13. kolo
25.11.2018 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - AC Milán 1:1

V boji o čtvrté místo se v tuto chvíli nic nemění. AC Milán ještě v nastavení nad Laziem vedl, ale domácí ve čtvrté minutě nastavení srovnali na konečných 1:1. Lazio tím pádem uhájilo čtvrté místo, Milán je pátý. Na Stadio Olimpico v Římě se hrál zajímavý fotbal, který přinesl góly až v závěrečné čtvrthodině.

Lazio vstoupilo do utkání o něco aktivněji a Milán si určitě oddechl po nebezpečné ráně Milana Badelje, Donnarumma se po ní natahoval, ale zasahovat nakonec nemusel. O chvíli později bylo rušno i na druhé straně, akci Milána zakončoval ve vápně Hakan Calhanoglu a Lazio po jeho střele zachránila tyčka.

Ve 28. minutě předvedli hráči Biancocelesti pohlednou akci, na jejímž konci byl gól, avšak správně neuznaný. Během kombinace už byl Immobile v ofsajdu a praporek pomezního tu byl zcela na místě. Každopádně Lazio dál pokračovalo ve snažení a těsně před koncem prvního poločasu mělo další dvě gólovky. Nejprve Donnarumma výborně vychytal Immobileho a krátce na to skokem kontroloval jedovatou střelu Parola.

Obraz hry byl ve druhém poločase podobný. Žádný zanďour se z obou stran nehrál, každopádně na úvodní gól se stále čekalo. Po hodině hry pořádně protáhl Strakoshu Borini, který dobře mířil na vzdálenější tyč. O deset minut později zase na druhé straně hlavičkoval Wallace a Donnarumma byl na zemi včas. Zdálo se, že na Stadio Olimpico žádný gól nepadne, ale všechno bylo nakonec jinak. V 78. minutě vstřelil AC Milán vedoucí gól zápasu, když si Calabria ve vápně počkal na Kessiého, poslal mu přihrávku a střela milánského záložníka skončila po výrazné teči za Strakošovými zády! Obrovská radost hráčů a fanoušků AC v hledišti. Výhra by Rossoneri poslala na čtvrté místo právě před římský celek.

Lazio mělo ještě čtvrthodinu, aby s výsledkem pohnulo, ale Milán se dobře bránil. S blížícím se koncem zápasu se Biancocelesti nastěhovali před milánskou branku a hosté si tak trochu o vyrovnání koledovali. A skutečně ve čtvrté minutě nastavení o vítězství přišli. Obrana AC špatně odvrátila centr a Joaquín Correa po dvou dotecích překonal Gigiho Donnarummu a srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufam, ze ac vyhraje a upevni si 4. misto

Reagovat
RadekVonCZE

Musí!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda. Koncem zapasu mel RG stahnout nejakeho hrace a posetrit cas. Boribi x Laxalt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele