctky se ale hodlaly soustředit jen na spektákl před sebou. Větší výhodu měl domácí favorit a nevztahovalo se to jen na prostředí San Sira. Trenér Conte měl potíže se složením zálohy, ale jinak měl k dispozici celý kádr včetně útočné dvojky Lautaro - Lukaku.

Římané měli mnohem větší potíže, které se nakupily především dneska. Kromě Kluiverta s Faziem se totiž dnes zranil ještě Pau López, neoddiskutovatelná jednička v bráně Vlků. Kromě něj nebyl fit ani Edin Džeko, takže na hrot se netypicky postavil mladík Zaniolo, jenž má s Interem nevyřízené účty. Ofenzivní manévry Bosňanovou absencí každopádně utrpěly. Obří kus práce čekal na hostujícího veterána v bráně Antonia Miranteho.

Jako by těch špatných zpráv pro trenéra Fonsecu nebylo málo, další zranění na sebe nenechalo dlouho čekat. Ve fázi, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou, se zranil ještě obránce Davide Santon, kterému odchod ze hřiště byl pro jeho někdejší kariéru právě v barvách Interu mimořádně líto.

Tou dobou už si portugalský trenér pořádně oddechl, protože po obrovské chybě záložníka Jordana Veretouta, který namazal chybnou rozehrávkou soupeři, pálil Romelu Lukaku jen do parádního brankáře Antonia Miranteho! Zkušený veterán měl plné ruce práce, ale svoji úlohu zvládl.

Obecně se Vlci nevyvarovali chyb v rozehrávce, k čemuž přispěl samozřejmě i velmi aktivní presink domácí ekipy. Prvních třicet minut opticky patřilo Římanům, kteří uzamkli soupeře před jeho vápnem. Šanci z toho ale nevytěžili žádnou, natož pak první branku. Do velké šance se naopak dostal domácí miláček Lautaro Martínez. Ten si v rychlosti vyměnil míč se záložníkem Valerem a švihl nohou za balonem, který poslal vedle tyče.

Pár minut před koncem se pokusil vymodlit si pokutový kop na svoji osobu obránce Biraghi, ale jeho teatrální pád nemohl sudí Calvarese posoudit jako penaltový ani s pomocí VARu. Římané si dnes neodpustili několik hrubých chyb, za které by je i Pepik Hnátek nechal běhat kolem stadionu aspoň desetkrát. Ke konci první půle se pak ještě zranil univerzál Candreva, místo něhož se na kraj zálohy postavil Lazaro.

Druhou půli začali mnohem lépe domácí hráči. Matías Vecino si naběhl na přesnou přihrávku a špičkou kopačky zakončil na zadní tyč. Mirante se ovšem vytáhl dalším skvělým zákrokem a balon vytáhl mimo. Útočník Martínez si ve vápně našel přihrávku ze strany, jenže byl tísněn několika soupeři. Obrana AS se v těchto chvílích opravdu činila.

Ve druhém poločase se Inter víc zapojoval do hry a AS se soustředilo především na to, aby neopakovalo chyby z první půle. Dvacet minut před koncem se Lautaro Martínez dostal k míči u vápna AS a jen za asistence Smallinga s Mirantem nedal první branku dnešního utkání.

Římané se ke konci utkání stáhli, ačkoli měli na hřišti kanonýra Edina Džeka. Remíza s prvním týmem tabulky jim ale za tohoto stavu bohatě stačila. Narušit ji mohl Lautaro Martínez, kterého našel Marcelo Brozović, jenže mladý Argentinec v souboji s vracejícím se obráncem Mancinim nestačil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán15122131:1338
2.Juventus FC15113126:1536
3.SS Lazio15103236:1533
4.Cagliari Calcio1585231:1929
5.AS Řím1585226:1529
6.Atalanta Bergamo1584337:2328
7.SSC Neapol1556424:1921
8.Parma Calcio1563621:1821
9.Turín FC1562718:2120
10.AC Milán1562716:1920
11.Hellas Verona1553714:1718
12.Bologna FC1544722:2616
13.ACF Fiorentina1544719:2316
14.US Sassuolo1443726:2715
15.US Lecce1536620:2915
16.Udinese Calcio1543810:2415
17.UC Sampdoria1533912:2512
18.Janov CFC1525817:3011
19.Brescia Calcio14311011:2610
20.SPAL 20131523109:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (115)

Přidat komentář
smazaný uživatel

\Mnoho povyku pro nic

Reagovat
Furia Ceca

Zítra bezpodmíněčně vyhrát a vrátit se na +. flek!

Reagovat
Furia Ceca

1. flek

Reagovat
smazaný uživatel

S Lautarem jsme dneska měli hodně práce, nicméně Mancini to nakonec i s taháním za dres zvládl. Poměrně slušně jsme dokázali kombinovat proti vysokému napadání, bohužel bez jakékoliv nápaditosti a myšlenky kolem šestnáctky Interu. Vydřená remíza.

Reagovat
Largo

Vzhledem k okolnostem (Kluivert, Džeko, Pau) jsem naprosto spokojen. Remíza proti prvnímu týmu tabulky se cení.

Reagovat
Alberto Aquilani

Došli sme si pre remízu, máme ju. Na druhú stranu, až priveľmi profesorský výkon bez šance. Malo sa skúsiť ich poraziť, dalo sa to.

Mkhitaryan podľa mňa nie je krídlo do Serie A. Všetko chce len do nohy, málokedy sa rozbehne, málo strieľa. Síce techniku a hernú inteligenciu má, ale to je málo, navyše ak je na ihrisku s Perottim, chýba akákoľvek výbušnosť.

Diawara najlepší výkon v rímskom drese a spolu so Smallingom z našej stany MOTM. Hral precízne a bol úplne všade.

Smalling vyhral s Lukakom všetky dôležité súboje, bol ako skala, ale nechcem ho zbytočne prechváliť, bo stále čakám na jeho skraty. Naopak, Mancini sa s Lautarom trápil, na druhú stranu, pri tých dvoch súbojoch čo s ním prehral, v 1. polčase sa pískala ruka, a pri tej situácii z druhého polčasu, síce Interisti potom chceli následnú ruka Spinazzolu, no podľa mňa si to tam Lautaro spracoval pri súboji s Mancinim rukou... a je to nechutný simulant!

Reagovat
smazaný uživatel

S Diawarou souhlas. Takhle měl hrát Nzonzi, jednoduše rozehrávat, nebýt líný na krok a být v soubojích včas.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Souhlas s Perottim a Mchitarjanem. Dohromady děs. Chybí výbušnost a rychlost. To chce někoho jako Ünder v nejlepší formě, na obou krajích. Někojho do kombinace, kdo to bude tahat, kdo je produktivní a rychlej.

Reagovat
10

Mancini to měl těžký, ta osobní obrana mu moc neseděla, protože tam byl na Martineze pořád sám 1 na 1 na velkým prostoru, Spina tam lítal někde ve větru a Smalling chodil s Lukakuem i na záchod. Zároveň tam měl Lautaro 2x ruku, z toho jedna za jasnou žlutou, pak při tý šanci po centru ze strany tam imho byl ofsajd Vecina. Jinak podle těch jeho pádu má Martinez ještě tak o 40 kg méně než Dybala

Reagovat
Nuno čomes

Tyhle ztráty nás samozřejmě budou mrzet. Chybělo tam dnes to zakončení. Takže remíza zaslouzena. Bohuzel nedá se nic delat. Musíme být radi za to co je. V lednu se to snad rozumně posílí. Sezóna je ještě dlouhá, tak se proste musí jít zapas od zápasu a uvidíme, na co to bude stacit. Ale fakt se už po te době nemůžu dočkat toho, až budeme hrát pravidelně nahoře a vyhrávat zápasy s větším klidem

Forza Inter!

Reagovat
Nuno čomes

A když to Lazio s Juve zremizuje, taky se na tabulku nebude koukat spatne

Reagovat
Slavia10

Hele váš cíl a říkal to Conte ja aby se neopakovala sezóna pod Spallettim a nebojovali stě do posledních minut 38 kola o postupdo LM, abyste si LM letos zajistili bez potíží s nějaký větším náskokem na 5 místo a to se vám určitě bez problému povede, slušný už je náskok, Conte nebude ztrácet tolik co Spalletti, týmy pod vámi porážíte suverénně, ostatní týmy budou hloupě ztrácet, takže šance na velmi úspěšné 2 místo je hodně velká, TOP 4 jé téměř jista už v polovině, vedete si moc dobře a to máte hrozně úzký kádr, spoustu zraněných, spousta fandů Interu čeká zbytečně moc a možná chce i po Contem nemožné věci v první sezóně, pokoru ste Dobrý hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně tak, ale na druhou stranu leden se blíží a určitě někdo přijde, pro mě prosinec krizový měsíc

Reagovat
Nuno čomes

Jo přežít prosinec a v lednu posílit. Jinak to nejde.

Reagovat
Pinturicchio

Díky, AS!

Reagovat
Mihal

To mate (fans Juve) naozaj take obavy z Conteho Interu? Je to dobre vediet.

Reagovat
Pinturicchio

Proč obavy? A když bude jeden fanoušek Juve zesrany strachy, v zaprdene ČR, co to změní v Itálii na hřišti?

Reagovat
Mihal

Nezmeni sa vobec nic, ale ja osobne sa tesim, ze citite konecne trosku tlak. Uprimne poviem, ze aj ked hrala Neapol minule sezony naozaj dobre, realne som im neveril ani raz, ze by vas mohli o ten titul pripravit. Tym netvrdim, ze Inter ma tento rok titul vo vrecku, ale je to pre mna potesujuce, ze po dlhom case je to prave Inter kto sliape na suverenitu Juve. Uvidime co sa stane v zime...

Reagovat
10

Já teda cítím tlak jenom z kroků a hry Juve. Vnímám schopnosti Conteho mačkat průměrný kádry daleko za hranice možností i jeho smlouvu s ďáblem, kvůli který se ho drží štěstí, ale z dlouhodobějšího hlediska nevěřím tomu, že byste udrželi tohle tempo a drželi se do posledních kol v boji o titul. Ale to zároveň vycházím z přesvědčení/víry, že Juve půjde nahoru, takže kdo ví...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel třeba vetsi strach tehdy z neapole pod Sarrim, to hrali perfektní fotbal a měli to vyborne slozeny s Hamsikem, Higuainem.To proste byl golostroj který rozdával petky na počkání.Tam sem pocitoval osobně trosku tlak.Ale tohoto Interu se nějak nebojím, ten kadr je na některých postech úplně průměrný a nevěřím ze udrzi to tempo bodové co ted mají.Me se ten vas tym nelibi, zatím to hraji takovým nadšením a bojovnosti.Ja třeba ani nějak nevěřím tomu Lautarovi.Ten je schopnej se zaseknout a nedat 10 zapasu gol.

Reagovat
10

Reagovat
Deki

true ten náš tým opravdu jede na vlně, kterou svým entusiasmem nastartoval Conte. např. z Candrevy, ale i útočníků podle mě ždíme, co to jen jde. proto máme zatím tolik bodů a vítězství. jinak jsou na mnoha místech průměrní hráči, však taky v posledních dvou letech bylo našim maximem 4. místo v lize, který jsme si navíc uhráli i se štěstím v posledních kolech (no, spíš minutách). ta přestavba musí být postupná a samozřejmě smysluplná. Conte se sice rozčiloval, že nemá kvalitu, ale musel vědět, do čeho jde. s jinými křídly a nadprůměrným střeďákem, kteří snad v příštích přestupních termínech nahradí hráče jako Biraghi, Valero, Lazaro, Gagliardini atd, to bude veselejší. prozatím ten tým ale nemá na titul ani náhodou...

ale tohle jsou takový 2 vzorce, proč u nás čtu 2 typy názorů: jedni chtějí vyhrát titul a konečně sesadit Juventus, a to hned teď, protože přece na ně bodově (zatím) máme. dalším by stačilo skončit třeba druzí nebo třetí a tu LM si uhrát tak nějak v poklidu, plus třeba uhrát něco v LM nebo vyhrát Coppa Italia. to by koneckonců stačilo i mě.

a k Lautarovi: i tady jsem hodně skeptický. teď mu to pálí a díky bohu za to. nemyslim si, že se na delší dobu nějak zasekne, ale má velký mouchy a rozhodně má na čem pracovat. od loňské sezony ale vyrostl a odchod Icardiho (a Spala) mu pomohl stejně jako asi celému týmu.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Lautaro je world class .. do šancí sa dostáva každý zápas, žeby mal suchoty až 10 zápasov to podľa mňa nepríde

Reagovat
cresposuper

Na jednej strane mas pravdu ohladom kvality kadra, na druhej treba podotknut, ze prave s tymi priemernymi hraci (Vecino, Gaglia, Biraghi) hracmi sme vyhrali kopu zapasov a ze by to vyzeralo inak, ak by sme mali v niektorych zapasoch k dispozicii Asamoaha, Barellu alebo Sensiho (ten bol nas najlepsi hrac, pokym bol zdravy). Plus utok tahaju vacsinu zapasov dvaja hraci, ked bude k dispozicii Sanchez s Politanom, tak to bude zase ine.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas bych chtěl říct, ze je to fotbal a titul vyhrál i třeba Leicester a nikdo to necekal, nebo kdosi v bundeslize, uz nevím.Jsou to ale jen moje pocity, ze proste tehdejsi Neapol byla stroj na goly a titul neudělala jen díky nasim rekordum.Jako u vas je nastartovano dobre, Conte a ten skulavec tam dělají výbornou praci a pokud tam vydrží tak budou ten Inter zkvalitnovat rok co rok.Ale ten letošní Inter tam je zatím hodne co zlepšovat.My taky nehrajem bůh vi co, ale ono i tak mít na každý post dva vyrovnane hráče je, luxus který muze byt rozhodující.Uvidíme, ja si třeba užívám ze je to zatím vyrovnane, víc prožívám zapasy, takže klidne ať se tahaji do posledního kola, to je moje prani.

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
Pinturicchio

Když to napíšeš takhle, tak to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Lazio!

Reagovat
cink

Základ je uhrát 4. místo. Zatím super

Reagovat
Nuno čomes

Picovina.

Reagovat
Tomanatura

Smalls super, snad mu to vydrzi.

Reagovat
KillSwitch

včera keď som uvidel tú komickú zostavu AS...tak som just vsadil na Inter a oni nííííííč

Reagovat
Pharrell

Smalling

Zpět do repreENG

Reagovat
Houfi

Upřímně jsem dost nadával, když jsem zjistil, že přichází na hostování. Trošku mě uklidnilo, že bez opce. Co předvádí každý zápas je ale něco v Římě dlouho nevídaného. S Mancinim super dvojice!!! Snad ho uděláme na stálo!

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme veriť, že prognóza Gazzetty ohľadom návratu zranených hráčov (predovšetkým Sensi, Barella, Sanchéz) sa naplní a všetci traja budú k dispozícii na zápas proti Neapolu 6.1.2020. Ale hlavne kreativita Sensiho nám veľmi chýba. V zápasoch, kde nie sú až takí ťažkí súperi, sa góly do brány dotlačiť dajú, ale už keď je kvalitnejší súper, tak absencia kvalitných záložníkov (Sensi, Barella) je viac viditeľná na hre a citeľná na výsledku. I keď včera sme boli o niečo bližšie k výhre ako AS Rím. Hlavne do zálohy bude niekto musieť prísť. Spomínajú sa predovšetkým tieto mená - zoradím ich podľa toho, ako by som si ich najviac prial v Interi:

1. De Paul

2. Vidal

3. Kulevski

4. Agudelo

5. Rakitič

6. Matič

Reagovat
Houfi

Podle mě bude De Paul kdekoliv v lepším týmu průser..

Reagovat
smazaný uživatel

To môže každý z trojky De Paul/Kulevski/Agudelo, keďže ešte ani jeden za veľkoklub nehral. Avšak De Paul má podľa mňa z nich troch sklamať najmenšiu šancu, pretože má jednak pomerne bohaté skúsenosti s ligou a zároveň je reprezentant Argentíny, takže je už odskúšaný aj na medzinárodnej úrovni. Pričom Kulevski a Agudelo sú tzv. rýchlokvašky, ktoré sa presadiť môžu, aj nemusia ako napríklad taký Piatek.

Reagovat
Slavia10

Piatka by sem chtěl do AS Řím, on bude jinde dávat góly. Vidal by byl pro vás úplně dokonalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal by bol v súčasnosti dobrý, ale na konci sezóny bude mať už 33 rokov. A ten zoznam hráčov som písal aj smerom k budúcnosti, preto som uprednostnil De Paula nad Vidalom.

Reagovat
smazaný uživatel

zbavili jsme se problémových hráčů a přišel by další

Reagovat
smazaný uživatel

A záložníkov, ktorí sa s nami spájajú s letným mercatom, by som zoradil nasledovne:

1. Tonali

2. SMS

3. Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tady vyhlášení výsledků 3.ročníku soutěže o největšího dementa EF.

Oproti minulém roku bylo méně hlasujících a i to možná způsobilo, že letos byl vítěz brzy jasný. Z hlediska statistiky, celkem přišlo 153 hlasů, vítěz získal celkem 103 bodů. Z loňské TOP 10 zůstalo 6 stejných jmén. Vybranou smetánku opustili Replikator, kiwwi, Liquid a moje maličkost. Nováčky naopak je Rolf, Sheldon, trevorFCB a Cukroušek.

Skokanem roku směrem dolů rozhodně Liquid - ze 4.místa na 20. Naopak nováčky v anketě a hned místo v TOP 10 získali Rolf a Sheldon. gratuluju.

A teď už k celkovým výsledkům. 10. místo s 23 body CHONG, 9.místo a 8.místo mají stejně bodů, ovšem díky více umístěním na prvním místě přeskočil Nr.nobody Sheldona. 7.místo? To je předlonsky vítěz Owny a 28 bodů. Mezi 6. a 4. mistem byl velký boj. Někteří se snažili do poslední chvíle získat každý bod a tady se to vyplatilo.

6.místo - 43 bodů Zenthuras, 5.místo - 44 bodů Rolf, 4.místo - 45 bodů trevorFCB

A jdeme slavnostně na bednu. Loni se zastřeloval ale letos to již vyšlo. Na 3.místě se umístil CukroušekFCB s 51 body. Druhé místo pak obsadil fantom diskusí la ligy technecium a 57 bodů.

No a vítězem se s obrovským náskokem a celkově 103 získanými body stává loňský vítěz valloire!!

Děkuji všem za zúčastnění a budu se těšit zase příští rok. Uvidíme, jestli přivítáme znovu nováčky a jestli valloire dosáhne na zlatý hattrick a čestný titul vrchního dementa EF.

https://files3.uloziste.com/df98f76f4d5084df/ - Celkové výsledky

Reagovat
cink

A co La Vechia signora?

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi

Reagovat
pistacik11

Ináč taká otázka na fandov juve, za ten čas čo fandite juventusu, aký útok považujete za ten najlepší?

Za mňa by som povedal, sezóna 2005/2006 Del Piero, Trezeguet, Ibra, Mutu, Zalayeta, Paolucci. Celkovo ten tým bol asi najsilnejší, z tých, čo pamätám. Je až neskutočné, aká kvalita vtedy sedela na tribúne.

Ale tento aktuálny sa im dosť približuje. Ronaldo, Dybala, Higuain, Mandzukic, Costa, Berna, Pjaca tiež neznie zlé.

Celkovo by som tie dva tými (vtedajší a súčasný) chcel vydiet nastúpiť proti sebe, ako by to dopadlo. Pre tých, čo povedia, že teraz hráme sračku, vtedy to iné nebolo.

Reagovat
pistacik11
Reagovat
10

1994–95 Baggio, Del Piero, Ravanelli, Vialli + ty další sezony do Alexova zranění...a nejlepší byl díky němu, od tý doby za nás lepší útočník nehrál. Alex po zranění byl pořád top, ale poloviční proti tomu fenomenálnímu hráči před.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
pistacik11

Ty budeš pekný pamätník no je pravda, že z toho útoku ide fakt strach, škoda, že vtedy som mal 4-5 rokov a tak si môžem pamätať len Alexa po zranení

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, asi fakt Treza a Del Piero, oni proste spolu toho odehráli mraky.V te době nikdo nepochyboval kdo je naše ofenzivni duo.Proste to byl Alex a David.Ted v tom mam trosku guláš kdo to vlastně táhne.Ronaldo je samozrejme eso, ale dosel uz v ne tak dobre forme, kdyby prisel dřív asi bych volil útok s Ronckem ale bohužel uz to není ono.

Reagovat
pistacik11

Takže, kto bude ďalší tréner v Neapole? Gattuso?

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri

Reagovat
Pharrell

Gennaro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldova nahrávka..... Krásná akce

Reagovat
Pharrell

Juve

Reagovat
Pharrell

prostě Bianconeri

Stará Dáms

Reagovat
Pharrell

**Dáma

Reagovat
M11

Gratulace Laziu..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus horšie skóre ako Cagliari.

Reagovat
Pharrell

Aby Cagliari nepředběhlo Juventus....

Reagovat
PaYaB

Juve

Reagovat
Pipo123

Neskutočnéééééééé, ten 2. polčas bol super, jasne červená karta tej naše výhre dosť pomohla, ale je to tam. BTW Alberto najlepší záložník v lige, genialné prihrávky, nahral na dva góly, on spravil akciu kde dostal červenú Cuadrado

Reagovat
pistacik11

Gratulácia, ináč to máte vkuse taký hukot na zápasoch? Fakt dobrý futbal v skvelej atmosfére

Reagovat
Pipo123

Tak hukot tam je pomerne často, samotná Curva fandí výborne, jediná škoda je že toľko fans nepríde na iných súperov, jedine Juve či AS dokáže nalákať fanúšikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas. Škoda Cira, ale i tak bomba výsledek!

Reagovat
Pharrell

Gratulace Pipo , a musím uznat že s L.Alberto si měl úplnou pravdu.

Respekt (y):))

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vůbec nehazu letos flintu do žita,ten tym na to má, dnes se hecnul ale proste někdy to tak je, dnes nam nebylo prano.Klicove momenty se vždy otočili ve prospěch Lazia.Porad verim ze to začne padat ty goly.Nemá cenu brečet, jdeme dal, priste nastartujeme snuru vyher.

Reagovat
Pipo123

Cluz u nás dostal len 1:0

Reagovat
DelPiero137

Perfektna odpoved na zavahanie Interu

Okrem Wojtecha, banda kretenov, proste kkti!!! Vsetci jak na drogach. V druhom polcase bez sance! (darovana prihravka od Strakoshu sa neda povazovat za vypracovanu prilezitost). Zmozeme sa na dlhe nakopavane lopty a postupny utok cez kraje ktore eliminuje aj muzstvo z okresu.

Neodvratne yvrcholenie dlhodobej marnosti.

Cuadrada uz nikdy nechem vidiet v drese Juve. Nie len kvoli vyluceniu ale on je bezmozek. Totalny vypatlanec, ten ma viac key pass pre supera nez pre vlasne muzstvo. Tie jeho prihravky na stoperov su zakazdym pruser. Nehovoriac ze brzdi kazdu jednu sancu.

Pevne dufam ze uz sa vyserieme na hracov ktori maju meno, mega plat ale borcov co su platny na irhisku a chcu sa bit o vysledok.

Reagovat
Hans82

se vzamatuj Cuadrado hral dobre to zavinil Matuidi ten mel driv vybehnout po hraci co nahral na toho ktereho kvetak fauloval nehlede na to ze Matuidi pojebal co mohl viz. ta nahravka na Ronalda a ten jeho ironicky potlesk.

Reagovat
pistacik11

Až tak čierno by som to nevidel. Cuadrada zbytočne za tú kartu kritizovať, tam už nemal veľmi na výber z ináč by šiel sám na brankára. Dnes tam boli iný hráči, čo hrali horšie. Matuidi, Berna ani som nevedel, že hrali. Pjanic si nemal s kým nahrať, Emre tiež dnes nič moc zápas. Prvý gól mal byť Sandro na hráčovi nalepeny, druhý De Ligt mal brániť dôslednejšie. Dnes kľúčový moment zranenie Bentacura. S ním nám odišla záloha, útočníci nedostávali dobre lopty.

Nič sa nedeje, Inter 2b náskok, ešte bude tratiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Davaj si pozor na tu prvu vetu aby si nedopadol Corriere style

Reagovat
smazaný uživatel

Z prehry Juventusu nie som nejako špeciálne vzrušený, pretože my sa v prvom rade musíme sústrediť na seba, ak chceme uhrať čo najlepšie miesto v lige a LM. To, že Juventus prehral je síce fajn, ale má ešte pred sebou niekoľko x zápasov, kde to môžu napraviť. Mimochodom toto je prvý oficiálny Sarriho prehraný zápas a to sme už v decembri. Fanúšikovia Lazia majú asi predčasné Vianoce, pretože po dlhom čase to s nimi ohľadom LM vyzerá čoraz lepšie a lepšie.

Reagovat
Pinturicchio

Ještě, že jsem u toho usnul.

Gratulace, Pipo

! ! ! Fino Alla Fine ! ! !

Reagovat
sankakofi

To ti závidím

Reagovat
Pharrell

Reagovat
DelPiero137

ja som sa na tento zapas velmi tesil, preto som tak vytoceny.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Lazio si zbiera body a vo forme takze gratulacia, kedze v Juve to vyzera akoby sa hralo mimo formy od zaciatku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa denníka AS by Barcelona v utorok mohla nastúpiť v takejto zostave:

Neto; Wague, Todibo, Umtiti, Junior Firpo; De Jong, Aleñá, Vidal; Carles Pérez, Griezmann, Ansu Fati.

Reagovat
Slavia10

Aby to pro vás nebylo horší, tahle sestava bude chtít hrát naplno.

Reagovat
JozefJ

Určite to bude ťažký zápas , výsledok môže byť hocijaký .

FORZA INTER!!!

Reagovat
Votas

Mazec Juventus prohra, červená a Pjanić žlutá. Ten rozhodčí si Juve dlouho nezapíská.

Reagovat
10

Naopak, splnil zadání, za odměnu dostane Inter.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak ...

Reagovat
10

copak? adekvátní reakce na tu sračku, co z Votase vypadla...

Reagovat
Zark

Reagovat
LesyJePan

Tak skoro si ciernobiely dres neoblecie.

Reagovat
Yanek

Poslední zprávy mluví o tom, že Montella je žhavý kandidát na náhradu za Stramaccioniho v Íránu nebo kde to je...

Reagovat
RadekVonCZE

Jojo, Esteghal

Reagovat
pistacik11

Kucka

Reagovat
LesyJePan

To by sme neboli my aby sme to dohrali v klude za stavu 3:1

Reagovat
Pipo123

Rozhodca co pískal Lazio Juve by mohol dostat stopku.

Ako jo par situacii nezvladol, ale nejake hrubé chyby nespravil, mne sa naopak jeho posudzovanie situacii pacilo, to ako púšťal hru a dovolil aj tvrdšie zákroky.

Reagovat
10

Tak ty si v tomhle mimo, ty bys nejradši viděl na hřišti lámání kostí a jenom hráče typu Stam, Simeone a Materazzi

Psát že neudělal hrubé chyby je nesmysl, už jen ten šlapák na Matuidiho byla v klidu červená, on nepískal ani faul, předtím nepískal podobnej zákrok na Ronalda atd.

Reagovat
Pipo123

Ten faul na Ronalda bol niekde na kraji ihriska, to nebola nejaky zarez, jo ten faul na Matuidiho bola jasna záležitosť a vela rozhodcov by dalo aj cervenu. Btw jo mne sa paci tvrda hra v kazdom športe, ak by sme aj nevyhrali proti vam, tak stejne vykon rozhodcu sa mi pacil, tisic x radsej toto nez rozhodcov co si s toho spravia svoj zapas a piskaju kazdu blbost. Ale k veci, nemyslim ze nejak zmeni zapas a zaslúžil by si trest, jedine naozaj zle rozhodnutie bol ten faul na Matuidiho, o tej červenej na Lazzariho sa da diskutovať. Skor ma prekvapuje Preco si videorozhodca nezavolal hlavného na preskúmanie toho faulu Ramosa.

Reagovat
10

Tak červená pro Ramose by zápas ovlivnila, stejně jako zápas ovlivnila červená pro Cuadrada, která přišla až potom. Před tou penaltou tam byl zase faul na Pjaniće, což jsem čekal, že VAR vrátí.

Taky jsem moc nepochopil, proč dal nejdřív Cuadradovi žlutou a pak podle VAR to rozhodnutí upravil, přestože to byla situace, kterou musel dobře vidět jak on, tak pomezní a 4. rozhodčí. Za mě to byla červená 50/50.

Reagovat
cresposuper

Ten Cuadrado bol fakt tazky na posudenie, na jednej strane to nebol posledny obranca, ale zase Lazzari bol hodne rozbehnuty.

Reagovat
10

Ta "vyložená branková příležitost" (denying an obvious goal-scoring opportunity) není moc přesně definovaná, ale měl jsem za to, že došlo k uvolnění pravidel při tý poslední změně, která se týkala těch faulů brankářů a trojnásobnýho trestu.

Cuadrado do toho šel s jasným úmyslem hrát balon - https://youtu.be/V-p2wEu_hNg?t=119, dokonce ho trefil, míč šel do strany, 45 metrů od brány...nevím, no

Reagovat
Pipo123

https://staticfanpage.akamaized.net/wp-content/uploads/sites/9/2019/12/cuadrado-rosso-var-01-638x425.jpg Ono v tom začiatku faulu to vyzera tak ze Zvysok hráčov Juve je daleko od tej situacie a Lazzari bol fakt vo veľkej rychlosti, inak tiez mam pocit ze hral loptu

Reagovat
Pipo123

Ano, ale v tejto sezone som videl horsie výkony rozhodcov kedy odpískali neexistujúce ruky ci nasimulovane penalty a trestu sa nikto nedočkal. Ale ako som pisal vyssie, taketo zapasy mam rad, malo to náboj od prvej min. Den pred tym zapas Inter - AS vyzeral oproti tomuto zapasu ako prípravák

Reagovat
smazaný uživatel

Juve jednou ochutná vlastní medicínu a hned je vlnobití.Stát se přesně tohle v zápase

Sampdoria-Parma nebo Lecce-Genoa,neštěkne ani pes...

Reagovat
10

nevíš - nekomentuj

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,řediteli Zeměkoule.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Juventus a jeho fans.

Reagovat
Pipo123

https://youtu.be/8QahvV5xjw4

Pobavilo, hlavne te Cuadrado vs Lazzari :D

Reagovat
Pharrell

lidi?

bývalý hráč Theo Hernandéz je aktuálně 2.NEJ střelcem AC Milan po K.Piatek?

teď mu to nějak střílí , na obránce solidní čísla má..

Reagovat
Pharrell

**bývalý hráč Realu Madrid

Reagovat
LesyJePan

Dopredu je skvelý, ešte keby bol dobry obranca

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele