Serie A - souhrn 13. kola

24.11.2018, 17:01, aktualizováno 26.11.2018, 22:30
Komentáře a souhrny
Pondělní dohrávka mezi Cagliari a Turínem gól nepřinesla, takže body se dělily. Juventus porazil SPAL a zvýšil na prvním místě náskok před Neapolí, která ztratila za remízu s Chievem. Pouze bod za Partenopei se nachází milánský Inter, jenž zvládl duel s Frosinone. AS Řím nestačil na Udinese a pustil před sebe Parmu, která naopak zapsala tři body za výhru nad Sassuolem, Lazio se rozešlo smírně s AC Milán...

Cagliari Calcio - Turín FC 0:0

26.11.2018 20:30

Góly: -

Cagliari se s Turínem rozešlo smírně a diváci se na Sardinii nedočkali ani jedné branky. Přesto se nedá říct, že by byla nouze o šance. Jen ta koncovka se dnes nedařila ani jednomu z týmů.

Cagliari v této sezoně příliš nezáří a obvyklému vyzyvateli větších týmů v Serii A s pověstnou tuhou obranou se nedaří sbírat body nijak pravidelně. Dnes se o to pokusili hráči jako Pavoletti, Pedro, Barella nebo Srna s Romagnou. Hostující Turín začal utkání s Belottim na hrotu útoku a obrannou trojicí Izzem, N‘Koulouem a Djidjim.

Hodně aktivně začal utkání Andrea Belotti, který letos nemá tak obávanou fazonu jako v minulém roce. Dopředu se dral několikrát, ale velmi často si v soubojích s obránci Cagliari musel pomáhat nedovoleně. Dnešní první minuty působily dojmem, že mají oba soupeři zakázáno střílet, protože většina akcí končila před vápnem bez vážnější střely.

Defenziva hrála prim v podání obou týmů. Po třiceti minutách, které toho moc nenabídly, se u vápna Cagliari složil na zem záložník Turína Roberto Soriano. Zkušený cestovatel se v Turíně pokouší restartovat svou kariéru, ale jeho teatrální pád sudí Pasqua neocenil. Ten se pár minut před koncem poločasu dopustil kuriózní situace, protože původně jasně nařízenou standardní situaci vzápětí odvolal, aniž by se podíval na video.

První půle toho zkrátka moc nenabídla, spíše to byl upachtěný boj dvou soupeřů zoufale se snažících neinkasovat. Je to až těžko uvěřitelné, ale na první přímé ohrožení jedné nebo druhé brány diváci na Sardinii čekali dokonce hodinu! Po jejím uplynutí se konečně pokusili hosté zakončit. Po centru ze strany si na zadní tyč nabíhal Andrea Belotti, jenže v hodně těžké pozici stačil míč napálit jen do brankáře Alessia Cragna.

Ten s přibývajícím časem musel stále častěji ukazovat své reflexy. Hra Cagliari naopak působila jako nesmělé a nesourodé pokusy hráčů, kteří se na tréninku vidí poprvé. Možná i proto se na trávník po hodině hry dostal mladý talent Alberto Cerri, který měl rozhýbat ofenzivu hostí. Horko bylo ale spíš před brankářem Alessiem Cragnem.

Dvacet minut před koncem utkání se zničehonic dostal k míči zkušený křídelník Iago Falqué, který pálil zpoza vápna. S jeho zakončením si ale mladý talent mezi třemi tyčemi Cagliari poradil. Turínští vsadili vše na útok a do hry se dostali Parigini, Zaza nebo Lukić.

Po bleskové akci zakončoval z hranice velkého vápna Zaza, ale s jeho slabým pokusem si Alessio Cragno dokázal poradit. A když se v samém závěru nedokázal prosadit ani poměrně dobře postavený útočník Andrea Belotti, bylo jasné, že dnes se na stadionu Sant‘Elia budou body jen dělit.

Více informací k zápasu

Janov CFC - UC Sampdoria 1:1

25.11.2018 20:30

Góly: 17. Krzysztof Piątek (pen.) - 8. Fabio Quagliarella

Janovské "Derby della Lanterna" skončilo remízou a CFC si tak na výhru proti městskému konkurentovi musí zase počkat. Sampdoria se na Luigi Ferraris ujala vedení, když se trefil hlavou Fabio Quagliarella a za Grify odpověděl z pokutového kopu polský kanonýr Krzysztof Piatek.

Šlo o první městské derby po pádu mostu Morandi a fanoušci byli natěšeni na to, co oba celky v zápase předvedou. A utkání začalo vskutku aktivně, stačilo osm minut, aby modrobílá část publika slavila první gól. Výborný centr Ramíreze na zadní tyči uklidil hlavou do sítě Fabio Quagliarella a Sampdoria vedla v derby 1:0. Námořníci se z vedení dlouho neradovali, o několik minut později odpískal sudí Doveri pokutový kop pro CFC Janov, když brankář Audero podrazil Piateka a sám polský útočník z pokutového kopu srovnal na 1:1. Janovské derby tak vidělo po necelých dvaceti minutách už dvě branky.

A z prvního poločasu to ještě zdaleka nebylo všechno. Po půlhodině hry měli Grifové slibnou příležitost z přímého volného kopu, ale Veloso Auderovu branku těsně přestřelil. Mířidla si nesrovnal ani v další nadějné pozici Romulo, který těžil z Piatekovy přihrávky a do třetice opět polský útočník v akci, když si našel prostor ve vápně a střelou donutil Audera k pohotovému zákroku. Janov mohl klidně první poločas vyhrát, jenže ze svých tutovek nedokázal nic vytěžit.

Druhý poločas už tolik příležitostí na obou stranách nepřinesl. Hra byla více opatrná a asi nejnebezpečnější šanci druhé půle měl na svědomí CFC Janov. V 62. minutě si Audero připsal další úspěšný zákrok a sice po hlavičce Kouamého. Závěr zápas už nic převratného nepřinesl, takže Derby della Lanterna skončilo tentokráte remízou 1:1. S ní budou asi více spokojeni hráči Sampdorie, kteří přežili nebezpečné šance Janova.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Milán 1:1

25.11.2018 18:00

Góly: 90+3. Joaquín Correa - 78. Franck Kessié

V boji o čtvrté místo se v tuto chvíli nic nemění. AC Milán ještě v nastavení nad Laziem vedl, ale domácí ve čtvrté minutě nastavení srovnali na konečných 1:1. Lazio tím pádem uhájilo čtvrté místo, Milán je pátý. Na Stadio Olimpico v Římě se hrál zajímavý fotbal, který přinesl góly až v závěrečné čtvrthodině.

Lazio vstoupilo do utkání o něco aktivněji a Milán si určitě oddechl po nebezpečné ráně Milana Badelje, Donnarumma se po ní natahoval, ale zasahovat nakonec nemusel. O chvíli později bylo rušno i na druhé straně, akci Milána zakončoval ve vápně Hakan Calhanoglu a Lazio po jeho střele zachránila tyčka.

Ve 28. minutě předvedli hráči Biancocelesti pohlednou akci, na jejímž konci byl gól, avšak správně neuznaný. Během kombinace už byl Immobile v ofsajdu a praporek pomezního tu byl zcela na místě. Každopádně Lazio dál pokračovalo ve snažení a těsně před koncem prvního poločasu mělo další dvě gólovky. Nejprve Donnarumma výborně vychytal Immobileho a krátce na to skokem kontroloval jedovatou střelu Parola.

Obraz hry byl ve druhém poločase podobný. Žádný zanďour se z obou stran nehrál, každopádně na úvodní gól se stále čekalo. Po hodině hry pořádně protáhl Strakoshu Borini, který dobře mířil na vzdálenější tyč. O deset minut později zase na druhé straně hlavičkoval Wallace a Donnarumma byl na zemi včas. Zdálo se, že na Stadio Olimpico žádný gól nepadne, ale všechno bylo nakonec jinak. V 78. minutě vstřelil AC Milán vedoucí gól zápasu, když si Calabria ve vápně počkal na Kessiého, poslal mu přihrávku a střela milánského záložníka skončila po výrazné teči za Strakošovými zády! Obrovská radost hráčů a fanoušků AC v hledišti. Výhra by Rossoneri poslala na čtvrté místo právě před římský celek.

Lazio mělo ještě čtvrthodinu, aby s výsledkem pohnulo, ale Milán se dobře bránil. S blížícím se koncem zápasu se Biancocelesti nastěhovali před milánskou branku a hosté si tak trochu o vyrovnání koledovali. A skutečně ve čtvrté minutě nastavení o vítězství přišli. Obrana AC špatně odvrátila centr a Joaquín Correa po dvou dotecích překonal Gigiho Donnarummu a srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Bologna FC - ACF Fiorentina 0:0

25.11.2018 15:00

Góly: -

Fialky nezvládly svůj úkol a domů se vracejí hodně zklamané. Proti domácí Bologně totiž nesehrály moc dobré utkání a jeho výsledkem je jen bezbranková remíza. Domácí Felsinei se dnes mohli pyšnit především pozornou obranou.

Fiorentina chtěla potvrdit pohárové ambice a navíc jí hrozil vykřičník v podobě prokletí venkovních utkání. K jeho ukončení se na hřišti od začátku objevili hráči jako Milenković, Veretout, Benassi, Gerson, Chiesa nebo Simeone. Domácí spoléhali především na Santandera v útoku a obránce Danila, Mattiella nebo Helandera.

Bologna se často uchylovala k nákopům vpřed, kde si prostor dělal urostlý a zároveň rychlostně skvěle vybavený útočník Santander. Zkušený Paraguayec dělal obráncům Violy velké potíže a navíc mu zdatně sekundoval argentinský kanonýr Rodrigo Palacio. Zajímavý rohový kop z 9. minuty poslal hlavičkující Helander jen před sebe a ve vzduchu míč patičkou tečoval Andrea Poli. Mířil však těsně nad bránu!

Mladý talent Federico Chiesa měl za pokutovým územím hodně prostoru a nakonec jeho střelu dokázal brankář Skorupski vyrazit na bližší tyč. Polský strážce domácí brány musel být v pozoru také po tvrdé ráně obránce Milenkoviće, kterou krotil nadvakrát. Po třiceti minutách ho nepřekonal ani mladý útočník Giovanni Simeone, i když mířil velmi dobře a Skorupski musel hodně rychle vymrštit svou pravici.

Krátce před koncem první půle Bologna uzamkla svého soupeře před jeho vápnem a posílala do něj jeden centr za druhým. Na jeden takový si naskočil mladík Riccardo Orsolini, jenže na Lafonta nevyzrál. První půle musela rozhodně bavit a Bologna se prala hodně statečně. A nejinak tomu bylo i po změně stran, což Viola záhy poznala.

Po nahrávce Ericka Pulgara se do míče opřel Santander, ale na Lafonta si nepřišel. Z následného brejku málem udeřili hosté a Simeoneho šanci musel rychle likvidovat vybíhající brankář Skorupski. Simeone se dnes hodně často nabízel a hledalo ho množství centrů, jenže syn populárního trenéra neměl svůj den.

Když uplynula hodina hry, Fiorentina byla usazená na polovině svého soupeře. Volný prostor pro nějakou nebezpečnější akci ale nenašla, Bologna dnes výtečně vykrývala prostory. Možná i proto se do hry zapojil zkušený veterán Cyril Théréau, kterému udělal místo právě neúspěšný Simeone. O chvíli později ránu Fernandese zablokoval pohotovým zákrokem obránce Danilo.

Centr od Biraghiho propadl ve vápně až k Jordanu Veretoutovi, který ihned pálil. Jenže mířil těsně vedle tyče! Pár minut před koncem utkání se dostal do zajímavé pozice Federico Santander, kterému se na poslední chvíli postavil do cesty obránce Vitor Hugo. Bologna dnes Violu překvapila a nechává si doma zasloužený bod za perfektní obranu.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Atalanta Bergamo 3:2

25.11.2018 15:00

Góly: 42. Antonio La Gumina, 77. Andrea Masiello (vl.), 90. Matías Silvestre - 33. Remo Freuler, 40. Hans Hateboer

V Toskánsku se urodil jeden hodně zajímavý výsledek. V dalším překvapení 13. kola Serie A totiž domácí Empoli dokázalo porazit Atalantu! A to dokonce přes to, že tým z Bergama vedl už o dvě branky! Zápas hodně ovlivnilo také vyloučení hostujícího Iličiće, po němž Empoli vstřelilo vedoucí branku.

Tak tohle čekal asi málokdo. Empoli letos má velké potíže se sbíráním bodů a dokonce už to odnesl trenér Andreazzoli. Atalanta Bergamo sice začátek ligového kalendáře tak trochu prospala, ale v posledních týdnech zase šlape naplno. Přesto dnes kapitulovala. Viděli jsme červenou kartu, hodně emocí, pět branek a jeden velký obrat.

Empoli se svého soupeře nezaleklo a z jeho přístupu bylo vidět, že chce maximálně využívat nevelikého počtu šancí, které mu kvalitnější a zkušenější soupeř dopřeje. Už v 9. minutě mohli jít domácí do těsného vedení. Etrit Berisha reflexivně vyrazil zakončení z bezprostřední blízkosti. Z dorážkou si zase poradili obránci Atalanty, kteří dostali míč daleko od brány. Empoli hrálo hodně jednoduše a rychle, takže Atalantě dělalo problémy vytvořit si souvislý tlak.

Po individuální šanci Radeho Kruniće se balon dostal ke Caputovi, který mířil nad bránu. Vzápětí se už hosté konečně prosadili. Po centru z pravé strany se míč odrazil přímo na kopačku dobíhajícího Rema Freulera, který už neměl mnoho práce a poslal balon do sítě!

Jen o tři minuty později ale domácí dostali šanci srovnat. Caputo totiž hlavičkou poslal balon do ruky obránce Masiella a sudí po poradě s videem nařídil pokutový kop! K němu se postavil aktivní útočník Francesco Caputo, jenže penaltu zahodil a neproměnil! A mrzelo ho to dvojnásobně, protože následně se z rychlého brejku Atalanty po centru na zadní tyč prosadil Hans Hateboer - 2:0.

Empoli se ale nevzdalo a ve 43. minutě dalo alespoň kontaktní branku. Berat Djimsiti sice dokázal blokovat centr z pravé strany, ale míč se dostal přímo na kopačku Antonia La Guminy a ten se nemýlil. Po změně stran Atalanta přidala a další velmi zajímavý projektil z kopaček vypustil Alejandro Gómez. Naštěstí pro domácí si s ním brankář Ivan Provedel poradil.

Po hodině hry mohl srovnat na 2:2 Rade Krunić, k němuž se dostal balon ve vápně. Jeho rána ale zamířila těsně vedle tyče! Empoli se však přesto dočkalo. Patnáct minut před koncem Empoli předvedlo velmi rychlou akci a centr ze strany poslal míč k La Guminovi. Ten se sice neprosadil, ale balon za brankovou čáru místo něj dostal vlastním gólem nešťastný Andrea Masiello.

Deset minut před koncem pálil jen do tyče Josip Iličić a svou frustraci si následně vybil nevybíravým faulem. K tomu ještě něco pikantního přihodil a dostal dvě žluté karty! Iličić tak už jen ze šatny viděl, jak Manuel Pasqual naservíroval míč na Matíase Silvestreho, který ve druhé minutě nastavení spustil v Empoli obrovskou radost!

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Chievo Verona 0:0

25.11.2018 15:00

Góly: -

Neapol nezvládla utkání s Chievem tak, jak si přála, a Chievo může slavit. S jasným favoritem utkání totiž dokázalo uhrát cenný bod za remízu bez branek! Ani herně to pro Neapol dnes nedopadlo moc dobře a kromě tyče nepředvedli Partenopei téměř nic zajímavého.

Neapol čeká hodně důležitý zápas v Lize mistrů a chtěla se na něj připravit tím nejlepším možným způsobem. Ideální šanci k tomu měla dnes odpoledne proti Chievu, které je až na poslední příčce. Na nedostatek kvality si fanoušci Neapole stěžovat nemohli, protože od prvních minut nastoupila esa jako Mertens, Insigne, Callejón, Zieliński nebo Albiol s Koulibalym.

Hráčům Chieva bylo jasné, kdo dnes bude favoritem, takže se od prvních minut soustředili spíše na pečlivou obranu. Když už se ale dostali do šance, tak to stálo za to. Jako při ráně ze standardní situace, kterou napálil Sergio Pellissier dobře přes zeď, i když těsně vedle tyče! Na opačné straně se do šance hnal Kevin Malcuit, jehož ránu hostující obránci nakonec dobře zablokovali na rohový kop.

Partenopei drželi míč na svých kopačkách a Chievu jej v podstatě nepůjčovali, ale vše se odehrávalo dost daleko od brány Mussi Volanti. Ve 27. minutě se do šance po Malcuitově pasu cpal José Callejón, který po souboji s Joelem Obim upadl na kraji vápna. Sudí však nedovolený zákrok neviděl a penaltu tudíž nepískal. O chvíli později si na delší pas na zadní tyči nabíhal opět agilní Callejón, jemuž balon těsně před střelou vypíchl pozorný Barba.

Další z mnoha centrů do vápna Chieva Mertens zakončit nedokázal a je pravda, že s urostlými stopery Chieva měli oba útočníci Neapole dnes až příliš práce. Krátce po změně stran Diawara našel Insigneho, který ještě nahrával Mertensovi. Belgický útočník však na pořádnou střelu neměl dostatek času.

Chievo se moc často k míči nedostávalo a když už se mu to povedlo, přišlo o něj velmi brzy a často zbytečně. Střídající útočník Arkadiusz Milik se hnal do šance jen krátce po svém nástupu na trávník, ale do zakončení se nedostal díky pozornému obránci Rossettinimu. José Callejón se po dlouhém nákopu nakonec dostal až do vápna a obhodil si posledního obránce, jenže místo střely volil jen nepřesnou nahrávku!

V 77. minutě Neapoli mnoho nescházelo, aby se v utkání dostala do vedení. Útočník Dries Mertens si totiž navedl míč na pravačku a vypálil, jenže za překonaného Sorrentina zaskočila jeho tyč, od níž se balon odrazil mimo! V 90. minutě ještě na pas od Allana naskakoval Koulibaly, který zakončil v krkolomné pozici a na zádech s Rossettinim jen těsně vedle hostující tyče!

Více informací k zápasu

Parma Calcio - US Sassuolo 2:1

25.11.2018 12:30

Góly: 6. Gervinho, 25. Bruno Alves - 33. Khouma Babacar (pen.)

Parma krátce po obědě doma dokázala porazit Sassuolo 2:1 a v tabulce už poskočila na šesté místo. Letošní nováček měl výborný start do zápasu a během půlhodiny vedl nad svým soupeřem už o dvě branky. Sassuolo sice rychle snížilo, ale vyrovnat už po celý zápas nedokázalo. Branky Ducali obstarali Gervinho a Alvesem, zatímco z pokutového kopu snižoval Babacar.

Sassuolo mělo výborný začátek sezony, ale v posledních týdnech poněkud vypadlo z rytmu.

Stadio Ennio Tardini nemuselo na úvodní branku zápasu čekat dlouho. V 6. minutě si dobře naběhl mezi stopery Gervinho a pohotově vypálil, načež i Consigliho překonal, ovšem balón mířil za brankovou čáru velmi pomalu a Consigli se stačil vrátit a ještě ho vyrazit, jenže pouze k nohám Gervniha, který dorážkou zajistil Parmě vedení. Ducali byli po vstřelené brance v laufu a ve 25. minutě ještě více rozradostnil vlastní fanoušky zkušený stoper Bruno Alves. Consigli znovu vyrážel tentokrát Gervinhovu hlavičku a Bruno Alves dorážel - 2:0. Sassuolo se prakticky k ničemu nedostávalo, Parma hrála výborně, ale přesto hosté docílili kontaktní branky. Ve vápně Parmy došlo k faulu, což sudí vyhodnotil po shlédnutí videa a pro Sassuolo odpískal pokutový kop. Khouma Babacar poslal Sepeho na druhou stranu a vrátil Neroverdi zpátky do hry. Penalta se mohla pískat ještě jedna, ale situaci, kterou sudí zkoumal ve 41. minutě, jako penaltovou neposoudil.

Tempo zápasu ve druhém poločase trochu opadlo a prakticky nebyla k vidění jediná větší šance. Sassuolo se sice v závěru hnalo za vyrovnáním, ale skrze dobře fungující obranu Parmy to nešlo. Parma vyhrála zaslouženě 2:1 a poskočila už na šesté místo.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Frosinone Calcio 3:0

24.11.2018 20:30

Góly: 10. Keita Baldé, 57. Lautaro Martínez, 82. Keita Baldé

Inter Milán doma dokázal odpovědět na výhru Juventusu Turín a s Frosinone neměl žádné problémy. O jeho tři branky se postarali Keita Baldé jakožto autor většiny z nich a Lautaro Martínez, který se trefil jednou.

Frosinone před sebou mělo obrovskou výzvu v podobě domácího Interu. Ten letos pod vedením trenéra Spallettiho mnohé zlepšil a i díky větší kvalitě může uvažovat o nejvyšších příčkách. Dnes měli domácím ke třem bodům pomoct hráči jako Valero, D‘Ambrosio, Asamoah, Martínez nebo Politano. Hosté vsadili na brankáře Sportiella či opory jako Crisetig, Ciofani a Zampano.

Inter začal jasně lépe a dominoval prakticky od první minuty. Asamoah našel centrem z levé strany Danila D'Ambrosia, který však narazil na pohotové reflexy brankáře Sportiella. Hodně při chuti byl mladý útočník Keita Baldé, který se vedení milánského obra snaží přesvědčit, že by ho mělo získat natrvalo. Jeho první rána utkání sice ještě gól nenabídla, ale v další šanci už se Baldé nemýlil.

Křídelník Nerazzurri dostal do vápna nahrávku od Lautara Martíneze a míč mu nesebral ani jeden ze dvou obránců Frosinone. Baldé s ním udělal jednu otočku, následně i druhou, takže se jich obou zbavil. Pak už mu zbývalo jen propálit na bližší tyči bezbranného Sportiella - 1:0.

O další ránu se zasadil Lautaro Martínez, ale ani jeho projektil nebyl přesný. Mladý Argentinec byl při chuti a na jeho dělovku ve 23. minutě musel Sportiello reagovat fantastickým zákrokem Marco Sportiello. Povedenou první půli zakončil tvrdou ranou z voleje domácí obránce Milan Škriniar, jenže také u této šance zasáhl brankář Sportiello.

Pár minut po návratu obou jedenáctek na hrací plochu se do rány ze střední vzdálenosti pokusil Matteo Politano, jehož povedenou ránu opět vyrážel pohotový Sportiello. Zkušený brankář držel akcie svého týmu hodně vysoko, což na druhé straně napodobil Samir Handanovič po nebezpečné hlavičce Daniela Ciofaniho ploužící se po brankové čáře.

Ani dnes výborný Sportiello ale nezabránil další brance ve své síti. V 57. minutě ji zaznamenal Lautaro Martínez, tentokrát po vzoru svého konkurenta Icardiho hlavou. Po krásném pasu Keity Baldého neměl Sportiello na dobře umístěné zakončení nárok a opět kapituloval - 2:0 pro Inter.

Z pravé strany vyslal křížnou střelu po zemi Matteo Politano, jehož šanci zmařil opět pozorný brankář Sportiello. S přibývajícím časem se Interu dařilo stále lépe usadit se kolem vápna Frosinone a hosté naopak nedokázali nic vymyslet. A tak Nerazzurri přidali ještě jednu branku.

Osm minut před koncem Matteo Politano táhl rychlý brejk Interu a dostal míč ke Keitovi Baldému. Ten ve velké šanci sám před brankářem Sportiellem nezaváhal a technickou ranou na zadní tyč ho dokázal obstřelit - 3:0.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SPAL 2013 2:0

24.11.2018 18:00

Góly: 29. Cristiano Ronaldo, 60. Mario Mandžukić

Branky Cristiana Ronalda a Maria Mandžukiće rozhodly o vítězství Juventusu nad SPALem v jinak překvapivě vyrovnaném utkání. Hosté z Ferrary se za svůj výkon nemusí stydět, velkému favoritovi byli vyrovnaným soupeřem. Juventus zároveň potvrdil suverenitu a lize nadále kraluje s velkým náskokem.

Juventus neměl mít se SPALem problémy, domácí byli jasným favoritem a cokoliv jiného, než tři body, by bylo považovány za senzaci. Hosté mohli v Allianz Stadium jenom překvapit.

SPAL začal nebojácně, v prvních minutách měl některé nebezpečné výpady do pokutového území domácích, které však nedokázal dobře vyřešit. Stará dáma pak převzala otěže zápasu a začala diktovat tempo. Brankář Gomis si první těžší zákrok připsal ve 28. minutě po střele Douglase Costy, kterou vyrazil na rohový kop. Z něho domácí nic nevytěžili, ale zakrátko už stejně vedli. Pjaničův pas za obranu uklidil pohotově k tyči Cristiano Ronaldo. Pro hvězdného Portugalce to byla už devátá ligová branka v černobílém dresu.

Domácí tým se uklidnil a i když nijak výraznou převahu neměl, v poklidu kontroloval vývoj. Po hodině hry opět tvrdě vypálil Douglas Costa, načež Gomis střelu vyrazil a Mario Mandžukić dorážkou zvýšil už na 2:0. Další branka už nepadla, Ronaldo ještě v závěru střílel těsně vedle, ale to bylo ze strany Staré dámy všechno. SPALu nakonec nebyla přána ani kontaktní branka, hosté si v zápase nic výrazného nevytvořili a přestože nehráli úplně špatně, odcházejí poražení.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 1:0

24.11.2018 15:00

Góly: 54. Rodrigo De Paul

Převaha Říma na stadionu Friuli k ničem nevedla a Udinese po dlouhé době poráží AS Řím nejtěsnějším rozdílem. Zebry si počkaly na jednu z mála svých příležitostí a pak Vlkům uštědřily lekci s produktivity, brankou rozhodl Rodrigo De Paul.

Eusébio Di Francesco si na lavičce Říma připisuje další špatný výsledek a útok na první čtyřku se v podání Giallorossi odkládá. Domácím zase tři body pomohou v boji o záchranu, do kterého se namočili po dlouhé sérii bez vítězství.

AS v průběhu celého utkání diktovalo tempo, v prvním poločase bylo aktivnější, jenomže ofenzíva na čele s Patrickem Schickem se nedokázala prosadit. Nutno podotknout, že obranné řady Zeber fungovaly výborně. Několikrát sice zkusil střelecké štěstí Stephen El Shaarawy, ovšem bez kýženého výsledku. Nemasnou a neslanou partii mohl oživit vedoucím gólem De Paul, který se na sklonku poločasu dostal k hlavičce, ovšem ani Mirante, který nahradil brankáře Olsena, nemusel zasahovat.

Divákům nezbývalo než doufat, že se běh věcí ve druhém poločase změní. Jenže nic takové se nestalo. Řím dál držel balón a hledal skulinky v defenzívě domácích. Krátce po změně stran se Římané po přistrčení Pellegriniho dožadovali pokutového kopu, ovšem marně.

Rozhodující okamžik celého utkání přišel v 55. minutě. Rodrigo De Paul s balónem na noze prošel římskou obranou jako nůž máslem a nezastavil ho ani Mirante, který se mu vrhl pod nohy, avšak De Paul to udělal výborně a poslal balón do sítě. Giallorossi měli ještě dost času, aby s výsledkem něco udělali, jenomže ofenzivní část hry v jejich podání nadále tápala. Udinese dokonce vstřelilo ještě jednu branku, která však nemohla být pro hraní rukou uznána. Postupem času vsadili domácí vše na tuhou defenzívu a nejtěsnější vedení nakonec ubránili do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC13121028:837
2.SSC Neapol1392226:1329
3.Inter Milán1391325:1028
4.SS Lazio1372419:1523
5.AC Milán1364322:1722
6.Parma Calcio1362514:1620
7.AS Řím1354422:1619
8.US Sassuolo1354421:1919
9.Atalanta Bergamo1353525:1718
10.ACF Fiorentina1346318:1018
11.Turín FC1346317:1518
12.UC Sampdoria1344517:1616
13.Cagliari Calcio1336412:1615
14.Janov CFC1343618:2715
15.SPAL 20131341811:2113
16.Udinese Calcio1333712:1812
17.Empoli FC1333715:2312
18.Bologna FC1325611:1811
19.Frosinone Calcio1314810:287
20.Chievo Verona1304910:301
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (252)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nehovorim, z väcsiny hracov je mi na

Reagovat
dinss

Jak hrál Schick?

Reagovat
smazaný uživatel

Sám nevyrobil nic extra, ostatní pro něho taky nc moc kromě centru, kdy měla si skorovat hlavou, ale trefil to doprostřed.

Reagovat
LeonardoUžoa

Jako dick

Reagovat
TheMally11

jak by hrál ,,, na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

je na titulní fotce, takže asi zase skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

HIPSTER UZ TAHAJ PROSIM !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takový clickbait

Reagovat
papanegra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PBLead

Reagovat
Nihilister

Reagovat
ED91

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Hipsteros si to maže dávať na AS tiket je ako podávať lotériu raz porazia aj Bayern a o 2 dni neskôr budú hipsterčiť s formáciami ako 4-1-1-2-2 proti Udine Ah jaj. To nakopávanie na Kolarova už je legendárne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tu bylo s Maiconem, půl sezony hrál trequartistu pod Rudim, letos už nám Florko zachránil tři zápasy sám v posledních minutách, je to revoluční strategie.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Recoba Inter

Může mi někdo vysvětlit proč je na fotce Schick a ne De Paul?

Reagovat
Losinho

protože nějakej De Paul nikoho nezajímá, narozdíl od Schicka.. jsou to český stránky

Reagovat
Recoba Inter

Nějakej De Paul? Ten borec může být za pár let tam kde třeba Insigne nebo Mertens. Ten gól byl hodně dobrej. Mě rozhodně zajímá. Super, že to jsou český stránky, ale to přece neznamená, že nemají být objektivní. Schick pravděpodobně opět nepředvedl to, za co za něj Roma posílala ranec.

Reagovat
Losinho

Souhlas, ale lidi přitáhne víc.

Reagovat
Elliasson

Bohužel. Častější klik na článek. Taky jsem si říkal "Patrik skóroval" a ono nic.

Reagovat
TheMally11

Schick někoho snad zajímá?

Reagovat
Losinho

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak Schick, ale nejvíc marnej byl asi Kluivert.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma 19 a narozdil od Stephana se aspon snažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo snažil, to bylo asi tak všechno...

Reagovat
GabrielBatistuta

Copak jmelí,ale jmelí...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry tohle jsem nepochopil. Vyhledal jsem si, že je to něco s Cimrmanem (asi?), ale nikdy jsem od nich nic neviděl, takže nevím....

Reagovat
Kixi Syhimour

Hláška, když zapomeneš text

https://m.youtube.com/watch?v=61eb3YIBzzk

Reagovat
smazaný uživatel

aha. dík

Reagovat
GabrielBatistuta

V pohodě,za to se nemusíš omlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kluivert není problémem za miliardu

Reagovat
10

Schick stál zatím míň než Kluivert

Reagovat
smazaný uživatel

Stál balík. Mně se prostě nelíbí způsob jeho hry. Sem tam se mu povede jeden zápas z pěti (dejme tomu), a to je prostě málo... Ale hraje pořád no.

Reagovat
Largo

Kluivert že hraje pořád???

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem že hraje pořád - jako každý zápas, ale že i po sérii bídných výkonů hraje po pár zápasech zase...

Reagovat
Largo

Slova jako “serie” nebo “par zapasu” zatim se slovem “Kluivert” nejdou dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Na můj vkus hraje prostě až moc často, na to jakou hru předvádí. Měli ho nechat v Ajaxu na hostování, nebo ho někam přeposlat.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
ThePigFeathers

je neskutečnej ... Jen dokazuje jak je vyjimecnej !!

Reagovat
Pinturicchio

K tomu 5 asistencí ... a to se o italské lize říká, že je to pro útočníky nejnáročnější liga a on si to takhle vodí i tam.

Reagovat
ThePigFeathers

Je to i tím jaké má spoluhráče samozřejmě .... Ale tenhle kauf sednul jako prdel na hrnec! Nebojím se vůbec toho, že bude Juve bojovat o titul v lize mistrů. Držím jim palce, ta dominance v lize se už musí projevit i jinde!

Reagovat
Pinturicchio

Kéž by, ta úspěšnost ve finále LM je příšerná.

Reagovat
JuventusFC1897

V prehravani finalovych zapasov sme uplna spicka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Jj, tam jsme lepší i než Benfica.

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho slavného zakletí mají za více než 50 let 8 prohraných finále, žádné vítězné, z toho 2x na penalty, 1x v prodloužení, těm se nemůže nikdo rovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Ta dominance se musí projevit i jinde? To myslíš vážně? Přijde ti, že v posledních letech v pohárech vyhořeli?

Reagovat
smazaný uživatel

na ty roky, je to prostě neskutečné...u něj jsem se strašně zmýlil...očekával jsem, že jeho výkony už půjdou dolů...ale on ukazuje, že se umí perfektně připravit i v jeho letech.. ten dře, jak pes, aby se udržel na levelu, kde je

Reagovat
F.Torres

? Nechápu, jak zrovna u Ronalda jsi očekával, že půjde výkony dolů. On je asi největší dříč a egoista. On ten pokles jen tak nedovolí a klidně může 2-3 sezony ještě pokračovat na nejvyšší úrovni

Reagovat
Lech

Prorock nam slabsim jedincum chtel rychle ukazat ze se umi i mylit. A tak si vybral Ronalda kteryho teda pochvalil, wow, pochvalit Cristiana Ronalda, to neumi jen tak nekdo

Reagovat
smazaný uživatel

On se zatim jenom mýlí

Reagovat
Azazelo RD

Tak to dokázal to dokázat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak pokles u něho přece jen už nastal.

Reagovat
F.Torres

na základě čeho soudíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlost, výbušnost, hbitost. Neproměňuje víc šancí než dřív. Je to i tím, že je celkově pomalejší a někdy mu to zakončení trvá déle než dřív. Na druhou stranu se díky zkušenostem možná dostává do šancí víc. Já neříkám, že hraje špatně. Naopak hraje dobře ale věk je na něm znát. Vrchol má za sebou. I když díky své píli to stárnutí zpomaluje a může hrát na dobré úrovni ještě hodně let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak 33, už mu bude 34, já jsem očekával, že poklesne jeho rychlost, výbušnost...samozřejmě techniku věkem neztratí, na kondici dře....ale i tak je otázkou roku, max. 2 a ten věk se na něm podepíše výrazněji...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to se říkalo i před 2 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak jistě chápeš, nebude se to říkat do jeho 40ti let

Reagovat
smazaný uživatel

Do kolika hrál Totti? Je to Ronaldo. Ten klidně může hrát na vysoké úrovni ještě hodně dlouho.

Reagovat
FuckT

Porovnanie Tottiho s Ronaldom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče dlouhověkosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je lepší no...takže může hrát i déle než Totti. Až mu vyprší smlouva s Juventusem, tak se podle mě vrátí do Portugalska, nebo půjde do MLS.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG nebo Bayern bude porad v jeho moznosti, pokud da titul v LM s Juve do dvou let.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, však Jágr hrál taky dlouho.

Reagovat
Pinturicchio

Cristiano Ronaldo is the fastest player to score 10 goals in ⚪️⚫️ #JuveSPAL

SIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Frantszek

Ach jo

Reagovat
Airus

Mandzukic s kapitanskou paskou?! Jeste ze jsem makal a nemusel takovou prasarnu sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

daj si facku

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Po Chiellinim nejlepší volba...

Reagovat
eLJay.91

Pokud se bavíme o celým kádru a ne jen o základní sestavě, tak je před Mariem ještě určitě Barza. Ale po těch dvou je pro mě Mario taky nejlogičtější volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barzu sem taky myslel, ale ten už skrz věk tolik prostoru dostávat nebude.

Reagovat
eLJay.91

To je jasný. Já uvažoval o hierarchii v týmu, nehledě na vytížení.

Reagovat
Pinturicchio

(I když je Dybalovi přeju a nebál bych se ji dát ani Mirovi).

Reagovat
Airus

Co ji dat Leovi

Reagovat
Pinturicchio

Nedráždi užovku bosou nohou.

Reagovat
Airus

Sorry

Reagovat
10

vždyť už s Janovem kapitán byl

Reagovat
eLJay.91

Klidně. Radši Dybala, nebo Pjanić, než Bonucci...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Tak aktuální hirearchie je Chiellini-Barzagli-Khedira-Mandžukić-Dybala. Je to prostě podle toho, jak dlouho kdo v Juventusu je, u těch tří jmenovaných je to i o věku a celkových zkušenostech.

Reagovat
Airus

Ja vim ze s touhle sestavou nebylo moc na vyber. Ale kdyz uz to doslo k tomuhle... Khedira je uz totalni papirak a tyden co tyden je zranenej. Hlavne ze vystipali Claudia z kadru.

Klidne bych ji dal Ruganimu uz jenom za to co pod Allegrim musi snaset. Beztak ma Max plnou hubu toho jak je Ruga budoucnost Juve. Ale asi jenom proti tymum jako je spal

Reagovat
Furia Ceca

Tak Rugani přišel do Juve stejný léto jako Kheidra, Mandžukić a Dybala, takže to není zas tak nepravděpodobný.

Reagovat
Airus

A je to ital

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Melchior

Ronaldo dobře dělá, že vynechává repre.. v klubu není přetíženej a jde mu to. Mám z něj radost.

Reagovat
TheMally11

počkej až ti protáhne hovení trubici

Reagovat
Komat

Inter zvládl zápas v suchým triku, nedá mi to a musím poukázat na výkon Lautara Martineze, který byl nebezpečným z každé pozice. Tohle je hráč do základu.

Kdo se mi pak obzvlášť líbil, byla levá strana, kde Keita Baldé s Asamoahem často kombinovali a dokázali si vyhovět. Keita k tomu přidal dva krásné góly, kterými podtrhl super výkon. A já bych klidně příště Perišiče posadil, jestli Keita dokáže hrát v každém zápase takhle.

Politano má velkou chuť do hry, nebojí se zkoušet prosadit individuálně, překvapit přihrávkou. A hlavně oproti Candrevovi z poslední sezony rozhodně zlepšení. Řekl bych, že je tady trochu znát, že Asamoah je do rozehravky platnější, než na druhé straně D'Ambrosio.

Teď ještě navázat výkonem v zápasech se silnějším soupeřem.

Kdo mi přišel trochu utopený, byl Nainggolan. Od toho bych prostě čekal víc...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Alberto Aquilani

Hipster si ide svoju klasiku po prehratom zápase "mancata la voglia di vincere". Furt to isté, to je neuveriteľný kokot. Od čoho tam potom on je? Jak môže hovoriť furt na team, že chýbala chuť, keď je on tréner? Kto ich má namotivovať? Upratovačka?

Pál už doprdele, neschopák

Reagovat
smazaný uživatel

Věřil jsem, po některých z posledních zápasů, že to začne fungovat aspoň tak, abychom vyhrávali tyto zápasy, on by to na tu čtyřku asi stačilo. Ale oni prostě neumí zopakovat dva zápasy po sobě to, co jednou fungovalo. Proti Sampě, která je nehorázně lepší než toto tragické Udinese - kterým bych mimochodem i přál, ať spadnou, protože Pozzo to úplně odjebal, italský klub prostě negeneruje takové prachy jako anglický - jsme dovedli hrát přímočaře, dávat to na Pelleho, který něco vymyslel. Včera jsme opět viděli ten kentus z počátku sezony.

Měl jsem naději, jak říkám, ale pomalu i ztrácím i já.

Nevím ale, kdo b to teď pozvedl. Jestli chtějí rozvíjet mladé hráč, aby vygenerovali zisk z prodejů, měli by najmout někoho jiného, takhle se ti mladí zabíjí. Přeplatit De Zerbiho, ale to asi až po sezoně, perfektní by byl Favre, ale ten je nedostupný, když půjde po titulu v Německu a pak může jít kam chce.

Reagovat
mesyas

proč mu vůbec říkáte hipster?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo sedlak z neho trpi komplexami

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Schick, Džeko i Fazio se dívali na Lautarův gól hlavou. Umístěný, ani ne prudký, ale přesný k tyči.

Reagovat
The Krupy

Parma

Reagovat
Pinturicchio

Do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Csaplár s Atalantou pěkně vym°°al Iachini stejně bodů za 2 zápasy, jako Andreazolli za 11...

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je gotovo

Reagovat
Pinturicchio

Chievooooooooo, oleeeeeeeee .

Reagovat
Pinturicchio

Včerajší zápas Rube, keby hrali dnes, vyzeralo by to inak.

Reagovat
FuckT

Ako sa vlastne aj moze objavit v tvojom tele ta emocia, ktora inspiruje taketo ustipacne poznamky po tom, ako solidne valcujete ligu 7 rokov a o dalsom titule ste rozhodli v 1/3 ligy? Budme aspon trochu ludia, ved na to nemate dovod... Navyse ta situacia sa neda porovnavat, kedze sa to udialo na konci sezony. Plus, trener ma vzdy velky vplyv na tim a tie staznosti boli Sarriho rukopis, takze je to o to viac mimo.

Taktiez by ste si mohli uvedomit, ze vy sa mate z coho tesit uz dlhe roky a ostatnym timom zostavaju iba oci pre plac, cize ten plac je vlastne aj logicky, kedze vyplyva z emocii, ktore sa casto tazko krotia, viz. hrac Juve a silny a pluvance. Viete si predstavit, ake je to frustrujuce? Cize este raz sa pytam, kde sa v tebe beru tie emocie, ktore tankuju tieto poznamky? Ved ja by som sa vo vasom pripade len usmieval, ani by som nic ine ako analyzy zapasov asi nepisal...

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, vždyť si dělám prdel, znáte to tady ještě někdo vůbec někdo?

Mně to právě netankuje, právě kvůli dominanci Juve. Umím si to představit, zažil jsem to po CP u Interu a to si dovolím tvrdit, byl hate a frustrace na úplně jiné úrovni.

Reagovat
FuckT

Pre nas je uz zlozite aj humor chapat v tejto oblasti, tu uz vazne nie je nic vtipne zopar rokov. Tak ti dam challange, snaz sa! Pretoze sam asi uznas, ze doteraz to nebolo az tak velmi krativne.

Reagovat
Pinturicchio

Nebylo, ale na ty Olisovy hovna je to jako vrcholné kusy od Monty Python.

Reagovat
FuckT

And now for sth completely different!

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
FuckT

Ten zaciatok... Si ma zabil, takto nejak to asi musim brat cele, clovek rychlo zabuda, a to Monty Python su u mna jednoznacne a bezkonkurencne The Gods of Comedy.

Reagovat
Pinturicchio

Všichni by to tak měli brát, snažit se o to.

Jo, jo, taky je mám rád.

Reagovat
10

dobře víš, pro koho tyhle reakce jsou...a ten si je zaslouží, viz jeho reakce tady

Reagovat
FuckT

To samozrejme chapem, len nechapem, ze preco to fans od vas "potrebuju". Malo by to byt pre vas az neskutocne jednoduche sa nad to povzniest a usmievat sa... Ja som skoro zomrel od 15:00 az doteraz, a aj tak to ako tak zvladam...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Nuno čomes

K tomu ani nejde raději nic napsat a lépe, ať si každý o tom pomyslí své, jinak se tady sebehnou na tebe během par minut všichni zúčastnění.

Reagovat
Il Architetto

Rozhodca!

Reagovat
Pinturicchio

Kampáááááááááááááň!

Reagovat
Yzemi

Juve mázlo rozhodčí, neuznal Napoli gól co nedali.

Reagovat
Pinturicchio

... a může za to Kalousek.

Reagovat
FuckT

Takze Talianska liga bude opat raz tou najnudnejsou ligou v Europe, ak nie na svete. Minuly rok to bolo aspon trochu zaujimave... Tak snad o rok, gratulacia Juve! Ich dominancia je sice pre ligu skodliva, ale zasluzia si to presne tak ako si dnes Neapol zasluzil remizu, takze nikto nemoze povedat ani pol slova. Teraz nech sa ozvu ti, co nadavaju na rozhodcov... Na ktory kokot by to Juventusu vlastne bolo ked si pozru taketo zapasy od nas? Ved to nedava ani ten najmensi zmysel...

Reagovat
olis

Reagovat
FuckT

Tieto reakcie nie su od teba moc mudre, pretoze jednym smahom ruky ponizis oponenta a zo seba urobis Boha. Nevadi mi to, iba si myslim, ze by si to mal vediet, pretoze je to hlupe.

Reagovat
olis

mne je to uz uplne jedno co sa tyka tychto "diskusii " tu, ja sa sem uz iba chodim bavit ked mam cas a naladu, na akekolvek vecne diskusie som uz rezignoval pretoze vysledok je taky isty ci sem dam facepalm, ciao taglia alebo na to idem normalne, nevidim teda dovod to nejak rozoberat ale kedze na teba sa pozeram predsalen na uplne inej urovni ako na nejakeho juventina tak ti k tej mojej reakcii mozem este pridat tolko ze keby si si pravidelnejsie pozrel zapas korupcnikov tak velmi pochybujem ze by si sem toto napisal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kily

je to průkopník, rádoby argumentem o tom, jak se sem chodí jenom bavit, se ohání dost uživatelů patřících ke spodině, ale on je jediný, který se baví tak, že z něj mají legraci prakticky všichni ostatní

Reagovat
Pinturicchio

Dojemné je i to, že člověk, který tady ostatním píše ať chcípnou, nadává do lidských odpadů (a to už několikátým rokem, ne nějak krátkodobě, jak se snaží dokázat a nalhat ostatním ) bude psát něco o rezignaci na věcnou diskusi.

Reagovat
Kily

teď mi zrovna pár minut poté, co se sám přiznal, že úmyslně likviduje diskuze, vyčetl, že bych se měl zaměřit především na kvalitu diskuze, která je čím dál horší

Reagovat
10

jeho posledních 458 příspěvků je "ciao Taglia" a bude mluvit o kvalitě diskuse

Reagovat
Pinturicchio

To je ta mentální akrobacie, co pochytil od De Laurentiise.

Reagovat
olis

to som rad

Reagovat
Pinturicchio

Sám si přitom dva roky(?) zpátky gratuloval Juve k titulu snad po šestém kole.

Reagovat
10

vždyť i minulou sezonu, stačí si přečíst co tady klaun psal pár kol před zápasem Neapole v Turíně, to bylo jak přes kopírák s tím, co tady píše Fuct, akorát tam ještě psal "hráči sa klasicky dosrali" atd.

Reagovat
Pinturicchio

To, že je pokrytec, víme ostatně všichni už dost dlouho.

Reagovat
FuckT

Uprimne, ake sance nam davas po zohladneni vsetkych faktorov? Ja som to napisal ako predpoklad, ktory aj ked sice nemusi byt spravny, ale vzhladom na dane okolnosti mi tento rok uz aj v tomto case pride vcelku pravdepodobny.

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, ale nebudu po 13 kolech gratulovat k titulu týmu, který sice šlape, ale z těžkých soupeřů měl jen Neapol doma a zraněními zdecimované AC venku.

Reagovat
FuckT

Aah, asi sa mi aj podari na to tak pozriet neskor, ale momentalne je to pre mna tak trochu "Somewhere over the rainbow, there's another rainbow..." Proste tie vase kvality a ta nasa naivita + to, ze okrem Interu som zatial fakt nikym inym nejak ocareny nebol, u ktoreho timu to tiez nie je zrovna ziarive, to mi momentalne vela nadeji nedava.

Reagovat
Pinturicchio

Dobře, ale i tak, gratulovat týmu k titulu po 13 kole? WTF? Třeba Inter teď vyhrál 8 zápasů z 9 tuším, hrajou dvakrát s Juve.

Reagovat
FuckT

Ja viem, je to tazko obhajitelne, to chapem, ale taky dojem z vas clovek ma, ze sa to tazko da inak. A najma ked pozries na prispevok od 10 dole, tak aj s tym suhlasim, ale teraz nam zas hrozi, ze pohorime aj tu aj tam... Boze niekedy sa tazko rozmysla optimisticky. Budam sa viac snazit.

Reagovat
10

Jak těžko? Podívej se na milánský kluby a srovnej to s tím, co poslední roky předvádí Neapol, na jakou úroveň se dostala. Není to tak dlouho, co jste hráli Serii C a plácali se několik let v Serii B.Teď hrajete vyrovnaný zápasy s finalistama LM nebo PSG, kde jenom Neymar s Mbappém bere stejně jako celá Neapol

Reagovat
Pinturicchio

Měl bys ... a nemělo by to být tak těžké, viz 10 příspěvek.

Reagovat
DelPiero137

Zober si to tak za 95% tymov pohori na oboch frontoch. LM ma sancu vyhrat len uplna spicka, to iste plati v TOP5 ligach. Ides do sezony s tym ze mas superov nad svoje sily ale pokusis sa o zazrak. Toto platilo dlho aj pre nas, teraz dufame v zazrak v LM. Liga ma "smolu" ze ma vynimocne silne Juve, LM mala vynimocnu Barcu a Real kde si ostatny neskrtli.

Mne sa velmi paci praca Neapolu a fandim vam. To ze nevyhrate titul alebo sa nedostanete do semifinale LM neznizuje vasu kvalitu ani zasluhy. Ludia si budu pamatat muzstva ako Neapol tuto sezonu, Neapol za Cavaniho v LM, BVB, Atletico, Liverpool napriek tomu ze nedostiahli absolutneho uspechu. Nie je to vzdy o peniazoch ale o vynimocnych sezonach, ludoch a hracoch.

Liga potrebuje takyto Neapol, Inter je rovnako na spravnej ceste.

Reagovat
10

bude záležet na LM, minulou sezonu tohle Sarri vyřešil docela rychle a jen díky tomu jste se udrželi až do konce...ten současnej rozdíl 8 bodů je imho právě kvůli tý těžký skupině LM

Carlettovi jde LM víc, to už ukazuje od AC, Juve má víceméně 2 týmy, co by hráli o Scudetto, ten rozdíl na lavičce se za ty roky ještě zvětšil...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se na severozápad od Itálie, to budeš teprv čumět

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 8 bodů náskok po 13.kolech

Reagovat
Setwo

V lepsej lige by to take jednoduche nemali

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš jako v intergalaktické PL, kde mělo City loni po 13 kolech náskok na LFC 13 bodů?

Reagovat
Kixi Syhimour

fakt kvalitní argument

Reagovat
Pinturicchio

No samozřejmě, že je.

Kdo tady neustále píše o PL jako o nejkvalitnější lize světa?

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč jako zmiňuješ LFC? Ty hráli strašně špatně na začátku minulé sezóny, navíc ani favoriti na titul nebyly, to byly MCFC a MUN, proč nenapíše MUN? Liverpool s tím přeci nemá co dělat, rozdíl mezi MUN a MCFC byl tehdy tvých 8 bodů, tuším.

Reagovat
Pinturicchio

Protože má v hlavních LFC ... a jinak díky za potrvzení mého a vyvrácení Setwova příspěvku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je teda vysoce irelevantní, kde byl Liverpool a porovnávat něco na základě jedné sezóny, je také nesmysl, řekni mi, až konečně vyhraje někdo jinej než Juventus (u nás se na obhajobu čeká ze všech top lig nejdéle ).

Reagovat
Pinturicchio

"Tak 8 bodů náskok po 13.kolech" ... "V lepsej lige by to take jednoduche nemali"

Je, o vyhraném titulu nebyla řeč.

Reagovat
Kixi Syhimour

Znova porovnáváš jen jednu sezónu . A oba víme, že se diskuse stáčí k tomu, která liga je vyrovnanější, to totiž do značné míry určuje, kolik má 1. náskok na 2., úzce to spolu souvisí.

Reagovat
Pinturicchio

Kolik jich mám porovnávat, 20? ""Tak 8 bodů náskok po 13.kolech" já reagoval na tohle, berličky typu "porovnávme 10 sezon", aby to vyšlo líp na mě nezkoušej.

Reagovat
Kixi Syhimour

To, že MCFC mělo náskok na 2. 8 bodů byla vyjímka, to se v PL tak často neděje. Jestliže chceš porovnávat aktuální sezónu, tak proč bereš tu loňskou, to je nesmysl , letos to jsou 2 body a až teprve mezi 1. a 5. je 8 bodů. Když jsi vzal minulou sezónu, tak jsi měl použít i ty minulé, jestliže si chtěl porovnávat aktuální stav, tak jsi měl zvolit tuto sezónu. Minulou sis vzal, aby to vypadalo dobře a abys měl kvalitní argument.

Reagovat
Pinturicchio

Tyvoe, mně je to fuk, napíšu jen "OK".

Reagovat
Kixi Syhimour

No, tak mi pak, ale netvrď, že to je kvalitní argument.

Reagovat
Pinturicchio

OK, není.

Reagovat
Kixi Syhimour

Super

Reagovat
Setwo

Kde bol akoze vyvrateny moj prispevok ? tak napr. v La Lige alebo PL by Juve urcite nesiel za titulom tak suverenne ako posledne roky v Serii A.. to bola podstata mojho prispevku...

Reagovat
Pinturicchio

No podle výsledků v LM by za ním šel ještě snadněj.

Reagovat
Setwo

Určite by v konkurencii Realu, Atletica či Barcy vyhraval kazdorocne ligu... kedy naposledy vyhral LM? veď skoro každý rok vypadne s nejakým španielskym tímom si obyčajný troll a šašek

Reagovat
Pinturicchio

A kedy naposled vyhrál Liverpool ligu?

"veď skoro každý rok vypadne s nejakým španielskym tímom"

Reagovat
Setwo

Bavíme sa o tom, že ty tvrdíš, že Juve by to valcovalo aj v La Lige.. neviem čo ti je smiešne.. výsledky v LM majú za posledné roky také, že buď prehrali finále s Barcou či Realom alebo vypadol Juventus ešte skôr.. vlastne ešte Bayern ich vyradil.. čiže ak nemáš relevantný argument, tak šuchaj nohami pod stolom

Reagovat
Pinturicchio

Ne, Setwo, bavíme se o tvé poznámce, že by Juventus v jiné lize tolik nedominoval, což samo o sobě je zbytečné porovnávat, jelikož tuhle věc se nikdy nedovíme.

Pokud už chceš mluvit o LM, tak koukni, kolikrát Juventus španělské týmy vyřadil, hlavně s Realem má Juve dobrou statistiku, s anglickými týmy je ta statistika ještě lepší bych řekl (ale to jen střílím podle výsledků, které si pamatuju).

Reagovat
Setwo

Ak sa v budúcnosti založí tá liga pre TOP kluby (čo sa dúfam nestane), tak vtedy sa dozvieme ako ktorý klub na tom je..

Ja som chcel povedať, že keby má v lige Juventus konkurentov silných ako Real, Barca či Atlético, tak by nevyhrávali ligu tak lahko ako v Serii A.. tvoja reakcia bola, že na základe výsledkov z LM by ju vyhrali ještě snadněj..

Čiže neviem prečo si sa smial z mojho príspevku.. skloň radšej hlavu, aby ti nenapršalo do nosu ako fanušikovi Juve..

Reagovat
Pinturicchio

Souhlasím.

Já se nesmál, jen sem tě pošťouchl poznámkou o PL a Liverpoolu ... neber to tak vážně.

Reagovat
10

Reagovat
ttopi

Právě proto. Tam by byl Juventus až za City, možná ještě dál.

Nejvíc srandovní je Ligue 1, pak možná Seriw A.

Reagovat
Pinturicchio

Bezpochyby, on by Juventus v PL hrál o udržení, přinejlepším.

Reagovat
ttopi

Přesně takhle se překrucuje něčí vyjádření. Tím další diskuse ztrácí smysl.

Reagovat
Pinturicchio

Ta diskuse hlavně nemá cenu od začátku. Jak si chceš argumenty podpořit větu "Tam by byl Juventus až za City, možná ještě dál."?

Reagovat
Mihal

Ja som to tusil ze bergamo po tom dokonalom vykone proti Interu dnes prejebe...moja skoda, ze som to nenalozil na tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už čekal jen na výhru Neapole, ale pak jsem měl takový tušení a v půl 3 to naštěstí kešnul

Reagovat
Mihal

Instinkt

Reagovat
10

já taky, dokonce bez remízy...druhej zápas za víkend, co mi posral tiket v 93. minutě

Reagovat
olis

snad sa Chievo udrzi

Reagovat
Pinturicchio

Na úkor Neapole.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Prosím tě, ty se do toho radši vůbec nemontuj.

Reagovat
Nuno čomes

Ani nechce, jelikož vedete o tolik bodů, nemá smysl se dohadovat.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, "vy" jste strašní poserové a alibisti , jestli takhle přemýšlí i hráči vašich týmů, tak na té dominanci Juve nic tak zvláštního ani není.

Reagovat
Nuno čomes

Prosím? Co to má společného s tím, že se tady nebudu s tebou dohadovat? Protože i když napíšu cokoliv, vy si tady jedete svoji pravdu a i kdybych ja měl věcné připomínky, pořád se tady můžeš vysmívat jen kvůli tomu, že vedete o 8. Sorry ale neviděl jsem tady od tebe plodnou diskuzi, která by neobsahovala nějaké vysmívačky nebo urážky. A to tím nemyslím Inter, protože Interu se tady jen vysmíváš případně urážíš, takže to ani nechci registrovat, ale myslím tím tvé celkové chování k lidem fandícím jiným týmům. Věcná diskuze s tebou prostě neexistuje, vydržíš max dva příspěvky, pak to ztrácí smysl. Z toho důvodu jsem napsal, že nemá smysl se s tebou dohadovat. Takže tvoje posery a alibisty si strč někam. Jinak absolutně nerozumim tvému "jestli takhle přemýšlí i hráči vašich týmů, tak na té dominanci Juve nic tak zvláštního ani není." Já ti to ted vysvětlil. Tak co tady pleteš nějake přemyšlení hráčů ty vole.

Reagovat
Pinturicchio

Já to pochopil trochu jinak, sorry.

Ve zbytku, samozřejmě, nemáš pravdu.

Reagovat
Nuno čomes

Nic jiného jsem nečekal.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Eldarion

Reagovat
FuckT

Dpc chlapi my by sme tu mali ist spolu radsej niekam na pivo, to by bola sranda. To sa neda vsetko vyargumentovat iba pismenami, a keby sa este vsetci pekne ozerieme tak verim, ze najdeme na vsetko odpoved a najdeme spolocnu rec a porozumenie. pri jednom stole.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis by sme si dali do drzky

Reagovat
Nuno čomes

Sto pro.

Reagovat
Mihal

Reagovat
Pinturicchio

To velmi silně pochybuju.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, určitě by to dopadlo nějakou mužnou bytkou – něco ve stylu tohohle: https://navratdoreality.cz/mas-curaka-5427.html#

Reagovat
Furia Ceca

bytkou

Reagovat
pistacik11

Boha, ten keď sa videl ďalší deň na videu, musel sa 3 metre pod zem zakopať

Reagovat
Acquanni

Spíš by jen pár jedinců od zbytku

Reagovat
Pinturicchio

S tebou klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže půlce z nich není ani 15 a ty by si je tahal na pivo

Reagovat
Pinturicchio

S.O.B.e, kolik je vlastně tobě?

Reagovat
Furia Ceca

Ten čůrák se narodil ve stejnej den jako my dva... Akorát o 12 let před tebou a 13 let přede mnou.

Reagovat
Pinturicchio

Matiku v neděli večer na moji hlavu, to tak.

Reagovat
Furia Ceca

Prostě mu je 44!

Reagovat
Pinturicchio

... a vsadím se, že Babišita / Okamurovec + Zemanovec.

Reagovat
Furia Ceca

To nevím... S.O.B. se děsně rád chlubí, jak obráží zápasy Juve v okolních státech (to je taky důvod, proč si S.O.B. rozumí jen s true fans Juve a nás klávesový fanoušky má v píči). A na to musíš mít prachy a prachy mi k příznivci Bureše / Samuraje / Mr. Bonmota moc neseděj...

No ale každopádně to je přesně takovej ten typickej českej hloupej buránek... Ono když se podíváš i na S.O.B.ovy fotky, tak má pěkně vytupenej kukuč (a když už o tom mluvím: je to "krasavec" ).

A taky by mě zajímalo, co mu Schick provedl. O tom se můžeme jen dohadovat, ale soudě podle toho, jak se o něj S.O.B. při úplně každý zmínce otírá to muselo být něco strašnýho.

Reagovat
Inter Eterno Amore

vy to máte niektorí pekne zmapované ja viem akurát, že Pippo je môj ročník ak si dobre pamätám

Reagovat
Furia Ceca

Za ty roky v diskuzích dost pochytíš – často bohužel proti svý vůli!

Reagovat
Il Architetto

a je to štramák ♥

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Víra silnější než um

Reagovat
smazaný uživatel

Co stačí na Liverpool, v nejlepší lize světa stále neporažený tým, nemusí stačit na nejhorší tým průměrné Serie A, toho času na 0 bodech

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tú nulu proste neudržia

Reagovat
Eldarion

Už jedna udržaná bola ale na to si asi hlúpučký aby si to vedel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokos to si robíš srandu, prepáč, prepáč, že som si dovolil kritizovať tento úspech.

Reagovat
Eldarion

Podľa tvojich komentárov máš tak 12 rokov takže moja blbosť, že vlastne reagujem

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň v striedaniach chcel Rino udržať nulu a úprimne podľa tvojej prvej reakcie na môj komentár usudzujem že ak moje komentáre sú ako 12 ročného tak tvoje tak na 5

Reagovat
Eldarion

Pred zápasom by som bol rád za remízu ale mohli to byť pohode 3 body. Lazio nás posledných 15 minút totálne prehrávalo a aj poloretardovaná ťava by vedela, že treba striedať minimálne post za post ale Gattuso po 142-krát zase totálny začiatočnícky fail ...

Reagovat
Pipo123

Nebaví ma to, toto AC sme mali poraziť, vybehnúť na nich, zatlačiť ich B obranu, namiesto toho to bolo také neškodné posúvanie lopty. Sklamalo ma viacero hráčov, jasne najviac sa bude nadávať na SMS, no mne ho je ľúto, musí hrať v tomto Lazio kde vedľa neho stojí tragéd Lulič a Badelj, to je fakt za trest. Cataldi sa posledné zápasy ukázal vo výbornej forme, na trávniku bojoval, proste ten dres prepotil a on aj tak dá Badelja čo sa tam prechádza, Lukaku už rok a pol ukazuje že je ďaleko lepším hráčom než Lulič a aj tak sedí, Correa nám už zachránil zopár bodov a tiež sedí na lavičke. Ten gól v závere ma nechal úplne chladným, pretože zachránil Inzaghiho od ďalšej katastrofy, teraz sa zmôže na nejaké "Bojovali sme do konca zápasu, boli sme lepší, musíme ďalej tvrdo pracovať"

Reagovat
Eldarion

Popravde po prvých 15 minútach som aj čakal že nás vyplieskate 3:0 do polčasu a bude koniec

Reagovat
Pipo123

Tak ona tá remíza nie je zlá, čakal som výhru, ale pri pohľade na základné zostavy tak aj to vaše Bcko má dosť postov kde sú lepší hráči, napr takého Abateho by som videl rád rezať čiaru v Laziu.

Reagovat
Eldarion

Možne to je že pôjde k vám, u nás v lete ževraj bude končiť. Tím sa stavia na 3-člennú obranu a na RWB alebo RM by mal hrávat Conti a Calabria.

Remíza je ale po opadnutí emócii si myslím pohode, boli ste lepší.

Reagovat
Pipo123

Btw a ešte nepochopím jednu vec, tiež kritizujem SMS, nehraje dobre, ale prečo preboha nechodí viac dopredu? Minulú sezónu bol často krát v šestnástke, vyhrával tam súboje vo vzduchu, to robilo obrovské problémy obranám v Serii A, celú túto sezónu sa pohybuje v strede ihriska a na krajoch, skoro vôbec sa nesnaží nabehnúť do šestnástky, minulú sezónu sme hrali viac 3-4-2-1 kde bolo hore ten Alberto, SMS a Ciro, teraz to je také typické 3-5-1-1 kde mi príde SMS strašne vzadu, podobne sa mi nepáči keď takto hraje Pogba v United

Reagovat
Setwo

Asi chce postupne znizit svoju cenu aby bol dostupnejsi pre iny klub...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim,

Pisem odborny clanok v ramci svojho PhD. studia ohladom Fantasy Sports Games.

Ak sa tu najdu hraci nejakych Fantasy Sports games of Fantasy Premier League, atd. tak by som bol velmi vdacny ak by ste mohli vyplnit tento 3 minutovy online dotaznik:

https://www.surveymonkey.com/r/CGZTMYD

Ak nie ste fanusikovia Fantasy sports games, tak tento link mozete kludne ignorovat.

Dakujem velmi pekne za pomoc :)

Reagovat
Pinturicchio

Máš to tam.

Reagovat
Messiáš

+1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy hrava gervais so siltovkou tak je nezastavitelny

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-131242&menu=news-recommended

Here we go again V lete by som tohto Sergeja Belottiho-Savica kľudne skúsil aj tak

Reagovat
Pinturicchio

Klasický Lotito, "NIKDY ho neprodáme, ani za 150 milionů, které nám někdo nabízel" ... všichni se na Lotita vysrali, projel to ... "Má pětiletý kontrakt a prodat ho nechceme, protože je to skvělý hráč, ale nikdy neříkej nikdy." ... a v létě Savic odchází za 35-50 mega.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Pipo123

Asi to trošku posral, mal ho predať v lete, no na druhej strane SMS je stále mladým hráčom a ešte pôjde hore, túto sezónu sú tie výkony nič moc, ale to platí pre celé Lazio. Zrovna on mi príde ako hráč čo nebude trucovať a vynucovať si prestup, dúfam že u nás zostane veľmi dlho

Reagovat
Pipo123

Vy kupujete iných tragédov, SMS je na vás ešte moc dobrým hráčom

Reagovat
Eldarion

No to je bohužial pravda, veď z toho "legendárneho" mercata by Fassobelli za 200m jediný sa chytil Kessie čo je dosť smutné Conti rok v piči a 2x koleno, Rodriguez priemer, Musacchio priemer, Biglia hral fantasticky 3 mesiace a zranil sa na neviem koľko, Hakan pol roka dobre inak zas bieda Na Silvovi aspoň neprerobíme a King Leo je legenda sám o sebe

Reagovat
Pipo123

Tie nemecké prestupy som nepochopil, ale Musacchio sa mi páči, toho by som rád videl u nás, verím tomu že v trojčlennej obrane by hral lepšie

Reagovat
Eldarion

Ako sweeper možno hej ale vedľa Romagnoliho mu to vôbec nesedí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele