14. kolo
30.11.2019 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bremer získal tři body pro Býky, Janov opět padl

Turín nakonec zvládl utkání s Janovem a to díky jediné brance. Tu vstřelil v 77. minutě mladý obránce Bremer, který rovněž přispěl k čistému kontu Turína. Janov se naopak dál potápí.

Turínu před výjezdem do Janova patřil střed tabulky a jeho sezona se nevyvíjela úplně tak, jak by si asi fanoušci či vedení přáli. To se dnes pokusili změnit Izzo, Bremer, Verdi, Berenguer nebo Rincon. Domácí je v Janově hodně silným sokem a většinu bodů získal právě zde. O další se měli postarat Sturaro, Favilli, Pandev, Romero nebo Cassata.

První minuty diváky na Stadio Luigi Ferraris příliš nepotěšily, protože na trávníku se toho moc nedělo. Janov nebyl schopen pomocí kombinace dostat míč do nebezpečí před brankáře Salvatora Sirigua. Janované s obrovskými potížemi postupovali vpřed, Turín naopak velmi jistě bránil. I jeho fandové ale asi čekali mnohem víc, přestože na hřišti nebyl zraněný kapitán Andrea Belottiho.

Místo něj zakončoval obránce Ansaldi, který ve skluzu těsně minul tyč! Bremerův centr plachtil daleko nad bránu soupeře. Po změně stran bylo utkání mnohem živější a pohlednější. Jako první se do šance dostal Janov, konkrétně deset minut po změně stran. Mladík Agudelo svou fantastickou střelou orazítkoval břevno turínské brány! V těchto chvílích byl Janov jednoznačně aktivnější, ale také měl nepoměrně víc smůly. Andrea Favilli totiž o dvě minuty později nastřelil jen tyč.

Protrhnout smůlu měl útočník Andrea Pinamonti, velký talent italské kopané. Patnáct minut před koncem navíc Janov hodně naštvaně polykal fakt, že sudí nepískal penaltu po sporném zákroku ve vápně. A ještě naštvanější byl Janov o dvě minuty později. Na rohový kop z pravé strany si nejvýše naskočil obránce Bremer, který přesnou hlavičkou nedal brankáři Raduovi šanci.

Turín se díky první brance nebál víc útočit, ale Janov mu další podobné ataky nepovolil. Dnešní utkání nebude příjemnou vzpomínkou pro mladíka Simoneho Ederu, který se na trávník dostal v 88. minutě. O dvě minuty později dostal první žlutou kartu a v nastavení ještě jednu, takže velmi krátké intermezzo zakončil smolně. Ale slaví výhru.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele