7. kolo
05.10.2014 17:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Celta Vigo - Villarreal CF 1:3

Celta Vigo padla s Villarrealem, inkasovala od něj tři branky. Ke konci utkání se navíc musela smířit s tím, že byl obránce Fontas vyloučen. Dvě branky zaznamenal hostující hrdina Moi Gómez a díky jeho dvěma brankám se Villarreal nyní nachází na sedmé příčce.

První minuty se nesly převážně ve znamení dlouhých kombinací, které měly jediný cíl - neinkasovat a dostat soupeře pod tlak. Logicky proto mnoho šancí k vidění nebylo a chvíli trvalo, než se oba týmy odhodlaly k samostatné akci. Centr Fabiána Orellana před branku Villarrealu, kde si snažil naskočit Nolito, ten se ale ocitl na zemi. Fabián Orellana se posléze snažil najít nabíhajícího Larriveye, ale včas byli u míče obránci a míč zpacifikovali.

Hosté vybojovali míč uprostřed hřiště, mladík Denis Čeryšev potáhl po pravé straně a zpětnou přihrávkou před branku nachází zcela volného Moiése Gómeze, který už si se zbytkem akce věděl rady a dopravil míč do brány - 1:0 pro Villarreal a Celta Vigo musela dotahovat.

Moi Gómez byl dnes k nezastavení. Poté, co se mu povedlo vstřelit první gól, přidal vzápětí další gól. Po krásném sólu jej delší dobu nikdo neatakoval, což Gómez využil k parádní trefě z blízké vzdálenosti. Navedl si míč zpoza vápna na pravou nohu a vypálil přesně k tyči - 2:0.

Celta Vigo byla viditelně otřesená a jakákoli kombinace se jí dlouho nedařila. Villarreal se snažil přidat další pojišťující branku, ale obrana Celty si poradila i s ranou Triguerose. Celta Vigo se pokusila vstřelit kontaktní branku, k čemuž jí pomohl Villarreal. Víctor Ruiz chyboval na vlastní polovině, čehož dokázal využít Joaquín Larrivey. Zkušený útočník po sprintu do pokutového území dokázal překonat i gólmana Sergia Asenja a Celta snížila.

Druhá půle se lépe podařila Celtě Vigo. Před brankou se po hlavičce Krohn-Dehliho dostává k míči další hráč Celty, který efektními nůžkami pálí na branku, kde vyhlavičkovává míč z brankové čáry bránící Bruno Soriano, který tak nyní zachránil svůj tým. Dalších dvacet minut se ale ani jeden ze soupeřů nedostal výrazně do hry. Kombinace opět vázla a Celta Vigo vypadala bez energie a nápadu. Hosté byli spokojeni se současným stavem a skóre jim vyhovovalo.

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostal Andreu Fontàs za faul na pronikajícího Ucheho na vlastní polovině. To byla pro Celtu velká komplikace. Ještě větší ale byla do rozevřené obrany pronikl střídající Luciano Vietto, který sprintoval po pravé straně, na střed pokutového území poslal přesnou přihrávku, odkud zakončoval nikým neobsazený Mario Gaspar. Konečné skóre 3:1 pro Villarreal. Celta Vigo je přesto šestá a má na Villarreal náskok jednoho bodu.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz, insidespanishfootball.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Robík

2.1

Reagovat
Robík

Chybička se vloudila.Můj tip měl být pro Villarreal,tekže 1:2

Reagovat
houdic

bude plichta, řekl bych že hroznej fotbal 1:1, nebo 0:0...Každopádně víc jak 2 góly nepadnou, i když bych se teda rád mýlil...

Reagovat
houdic

bude plichta, řekl bych že hroznej fotbal 1:1, nebo 0:0...Každopádně víc jak 2 góly nepadnou, i když bych se teda rád mýlil...

Reagovat
santini

ako je možné vidieť v štatistikách, s Villarealom sme doma X rokov neprehrali... nemyslím si, že sa to dnes zmení... osobne to tiež vidím na plichtu, ale dúfam, že keď Celta nemôže, rozhodca pomôže ( k 3 bodíkom ) môj tip - výborný mač a skóre 2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele