14. kolo
01.12.2019 15:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Lazio vyřídilo Udinese už za poločas

Už pět bodů náskok má na třetím místě Lazio. Římský celek potvrdil výbornou formu a třemi góly za poločas smetl nevýrazné Udinese Calcio. Dvakrát se trefil Ciro Immobile a jednu branku zaznamenal také Luis Alberto.

Simone Inzaghi naordinoval svým svěřencům hned od začátku velký presing a Lazio se do svého soupeře skutečně zakouslo. V 7. minutě poprvé prověřil Mussa technickou ranou Luis Alberto a o dvě minuty později už Biancocelesti vedli. Milinković-Savić se prodral až k malému vápnu odkud posunul balón na Cira Immobileho a jeho nepříliš důrazná střela skončila v síti. Udine pak dokázalo Lazio na moment zatlačit, Nestorovski přestřelil a nepřesný byl rovněž Mandragora.

Pak už ale zase hrálo Lazio a ve 35. minutě navýšilo rozdíl o dva góly. Troost-Ekong fauloval ve vápně Correu a po zásahu VAR se kopala penalta. Ciro Immobile ji naprosto suverénně proměnil a domácí vedli 2:0. A do konce poločasu to ještě nebylo všechno. V nastavení první půle se pískala penalta číslo dvě za hraní rukou a tentokrát Luis Alberto z desítky překonal Mussa.

Udinese muselo dohánět tříbrankové manko a to se ukázalo být jako nemožné, navíc Lazio bylo dál nebezpečné. Hlavičku Luliće zlikvidoval Musso. Udine pak sice dokázalo vyrovnat hru, ale nedokázalo si vypracovat byť jen jedinou gólovou šanci. Čtvrthodinu před koncem se dostal na hrací plochu i Antonín Barák, ale zápas už byl dávno rozhodnut.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Pharrell

2:0

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
Pharrell

LAZIO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele