13. kolo
24.11.2018 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - SPAL 2013 2:0

Branky Cristiana Ronalda a Maria Mandžukiće rozhodly o vítězství Juventusu nad SPALem v jinak překvapivě vyrovnaném utkání. Hosté z Ferrary se za svůj výkon nemusí stydět, velkému favoritovi byli vyrovnaným soupeřem. Juventus zároveň potvrdil suverenitu a lize nadále kraluje s velkým náskokem.

Juventus neměl mít se SPALem problémy, domácí byli jasným favoritem a cokoliv jiného, než tři body, by bylo považovány za senzaci. Hosté mohli v Allianz Stadium jenom překvapit.

SPAL začal nebojácně, v prvních minutách měl některé nebezpečné výpady do pokutového území domácích, které však nedokázal dobře vyřešit. Stará dáma pak převzala otěže zápasu a začala diktovat tempo. Brankář Gomis si první těžší zákrok připsal ve 28. minutě po střele Douglase Costy, kterou vyrazil na rohový kop. Z něho domácí nic nevytěžili, ale zakrátko už stejně vedli. Pjaničův pas za obranu uklidil pohotově k tyči Cristiano Ronaldo. Pro hvězdného Portugalce to byla už devátá ligová branka v černobílém dresu.

Domácí tým se uklidnil a i když nijak výraznou převahu neměl, v poklidu kontroloval vývoj. Po hodině hry opět tvrdě vypálil Douglas Costa, načež Gomis střelu vyrazil a Mario Mandžukić dorážkou zvýšil už na 2:0. Další branka už nepadla, Ronaldo ještě v závěru střílel těsně vedle, ale to bylo ze strany Staré dámy všechno. SPALu nakonec nebyla přána ani kontaktní branka, hosté si v zápase nic výrazného nevytvořili a přestože nehráli úplně špatně, odcházejí poražení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele