Všichni věříme, že můžeme vyhrát Scudetto, uvedl Zieliński

21.11.2018, 19:51
Aktuality
Neapol během posledních let nejvíce vzdoruje suverénnímu Juventusu a stejně je tomu i během probíhajícího ročníku. Podle Piotra Zielińskiho všichni pod Vesuvem věří, že mohou letos konečně získat titul...

Partenopei se během uplynulých tří let na Apeninském poloostrově vyprofilovali jakožto hlavní konkurent Juventusu, když dvakrát skončili na druhém a jednou na třetím místě.

Nejúspěšnější byla z pohledu Neapole minulá sezóna, ve které ambiciózní mužstvo získalo 91 bodů, přesto se muselo znovu sklonit před Juventusem. Mužstvo ze Stadio San Paolo tím jenom prodloužilo čekání na Scudetto, kterého se fanoušci naposledy dočkali v roce 1990.

Před startem letošního ročníku potom na neapolskou lavičku usedl Carlo Ancelotti, jenž navázal na své předchůdce, když se zatím pohybuje šest bodů za vedoucím Juventusem Turín.

"Pod Ancelottim si vedeme dobře," řekl Zieliński pro SportMediaset. "Všichni v Neapoli věříme, že můžeme letos konečně vyhrát Scudetto," prohlásil polský reprezentant.

Neapol vyjma ligové soutěže bojuje také v Lize mistrů, kde je po čtyřech kolech bez porážky, načež si již proti Crvene Zvezde může zajistit postup do vyřazovací fáze. "Nikdo nečekal, že skončíme na prvním nebo druhém místě ve skupině," uvedl Zieliński v narážce na přítomnost Liverpoolu a Paris Saint-Germain. "Musíme porazit Crvenou Zvezdu, a pokud dobře dopadne výsledek druhého utkání, můžeme si zajistit postup do osmifinále," pochvaluje si 24letý záložník.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (56)

Přidat komentář
juveforever

s Ancelottim skorej ligu majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,bohužel nemůžete a ani tomu asi nevěříte,jen to říkáte do médií.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester věřil, když vyhrál Premier League. Když budete věřit takto, může to být titul, pohár i LM.

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl uvést, že Scudeto sice vyhrát můžou, ale ne v dresu Neapole až juve o vítěznou serii titulů přijde bude to skoro jistě Inter, kdo to přeruší

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
masly008

naivka

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
REPLIKATOR

sni dál

Reagovat
mesyas

věřit můžete, nic jiného vám nezbývá

Reagovat
smazaný uživatel

Ho*no, a to Neapoli fandím. Teď je základ po nějaké době zas postopit dále v LM, škoda, že jsme to v pár zápasech nedotáhli do konce.

Reagovat
kilobyte

Nestačí věřit, že můžete vyhrát, musíte si věřit, že vyhrajete. To je asi ten největší rozdíl mezi Neapolí a Juventusem.

Reagovat
olis

moralne mozno, oficialne snad niekedy v buducnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to myslíš, morálne? Čo v Juve niečo berú, ako ich svojho času podozrieva Zeman?

Reagovat
10

Ne, Olis bere...

Reagovat
Pinturicchio

... nebo spíš nebere.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Tu otazku myslíte vážně, když se mluví o klubu co byl kvůli korupci přeřazen do nižší ligy?

Reagovat
The Krupy

Robilo to snáď súčasné vedenie? Potom treba vypisovať hlúposti aj o AC Miláno. Na používanie internetu by som fakt zaviedol psychotesty, nie je možné, aké inteligenčné undergroundy sa tu niekedy prejavujú.

Reagovat
10

vždyť tohle je zrovna čistá demence, ta "otázka" v tý reakci nemá hlavu ani patu

Reagovat
olis

Ciao Banti

Reagovat
10

trapný jak ten tvůj Drupal

Reagovat
olis

Col recupero vinciamo

Reagovat
10

Tagliadamus

Reagovat
olis

Promosso

Reagovat
olis

nie, resp. ak aj ano tak to robia zle kedze na ihrisku na to nemaju, samozrejme ze som narazal na rozhodcov a podobne veci

Reagovat
pistacik11

Ako ja mám Neapol rád, doprial by som im aj titul, najmä kvôli Hamšíkovi, ale toto čo ty predvádzaš, to je čistý hon na čarodejnice. Neapol sa snaží ako môže, ale na juve zatiaľ fakt nemá. Rozdiel v kvalite až taký priepastny není, ale v psychike priepastny.

Reagovat
FuckT

Nemyslis si, ze ty predvadzas nieco podobne? Psychika by sa mala hodnotit az na konci sezony, a myslim si, ze na konci tej poslednej tam bol az prekvapivo badatelny skok co sa psychiky tyka, kedze sme ziskali strasne vela bodov. Teraz sme priviedli Carla aby to este viac obrusil a zatial nemozeme hodnotit, kam nas to dotiahne, najma aj z toho dovodu, ze nase doterajsie vysledky boli ovplyvnene vymenou trenera.

A nechapem, ako mozes tak lahko kritizovat nasu psychiku aj napriek tomu, ze sme zatial podali skvele vykony proti timom ako PSG a Liverpool. To su take dementne nazory zalozene na nicom, to je podobne ako argumenty typu:"Juventus na to nema, ved prehrali s MU...", atd.

Reagovat
pistacik11

Veď ja nehovorím, že sa to nemôže zmeniť, stať sa môže hocičo. Ale pozri, minulú sezónu ste vyhrali pár kôl pred koncom na juve, dotiahli ste sa bodovo, prišli oslavy, ohňostroje v meste a hneď na to výbuch vo fiorentine, ktorý vrátil juve na koňa. Ako to brať, keď nie ako psychicky lapsus? V LM tiež ešte nič nemáte v suchu, nevyhra na Liverpoole vás môže stať postup.

Reagovat
olis

jediny rozdiel je Ciao Taglia

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=2u7baL0sRww (skončilo 1:0 pro Neapol)

https://youtu.be/TAzFbr_SBvA + https://youtu.be/UP_dIpW4_Q4 (v rámci jednoho zápasu, Neapol i po té penaltě vyhrála 3:1)

https://youtu.be/0Y6-5kqI4fI?t=59

https://youtu.be/N_3y3vpDrQg - tohle je můj favorit, asi první penalta v historii odpískaná po faulu spoluhráče

tady máš ještě tabulku chyb rozhodčích v prospěch/neprospěch jednotlivých týmů od calciomercato.com, aby to tvoje žvatlání taky dostalo nějakou souvislost:

https://www.calciomercato.com/news/moviola-classifica-dei-favori-arbitrali-10465

ciao loser

Reagovat
olis

Ciao Taglia

Reagovat
10

Tahle ubrečená póza se Neapoli samozřejmě vyplácí, na hřišti i mimo něj, to oni moc dobře vědí. Každý kolo z Neapole brečí, že fanoušci ostatních týmů (často ani ne soupeř v tom kole) urazili jejich obyvatele, těm týmům pak zavírají kvůli politický korektnosti v rámci "discriminazione territoriale" tribuny a platí pokuty. Stejně tak nekončící pláč na rozhodčí. Realita je taková, že Neapol v čele s letcema Callejonem a Mertensem je nejprotěžovanější tým posledních X let, nejen na hřišti, ale hlavně mimo něj. Cikání hadr.

Reagovat
olis

Ciao Taglia

Reagovat
10
Reagovat
olis

Ciao Taglia

Reagovat
svkmd

došli ti slová ty plačko?

Reagovat
olis

nie, Ciao Taglia uplne staci

Reagovat
Coutinho10

tak určitě

Reagovat
Mrvinho

Tomu nevěř Piotrek

Reagovat
smazaný uživatel

To mi v Turíně taky...

Reagovat
dextroza_m

Tak pokud ty sám, tak je to v klidu..

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem lopata MY!

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
RealC.F.

Těžko , v zimě bude o pár bodíku juve a na jaře se zas Neapol připo**** a titul je jasnej. Like every year

Reagovat
smazaný uživatel

Říká snad největší labil z Neapole...

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol titul nemůže vyhrát ,maximálně ho Juve může prohrát

Reagovat
FuckT

Moze tolko stupidity na jednom fore pod jednym clankom vlastne aj byt? Povoluju to zakony vesmiru, The Four Fundamental Forces? Dnes sa naozaj kazdy chce vyjadrit, ale uroven toho vyjadrenia priam vobec neexistuje, dokonca sa casto nachadza v negativnych cislach.

Minuly rok bol Neapol velmi blizko a nevidim nic ze na tom, ze si po takej sezone veria. Takisto nechapem, preco niekto musi hladat take velke rozdiely medzi "muzeme vyhrat" a "vyhrajeme", co moze kludne byt iba zurnalisticka parafraza skutocneho tvrdenia, jakozto som ten isty clanok cital v Anglictine a tento preklad nie je uplne identicky tomu Anglickemu, a tym padom je rozdielny aj konecny vyznam...

Neapol je klub, ktory ma ambicie sa priblizit ku kvalite aa mentalite Juventusu, a trener ako Ancelloti a dalsia skupina smrti v LM nam mozu velmi pomoct. Praca je tam dobra a zatracovat to hned takto na zaciatku je podla mna zbytocne...

Reagovat
olis

no ja teda dufam ze taku kvalitu a mentalitu nikdy nedosiahneme

Reagovat
pistacik11

Nikdy nechceš vyhrať sériu a? Nechceš mať hráčov, ktorý vedia zlomiť zápas na svoju stranu aj keď sa nedarí, a neposeru sa z tlaku keď hrajú s najväčším súperom?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nechce. Chce být věcné druhý nejspíš.

Reagovat
olis

ci uz liga ale aj LM a pod. je pre mna az na nejakom tretom - stvrtom mieste, takych hracov davno mame, najvacsi super nie je

Reagovat
pistacik11

Nie a tie oslavy po zápase na juve na konci minulej sezóny? To tak oslavujete stále každú výhru?

Reagovat
svkmd

Reagovat
olis

naco sa pytas ked odpoved poznas

Reagovat
ED91

Oni už dohrali skupinu LM?

Reagovat
Fridgiee

Tady to je výživný když se píše o Neapoli

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Napoli, už nejsme věčně druzí a shitshow se tak přesouvá pod jiné články

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele