Serie A - souhrn 14. kola

30.11.2019, 16:53, aktualizováno 02.12.2019, 22:48
Komentáře a souhrny
Juventus zaváhal se Sassuolem, čehož využil Inter Milán, který porazil SPAL a posunul se do čela tabulky. Opět zaváhala Neapol, která nestačila na Bolognu, naopak další vítězství si připsalo průběžně třetí Lazio. Městského rivala výhrou následoval AS Řím a tři body oslavila rovněž Atalanta. Před tu se po pondělní dohrávce posunulo Cagliari. AC Milán vyhrál na hřišti Parmy...

Cagliari Calcio - UC Sampdoria 4:3

02.12.2019 20:45

Góly: 69. Radja Nainggolan, 75. João Pedro, 76. João Pedro, 90+6. Alberto Cerri - 38. Fabio Quagliarella (pen.), 52. Gastón Ramírez, 70. Fabio Quagliarella

Neuvěřitelně bláznivou přestřelku viděli diváci na stadionu Saint'Elia na Sardinii. Cagliari porazilo Sampdorii 4:3, avšak rozhodující branku vstřelilo až v šesté minutě nastavení. Hostům nakonec nestačilo ani dvojnásobné vedení, nejprve 2:0 a poté 3:1. Cagliari díky dvěma slepeným gólům vyrovnalo a díky brance Alberta Cerriho nakonec získalo všechny body a prodloužilo neporazitelnost už na dvanáct kol.

Cagliari mělo velkou šanci vrátit se na průběžné čtvrté místo, stačilo k tomu porazit Sampdorii. Ta se pod Ranieriho vedením konečně zvedla a zlepšenou formu chtěla potvrdit. Hned na úvod se sluší říct, že oba celky byly nesmírně aktivní směrem dopředu. O první rozruch se postaral po pár minutách Jakub Jankto, jeho nepřesná střela přeletěla Rafaelovu branku. Cagliari se v tomto utkání muselo obejít jak bez brankářského dua Cragno - Olsen, takže post v brance zaujala až klubová trojka Rafael. Cagliari pak na nějaký čas obléhalo pokutové území soupeře, ale výsledkem byla jen zablokovaná Nainggolanova rána. Nerozhodný výsledek vydržel na Sardinii do 37. minuty. V pokutovém území byl faulován Manolo Gabbiadini a sudí odpískal pokutový kop. Zkušený Fabio Quagliarella nedal Rafaelovi šanci a Sampdoria se ujala vedení.

Na začátku druhého poločasu to s Námořníky vypadalo opravdu dobře, v 52. minutě si mezi sebou narazili balón Quagliarella a Gastón Ramírez a druhý jmenovaný střelou z mírného úhlu překonal Rafaela podruhé. Po hodině hry Sampdoria dokonce vstřelila i třetí gól, ale ten nebyl kvůli odmávanému ofsajdu uznán.

Cagliari se dostalo zpátky do zápasu v 69. minutě, kdy střela Radjy Nainggolana zapadla přesně k tyči, takže Audero na ní nedosáhl. Naneštěstí pro Cagliari si Sampdoria vzala dvoubrankové vedení okamžitě zpátky. Gabbiadiniho centr uklidil střelou z první na přední tyč opět Fabio Quagliarella. Samdporia vedla dvacet minut před koncem 3:1 a byla na nejlepší cestě získat další tři body.

To se ale nestalo. Cagliari se povedlo nejenže bleskurychle snížit, ale dokonce vyrovnat. V rozmezí pouhých dvou minut dal po nástřelu Pellegriniho kontaktní gól Joao Pedro a stejný muž uklízel za Audera i milimetrově přesný Nainggolanův pas! Claudio Ranieri se nestačil divit, jeho tým za dvě minuty promarnil náskok a to ještě nebylo všechno. V šesté minutě nastavení přichystal hostům obrovský šok Alberto Cerri, na jehož umístěnou hlavičku pod břevno neměl Audero nárok. Cagliari v bláznivém utkání porazilo Sampdorii 4:3 a vrátilo se na průběžné čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AS Řím 1:3

01.12.2019 20:45

Góly: 21. Davide Faraoni - 17. Justin Kluivert, 45. Diego Perotti (pen.), 90+2. Henrich Mchitarjan

Giallorossi se ve Veroně nehrálo snadno, ale nakonec si vezou do Říma všechny tři body. Postarali se o to Kluivert, Perotti a Mchitarjan, kteří předčili jediného domácího střelce Faraoniho.

Hellas se řadí mezi překvapení letošního ročníku a neustále potvrzuje, že první polovina tabulky u něj není náhodou. Trenér Ivan Jurić vyslal do utkání hráče jako Amrabat, Lazović, Pessina, Di Carmine nebo římského odchovance Verreho. Římané přijeli do Verony s nabuzeným sebevědomím po zvládnutém utkání v Evropské lize a s Ünderem, Diawarou či Santonem v základu.

Hellas dával od prvních momentů jasně najevo, že si tři body hodlá nechat doma. Trenér Jurić vštípil svým hráčům myšlenku aktivní hry, množství naběhaných kilometrů a neustálém napadání, což jeho svěřenci dokonale plnili. Di Carmineho pas včas odvrátil mladík Mancini a Amrabata zakřižoval pozorný záložník Pellegrini. Hellas byl hodně cítit a hráčům AS dělalo velké potíže držet s ním krok.

O to ví mu pomohla minuta sedmnáctá. V ní totiž Lorenzo Pellegrini i v pádu našel naprosto geniálním pasem rozeběhnutého Justina Kluiverta. Mladý Nizozemec v posledních zápasech zraje jako víno a po gólu v pohárech se z úhlu prosadil také do sítě Verony.

Radost Giallorossi ale netrvala moc dlouho. Přesněji řečeno pouze 4 minuty. Ve 21. minutě totiž obrana AS zcela zapomněla na Davideho Faraoniho, který si na zadní tyči naskočil na centr od Zaccagniho a hlavou jej poslal mimo dosah brankáře Lópeze. Selhání obrany "Vlků", obrovská radost Verony.

Domácí celek první branka nabudila a Hellas se natrvalo usadil kolem vápna AS. Jeho nahrávky dávaly smysl, jeho kombinace působily dojmem rychlosti a lehkosti. Pomáhalo mu i štěstí. Lorenzo Pellegrini ve 30. minutě pálil jen těsně nad branku. O šest minut později měl Hellas také pořádnou dávku smůly, protože vstřelil gól, který ale pro ofsajd, jak ukázalo video, neplatil.

A to nebyla nejhorší zpráva první půle. Jen minutu před jejím koncem totiž Edin Džeko běžel do vápna převzít míč a byl při tom faulován. Sudí Guida měl jasno a ihned pískal penaltu. K ní se postavil osvědčený exekutor Diego Perotti, který vystřídal zraněného Justina Kluiverta, a s přehledem ji proměnil - 2:1 pro AS.

Verona po změně stran přidala a AS místy nevědělo, odkud mu přiletí nebezpečný centr nebo střela. Zakončení Zaccagniho zablokoval pozorný obránce Davide Santon a Pellegriniho ránu na druhé straně vykryl brankář Silvestri.

Pět minut před koncem fanouškům AS zatrnulo, když sudí Guida po Smallingově zákroku pískal penaltu, jenže tu následně na pokyn pomezního odvolal pro ofsajd domácích. A Giallorossi vzápětí zvýšili náskok. Spolupráci dvou střídajících hráčů završil Henrik Mchitarjan, který využil dokonalý pas od Perottiho a prostřelil vše před sebou.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Bologna FC 1:2

01.12.2019 18:00

Góly: 41. Fernando Llorente - 58. Andreas Skov Olsen, 80. Nicola Sansone

Ligová mizérie Neapole pokračuje. Dnes si na Partenopei vyšlápla Bologna, kterou spasil střídající mladík Andreas Skov Olsen.

Bologna byla před utkáním až na 16. místě a její pozice rozhodně není ideální. Dnes se musela postavit extrémně náročnému soupeři, který vstoupil na domácí trávník s pověstí týmu, jenž remizoval s Liverpoole, dle mnohých aktuálně nejlepším týmem Evropy. Neapol navíc poslala do hry opory jako Manolas, Koulibaly, Ruiz, Insigne nebo Lozano. Bologna se spoléhala na brankáře Skorupskiho či útočníky Palacia, Orsoliniho nebo Sansoneho.

Neapol se od prvních chvil snažila napadat svého soka a rozhodla se nepůjčovat mu míč. Díky rychlostním typům jako Insigne s Lozanem se obránci Felsinei měli na co těšit. Hirving Lozano si našel za vápnem prostor na střelu, jenže branku netrefil. Fabián Ruiz si dal míč nebojácně mezi tři hráče soupeře do vápna, rychle se otočil a stihl i vypálit. Ani on však - jak by řekl klasik - netrefil prostor branky.

V 16. minutě se celá Neapol radovala z první branky utkání, když se povedlo prosadit Hirvingovi Lozanovi. Jenže fanoušci Neapole nejásali příliš dlouho. Sudí si dobře všiml ofsajdu, takže branka platit nemohla. To Bolognu nabudilo a usadilo se u vápna Partenopei. Do větší šance se jako první probojoval Blerim Džemaili, který zakončoval ve skluzu. Zamířil ale těsně vedle, takže brankář Ospina zůstal nepřekonán.

První půle se pomalu chýlila ke konci a Neapol toho využila ideálně. Insigneho střelu z pravé strany ještě dokázal brankář Skorupski vyrazit, ale na dorážku útočníka Fernanda Llorenteho už ani mladý Polák nestačil - 1:0.

Z pohledu Neapole první půle naprosto vyhovující. Bologna nemohla být spokojená, takže trenér Mihajlović nasadil mladíka Skova Olsena. Velký talent se do šance poprvé dostal v 52. minutě, jenže na poslední chvíli zastavili jeho kličky obránci Neapole. Šance domácího celku se pokusil zvýšit kapitán Lorenzo Insigne, který vypustil od kopačky skákavou střelu a brankář Skorupski měl co dělat, aby ji alespoň vyrazil na roh.

Nasazení Skova Olsena byl velmi dobrý tah, který se Felsinei vyplatil v 58. minutě. Palacio sice prohrál svůj souboj, jenže obránce Kalidou Koulibaly odvrátil míč jen na Andrease Skova Olsena, který se z dorážky nemýlil a srovnal.

Do utkání byl následně vyslán Dries Mertens, aby zvýšil efektivitu Partenopei. Jen pár minut po svém příchodu se dostal k tvrdé ráně a pravačkou těsně minul bránu. Neapol plánovala atak do posledních minut, jenže v 80. minutě se San Paolo ponořilo do šokovaného ticha. Obrana Neapole totiž selhala a nezachytil nahrávku Džemailiho na Nicolu Sansoneho. Ten se tak ocitl sám před Ospinou a nechyboval!

Ani Younesův příchod do utkání Neapoli nepomohl.Domácí na chvíli vzývali Llorenteho a jeho umění. Zkušený Španěl totiž zpracoval centr a v nastavení překonal brankáře Skorupskiho. Sudí však po nápovědě videa branku ke zlosti domácích fandů pro ofsajd odvolal!

Více informací k zápasu

Inter Milán - SPAL 2013 2:1

01.12.2019 15:00

Góly: 16. Lautaro Martínez, 41. Lautaro Martínez - 50. Mattia Valoti

Serie A mění svého krále. Minimálně do příštího kola se na první místo dostává Inter Milán, který porazil SPAL. Postaral se o to opět výtečný Lautaro Martínez, který dal soupeři obě branky a notně přispěl k výhře domácích.

Trenér Antonio Conte dobře věděl, že SPAL je hodně nebezpečný a na velké týmy se umí speciálně namotivovat, takže do hry poslal to nejlepší. Obránci SPALu se mohli těšit na útočné duo Martínez - Lukaku a kromě toho se do základu dostali Candreva, Brozović, Škriniar nebo D’Ambrosio. SPAL se vytasil s Kurtićem, Petagnou nebo Valotim.

SPAL to měl hodně těžké, protože ho domácí Nerazzurri vůbec nepouštěli k míči. Hodně běhání, žádné akce a tudíž žádné šance. Naopak to byl Inter, kdo se dostával do zakončení. Nejprve jej nezvládl Romelu Lukaku pod tlakem obrany, pak ve finální nahrávce selhal Valentino Lazaro. V 16. minutě už se ale domácí dočkali. Lautaro Martínez se od poloviny hřiště dostal nikým neobtěžován s míčem až do vápna, odtáhl brankáře Berishu a poslal míč nechytatelně k tyči!

Inter dál tlačil a SPAL se nemohl dostat k míči. Romelu Lukaku s balonem naopak působil jistě a mohl poslat na bránu tvrdou ránu, ale obránci mu na ni nedali dostatek času. Martínez svým pohybem dělal obráncům SPALu velké potíže. Snaha vymodlit si v 34. minutě penaltu nepomohla, tak to mladý Argentinec zkusil jinak.

Čtyři minuty před koncem prvního poločasu se Antonio Candreva dostal k centrovanému míči a hbitý Lautaro Martínez dal hlavou druhý gól v zápase. Jak se ukázalo, bylo to nakonec rozhodující.

Jen pět minut po změně stran se totiž opět měnilo skóre. Tentokrát ve prospěch SPALu. Zdravou drzost ukázal útočník Mattia Valoti, který předvedl sólo tzv. "na Messiho". Prokličkoval se do vápna přes dva obránce a poslal míč na druhou stranu, než kam brankář Handanovič dosáhl. Tím zkorigoval zápas na 2:1 ve prospěch domácích a dal SPALu šanci.

Nerazzurri mohli vzápětí soupeři odskočit na rozdíl dvou branek, o což se málem postaral opět Lautaro Martínez. Tentokrát ale jeho hlavičku dokázal brankář Etrit Berisha vyrazit nohama mimo ohrožení. Brankář týmu z Ferrary byl v poslední třetině utkání v permanenci a po hodině hry ho opět prověřil Valentino Lazaro. Ze střední vzdálenosti tvrdou ranou vyzkoušel hostujícího brankáře, leč neuspěl.

Berisha musel o chvíli později likvidovat ránu Marcela Brozoviće a zvládl to jen s veškerou námahou. SPAL se vlastně nedostal k žádnému většímu tlaku, protože dobře organizovaný Inter mu to zkrátka nedovolil. Naopak domácí velmi efektivně a rychle presovali soupeře hned na začátku jeho kombinace a zaslouženě dotáhli zápas ke třem bodům.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Udinese Calcio 3:0

01.12.2019 15:00

Góly: 9. Ciro Immobile, 36. Ciro Immobile (pen.), 45. Luis Alberto (pen.)

Už pět bodů náskok má na třetím místě Lazio. Římský celek potvrdil výbornou formu a třemi góly za poločas smetl nevýrazné Udinese Calcio. Dvakrát se trefil Ciro Immobile a jednu branku zaznamenal také Luis Alberto.

Simone Inzaghi naordinoval svým svěřencům hned od začátku velký presing a Lazio se do svého soupeře skutečně zakouslo. V 7. minutě poprvé prověřil Mussa technickou ranou Luis Alberto a o dvě minuty později už Biancocelesti vedli. Milinković-Savić se prodral až k malému vápnu odkud posunul balón na Cira Immobileho a jeho nepříliš důrazná střela skončila v síti. Udine pak dokázalo Lazio na moment zatlačit, Nestorovski přestřelil a nepřesný byl rovněž Mandragora.

Pak už ale zase hrálo Lazio a ve 35. minutě navýšilo rozdíl o dva góly. Troost-Ekong fauloval ve vápně Correu a po zásahu VAR se kopala penalta. Ciro Immobile ji naprosto suverénně proměnil a domácí vedli 2:0. A do konce poločasu to ještě nebylo všechno. V nastavení první půle se pískala penalta číslo dvě za hraní rukou a tentokrát Luis Alberto z desítky překonal Mussa.

Udinese muselo dohánět tříbrankové manko a to se ukázalo být jako nemožné, navíc Lazio bylo dál nebezpečné. Hlavičku Luliće zlikvidoval Musso. Udine pak sice dokázalo vyrovnat hru, ale nedokázalo si vypracovat byť jen jedinou gólovou šanci. Čtvrthodinu před koncem se dostal na hrací plochu i Antonín Barák, ale zápas už byl dávno rozhodnut.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - AC Milán 0:1

01.12.2019 15:00

Góly: 88. Theo Hernández

AC Milán dokázal na půdě Parmy vyválčit důležité tři body, které v tuto chvíli mají mnohem větší váhu, než předvedený výkon. Na Ennio Tardini to díky skvělému Sepemu dlouho vypadalo na remízu, avšak dvě minuty před koncem spasil Rossoneri Theo Hernández.

AC Milán se trápí, ale v Parmě začal dobře a byl od začátku hodně nebezpečný. Sepeho pokutové území bylo zasypáno centry, avšak k přímému ohrožení došlo až ve 25. minutě, kdy Kessiého tvrdou střelu vyrazil Sepe. Podobně dopadla i příležitost Hakana Çalhanoğlua, opět to byl Sepe, který držel pro Parmu nerozhodný výsledek. Domácí nebyli směrem dopředu nebezpeční, snad jen v jednom případě zablokoval Gervinha Romagnoli, jinak nemohl být kouč D'Aversa spokojen.

V podobném duchu se nesla i druhá půle. Dá se řici, že AC Milán měl utkání pod svojí kontrolou, nicméně se mu dlouho nedařilo vstřelit kýžený gól. Po hodině hry vystrašil domácí příznivce jedovatou, avšak nepřesnou střelou Suso.

Čas se Milánu rychle krátil a Stefano Pioli byl na lavičce čím dál nervóznější. V 84. minutě vytáhl proti Çalhanoğluovi další skvělý zákrok Sepe a už se zdálo, že zápas skončí 0:0. Celé utkání Parma odolávala, ale nakonec hostům výhru smolně darovala. Střelu Susa Sepe vyrazil před sebe, načež obrana Ducali začala zmatkovat a po nešťastném odrazu vstřelil rozhodující branku šajtlí Theo Hernández. AC nakonec vydřelo výhru a fanoušci doufají, že se začne blýskat na lepší časy.

Více informací k zápasu

Juventus FC - US Sassuolo 2:2

01.12.2019 12:30

Góly: 20. Leonardo Bonucci, 67. Cristiano Ronaldo (pen.) - 22. Jérémie Boga, 47. Francesco Caputo

Juventus doma nečekaně klopýtl a nabídl průběžné vedení Interu. Stará dáma nejprve vedla po trefě Leonarda Bonucciho, ale Sassuolo dokázalo výsledek otočit, prosadili se Jeremie Boga a Francesco Caputo. Poslední slovo měl z pokutového kopu Cristiano Ronaldo, ale více než remízu 2:2 italský šampion nestihl.

Allianz Stadium viděl první velkou šanci už v 7. minutě, kdy na malém vápně trestuhodně promáchl Emre Can. Přitom před německým záložníkem zívala úplně prázdná branka. Can mohl své zaváhání odčinit, ale jeho povedenou ránu ze střední vzdálenosti vytěsnil Turati. I Sassuolo dokázalo vystrčit drápky a po Locatelliho přímáku si úspěšný zásah připsal Buffon.

Juventus diktoval tempo a dál zahazoval šance. Higuaín minul branku jen těsně, navíc na zadní tyči na balón nedosáhl Ronaldo. Ve 20. minutě už byl turínský gigant konečně úspěšný, ze střední vzdálenosti práskl do balónu sváteční střelec Leonardo Bonucci a Turati se natahoval marně. Odpověď Neroverdi byla bleskurychlá a o dvě minuty později zůstal za obranou "Staré dámy" Jeremie Boga a šikovným dloubákem přes Buffona srovnal na 1:1. Rychlá odpověď domácí zaskočila a Sassuolo až do konce prvního poločasu drželo s Juventusem krok.

Po změně stran pak čekala Bianconeri studená sprcha. Ve 47. minutě De Ligt namazal Francescu Caputovi a ten nemilosrdně trestal. Buffon si sice na balón sáhl, ale v cestě za brankovou čáru mu nezabránil. I Juventus mohl rychle vyrovnat, přímák Ronalda nadělal Turatimu problémy, avšak hostující opora si poradila. Hned z následného roku zase pálil Higuaín a Turati opět skvěle zasáhl.

Tlak Juventusu gradoval a hosté nakonec nadějný výsledek neudrželi. Romagna ve vápně fauloval Dybalu a Cristiano Ronaldo z penalty vyrovnal. Paulo Dybala hru hodně oživil a sám měl dvě velké příležitosti dokonat obrat. V prvním případě trefil spoluhráče Ronalda, ve druhém si vylámal zuby na Turatim. Brankář Neroverdi byl nakonec první hvězdou zápasu, dvě minuty před koncem totiž zabránil další gólovce.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - US Lecce 0:1

30.11.2019 20:45

Góly: 49. Andrea La Mantia

Fiorentina znovu zklamala a padla. O překvapení sobotního programu se postaralo Lecce a konkrétně Andrea La Mantia. Zkušený útočník se prosadil ve 49. minutě a popravil tím bezbrannou Violu.

Asi jen málokdo věřil, že právě proti Fiorentině se Lecce zvedne a zareaguje na nedávné porážky i něčím jiným než jasnou prohrou. Přesto hostující fandové měli při čtení soupisek alespoň nějakou naději, neboť všemi obletovaný supertalent Federico Chiesa tentokrát pro zdravotní problémy chyběl. Místo něj se do základu podíval další talentovaný mladík Vlahović a ten měl proti sobě hráče jako Calderoni, Rispoli nebo Rossettini.

A Fialky začaly velmi dobře. Napadaly obranu Lecce a hostující brankář Gabriel musel být neustále na pozoru. První práci mu přichystal obránce Milinković, jehož tvrdá rána po rohovém kopu zamířila jen do rukavic brankáře Lecce. Do velké šance se ve 12. minutě po rohovém kopu dostal Martín Cáceres. Na zakončení hlavou měl dost času, ale branku netrefil.

Viole se příliš nedařilo zakončení a v ofenzivě vypadala bezzubě. Celý první poločas se obešel bez větších šancí a ofenziva Lecce i Fiorentiny selhávala. Jacopo Petriccione poslal ve 44. minutě dobrý střílený centr rovnou na branku a brankář Bartłomiej Drągowski musel z brány ven.

Po změně stran udělal trenér Vincenzo Montella jeden tah, když ze hry stáhl Francka Ribéryho a nahradil jej Kevinem-Princem Boatengem. Mnoho štěstí ale zkušený Ghaňan nepřinesl, protože jen o tři minuty později Fialky inkasovaly.

Jevhen Šachov přihrávkou z levé strany našel před brankou už v malém vápnu útočníka Andreu La Mantiu, který se v obrovské šanci nemýlil! Lecce se po překvapivé akci dočkalo vedení, i když aktivnější byli přeci jen domácí hráči.

To byl pro trenéra Montellu opět signál ke střídání a do hry vyslal čerstvé síly v podobě Rachida Ghezzala. O srovnání se mohl dvacet minut před koncem postarat mladík Vlahović, kterého našel Dalbert výtečnou nahrávkou. Vlahović však těsně minut bránu. V 89. minutě mohl na 2:0 navýšit Khouma Babacar, někdejší hráč právě Violy. Jenže špatně zakončil svou akce a brankář Bartłomiej Drągowski svůj celek podržel.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Turín FC 0:1

30.11.2019 18:00

Góly: 77. Bremer

Turín nakonec zvládl utkání s Janovem a to díky jediné brance. Tu vstřelil v 77. minutě mladý obránce Bremer, který rovněž přispěl k čistému kontu Turína. Janov se naopak dál potápí.

Turínu před výjezdem do Janova patřil střed tabulky a jeho sezona se nevyvíjela úplně tak, jak by si asi fanoušci či vedení přáli. To se dnes pokusili změnit Izzo, Bremer, Verdi, Berenguer nebo Rincon. Domácí je v Janově hodně silným sokem a většinu bodů získal právě zde. O další se měli postarat Sturaro, Favilli, Pandev, Romero nebo Cassata.

První minuty diváky na Stadio Luigi Ferraris příliš nepotěšily, protože na trávníku se toho moc nedělo. Janov nebyl schopen pomocí kombinace dostat míč do nebezpečí před brankáře Salvatora Sirigua. Janované s obrovskými potížemi postupovali vpřed, Turín naopak velmi jistě bránil. I jeho fandové ale asi čekali mnohem víc, přestože na hřišti nebyl zraněný kapitán Andrea Belottiho.

Místo něj zakončoval obránce Ansaldi, který ve skluzu těsně minul tyč! Bremerův centr plachtil daleko nad bránu soupeře. Po změně stran bylo utkání mnohem živější a pohlednější. Jako první se do šance dostal Janov, konkrétně deset minut po změně stran. Mladík Agudelo svou fantastickou střelou orazítkoval břevno turínské brány! V těchto chvílích byl Janov jednoznačně aktivnější, ale také měl nepoměrně víc smůly. Andrea Favilli totiž o dvě minuty později nastřelil jen tyč.

Protrhnout smůlu měl útočník Andrea Pinamonti, velký talent italské kopané. Patnáct minut před koncem navíc Janov hodně naštvaně polykal fakt, že sudí nepískal penaltu po sporném zákroku ve vápně. A ještě naštvanější byl Janov o dvě minuty později. Na rohový kop z pravé strany si nejvýše naskočil obránce Bremer, který přesnou hlavičkou nedal brankáři Raduovi šanci.

Turín se díky první brance nebál víc útočit, ale Janov mu další podobné ataky nepovolil. Dnešní utkání nebude příjemnou vzpomínkou pro mladíka Simoneho Ederu, který se na trávník dostal v 88. minutě. O dvě minuty později dostal první žlutou kartu a v nastavení ještě jednu, takže velmi krátké intermezzo zakončil smolně. Ale slaví výhru.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Atalanta Bergamo 0:3

30.11.2019 15:00

Góly: 26. Mario Pašalić, 61. Mario Pašalić, 90+2. Josip Iličić

Brescia se propadá do hlubší a hlubší deprese a zdá se, že změna trenéra neměla žádný pozitivní vliv. Fabio Grosso prohrál na lavičce La Rondinelle i třetí zápas rozdílem třídy, navíc tým pod jeho vedením ještě ani neskóroval. O góly Atalanty se podělili dvougólový Mario Pašalić a Josip Iličić.

Atalanta hrála v týdnu těžké utkání Ligy mistrů proti Dinamu Záhřeb, ale i v domácí soutěži potřebovala zvítězit, aby odčinila předchozí nezdary. V souboji s poslední Brescií byla horkým favoritem a tuto roli nakonec dokázala naplnit.

První poločas nabídl šance jen na jedné straně, tu první měli hosté po střele Iličiće z bezprostřední blízkosti, avšak slovinský útočník trestuhodně přestřelil. V 15. minutě měl zase na kopačce vedoucí gól Muriel a Brescia mohla děkovat skvělému zákroku Joronena. Atalanta z počáteční aktivity přeci jenom vytěžila vedoucí gól. Ve 26. minutě přesně odcentroval Castagne a před brankou volný Mario Pašalić hlavou otevřel skóre utkání. Brescia se nebyla schopná dostat byť jen k jediné šanci a první poločas zaslouženě prohrála.

Až po změně stran měl jisté náznaky Mario Balotelli, jeho střelecké pokusy ale neznamenaly pro Golliniho vážnější nebezpečí. Po hodině hry hostům zafungovala spolupráce mezi Iličićem a Pašalićem. První jmenovaný dával balón před branku a druhý z malého vápna prostřelil Joronena. I po druhém gólu byla Atalanta více při chuti a po ráně Malinovskyiho zazvonila tyč. Brescii nebyla souzena ani kontaktní branka, ovšem nutno podotknout, že ani nebylo z čeho jí vstřelit. V nastaveném čase pak Atalanta definitivně rozhodla třetí brankou, do samostatného úniku se dostal Josip Iličić a zkušeně zavěsil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán14121131:1337
2.Juventus FC14113025:1236
3.SS Lazio1493233:1430
4.Cagliari Calcio1484229:1728
5.AS Řím1484226:1528
6.Atalanta Bergamo1474334:2125
7.SSC Neapol1455423:1820
8.Parma Calcio1453620:1818
9.Hellas Verona1453612:1418
10.Turín FC1452716:2017
11.AC Milán1452713:1717
12.Bologna FC1444620:2316
13.ACF Fiorentina1444618:2116
14.US Sassuolo1342724:2514
15.US Lecce1435618:2714
16.Udinese Calcio144289:2314
17.UC Sampdoria1433812:2412
18.Janov CFC1424815:2810
19.SPAL 2013142399:219
20.Brescia Calcio13211010:267

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (197)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brescia to vede

Reagovat
smazaný uživatel

Pro československé trio dobře. Když spadnou, tak v Sérii B snad dostanou více prostoru

Reagovat
The Krupy

Brescia zatiaľ fakt najväčší kandidát na zostup, to je už klasika že musí z ligy každý rok vypadnúť tím, ktorému prajem záchranu

Reagovat
Pipo123

Odkedy ich prebral Grosso tak hrajú strašne

Reagovat
10

snad se vrátí Corini

Reagovat
pistacik11

Lebo nestavia spaleka

Reagovat
smazaný uživatel

Staví jich dost právě,Špalek vedle špaleka

Reagovat
Zark

vsak zmrhala nestavi

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by to vypadalo jinak

Reagovat
Zark

to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že Montella bude v týdnu bez práce

Reagovat
FuckT

The Story of a Football Coach: I got the job, screwed it up, received a couple of millions, and now I can chill for a while. How does one apply for a job like that?

Reagovat
The Krupy

https://www.juvefc.com/report-juventus-plan-e300m-development/?fbclid=IwAR2xdTTqJuMHUAag-VxBJoElG5sh20HWIgE-PAd1_yNygDs08E-j5Drfqr8

In a lengthy article published today, Gazzetta Dello Sport journalist Marco Iaria explains that Juve are looking to make a sizeable investment in the club with a view to signing a ‘new, younger Ronaldo’, not with the same ability to shift the economic-commercial balance in the transfer from one club to another, because CR7 is unique in this, but with the potential to do so in the medium-to long term.

This is the identikit that Juventus has drawn in their bid to make a efinitive assault on the global football elite: The operation is the gem of the 2019-24 development plan which has the ultimate goal of transforming Juventus club into a media company fully integrated into the competitive scenario of sport and international entertainment.

For this reason the board of directors proposed a capital increase of €300 million to the shareholders’ meeting on Thursday, to be finalized in the first few months of 2020: a very heavy injection of money aimed at investments, with a view to widespread growth at an industrial level.

Veľmi dobrý článok v ktorom je detailne popísané, aké kroky plánuje vedenie podniknúť. Ja som sa nad tým zamyslel a hoci sa mi pochopiteľne nepáči, že strácame tú našu turínsku identitu, futbal sa v roku 2019 a ďalej inak robiť zrejme nedá. Takže môžeme kritizovať marketing, čoraz menej talianskych hráčov v základe (toto ma serie najviac), ale manažment urobil za posledné roky fakt vynikajúcu robotu, pretože je to stále rodinný podnik bez "zlepšovákov" typu pálky za vysielacie práva (PL), šejkovia, či Rusi (PSG, City) a podobne.

Ako to vidíte vy? Hlavne si prečítajte ten report, dozviete sa tam množstvo zaujímavostí.

Reagovat
DelPiero137

A aj tak sa budeme herne trapit ako posledny 1-2

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Melchior

škoda zbytečného druhého gólu... počet spálených šancí mluví za vše

tak fandíme SPALu

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat, musíme jít dal, to je fotbal.Ale musíme se zlepšit.Dnes to bylo 60 minut úplně zle.

Reagovat
Pinturicchio

Herně (dnes nejen) zase bída. Nejhorší je, že za to může (zase) trenér, tam se od odchodu Allegriho nic, ale vůbec nic nezměnilo - ať už jde o herní rozestavení, které nefunguje (4-3-1-2 se bez pořádné 10 hrát nedá), o prosazování oblíbenců, kteří ať hrajou sebehůř, tak mají v podstatě jistý základ i další týden nebo o ten pragmatismus, kdy hráči zapnou jen když potřebují (je otázka, jestl jde o chybu trenéra nebo hráčů) - ať je to tak nebo tak, tak je to k vzteku, protože jde vidět, že když se chce, tak to jde - najednou hráči Sassuola neví, kam dřív skočit, Juve je zatlačí před šestnáctku a mačká je jak citron. Proč to tak nejde od začátku, respektive v opačném gardu? Zmáčknout, dát dva-tři góly a pak hlídat výsledek.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo Ronaldo otřesný, Buffon díra

Reagovat
Yzemi

Doni 77 debil

Reagovat
smazaný uživatel

ved povedal pravdu tak preco urazas?

Reagovat
smazaný uživatel

penaldo

Reagovat
Pipo123

Neviem dať inak gól, len z penalty a priameho kopu... oh wait

Reagovat
LAM

Že jich z těch přímáků dává

To vypadá,že zůstali jen penalty.Ze 16 zápasů dokázal dát mimo penalt jen 4 goly a to je hlavní střelec Juve.

Reagovat
Pipo123

Toto si nemal písať, o chvíľu sem nabehne rozzúrená armáda fanúšikov Juve a si v koncoch

Reagovat
Zark

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Já sa nebojím ničoho viac než fanšúkov Juve a ešte toho interistického kokota, ale ten už sme nechodí, neviem ako sa volal?!

Reagovat
Zark

Reagovat
10

to nevím, těch je hodně, popisem "interistický kokot" si ten výběr moc nezúžil...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

aky si kysly z druheho miesta, to je milucke

Reagovat
10

yep, you just proved my point...

Reagovat
pistacik11

Treba si to užiť, kým sa dá, dlho tam nebudete

Reagovat
Zark

ale zato vas je tu ted zrazu milion... treba ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa prihlasim ked vidim, ze nejaky panic ma potrebu cez internet nadavat na ostatnych --> 10

Reagovat
Generalní Gladiator

Ale prd,ronaldovi docela nakládají.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna blbost hochu, najviac sa bije za penalda fanda Realu alebo jeho fanaticky uctievac. Takych vela v Juve nenajdes. Kto v Juve nemaka, toho neglorifikujeme.

Reagovat
pistacik11

Ale prečo, momentálne je ja s tých útočníkov juve, čo hrávajú najslabší. Snáď na jar začne premieňať tie šance, čo teraz zhadzuje, lebo ináč to bude pruser.

Reagovat
ED91

Reagovat
Big Virgil

Ronaldo už to má zasebou. Největší soupeř pro Juve bude momentálně jeho EGO. Po sezoně očekávám návrat do United, tam jim to posere ještě víc a legendou zůstane jenom v Realu.

Reagovat
Rox

Co by dělal v United ? Ani v týhle sranda lize s Juventusem se nedokáže prosadit .

Reagovat
Fortex

Hrál by ve sranda lize ve sranda klubu

Reagovat
Big Virgil

Právě proto že se ho budou chtít zbavit v Juve??

Reagovat
smazaný uživatel

Hold si ho koupili jen na penalty a marketing.

Reagovat
marke7

Ten už je fakt dobrej jen na ty penalty. Ale i to je důležité.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Lautaro !

Reagovat
Big Virgil

Snad zustane v Interu. S Lukakem jsou skvely!

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuvěřitelnej, do hry mnohem platnější než Icardi, navíc sympaťák. Z dvojice L L se pro mě pomalu stává nejoblíbenější útočné duo ever : )

Reagovat
Big Virgil

Tak ono to je dany i tim ze malo tymu hraje na 2 utocniky. Vetsinou to jsou 2 kridla a jeden hrotak.

Doplnit zalohu a aspon udrzet obranu. Letos se na ne da celkem i koukat.

Reagovat
Brandon Walsh

Zrovna Inter není tým, ze kterého by v současnosti měly odcházet hvězdy jinam. Spíš by sem měli přicházet noví, kvalitní hráči.

Lautaro hraje jednu z TOP5 lig, z týmu na čele. Hraje LM. Navíc Inter a hráči z Argentiny, kteří se tu stali legendami. To je taky určitá motivace.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Big Virgil

Zas tak jistý bych si nebyl.. ozve se Real, Barcelona a jiné bohaté kluby a Lautaro muze v klidu odejít. Snad se tak nestane, rád bych viděl zase LM v Miláně.

Reagovat
JuventusFC1897

Jedine o co Sarri nasu hru obohatil je hromada špakov.

Reagovat
The Krupy

Agnelli podľa mňa bude chcieť po sezóne priviesť Pochettina.

Reagovat
JuventusFC1897

Aby neprisiel uz niekedy po novom roku. S touto srajdou by som sa ani nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

No a byla by to pro vás výhra?

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec nie. Toto nie je manazer hodny JUVE!

Reagovat
10

jeho rodina je z Turína, on sám několikrát řekl, že byl vždycky jeho sen tam hrát

Reagovat
Pinturicchio

Bral bys ho? Sarri má sice výsledky, ale nemít takový kádr, tak podle mě postupně dopadne jako Delneri.

Reagovat
10

Uvidíme, kam se ty výkony pod Sarrim posunou, pokud vůbec. Pak bych ho asi bral.

Reagovat
pistacik11

To by bola teraz blbosť. Skôr ako v trénerovi je problém v hlavách hráčov. Už to nejak automaticky berú, že sa tie výsledky ukopu aj samé. Ak treba zapnúť, tak zapnu, že súper nevie kde skôr, a doplácame len na ne premene šance.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
Deki

zcela zasloužená výhra a jdeme do čela!

Lautaro sice vystřelil vítězství, ale měl dát další 1-2 góly a byli bychom klidnější. Lukaku je naprosto famózni, jak se mi na začátku sezony tolik nelíbil, resp. jsem k němu měl výhrady, tak ted je v té naší hře nepostradatelný.

snad se opět nezranil Gagliardini, jinak hrajeme několik zápasů zase v trojici Valero-Brozo-Vecino.

jen tak dál! konečně je to radost...

FORZA INTER

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Sensi už snad bude ready ne ? Útok famózní, ale hlavně Conte, přesně víc co dělá a proč Lukakua chtěl. Navíc jsem rád za Lazara, všichni ho tu odepisovali před pár týdny : )

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, dnes som práveže čítal, že na AS Rím a Barcelonu určite nebude, so šťastím na Fiorentinu a Janov, ale skloňuje sa aj budúci rok.

Reagovat
Deki

o Sensim skoro žádné zprávy. moc tomu nerozumím. na represraz před 3 týdny nejel údajně proto, aby stačil doléčit bolístku. bohužel od té doby se na hřišti, ani na střídačce neukázal a někdo tu psal, že má být do prosince mimo...

jo, Lazaro ok, i když v Biraghim zase takovou konkurenci nemá

Reagovat
smazaný uživatel

uz vyzeral byt fit a zranil sa znovu. ako pisal vyssie, Barcu a Rim nestihne urcite..

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, ak takto zahráme aj proti Barcelone, tak o postupe zo skupiny LM môžeme len snívať. To by museli nastúpiť s nejakým C-éčkom Gagliardini zranený, takže už máme na 3 mieste do zálohy k dispozícii len 3 hráčov - Brozovič, Vecino, Valero

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo si pěkně kazí odkaz. Měl jít radši do USA nebo do Číny. Takhle si akorát zničí závěr kariéry, když už na top ligu evidentně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil si Na toho dementa si jen hraješ, nebo opravdu si mentální suterén?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promiň. Ronaldo dává jeden hattrick za druhým a bez něj by byli ztracený. Zní ti tohle líp?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže opravdu si dement. Základku si alespoň dodělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Až ji doděláš ty, tak zjistíš, že základka je součástí povinné školní docházky, zavedené Marií Terezií a absolvovat ji musí každý.

Reagovat
houdic

No počkej počkej, sice máš povinnou školní docházku, ale to jenom 9 let. Klidně můžeš 8x propadnout a zůstat celou školní kariéru v první třídě a pak tě vyhoděj a nazdar. Základku samozřejmě absolvovat každej nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

absolvovat ju musi ;)

Reagovat
houdic

No, praveze ne. Máš povinnost 9 let chodit do školy, jestli ji absolvujes je jen na tobě.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
herold

Může soutěžit s Piatkem, kdo je větší tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd úplně není, ale už mu to nestřílí jako dřív a týmu není kromě penalt nijak platný.

Reagovat
herold

Takže jako Piatek.

Reagovat
mayday

Tak po x letech nedává tolik branek a už na to najednou nemá? Ještě se rozstřílí. Herně už se čekat moc nedá, ale to musí objektivní člověk vědět, na to tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem na tu absolutní špičku. Už loňská sezona nebyla nic moc. Juventus má na hrot určitě momentálně lepší možnosti.

Reagovat
brvno

Theo Hernandez skoda, ze musi za nas obranca davat goly, ale 3 body su 3 body.. Zlepsujeme sa a to je hlavne!

ANDIAMO!

FORZA MILAN <3

Reagovat
valek9610

Inter to s Contem fakt vyhrál ten chlap je rozený vítěz přeji mu to, aby s Interem vyhrál a Juve se může být do hlavy se Sarrim.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, Conte je spravanim psycho, ale jeho manazerske kvality su skvele. Tato sezona bude pre Juve velmi tazka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodte Sarriho o vanocich a vemte Wengera/Poche.

Na tohle se neda ani divat. Obrana s Allegrim byl prisernym, ale se Sarrim primo monstrozne priserny. O utoku se bavit ani nebudu.

Ztrata casu. Uz se mi ani nechce koukat na Juve kvuli Costovi, Danilo a ani Sandro. Nuda ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pocheho nie! Wengera by som si vedel predstavit. Ale skoda ze Mourinho a Zidane nie su volni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je uplne asi jedno kdo prijde. Jde spise vykopat pryc tu nudu co predvadi Sarri. Na to se neda divat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno to asi nie je. Toto si zrejme vraveli aj pred prichom Sarriho. Ja som bol aj predtym proti.Niekto, s kym si vytre rit kepa sracek v chelski, nemoze byt manazerom Juve, to nie je niekto hej a pockaj!

Reagovat
smazaný uživatel

keby bol MOU volny tak do JUVE nepachne ani za nic :-)

Reagovat
ED91

Chvala bohu...

Reagovat
smazaný uživatel

chvalabohu prenho, veru. Nie kazdy je za korupciu (opat chvalabohu).

Reagovat
KillSwitch

ten Neaspol sú dobré trosky..tiket v piiiiii

Reagovat
KillSwitch

Manolas si polepšil inak

Reagovat
netopier

Keď tipuješ, tak si aj pozeráš formu jednotlivých tímov, či dávaš len tak od brucha?

Reagovat
mayday

Já jsem dal taky jedničku. Formu samozřejmě znám, ale právě že už taky musí konečně vyhrát, a Bologna doma se zdála jako ideální soupeř.

Viděl jsem druhej poločas a nasazení se mi moc nezdálo, jestli oni nechtějí odpálit trenéra.

Reagovat
netopier

Jasné že sa chcú zbaviť trénera. To je bohužial v súčasnom futbale docela časté. Už som to tu raz písal, že ak by som bol majiteľom a videl by som, že na to hráči serú, tak najprv by som poslal do prdele zopár hráčov a až následne trénera.

Reagovat
mayday

Větší peníze bych na to nedal, ale 1/1,5+ do skupiny do kombika jsem zkusil. Už jsem věřil, že vyhrají.

Jinak není to tak jednoduchý, co píšeš. V rozehrané sezoně nejde vyhodit "zopár hráčov", kór v klubu, kterej samozřejmě chce hrát co nejvýš. Nebyla by za ně náhrada a ještě bys odpálil sezonu.

Bohužel to trenéři mají v tomto horší, než hráči. Jednotlivec se dá vyrazit, ale že by se postavili na stranu trenéra a vyrazili několik hráčů, to jsem snad ještě nikde nezaregistroval.

Reagovat
netopier

Tak každý klub by mal mať vopred stanovené interné pravidlá a prípadné ich porušenie by sa malo nekompromisne trestať aby sa také niečo už neopakovalo aj za cenu stratenej sezóny. Takto stratíš možno 1 sezónu ale ak necháš rozhodovať o osude klubu samotných hráčov, tak ten klub nebude nikdy fungovať a koniec koncov stratíš ovela viac sezón.

Reagovat
mayday

Tak máš asi pravdu, ale nikdo to tak samozřejmě neudělá. Žádnej majitel tohle neudělá, musel by hráčům vyplácet smlouvy apod. Trenér je furt jenom jeden.

A nezapomeň, že někdy může být pravda na straně hráčů. Je to sice podlost, ale když je trenér kokot, tak se ho můžou takto zbavit.

Reagovat
netopier

záleží od danej situácie

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Sarri fakt nie je trener pre Juve a ziadny poriadny posun/zmena tam nie je viditelna.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol to je solídny rozklad. Lazio momentálne herne najlepší tým Serie A?

Reagovat
Pipo123

2 najlepší útok, 3 najlepšia obran

Reagovat
smazaný uživatel

Tú LM už musíte túto sezónu urvať.

Reagovat
smazaný uživatel

a 3 najlepsie miesto, takze nie.

Reagovat
cresposuper

Lazio ani nahodou

Reagovat
Pipo123

A kto potom? Herne hrame skvele, este AS sa mi paci, ale v lige uz nie je moc klubov ktore by momentalne hrali tak dobre

Reagovat
cresposuper

Inter aj Juve su stale niekde inde. Atalanta je tiez lepsia, aj Roma sa zlepsuje.

Reagovat
Pipo123

Ale on sa pytal na hernú stránku nie kvalitatívnu.

Reagovat
cresposuper

Tak pre mna herna stranka = predvedene vykon, a tie ste urcite nemali lepsie.

Reagovat
cresposuper

vykony*

Reagovat
Pipo123

Predvedené výkony máme dobré, kvalitatívne ste niekde inde, to isté aj Juve, AS či Neapol, ale herne sa mi proste momentálne Lazio páči najviac, ten futbal je proste super a skvele sa na to pozerá, bohužiaľ na takú hru časom doplatíme, mne troška pripomína Lazio herne BvB, pekný futbal, ale keď ide do tuhého tak sa to celé posere a silnejší team si to postráži, toho sa tak trochu bojím aj cez víkend.

Reagovat
Pharrell

No aby ses nakonec nedivil.

Podle mě i Lazio muže skončit před Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne, oni si klasicky vyberou zápas kdy s nějakým Spalem budou mít 40 střel, 10 tutovek, prohrají 0:1 a pak se měsíc povezou a cílem bude dohnat ztrátu na Ligu Mistrů

Reagovat
PP

a kdo jiný?? Nejlepší skore v lize, spousty golů, od konce září v lize neprohráli, Ciro má formu jako hovado..

Reagovat
Zark

sem slysel ze allegri je volnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ED91

Tým pádom je po Dybalkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri ještě neprohral letos jako jediný z treneru zapas, ale odvolejme ho, to se fakt nedá cist.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som proti. Aj tak na trhu nie je zrovna lepsi manazer nez Sarri.

Reagovat
zoff

Pravdu máš!!!!

Reagovat
pistacik11

Presne si to aj ja hovorím. A keby sme (najmä Ronaldo) premenili aspoň 20% šancí čo si vypracujeme, tak sme v poho. Pri tej motivácii hráčov v lige je jedno kto tu bude trénovať, vždy to bude to isté. Naviac mi príde, že na Sarriho sa picuje len z princípu, že je z Neapola.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Je pravda ze by to aktualne nedavalo moc zmysel ho odvolavat ale proste Sarri je pre Juve trener tak max na tuto 1 sezonu a s tou hrou co sa predvadza to s tymto rocnikom nejak uplne uspesne nevidim takze z tohto pohladu mi tento rok pre Juve prijde trosku premarneny i ked to znie ako unahleny zaver.

Reagovat
smazaný uživatel

A keď zoberieme v úvahu aj LM, tak dokonca ako jediný tréner neprehral žiaden zápas z trénerov v TOP 5 európskych ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac sa bojim aby nevzali toho debila z Neapola. Ten tam onedlho konci.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Ancelotti? Dobrý tréner, ale vymäkol...

Reagovat
DelPiero137

Cakal som ze v 14 kole uz bude vidno nejaky herny progress. Nerozumiem ci je Sarri sa tak posrany z Interu a tlaku na body ze sa boji nieco zmenit. Obrana nie je spickova akoby sa patrilo, tak by som cakal ze s tym potencialom co ma aspon prestrielame superov.

Ma takmer komplet dve spickove 11-ky ktore by mohol tocit.

Taky Klopp by z tohoto vytazil niekolko regordov - dve 11-ky na amfetaminu ktore by sa striedali.

Reagovat
celeb

je rozdiel motivovat hracov klubu, ktory 30 rokov caka na titul a motivovat hracov klubu, ktory je tolko krat po sebe majstrom Serie A, ze uz ani neviem, ci 6, 7, alebo 8.

Reagovat
DelPiero137

A v LM?

Reagovat
celeb

Postup s prstom v zadku zo skupiny, nie? Tak ako my

#ValverdeGenius

Reagovat
celestial-

Neapol výmena trénera, lebo sa nedostanú ani do LM túto sezónu, a to som Ancellotimu tak veril..

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ten je uz 15 rokov za zenitom..

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
10

tam proběhnou mnohem radikálnější změny, než jen na pozici trenéra...Neapol se teď bude pár sezon přestavovat, nevidím šanci, že by tam aktuálně mohli zůstat klíčoví hráči

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, za kritika na Sarriho mi přijde přehnaná jako loni v Chelsea. Všichni na něj nadávali a on s tím týmem uhrál 3. místo a EL v konkurenci naprosto neskutečných City a Poolu.

Letos ten Pool a city připomíná Calcio a nevím jestli po 14 kolech míval Juve více bodů. Je to jako hanit loni Kloppa že nevyhrál PL i při takovém počtu bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas ... Jinak fandům korupčníků jde spíš asi o předváděnou hru než výsledky, ty měli i pod Maxem, kterého hnali právě za styl hry a prosazování hráčů jako Matuidi nebo Khedira

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobry korupcnik, len si poplackaj este, ze bol inter namoceny az po vaja v tom tak isto

Reagovat
smazaný uživatel

Blíží se Vánoce a s nimi pohádky Takže klidně pokračuj

Reagovat
10

fanoušek Interu si hraje na Ovčáčka fanoušků Juventusu, to jsme to dopracovali

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ode dneška můžu reagovat pouze na dotazy týkající se Interu, dobře. Promiň, o tomhle pravidlu jsem skutečně neměl ponětí.

Reagovat
smazaný uživatel

dokázane, potvrdené, odobraný titul, preradenie do nižšej ligy a stále si to ľudia ako ty obhajujú

Reagovat
10

ty si reinkarnace kterýho dementa?

Reagovat
The Krupy

Msgoo

Reagovat
smazaný uživatel

Chielliniho, preto som taky pitchusko. A ty si len dement bez reinkarnacie?

Reagovat
10

ta kritika týmu/trenéra je namístě...hlavně o nic extrémního nejde, tak nevím, co se tady snažíte vytvořit..?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle Tebe je na místě, podle mě je prostě přehnaná, to je celé, netřeba za tím hledat konspirační teorie nebo snahu něco vytvořit.

Juventus po 14. kolech a počet bodů/místo v lize:

2011 - 30 bodů, 2. místo

2012 - 32 bodů, 1. místo

2013 - 37 bodů, 1: místo

2014 - 35 bodů, 1. místo

2015 - 24 bodů, 5. místo

2016 - 33 bodů, 1. místo

2017 - 34 bodů, 3. místo

2018 - 40 bodů, 1. místo

2019 - 36 bodů, 2: místo

Za posledních 9 let (8 let co jste vyhráli titul plus letošní sezóna) je to 3. nejlepší bodové hodnocení, v LM máte jistý postup z prvního místa.

Loni v Chelsea to bylo pro Sarriho hodně podobné a z toho týmu dostal maximum co se v té situaci dalo. To je vše.

Reagovat
10

Výsledky ta kvalita a forma jednotlivců, primárně Dybaly s Pjanićem, zatím uhrála, ale ve hře je dost zásadních nedostatků - defenziva jako celek nefunguje, záloha není schopná filtrovat šance soupeřů a chránit obranu, tým nedává góly a bez Dybaly a Douglase Costy si ani nedokáže vytvořit šance, jen 3 z 19 zápasů vyhrál o víc než jeden gól.

Sarri zatím dokázal probudit jen Dybalu s Pipitou, ostatní ofenzivní hráči se trápí, z pohledu motivace tam vidím dost zásadní nedostatky, což se potvrdilo na včerejší tiskovce, kde Sarri mluvil o tom, že hráči mají v takových zápasech menší motivaci, když už v Itálii všechno vyhráli. Takový kecy v Juve neexistují, na tohle přesně Conte čeká.

Dalo by se pokračovat. Důvody kritiky Maxe jsou po výměně trenéra stále aktuální, proto je kritika celého týmu namístě. Tu největší si ale zaslouží Paratici s Nedvěděm, to jsme říkali v létě a teď se to jen potvrzuje.

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

OK, dává smysl

Reagovat
FuckT

Este si zabudol Higuaina. Tusim zapas proti Atalante. Proste tie vykony su na zaplakanie ale mate tolko kvality, ze raz ten alebo onen rozhodne zapas a hotovo.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
The Krupy

Neboli Paratici s Pavlom tí, ktorí sa snažili priviesť späť Conteho? Agnelli bol údajne proti. Tým nechcem povedať, že by sme hrali nejaký krásny futbal, ale Sarri zjavne nebol prioritou tých dvoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že nebyl. Agnelli si podruhé bouchl do stolu a podruhé kvůli Contemu. V prvním případě měl ale k ruce Marottu, který s ním souhlasil. Teď to na sílu prosadil přes všechny ostatní a nehleděl na nic jiného.

Reagovat
mayday

Mě fascinuje, jak tady kolikrát někdo popisuje něco, o čem ve finále ví úplný hovno.

Tys tam s nima seděl, když to řešili nebo si s Nedvědem obden voláte? Nemůžete vůbec tušit, co tam bylo za souvislosti a jak to bylo.

Reagovat
Mihal

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam byl, že ty ne, není můj problém, asi tě zapomněli pozvat. Připomenu Pavlovi, aby tě na další sezení skutečně pozval.

Reagovat
mayday

Dobře, budu rád.

Reagovat
10

Já jim ale tu volbu trenéra nezazlívám, z těch dostupných variant to byla logická volba s ohledem na to, kam chtěli tým herně posunout. Že hrubě nezvládli mercato dovnitř i ven a že mu dají k dispozici takovou zálohu, je věc druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád dokola to samé. Že tě baví to pořád dokola vysvětlovat. Já už na to tady úplně rezignoval.

Reagovat
pistacik11

Tak ale zase si zober, že bez Sarriho by sa Dybalovi tak dariť nemuselo. Sarri je ten, čo ho stavia. Nezabúdajme, že na konci minulej sezóny a začiatku tejto, bol na odpis. Za mňa je Sarri dobrý tréner, rotuje to s citom, a každý si zahrá toľko, aby bol spokojný. Dokonca ešte aj "odpísaný" Can. Jediný kto nemôže byť spokojný je Mandzukic, čo je možno aj škoda. Niekedy by som si ho tam vedel predstaviť namiesto Ronalda. Ale verím, že aj ten sa z tých sraciek, v ktorých teraz je dostane a na jar sa chytí a prinesie usatu trofej do Turína. Sériu A osral pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik odehral Zmrhal v lize minut? Na co cekaji, proc ho Grosso nestavi? Nechce byt moc dobrej?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal je prostě vemeno, který nemá ani na spodek Serie A. To je celé.

Reagovat
mayday

Asi tak. Jak tady po jeho přestupu mnozí psali, že se v Itálii prosadí, to bylo k smíchu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Basty

Letos mě opravdu baví sledovat serii A a nejvíc Atalantu a hlavně Cagliari to jsou teamy od kterých si nenchám ujít žádný zápas. Cagliari nezvykle hodně investovalo a na tom hřišti to jde fakt vidět ikdyž třeba Simeone hraje často více méně ostrouhanou tužku. Atalanta ma koncert v útoku škoda že ta obrana je strašně špatná. Dneska ten Joao a Radja

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Maritazzi

Radja král.

Reagovat
Lech

urcite by nam mel jeste co dat

Reagovat
Largo

Cagliari opet paradni. Vstalo z popela.

Reagovat
DieryVonry

Někdo by řekl, že když je vyhlášení zlatýho míčé, tak nemůže být v tu chvíli zajímavější fotbalová podivaná, opak byl pravdou skvělý utkání! Radja Nainggolan všechna čest, stylem jakým celou kariéru hraje se u většiny hráčů těžko praktikuje v 31 letech. Jak poslední dobou hraje, při všem neštěstí co musí řešit doma s rodinou.. Respekt Cagliari dnes!

Reagovat
mayday

Co se stalo?

Reagovat
Largo

Velkou zasluhou Nainggolana otocili z 0:2 na 4:3. Radja tam lita jak za mlada.

Reagovat
mayday

Myslel jsem to neštěstí s rodinou, o kterým píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho žena bojuje s rakovinou, žije v Cagliari, proto se tam taky vrátil (snad i kdyby tam měl hrát zadarmo). Nějaká Čína u něj nepřipadala v úvahu.

Reagovat
mayday

A jo, dík.

Reagovat
Largo

Reagovat
netopier

Ten pocit, keď sa musíš hrabať v koši, aby si našiel tiket

Reagovat
mayday

To ještě někdo chodí k okýnku? Většinou když jdu kolem sazkovky, tak tam sedí akorát pár dědků, co asi nezvládají s mobilem.

Ale má to svoje kouzlo samozřejmě.

Reagovat
netopier

Bol som v meste a čakal som na kamaráta, tak z nudy som išiel niečo namixovať

Reagovat
mayday

Reagovat
Stana95

musím říct, že to Cagliari mě letos fakt baví, navíc v čele s Radjou

Reagovat
Frantszek

Radja je prostě bůh.

Reagovat
AngryPrd

Cagliari si zasluszi velky respekt a prajem im top 4 Aj ked prehravali 0-2 a potom 1-3, vedel som, ze otocia. A to striedanie v 88minute ked prisiel Cerri ...a ten striedajuci hrac rozhodol paradnou hlavickou do sibenice... nadherny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel az v 93., ale jinak ok

Reagovat
PISTOLERO

No včera jsem se opravdu bavil. Krásný pondělní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je podle Vás nejlepší atmosféra v Itálii?

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych ze San Siro, ale nebyl jsem

Reagovat
pistacik11

Najskôr asi atalanta

Reagovat
Frantszek

Radja, OLE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele