Primera División - souhrn 7. kola

03.10.2014, 22:53, aktualizováno 05.10.2014, 22:56
Komentáře a souhrny
Real Madrid nadělil Bilbau potupného bůra. Valencia potvrdila skvělou formu a před vlastními fanoušky udolala Atlético Madrid. Před Netopýry se ale v čele stále drží Barcelona, která znovu neinkasovala a uspěla na půdě Raya Vallecano. Málaga udolala Granadu, nerozhodné výsledky se zrodily v Getafe, Eibaru a také Almeríi. Tři body mají Sevilla, Villarreal a Espanyol...

Real Madrid - Athletic Bilbao 5:0

05.10.2014 21:00

Góly: 2. Cristiano Ronaldo, 41. Karim Benzema, 55. Cristiano Ronaldo, 69. Karim Benzema, 88. Cristiano Ronaldo

Real si znova s chutí zastřílel, tentokrát rozdrtil Bilbao 5:0 a sune se tabulkou vzhůru. Za domácí vstřelil už třetí hattrick v sezóně Ronaldo a dvě trefy přidal Karim Benzema. Hosté byli bezbranní a od ještě většího výprasku je zachránil jen brankář Iraizoz. Real je nyní čtvrtý, Baskové se stěhují do sestupového pásma.

Real od úvodního hvizdu na nic nečekal a hned z první větší akce udeřil. Skvělá rozehrávka na pravé straně vyústila v centr Balea a na vysoký míč si na zadní tyči i přes stínění De Marcose naskočil Cristiano Ronaldo - 1:0! Po oslavném tanečku zavládlo v řadách Realu uklidnění a přicházely další šance. V 7. minutě pálil z vápna znova Ronaldo, Iraizoz však odvrátil na roh. I díky zlepšené defenzívě a tvrdšímu přístupu, o kterém svědčila i obvázaná hlava Beňata po střetu s Carvajalem, se Bilbau podařilo přežít další půlhodinu bez úhony.

Ve 41. minutě však obrana Lvů musela znova kapitulovat. Při rohovém kopu Modriče se ve vápně Bilbaa nejvýše vyšplhal Karim Benzema, jenž hlavou poslal míč od země za záda marně se natahujícího Iraizoze - 2:0! Do šaten tak šli domácí se zaslouženým dvougólovým vedením.

Druhá půle pokračovala v intencích té první. Real svého soupeře jednoznačně přehrával a bylo otázkou času, kdy svůj náskok navýší. Blízko tomu byl v 50. minutě Bale, jeho technický pokus po přihrávce Ronalda ale skončil vysoko nad. Další branky se tak téměř 78 tisíc diváků dočkalo až o pět minut později. Benzema vysunul rychlým pasem Balea, velšský reprezentant naservíroval před Iraizoze přesnou přihrávku na nabíhajícího Ronalda a portugalský kanonýr už měl lehkou práci - 3:0!

O pár okamžiků později mohl zvýšit na rozdíl čtyř branek Bale, jenže ten po kombinaci s Jamesem branku opět minul. Na druhé straně se vzápětí hnal do šance Gómez, Casillas si však prostor u tyče pohlídal a nepřipustil návrat Basků do utkání. Skóre se znova měnilo v 69. minutě. Po pasu Modriče běželi všichni z tria BBC na bezmocného Iraizoze, Ronaldo se ve vápně Basků zachoval kolegiálně a daroval gól zcela volnému Benzemovi. Kop do prázdné branky znamenal vedení 4:0 pro domácí! O vítězi zápasu bylo sice dávno rozhodnuto, alespoň čestný úspěch si však hosté připsat chtěli. Ofenzivní zmar Bilbaa však znova demonstroval Guillermo, jenž v 78. minutě ze dvou metrů napálil jen připraveného Casillase.

Na opačné straně musel Iraizoz v brance Bilbaa čelit i v poslední desetiminutovce nájezdům Bílého baletu, třiatřicetiletý gólman odolal střelám Balea i Ronalda, nicméně těsně před vypršením hrací doby si portugalský reprezentant přece jen připsal hattrick. Běžela 88. minuta, když Pepe napřáhl po míči letícím do vápna hostů, balón sice dobře netrefil, ale míč se po odrazu od Ronalda i tak dostal do branky Lvů! Šťastná Ronaldova trefa zaokrouhlila skóre na 5:0. Real tak pokračuje ve vynikajících výsledcích a v příštím kole už může atakovat první trojku. V Bilbau se naopak musí něco hodně rychle změnit, aby se Valverdeho tým konečně vyhrabal z hluboké herní krize.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 2:0

05.10.2014 19:00

Góly: 7. Lucas Vázquez, 90. Cristhian Stuani

Espanyol si poradil s Realem Sociedad rozdílem dvou branek. Utkání mělo poměrně pikantní nádech a emoce byly cítit prakticky stále. V utkání padlo osm žlutých karet a sudí Mario Melero López jich mohl udělit mnohem víc. Utkání bylo rozhodnuto na okrajích utkání, v sedmé a poslední minutě zápasu.

Hned na konci první minuty přišel dlouhý pas na hostujícího Agirretxeho, ten byl ovšem v ofsajdovém postavení. Domácí Espanyol Barcelona se velmi brzy ujal vedení. Po levé straně unikl García, prohlédl si situaci a poslal nízký centr do vápna, který se dostal k volnému Lucasi Vázquezovi, který si jedním dotekem zpracoval a tím druhým propálil brankáře Zubirakaie. Domácí stadion Cornellà-El Prat mohl vybuchnout nadšením a Vázquez slavil.

Real Sociedad mohl zareagovat na brzkou inkasovanou stejným způsobem, když Carlos Vela hledal centrem Agirretxeho. Ten se sice dravě pral s protihráči, ale míč před ním domácí odvrátili na další rohový kop. Těch měl Real Sociedad několik, ale nedařilo se mu zakončit je. Agirretxe byl v útoku zcela osamocen a bylo to jen na něm, aby se uvolnil a případně zakončil. Branku Espanyolu i díky sražené střele neohrozil.

Espanyol se ale nevzdával a rozhodně nepolevoval ve svém úsilí o zisk tří bodů. Na jeden dotek se Espanyol propracoval až do vápna, až zakončení Garcíi se hostům podařilo zastavit. Realu Sociedad se krátil čas a nedařilo se mu pořádně ani vystřelit. Zatímco Espanyol zakládal jednu útočnou akci za druhou. Po centru z pravého křídla se míč dostal ke zcela volnému Martínezovi, jenže jeho střela pravačkou skončila vysoko nad brankou.

Zajímavou ránu na bránu Casilly vypustil také Inigo Martínez, jenže míč z jeho kopačky zamířil těsně vedle tří tyčí. Patnáct minut před koncem utkání se Real Sociedad dostal do tlaku, ze kterého se snažil udeřit. Hlavním problémem ale byla nepřesnost a laxnost v zakončení. O technickou ránu se pokusil hostující Agirretxe, nemyslel to zle, jenže Casilla na střelu dobře viděl a měl čas se připravit. V Katalánsku to ale byly ještě nervy. Stuani vystihl chybnou rozehrávku hostů, řítil se na branku San Sebastianu a Zubirakai musel hodně sprintovat, aby byl u míče dříve a odkopl alespoň do zámezí.

Domácí měli k dispozici přímý kop z pravého křídla, centr mířil na Colotta, ten byl ale velice dobře bráněn a k pořádné hlavičce se nedostal. Real Sociedad mohl srovnat a neměl k tomu daleko. Gaztañaga si vzal míč pod patronát a mířil poměrně solidně. Balon z jeho kopačky ale nakonec zamířil vedle. Hosté už otevřeli obranu, po levé straně unikl Montañés, po vzoru Rosíckého "šajtlí" nacentroval na nabíhajícího Christiana Stuaniho a ten se už nemýlil - 2:0.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Villarreal CF 1:3

05.10.2014 17:00

Góly: 44. Joaquín Larrivey - 32. Moi Gómez, 33. Moi Gómez, 90+1. Mario Gaspar

Celta Vigo padla s Villarrealem, inkasovala od něj tři branky. Ke konci utkání se navíc musela smířit s tím, že byl obránce Fontas vyloučen. Dvě branky zaznamenal hostující hrdina Moi Gómez a díky jeho dvěma brankám se Villarreal nyní nachází na sedmé příčce.

První minuty se nesly převážně ve znamení dlouhých kombinací, které měly jediný cíl - neinkasovat a dostat soupeře pod tlak. Logicky proto mnoho šancí k vidění nebylo a chvíli trvalo, než se oba týmy odhodlaly k samostatné akci. Centr Fabiána Orellana před branku Villarrealu, kde si snažil naskočit Nolito, ten se ale ocitl na zemi. Fabián Orellana se posléze snažil najít nabíhajícího Larriveye, ale včas byli u míče obránci a míč zpacifikovali.

Hosté vybojovali míč uprostřed hřiště, mladík Denis Čeryšev potáhl po pravé straně a zpětnou přihrávkou před branku nachází zcela volného Moiése Gómeze, který už si se zbytkem akce věděl rady a dopravil míč do brány - 1:0 pro Villarreal a Celta Vigo musela dotahovat.

Moi Gómez byl dnes k nezastavení. Poté, co se mu povedlo vstřelit první gól, přidal vzápětí další gól. Po krásném sólu jej delší dobu nikdo neatakoval, což Gómez využil k parádní trefě z blízké vzdálenosti. Navedl si míč zpoza vápna na pravou nohu a vypálil přesně k tyči - 2:0.

Celta Vigo byla viditelně otřesená a jakákoli kombinace se jí dlouho nedařila. Villarreal se snažil přidat další pojišťující branku, ale obrana Celty si poradila i s ranou Triguerose. Celta Vigo se pokusila vstřelit kontaktní branku, k čemuž jí pomohl Villarreal. Víctor Ruiz chyboval na vlastní polovině, čehož dokázal využít Joaquín Larrivey. Zkušený útočník po sprintu do pokutového území dokázal překonat i gólmana Sergia Asenja a Celta snížila.

Druhá půle se lépe podařila Celtě Vigo. Před brankou se po hlavičce Krohn-Dehliho dostává k míči další hráč Celty, který efektními nůžkami pálí na branku, kde vyhlavičkovává míč z brankové čáry bránící Bruno Soriano, který tak nyní zachránil svůj tým. Dalších dvacet minut se ale ani jeden ze soupeřů nedostal výrazně do hry. Kombinace opět vázla a Celta Vigo vypadala bez energie a nápadu. Hosté byli spokojeni se současným stavem a skóre jim vyhovovalo.

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostal Andreu Fontàs za faul na pronikajícího Ucheho na vlastní polovině. To byla pro Celtu velká komplikace. Ještě větší ale byla do rozevřené obrany pronikl střídající Luciano Vietto, který sprintoval po pravé straně, na střed pokutového území poslal přesnou přihrávku, odkud zakončoval nikým neobsazený Mario Gaspar. Konečné skóre 3:1 pro Villarreal. Celta Vigo je přesto šestá a má na Villarreal náskok jednoho bodu.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Deportivo La Coruña 4:1

05.10.2014 12:00

Góly: 24. Stéphane Mbia, 39. Carlos Bacca, 57. Stéphane Mbia, 63. Vitolo - 31. Haris Medunjanin

Zvláště díky dvěma zásahům Stephana Mbii se Sevilla po debaklu 4:0 na Atlétiku Madrid z minulého týdne dokázala rychle vzpamatovat a rovněž čtyřgólovým přídělem rozdrtila Deportivo La Coruňa. Hosté zprvu vzdorovali brankou Medunjanina, ale smršť gólů z kopaček Baccy, Mbii a Vitola se postarala o jednoznačné vítězství Sevilly.

Carlos Bacca dokonce dvacet minut před koncem zahodil pokutový kop, ovšem ani to Andalusany nakonec mrzet nemusí. Posouvají se nyní na třetí místo v tabulce za Barcelonu s Valencií, zatímco Depor zůstává na ligovém dně s pouhými čtyřmi body po sedmi kolech.

Domácí již od počátku jasně dominovali a brzy se propracovali i k zakončení, kdy Vitolo poprvé přiměl Germana Luxe k zákroku. V dalších dvou slibných příležitostech se pak ocitl Denis Suárez, jenž však v obou případech vůbec netrefil branku. Přesto se Sevilla záhy dočkala průlomu skóre. Osmadvacetiletý záložník Stéphane Mbia potvrdil svou dominanci ve vzdušných soubojích, když na přední tyči hlavou usměrnil rohový kop Deulofeua do sítě ve čtyřiadvacáté minutě. Autor gólové asistence pak mohl sám přidat zásah číslo dvě, ovšem neuspěl a překvapivě padl gól na straně druhé.

Ze své první opravdové šance totiž Depor rázně udeřil poté, před vlastní šestnáctkou spáchal faul Coke na Juanfrana a Haris Medunjanin vyvedenou exekucí překonal bezmocného brankáře Beta. To domácí celek přimělo k dalšímu mohutnému obléhání branky v honbě za obnovením vedení ještě do poločasu a zvláště při Trémoulinasově střele k tomu chybělo jen pár centimetrů, francouzský bek totiž trefil břevno.

I tak se Sevilla brzy dočkala. Bacca převzal další kvalitní Deulofeův centr a z hloubi šestnáctky zkušeně skóroval. Ještě hůř bylo pro Depor po změně stran, kdy se kolumbijský kanonýr spokojil s rolí asistenta a připravil palebnou pozici pro Mbiu, jenž prudkou ranou pod břevno skóroval již popáté v sezoně. V třiašedesáté minutě utnul i veškeré zbylé naděje na zdramatizování výsledku Vitolo, jehož ve vápně znovu našel aktivní Deulofeu. A nebýt Luxova chycení Baccovy penalty (již sám způsobil), bylo by skóre pro hosty ještě krutější.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Granada CF 2:1

04.10.2014 22:00

Góly: 60. Roque Santa Cruz, 80. Vitorino Antunes (pen.) - 1. Youseff El Arabi

Malaga otočila zápas s Granadou a i v početní nevýhodě vyhrála 2:1. Hosté šli do vedení už v první minutě, domácí odpověděli až v druhém poločase a obrat dotáhli deset minut před koncem díky penaltě Antunese navzdory vyloučení Angeleriho. Malaga vyhrála podruhé v sezóně, naopak Granada zaznamenává třetí porážku v řadě.

Hostům skvěle vyšel úvod zápasu. Hned z prvního útoku se jim totiž podařilo skórovat. Piti si navedl míč na střed a prověřil pozornost brankáře Kameniho, ten však pouze vyrazil míč před sebe a bleskurychlý El Arabi doklepl míč do sítě - 0:1! Domácí s takovým průběhem očividně vůbec nepočítali a dlouho se v zápase hledali. Jejich první dobrá příležitost přišla až ve 23. minutě. Střela z otočky v podání Santa Cruze ale skončila zblokována jedním z obránců.

Malaga postupně převzala otěže utkání a Granada čekala na příležitost. Domácí ostřelovali branku Roberta, co to dalo, ale míč často končil u nohou obětavých obránců Granady. Jako střela Amrabata v 32. minutě. Celkově však v první půli mnoho k vidění nebylo, jelikož hru často kouskovaly fauly, za něž sudí Velasco udělil celkem čtyři žluté karty.

Po změně stran pokračoval více méně nezáživný fotbal, nervózní utkání ale nakonec rozčísla 60. minuta. Při své první ze dvou slepených šancí Santa Cruz napálil z úhlu jen gólmana Roberta. O necelou minutu později už ale mohl slavit. Po centru z levé strany v podání Antunese si do ideálního prostoru naběhl Juanmi, ten ale proti vyběhnutému Robertovi neuspěl a míč musel do brány klidit až Roque Santa Cruz - 1:1! Třiatřicetiletý paraguayský útočník vstřelil první branku v sezóně.

Další tvrdá rána pro domácí přišla v 72. minutě, kdy musel za záchrannou brzdu zatáhnout Angeleri, dostal druhou žlutou kartu a Malaga šla do deseti. Málokdo by si v té chvíli vsadil na vítězství domácích, Garciovi muži se ale nevzdali a dál bojovali o obrat. Granada nicméně cítila šanci na vítězství a začala více útočit. V 78. minutě však hosté neuhlídali rychlý brejk domácích a po trochu sporném výroku rozhodčího, jenž nejdříve ukázal směrem k rohovému praporku a poté po konzultaci s pomezním svůj verdikt změnil, kopala Malaga penaltu. Tu bez problémů proměnil Vitorino Antunes - 2:1!

Pro Granadu však ještě přišla velká příležitost na vyrovnání, když v 86. minutě napřáhl z jedenácti metrů Murillo. Gólman Kameni ale skvělým zákrokem zachránil domácím tři body. Malaga tak po velkém boji nakonec porazila Granadu 2:1 a posouvá se do horní poloviny tabulky.

Více informací k zápasu

UD Almería - Elche CF 2:2

04.10.2014 22:00

Góly: 37. Verza (pen.), 84. Tomer Hemed - 6. Víctor Rodríguez, 56. Jonathas

Elche se sice na půdě Almeríe podařilo zarazit šňůru tří porážek v řadě, ovšem vzhledem k průběhu utkání bude i remíza 2:2 zpětně z pohledu hostů vnímána především jako zklamání a ztracené dva body. Klíčovým hybatelem téměř všeho podstatného se stal Jonathas, jenž připravil první gól a také napodruhé poslal hosty do vedení, ovšem následně se nechal vyloučit. Tím svému celku zatopil natolik, až o hubený náskok přišel.

Přesto se Elche alespoň vymanilo ze sestupových příček a poskočilo na průběžnou šestnáctou pozici, zatímco Almería s dosavadními devíti body okupuje po sedmi kolech osmou příčku.

Do večerního střetnutí lépe vstoupili hosté, což se záhy projevilo i na zápasovém skóre. Hned v šesté minutě dokázal Rodríguez zužitkovat přesnou hlavičkou Jonathasův centr do šestnáctky a poslal v souboji loňských nováčků Elche do vedení. Hosté ani pak nepřestávali s aktivním pojetím hry a Damian Suárez ozkoušel pozornost brankáře Rubéna Martíneze štiplavou ranou zdálky. Na druhé straně o sobě dal vědět Edgar Méndez, jehož střela zpoza šestnáctky skončila jen těsně vedle.

Ještě do poločasu se také domácím podařilo vyrovnat. Osm minut před odchodem do šaten Edú Albácar zavinil pokutový kop, který Verza bezpečně proměnil - 1:1. Po změně stran tempo hry zpočátku poněkud opadlo, ovšem i přesto se Edgar dostal k další příležitosti. Tentokrát již sice mířil lépe, ale na brankáře Herreru si stejně nepřišel. Byli to tak znovu hosté, komu se podařilo opět dostat do vedení. Pedro Mosquera připravil Jonathasovi palebnou pozici, z níž přesně umístěnou ranou z voleje do levého horního rohu branky poslal Elche podruhé do vedení.

Naneštěstí pro hosty uviděl šťastný střelec branky deset minut po své brance druhou žlutou kartu v utkání a musel předčasně trávník opustit. Almería se v závěru pustila do velkého tlaku, který po šancích Wellingtona Silvy s Jonathanem Zongou nakonec přece jen přetavil ve vyrovnání střídající Tomer Hemed, jenž po Verzově rohovém kopu obstál ve vzduchu a pět minut před koncem vyrovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Levante UD 3:3

04.10.2014 20:00

Góly: 46. Pedro López (vl.), 70. Saúl Berjón, 90+4. Federico Piovaccari - 2. José Luis Morales, 44. Víctor Camarasa, 79. Víctor Casadesús

Fantastický zápas plný zvratů byl k vidění na severu Španělska, kde domácí Eibar v samotném závěru dokázal vydolovat bod za šestigólovou remízu s Levante. Hosté přitom díky brzkým trefám Moralese s Camarasou vedli již 2:0, ovšem vlastní gól Lópeze je dostal do potíží, které překrásným vyrovnávacím gólem prohloubil Berjón. Neméně povedeným zakončením záhy vrátil vedení na stranu Levante Casadesús, jenže ani to nakonec hostům k výhře nestačilo. Ve třetí minutě nastavení se totiž prosadil střídající Piovaccari a dramatický zápas skončil 3:3.

Eibar si tak připsal další bod k dosavadním osmi, zatímco Levante zaostává za svým sobotním sokem v možném boji o záchranu o čtyři body nazpět. A to přesto, že vstup do utkání měl valencijský celek perfektní. Hned ve druhé minutě totiž José Luis Morales zpoza šestnáctky vyslal prudkou ránu, která se otřela o zadní tyč a zapadla za Iruretova záda - 1:0 pro hosty.

Domácím chvilku trvalo, než se s prvotním šokem srovnalo, ale brzy se začaly rojit šance i před brankou Levante. Javi Lara zdálky přestřelil a Berjón pak zkoušel ještě ambicióznější technický lob z dobrých třiceti metrů, který však Diego Mariňo dokázal přehoupnout přes břevno na rohový kop. A tak znovu uhodilo na opačné straně. Aktivní Morales měl v gólové akci prsty i tentokrát, když křídelník Levante pronikl zprava do středu hřiště a vystřelil. Jeho ránu sice zablokovala soupeřova obrana, jenže odražený míč se dostal ke Camarasovi, jenž jej bez váhání napálil do sítě.

Zde je nutno pochválit Eibar za výjimečnou psychickou odolnost, neboť leckoho by branky z druhé a čtyřiačtyřicáté minuty položily na lopatky tak, že by se už do konce zápasu neotřepal. Ovšem ne tak ligový nováček, který provedl v poločase dvě střídání, a hned krátce po změně stran dokázal snížit na rozdíl jediné branky. Larův centr si totiž nešťastně srazil do vlastní sítě Pedro López.

V sedmdesáté minutě pak bylo dokonce vyrovnáno, a že to stálo za to. Larův cíleně zahraný přímý kop nalezl na hranici vápna Berjóna, jenž špičkovým způsobem zakončil rázně z voleje nedaleko od horního růžku branky. Střelec čtvrté branky utkání záhy málem připravil gólovou akci na dokonalý obrat, jenže Piovaccariho postavení po Berjónově přihrávce pomezní rozhodčí vyhodnotil jako nedovolené. Opakované záběry přitom ukázaly, že bylo z hlediska pravidel vše v pořádku a Eibar tak byl "okraden" o legitimní gól.

Ještě větší pachuť v ústech museli Baskové cítit, když se po kombinaci s Rubénem Garcíou prosadil Víctor Casadesús díky dalšímu výtečnému zakončení zpoza šestnáctky do horního růžku. Do konce zápasu v tu chvíli zbývalo jen jedenáct minut a případné nastavení, které se nakonec ukázalo být klíčovým. V devadesáté třetí minutě se totiž Piovaccari nakonec přece jen dokázal zapsat na listinu střelců, když převzal zády k brance míč a krásně sladěným pohybem se zakončením za hustého deště vyrovnal na konečných 3:3.

Zápasový videosestřih v tomto případě opravdu stojí za to, doporučujeme jej zhlédnout zde.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - FC Barcelona 0:2

04.10.2014 18:00

Góly: 35. Lionel Messi, 36. Neymar

Další kolo španělské Primera División, další vítězství Barcelony. Katalánský celek udržel na půdě Raya Vallecana jak svou neporazitelnost, tak i čisté konto a stále ještě ani jedinkrát neinkasoval. Díky brankám Messiho s Neymarem skončilo utkání v Madridu pohodlnou výhrou hostí 2:0. Rayo navíc v druhé půli přišlo hned o dva hráče a muselo dohrávat o devíti.

Pro brankáře Claudia Brava tak šlo již o rekordní sedmý čistý štít v řadě, který navíc sám aktivně zajistil při perfektním zákroku po ráně Alberta Buena z deváté minuty. Čilská reprezentační jednička mrštným skokem k tyči vyškrábla míč mimo branku jen na rohový kop. Větší šanci si již Vallecano v utkání nevytvořilo, a tak ani napočtvrté na domácí půdě nedokázalo proti Barceloně skórovat.

Ne že by ze strany hostů šlo o nějaký ofenzivní koncert, ovšem po návratu z Paříže, kde Barcelona s PSG prohrála 3:2, šlo o dostatečně kvalitní návrat na domácí trávníky, o jakém si například Atlético Madrid či Borussia Dortmund v dnešních (prohraných) zápasech mohli jen nechat zdát.

Přestože domácí vstoupili do utkání dravě a bez jakýchkoli zábran, ani Barcelona příliš nezaostávala. Navíc se mohla záhy ujmout vedení, když Neymarova lobovaná přihrávka našla v dobré pozici Messiho, jenž však na brankáře Toňa tentokráte nevyzrál. Gólman Raya pak po půlhodině hry musel poprvé lovit míč ze sítě, jenže to ještě Messiho radost utnul zdvižený praporek rozhodčího. Argentinský reprezentant se však prvotními neúspěchy nijak nenechal rozhodit a pět minut nato přece jen skóroval po Piquého dlouhé přihrávce do šestnáctky, již po kvalitním zpracování obloučkem prodloužil za bezmocného Toňa.

Zatímco na první gól si hosté museli počkat plných pětatřicet minut, ten druhý přišel hned po šedesáti vteřinách. Munir, jenž tentokrát dostal v základní sestavě přednost před Pedrem, si převzal dlouhý nákop vpřed, ustál souboje s dvojicí obránců Raya a přistrčil míč do cesty Neymarovi, jenž jej poslal neomylně do růžku na zadní tyč. Když se pak ještě v první půli objevila možnost druhou gólovou akci zopakovat po stejné trase, Munir tentokrát zvolil sobecké řešení, které se nesetkalo s úspěchem.

Jako by dva inkasované góly nebyly už dostatečně velkým problémem, padla na Rayo čtvrthodinu po změně stran další rána. Jorge Morcillo totiž v tu chvíli uviděl již druhou žlutou kartu v zápase a musel předčasně odejít do kabin. Barcelona ovšem nastalé početní výhody již nedokázala využít, přestože Lionel Messi měl přinejmenším dvě skvělé šance navýšit svůj střelecký účet. V nastaveném čase pak ještě uviděl rovněž druhou žlutou kartu Javier Aquino za faul na Pedra, avšak výsledek utkání se již nezměnil. Barcelona tak nadále vévodí španělské lize s dvoubodovým náskokem na Valencii, Rayo zůstává ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Atlético Madrid 3:1

04.10.2014 16:00

Góly: 6. Miranda (vl.), 7. André Gomes, 13. Nicolás Otamendi - 29. Mario Mandžukić

Bláznivá první půlhodina ve Valencii rozhodla o překvapivém vítězství domácích Netopýrů nad Atléticem v poměru 3:1. Vše odstartoval vlastní gól Mirandy, po kterém přišly ze strany domácích ještě dva zásahy od Gomese a Otamendiho. Obhájci titulu kontrovali jen trefou Mandžukiče ve 29. minutě a neproměněnou penaltou. Valencie se tak bude minimálně na pár hodin vyhřívat na prvním místě, Atlético se může propadnout až na šestou příčku.

Vyprodaná Mestalla ještě ani nestačila usednout po úvodním pokřiku a už se měnilo skóre ve prospěch domácích. Psala se teprve 6. minuta, když z levé stran přiletěl do pokutového území Madridských lehký centr, Miranda si hrubě neporozuměl s gólmanem Moyou a hlavou zasunul míč nechytatelně do vlastní branky - 1:0! Jakoby toho nebylo málo, prakticky ihned po rozehrávce se hosté dopustili další fatální chyby. Po přihrávce Alcácera se mezi čtveřicí obránců Atlética hbitě prosmýkl André Gomes a z velké blízky nekompromisně prostřelil Moyu - 2:0!

Hororová desetiminutovka pro hosty ale ještě nekončila. Tentokrát udeřili Netopýři z rohového kopu Piattiho. Ve vápně si na míč nejvýše vyskočil nabíhající Otamendi a hlavou posunul svůj tým do tříbrankového vedení - 3:0! Tři branky dostali Rojiblancos naposledy v Řecku a hostům už na mysli bezesporu vytanuly nepříjemné vzpomínky. Naději na zvrat zápasu vykřesal pro Cholův výběr Mario Mandžukič těsně před vypršením první půlhodiny utkání. Skvělou práci odvedl Tiago, jenž tvrdou ranou donutil gólmana Alvese k výbornému zákroku, míč se však přesně odrazil k nabíhajícímu chorvatskému útočníkovi a ten hlavou snížil na 3:1!

Atlético svého soupeře zatlačilo a sahalo po další brance. Ta mohla přijít na konci první půle poté, co ve vápně Gomes zahrál rukou. K exekuci pokutového kopu se překvapivě postavil Guilherme Siquiera, jenže jeho slabá přízemní střela šla přesně do míst, kam skočil Alves. Lze jen spekulovat, jak by se zápas vyvíjel, pokud by penaltu kopal někdo jiný než osmadvacetiletý obránce, který letos ještě nevstřelil ani jeden gól.

Po změně stran už zápas nenabídl tak vzrušující momenty. Valencie hrála daleko opatrněji a všemi dostupnými prostředky se snažila udržet luxusní dvoubrankové vedení. K vidění tak bylo velké množství faulů ohodnocených třemi žlutými kartami pro domácí hráče. Simeone se pokusil oživit útok svého celku nasazením Alessia Cerciho a Raúla Garcíi, jenže ani jeden z nich nedokázal najít recept na poctivě bránící Valencii.

Ostřelování domácí branky nikam nevedlo. Minuli Griezmann, Mandžukič i Gabi. K vytouženému snížení pak nepomohl ani horkokrevný Cerci, jenž při svém druhém vystoupení v dresu Atlética po příchodu z Turína vyfasoval dvě žluté karty a v nastavení se poroučel do kabin. Ke svým doposud odehraným třiceti minutám tak sedmadvacetiletý italský záložník na delší dobu žádnou nepřidá. Valencie udolala Atlético 3:1 a bude čekat na klopýtnutí Barcelony, které by jí zajistilo první pozici do dalšího kola.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Córdoba CF 1:1

03.10.2014 21:00

Góly: 88. Babá - 78. Patrick Ekeng

Córdoba měla na dosah první ligovou výhru v novém ročníku, ale nakonec se musí smířit jen s jedním bodem. A to především proto, že si nedala pozor a dopustila se v samotném závěru chyby při brání. Hrdinou domácích se stal Diawara, který se ale vůbec nemusel zastavit jen na jednom gólu.

První nesmělé kroky směrem k zisku bodů učinilo Getafe. Zkušenější ze soupeřů se ujal aktivity a z dalšího náporu mu vyšla pěkná akce mezi Lafítou a Escuderem, po centru druhého jmenovaného ale míč skončil jen v zámezí. Nepřesnost se stala hlavním divákem dnešního utkání a ačkoli má tento negativní rys vstup na fotbalová klání zakázán, často se stane hostem velké části zápasů.

Po centra Castra se k zakončení přes obránce Crespa dostal Yoda, mířil však mimo. Následně se Getafe málem prosadilo díky spolupráci Escudera s Lafitou. Escudero hezky uvolňoval Lafitu, jehož ovšem zradilo v klíčový okamžik zpracování míče a ten se dostal pod moc soupeře. Po půlhodině se zranil Ekeng a vypadalo to, že bude muset střídat. Nakonec se díky lékařskému týmu postavil na nohy a vrátil se do zápasu. A Córdoba mu musela hodně děkovat, protože měl v utkání sehrát ještě velkou roli.

Jen pár minut poté se zastřeloval Lacén a jeho střela patřila mezi ty velmi povedené. Chybělo jí jediné - větší přesnost. Takto míč poslal jen těsně vedle tyče a pokračovalo se za bezbrankového stavu. Ghilas se nebál a vnikl přes dva soupeře do pokutového území. Tam si míč potáhl a vypálil, ale mířil hodně mimo. Po něm se do šance dostal také Yoda, ale mistr přesnosti z něj sotva kdy bude. Jeho rána našla jen náruč připraveného brankáře Juana Carlose. Lafita se pokoušel prokličkovat do výhodnější střelecké pozice, ale v závěru poločasu se mu také nedařilo.

Ve druhém poločasu se se šancemi roztrhl pytel až v samém závěru. První minuty se oba týmy opět spíše ze slušnosti zastřelovaly. Lusova hlavička z přímého volného kopu letěla vedle domácí branky, po něm pálil mimo a ještě k tomu nepříliš razantně Sarabia. V dresu Cordoby toho dnes odběhal Silva, ale ani jeho následná rána z poměrně dobré vzdálenosti neskončila v síti. Córdoba však přidávala plyn a domácí několikrát zachránil až brankář Vicente Guaita. Po centru z pravé strany zakončoval v pokutovém území Ghilas, ale obratným zakončením přes hlavu mířil jen do míst, kam se včas dostal právě Guaita a míč chytil.

Patnáct minut před koncem se na hřiště podíval Diawara a také on se stal klíčovým mužem. Nejprve ale jen nevěřícně sledoval Velazqueze, který si nepočínal obratně a před vlastním pokutovým územím ztratil míč. Poblíž se nacházel Patrick Ekeng Ekeng, který mu míč sebral a napálil jej k tyči! Ani velký úhel mu nevadil a mohl slavit - 1:0.

Do akce se dostával také Hinestroza, který si v pokutovém území přehazoval balon ze strany na stranu, ale nakonec vypálil jen do boční sítě. Domácí se nevzdali ani po inkasované brance a dočkali se srovnání. Po výborné svižné akci si na centr z levé strany od Sarabii naběhl střídající Baba Diawara a srovnal! A nebylo to vše, co předvedl. Jen o chvíli později se ocitl ve vápně, kam směřoval míč, ale ze vzdálenosti deseti metrů hlavou netrefil přesně! Getafe si mohlo vzít tři body, ale nakonec asi zaslouženě jen remizuje.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona761019:019
2.Valencia CF752017:417
3.Sevilla FC751113:816
4.Real Madrid750225:915
5.Atlético Madrid742112:714
6.Celta Vigo733112:1012
7.Villarreal CF732210:711
8.Espanyol Barcelona72329:89
9.SD Eibar72328:79
10.UD Almería72327:79
11.Málaga CF72325:79
12.Rayo Vallecano722310:128
13.Granada CF72235:118
14.Getafe CF72144:117
15.Real Sociedad71248:115
16.Elche CF71247:165
17.Levante UD71244:155
18.Athletic Bilbao71154:114
 Córdoba CF70434:114
20.Deportivo La Coruña71158:194

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (407)

Přidat komentář
Filip12

pěkně opálená baba

Reagovat
smazaný uživatel

Legendární

Reagovat
smazaný uživatel

Baba - legenda Sevilly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Super tři body I když vedem za po čtvrthodině 3:0, tak stejně je to nakonec neskutečnej boj na krev stímhle Atléticem. Nakonec asi rozhodla ta chycená penalta, protože o přestávce jsme se uklidnili a druhej poločas to byla parádní defenzivní činnost, v čele s králem Otamendim. Ofenziva nic moc ale nepotřebovali jsme poté patnáctiminutovce , tak si nebudu stěžovat. Střídání od Nuna super, nejlepší byl tah s Orbanem na beka a Gaya na křídlo, krásně spolu tu lajnu zavřeli. Díky hoši.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia hraje letos úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby ne když si přivede na koho si ukáže.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Ángel di María 22

Celkově zasloužená výhra Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
REPLIKATOR

Válecnia

Reagovat
smazaný uživatel

Už keď si dal Miranda vlastný gól som vedel. že to nedopadne dobre

Reagovat
off-olda

Munir Sobec nechutný

Reagovat
smazaný uživatel

La Masia

Reagovat
smazaný uživatel

Vale , teď ještě Rayito a budu spokojen

Reagovat
Radin

Claudio Bravo, bohužel pro ostatní asi správný výběr golmana Barcelony :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá bezvadně... on se brzo zařadí, resp. tak už chytá, mezi nejlepší 3 golmany světa.

Reagovat
Jerichoo

zase netreba preháňať

Reagovat
smazaný uživatel

proč přehánět... potenciál na to má a kdo ze součastnejch golmanů chytá tak dobře jako Bravo ted?

Reagovat
smazaný uživatel

A jsi si vědomý toho, že pochytal od začátku ligy všehovšudy 9 střel? A to ještě dneska Rayo dokázalo na bránu vystřelit skoro tolikrát (přesněji 4x) jako všichni soupeři za předchozích 6 kol dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. Obrana funguje zatím naprosto skvěle. Dneska pár zakončení, jinak od začátku ligy nic.

Ale Bravo je zatím při té šňupce střel výborný. Já jsem s ním zatím spokojený moc.

Reagovat
Jerichoo

ved má 33 ty potenciál

Reagovat
Jerichoo

*31

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi golman na svete

Reagovat
Radin

mrzí mě, že Ochoa taky nechytá :-/

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten repre brankář Mexika ?

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši..

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Da sa povedat ze dnes Barca v suchom triku. Vyborne zahrali Mathieu,Bravo,Messi,Neymar. Sklamali Xavi,Iniesta,Munir a Bus. Skoda, ze nasleduje repre prestavka

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přijde, že odchovanci a dlouholetej základ barcy se moc nechytá tomuhle stylu fotbalu co ted hrajeme. Messi zvládně hrát všechno ale pro ostatní je to už asi horší. Jo a Nezmar i Mathieu jsou fakt špica...

Reagovat
Jerichoo

Co to tam preboha spravil Miranda to som snad ešte nevidel, ale krásny nábeh

Reagovat
-Carles-

Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

este proti Eibaru na CN by to ciste konto mohol udrzat ... a potom to uz asi padne ... ale aj tak klobuk dole za tu seriu co ma

Reagovat
smazaný uživatel

Chytá dobře, ale měl i štěstí (proti Villarrealu tuším 2 tyčky, proti Levante břevno).

Reagovat
Ángel di María 22

I Malaga a Granada trefili konstrukci. Ale rekord v neprůstřelnosti bez kliky udržet asi nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, ti předešlí držitelé rekordu těhle situací taky určitě měli několik.

Reagovat
smazaný uživatel

svým způsobem je i los takové štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář Valencie Diego Alvés zneškodnil už patnáctou penaltu ze 31 pokutových kopů, kterým ve španělské lize čelil. Má tedy téměř padesátiprocentní úspěšnost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ale docela mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Kdo kopal tu penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Siquera

Reagovat
bayern987

Díky

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

a najlepšie jak dnes spravil na Griezmanna klučku

Reagovat
smazaný uživatel

U toho se mi na chvilku zastavilo srdce

Reagovat
Atlético de Madrid

je to nepřesný... čelil 31 penaltám, 16 skončilo gólem, 13 chytil, 1 šla do tyče, 1 mimo bránu

Reagovat
bayern987

Třeba to aurou vytěsnil... nikdy nevíš

Reagovat
JacoBee
Reagovat
smazaný uživatel

ech ci maaariu, ta ale sadla

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej. Podobnej tomu, co dal Vácha.

Reagovat
JacoBee

Mě to připomnělo spíš ten Altintopa proti Kazachům.

Reagovat
db18

Spíš Rajtoralův

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ochoa taky šlápl vedle.

Reagovat
Counter

Eibar fantasticky Prohrávají 2:0, vyrovnají, pak je rozhodčí připraví o regulérní gól, dostanou na 3:2 a stejně ještě v závěru urvou remízu.

Reagovat
X-bano-X

Mali na viac, skoda uz dlhodobo tragickych rozhodcov.

Reagovat
Imago

Reagovat
db18

Roque

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Bacca mohol nechať M'biovi penaltu...

inak Sevilla ide, Denis Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

střed zálohy Mbia - Serey Die....to by byla darda

Reagovat
smazaný uživatel

človek by si pripadal ako v americkej base

Reagovat
jany kozak

Reagovat
jany kozak

a medel k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že po tom M'biovi přes léto nikdo nesáhnul, to je jediný naše štěstí..Si neumím představit, že by Banega měl hrát v základu střed zálohy, on zvládne maximálně zahrát průměr proti Depor apod., s Krychem a M'biou na středu můžeme být letos fakt silný, EL je druhořadá a nebránil bych se ani vypadnutí...Atleti tak suverénní nebudou, to spíš ta špína ze Singapuru... Nechci nic předpovídat po začátku ligy, ale letos by to mohla být fakt krásná, strhující a vyrovnaná bitva o LM mezi Sevillou, Vale a Atléticem..

Reagovat
-Kopy-

to sis mohl odpustit, docela ubohý a navíc u nás ani neni ještě, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty letní příchozí hvězdy platěj fanoušci jako ty ze svých kapes?

Reagovat
smazaný uživatel

Seville už se třepou kolena...

Reagovat
Kily

a bude hůř, počkej, až po dalších výhrách začnou být ostatní všímavější a začnou vám místo netopýrů říkat chameleoni

Reagovat
eder

Už aby konečně zasáhl do hry i El Pistolero. Někdo už konečně musí otřást neotřesitelnou pozicí Božského Cristiana - nejlepšího fotbalisty všehomíra...

Reagovat
smazaný uživatel

Denis Suarez a Moi Gomez si to rozdaju o najvatsi talent Mozno sa ta pripletie Gaya , Vietto .

Reagovat
Phillipinho

Spis Gaya x Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

přežijeme rok

Reagovat
misinho7

normalne by ma zaujimalo ako si sa dostal k fandeniu eibaru?

Reagovat
madridcan

To bude tymi prvymi siedmimi pismenami unho v nicku

Reagovat
misinho7

Reagovat
Phillipinho

Oni snad budou hrat o sestup, jestli uz Arrasateho neodvolaji....

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Real krásný zápas, skvělý výkon všech, CR7 snad zavře aspoň na chvíli huby těm, co ho kritizují za sobčení... už se moc těším na clásico, oba týmy v téhle formě + suarez.. to bude fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

pekný zápas s ešte krajším výsledkom ... až na trochu hluchší úsek okolo polovice 1. polčasu kontrolovaný zápas s hetrikom CR a 2 gólmi Karima ... strašne sa mi páčili CR, Luka, Sergio, Marcelo a PEPE, ktorý odohral maximálne koncentrovaný, bezchybný zápas, pozične na top úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo scores his third hat-trick in 15 days

in La Liga this season: 41.5 minutes per goal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

neskutocne

Reagovat
Kenneth

Hovado. Už druhou sezonu po sobě čekám, že mu to tam tolik už padat nebude, ale čím je starší, tak exploduje čím dál víc. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude mit rychlost, tak mu to tam prestane padat jen tezko. Nevim, co by se muselo stat, aby ztratill mit chut davat gol za golem.

Reagovat
Kenneth

Za 3-4 roky zkusit předělat na hrotáka. Neskutečný fyzický fond plus neskutečný výběr místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vyber mista prave nevim. On tech golu do prazdne da hodne, ale je to hlavne o rychlosti.. proste toho obrance predbehne a je v tom prostoru, kde ma byt, prvni.

Reagovat
Spalovač šancí

V tom případě je to offside!!!

Reagovat
misinho7

tiez mam pocit ze skor vyuziva tu rychlost tam a nieje to o vybere miesta

Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/Qcqi7SKkW6w

Takhle si pro ten gol do prazdne jde skoro vzdycky..

Reagovat
Kenneth

Dneska dal 2 goly z toho, že přesně věděl kde má bejt. Plus měl snad další 2-3 tutovky. Kromě Tygra neznám nikoho, kdo by měl podobnou schopnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, tak ten druhej byl na hrotu, utekl stoperum a daval do prazdne. Kdyz se rekne vyber mista, tak si vybavim toho zmrda Mullera a vsechny ty jeho dorazky a doklepavacky.

Reagovat
misinho7

presne Muller mi nepride ako nejaky dobry futbalista v nicom nijak extra envynika no vzdy vie kde sa ma postavit a dat gol

Reagovat
smazaný uživatel

To je přímo ten koncový hráč. Když nevíš co s balónem kopni to do Mullera od něj se to určitě odrazí do branky

Reagovat
smazaný uživatel

Messi se stáhne níže, Ronaldo nahoru...

Ti nás budou otravovat ještě pěkně dlouho

Reagovat
Kenneth

Pokud se jim vyhnou zranění, tak oba budou hrát do 40. Ronaldo skončí v MSL a Messi podle mě zůstane v Barce celou kariéru.

Reagovat
Kenneth

MLS

Reagovat
misinho7

no s tym Ronaldom aj mas pravdu ale u Messiho mam pocit ze na konci kariery pojde spat do argentiny

Reagovat
Kenneth

Co by dělal v Argentině? Dokope to stylem Xaviho v Barceloně.

Reagovat
misinho7

dohraval a tesil svojich rodakov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nekolikrat rikal, ze chce skoncit tam, kde zacal. Jihoamericani se skoro vzdycky vraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle upřímně neřeším a ještě upřímněji se těším na bitvy bez Ronalda a Messiho.

Jsou to sice pořád nějaké hádky, ale ruku na srdce, je to neskutečné, co za hráče můžeme sledovat a až jednou ti borci skončí, fotbal toho sakra hodně ztratí, ale taky získá. Užívejme, dále se hádejme a za pár let napišme slova uznání velikánovi konkurenta, až bude odcházet/končit kariéru.

Reagovat
misinho7

tak rychlost by mohol mat este do tych 32-33 je to realne pri jeho treningu a potom ho supneme na hrot a do 40 bude davat aspon nejakych tych 35 golov za sezonu

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

Perfektní zápas, Baskové byli zralý minimálně na desítku. A to jsem je tipoval před sezonou na 4.místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Super špíl. James je bůh a Cristiano bez komentáře, čekám u něho, že bude zrát jako Zlatan a i po třícítce bude lámat rekordy. Pokud se nepletu ta poslední zápasy má: 3-4-1-1-3 golů. Benzema taky pecka do kombinace a Isco musí hrát víc radost se dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas se vším

Reagovat
Miguel19

Takže Ronaldo po tomto kole o 2cm delší pindík než Messi.

Reagovat
Kenneth

Zato Cristiano Hazard zatím tak o 10 cm kratší.

Reagovat
Miguel19

To možná víc.

Ale zase týmový péro má delší Hazard.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Kenneth

Poslední dvě sezony 13 asistencí, Cristiano 25. Ale je to týmovější hráč no.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kenneth

Jinak mám takovej pocit že Eden trpí Benzemovským syndromem. Připadá mi že to má někdy docela na háku a vůbec nevyužívá ten potenciál.

Reagovat
Miguel19

Bohužel no. To se o něm ví. Mít v sobě takovou vůli dřít a makat jako Rony, tak je těm dvou o dost blíže. Takhle k nim bude koukat furt zezdola..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj protoze se tymovy hrac urcuje podle asistenci

Reagovat
Kenneth

Cristiano nejvíc hattricků v historii španělské ligy. (23)

Na tohle není slov.

Reagovat
Kenneth

Most La Liga Hat-tricks: Cristiano (22 in 6 seasons) - Di Stéfano and Zarra (22 in 13 and 15) - Messi (19 in 11)

Tak nakonec ještě ne, týden si počkáme.

Reagovat
Ángel di María 22

2 tydny

Reagovat
misinho7

Parada cely tim , James sa mi paci stale viac , ten chlapec to v sebe ma a bude velmi jednym s klucovych hracov v jarnej casti a hlavne som rad za druhe ciste konto v lige a Ronaldo tak ten si ide po zlatu loptu ako kral tento rok ma trofeje a zatial najlepsie statistiky , nic ho nezastavi

Reagovat
Ángel di María 22

Cristiano v Superpoharu se Sevillou 2 goly, v LM 2 zapasy 2 goly, v lize 6 zapasu 13 golu....+ naky to acko Luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

100. pro Cristiana Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emqick

Ty vole, ten Ronaldo je zvíře.

Reagovat
madridcan

Pohoda, klidek proti Baskom, ktory uz asi jazykmi snuruju snurky na kopackach ako su unaveni. Cristiano a Gorka neskutocni

Reagovat
smazaný uživatel

Messi kdessi?

Reagovat
smazaný uživatel

O čtyři body výše?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

výměň dealera,dáva ti šunt.

Reagovat
Kenneth

Ty by si měl možná taky, dát filmu Vejška na csfd.cz 5 hvězdiček...

Reagovat
puji

A?

Reagovat
migwel

to je dobrý ! tak něco přidám....

MS 2014 Míra Bosák....

... Dobrej den, já jsem Messi a já to pro Vás vyhraju ..

... Messi, a jeho levačka. A co dál...? Vubec nic ..

... v posledních minutách jsem měl o Messiho strach, protože kdyby tady procházel strážník tak ho zbalí za potulku.. (Messi v závěru zápasu už moc nechtěl běhat :)

Reagovat
Spalovač šancí

Ronaldovy statistiky jsou spíše z házené, možná basketbalu

Reagovat
Ángel di María 22

Každopádně doufám, že se Athletic zvedne. Takhle na ně koukat se mi nelíbí, na poháry to už asi letos nedotáhnou, ale musí se dát do kupy, hráče maj pořád výborný, i když ten odchod Andera s nima až nečekaně zamával. V LM to bohužel asi bude průser.

Reagovat
Atlético de Madrid

Most consecutive league games with a hattrick - Masashi Nakayama - 4

Ronaldooo?

Reagovat
migwel

CR7 slávu a mě penízky... danke...

Reagovat
valloire

A po týdnu opět pár velmi zajímavých čísel pro přátele statistik.

K 5.10.

Ronaldo... 4713 min.-62 g.-76,02 min/gol

Messi........4919 min.-42 g.-117,12 min/gol

Není to jedna, ale nejmíň 3 letadlové lodě...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, Messi momentálně střílí mnohem míň gólů, Ronaldo má lepší formu a zaslouží si zlatej míč, to je myslim celkem jasně daný jeho formou a skutečností, že Real vyhrál několik trofejí, zatímco Messi kvůli zraněním a výpadkům formy hrál pod svoje možnosti.. Messiho forma je teda v nový sezoně taky výborná, ale tím nevykompenzuje slabý jaro, zvlášť, když má Ronaldo podzim ještě lepší než už tak výborný jaro.

Reagovat
valloire

No on Ronaldo na jaře taky nebyl moc fit. Messi na podzim, CR na jaře, ale i tak je tam 20 gólů, což je dost. Tady není o čem se bavit.

Reagovat
Atlético de Madrid

neni se o čem bavit v tabulkách střelců.. samozřejmě co se týká přínosu ke hře týmu, tak by se o tom dalo bavit, kdyby Messi chytil formu v play-off MS a díky němu ho Argentina vyhrála.. to by k tomu potom myslim stačilo těch asi 20 gólů na jaře a jeho současná forma a zlatej míč v pohodě.

Reagovat
valloire

kdyby chytl formu v PO...Jestli sis nevšiml,tak ji chytá v PO v LM nebo MS už tak 3 roky zpátky.

Reagovat
Atlético de Madrid

tak 2011-12 dal těch 5 gólů Leverkusenu...2012-13 byl zraněnej a tím pádem připadá nějakej výpadek formy jen na play-off LM 2013-14 a na play-off MS

Reagovat
valloire

To sorry,ale pěkně fabuluješ. 5 gólů nešťastnýmu Leverkusenu nic neřešilo. Podívej se na ostatní zápasy.

Reagovat
LAM

rok 2012 a jeho 91 golů nebyla forma?

Reagovat
Atlético de Madrid

řešíme play-off.... ale jo, těch 73 gólů v jedný sezoně a 91 v jednom kalendářním roce jsou takový čísla, kterejm se ani ten fantastickej Ronaldo nikdy nemůže přiblížit, to jsou prostě nadpozemský cifry..

Reagovat
Atlético de Madrid

no ale o nějakym výpadku formy vůbec nemůže bejt řeč, v tom play-off dal celkem 8 branek, což byl tehdy rekord jednoho play-off, kterej loni pouze vyrovnal Ronaldo... a že nedal penaltu Chelsea, to je hold smůla, v tom zápase byl ale nejnebezpečnější hráč Barcy, že nedal góla v tomhle jednom nesráží jeho výkonnost v celym play-off

Reagovat
valloire

celkem 8 a 5 v 1 zápase

Reagovat
Atlético de Madrid

no dobře, ale 5 branek v jednom zápase LM nedal nikdy nikdo, tak se přece nemůžeme bavit o špatný formě, zvlášť, když Messi v tý sezoně dal celkem 73 gólů a Barca jako celek překonala díky němu světovej rekord v počtu vstřelejch branek v sezoně

Reagovat
valloire

prostě v PO, když jde do tuhýho, získal Messi přezdívku Kdessi.

Reagovat
Atlético de Madrid

jasný, protože teď zažil dvě špatný play-off a jednou z toho byl zraněnej

Reagovat
kubys

Reagovat
valloire

a ne snad vosle?

Reagovat
Billy McClane

Ja len dodam, ze CR mal tento rok tiez vypadky formy a so zraneniami mal rozhodne väcsie problemy ako Messi. Napriek tomu ma tie cisla niekde inde

Reagovat
Ángel di María 22

Jako za ten rok neni zas o čem. Má LM (+rekord v ní) a Copu a Evr. Supercopu, o hodně lepší střelecký statistiky, pokud se nestane něco neskutečnýho, tak dostane další zlatej míč.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
LAM

Co to je za blbost?Ronaldo 62 golů teda nedal

Reagovat
Billy McClane

Za poslednych 365 dni

Reagovat
valloire

pro méně chápavé. Čekal jsem, kdo se zeptá,gratulace,jsi 1. Jako v tenise, žebříček ATP. K 5.10.2014, tj. období od 5.10.2013-5.10.2014. Viz výše. Stačí?

Reagovat
X-bano-X

hh to je uzasne a hlavne pre vsetky relevantne sutaze prinosne

Reagovat
LAM

Jo tak ty do toho počítáš když byl Messi loni 2 a půl měsíce zraněnej.To je fakt chytrý.

Spíš tu dej čísla z roku 2014.Ty jsou pro GB daleko víc vypovídající.

Reagovat
Billy McClane

Ved Messi ma ttych minut viac

Reagovat
valloire

Fans FCB....

Reagovat
smazaný uživatel

a???? snad se ted dělá za kalendářní rok

Reagovat
valloire

copak se dělá za kalendářní rok?

Reagovat
X-bano-X

On tam pan zaratava pre istotu aj celu minulu sezonu aby to bolo o tie 3 lode

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

To je kokot co? Promiň bano,ale to se nedá.

Reagovat
Switchback

Spíš ty jsi strašně hloupej, furt ten samej vocas, co tu rozjíždí tyhle hádky

Reagovat
valloire

Co rozjíždím? Nic víc a nic míň, než když se tu každej tejden někdo z vás zamýšlel nad tím, že má Messi za poslední rok o 5 minut míň na gól. To bylo o parník. Tenkrát. Teď je to 41 minut. Tolik parníků ještě nebylo ani vyrobeno...

Reagovat
Switchback

hihi, to je vtipný ... až na to, že si sem postuješ statistiku, která je úplně od věci ...

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

proč ten smích? však je to statistika, která vyhovuje tobě za rok 2014 jsou cíšlo samozřejmě o dost vyrovnanější ale na to už ty přece neupozorníš ... a ty tvoje pičoviny co píšeš nahoře ohledně Messiho formě, je kapitola sama od sebe ...

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

To napiš vedení ITF, že jejich žebříček nedává smysl.

Reagovat
X-bano-X

No co nemal som to refresnute. Zato postovat za obdobie kde je jeden mesiac doma je hodne obdivu

Reagovat
valloire

Chápeš, že jsou tam minuty...

Reagovat
X-bano-X

A, to ze sa v obdobi ktore sa do tohtorocnych oceneni nepocitaju, Ronaldo rozstrielal a ty to tu postnes s umyslom aby to vyzeralo na 3 lode je usmevne. Ale rob si co chces ty minuto

Reagovat
valloire

Je to přesně za poslední rok. A každej tejden to tu budu dávat a bude to furt za poslední rok. Až pak bude hlasování o GB, tak to budete mít furt za poslední rok. No není to úžasný?

Reagovat
LAM

Za hlavního kokota jsi tu dlouhy ty

Reagovat
valloire

no nevím....dneska jsi mě předběhl....

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen třicet branek a vyrovná Lea

Jinak nevím, ale podle mě má letadlová loď, větší hodnotu než 6,6 gólů.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Jinak Letos v roce 2014 má Ronaldo 47 golů a Messi 39.To není nijak velkej rozdíl.

Reagovat
Ángel di María 22

To ne, ale Ronaldo má trofeje k tomu.

Reagovat
LAM

a Messi jasně lepší MS na který koukal celej svět

Reagovat
Ángel di María 22

já jdu spát.

Reagovat
LAM

A není to pravda?

Reagovat
Ángel di María 22

Měl lepší MS než Ronaldo, to jo, to je ale všechno. A to mu fakt na žádný individuální ocenění nestačí. Teda počkej, stačilo mu to na cenu nejlepšího hráče turnaje, který se i tak většina zůčastněných a fanoušků vysmála, protože teda moc zasloužená nebyla. Krom toho měsíce, kdy bylo MS, byl ve zbytku roku Ronaldo lepší a týmově úspěšnější.

Reagovat
Ángel di María 22

A končim, teď už fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

k MS se ve Zlatém Míči odjakživa hodně přihlíží, proto nechápu, proč většina považuje ocenění pro Ronalda za tak jisté. Jasně, teď blázní neuvěřitelně, ale na MS byl prakticky nulový.

Reagovat
valloire

třeba jako v roce 2010?

Reagovat
Switchback

doba je jiná

Reagovat
valloire

aha...

Reagovat
Atlético de Madrid

tak v roce 2010 to měl vyhrát Forlán, to je jasný... ale Messi jakožto nejlepší hráč La Ligy a nejlepší střelec Ligy mistrů taky nebyl špatná volby

Reagovat
valloire

no a to je letos Cristiano....

Reagovat
Atlético de Madrid

to je

Reagovat
Atlético de Madrid

Jenže Ronaldo zažil zřejmě životní rok, zatimco Messi si zrovna vybral slabší. On nebyl špatnej, furt byl druhej nejlepší útočník na světě, ale na tohle neměl. I to MS bylo z jeho pohledu málo výrazný, po čtvrtfinále uplně vypnul. Navíc loni nebyl ten rozdíl mezi oběma hráčema tak velkej a stejně tu cenu vyhrál Ronaldo.. Letos si to nejen zaslouží, ale musí jí i dostat, to nevim, co by se muselo stát, aby jí nedostal.

Reagovat
Switchback

nééééééé ...

Reagovat
valloire

ale jóóóóóóó...

Reagovat
smazaný uživatel

jako jasně, čekalo se od něj na MS ještě víc a ve vyřazovacích zápasech byl málo viditelný, souhlasím, ale když se podíváš na suchá fakta: 4 góly, několik asistencí, finále a ocenění za nejužitečnějšího hráče...to je všechno, jenom ne nevýrazné MS

Reagovat
Atlético de Madrid

nepsal jsem, že je to nevýrazný MS, taky jsem tu hájil Messiho jako jednoho z nejlepších hráčů toho turnaje, nicméně on ale po prvních čtyřech zápasech, který rozhodl prostě vypnul, málo běhal, neměl na tu hru takovej vliv a vrcholem byl ten miss ve finále, kterym se mohl vykoupit

ta cena byla rozhodně nezasloužená, Robben i James Rodríguez byli mezi ofenzivníma hráčema prostě platnější, když si ty výkony zasadíme do kontextu jejich týmů

Reagovat
valloire

no vidíš, že to umíš...bejt objektivní

Reagovat
Switchback

Chámes vypadl moc brzo a Robben to dostat dost možná mohl ale nedostal každej z toho dělá největší omyl lidstva, nepochopitelně

Reagovat
valloire

Viděl jsem 10 MS. Ale aby dostal někdo cenu pro nej hráče za tohle, tak to jsem ještě neviděl. A to jsem si myslel, že Kahna za 2002 už nic nepřekoná.

Reagovat
Switchback

ze záznamu ?

Reagovat
valloire

V TV. Všechny zápasy. No kdo z vás to má? Nikdo. Takže klid.

Reagovat
Switchback

a kolik ti jako je ?

Reagovat
valloire

No hodně. Nejsem žádnej puberťák. Ale všechny vás strčím do kapsy.

Reagovat
Switchback

Se právě divím, že takovej starej lofas nemá nic lepšího na práci a ještě je tak neobjektivní k určitým věcím teda jestli je to s tím věkem pravda, no

Reagovat
valloire

A ty máš co lepšího na práci? Jsme tu tak nějak stejně. Fotbal mi baví,ale není to moje jediná zábava jako u některých tady, co jsou schopni proválet víkend u tV.

Reagovat
roman1978

já vole

Reagovat
valloire

v pořádku

Reagovat
roman1978

Reagovat
Atlético de Madrid

On byl rozhodně jednim z kandidátů... v tý skupině byl výbornej, dva vítězný góly a dva góly Nigérii. Pak ta asistence na vítěznej gól proti Švýcarům. Higuaín vystřelil postup proti Belgii taky po jeho akci. V průhěhu MS nikdo nevytvořil víc šancí pro svoje spoluhráče. Ale pak se to zvrtlo, v semifinále a ve finále byl nevýraznej, což je v kontextu faktu, že se jedná o jednoho z nejlepších hráčů historii hodně málo a navíc tam byli hráči, který měli v týhle fázi turnaji větší dopad na výsledky svýho týmu (např. Mascherano...)

Reagovat
valloire

Tohle je přesně můj názor. Skupina výborný,PO mizernej. Srovnání s Maradonou, Pelém, Zidanem, Cruyffem, Kempesem, Romáriem, Ronaldem? 0.

Reagovat
Atlético de Madrid

To záleží na tom, co jsou pro tebe důležitý věci.. jestli je pro tebe důležitý, že takovej Ronaldo odehrál líp těch pár zápasů v play-off LM, a během deseti let klubový kariéry byl ve všem horší než Messi, tak prosim. Ale pro mě je Messi lepší než brazilskej Ronaldo, než Romário, než Kempes a to proto, že prostě dlouhodobě předvádí věci na uplně jiný úrovni. A ty turnaje MS na tom nic nezmaněj..

Se Zidanem a Cruyffem nesrovnávám, to je trošku jiná pozice. Než Pelé a Maradona je horší.

Reagovat
Switchback

Jinak ty máš ty některý legendy jako Pelé a Maradona nasledovaný? vždycky mi přijde zajímavý, když je lidi porovnávaj ... podle mně je téměř nemožný takhle porovnávat, jelikož tam hraje roli dost prvků

Reagovat
valloire

Maradonu jsem zažil při MS no a při sestřizích z ligy. Neskutečnej hráč. Pelého jsem viděl ze záznamu na MS a při přátelácích. Ale stačí. Mimo galaxii. Takovej hráč už nebude.

Reagovat
valloire

Brazilskej Ronaldo předváděl věci, který jsem u Messiho vůbec neviděl. To byl přes ty zranění naprosto geniální hráč. Po Pelém a Maradonovi moje číslo 3. Mně stačila jeho jediná sezona v Barceloně,kde si v podstatě všechno zařídil sám, abych věděl, že tohle je král fotbalu.

Reagovat
Switchback

Čte se to zajímavě ale potom když si vzpomenu co tu bluješ ohledně Messiho, se tomu prostě nechce věřit

Reagovat
Switchback

( tomu, že jsi to viděl ofc )

Reagovat
valloire

Na to kašli. Nemám ho rád. Nemám ho rád i proto, jak jste tu z něho odvařený. Přitom vám chybí srovnání. Já ho mám a proto říkám, co říkám. Nic jinýho v tom není.

Reagovat
Switchback

Tak nemít rád někoho je jedna věc ale uznat jeho kvality a být trošku víc objektivní, by taky nebylo od věci ale tak je to tvoje věc, že jen mi to přijde jako takový zbytečnost

Reagovat
valloire

Nepotřebuju uznávat jeho kvalitu. Na to jste tu vy. Vím, že ji má. Ale něco mu prostě chybí. A už to nedožene. Škoda, že jsi neviděl hrát takovýho Zica třeba. To potom nevím, co bys říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý člověk považuje za lepší to ,,své'', to v čem vyrůstal, co jej přivedlo ke konkrétním věcem, jako k filmu, sportu atd.

Zrovna předhodíš Zica, který, co jsem měl možnost vidět, byl takovou slabší verzí Messiho, jinak podobné vedení míče, technické umisťování střel za šestnáctkou, kličky, stabilita. Tady jde vidět, že upřednostňuješ to ,,své'' a dejme k tomu trochu nesnášenlivost k Messimu a máme tady nepravdu, ty nepravdníku jeden!!!

Reagovat
valloire

jo,mam radši Zica. Vyrůstal jsem na něm. Navíc je to Brazilec a mozek možná nejlepšího týmu v historii. Jen ta blbá Itálie s Rossim to zkazila. Jinak jsi to dobře odhadl psychologu jeden. Máme to trochu společný tu psychologii, taky celkem slušně odhadnu proč kdo co říká. Akorát ji samozřejmě nijak nestuduji.

Reagovat
valloire

A to o slabší verzi jsem jako nečetl.

Reagovat
10FKK

Viděl jsem toho taky docela dost... A souhlasím s tebou, že to byl jeden z nejlepších týmů co kdy kopal do meruny a bohužel umřel na krásu, ale Zico, byť byl skvělej se nemůže s Messim v ničem měřit... Pokud by byl Leo Brazilec, tak z něj slintáš každý víkend...

PS: Od roku 82 nemám rád Italy a Němce...

Reagovat
valloire

Bohužel je Argentinec. Kvalitu jistě má. Jenže já pamatuju Zica jako naprosto geniálního hráče. Bohužel podruhé nedovedl Brazílii k titulu. A Němce od 82 úplně nesnáším. To snad asi každý v našem věku. Italům jsem odpustil. prostě nás - Brazílii - přehráli no.

Reagovat
10FKK

Italové hráli léta hnusnej účelnej fotbal, jak repre, tak kluby mimo Juve (Platini, Boniek atd.) AC (Basten a spol.) a pár dalších... Vždy jsem se modlil, aby nedávali itala v pohárech a nedej bože, když dali na začátku postupový gól...

Reagovat
valloire

No to jo, ale jako národ, kde zítra znamená pozítří, mně byli vždy sympatičtější než disciplinovaní strojový skopčáci.

Reagovat
10FKK

To jsem si taky myslel, ale byl jsem chvilku v jižním Německu (okolí Kaiserslauternu) a mraky ochotných, milých a štědrých lidí mi změnilo názor... Taliáni mi svojí uřvaností a arogancí nejvíc připomínají jednu naší nejmenovanou menšinu

Reagovat
valloire

Taky jsem změnil názor po projetí autem Německem a Itálií. Nicméně tam, kde se mísí - v Dolomitech - to nemá chybu.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi nebyl nejužitečnější hráč turnaje prostě, minimálně ten Robben odehrál stejně zápasů a byl platnej víc

Reagovat
Switchback

tak tvůj názor, že ale já jsem třeba strašně rád, že už jen za ten konec s Mexikem to nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

... IMHO Angel byl taky nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

Docela změna, pamatuju že po MS si jako jeden z mála Messiho obhajoval .

Reagovat
Spalovač šancí

Podle mě tedy Robben byl taky dobrý jenom ve skupinách a osmifinále. Pak šel šíleně dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

tam se všichni strašně zhoršili. někomu to dát museli. takové "haló" je jen kvůli tomu že je hafo příznivců ronalda.... rozhodně to měl mít robben, messi nebo kroos

Reagovat
smazaný uživatel

a k argumentu s trofejemi - jasně, LM je hlavní, ale 3.místo v domácí lize taky není bůhvíjaká trofej podle mě je to naprosto otevřené

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

Ale 2. miesto v lige Messimu ziadnu trofej na vrch nepridava

To CR ma vedla LM aj Copu, Europsky superpohar a v hre su majstrovstva klubov. K tomu individualne trofeje ako zlata kopacka, najlepsi hrac a strelec LM. Je toho dost.

Messi ziskal dost pochybne trofej naj hraca MS a dalej NIC.

K dnesnemu dnu je GB 2014 neoddiskutovatelne v rukach CR

Reagovat
smazaný uživatel

já to chápu, ale prostě pořád vidím hrozný nepoměr v tom MS - 1 gól, pálení šancí, vypadnutí ve skupině vs. 4 góly, asistence, tahoun týmu do finále. to, co jsi psal ty, to samozřejmě minimálně vyvažuje

Reagovat
Switchback

asi tak hlavně poslední zápas proti Ghaně, to byl snad zápas, kdy jsem u Ronalda viděl spálit nejvíc šancí ze všech zápasů, co jsem ho viděl hrát

Reagovat
valloire

konečně se shodnem

Reagovat
Billy McClane

Tak minimalne vyvazuje.

Messi bol tento rok vo vsetkom druhy, v lige, na MS, v Cope, v goloch a bude aj v GB. Argentina bola podla vsetkych stavkovych kancelarii druhym najväcsim favoritom. Ked k tomu priratas ich los, tak tam ziadny zazrak nevidim. Navyse v play off sa Messi totalne vytratil. A toto ma vyvazovat vsetky Ronaldove trofeje? To snad nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to je jasný všem,kromě fandů FCB

Reagovat
valloire

Reagovat
Billy McClane

To je sen toto V skupinach boli obaja najlepsi hraci svojich timov, vyradovacej casti sa ani jeden nezucastnil.

Reagovat
valloire

Reagovat
asskicker

to je sen toto hrac ktory spolu s dalsimi dvoma potiahli tym do finale sa nezucastinil, fakt McSaso logic, s valorom ste super dvojka

CR ktory sa akurat tak strapnil je rovnaky v porovnani s hraco ktory bol 2.

Reagovat
Switchback

... které očividně ne vždy rozhodují

Reagovat
Ángel di María 22

To ne, ale teď má někdo víc gólů i trofeje, pak neni o čem.

Reagovat
Switchback

až na to, že se letos konala největší fotbalová akce na světě a oba si vedli celkem rozdílně, takže bych to zas tak nezatracoval

Reagovat
Billy McClane

Asistencie 18-13 pre Messiho. Tam som teda cakal väcsi rozdiel

Reagovat
Switchback

času ještě dost

Reagovat
Billy McClane

Ja len ze na to aky sa tu z Messiho robi kral asistencii som cakal aspon dvojnasobok.

Reagovat
asskicker

aky sa tu robi kral z CR tak to by som cakal aspon 3 nasobny golovy rozdiel oproti Messimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro, Alexis a loňský Neymar zrovna moc produktivitou minulou sezonu neoplývali

Reagovat
valloire

aha....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i takový děda jako ty, dokonce i bez brýlí, musel vidět, co ta jelita vloni zahazovali za gólovky, které jim Leo servíroval. Letos to je jiná a už se těším na ten zvuk, až se ti zatáhne svěrač, jen co se Suárez objeví na hřišti.

Něco jako se ti zatáhl při tažení Argentiny a tak ses tu raději ani neukazoval

Reagovat
valloire

Prej tažení Argentiny...Očekávaný finále při tom losu co měli. A kdes byl tak dlouho ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl na dovolené. Vedle Jamajky je takový malý ostrov, jmenuje se BAN. Doktor mi předepsal dovolenou na deset let, protože jsem měl vážnou vadu. Když byl někdo debil, řekl jsem mu, že je debil. Promluvili jsme si ale spolu a tak z toho bylo jen půl roku válení se u moře

Reagovat
valloire

No ale to já vím. Ten ostrov je krásnej. Taky jsem tam byl. Měsíc nádherný dovči. Je dobře, že jsi se vrátil a říkáš naplno, co si myslíš. I když máš mizernej vkus, co se týče výběru klubu. Mě bys tu chyběl.

Reagovat
valloire

Jinak ten doktor musí bejt celkem schopnej, když původní diagnozu na 10 let dokázal vyléčit za půl roku. Palec hore Ať žije doktor

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovi už dobře jebe

Reagovat
smazaný uživatel

a Bilbau taky

Reagovat
puji

španělský tisk píše že Ronaldo má jít na operaci,prý si nechá vyoperovat poslední dvě žebra.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo has now scored more league goals per game (2.17) this season than 91 of the 97 other teams across Europe's top-5 leagues.

Holy shit. Tohle je fakt jak z jinýho světa.

Reagovat
Kokesh

Castilla porazila prvni tym souteze na jejich hristi, prvni venkovni vyhra.

Reagovat
smazaný uživatel

diskuse

Ať sem člověk přijde kdykoliv, tak to je furt stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

v itálii to samé :D

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii je teď velkej hejt na Juve, čemuž se po jejich chování ani nedivím. A bude to růst. Ono je to o tom, že když jsi v pohodě a všechno jde jak po drátkách, tak nad věcí a v pohodě dokáže být každý, ale charaktery se lámou v době krize a v době emoční vypjatosti. A to se pak Juventini vybarvují jeden vedle druhýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Všude je to stejné, ale takového dementa jako jsi ty máme jen tady. ::wink

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CR ma zatial na konte za tento kalendarny rok 62 golov, je tam velka sanca, ze prekona Messiho 81 golov. Pri tejto forme sa ani nebudem cudovat.

Reagovat
smazaný uživatel

91 :)

Reagovat
VanKun88

Překoná, zlatá kopačka bude taky jeho. Tipuju tak 95+- bude mít.

Reagovat
madridcan

Sam seba prekona urcite, kedze jeho rekord je nejak kolo 70tky, ale Messi co ja viem? Moze nastupit do 20 zapasov do konca roka za Portugalsko a Real Madrid. Podla mna 100% fit nie je a urcite niektore zapasy vynecha. Ale po pravde sa mi nezda, ze ma az 62 golov, ale ja si tieto statistiky za kalendarne roky nevediem, takze sa hadat nebudem. Kazdopadne, ze by dal v 20 zapasoch 30 golov nerealne nie je, ale keby chcel, tak uz mu mohlo chybat uplne malo golov, ale to by trebalo premienat vylozene tutovky Ale podla mna to neda aj ked by som mu to samozrejme velmi prial. Skor by som chcel, ze by sundal Messiho patdesiatku v La lige Leo mal v siedmom kole 10 golov, dokonca ja po deviatom kole mal 10 golov, az v desiatom dal hattrick a bol golovo tam, kde bol Cristiano teraz.

Reagovat
madridcan

Presne ako som si myslel, ja som naratal 46 golov tento kalendarny rok, takze neviem kde si vykuzlil 62

Reagovat
smazaný uživatel

on akorát neví co je kalendářní rok samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Od 6.10 do 6.10 má těch 62 branek. Messiho nepřekoná, ale jede famózně.

Reagovat
madridcan

Hovoril o kalendarnom roku a tam Ronaldo neprekona asi ani sam seba...

Reagovat
madridcan

Ale co ja som ratal tu patdesiatku, tak to je normalne Pichichi, ale to tazko porovnavat, lebo tam Messi explodoval az ku koncu ligy, ked uz bolo rozhodnute(co je v uplnom poriadku), tak uvidime co na to Cristiano. Rad by som veril tomu, ze ho moze sfuknut(Messi dal vtedy v dvoch zapasoch 4 goly, v siestich hattrick, v siedmich po dva goly a v desiatich len gol), ale nemam velku doveru v jeho zdravie...Takto sa zranenie unho nespominalo hadam za cele posobenie v Reale(ked bol zraneny, ze chybal, tak to neratam-napriklad ked ho odstrelil DIawara) a ked sa bude nahanat hrat kazdy zapas, tak ako minuly rok prakticky o tomto case, tak to nemusi prenho dopadnut najlepsie.

Reagovat
-Carles-

Podľa mňa sa bude naháňať hlavne do hlasovania o GB ako aj pred rokom a potom bude stagnovať, prípadne pauzovať a doliečovať zranenia aby bol na jar fit.

Reagovat
madridcan

Celkom realna alternativa...

Reagovat
Switchback

on má fakt 62? já našel, že má 44 ale to mi zas přijde málo

Reagovat
madridcan

dobre si nasiel...ja 46, asi tam odkial to mas ty neratali priatelske zapasy Portugalska tento rok. Alebo ja som sa preratal o dva. Tak ci onak sa mi to zdalo divne, lebo viem, ze mal jar dost zaspatu.

Reagovat
Switchback
Reagovat
-Carles-

62

Ronaldo by mal mať 44, Leo 39.

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc je ten Messiho rekord neuvěřitelný. Ronaldo teď střílí jak o závod a stejně mu chybí ještě jednou tolik do toho Messiho rekordu.

Reagovat
madridcan

Presne ako nepriamo spomenul vyssie Carles...na zaciatku roka sa uspokojil so Zlatou loptu a zaspal. Prebral sa vo vhodnych casoch-Liga Majstrov, Copa, ale to je tak vsetko Podla mna ak chce hrac pomyslat nat, ze sfukne co i len Gerda, tak by mal mat aspon k styriadsiatke uz na jar...

Reagovat
smazaný uživatel

OMG to není kalendářní rok ale

Reagovat
smazaný uživatel

paradny vykon vcera.. Ronaldo to je golostroj, tam nie je co dodat .. a Casillas zase podrzal, uz ma peknu zbierku zakrokov od zaciatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa darí Mustafimu vo Vale? Diky.

Reagovat
-Kopy-

dobře, už vytlačil ze sestavy Veza a vytvořil skvělou stoperskou dvojici s Otamendim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Celkom to vytrel fanúšikom Calcia, keď si spomeniem na tú diskusiu keď prestupoval do Vale Stále len 22 rokov a fantastického kolegu v stopérskej dvojke pri ktorom môže rásť. Nepochybujem že ešte pôjde hore. Hlavne si teda nenechať ujsť Otamendiho do United a máte na niekoľko rokov vystarané, pokiaľ Lim nezačne šaškovať.

Reagovat
smazaný uživatel

40 - 50 m nech ide . Nahradit sa ho bude dat . A za zostatok penazi co zostane mozu planovat navrat stratenych synov .

Reagovat
-Carles-

Vôbec by som sa na mieste Netopierov nezaoberal nejakými stratenými synmi Možno akurát Matov návrat by ten tím posunul vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gil , Fede maju velky potencial . Zrovna Mata je ten co by ich nikde neposunul . United by aj tak chceli cca 40 m . Je bez formy a stagnuje . Ale to hlavne je ze do formacii co hra Valencia 4-3-3 nepasuje . Nehovoriac o tom keby pridali par mega na viac tak by bol dostupny aj Silva ( keby poziadal o prestup ) . Ale to je celkom nerealne .

A potom tu este je moznost navrat extra extra nenavideneho strateneho syna

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, ze s Ansaldim nebyli na MS, pritom on by byl hrac do zakladu. Kdyz se zpetne divam na tu nominaci Argentiny, tak je to fakt des.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Phillipinho

Na Copa America bych videl Otamendi-Musacchio.

Reagovat
Phillipinho

Jo je spolehlivej, vytlacil ze zakladu Veza. Ale zda se mi, ze mu Otamendi zatim bere hodne pozornosti . To je strasny zvire, nejlepsi stoper letos v PD.

Reagovat
smazaný uživatel

James: I want to emulate Di Maria

900 m 2 a No mas co robit .

Reagovat
misinho7

poseldnej dobe podava vyborne vykony a nie vsetko sa musi hodnotit asistenciami ci golmi pozri sa na Iniestu v najlepsich rokoch nikdy nedaval vela golov alebo nenahraval az na tolko golov a bol to genius

Reagovat
smazaný uživatel

http://gfycat.com/MixedPointlessBunny

James už zapadl. Jen chudák Bale.. celý rok se snaží vytvořit nějakou bromance s Ronaldem a teď přijde nějaký kolumbijský fracek a všechno mu to zkazí.

Reagovat
misinho7

tiez mam ten pocit ze minuly rok sa k sebe nejak na treningoch mali a tak a teraz dosiel James a uz je to partia Marcelo, CR a James chudak Bale zostal mu len Luka

Reagovat
madridcan

https://www.youtube.com/watch?v=2syMA-cNYpw

ja si skor vsimam toho typka co je akoby pri ROnaldovej hlave, jak hnusne ohne pysky a zacne akoby tancovat

Reagovat
-Carles-

Zaujímavá Messiho štatistika vytvorených šancí v PD a LM:

13/14

38 zápasov, 91 vytvorených šancí = 2,39 šancí na zápas

14/15

9 zápasov, 34 vytvorených šancí = 3,77 šancí na zápas

Ten posun je celkom viditeľný, hrá ešte viac tímovo a už nie je primárne strelec. Fakt som zvedavý ako to využije Suarez, keďže zatiaľ tie zápasy s Pedrom sú akoby hráme oslabený o jedného hráča.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez bude fail. Uz se na to tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar byl fail, Rakitič byl fail, Mathieu byl fail, Bravo byl fail..

Fail vedle failu v té sestavě a bum, čtyři body náskok a žádná obdržená branka.

Reagovat
madridcan

Mozes kludne pokracovat aj Ter Stegenom, Vermom a Douglasom nehanbi sa

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych klidne zasel i do historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že jste experti na poznání failu podle jednoho slabšího zápasu, jednoho jediného zápasu a jednoho přáteláku proti juniorce Malajsie, ale já takhle hráče nehodnotím, o studu to není.

Reagovat
madridcan

Fajn, takze ty argumentujes poctom zapasov pri mnou spominanych, ja mozem argumentovat silou supera pri tebou spominanych(s vynimkou Neymara samozrejme). Prislo kvalitnejsie PSG a uz bol pruser. Villareal si vas tiez v urcitych fazach tocil a vela krat to zachranovala konstrukcia. SOm zvedavy na silnejsich superov, trebars ako na tom budete na konci novembra po zapasoch s Realom, Sevillou a Valenciou.

Reagovat
smazaný uživatel

S PSG nebyl průser, s PSG mohl ter Stegen v pohodě dvě branky chytit, ale nebudu jej po jeho druhém zápase hodnotit. Jinak selhal hlavně v jeden moment Mascherano a celý zápas byl špatný Alba, tedy stálice. No a Pedro, ale to už je taková klasika.

Právě že vše nasvědčuje tomu, že se Suarézem to bude úplně o něčem jiném směrem dopředu. Pokud chce psát své dohady, ať si je o něco opře a ne jen pořád blbě kecat.

Reagovat
madridcan

Ja som napriklad pisal...citujem sa napriklad pri Rakete

madridcan12.06.2014 14:12

20 milionov ked mu o rok konci zmluva? No neviem neviem...

madridcan12.06.2014 14:25

Ja neviem. Nechcel som ho ani do Realu. Podla mna to nie je hrac pre velky tim. Nechajme sa prekvapit.

madridcan12.06.2014 14:31

Nevidel som Sevillu casto, ale zoberme si ako priklad nase zapasy so Sevillou. Bol to presne hrac, ktory by sa uplatnil v style, akym hra Real. Ako pisem, som zvedavy, ze ako uplatnenie prenho najde Luis. Na rovinu hovorim, ze mu neverim...ale neveril som ani Llorentemu v Juventuse alebo Negredovi v City

Ja svoju chybu nemam problem uznat, ale pockam si az na koniec sezony. Mne pri vasich prestupoch skor stale islo o to, ze to bolo preplatene a pri Jeremym aj vek. Jasne, my mame preplateneho Jamesa, ale ja picujem aj nato, lebo nemam problem si pozametat pred vlastnym prahom. No a Douglase ste si zjebali aj sami, ze co to je za prestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že to všechno bylo přeplacené, ale já nic jiného ani nečekal, protože všichni věděli, že jsme ve sračkách a musíme nakupovat. Do toho ještě ty prohlášení, kolik že nemáme peněz na přestupy a prásk ho, každý nás natáhl

Zrovna Bravo, Mathieu a Rakitič byli pro mě super kaufy, nehledíc na cenu. Za obrovskou posilu jsem bral Rafinhu a na ostatní pořád nemám žádný názor, ale momentálně zkrátka nic nenasvědčuje tomu, že Suárez bude fail, protože to spíše vypadá, že je poslední dílek skládačky směrem dopředu. Obrana neprověřená je, ale horší než vloni to být nemůže, takže nemám obavy

Reagovat
-Carles-

Vieš aj nejak zdôvodniť prečo si myslíš že to bude fail?

Reagovat
smazaný uživatel

Viem. Potom napisu.

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Reagovat
roman1978

Reagovat
Emqick

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

Podle italského kouče je už nyní jasné, že Ronaldo v lednu obhájí Zlatý míč. "Myslím, že o tom lze jen těžko pochybovat. Ani nevím, jestli se na to bude moci sázet, protože je to až moc jasné," prohlásil Ancelotti.

"Je to nejkomplexnější fotbalista v historii. Je silný jako nikdo jiný, přesto se chce neustále zlepšovat. Messi je sice fantastický, ale Ronaldo je z celkového pohledu lepší," uvedl bývalý španělský reprezentant Marcelino.

Reagovat
smazaný uživatel

Méně branek, méně nahrávek, méně světových rekordů, méně trofejí.

Ale umí hlavičkovat, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

máš to někde vypsané? kolik těch branek a nahrávek mají?

Reagovat
Ángel di María 22

"For me the only valid comparison would be comparing their numbers starting from the year ronaldo joined RM since both of them had already won the balon d'or so they are at their best & they are playing in the same competitions as well .. so here are their final numbers in the past 6 years:

- Cristiano Ronaldo goal rate: 1.04 per match

- Leo Messi goal rate: 1.02 per match

So as you can see both numbers are almost identical .. it is simply a matter of form .. sometimes messi is better & other times ronaldo is better not to mention that both players play in 2 different positions & have 2 extremely different playing styles & characteristics .

so please stop comparing the two players to each other and just enjoy their show"

Reagovat
smazaný uživatel

Who said that?

Reagovat
smazaný uživatel

rom7ooo

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý jen nevím, proč to je reakce na mě?

Reagovat
10FKK

Ale zase brečej už od října... a pokud ho nedostane, tak budou plakat celý rok...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

jinej tým, jiná sestava, jiný systém, chvíli i jiná liga, jiná repre. Nemůžeš takto srovnávat.

Reagovat
patas92

Ta jeho, podle mnohých, větší komplexnost je furt strašně úsměvná

Ostatní radši řešit nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

úsměvný je to, že někdo jeho komplexnost zpochybňuje. CR a Rooney jsou momentálně dva nejkomplexnější fotbalisti co běhají po trávnících. To je snad každýmu jasný. Kdežto Messi je zase dle mýho nejgeniálnější - vidíš to na jeho pohybu. A teď je otázka co kdo staví víc, ale o tom se nebavme, každej má toho svýho koně. Ale aby ti jeho komplexnost přišla úsměvná, tak to je dost mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Zlatan

Reagovat
patas92

Tak to by mě teda zajímalo, v čem je Ronaldo komplexnější. Messi byl nejlepší na křídle, na hrotu na podhrotu. Je to nejkreativnější hráč a s Ronaldem zároveň nejlepší zakončovatel na světě. Ronaldo je nejlepší jen na té pozici, co hraje teď. ...krom toho píšeš o Rooneym, který je Messimu dost podobný teda.

Reagovat
Fairplay

Ronaldo válcoval PL na kraji zálohy, ale pravděpodobně ho znáš až od přestupu do Realu Jinak komplexnost znamená střílet góly pravou, levou, hlavou, střelami z dálky, z přímáků, být fyzicky silný, umět obejít 1 na 1, přihrávat a tak dále a tak dále.... Nezpochybňuj nezpochybnitelné

Reagovat
-Carles-

A v čom je teda komplexnejší než Messi?

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli má cenu Vám to vypisovat, když to asi stejně neuznáte, ale: v obranné hře, hlavičky - jak při obraně rohu, tak při útocích., dále je rychlejší, lepší střela vně vápna, lepší přímáky, lepší pravačka= umí oběma nohama, a centry=především přesnost centru. Snad sem na nic nezapomněl, (Messi je zase driblér s nejlepším krytím míče, ale to ej tak všechno v čem je lepší, ale zato v tom geniální jak píšu = takže záleží na tobě čemu dáš přednost)

Reagovat
technecium

lepší střela vně vápna? a viděl jsi messiho góly např na MS?

lepší centr? a to usuzuješ z čeho?

umí oběma nohama? ano, Messi také dává góly oběma nohama, avšak hlavně levou, stejně jako Ronaldo hlavně pravou

lepší přímáky? viz řádek 1 + jeden gól na nějakých 30 přímáků? aha... To je fakt objektivní měřítko

Ronaldo dává nejvíc gólů, protože střílí 20x každej zápas, pořád a neustále jen on. Nevim no, kdo zkouší, ten se trefí, někdo se trefí zas ve většině případů...

Reagovat
smazaný uživatel

říkám nemělo to cenu.

Reagovat
technecium

tak ty nemáš svoje argumenty podložený fakty a pak se zlobíš, že ti to někdo napadne

Reagovat
smazaný uživatel

co nemám podložený. Ty mě napíšeš "lepší centr z čeho usuzuješ" tak asi usuzuje ze hry, Ronaldo z křídla několikrát přenesl dobře míč a dal dost balonů do vápna na hlavu - po čemž byl gól. Toto sem u Messiho neviděl ten dává většinu po zemi do narážečky. Ronaldo je rychlejší, má tvrdší a lepší střelu (ikdyž jak říkáš střílí o dost víc - ale tu možnost má každý, to už je problém Barcy že se tam málo střílí).

Reagovat
-Carles-

S tou rýchlosťou to nie je jednoznačné. Ronaldo je rýchlejší na väčšiu vzdialenosť, Messi má lepšie zrýchlenie s loptou.

Ronaldo lepšie centruje? V prvom rade Ronaldo centruje ale nedokáže vytvárať toľko šancí pre spoluhráčov ako Messi, ktorý má jasne lepšie finálne prihrávky. Navyše centre majú v Barce na starosti hlavne beci. A hlavne hra Realu je na centroch postavená o dosť viac ako tá v Barce.

Že je lepší hlavičkár? Je hlavne o dosť vyšší na základe čoho hlavičky využíva častejšie ako Leo.

Tvrdšia strela? Možno ale k čomu to je keď z toho nemá nejakú dobrú úspešnosť? Strelbu majú podla mňa na rovnakej úrovni, len obaja využívajú svoje prednosti ktoré má každý iné. Nemám presné štatistiky, ale stavím sa že percentuálne má Messi lepšiu efektivitu striel ako Ronaldo, čiže tvrdiť že má lepšiu strelu je blbosť.

Celkovo ich takto porovnávať nemá veľký zmysel. Obaja majú iný štýl hry, iné úlohy na ihrisku, iné prednosti, iné fyzické atribúty. Ronaldo je výborný strelec, hra Realu je pre neho ako ušitá a dokonale toho dokáže využiť vďaka fyzickému fondu a dobrej strele. Leo je výborný strelec, navyše je geniálny playmaker ktorý vytvára zápas čo zápas hromadu šancí pre spoluhráčov a pre neho je taktiež hra Barcy ušitá na mieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně rozumnej příspěvek. Souhlasím 100% s posledním odstavcem. K těm ostatním jen doplním: 1)tak logicky když je Ronaldo vysokej tak bude ty hlavičky využívat To že se narodil a vyrostl do větší výšky přece není omluva , Jo na prvních pár metrů má Messi větší akcelaraci, jenže v tomto Ronaldo není zas o tolik slabší, kdežto na středně dlouhý a dlouhý tratě by ho dal v pohodě s náskokem. Messi má určitě lepší, dle mě, statistiku střel, ale zase to je výhoda? Tak to má zkoušet jak Ronaldo kterej střílí o stošest jak blázen. To není Ronaldova chyba, prostě to zkouší. Tvrdší střelu má určitě, má v noze větší kanón. Jo Ronaldo líp centruje - což je daný tím jak píšeš kvůli systému. Když k tomu připadám nadšení do hry, obětování pro tým, tak za poslední 2 roky CR dominuje, což je daný tím, že Messi toho dost odchodí, nevím jestli zranění nebo ztráta motivace, ale výsledek je že CR víc maká pro tým.

Reagovat
patas92

S tebou ne, no

Reagovat
smazaný uživatel

nj, že jsem vůbec reagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Takže umí líp hlavičkovat, ostatní má lepší Messi..

Reagovat
smazaný uživatel

jasně pseudoodborníku. Běž si radši nastudovat druhou brazilskou ligu, ať pak tady můžeš házet nějaký moudra jak všechny znáš. Ztráta času toto....

Reagovat
10FKK

Nemachruj a přečti si ten rozbor od AdM. Takhle ze sebe děláš akorát pitomce... Jeden příklad za všechny: víš, že Messi dal procentuálně víc gólů pravou, než cr levou?

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto konkrétně sem nevěděl a je to dost zajimavý, to bych nečekal. Každopádně platí co sem psal výše= oběma nohama umí Ronaldo líp.

Reagovat
10FKK

Jj a umí chodit po vodě...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Komplexnější komentátore

Reagovat
smazaný uživatel

říkám běž si nastudovat statistiky ať tady zase můžeš ohromovat svýma znalostma. Myslíš si, že znáš víc čísel tak seš chytřejší.

Reagovat
10FKK

Skoro ve všem je Leo lepší (nedávno tu byl skvělý rozbor od Atlétiko de Madrid).. Plačka má asi víc gólů hlavou, daleko více simulací a je možná lepší v páce (ale vzhledem k tomu, že znám bývalého mistra republiky, který na to nevypadá a vyhrál titul bez tréninku, tak si nejsem jist...).

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni Rooney je úplně jinej, než Messi. Rooney má všechno, podívej na jeho přenesení hry např., vždycky jsem hochtěl v Realu, neskutečnej týpek. Někdy bych chtěl vidět zálohu Iniesta, DiMaria,Rooney a Modric.

Reagovat
technecium

Co je to komplexnost? Je nejlepší proto, že je nejkomplexnější? A má potom právo být Maradona nebo Pelé nejlepší hráči historie, když nejkomplexnější nebyli?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Ano je nejkomplexnější, ale to samozřejmě neznamená, že musí být nutně nejlepší. A ten Pele a Maradona je jako co ty vole ?

Reagovat
valloire

Pelé uměl úplně všechno. Chudák ale nebyl komplexní.

Reagovat
Visca el barca

A tehdejší chodící fotbal se dá srovnávat s tím dnešním ?

Reagovat
valloire

Reagovat
Masi

Zápas sem nestih ale koukal sem že hrál Susaeta a Ibai střídal, tak jak to ted vypadá? Zápasů maj podobně ale nekoukal sem, jestli třeba už nehrávaj spolu už?

Reagovat
smazaný uživatel

VIVA RONALDO..neuveritelne, co zas predvadza

Reagovat
smazaný uživatel

VIVA RONALDO..neuveritelne, co zas predvadza

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bych měl Ronalda jako takového, jeho mentalitu, odhodlání, profesionalitu a konzistentnost shrnout do jednoho citátu, tak by to byl tento:

"..if you make yourself more than just a man, if you devote yourself to an ideal, and if they can't stop you, then you become something else entirely. A Legend."

Myslím, že nění třeba říkat kdo ho vyslovil a z jakého filmu je.

Reagovat
10FKK

http://fotbal.hattrick.cz/penalta-ofsajd-mely-uplne-jiny-smysl-nez-dnesnim-fotbale-2/

Ámen!

Plačka a jemu podobní delfíni by měli po vyskákaných penaltách...

Proti zoufalým Baskům to zkusil James, ale ještě se musí od mistra učit...

https://www.youtube.com/watch?v=bht7H8dnf9k

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji seš opravdu nejhloupější cúles. Znáš slovo "plačka" a to všude píšes v domnění, že stokrát opakováná lež se stává pravdou. Jenom nadáváš, žádná pochvala nebo nápad. Měl bys dostat ban, protože tvá hodnota pro diskuze je nulová. Jo a seš pěknej čůrák

Reagovat
10FKK

Teď si mě vážně dojal... Za co mám takového hlupáka jako ty pochválit? Nápadů mám mraky! Vážně je to lež? Znáš ubrečenějšího fotbalistu? Nebo většího a úspěšnějšího simulanta? Pouč mě chytráčku.

Vaše onanie nad ronánkem má obrovskou, dovolím si říct neskutečnou hodnotu Hlavně, když vám sem AdM postne super rozbor, tak mu nablejete haldu, protože vaše ikonická královna z Madeiry nevyšla jako vítěz...

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj první odstave splňuje např. Neymar, dál znám třeba Mullera.

ale končím du se věnovat něčemu jinýmu, než se tu s tebou dohadovat.

Nevím jaká onanie - to je snad náš problém, když ho tady pochválíme, flame začne až přilezeš ty, nebo Jiří. Co vím tak madridisti Vám do diskuze kde dá Messi hatrick nelezou, když nepočítám trolla artoiase, což ani není madridista vlastně.

Reagovat
10FKK

Souhrn 7. kola a já nehodný si dovolil napsat něco proti velkému teatru.. pardon baletu Popros admina ať vám udělá uzavřený oslavovací článek, kam budou moct jen baleťáci... madridisti jsou samí hodní, slušní a uznalí odborníci co se vyjadřují pouze ke svému milovanému klubu a modle! Už to nechlastej ani ředěný!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědav co budou dělat bez něho....

Reagovat
10FKK
Reagovat
migwel

Takový jeden obyčejný zápas a moc si nejsem jistý kdo ho rozhodl...

http://www.youtube.com/watch?v=-Wdw56k1pqE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele