14. kolo
01.12.2019 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Milán vydřel výhru v Parmě, rozhodl Theo Hernández

AC Milán dokázal na půdě Parmy vyválčit důležité tři body, které v tuto chvíli mají mnohem větší váhu, než předvedený výkon. Na Ennio Tardini to díky skvělému Sepemu dlouho vypadalo na remízu, avšak dvě minuty před koncem spasil Rossoneri Theo Hernández.

AC Milán se trápí, ale v Parmě začal dobře a byl od začátku hodně nebezpečný. Sepeho pokutové území bylo zasypáno centry, avšak k přímému ohrožení došlo až ve 25. minutě, kdy Kessiého tvrdou střelu vyrazil Sepe. Podobně dopadla i příležitost Hakana Çalhanoğlua, opět to byl Sepe, který držel pro Parmu nerozhodný výsledek. Domácí nebyli směrem dopředu nebezpeční, snad jen v jednom případě zablokoval Gervinha Romagnoli, jinak nemohl být kouč D'Aversa spokojen.

V podobném duchu se nesla i druhá půle. Dá se řici, že AC Milán měl utkání pod svojí kontrolou, nicméně se mu dlouho nedařilo vstřelit kýžený gól. Po hodině hry vystrašil domácí příznivce jedovatou, avšak nepřesnou střelou Suso.

Čas se Milánu rychle krátil a Stefano Pioli byl na lavičce čím dál nervóznější. V 84. minutě vytáhl proti Çalhanoğluovi další skvělý zákrok Sepe a už se zdálo, že zápas skončí 0:0. Celé utkání Parma odolávala, ale nakonec hostům výhru smolně darovala. Střelu Susa Sepe vyrazil před sebe, načež obrana Ducali začala zmatkovat a po nešťastném odrazu vstřelil rozhodující branku šajtlí Theo Hernández. AC nakonec vydřelo výhru a fanoušci doufají, že se začne blýskat na lepší časy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele