13. kolo
25.11.2018 12:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Parma Calcio - US Sassuolo 2:1

Parma krátce po obědě doma dokázala porazit Sassuolo 2:1 a v tabulce už poskočila na šesté místo. Letošní nováček měl výborný start do zápasu a během půlhodiny vedl nad svým soupeřem už o dvě branky. Sassuolo sice rychle snížilo, ale vyrovnat už po celý zápas nedokázalo. Branky Ducali obstarali Gervinho a Alvesem, zatímco z pokutového kopu snižoval Babacar.

Sassuolo mělo výborný začátek sezony, ale v posledních týdnech poněkud vypadlo z rytmu.

Stadio Ennio Tardini nemuselo na úvodní branku zápasu čekat dlouho. V 6. minutě si dobře naběhl mezi stopery Gervinho a pohotově vypálil, načež i Consigliho překonal, ovšem balón mířil za brankovou čáru velmi pomalu a Consigli se stačil vrátit a ještě ho vyrazit, jenže pouze k nohám Gervniha, který dorážkou zajistil Parmě vedení. Ducali byli po vstřelené brance v laufu a ve 25. minutě ještě více rozradostnil vlastní fanoušky zkušený stoper Bruno Alves. Consigli znovu vyrážel tentokrát Gervinhovu hlavičku a Bruno Alves dorážel - 2:0. Sassuolo se prakticky k ničemu nedostávalo, Parma hrála výborně, ale přesto hosté docílili kontaktní branky. Ve vápně Parmy došlo k faulu, což sudí vyhodnotil po shlédnutí videa a pro Sassuolo odpískal pokutový kop. Khouma Babacar poslal Sepeho na druhou stranu a vrátil Neroverdi zpátky do hry. Penalta se mohla pískat ještě jedna, ale situaci, kterou sudí zkoumal ve 41. minutě, jako penaltovou neposoudil.

Tempo zápasu ve druhém poločase trochu opadlo a prakticky nebyla k vidění jediná větší šance. Sassuolo se sice v závěru hnalo za vyrovnáním, ale skrze dobře fungující obranu Parmy to nešlo. Parma vyhrála zaslouženě 2:1 a poskočila už na šesté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele